BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Sharing is caring

Ik ben 46, getrouwd, vader van twee kinderen en ben accountant bij een middelgroot adviesbureau. Voor het grootste deel van mijn leven ben ik een trouwe echtgenoot geweest, en ik ben slechts één keer afgedwaald door een paar jaar geleden met een cliënt van bil te gaan tijdens een uit de hand gelopen trainingssessie. We waren allebei getrouwd en aangeschoten maar stopten toen we allebei een moment van helderheid hadden. Okay… ze had mijn stijve pik uit mijn pantalon gesjord en ik sabbelde op haar ontblote tieten… Maar daar was ineens dat moment van helderheid.

Enkele jaren later kwam dat moment van inzicht er niet. Er was een mooie, jonge PR manager aangenomen, Bente genaamd. Ze was lang, slank en had een mooi gezichtje en een frêle lichaam. Haar volle lippen en puppy ogen maakte mij week. Week in mijn hoofd en week in mijn knieën, maar gaf mij een heerlijke onrust in mijn kruis. Vanaf het moment dat ik haar zag, wist ik dat ik in de problemen zat.

Ik probeer altijd professioneel te blijven in haar nabijheid maar makkelijk is dat niet. Ik ben getrouwd en zij heeft een vriend, maar ik kon het niet laten om met haar te flirten en zij flirtte terug. Soms in woord en gesprekken, ooit ontving ik een appje waarvan ik dacht… Is deze echt voor mij? De foto toonde haar in een minuscule bikini op een prachtig wit strand. Toen ik haar één op één sprak tijdens een lunch lachte ze minzaam. “Vond je het een mooie foto?” Ik slikte. “Die foto is 4 jaar oud. Deze heeft in de Cosmo gestaan.” Verklaarde ze de foto. “Stuur jij mij een foto van jou in boxer?” Daagde ze mij uit. Ik grijnsde minzaam. Die avond zocht in ik de vakantie foto’s van afgelopen jaar. Er waren foto’s bij van mij in zwembroek op onze speedboot. Ik stuurde die foto vanaf mijn privé nummer naar haar privé 06. Ik voelde een stoute spanning maar begon te twijfelen over mijn actie toen ik mijn vrouw in de woonkamer zag zitten. Tot dan was het grootste deel van het flirten onschadelijk. Ik vond het leuk, spannend en gaf een kick. Ik dacht niet dat het tot iets zou leiden, aangezien ik bijna twintig jaar ouder was dan Bente.

Daarna volgde meerdere app gesprekken waarin we er lustig op los flirten. Zover zelfs dat we elkaar schreven wat we lekker vinden… en dan ging het niet over een goed glas wijn of een lekkere biefstuk. Die bewuste dag, een donderdag, hadden we de hele dag appjes naar elkaar gezonden. Er waren grote veranderingen opkomst binnen ons bedrijf na een overname dus staken we die avond tijd in een lange “hei sessie” in een vergaderruimte om samen de consequenties van het samengaan en de nieuwe koers te bespreken. We hadden meerdere besprekingen over het feit dat er mensen uit moesten, mensen overgeplaatst worden, we moesten beslissen over collega’s waar ik soms al jaren mee werkte. Ik vond dat een zware opgave. Bente had haar in een knotje en ik kon het niet laten om naar haar lange nek te staren. Ze betrapte me een paar keer en glimlachte alleen maar. Ze had me digitaal een knuffel aangeboden en we hadden per whatsapp gezoend en onze tongen laten worstelen. Alles ter ontspanning. Tijdens de break om acht uur ’s avonds verdween ze naar het toilet. Toen ze terug kwam was er wat veranderd. Ik zag het zo snel niet. “Je mag kijken… Ik heb een knellend kledingstukje uitgedaan.” Door de dunne stof van haar T-shirtje waren haar donkere tepeltjes zichtbaar. De bespreking ging verder en de secretaresse vatte de plannen samen en bood aan om ze op papier te zetten en morgen vroeg te mailen. Het was inmiddels elf uur en iedereen was al naar huis.

Die avond ging het flirten verder dan alleen maar praten. Bente raakte mijn arm aan en wreef over mijn rug. Als ze zenuwachtig is, giechelt ze. Die avond giechelde ze meer dan normaal en ik werd er opgewonden van. Terwijl we om de tafel met aantekeningen en ideeën liepen botste ik “per ongeluk” tegen haar aan. “Hey oudere man, kun je niet wat voorzichtiger zijn met je jonge collega?” Grapte ze. Weer was daar een helder moment en ik zei dat onze partners het vast niet konden waarderen dat we zo gevoelig en flirterig waren. Ze vertelde me dat haar vriend en zij een afspraak hadden dat ze niet exclusief voor elkaar waren en dat ze vrij is om te doen wat ze wil. Ze voegde eraan toe dat ze zin had in een geile ervaring als ontspanning na die dag vol emoties. “Deel van onze afspraak is dat we foto’s maken van wat we doen…” zei ze. “Sharing is caring.” was hun motto.

Na die bekentenis draaide ze zich om en sloeg haar armen om mij heen. We gingen helemaal los. Ik drukte mijn lijf tegen het hare. Mijn kruis tegen haar kruis, en ik plette haar borsten tegen mij torso. We kusten elkaar hartstochtelijk en betasten elkaar door onze kleding heen. Ik speelde met haar borsten door de dunne stof van haar T-shirtje heen. Kleine, parmantige tietjes met keiharde tepels. Bentes hand gleed al snel naar mijn kruis en ze streelde mijn gespannen geslacht. Ik duwde haar naar de vergadertafel en ze ging zitten. Ze spreidde haar benen en ik ging tussen haar benen staan en liet mijn handen over haar stevige dijen omhoog glijden onder haar rok. Toen ik het kruis van haar slipje trof voelde deze kletsnat. Ze begon in mijn mond te kreunen terwijl we zoenden en onze tongen worstelden. Mijn vingers gingen haar broekje in en ik streelde haar gladde, natte lipjes.

Bente duwde me weg. “Alles uit!” kreunde ze zacht. Alles vloog door de lucht, stropdas, blouse, schoenen sokken, pantalon. Ik keek naar Bente. Ze was gaan staan met haar rug naar mij toe. Haar rok en blouse waren al uit, ze draaide zich langzaam om. Allemachtig wat een verschijning. Daar stond Bente op haar hoge hakken, ze droeg alleen een zwart stringetje. Haar buik was strak en haar kleine tietjes stonden trots naar voren. Ze ging op de vergadertafel zitten, ik pakte een stoel en ging zitten. Toen rolde ik tussen haar heerlijke benen en begon haar heuveltje, door het broekje, te zoenen en te likken. Haar poesje was geschoren, dus ik begreep dat deze actie geen impulsieve daad van lust was. “Maak een foto van hoe ik hier zit…” Zei ze en trok haar benen iets op en liet ze open vallen. Ik pakte mijn telefoon en schoot wat foto’s en zette deze in onze app.

Ik legde de telefoon weg terwijl Bente haar slipje uittrok. Toen dook ik tussen haar benen en likte haar clit terwijl ik met twee vingers in haar kutje schoof. Met mijn wijs- en middelvinger in haar kutje en mijn duim op haar clit had in mijn andere hand vrij om haar tietjes te strelen. “Knijp me…” Kreunde ze, ik gehoorzaamde door in haar tepeltjes te knijpen en er aan te trekken. Mijn pink rustte op haar sterretje. Ik duwde er zachtjes tegen aan, Bente slaakte een kreun die ik opvatte als een aanmoediging. Ik maakte mijn pink nat en duwde deze in haar sterretje. Drie vingers en tong bewerkten haar kutje, ze kreunde steeds luider en ik voelde kippenvel op haar benen ontstaan. Met een luide kreun kwam ze klaar, zowel haar kutje als haar kont klemden zich om mijn vingers.

Toen ze uit haar orgasme kwam, was ik klaar voor meer… Ik wilde dat ze haar mond om mijn pik zou sluiten… Ik wilde de kans dat ik mijn pik in haar mond kon laten glijden niet voorbij te laten gaan. Het idee dat collega’s naar haar mond zouden kijken, de mond waar mijn pik in gezeten had maakte mij nog geiler. Ik tilde haar van de tafel en duwde haar zachtjes op haar knieën. Ze kirde en begreep exact wat ik wilde. Ze nam mijn lul eerst in haar handen. Haar fel rood gelakte nagels staken prachtig af tegen mijn roze-witte huid. Terwijl ze zo met mijn pik speelde maakte ik een foto. Bente likte mijn geslacht. “Doe ik het goed?” Klonk het onzeker. Dat was ze zeker, binnen een paar minuten werden mijn knieën week en voelde ik mijn voorvocht vloeien.

Ik trok ik haar omhoog en bekeek haar opnieuw. Zo’n jonge meid, op haar naaldhakken na, naakt. We streelden en zoenden elkaar. “Hey ouwe… ga je me neuken?” Ik draaide haar om, met haar rug naar me toe en duwde haar voorover op de tafel. Ik liet mijn pik over haar billen gaan. “Niet in mijn sterretje… Die is van mijn vriend.” Ik leidde mijn lul naar binnen en begon haar traag te neuken terwijl ik met één hand over haar kont wreef. Ze greep mijn telefoon en schoot wat foto’s en ze ging door en ik zag een tijdklok lopen… Ze filmde! Bente keek achterom en begon vieze dingen tegen me te zeggen. “Jouw pik vult mij heerlijk. ” Ze giechelde. “Toe dan… je gaat me laten komen…” Ik pakte Bente bij haar flanken en begon ruiger en harder te stoten. “Toe dan! Naai mij klaar! Spuit je zaad in mij!” De combinatie van haar stem, haar dirty talk, haar strakke waren de dingen die deed mijn orgasme aanstormen. Ik kreunde dat ze mij ging laten komen. “Ik ga je kut vol spuiten met mijn zaad!” kreunde ik. Ze keek naar de GSM. “Geef het mij!” kreunde ze zwoel. Ik kwam hard en diep in haar kutje, en kuste haar rug. Toen ik mijn pik terug trok druppelde er zaad op de tafel en even later op het hoogpolige tapijt.

Na een paar minuten zoenen en strelen, kleedden ons aan en ik deed mijn best om het sperma op tafel en op de vloer weg te vegen. Ze vroeg me om haar de video’s en foto’s te sturen, zodat ze het aan haar vriend kon laten zien wat ze gedaan had.

Ik vroeg haar wel om twee dagen te wachten, anders zou hij misschien kunnen raden waar en met wie… “Daar gaat het juist om. De raarste plekken en de mooiste meiden heb ik op zijn pik gezien. Nu was ik aan de beurt met een bijzondere plaats en een geile kerel!” Ik zond haar de foto’s en filmpjes. Nadat ik het pand afgesloten had en we samen de parking opliepen zei ze dat haar vriend al gereageerd. “Hij wil mijn kutje uitlikken en mij in mijn kontje naaien”

Ik was verbaasd over zijn reactie. Ze zwaaide toen ze in haar Golfje stapte en weg reed. Toen ik thuis, de straat in reed was er een appje.
“Kan niet wachten! Tot de volgende keer!”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eriks

Jong en onbezonnen, de eerste keer, ergens in Frankrijk tijdens een vakantie. Daarna beleefde ik veel tijdens mijn reizen, maar ook tijdens mijn werk. Meerdere ervaringen heb ik uitgeschreven om niet te vergeten en deze vul ik aan met fantasieën.

Dit verhaal is 10359 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Sharing is caring”

Plaats een reactie