BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn leraar Engels en ik

Ontmaagd door mijn leraar EngelsIk was 18, hij was 49. Ik wist heel goed dat het ergens raar is dat ik geil werd van een oudere man, waarschijnlijk niet helemaal gezond. Ik werd echter heel geil van het idee dat zo’n oudere man mij niet kan weerstaan maar ook dat hij ouder is, en mij daardoor dingen kan leren en een soort macht over me heeft. Ik hield van het idee dat ik zijn lul keihard kon maken, dat ik hem helemaal gek kon maken omdat ik zoveel jonger was. Hij kon het niet helpen, ik ook niet.

Hij was mijn leraar Engels. Vanaf de eerste dag voelde ik al een soort seksuele energie uit hem komen. Ik denk niet dat iedereen dat voelde, maar ik stond er denk ik open voor en dat merkte hij ook snel. Het is iets dat in de lucht hangt. Het allergeilste was wanneer er nog niets tussen ons gebeurd was maar de onuitgesproken seksuele spanning tussen ons heel hoog was. Eens tijdens de les liep hij langs en liet z’n potlood vallen voor mijn tafel. Toen hij bukte om het op te pakken en weer omhoog kwam, keek hij me heel indringend en bijna zenuwachtig aan. Alsof hij wilde kijken hoe ik daarop zou reageren, en een boodschap wilde geven dat hij me zag. Ik had een truitje aan waarin mijn kleine borsten goed zichtbaar waren en zijn ogen schoten ernaar. Dat vond ik zo geil en ik voelde me zo machtig. Ik was zenuwachtig maar durfde hem toch terug in de ogen aan te kijken, toen naar mijn borsten, en toen met een kleine glimlach weer naar hem. Hij stond gauw op en ik zag zijn erectie in zn broek. Het was extreem geil want de rest van de klas maakte een toets, en had totaal geen idee van wat er zich hier afspeelde. Alleen hij en ik. Dit soort momenten waren er heel veel. Dat ik met een groepje de ingang van het lokaal blokkeerde en hij zich dan langs mij heen wurmde om zogenaamd het lokaal uit te komen. Hij deed dan expres heel onschuldig en een beetje onbenullig maar ik voelde zijn geilheid en hoe gewiekst hij was. Hij pakte me bij mijn heupen vast van achter en schuurde heel krachtig zijn lul langs mijn billen, heel subtiel en niet zichtbaar voor de andere kletsende meiden bij de deur. Half stijf voelde ik. Ik had nog nooit seks gehad maar wist wel wat over erecties. Het idee dat hij, een volwassen man, getrouwd, met kinderen, opgewonden raakte van mij…dat maakt me nog steeds geil op dit moment.

Die onuitgesproken spanning tussen ons bouwde op tijdens de lessen en wanneer we elkaar in de gang zagen. Het leukste was dat je het niet zeker weet van de ander maar toch wat voelt.

Tot op een dag…
Ik treuzelde vaak na de les met het opruimen van mijn spullen en terwijl ik dan mijn spullen opruimde wist ik dat hij mij heel dierlijk en vanuit pure geilheid zat te bekijken. Dat idee was genoeg om me direct na school in mn kamer op te sluiten en te vingeren bij de gedachte dat hij me keihard zou neuken, zonder echt te weten hoe dat zou voelen. Ik werd vaak gek van verlangen naar hem.

Een van die keren terwijl ik treuzelde keek ik echter op en hij had een rare blik, waterige en rode ogen, strakke mond. Alsof hij me in z’n gedachten aan het likken was, of misschien had hij m’n hoofd wel vast om te bepalen hoe hard ik hem moest pijpen. Of misschien dacht hij eraan hoe het zou voelen als hij met zijn tong bij mij naar binnen zou gaan terwijl ik op zijn gezicht zat met mijn natte kut.
Toen ik zijn blik zag schrok ik even maar ik wist toen ook dat het tijd was. “Gaat het meneer van Hoorn?” “Ja hoor”, antwoordde hij een beetje nerveus, “hoezo?”. “Nou omdat uw ogen zo rood zijn ineens”. Ik liep naar hem toe en voelde me heel machtig omdat ik wist dat hij zwak was van geilheid. Ik ging recht voor hem staan en zei: “ik hoop niet dat ik er iets mee te maken heb?”

Hij zei: “ja dat heeft wel iets met jou te maken ja”. Hij liep naar de deur en deed die op slot. Het was na het laatste uur en in principe zou niemand het lokaal in hoeven te komen. Hij liep terug en ik wist wat er ging gebeuren. We wisten allebei allang wat er tussen ons was. Die pure geilheid was wederzijds. Hij zei weer: “ja dat heeft met jou te maken, volgens mij weet je dat heel goed”. Hij draaide me om zodat ik met mijn achterkant tegen hem aan stond. Hij trok me heel dicht en stevig tegen zich aan en begon zijn hele harde penis door zijn broek tegen me aan te drukken terwijl hij in m’n oor ademde. Ik hoorde hoe geil hij was. Ik voelde hoe nat ik daarvan werd. Ik duwde met mijn billen terug op een licht draaiende manier en speelde met hem: nam afstand, maar kwam dan weer heel stevig tegen hem aan geleund zodat ik zijn keiharde lul tegen mijn billen voelde prikken.

“Wil je mij in je voelen, wil je dat ik mijn harde lul in je kut duw”. Het enige dat ik voelde was een duidelijke ja, het idee maakte me zo geil. “Ik weet niet wat ik moet doen, ik heb dit nooit gedaan..”, zei ik. Terwijl we dit gesprek hadden ging het schuren van zijn harde lul door, tegen mijn billen aan. hij had me heel stevig vast met zijn armen en was onder mijn truitje gegaan. Hij ademde heel zwaar en likte mijn nek terwijl hij aan mijn borsten voelde. “Dat geeft niet, ik laat het je zien”. Hij draaide me om en zijn gezicht was strak van geilheid. Hij kuste me heel geil: gelijk heel diep, met tong, terwijl hij me stevig vasthield en tegen zich aandrukte. Toen liet hij me los terwijl hij zijn broek losmaakte. Z’n broek bleef over z’n billen hangen, net laag genoeg zodat hij zijn harde penis er uit kon halen. Ik wist niet wat ik zag, ik was er bijna een beetje bang voor. Hij wist duidelijk wat hij deed, en ik niet. Maar ik gaf me er graag aan over. Hij lachte naar me en vroeg of ik ok was. Ik zei dat ik dat was. Hij vroeg of ik op zijn bureau wilde zitten.

“Ik heb me heel vaak voorgesteld hoe jij op mijn bureau zou komen zitten na de les, als je weer zo treuzelde. Precies zoals je er nu bij zit. En dat ik je benen uit elkaar zou duwen, precies zoals ik nu ga doen.” Ik gloeide van binnen van het idee dat hij op die manier aan mij had gedacht. Hij duwde mijn benen open en ik liet het heel graag toe. Ik keek naar zijn haast roze, glimmende eikel. Ik had een rokje aan, hij kwam dicht bij me staan, sloeg een arm om mijn middel, met een vinger trok hij mij slipje opzij en ik keek naar beneden terwijl hij langzaam en voorzichtig alleen zijn eikel bij me inbracht, mijn natje slipje ernaast opzij geduwd. In en uit. Langzaam en geil. Het voelde zo lekker, hij kuste me met tong en hij was duidelijk gek van geilheid. Dat maakte mij ook extreem geil. Hij lachte niet, hij was te geil.

Ik keek weer naar beneden en hij ook en we zagen hoe zijn eikel nat was geworden van mij, en hoeveel harder hij was geworden. Hij hield het niet meer en zei dat hij door moest gaan nu. Ik leunde wat achterover, steunden op mijn ellebogen en hij begon met hevige, krachtige stoten. Elke keer dat hij in mij stootte kneep ik krachtig mijn kut samen, want ik merkte dat dat extra lekker voelde. En dat hij dat heel lekker vond ook. Ik voelde hem in en uit me glijden, langzaam, snel, maar altijd hard en krachtig. Hij kreunde met een lage stem terwijl hij me in mijn ogen aan keek. Dierlijk. Toen zei hij met rustige en lage stem: “pas op, ik ga heel hard in je klaarkomen zo. Ben je er klaar voor? Nog even en dan ga ik heel hard komen, heel hard…pas op want het komt…mijn sperma gaat heel diep…”. Middenin z’n zin rolden zijn ogen deels naar achter, zijn mond open en hij begon te trillen terwijl hij kort en hard bleef stoten. Ik voelde iets warms in me van binnen en kneep heel hard met mijn vagina om zijn pik goed te voelen. Hij kreunde en ademende zwaar en belandde met zijn hoofd op mijn borst, hijgend en kreunend.
Mijn vagina pulseerde hevig van binnen: ik was klaargekomen.

Dat was onze eerste keer. Mijn eerste keer.

Heel veel keren daarna heb ik hem onder zijn bureau gepijpt na schooltijd, terwijl hij deed alsof hij zijn les voor de volgende dag aan het voorbereiden was. Het lekkerste vond ik het als hij me omdraaide en over z’n bureau duwde en me gewoon hard, maar stilletjes nam. Altijd respectvol. Vooral hoe hij langzaam naar binnendrong, heel gecontroleerd.. genietend van mijn genot.

Dit hebben we een aantal maanden gedaan totdat ik van school ging. We wisten allebei dat het niet door kon gaan. Er was geen verliefdheid verder, alleen pure geilheid. We hebben een laatste keer op mijn universiteit geneukt in de wc’s toen hij vroeg waar ik was het jaar erna. We deden alsof we elkaar niet kenden. Alsof we twee vreemden waren die elkaar neukten in de wc. Tegen de deur van het hokje, heel zachtjes en langzaam zodat niemand het zou horen. Na het neuken deed hij zijn broek omhoog en liep weg meg een lieve glimlach. Daarna was het echt voorbij.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 16946 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Mijn leraar Engels en ik”

Plaats een reactie