BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Op vakantie in Antwerpen deel 14

Chi is trots op de geile fotosDe volgende twee weken gingen langzaam voorbij. Mijn moeder had me verbannen van haar bed tot mijn punten omhoog zouden gaan. Toen ik op vrijdag de resultaten liet zien zei ze: ok, nu mag je weer bij mij in bed. Vrijdag avond ging ik met moeder samen douchen en voelde ik de stoppels op haar kut. Ik zei: ik ga een afspraak maken en jij gaat volgend weekeinde mee naar Antwerpen. Dan gaan we jouw permanent ontharen. Eenmaal uit de douche pakte ik mijn telefoon en belde Chi voor het telefoonnummer van Ling. Ze gaf het me en ik belde Ling. Ik vroeg of ik Vrijdagmiddag langs kon komen omdat ik twee vrouwen kaal wilde hebben. Ze zei: voor jou maak ik tijd, kom maar als je hier bent. Ik hing op en belde Liesje. Ik zei: ik heb voor jou een afspraak gemaakt voor totale ontharing die permanent is. Kom om 3 uur naar dit adres en ik gaf haar het adres van de salon van Ling. Ze vroeg: dus ik hoef me dan nooit meer te scheren? Ik zei: nee, permanent onthaard. Ze zei: prima dan zie ik jullie vrijdag. Tegen mijn moeder zei ik: neem vrijdag middag maar vrij, dan gaan we direct na de lunch.

De rest van de week ging snel voorbij. Ik had een aantal van de fotos op A3 en A4 laten afdrukken , voor de twee grote fotos moest ik naar een speciaal zaak. Ook die waren donderdag klaar. Ik liet de foto van JJ zien aan mijn moeder en zei: ik moet nog een lijst halen, dan mag je hem ophangen in de woonkamer. Op vrijdag vertrokken we naar Antwerpen. Ik had twee tassen bij, mijn camera en een aantal rollen met fotos erin. Mijn moeder droeg de kleren die ze die morgen naar het werk aan had en ik had jeans en een t-shirt en bodywarmer aan. In Antwerpen konden we de auto parkeren vlak bij de salon van Ling. Voor de salon stond Liesje te wachten. We gingen samen naar binnen en Ling verwelkomde mijn moeder en Liesje en liet een van haar meisjes de dames meenemen en in bad gaan. Ling nam mij mee naar haar prive ruimte en zei: we hebben een half uur, wil je mij even lekker verwennen? Terwijl ze dit zei was ze mijn kleding al aan het uitdoen.

Zelf was ze ook snel uit haar kleren en ik voelde hoe nat ze al was. Ze zei: mijn kut druipt al de hele morgen. Ik tilde haar op en ze sloeg haar armen om mijn nek en haar benen rond mijn rug. Langzaam liet ik haar op mijn pik zakken. Ze kreunde direct en begon zichzelf omhoog te tillen en te laten zakken. Ze deed dit tot ze na een paar minuten de eerste keer klaarkwam. Toen zette ik haar op haar bureau en begon ik in haar te stoten. Ze kwam nog een tweede en derde keer klaar voor ik haar kut volspoot. Ze kuste me uitbundig en zei: laten we eens gaan kijken hoe het met de dames is. We kleedden ons en gingen kijken. Beide vrouwen waren nu compleet kaal, op hun hoofdharen na. Het was een mooi gezicht. Het meisje was net bezig ze vol met citroensap te spuiten om ook de laatste haarwortels te doden. Toen ze klaar was begon Liesje zich aan te kleden en mijn moeder wilde hetzelfde doen. Ik stopte mijn moeder en zei: als je met mij uitgaat, dan trek je je speciale kleren aan. Hier is de tas en Liesje en dat meisje helpen je wel. Toen moeder aangekleed was zei Liesje: WOW, dit had ik niet verwacht.

Ik liep naar moeder en gaf haar een lange tongzoen. Ik zei: wat zie je er fantastisch uit. Ze zei: dit doe ik alleen voor jou. Ik keek haar aan en vroeg haar of ze niet genoten had in Valkenswaard. Ze begon te blozen en zei: ja, het deed me wel wat, al die attentie. Ik vertelde wat er gebeurd was en pakte de hand van Liesje en zei: ik wed dat de gedachten alleen al haar kutje nat gemaakt hebben. Ik stak de hand van Liesje onder het rokje en ze zei: ze druipt inderdaad. Ik fluisterde tegen Liesje: geef jij haar ook eens een lekkere tongzoen. Liesje deed dat en stond bijna vijf minuten met haar te tongen terwijl mijn moeder zacht met haar handen onder de trui van Liesje haar tietjes streelde. Ling stond toe te kijken en kwam op mij af en begon mij te kussen. Na een paar minuten zei ze: je hoeft me niet te betalen. Dat heb je al gedaan. Ik gaf haar een tik op haar kont en zei: tot snel weerziens. Ze kuste me nogmaals op de wang en fluisterde: ik kan niet wachten.

We reden naar het huis van Loes en Liesje en ik zei: mam, ga jij maar alleen naar de deur, ik wil de blik op het gezicht van Loes vastleggen op de camera. Mijn moeder liep naar de deur en belde aan. Loes deed open en haar mond viel open van verbazing. ANNA? ANNA? Ben jij dat echt. Liesje en ik stapten uit en gingen samen met moeder naar binnen. Loes zei: ik herkende je niet eens. Je lijkt 15 jaar jonger. Moeder zei: zo voel ik me ook. Ze deed haar blazer uit en Loes keek naar de twee vooruitstekende tepels. Ze zei: dat is een gewaagde outfit. Liesje liep naar moeder en zei: dat is nog niets. Ze tilde het rokje van moeder op en Loes keek tegen de kale poes van mijn moeder. Ze zei: en durf jij hiermee over straat te lopen? Ik zei ze gaat er zelfs mee op het terras zitten, met haar benen gespreid zodat elke vent ernaar kan kijken. Dat meen je niet zei Loes. Ik zei: als jullie je sexy aankleden zal ik het je laten zien, dan gaan we naar een druk terras.

Liesje vroeg wat er in de kokers zat die ik bij had. Ik zei dat zijn fotos van JJ. Mogen wij ze zien vroeg Loes. Ik antwoordde: waarom niet. Begin maar bij de grootste. Liesje haalde de foto eruit en rolde die open. Het was de foto waarop JJ haar haren achteroversloeg in het meertje. Alleen in tegenstelling tot de foto die moeder had, keek ze hier naar de camera. Jezus wat mooi zei Loes. Voor wie is die? Ik zei die is voor Chi. Liesje deed de foto terug in de koker en pakte de een na grootste. Deze was op A2 formaat ze haalde de foto uit de koker. Het was de foto waarop JJ stond met haar borstjes naar voren, haar broek halfopen en wederom naar de camera kijkend. Mijn moeder had deze ook nog niet gezien. Wat mooi en alles in zwart wit. Ik zei: dat laat details beter zien. Kijk eens hoe mooi haar tepeltjes uitsteken.

De foto werd teruggedaan en er kwamen nog een paar mooie a3 formaat fotos. Toen kwam de laatste. Het was de foto waar JJ boven op de varens gehurkt zat te plassen terwijl ze mij serieus aankeek. Moeder zei: zoiets doe je toch niet? Loes zei: ik vind het een hele mooie foto, maar niet voor in de woonkamer. Ik zei de laatste fotos zijn voor haar slaapkamer. Liesje zei: zo mag je van mij ook wel een foto maken, en ook de andere. Ik heb geen probleem met naaktheid. Ik zei: morgen ga ik nog wat fotos maken, kom maar kijken en beslis dan maar of je op de foto wil. Maar nu: omkleden zodat we het terras op kunnen gaan. 10 minuten later kwam Liesje naar beneden in een sexy kort jurkje. Ze fluisterde in mijn oor: commando. Ik keek haar vreemd aan en ze tilde de rand van haar jurkje omhoog. Geen slipje. Ook Loes kwam sexy gekleed naar beneden. Ik zei: jij bent vanavond spotter. Als je kerels voorbij ziet komen, dan spreid ik de benen van mijn moeder en streel ik haar kut. Deal zei Loes, dan kan ik de reacties goed bekijken.

We gingen de binnenstad in en op een terras zitten. We zaten op de voorste rij en vanaf het begin had ik moeder haar benen wat laten spreiden. Na een tiental minuten kwamen er een groep studenten voorbij. Loes zei: ga je gang. Ik spreidde de benen van mijn moeder verder en begon haar kutje te strelen in het volle gezicht van de jongens. Liesje pakte mijn andere hand en spreidde haar benen. Ze legde mijn hand op haar blote kut en een van de jongens zag het en wees ernaar. Loes zag waar ze naar keken en keek boos naar Liesje. Die hield haar benen open en terwijl ik haar kutje streelde trok ze het bovendeel van haar jurkje strak over haar tietjes die nu stijve tepeltjes hadden. Een deel van de groep keek naar mijn moeder die nu bewust even over haar tepels streelde om ze goed naar voren te laten komen. De rest keek naar Liesje. Ik stopte met strelen en de meiden sloten hun benen. Een van de jongens riep: vrij drinken voor deze groep mensen. We kregen genoeg drinken om ze nog even te laten kijken.

Deze keer streelde ik ze niet maar Liesje en moeder trokken hun rokjes omhoog zodat hun kutjes goed zichtbaar waren. Toen we onze drankjes op hadden stonden we op en gingen eten. Loes zei: dit was me wel een spektakel. Liesje zei: ik vond dit zo geil dat mijn kut druipt. Ik liet mijn hand onder haar jurkje gaan en voelde even aan haar kutje. Ze zei: dat is vanavond voor jou. Ik zei: maar onder geen beding wil ik dat je zoiets doet, tenzij ik erbij ben. Het wordt heel anders als vrouwen die alleen zijn dit doen. Loes zei: eindelijk een verstandig advies. Na het eten gingen we terug naar het huis van Loes. Ze zei toen we binnen waren: ik ga me even gemakkelijk maken. Ze trok haar kleren uit en liep naar de koelkast om wijn te halen. Moeder keek haar aan en zei: wat doe JIJ nu weer? Loes zei: Gerrit heeft mij vaak genoeg naakt gezien, en Liesje ook zodat wij ons hiervoor niet schamen.

Liesje trok haar jurkje uit en ging naakt op de bank zitten. Loes kwam met de fles wijn aan en zei: ga nu niet de preutse trut uithangen, doe je kleren uit zodat we met drieen Gerrit kunnen uitkleden. Ze liep de keuken terug in en bracht mij een glas water en een pilletje. Ik dronk het en toen moeder ook naakt was werd ik uitgekleed. De drie vrouwen konden hun handen niet van me af houden. Ik zei tegen Liesje: jij mag voorlopig niet, jij hebt mij de hele nacht. Ze knikte en draaide zich naar mijn moeder en begon met haar te zoenen. Mijn moeder streelde Liesje en andersom. Loes was bij mij komen zitten en had mijn pik in haar hand. Ze ging op mijn schoot zitten, sloeg haar armen om mijn nek en ging wat omhoog zodat ik mijn pik in haar kut kon steken. Ze liet zich kreunend op mij zakken.

Moeder keek onze kant op en knipoogde naar mij. Ik begon Loes langzaam te neuken. Ze kreunde hard en draaide op mij zodat haar kut alles voelde wat ik te geven had. Na vijf minuten kwam ze zwaar kreunend klaar: OOOOHHHH JAAAAHHH IK HEB HIER OP GEWACHT, MIJN KUT IS DE HELE WEEK AL NAT OOOOHHHH JAAAAHHHHH. Ze bleef goed doorwippen net zolang tot ik na nog tien minuten mijn zaad in haar spoot. Loes klom van me af en ging wijdbeens op de bank zitten. Ik zei tegen moeder: zo, nu mag jij de kut van je zus leeglikken. Maar, maar het is mijn zus. Ik zei dat weet ik, ga haar likken zodat ik je van achteren kan naaien. Moeder ging met haar hoofd tussen de benen van Loes en ik zei: en zorg ervoor dat ze klaarkomt. Ik ging achter moeder zitten en stak mijn pik in haar natte doos. Ik neukte haar tot ze klaarkwam en trok toen mijn slijmerige pik uit haar kut en drukte die tegen haar anus. Haar hoofd kwam omhoog en ik zei: doorlikken.

Ik neukte haar en toen ik Loes hoorde klaarkomen spoot ik mijn zaad in mijn moeders kont. Ik trok mijn pik uit haar kont en Liesje kwam er direct op af. Ze begon moeders anus te likken om zoveel mogelijk zaad uit haar te krijgen. Terwijl ze dit deed vingerde ze mijn moeder. Ik hoorde kort daarna twee vrouwen klaarkomen. Toen dat voorbij was gingen we weer op de bank zitten en dronken we nog wat wijn. Ik keek moeder aan en zei: ik wil een foto van jullie twee maken, alleen voor mij. Ik pakte mijn camera en zei tegen Loes: ga een tegen elkaar staan met jullie tieten tegen elkaar en kijk naar de camera. Ik nam een paar fotos en zei: nu elkaar kussen, en niet op de wang, op de mond met jullie tongen erbij. Ik nam weer een paar fotos, van beide kanten en zoomde toen in op de hoofden die elkaar aan het kussen waren. Ik nam een serie van 15 fotos waarna ik weer uitzoomde en beide vrouwen weer vol in het vizier had. Loes was met een handde billen van moeder aan het strelen was en de andere hand om haar middel had.

Moeder streelde met haar hand een van de tieten van Loes. Loes zei: dit doet mij weer denken aan vroeger toen we ook met elkaar speelden. Ik had alles bij elkaar een kleine 60 fotos gemaakt en legde mijn camera aan de kant. Loes vroeg of ze de fotos mocht zien en ik zei: nee, ik moet ze eerst zelf bekijken. Ik ging achter Loes staan toen die doorging met mijn moeder te kussen. Liesje pakte mijn Camera en nam fotos van mij en Loes en moeder. Ik streelde Loes zacht over haar tepels en ze kreunde in de mond van mijn moeder. Liesje maakte veel fotos en ging op een bepaald moment onder mij liggen. Ze nam een foto van mijn pik die tegen de schaamlippen van Loes zat en het voorvocht wat er bij ons beide uit onze geslachtsdelen kwam. Ze klom onder ons uit en nam nog een close-up van mijn zak en ballen. Ik ging weer op de bank zitten en Liesje kwam naast me zitten. Ik streelde haar tietjes en kuste haar en zei zacht: zullen wij naar boven gaan? Laat de zussen maar bij elkaar in bed kruipen, dan gaan wij in jouw bed liggen.

Ze nam mij en de camera mee naar haar kamer en zei: maak eens een mooie foto van mij. Ik verplaatste de kussens zo dat Liesje in een halve zit lig positie lag. Ik zei: kijk eens in de camera. Ze deed dit en ik zei: leg een hand naast je en een op je buik, maar wel zo dat je kutje goed zichtbaar blijft. Ze deed dit en ik nam een aantal fotos. Ik ging ook close up zodat alleen haar gezicht op de foto kwam en ook nog een paar waarbij haar gezicht en haar tietjes te zien waren. Ik legde de camera weg en zei: ik heb je gemist, niet net als JJ maar toch gemist. Ze kwam met haar gezicht naar me toe en ik kuste haar vurig. Ze kwam op me liggen en zei: heb me lief, niet gewoon neuken, maar met gevoelens. Ik zei: maar ik heb gevoelens voor JJ. Liesje zei: dan doe alsof, ik heb het nodig, ik voel me alleen en wil iemand hebben die van me houdt. Ik zei: ik houd van je als mijn nicht, maar dat is alles. Ze zei: dat is beter dan wat ik nu heb, ik heb niemand en mijn moeder houdt van me maar op een hele andere manier. We hebben seks met elkaar, maar dat is slechts seks. Ze zei: doe voorzichtig met me, ik voel me kwetsbaar. Ik antwoordde, jij bepaalt hoe, wanneer en hoe hard en snel je iets wil. Ze zei: ik wist dat ik op je kon rekenen.

Ze schoof langzaam naar beneden en mijn pik ging langzaam in haar. Liesje vroeg: mag ik even zo op je blijven liggen? Ik zei: zolang je wil. Na tien minuten begon ze met haar heupen te bewegen en zei ze tegen mij: niets doen, deze keer wil ik alles doen. Ik wil me helemaal aan je geven zoals alleen ik het weet. Ze neukte me langzaam en het duurde bijna een half uur voor ze zacht zuchtend klaarkwam. Voor mij duurde het nog een paar minuten langer voor ik haar kutje vol spoot. Ze bleef op me liggen en kuste me en zei: dit is hoe ik voor mij seks zie, lekker rustig, geen haastwerk en op een manier die ik fijn vind. Jij bent de eerste man die mij dit genoegen gegeven hebt en daarvoor zal ik je altijd dankbaar blijven. De meeste mannen denken slechts aan zichzelf. Ik zei: dat hoor ik van meer vrouwen.

Na een half uur op me gelegen te hebben kwam ze van me af en gingen we met onze gezichten naar elkaar toe liggen. Ze zei: wat is JJ een gelukkige meid dat ze jou heeft. Ik zei: en ik dat ik haar heb. Ze vroeg wil je nog een keer of wil je gewoon lekker bij elkaar blijven liggen? Ik zei: dat is aan jou. Ze zei: daar hoopte ik op, laten we gewoon lekker blijven knuffelen en spelen en strelen. Later vannacht wil ik je nog een keer nemen, wederom op mijn manier. Ik zei: ok, ik ben benieuwd. We lagen nog een half uur met elkaar te spelen toen ik merkte dat Liesje sliep. Ze lag op mijn arm met haar arm om me heen. Ik hoorde moeder en Loes de trap op komen en Loes keek even in de deur en zag dat Liesje sliep. Ze blies een kus naar me en ging samen met moeder naar bed. Rond drie uur voelde ik hoe Liesje mijn eikel tegen haar clitje wreef en zacht zei: jullie moeten lief voor elkaar zijn en goed je best doen. Ik keek haar aan en zei: wil je nog een keer? Ze knikte en ik zei: zullen we een ander standje proberen. Ze keek me aan en vroeg: hoe wil je? Ik zei: ga met je gezicht naar mijn voeten zitten en zak over mijn pik. Zet dan je handen op mijn knieen en dan mag jij zo langzaam als je wil op en neer wippen. Ze keek me aan en deed wat ik vroeg.

Toen ze begon te wippen kreunde ze zacht: dit is lekker, ik voel je op plekjes waar ik nog nooit een pik heb gevoeld. God wat voelt dit lekker. Ze begon langzaam haar tempo op te voeren en ik streelde haar kont en ging met mijn duim door haar bilnaad. ZO LEKKER zei ze zacht. Toen ze op het pint stond om klaar te komen drukte ik mijn duim in haar anus. OOOOHHHHHHH JAAAAAHHHH LEKKERRRR OOOOOOHHHHH MIJN GOD WAT FIJN. Ze bleef stil zitten en ik voelde hoe haar kutje verkrampte om mijn pik. Na een paar minuten klom ze van me af en draaide ze zich om en liet zich weer over mijn pik zakken. Tranen rolden over haar gezicht en ik vroeg of ik haar had pijn gedaan. Ze zei: integendeel, dit zijn tranen van geluk, omdat ik voor het eerst in mijn leven voel alsof ik echt geliefd ben. Ze kwam voorover en kuste me op de mond en begon weer te wippen. Ik voelde ook hoe ze met haar kutspieren mijn pik begon te melken. Ik keek haar aan en zei: niet doen, doe het zoals je het het liefst wil hebben. Ik heb tijd genoeg. Ze zei: maar ik wil dat jij ook geniet. Ik zei: dat doe ik ook, elke minuut in jou is geweldig, maar vannacht sta jij op plek een, alles is voor jouw genot. Ze stopte met knijpen en ging heel langzaam verder met wippen terwijl ze zacht kreunde: jij bent te goed voor deze wereld.

Ze kwam nog twee keer klaar voor ik tegen haar zei: wil je dat ik in je spuit of over je? Ze keek me aan en zei: natuurlijk wil ik dat je in mij spuit, daar is mijn kutje voor suffie. Ik spoot acht stralen zaad diep in haar kutje. Ze liet zich voorover op mij vallen en begon me te kussen. Ze vroeg: mag ik de rest van de nacht zo blijven liggen? Met je pik in mij? Ik zei: als dat je gelukkig maakt, dan mag jij dat. Ze kuste me weer en zei: dat, en jij maken mij gelukkig. Terwijl ze op me lag streelde ik haar rug en kont. Ze kreeg er zelfs kippenvel van en zei: dit voelt zoooo lekker, ga door ga door. Ik bleef haar strelen en ze mompelde wat dat klonk als: zo gelukkig en ze viel in slaap. Ik viel een half uur later ook in slaap en we werden rond acht uur weer wakker. Ze kuste me en zei: dit was de beste nacht van mijn leven. Ze stond op en zei: kom dan gaan we samen douchen. We liepen de gang op richting de badkamer. De badkamerdeur stond open en we zagen moeder met Loes samen in de douchecabine met elkaar staan te vrijen terwijl ze elkaar onder de douche aan het strelen waren. Ik vroeg: mogen wij ook nog wat warm water hebben?

Loes keek verschrikt naar ons en zei: sorry. Ze stapte uit de douche met moeder aan de hand en ze liepen drijfnat naar de slaapkamer van Loes. Wij gingen de douche in en ik waste Liesje en zij mij. Uit de douche gekomen hoorde we een van de twee vrouwen heftig klaarkomen. ik keek Liesje aan en zei: volgens mij zijn wij niet de enige die van elkaar genoten hebben. We kleedden ons en gingen naar beneden om ontbijt klaar te maken. Na tien minuten kwamen Loes en moeder ook naar beneden, beide met een glimlach op hun gezicht. Ik vroeg wie het was die klaar aan het komen was toen we uit de douche kwamen en beide vrouwen schoten in hun lach en zeiden: ik natuurlijk. We aten ons ontbijt en moeder vroeg hoe wij het gehad hadden. Liesje zei: de nacht van ons leven, althans voor mij. Gerrit heeft mij intens gelukkig gemaakt en ja, ik weet dat hij een relatie heeft met Joy, maar toch was het speciaal. Moeder zei: daar ben ik blij om. Ze keek me aan en vroeg wat ik vandaag ging doen. Ik zei: ik neem zo meteen de tram naar JJ. Loes zei: wij komen laat in de middag naar Chi voor een massage en om met haar te praten. Liesje vroeg: en wat ga ik dan doen? Ik zei: jij komt met me mee. Liesje zei: nee, ik wil niet het derde wiel zijn die alleen maar naar jullie kleffe gedoe mag kijken. Ik zei: dat gaat niet gebeuren, ik moet in Antwerpen zijn en dan kunnen jullie wat gaan shoppen.

Ik deed mijn bodywarmer aan en Liesje trok haar jas aan en we vertrokken arm in arm naar de tram. Loes zei: ik hoop dat dit haar stemming wat verbeterd, ze is de laatste week depressief en opstandig, ik weet niet wat het is, misschien was ze ongesteld. Toen we bij JJ aankwamen met de kokers in een grote tas sprong ze me om mijn nek. Ik gaf haar een kus en vroeg haar wat is er met jullie buurman aan de gang? Sluitings verkoop? JJ zei: hij wil niet de nieuwe leaseprijs betalen en gaat ergens anders heen met zijn zaak. Ik vroeg: hoe weet jij dat? Ze zei: dit pand en het pand aan de andere kant van onze salon zijn ook van moeder. Nu krijgen we de kans om het te renoveren. Het zal waarschijnlijk een maand of vijf leeg staan. Moeder wil op de boven etage een nieuwe badkamer en keuken laten zetten. De huidige huurder gebruikte de boven ruimte enkel voor opslag. Ik zei: dat is jammer, want met leegstand komt verloedering van de buurt. JJ zei: het zal niet lang leeg staan.

We gingen de salon in en Chi gaf me haar gewoonlijke tongzoen en liep mee naar boven naar de woonruimte. Daar aangekomen gaf ik haar de grootste van de fotos en zei: hier, ik moet hem nog laten inlijsten, maar deze is voor jou. Ze opende de koker en haalde de foto eruit. Ze rolde hem open en tranen sprongen in haar ogen. Ze zei: ik weet precies waar ik deze ga hangen. In de receptie beneden. Ze keek naar JJ en zei: zou je dat erg vinden? JJ zei nee mam, dat is de goede plek ervoor. Ik vind het fijn dat je je niet schaamt zei Chi. JJ zei: waarvoor zou ik me schamen? Dit is voor mij een perfect lichaam. Ik zei tegen Chi: ik heb er nog een voor je, maar die is een stuk kleiner. Ik zocht tussen de kokers tot ik de koker vond die ik zocht. Ik zei: deze is voor in de woonkamer. Het was de foto waarop JJ stond met haar bovenstuk bloot en haar broek open zodat haar slipje zichtbaar was. Chi zei: deze past inderdaad beter in de woonkamer.

Net op dat moment kwam Jasmin binnen. Ik zag haar binnen komen en ze vroeg: wat zijn jullie aan het bekijken? Chi zei: Gerrit heeft wat fotos gemaakt. Kijk hier is er een. Ze liet de foto zien waar JJ in het riet stond met haar borstjes bloot en haar broek open. Jasmin zei: jij moet deze foto online in gelimiteerde uitgave verkopen. Dit is ZOOO mooi. Als jij deze op het internet in een gelimiteerde uitgave te koop zet kan je er makkelijk 250 per stuk voor krijgen. Chi zei: en wat denk je dat deze waard zou zijn en ze liet de grootste foto zien. Wat een schitterende foto zei Jasmin. Hiervoor zou ik zelfs geld uitgeven. Ik zei: deze foto is een gelimiteerde uitgave van 1 stuks, hier worden geen herdrukken van gemaakt. Chi zei: ik voel me vereerd met dit kunststuk. Ik pakte nog een koker en haalde de foto eruit. Op deze foto stond JJ in het water, helemaal naakt, maar enkel tot net boven haar schaamstreek zichtbaar terwijl ze vol in de lens keek. JJ keek me aan en vroeg: waarom heb ik deze nog niet gezien? Ik zei: je hebt er zoveel nog niet gezien. Ik zei tegen Chi: die mag je ook hebben, ook gelimiteerd tot een enkele foto. Jasmin zei: je bent gek als je er maar een van laat afdrukken. Ik zei tegen JJ: ik heb er ook nog een voor jou, voor in jouw kamer en pakte de foto waar ze op de varens zat te plassen. Chi zei: die is niet geschikt voor in de woonkamer. Jasmin zei: maar is wel veel geld waard.

Lila was intussen ook komen kijken en vond ze allemaal mooi. Ik pakte een koker en gaf die aan haar. Het was een profiel foto waarbij haar gezicht deels zichtbaar was doordat ze het deels van de camera had weggedraaid, en voor de rest alleen haar bovenlichaam liet zien. Ik zei tegen haar: de andere fotos krijg je later in een album. Ze kwam naar me toe en gaf me een kus. Ze zei: dit is de eerste foto van mij waar ik echt trots op ben. JJ zei: dat mag je gerust zijn, het is een mooie foto. Ik had nog een koker over en gaf die aan JJ en zei: deze zijn prive fotos, niet geschikt voor openbaar publiek. Ze nam de rol mee naar haar kamer waar ze de fotos bekeek. Het waren een aantal opnames genomen met Riet en Emma. De mooiste was de foto waarbij Emma de haren van Jj aan het wassen was en JJ een hand op een van de borsten van Emma had en haar andere hand op de buik van Emma. Ze kwam terug en zei: ik wist niet dat je deze fotos had. Maar ze zijn inderdaad niet voor publiek om te bekijken. Ik heb ze direct weggestopt. Maar ze waren wel heel mooi. Dat piekte ieders interesse maar JJ zei: misschien over een jaar of zo, nu in ieder geval niet.

JJ veranderde de aandacht door te zeggen: wat gaan we vandaag doen? Ik zei: ik wil terug naar de winkelwaar we dit hebben laten doen en wees op mijn ketting. Ik zei: ik wil meer weten over de techniek. In die straat zijn een aantal modewinkels waar jullie drie naar toe kunnen. We namen de tram naar dat deel van de stad en ik liet de meiden gaan en ik stapte de winkel in. De man achter de toonbank zei: daar is mijn favoriete klant, wat kan ik voor je doen? Ik stelde me voor en hij zei: mijn naam is Henk Verbunt. Ik vroeg hem of hij mij kon laten zien hoe het laser graveren in zijn werk ging. Hij vroeg: wil je dat ik je leer hoe je het moet doen? Ik zei: als je dat kan, graag. Hij vroeg: wanneer kan je komen? Ik antwoordde: 3 zaterdagen per maand. Hij zei: dan kan ik je over een periode van 3 maanden het meeste leren. De rest, daar kan ik je te zijner tijd wel verder mee helpen. Hij zei: hoe goed kan jij overweg met een pc? Ik zei vrij goed, ik doe veel met fotomateriaal. Henk zei: dan is 2d printen voor jou een makkie. Het enige wat je moet leren is welke laserkop te gebruiken en hoe je die moet kalibreren. Wat wil je als eerste leren? Ik vroeg: kan ik zilver graveren? Henk zei: ja, dat is een zacht metaal en is makkelijk te graveren. Ik heb diverse hangertjes die ik zelf gebruik daarvoor. Ik vroeg heb je toevallig ook ronde hangertjes? Henk pakte een doosje en liet er diverse zien.

Ik pikte een hangertje met een doorsnede van 3 centimeter. Hij vroeg wat wil je erop graveren? Ik zei: het YingYang symbool. Hij keek me vragend aan en ik pakte mijn telefoon en liet het hem zien. Hij ging op zijn pc bladeren in zijn catalogus en vond het patroon. Hij zei: ik moet het even verkleinen. Kom dan laat ik je zien hoe. Hij liet het me zien in de software van de laser graveermachine. Hij zei: nu leggen we het hangertje op de plaat, zetten de afzuiging aan. Let op dat is heel belangrijk bij het graveren van metaal omdat er minuscule metaaldeeltjes vrijkomen. Hier heb je een bril, die moet je altijd dragen als je met de laser bezig bent om je ogen te beschermen. Hij zei: en dan druk ik nu op de knop in de software en gaat de rest van zelf. Twintig minuten later was het klaar. Hij zei: zo makkelijk is het, en het kan op elk vlak oppervlak. 3d is echter een heel ander verhaal, maar daar hebben we het volgende week over. Ik zal je zoveel mogelijk leren, maar voor de materialen moet je mij betalen. Ik zei: dat is geen probleem. Henk vroeg voor wie de hanger was en ik zei: voor mijn vriendin. Hij zei: ik zal er een mooi kettinkje bij doen en in een mooi doosje voor je doen. en zie ik je komende zaterdag. Ik zei: komende zaterdag is ok, dan een week niet en dan de volgende drie zaterdagen weer.

Mooi zei Henk dan kan jij meehelpen met werk op 2d graveren en leer ik je de beginselen van 3d printen. Het was inmiddels twee uur later toen ik bij hem de winkel uit ging. Ik betaalde Henk en vertrok met de belofte dat ik aanstaande zaterdag terug zou komen. Buiten gekomen zag ik de meiden net een winkel ingaan met een aantal tassen. Ik volgde hen en zag dat ze direct weer naar de mode rekken gingen. Ik trok JJ even aan de kant en zei tegen haar: ik heb iets moois voor je gemaakt. Zelf gedaan en ik gaf haar het doosje. Ze keek ernaar en zei: prachtig, maar zou je het aan Liesje willen geven, ze is neerslachtig en voelt zich niet goed. Ik zei: als jij dat nu eens doet en zegt dat ik het voor jou gemaakt heb maar dat jij aan mij gevraagd hebt of jij het aan haar mocht geven. En zeg maar dat ik het goed vond. JJ zei: goed idee. Ze liep naar Liesje toe en zei: ik heb een kadootje voor jou. Gerrit had het voor mij gemaakt maar ik wil het aan jou geven omdat jij een beetje neerslachtig bent en je jezelf niet lekker voelt. Ze zei: maar Gerrit heeft het voor jou gemaakt, dat kan ik niet aannemen. JJ zei: ik heb het aan hem gevraagd en hij zei dat het goed was.

Liesje nam het doosje aan en opende het en zei: mijn god, dat is prachtig, weet je het zeker? Zeker zei JJ. Liesje vloog eerst haar om de nek en daarna mij. Ze zei zacht in mijn oor: je maakt mijn hele weekeinde goed. Ze deed het uit het doosje en direct om haar nek. Ik keek haar aan en zei: precies wat dat lichaam van jou nodig had. Ze kwam dicht tegen me staan en fluisterde weer: nu heb ik altijd een deel van jou. Ik ben daarmee meer dan tevreden. Ik zei: mooi, daar ben ik blij om. Ik vroeg: voor wie zijn al die kleren en Jj zei: voor Jasmin, voor haar nieuwe baan. Ik vroeg welke nieuwe baan. Jasmin kwam naar me toe en zei: ik moet je daarvoor nog bedanken. Drie dagen nadat mijn linked-in profile online ging kreeg ik een aanbieding voor een nieuwe baan als hoofdinkoper en fashion consulente bij een grote winkelketen. Mijn salaris is meer dan verdubbelt en ik moet op kosten van de zaak mijn rijbewijs halen. Ik heb geweldige collegae en mijn leven is in minder dan een week veranderd. Mijn oude baas gaf me direct een salarisverhoging van 500 euro als ik aanbleef, maar dat vertelde mij dat hij me al een tijd met mijn salaris bedonderd had.

Ik zei geweldig meid, ik ben trots op je. Ik keek Liesje aan en vroeg haar: ik heb jou nog nooit gevraagd wat jij doet in het dagelijkse leven? Liesje zei: ik ben grafisch ontwerper bij een drukkerij. Ik keek haar aan en zei: dan moet ik misschien binnenkort misbruik van je maken. Ze zei: wanneer je maar wilt. We gingen terug naar de schoonheidssalon waar moeder en Loes inmiddels volop in gesprek waren met Chi. We gingen naar de kamer waar Jasmin haar nieuwe kleding begon te showen. JJ zat naast me op het bed en ik streelde haar buik. Ze zei: dat voelt lekker. Liesje aan de andere kant van mij vroeg: doe dat ook eens bij mij. Ik deed dat en ze zei: het voelt inderdaad lekker. Ik vroeg aan Liesje: moet jij ongesteld worden? Ze vroeg: hoezo en ik zei: je buik voelt hard aan. Liesje zei: dan zal het inderdaad vandaag of morgen wel zover zijn.

Nadat we alle kleding bekeken hadden gingen we terug naar de woonkamer waar we bij Chi, Loes en moeder gingen zitten. Ik kon ruiken dat er eten gekookt werd en liep de keuken in. Lila was volop aan het koken. Ik ging achter haar staan en stak mijn handen onder haar t-shirt en zei: lieverd wat eten we vanavond? Ze draaide zich om en zei met een geile glimlach: voor jou heb ik iets speciaals, jij mag mijn kutje uiteten. Ik vroeg: zou je dat willen? Of zullen we doorgaan met een kindje voor je te maken. Ze zei: wat mij betreft mag je eerst eten en me daarna vullen. Ik zei: eerst wil ik dat je na het eten nog wat anders doet. Je en een van je andere meisjes mogen Loes en mijn moeder een lekkere massage geven. Ik wil dat jij moeder de massage geeft en een ander meisje mag Loes doen. Gebruik je zalf op jezelf en op moeder en laat haar, en jezelf als je dat lekker vindt, zo vaak klaarkomen als mogelijk. Lila zei: alleen met mijn handen of mag ik mijn mond ook gebruiken? Ik zei: geef jezelf maar helemaal aan haar. Een half uur later zaten we aan tafel en werd er uitgebreid gedineerd.

Het gesprek tijdens het eten kwam op een bepaald moment over onze toekomstplannen. Lila zei: mijn toekomst binnen nu en een jaar is: moeder worden. Voor Jasmin was het haar rijbewijs halen en internationaal reizen voor de zaak. Voor Liesje was het: zelfstandig worden. Voor JJ: meer thuis studeren en toen ik gevraagd werd zei ik: afstuderen, en daarna werken. Ik heb het gehad met school. Daarom ga ik vanaf komend weekeinde elke week, behalve als JJ bij ons is, praktijkervaring opdoen in laser graveren. Dat gaat een kleine drie maanden elke zaterdag in beslag nemen en daarna wil ik voor mezelf beginnen. Moeder keek me aan en vroeg: denk je dat daar een toekomst in zit? Ik zei: ja, zeker als ik dingen via het internet ga verkopen. Ik wil ook dingen als koffiemokken bedrukken gaan doen om deze als zakelijke geschenken te laten weggeven door klanten. JJ zei: dan kan ik je helpen met de website en Liesje met grafisch werk. Dat wordt vast een succes.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 6519 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Op vakantie in Antwerpen deel 14”

Plaats een reactie