BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Myrthe en mijn meiden 1

Weekje werk was bijna weer voorbij, samenwerken met mijn geliefde gaat op zich nog goed, ik ben haar leidinggevende en wil haar niet anders behandelen of benaderen als de rest van het team.
Dit is uiteraard makkelijker gezegd dan gedaan en er zijn al situaties voorgevallen dat één van ons vergeten was waar we op dat moment waren.
Qua collegas is er eentje die het doorhad en het mij persoonlijk is komen vragen ipv roddel circuit in te schakelen, ik heb zijn eerlijkheid beloond met de waarheid. Zijn woorden, “Ik begrijp je volledig man, ze is echt een topper in het team, ze heeft het hele pakket qua uitstraling en hoe ze is, maar kijk uit je weet hoe de directie hierin staat” ik knikte begrijpend en gaf ook aan dat we daar echt wel mee zaten.
“Van mij zal niemand wat horen Dennis, daarvoor kennen wij elkaar te goed” ik bedankte hem voor zijn discretie en zakte weer achter mijn scherm.
Ging toch even staan en keek door het raam naar Myrthe, god wat was ik gek van deze vrouw, ik zou op dit moment alles doen voor haar. Dat was dan ook mijn zwakte die ze aardig wist te gebruiken, want stout was ze altijd.
Ze voelde dat ik keek , keek mij aan en stak haar tong uit, ik dacht nog kom maar even hier met dat tongetje weet ik wel raad mee, maar ik glimlachte terug.

12:30 even lunchen en samen liepen we de lift in, hoe we dat zo konden timen geen idee, maar tot nu toe stonden we nu al op dag vijf samen in die grote lift. We hebben exact 1.20 min voor de lift stopt en we verspillen geen seconden en vallen elkaar direct aan zodra de deuren dicht zijn. Onze monden vinden elkaar dan en zoenen en knuffelen heel intens, elke keer denken we, nu worden we betrapt maar dat is gelukkig nog niet voorgevallen. We zijn dan helemaal opgeladen, elkaars tong weer geproefd, elkaars billen weer vast gehad, klaar voor de middag, maar eerst wat eten met de groep.
Ik ben wel een man die vind dat elke vrouw haar charmes mag Gebruiken niet Misbruiken en Myrthe heeft volgens mij nog nooit hoeven wachten op haar salade met weet ik wat daar allemaal ingaat, de manier hoe zij met die medewerkers van het restaurant speelt is top sport. Ik geniet ervan om dat zien, want ik weet met wie ze meegaat:-).
De middagen verlopen altijd snel, laatste handelingen en transacties verwerken en dan afsluiten en naar huis, weer een week overleeft op de zaak en nu een weekend met haar samen en wie weet een ontmoeting tussen de drie dames als Esmee het er mee eens is.
Ik ben super zenuwachtig voor deze ontmoeting wanneer die ook gaat plaatsvinden, niet eens dat ik bang ben dat Esmee of Noa uit de school klapt over wat wij drieën doen en gedaan hebben meer het feit klikt het samen?

16:30 ik app Esmee of ze al nagedacht heeft over mijn voorstel, etentje met Noa en Myrthe.
“Oke, maar ik weet niet of ik haar leuk vindt” antwoord ze terug.
Ik antwoordde terug, “Lieverd zij is geen vervanging voor je eigen moeder, zij is mijn vriendin en ze heeft nul intentie om zich op te dringen aan jou of Noa ” , bijzonder hoe dan een 17 jarige toch opeens klein kan zijn.
“Komt ze dan niet gelijk hier wonen?” Kreeg ik terug.
Wauw, ik zette Myrthe thuis af en liet haar de app lezen, Myrthe begreep mij zonder woorden en gaf aan dat ik maar eens een goed gesprek met mijn dochter moest gaan voeren want ze heeft verkeerde ideeën in haar hoofd.
Ik reed naar huis en daar zat ze al in de stoel met natte oogjes te wachten op mij.
Ik pakte haar beet, trok haar uit de stoel en hield haar vast, deze keer was het niet erotisch, ik voelde kou en afstandelijkheid.
Ik vroeg haar wat er echt aan de hand was en waar ze zo bang voor was? Toen merkte ik pas dat 17 jaar en beetje nog niet volwassen betekende.
Het feit dat deze meid op sexueel gebied zover was en zich volwassenen gedroeg in huis en daarbuiten deed mij vermoeden dat ze deze situatie wel zou begrijpen, ik heb het nog nooit zo verkeerd gehad.
De ideeën die ze had over Myrthe en de toekomst van haarzelf, Noa en mij stonden zover van de realiteit dat ik niet eens wist waar ik moest beginnen met uitleggen. Het was al bijna 20:30 Noa had al meerdere keren geprobeerd te bellen met Esmee maar ik geloof dat ze begon in te zien dat haar werkelijkheid niet helemaal matchen met de mijne.

Mijn laatste zin was dan ook, “lieverd het enige wat ik vraag van jou, geef Myrthe een kans, meer niet. Ze gaat nooit je moeder worden of iets in die trand, ook niet je stiefmoeder, gewoon papa zijn nieuwe geliefde thats it.” Wise girl terug, “pap dat zijn meer zinnen”
“En tussen ons drieën, wil je ons nog wel?” Met grote ogen wachten ze op een antwoord.
“Papa kan niet garanderen dat er niks veranderd, daar ben ik heel eerlijk in maar ik hoop dat jij en Noa papa ook zijn geluk gunnen” antwoorde ik haar.

Ze lachte lief en zei “jij kan ons toch niet weerstaan, we maken je helemaal gek in 2 min” en daar had ze wel een punt, maar we waren een stap verder we gingen daten met zijn vieren.

Noa kwam langs en had onderweg een Chinese rijsttafel meegenomen, werd ook wel tijd en eindelijk om 21:00 eten, stierf ondertussen van de honger.
De date mocht niet in een restaurant maar gewoon zondag avond hier thuis, “Ja leuk pap kan jij even die lekkere pasta maken en dan is het ook gezelliger hier thuis , kan ze dat ook zien en en en en” ik kapte ze maar even af en gaf me gewonnen, het werd hier thuis en ik maak die pasta.
“Zie je wel, 2min en je doet alles wat we willen ” zei mijn kleine ettertje.
De rest van de avond was het bankhangen, ik had Myrthe afgebeld en die snapte de situatie maar had vreselijk zin in morgen, ik had vreselijk zin in haar nu maar goed ik had nu andere dingen aan mijn hoofd.
Weer met zijn drieën tegen elkaar aan en nu mocht ik de film uitzoeken en het werd the Conjuring.
Geloof dat hun beide meer dan de helft vanachter een kussen hebben gezien , hahah zal ze leren mij gek maken.
23:50, de dames gingen even opfrissen en wilden nog de stad in, ik keek ze aan of ze gek waren, maar ze gingen toch, ik riep nog “sleutel mee, en laat mij please slapen”
“Ahh mogen we je niet wakker maken als we geil terug komen?” Het duiveltje op mijn schouder zei in mijn oor, tuurlijk wel Dennis, jij wil ze vannacht beide neuken, houd je niet in, kijk die lekkere kontjes eens staan daar. Het engeltje zei en die won, “vermaak jullie zelf en laat mij maar slapen”
Noa keek en had het laatste woord , ” 2 min Den, 2 min”. Ik stond op en ze rende gauw de deur uit, kutwijven! riep ik ze nog na.

04:10 ik word wakker van de voordeur,
Bam.”
Noa, ” zachtjes doos je maakt je pa wakker ”
Esmee ” wil je nog wat drinken?”
Noa , hard fluisterd, ” serieus Es, hou je grote snater nou even je pa ligt te slapen”
Esmee, hard fluisterend ” Oja hahah kom hier sloer, help me”
Stil..
Trap kraakt.
Esmee fluisterend “Kom zullen we hem even gek gaan maken?”
Noa, fluisterend”Nee, kom douchen uitkleden en we gaan naar bed”
Esmee hardop ” ik ben geil No kom op nou”
Noa fluisterend”Serieus kut, doe nou zachtjes hij word zo boos, kom in de badkamer”

Deur open en dicht, douche aan..

10:00 uur, ik schrok eigenlijk wakker, onee het is weekend, ik liep naar de badkamer en opende de deur…
Zucht, broeken, shirts, bh’s en strings op de vloer, ik ruim het wel op hoor dames hoorde ik in mijn hoofd. Toch even snuffelen, Hmm ik merk dat ik hier toch wel van geniet, ik sta mezelf in de spiegel aan te kijken met een ochtend erectie en 2 strings onder mijn neus, al ruiken ze nog zo geil, het is wel een gek gezicht maar niet minder lekker. Ik lik zelfs even aan het kruisje, zalig, want ik bedenk dat hier 2 geile tiener kutjes tegenaan zaten gister.
Ik stap onder de douche na het plassen en voel dat ik mezelf ook maar even moet helpen en trek mezelf klaar onder de warme stralen, spoel mijn zaad door het putje.
Wham deur open, Noa.
” Even plassen hoor, ben zo weg” ik hoorde niet eens precies wat ze zei eigenlijk maar ik zag de strings op de wasbak liggen en zij ook.
Ik keek haar betrapt aan, ze glimlachte een beetje, “En? Roken ze nog lekker geilerd” ik voelde me betrapt
” Waarom dacht je dat alles nog op de vloer lag Den, zomaar?”
” Oh jullie zijn slecht , in en in slecht” zei ik.
“Myrthe of geen Myrthe, jij kan niet zonder onze kutjes, en wij niet zonder jou harde pik in onze gaatjes” zei ze met die geile blik van haar, ze veegde af en kwam van de wc, ” wil je niet nog even ruiken en proeven maar nu aan de kant die tegen dat stringetje aanzat?” ze stapte zo bij mij de douche in, ze wreef haar borsten tegen mij aan, pakte me slappe pik en speelde ermee, ze kwam richting mijn oor en fluisterde “Den, als ik mij nu omdraai en voorover buig, zou de kans er dan zijn dat jij mij even gaat likken en daarna hard neemt hier onder de douche?

Ik raakte mijn zelfbeheersing kwijt en pakte haar beet, draaide haar op met haar rug naar mij toe en greep haar borsten, haar tepels kneden ik tussen mijn vingers en voelde haar kontje tegen mijn pik aan wrijven, ” zoja Den, doe maar , pak me maar ” ik werd gek van deze griet en duwde haar voorover ze steunden met haar handen op het kleine muurtje. Ik ging op mijn knieën zitten en trok haar billetjes uit elkaar, ik likte haar geile sneetje tot haar kontgaatje en terug, even bleef ik haar kontje likken en daarna duwde ik 2 vingers haar natte gaatje in en neukte haar zo van achter terwijl ze zelf haar clitje aan het masseren was. ” Kom Den neuk me gewoon” ik ging staan en duwde mijn eikel tegen haar kutje. Een klein kreetje toen ik in helemaal in haar kwam, ze begon haar kontje naar achter te duwen en eigenlijk neukte ze zich zelf nu. Ik voelde die zachte wandjes zuigend om mijn pik, wat een heerlijk gevoel.” Ik hoef niet klaar te komen Den, gebruik me gewoon en spuit in mijn mondje” ik neukte haar goed en ze bleef maar duwen met dat reetje van haar, ik kon niet dieper, mijn ballen tikte haar kutje aan bij elke stoot. Ik voelde hoe ze aan het knijpen was met haar doosje en ik voelde mijn zaad ook borrelen, was 10 min daarvoor nog klaargekomen met mijn eigen hand, maar tegen dit zachte natte vlees kon ik geen weerstand bieden, ik haalde mijn pik uit haar ze draaide zich om ging op haar knieën zitten en hapte me pik in haar mondje, ik voelde hoe mijn zaad haar keeltje in spoot. Eenmaal weer bij mijn positieve, kwam ook Noa omhoog en keek me aan, ” zeg ons gewoon als je dit niet meer wil en het alleen met Myrthe wil doen.”

Ik kon niet eens wat zeggen, en sloot mijn ogen, Noa hing aan mijn nek en fluisterde in mijn oor ” zelfs als ze hier in huis woont, zelfs dan vinden we wel een manier om samen te zijn met zijn drieën, niemand komt het te weten, niemand”
Ze pakte een handdoek sloeg die om en liep terug naar kamer van Esmee, daar stond ik, leeg en ik wist niet wat ik moest denken, de woorden van Noa gingen door mijn hoofd.
Wordt dit de toekomst, wil ik dat? Zoveel vragen had ik terwijl ik mijn tanden aan het poetsen was en naar mijzelf stond te kijken in de spiegel, deo, luchtje op en met twee handen vol met was naar de mand.
Aangekleed en wel liep ik de keuken in, maakte een espresso en ik zat met de krant op mijn ipad aan de tafel.

“Goedemorgen meneer ” ik schrok mijzelf het apelazarus.
“Oh sorry had u mij niet gehoord?” Ik moest even bijkomen, ik was de schoonmaakster echt helemaal vergeten.
Ik kon weer reageren en bood mijn excuses aan, “Ehh nee sorry Amanda ik had je niet gehoord”
” Elke zaterdag he meneer 10:30 grote schoonmaak”
” Ja sorry meid ik was het even vergeten, maar koffie? Of moet je direct aan de slag, de meiden slapen nog boven”
” Oke eerst dan maar een bakkie en dan begin ik wel beneden met de wc en de woonkamer”

We zaten samen lekker met een bakkie te keuvelen, Amanda heeft het niet breed en ik betaal haar volgens mij eigenlijk veel te veel maar dan is mijn huis ook echt schoon. Sommige noemen mij lui en vinden dat ik dat zelf wel kan en anders moet Esmee het maar doen volgens andere maar Amanda wou graag werk en scheelt mij een hoop gepoets, dus komt Amanda elke zaterdag stipt om 10:30 om het hele huis te doen. De was zet ze vast aan en die kan Esmee of ik dan zelf in de droger doen of ophangen.
Half uurtje later hoorde ik de meiden boven lopen en kwamen ze naar beneden, Amanda was druk bezig en ik las de krant.
“Moguh dames, gaan jullie mee boodschappen doen voor vanavond?” Ze keken elkaar aan en hadden beide duidelijk geen zin om iets te ondernemen.
Een kus van Esmee op mijn wang, en een geniepig lachje, ze fluisterde in mijn oor, “Stout hoor om mijn vriendin te pakken zonder dat ik er bij was” en ze wrijft onder tafel over mijn broek en pik.
“Eh oke actie zei ik, Papa gaat boodschappen doen, Amanda is aan het schoonmaken, zou leuk zijn als jullie haar even helpen en je eigen kamer vast een beetje opruimde”
Een duim in de lucht en de dames zaten met een bak yoghurt al voor de tv.
Had Myrthe al geapt en vertelt dat ze vanaf 16:00 welkom was en of ik haar moest halen, ze kon het wel vinden dacht ze en ik ging maar naar de supermarkt.
16;00 ik was eigenlijk best zenuwachtig, waarom geen idee maar het idee dat er zo drie dames hier zijn die ik alledrie gehad heb en dat één van hun drie daar nooit achter mocht komen greep mij naar de keel.
Daar stond ze, mooie jurk aan, haar los, ik keek even en kuste haar.
Meiden!, riep ik naar boven Myrthe is hier.

Beetje verlegen stond Esmee in de keuken, zo kende ik haar helemaal niet , Noa ernaast.
“Jij moet Esmee zijn, hoi ik ben Myrthe” en ze stak haar hand uit, voorstel rondje was voorbij en ik schonk wat te drinken in.
Esmee en Noa zaten vooral in de observeer rol en er kwam niet veel uit. Prima dacht ik, is ook voor hun wennen.
We babbelde lekker verder en als het over school ging kletste de dames wel mee, Myrthe deed een beetje of ze gek was en liet Esmee en Noa hun relatie uitleggen en het verhaal dat Noa hier praktisch inwoonde. Ik heb een rondleiding gegeven door ons huis en en Esmee heeft zelf haar kamer laten zien.
Ik moest eigenlijk wel aan het eten gaan beginnen want ja moest ook zelf pasta gaan draaien, druk bezig en de drie vrouwen zaten aan tafel met een wijntje, bleek dat Myrthe wel hun taal machtig was. Woorden als slay, verkracked en het zinnetje “zo dat is giving” waren voor haar geen gekke uitdrukkingen. Ik genoot hier best wel van eigenlijk.

Esmee kwam even ‘helpen’ in de keuken en zei “Papa, ze is eigenlijk echt wel heel erg leuk, sorry dat ik zo’n irritante kut was afgelopen tijd” ik werd er gewoon emotioneel van uit het niets en gaf haar een knuffel, ze schrok van mijn tranen en begon zelf ook te huilen, Noa en Myrthe zagen het en Noa wou al opstaan, Myrthe hield haar tegen, “laat maar even, komt wel goed met die twee”
De pasta was geslaagd, teminste dat vond ik en er was niks meer over dus ja, missie accomplished.
Na de koffie vroegen de meiden of ze naar boven mochten want dan hadden wij nog even quality time samen was hun motivatie.
“Wat een leuke meid heb jij zeg, en haar vriendin ook, wat een schatjes” zei Myrthe, ik kon het alleen maar beamen en toen ik mijn tranen uitgelegd had kreeg Myrthe tranen in haar ogen, “he lekker, gaan we allemaal even janken” en toen begon ze te lachen en kroop lekker tegen mij aan. “Weet je waar ik nu eigenlijk al de hele dag zin in heb?” Eh sex antwoorde ik, ook zei ze maar ik bedoelde een ijsje..licht teleurgesteld liep ik naar de vriezer, ik voelde haar kijken , het teasen ..het teasen. Ik gaf haar een raketje en van alleen de manier zoals ze hem opat werd ik al geil. Ik had zo zin haar.

Na het ijsje werd het toch lekker knuffelen op de bank en ik had mijn hand al onder haar jurk en in haar slipje, “hier den? Wil je het hier doen?” Ik lachte haar beetje uit, “Gek he, nu dat je weet dat er ‘kinderen’ boven zijn” “Ja, ik kan me slecht ontspannen nu, gek he?”
“Zullen we maar jou huis gaan of wou je hier slapen vannacht?” Vroeg ik haar, ze gaf aan spullen mee te hebben. “Dan wachten we wel tot we in de slaapkamer zijn, kan je meer ontspannen”
Gek hoe dit zo ineens kon omturnen, maar lekker knuffelen op de bank met een glaasje wijn en een goede film vond ik ook al super leuk.
Er is savonds überhaupt niks gebeurt, Myrthe moest wennen aan het feit dat er nog meer in huis waren, en ze voelde een rem en daardoor werd ze niet opgewonden maar dat is ook een relatie.
Zondag wel heerlijk wakker geworden met haar in mijn armen en toen begon zij toch stiekem wel met stoute dingen, ze begon mij te pijpen en ik genoot van haar mondje onder het dekbed, ik vroeg haar of ze op mijn tong kwam zitten en kon op die manier haar lekkere kutje verwennen , haar schaamhaartjes kriebelde op mijn kin en lippen en zo bracht ik haar naar een hoogtepunt met mijn lul in haar mond zodat ze niet te hard ging kreunen.

Op haar zij met 1 been opgetrokken liet ze mij in haar komen en we waren lepeltje lepeltje aan het neuken, ik rook onder het dekbed haar geile luchtje en voelde dat ik snel ging komen.
Nog paar stoten in haar en ik spoot mijn zaad in haar kutje, wat een heerlijke ontlading. Griste even een handdoekje achter mij vandaan en maakte haar een beetje schoon. “Altijd zo attent he lekkertje” kom zei ik we gaan even douchen en ik zal de deur op slot doen. “Huh doen jullie dat niet standaard dan?” Ehh nee zei ik we doen nooit iets op slot, die schaamte hebben we jaren geleden al laten varen.
“Oh, oke” ik merkte dat ze dat toch beetje raar vond. Maar lekker samen gedouched en toen ontbijtje klaar gemaakt voor 4, de meiden toch maar even wakker gaan maken, die lagen nog in bed, wakker weliswaar en toen ik ze riep stapte Esmee in haar blote kont uit bed “Waar is Myrthe, beneden?” Ik knikte , Noa sloeg het dekbed open en ook die was bloot, “Kom je nog even bij ons liggen” ondertussen stond Esmee al tegen mij aan en wreef over mijn lul, “Hebben jullie wel lekker geneukt of moeten wij je nog even leegzuigen?”

Shit hé ik zag die tienerlijfjes en werd alweer hard, “Nee kom meiden doe wat aan, en kom naar beneden”
“We lopen je maar te dollen man, komen eraan, we pakken je vanavond wel, je weet het 2 min max en je gaat overstag”
Ik liep naar beneden en maakte vast wat koffie, Myrthe was jus d orange aan het maken met de pers. “Komen ze al? ” Ik knikte “Ze waren al wakker maar hadden nog geen zin” en voor ik mijn zin afgemaakt had hoorde ik ze op de trap. “Moguh lovebirds, lekker geslapen samen” vroeg Esmee, Myrthe antwoorden haar dat ze heerlijk geslapen had en haar vader wakker moest maken. “Oh moest je je prins wakker kussen?” Grapte Noa. Ja zoiets wel ja en Myrthe knipoogde naar mij, wel iets met kussen ja. Esmee deed een overgeef beweging ” oke teveel info” en samen genoten we van ons ontbijtje.
Dametjes gingen even douchen en aankleden en zo konden wij de boel opruimen.
Myrthe begon er toch over, “Even over vanmorgen en ik zag het nu ook”
Ik voelde me direct al niet meer op mijn gemak.

“Je zei iets over schaamte en niet en zoiets, maar wat houd dat in dan, nu liepen ze ook in een kort broekje en shirt, zonder bh en prima hoor maar kan je dat iets meer uitleggen, ik heb geen kinderen maar zo deed ik vroeger thuis echt niet.”
Ik dacht na en probeerde wat te bedenken, kon moeilijk nu gaan zeggen, ja ik zie ze vaak naakt en ze zitten ook vaak op mijn mond en zo, ik maakte er van”Ja, vroeger had Esmee weinig schaamte, ze vertelde ons alles en vanaf haar eerste schaamhaartjes wisten wij alles van haar, ze zat op strand ook vaak topless met ons erbij, ze zag mij ook vaak naakt in de badkamer, haar moeder ook, we hebben nooit een taboe gehad op bloot. Toen ze bij mij kwam wonen bleef dat, ik dacht eerst wel, Jezus 16 jaar en dan zie ik haar zo maar goed, niemand vond er iets van, zij niet , ik niet, toen kwam Noa erbij” of ik die ook naakt gezien had wou ze weten. “Ja en zij mij ook”
“Maar nooit gedacht van hé dit is raar, wie weet doen ze het express?”
Nee, loog ik ( lekker begin van een relatie)
“Zie je vaak zo?” Ik loog wederom, “nee”
“Ja ik maak er geen punt van hoor, iedereen mag mij naakt zien, helemaal een paar tienermeiden, maar dat ze zo open tegen hun vader/schoonvader zijn vind ik bijzonder.
Je hebt nooit eens gedacht over Esmee , zo das lekker strak lijf die zou ik wel wat willen leren?”
“Ik zou liegen als ik dat nooit gedacht heb, je hebt haar net gezien toch” blufte ik “Maar doen, nee ,loog ik weer”
“Nou ik vind je sterk hoor, denk dat ik overstag gegaan was, als ik een man was en zulke meiden zouden mij verleiden” ik wist niet wat ik hoorden.
“Esmee is wel mijn dochter hė,”
“Ja weet ik en toch is het maar goed dat ik geen man ben in dit geval”.. ik wist even niet wat te zeggen, maar vatte het samen, “Dus jij Myrthe, zou als man zijnde geen weerstand hebben geboden tegen die twee boven?”

“Dennis, ik ben een vrouw, en weet welke macht wij hebben als vrouw, als ik een man was geweest en 1 of beide hadden iets effort gedaan had ik voor gaas gegaan, dat zeg ik. Dochter of niet, dus ja ik vind je een sterke man, meer zeg ik niet ”
Ik pakte haar beet en keek haar in die bruine kijkers, “je blijft mij verbazen lieverd”
“Hoezo, ze zijn toch beide goddelijke figuren, ze likken alleen elkaar graag, das jou redding weer, ze pakte mij beet en tongde mij zalig terwijl ze op de tafel zat.
“Ik ben gewoon geil van dit gesprek Den” ik zei “loop even naar boven, wie weet willen ze wel even helpen” ik kreeg een stomp van haar en ze spreiden haar benen, “denk dat jij mij maar even moet likken den”
“Hier, op tafel ?” En ik keek en zag dat ze geen slipje aan had, ik pakte een stoel en dook tussen haar dijen, ze was inderdaad geil en haar kutje glom al van het geil, ik proefde haar vocht en zoog op haar clit, stopte en keek haar aan” wat als ze naar beneden komen nu?”
Ze drukte mijn hoofd weer tegen haar kutje en fluisterde ” wie weet leren ze er wat van”

Duwde 2 vingers diep haar natte grotje in en likte haar clitje, ze liet zich achterover vallen op tafel en genoot van mijn vingers en tong, trok haar benen over mijn schouders en bewerkte haar gevoelige clitje. Afentoe een kreetje waarvan ik dacht dat hoort iedereen maar ik ging door en neukte haar goed met mijn vingers, ze had niet lang nodig om klaar te komen over mijn lippen. Beduusd en genietend van haar orgasme maakte ik mijn broek los en plante mijn paal tegen haar kutje. In één stoot zat ik diep in haar, armen wijd op de tafel onderging ze de harde stoten in haar tunneltje, even vergat ze waar ze was en riep ze vrij hard ” Jaaa Den neuk dit sletje maar” dit moeten ze zeker gehoord hebben en ik maakte wat haast en stoote mijzelf naar een hoogtepunt. Ik hoorde voetstappen boven en dacht nu worden betrapt en eigenlijk had ik dat wel geil gevonden. Myrthe bleef stil liggen en vroeg om een doekje voor het zaad wat uit haar kutje liep, over de eettafel.
Ik weet zeker dat ze boven hebben staan luisteren, de sletjes..

Wordt vervolgd.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Dennie01

Man, alleenstaand met 1 dochter, ik hoop dat jullie het leuk vinden wat ik met jullie deel, ik lees bijna alle berichten dus als iemand een verzoek heeft voor een bepaalde scène of combinatie of iets anders , zet het in de comments en doe ik me best voor je.

Dit verhaal is 8902 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Myrthe en mijn meiden 1”

Plaats een reactie