BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Praagse Meisjes (1)

NYMFOMANE ROOSJE

Luuk is op weg voor een stage bij de grote Barrandov filmstudio’s in Praag. Na wat eerste stageopdrachten komt hij als cameraman terecht in de PartyHardcore Club, waar iedere week uit heel Tsjechië steeds weer honderd andere meisjes naartoe komen om er uit hun dak te gaan. De meesten zo bleu als wat, alleen maar nieuwsgierig of in voor een onschuldig avontuurtje, maar sommigen ook omdat ze hopen als pornoster ontdekt te worden…

Hoe het zo ver kwam

‘Hey Luuk, pff, we zijn er bijna’ zegt mijn pa, als hij het busje de snelweg afstuurt om de borden met ‘Prague Centre’ te volgen. Ik wil cameraman worden en mijn stage hier gaat ruim tien maanden duren. Via de Barrandov heb ik een flinke kamer vlak daarbij kunnen huren, in het oude deel van Praag en mijn pa brengt me er nu dus heen. Het huurbusje zit afgeladen vol met al m’n troep, ik wil me hier echt even gaan settelen, hopelijk geeft me dat de kans om Roosje te vergeten, die ik in Amsterdam maar niet uit mijn systeem krijg. Voor ik verder ga zal ik je eerst maar even vertellen wat er gebeurd is, anders blijft dat maar een beetje boven dit verhaal zweven.

Ik ben Lukas, Luuk voor mijn pa en vrienden en vorige maand werd ik achttien. Ik ben blij met hoe ik eruit zie, ik ben ongeveer een meter tachtig lang en heb een goed ontwikkeld lijf dankzij voetballen en fitness… én dankzij al heel veel seks… Ik heb halflange lichtblonde haren die ik meestal op een staartje heb en echt felblauwe ogen, bijna alle meisjes die ik ontmoet kunnen het niet laten om er iets over te zeggen en er ook een tijdje in te kijken en er dan een beetje van te zuchten.

Ik ben enig kind en mijn ouders zijn allang geleden gescheiden. Mijn moeder wilde haar vrijheid terug, ze verdween toen ik een jaar of drie was en ik weet eigenlijk niet anders dan dat ik alleen een vader heb. Hij is de liefste vader die ik ken, altijd staat hij voor me klaar en we hebben een hele hechte band. Hij vindt het daarom verschríkkelijk dat ik een tijdje wegga, maar tegelijk is hij ook wel trots dat ik zo precies weet wat ik wil en daar ook keuzes in maak. Wat hij niet weet zijn welke problemen ik heb gekregen dankzij Roosje en dat ik daar een beetje voor op de vlucht sla…

Tja, Roosje…. zij is het zusje van mijn beste vriend Gijs, ze is nu zeventien en een half en het mooiste meisje dat ik ooit heb gezien, klein, slank, bruine ogen, lang bruin haar. Al vanaf mijn vijftiende ben ik verliefd op haar en natuurlijk had Gijs dat al snel in de gaten, hij plaagde me er vaak mee. Toen Roosje zestien werd en we de volgende avond ter ere van haar een feest zouden geven zei hij ‘Hey gast, je moet er nu eens werk van maken hoor, ze lust wel pap van jongens.’ ‘Hoe weet jij dat nou?’ vroeg ik totaal verbaasd. ‘Oh simpel, omdat ik haar al een tijdje neuk.’ Ik kijk Gijs totaal ongelovig aan. ‘Hey gast, echt waar hoor, ze heeft me een paar maanden terug zelf verleid en sindsdien krijgt ze er maar geen genoeg van. Ik word doodmoe van die meid en kan wel wat versterking gebruiken. ’ Ik zwijg verbijsterd en dan Gijs, grinnikend maar ook wel een beetje smekend: ‘Luuk, please help me, ik kan haar alleen niet aan, please, enjoy de Roosje-fuckclub’.

Het ontregelde me helemaal, mijn engeltje dat nymfo was en platvloers geneukt werd door haar broer, mijn vríend verdorie. Ze tuimelde hard van het voetstuk waar ik haar op had gezet en wat er over bleef was een meisje waar ik ondanks dat tóch wel graag wat mee zou krijgen. De avond van het feest voor haar zestiende verjaardag trok ik dus de stoute schoenen aan en terwijl we met een hoop jongelui op een stevige beat aan het dansen waren werkte ik me beetje bij beetje bij haar in de buurt. Ze zag er überleuk uit, een best wel kort roze jurkje met vlinderprintjes en volgens mij geen bh-tje aan, haar tepels stonden de hele tijd stijf en priemden zich bijna door haar jurkje heen. Ik draaide wat om haar heen en na een tijdje twijfelen en aarzelen en niet durven riep ik ineens out of the blue in haar oor ‘ik vind je leuk!’ Roosje keek me verrast en vervolgens heel blij aan.

Roosje kwam en zag en…

Ze gaf me een kusje en zei ‘Ik vind jou ook al heel lang leuk. Kom mee, ik heb een verrassing voor je.’ Ze ging me voor naar haar kamer, boven, en vloog me om de hals. Ze drukte haar hele lijf strak tegen me aan en nu vóelde ik ze ook, die stijve tepels, whow. Ze kuste me en heel voorzichtig ging ik er op in, het werd een bescheiden tongzoentje. En toen, echt waar, daarna, terwijl beneden het huis afgeladen vol was met mensen die er voor háár waren kleedde zíj zich voor mijn ogen uit. Wat er tevoorschijn kwam was het mooiste meisjeslijf dat ik ooit gezien had, alles wat ik op internet had bekeken viel in het niks bij wat er nu voor mijn ogen stond. Een prachtig bloot meisje met een slank sportlijf, een kaal kutje, kleine tietjes met stijve tepels en het liefste gezichtje met de mooiste lange haren ever.

Ik denk dat ik haar met open mond stond aan te kijken en omdat ik niet in beweging kwam drukte zij zich opnieuw tegen me aan en zoende me nog heftiger dan de eerste keer. Ik wist amper waar ik mijn handen moest laten, heel voorzichtig liet ik ze over haar rug en billen glijden, bijna te bang om al dat moois aan te raken. ‘Kom Luuk, we hebben niet de hele avond de tijd’ en bloot als ze was ging ze daarna op bed liggen, haar benen opgetrokken en iets gespreid. Ik was op dat moment een half jaar ouder dan Roosje maar had dus geen idee hoe ik dit moest aanpakken, ik had sowieso nog nooit geneukt, dit dóe je toch niet zomaar? ‘Wil je niet? Kleed je eens uit joh’ klonk het ongeduldig. Naja, natuurlijk wilde ik wel. Ik kleedde me vlug uit en gelukkig was mijn pik sneller van begrip dan ik en stond hij al stijf voor me uit te steken. Super-onwennig ging ik naast Roosje liggen en meteen werkte ze zich op me, schoof zich wat omlaag tot ik voelde hoe mijn pik haar raakte en nauwelijks een paar seconden later voelde ik hoe ze zich over me heen schoof. Voor het éérst in een meisje, in dat nauwe warme buisje diep in haar buik, amper een half uurtje nadat ik het aangedurfd had om haar te zeggen dat ze leuk is.

Het voelde als een shock, alsof je met een supersoon vliegtuig naar de andere kant van de wereld wordt gelanceerd, je lijf arriveert daar wel maar in je hoofd ben je nog steeds thuis. Ik voelde hoe Roosje zich over me heen werkte, hoe ze me diep in zich nam, hoe haar kutlipjes uiteindelijk bij de wortel van mijn pik aankwamen, hoe ze me toen begon te neuken door met haar lijfje heftig op en neer over het mijne te bewegen, maar in mijn hoofd was ik er nog niet bij. Ik onderging het, helemaal van de kaart, stokstijf, alsof ik een levende pop was, behekst en bewegingloos.
Roosje scheen het niet zoveel te kunnen schelen wat ik wel of niet deed, ze neukte me alsof haar leven er vanaf hing, hijgend trok ze zich keer op keer met haar armen om mijn nek omhoog, duwde zich weer omlaag tot ze mijn pik weer diep in zich had en zo maar door in een gekmakende beweging en al die tijd voelde ik haar tietjes over mijn borst schuren en mijn pik op en neer in haar glijden.

Mijn pik, ja, die was behoorlijk wat meer bij de les dan ik maar net toen ik mijn zaad voelde opkomen was Roosje klaar met neuken en gillen en kreunen en glipte ze van me af. En, ondertussen zich aankledend: ‘Mmm, Luuk, dat was lekker, kom je morgen weer even langs?’ En voor ik ook maar kon antwoorden was ze weg, mij naakt op haar bed achterlatend, mijn pik nog in volle glorie en nat van haar vocht, klaar om zaad in zijn eerste kutje ever te schieten dat ondertussen alweer verdwenen was. Het kwam niet eens in me op me dan maar zelf af te trekken, met moeite kreeg ik mijn broek weer over mijn opstandige paal en ging de rest van de avond in een hoekje zitten, verwerkend wat me was overkomen. Op een gegeven moment kwam Gijs bij me zitten en zei met een grijns op mijn broek wijzend: ‘ohw, ik zie dat mijn lieve zusje Roosje je inmiddels heeft ingewijd? Welkom bij haar neukclubje, Lucky Luuk.’ Ik voelde me helemaal niet lucky, ik voelde me zelfs voor de gek gehouden en ik vond het mooi geweest, ik ging naar huis.

Satyriasis?

Ik voelde me genaaid en toch, de volgende avond ging ik natuurlijk wél bij haar langs en daar kreeg ik dus een snelcursus seks van Roosje. In no time waren we weer allebei bloot en gaf ze me aanschouwelijk onderwijs over haar kutje en welke plekjes het fijnst voor haar om door mij gelikt te worden. En over de andere fijne plekjes, ook dieper in haar lichaam en over haar kontje waar ze ook best wat in wil hebben en over haar tepels die stokstijf worden als je ze hard naar binnenzuigt en… Nou ja, zo ging ze dus door en iedere les moest ik ook meteen toepassen en aan het eind van die week had een meisjeslichaam al bijna geen enkel geheim meer voor me. Vanaf die tijd neukten we zo vaak als het kon en gaandeweg merkte ik dat Roosje vooral hárd genomen wilde worden. Liefst op haar rug, haar benen plat tot langs haar lieve gezicht gestretcht, haar bekken daardoor een beetje omhoog gekanteld en dan maar gepaald worden door mij.

Ik heb geleerd dat eindeloos vol te houden, soms mijn hele lijf aanspannend, alleen maar steunend op mijn tenen en handen, haar benen leunend tegen mijn schouders en dan mijn pik maar in en uit haar raggen. Met als gevolg heftige bil- en buikspieren! Uiteindelijk maakte ik haar seks-overdrive tot de mijne, ik kón al snel bijna geen dag meer zonder dat heerlijke pompen in een meisjeslijf. En nadat Gijs ook nog eens als medeneuker wegviel omdat hij een vriendin kreeg die ook van alles wilde had ik regelmatig een dubbele shift bij Roosje, wilde ze vaak dat ik bleef slapen zodat ik haar die nacht ook nog eens zou kunnen neuken, iets wat voor die tijd Gijs altijd voor zijn rekening nam. En langzaam maar zeker nam ik haar oeverloze aandrang om te neuken over, een dag niet geneukt was een dag niet geleefd…

En toen gebeurde er een drama. Van de ene op de andere dag stopte het voor mij, omdat Roosje een vriendje kreeg die haar helemaal voor zichzelf alleen wilde. Ik kon nergens meer heen met mijn seksdrift en toen alles daar beneden ondanks veel aftrekkerij echt pijn begon te doen ben ik er mee naar mijn huisarts gegaan. Hij had het over satyriasis, ik had er nog nooit van gehoord maar het is zeg maar een soort nymfomanie voor mannen. Hij zei dat ik oversekst was, séksverslaafd dus en het beste kon afkicken door nog wel af en toe een meisje te zoeken maar me toch wat meer in te houden. En om me daarbij te helpen gaf hij me een pilletje dat mijn aandrift moest helpen beheersen.

Nou, dat pilletje hielp dus echt niet en gék werd ik van die constante neukbehoefte, de hele dag ging het door. Gelukkig was er altijd wel een meisje in de buurt dat het met me wilde doen maar ik miste Roosje zó intens, en mét haar het onbekommerde altijd maar weer neuken wat we samen hadden en waar verder niet allerlei emotioneel gedoe bij om de hoek kwam. En zo is het gekomen dat ik dus een beetje op de vlucht ben geslagen en nu met mijn pa het centrum van Praag inrijdt. Misschien dat een nieuwe omgeving me afhelpt van mijn focus op meisjes en nog eens meisjes en neuken en nog eens neuken…

De kat en het spek

Inmiddels ben ik wat gesetteld, Praag blijkt een echt leuke stad om een tijdje te wonen! En de Barrandov is inderdaad een ontzaglijk groot filmcomplex, het is bijna niet te doen om goed zicht te krijgen op alles wat daar gebeurt. Ik kreeg eerst twee weken een kennismakingsprogramma en heb met een groepje andere stagiaires in alle afdelingen een presentatie gehad, waarna we steeds volop vragen konden stellen en alles mochten bekijken. Toen die introductie klaar was heb ik een leuke gast als stagementor toegewezen gekregen, Andrej, een jaar of dertig, schat ik zo. De eerste opdracht waar ik hem en wat van zijn collega’s bij moet helpen is de verfilming van ‘The Mercedes Benz Prague Fashionweek’. Komende week zijn er van alle Praagse big shots uit de fashionwereld modeshows en van iedere show moet er een korte film worden gemaakt die ze dan voor presentaties en op modesites of fashion-networks gaan gebruiken.

Andrej geeft me een fotocamera en ik krijg als opdracht van ieder model minstens tien shots te maken, naast de film die hij maakt. Op deze manier wil hij zien wat voor beelden ik vastleg en de beste wil hij in de film monteren als stills. En dus kijk ik nu inmiddels al een dag lang door mijn camera naar allerlei langs paraderende meisjes, soms een tikje mager maar verder het een nog mooier en verleidelijker dan het andere. En meteen is het weer begonnen, het lijkt wel of ik er helemaal niks meer over te zeggen heb, de hele dag staat mijn broek strak gespannen door mijn kloppende pik, alles doet me pijn, gek word ik er van. Terwijl ik me op allerlei plekken langs de runway in bochten wring om de meisjes er zo creatief en soms zo weird mogelijk op te krijgen zie ik dat sommige van die dames me sneaky bekijken. Op een gegeven moment komt er zelfs een, na afloop van de show, naar me toe. Ze is zo’n typisch oost-Europees meisje om te zien, lang, slank, blond, je ziet dit soort meisjes ook veel in het tennis, meestal met een -ova of -eva achter hun naam.

‘Hi, I’m Karina’ stelt ze zich voor. We maken kennis, ohw, wat een mooie lange meid zeg. En dan komt ze een beetje verlegen met het aapje uit haar mouw: ‘wat ik me afvraag is of je ook aan portfolio-fotografie doet. Ik heb het idee dat je creatieve foto’s maakt en ik moet nodig die van mij aanvullen en vernieuwen. Ben je daar voor in?’
Whow, daar heb ik wel zin in! ‘Lijkt me leuk Karina. Maar ik moet dat even met mijn baas overleggen. Als je mij je nummer geeft bel ik je zo snel mogelijk.’ Ze lacht lief, geeft me haar nummer dat ik meteen in mijn phone zet en dan paradeert ze weer weg. Whow, echt een mooie meid, zelfbewust, tikje arrogant, mijn type wel, maar binnenkort moet ik toch echt vaker een joggingbroek aandoen want het knelt inmiddels heftig, niet leuk meer.

Aan het eind van de dag bekijken Andrej en ik de shots en nadat Andrej een tijdje mijn opnames bekeken heeft krijg ik een vet compliment: ‘hmm Luuk, je hebt echt oog voor mooie composities. Ik zie wel behoorlijk wat verbeterpunten, zeker in de belichting maar toch, hier kan je veel in bereiken.’ Ik geef hem van blijdschap een high-five en durf dan wel met de vraag van Karina te komen. ‘Ja jongen, dat zat er dik in, ik zag ze wel naar je kijken hoor. En ’t klopt, al die meiden moeten constant hun portfolio op orde houden en dat kost ze klauwen met geld. Van mij mag je, goede oefening. Je mag materiaal van de studio gebruiken en als je niet te veel vraagt mag je het geld zelf houden. Mijn voorwaarde is wel dat je je eindshots altijd aan mij laat zien, ik wil dat je er van leert en ik moet natuurlijk ook om de naam van de Barrandov denken.’ Hier ben ik echt blij mee: ‘yes, fijn Andrej, tof! En wat voor prijs kan ik vragen?’ ‘Meestal betalen ze per geslaagd en bewerkt eindshot zo’n duizend kronen, zeg maar in jullie geld veertig euro. Maar soms is het ook wat de gek er voor geeft hoor, laat ik aan jou over.’

Betaling

Ik bel Karina meteen en vertel dat ik de shoot kan doen. Ze is er heel blij mee en we spreken af dat ze morgenavond komt, met de kleding bij zich waarin ze gefotografeerd wil worden. Als ik thuis ben ga ik aan de slag om een soort van studiootje in te richten. Ik maak één wand helemaal vrij, gelukkig heb ik die nog maar kort geleden helderwit geschilderd en door wat met lichtspotjes en een zwarte paraplu te goochelen heb ik volgens mij nu een aardig shootwand ingericht. De volgende avond gaat om negen uur de bel, Karina! Ik woon helemaal boven en beneden laat een van de andere studenten die hier ook wonen Karina binnen, even later staat ze in mijn kamer. Whow, wat een mooie meid met dat slanke lijf en die lange haren. Helemaal mijn type, zeker ook omdat ze kleine stevige tietjes heeft die zich goed aftekenen in haar strakke topje, mjam. ‘Komop Luuk, een beetje bij de les blijven’, spreek ik mezelf toe.

Ze is duidelijk een beetje verlegen en ik vraag haar te gaan zitten. Ik geef haar een kopje thee en als ze wat relaxter is bepraten we wat haar bedoeling van haar portfolio is. Andrej heeft me vanmiddag geïnstrueerd dat ik daar altijd mee moet beginnen en welke vragen ik moet stellen, omdat een model niks heeft aan foto’s die niet bij haar doelen passen. Karina doet meestal lingerieshows dus daar heeft ze wat foto’s van nodig, haar lijf moet er goed op uitkomen. En verder doet ze veel runway-werk voor grote designers, het is dus belangrijk dat ze laat zien hoe ze in verschillende houdingen overkomt. Inmiddels voelt ze zich al meer op haar gemak en dan vraagt ze wat het allemaal gaat kosten. Ik heb besloten dat ik de helft van het tarief vraag dat Andrej noemde. Ik vertel haar dus dat het vijf honderd kroon is per afgeleverde foto, digitaal, met een totaal van twintig bewerkte eindshots, digitaal aangeleverd. Totaal is het dus tienduizend kroon ofwel vierhonderd euro.

Karina schrikt duidelijk. ‘Sorry Luuk, ik ben nog maar een beginnend model, zoveel geld heb ik niet….’ Ik wacht maar even rustig af wat er komt. ‘Is daar wat aan te doen? Kan ik je niet anders betalen….?’ En of ze het nou bewust of onbewust doet weet ik niet maar ze brengt toch echt duidelijk even haar tietjes wat meer in beeld. Begrijp ik nou echt goed wat hier gebeurt? ‘Hoe bedoel je?’ vraag ik expres nogal onnozel.’ Karina wordt dan vuurrood in haar gezicht en stamelt ‘…ehm…, nou…, ehm,… ik zag je nogal naar me kijken en dacht misschien….’ Ik kijk haar vragend aan maar help haar niet, ik snap inmiddels goed wat dit meisje wil maar ik moet het wel echt van háár horen. ‘… nou joh, je snapt me toch wel?’ komt er dan langzamerhand wat pissed uit. ‘Seks bedoel ik dus….’ Ze kleurt nu zo rood dat ze zowat de kamer als schemerlampje zou kunnen verlichten.

Ik doe alsof nu pas het kwartje valt: ‘Okéee dus, whow, deze zag ik even niet aankomen.’ En dan neem ik even de tijd, laat haar wat bungelen. ‘Goh Karina, het geld heb ik eigenlijk wel hard nodig, maar ik kan niet ontkennen dat ik betaling in natura door jou toch ook wel tof vind.’ En dan bijt ik maar even stoer door: ‘Goed. Ik stel voor dat je de helft betaalt, vijf duizend kronen, dan heb ik in ieder geval mijn kosten eruit. En voor de andere vijfduizend kronen wil ik je twee keer neuken, vandaag en overmorgen, als ik je de foto’s lever.’ Ze reageert, weer verlegen: ‘vijf duizend is nog steeds veel voor me. Kan je akkoord gaan met drie duizend en dan drie keer….?’ Ik bereken snel wat mijn kosten zijn en eigenlijk zijn die er niet. Ik een camera van de Barrandov en kan daar ook het studiowerk doen, dus drie duizend kroon is bijna pure winst.

Ik besluit het te doen, maar wil dan nog wel iets duidelijk afspreken. ‘Akkoord Karina. Dan wil ik je drie dagen achter elkaar iedere avond neuken. Maar ik hou niet van snel, ik wil je wel echt lang in mijn bed hebben. En ik wil ook geen gedoe met vriendjes of dat je mij naderhand met verliefd gedoe gaat claimen.’ Er blijkt geen vriendje te zijn en met de rest gaan ze snel akkoord, yés, er is verlossing in aantocht voor mijn teisterende stijve toestanden.

Shoot Her

We werken een uur of drie heel hard. Karina blijkt terecht een model te zijn, ze is een natuurtalentje. Eerst doet ze een sexy lichtgroen jurkje aan en met die onwijs lange blote benen van haar krijg ik er bijna geen genoeg van haar vanuit iedere invalshoek die ik maar kan verzinnen te fotograferen. En steeds weer neemt ze vanzelf een mooie of uitdagende houding aan en trekt er met haar grijsgroene ogen een onschuldig of juist teasend koppie bij. En dan te bedenken dat ik me over een uurtje of wat in haar mag begraven, mijn pik staat alweer constant onder grote druk, blij dat ik een joggingbroek aan heb.

Na het jurkje gaan we over op een setje van rode shorts en een geel shirt. Niet te geloven wat ’n sexy standjes ze daarmee weet aan te nemen. Uiteindelijk doet Karina steeds meer uit en maken we nog een lingerieshoot. En dan zie ik pas echt goed hoe mooi dit meisje al is terwijl ze toch nog maar net zeventien is. Strak getraind lijf, plat buikje, mooie ronde en toch niet te aanwezige tietjes, en dan die lange donkerblonde haren tot op haar billen, whow. Ik laat haar in de lingerieshoot onschuldige houdingen aannemen om het niet te erotisch te maken, maar hoe langer ik plaatjes van haar bijna blote lijf maak, hoe geiler het allemaal wordt. Uiteindelijk gaan op haar eigen initiatief eerst haar behaatje en uiteindelijk ook haar slipje uit en fotografeer ik haar naakt, ook dat wil ze graag in haar portfolio. Ik doe echt mijn best haar er zo mooi mogelijk op te krijgen maar het leidt wel ontzettend af hoor, zo’n sexy bloot meisje. Regelmatig gaan haar benen bij het wisselen van een positie wat van elkaar, per ongeluk, dát wel maar dan ben ik er als de kippen bij om wat er ook maar te zien is van haar kutje even mee te nemen.

Ik had na afloop eerst met haar de shoot willen bekijken maar ik word overvallen door een soort oerdrift om haar híer en nú en hárd en láng te neuken. Op een gegeven moment neemt ze namelijk een liggende houding op haar rug aan, spreidt ze daarbij opnieuw haar benen wat, ze ligt me duidelijk te teasen en dan kan ik het niet meer aanzien. Ik leg mijn camera opzij, til dat prachtige blote meisje op, leg haar op mijn bed, kleed mezelf snel uit en duik met mijn gezicht tussen haar onwijs lange benen, er lijkt geen eind aan te komen. Haar kutje moet ze pas nog hebben geschoren, er is geen haartje of stoppeltje te bekennen, de huid voelt zacht en het ruikt lekker naar haarzelf en een of ander parfumgeurtje. Ik lik haar kutlipjes van elkaar, bewerk haar kitteltje flink, zorg dat ze goed glad is, kruip dan over haar lijf omhoog, duw met mijn heupen haar benen nog verder uit elkaar en terwijl ik op mijn armen steun en haar aankijk jaag ik in één keer mijn paal tot aan zijn oorsprong uit mijn lijf in het hare, in haar warme zachte vochtige gladde nauwe buisje, whow, wat heb ik déze kick gemist!.

Ik merk dat Karina schrikt en wat verkrampt, dit tempo en deze felheid had ze duidelijk niet verwacht en ik bedenk me dat ik bij Roosje eigenlijk niet heb geleerd om zachtjes te vrijen. Ze was altijd dwingend om me zo snel mogelijk in haar te hebben, om daarna flink uitgewoond te worden. Dát is hoe ik seks heb leren zien, me in een meid raggen en dan meer dan honderd procent losgaan. Ik realiseer me dat het best wel verknipt is, ik ben verwend door Roosje en daarna al die meisjes die weird genoeg altijd maar weer beschikbaar zijn voor me en vaak voor ik het besef al hun benen voor me spreiden. Maar ja, eigenlijk bevalt me dat prima en verknipt of niet, sorry hoor maar lievigheid zal Karina bij een toekomstig vriendje moeten halen, híer wordt alleen maar geneukt. En neuken is voor mij gelijk aan mijn paal hard en diep in een meisje steken en haar er daarna keer op keer op te rijgen.

Ik trek me dus niet veel aan van Karina haar schrikreactie, schuif mijn paal bijna helemaal terug uit haar en spies haar er weer snoeihard aan vast. Pas dan besef ik hoe ontzettend ik dit de laatste weken gemist heb, een meisjeslijf onder me waar ik op los kan gaan. En ik vind dat ik dat helemaal voor mezelf mag gaan eigenlijk is ze toch een soort van hoertje omdat ze me op deze manier wil betalen. Dus het mág wat ik doe, ik mág haar palen en beuken zo hárd als ik wil en ze moet het maar ondergaan. Ik trek me dus verder niks aan van wat Karina voor signalen afgeeft, ik pak wat ik pakken kan. Ik trek haar benen omhoog tot ze tegen mijn schouders leunen en zet het dan in mijn lievelingshouding op een neuken. Steunend op alleen maar mijn voeten en handen, Karina strak aankijkend, haar enkels tegen mijn schouders leunend jaag ik me in een stevig tempo steeds weer diep in haar. Met een stevig geluid komen daar beneden onze heuveltjes keer op keer hard tegen elkaar en tegelijk voel ik hoe mijn ballen met een petsgeluidje tegen haar billen tikken.

De jacht is dus weer geopend en ik heb dit zó onwijs gemist dat er bijna een waas voor mijn ogen komt. Het is ontzettend inspannend om een meisje op deze manier te palen maar het maakt wél dat ze zelf niks kan beginnen. In deze houding ligt ze met haar kutje naar me toe gekanteld, weerloos en maximaal open. Ik voel hoe het zweet me uitbreekt en neem even wat rust, ga languit op Karina liggen en neuk haar iets relaxter verder. Ze ondergaat het allemaal zwijgend, alsof ze het niet leuk vindt, het tegen haar zin doet, maar volgens mij heeft ze dit zelf voorgesteld.

Teruggepakt

Het liefst heb ik dat ze goed meedoet maar ja, dan ben ik dus blijkbaar een beetje verkeerd begonnen. Er zit niks anders op, ik ga haar weer naaien zo hard als ik kan, leunend op hand en voeten, eigenlijk alleen maar met haar verbonden door haar enkels tegen mijn schouders en mijn pik in haar. Bijna uit haar en weer diep in haar, en bijna uit haar en weer diep in haar, en bijna… Het is een ritme en een gevoel dat ik zó gemist heb, waardoor ik ook zó weinig mijn zaad kwijt kon, maar nu is het er. Ik voel hoe het zich in mijn pik werkt en dan blijft alleen maar de mogelijkheid over om te schieten, het keihard in het neuktunneltje van dit grietje te jagen. Ik voel hoe mijn zaad haar buikje vult en het daarna terwijl ik doorpomp tussen mijn pik en haar kutwandjes naar buiten wordt geperst.

Uit ervaring weet ik dat mijn pik voorlopig niet slap te krijgen is. Daarom trek me relaxed uit Karina’s kutje terug, pak een handdoek, maak haar en mezelf droog, ga daarna op mijn rug liggen en zeg: ‘hup meid, nou jij, erop.’ Ik zeg het expres bot omdat ik haar op gang wil krijgen. Ik wijs op mijn nog strak staande paal: ‘hup jij’. Karina kijkt me met donkere ogen aan, mooi, ze wordt nijdig, dit wordt vast een vuurwerkje. Whow, wat ben ik verdorven, maar serieus, leer mij de neukbehoefte van meiden kennen. Ze zijn gewoon hetzelfde als jongens, wij willen pakken en zij willen gepakt worden, wij zijn er eerlijk over maar zij verbergen het allemaal achter maniertjes. En als ik nou íets van Roosje heb geleerd is dat je die maniertjes er snel af moet pellen, het is de kunst de pure op seks beluste oermeid te pakken te krijgen, pas dan heb je ook een oerfuck te pakken.

Nijdig knielt Karina boven me, zet mijn pik tussen haar kutlipjes en laat zich, geholpen door de zwaartekracht, hard op me zakken. Zó hard dat ’t pijn doet en ik even achter m’n adem raak. Nou van mij mag ze, echt, dit wordt weird goed! En dan gaat het wezenloos mooie meisje los, alsof ze me wil laten zien dat zij mij óók kan neuken tot ik een ons weeg. Ze heeft blijkbaar best stevige beenspieren, het is goed te zien dat ze iets met bodyshape of zo doet want er zijn stevige spieren te zien op haar platte buik. Karina hurkt met een kaarsrechte rug, perfect in balans boven mij met als enige contact mijn paal die ze steeds loslaat en dan weer snel terug in zich neemt. Door haar tempo wippen haar tietjes mee op de maat en als dan ook nog eens haar lange haren rond haar gezicht en voor haar tietjes langs zwieren lijkt het alsof er een woedend elfje op me te keer gaat. Want ze is en blijft duidelijke pissed, kijkt me tussen haar haar door nog steeds boos aan terwijl ze op me te keer gaat. Prima dus, het maakt haar nóg mooier. Ze is zó’n mooi exemplaartje, ik kan niks aan haar ontdekken waar niet ontzettend goed over is nagedacht toen ze werd gemaakt…

Ik lig het schouwspel met mijn handen onder mijn hoofd relaxed te bekijken en geniet ervan dat Karina steeds harder moet werken. Ik zie een waasje zweet op haar lijf komen en haar haren beginnen wat vast te plakken aan haar voorhoofd, al met al ziet ze er steeds woester uit. Dan wordt de druk op haar beenspieren blijkbaar toch iets te groot want met een diepe zucht laat deze Boheemse beauty zich volledig over mijn paal zakken, ik voel hoe ik diep in haar steek. Dan werkt ze zich op haar knieën, laat zich voorover op mijn borstkas zakken, plet haar tietjes stevig tegen mijn vel en dan hoor ik een diepe kreun. Ik voel hoe mijn pik diep in haar wordt bewerkt, ze heeft een soort spasmes in haar kutje waardoor het voelt alsof mijn pik wordt gemasseerd.

Ik trek mijn benen op waardoor ik nog net ietsje dieper in haar glijdt, sla dan mijn armen om haar heen en neem het neuken weer van haar over maar nu zachtjes. Ik beweeg mijn staaf relaxed steeds wat centimeters uit en dan weer in haar en ik voel aan haar reactie dat Karina haar orgasme daar goed door verlengd wordt. Ze kreunt zachtjes en klemt zich heftig aan me vast, mijn pik steeds tegemoetkomend als ik in haar glijd. Als ik merk dat ze klaar is met klaarkomen is het weer mijn beurt. Ik draai me met mijn pik nog steeds diep in haar met haar om, spreid haar benen weer ver en jaag me weer diep in haar, opnieuw steunend op mijn armen en haar ondertussen intens aankijken. Ik zie dat de boosheid nu uit haar ogen is verdwenen en dat er een soort ontspanning voor in de plaats is gekomen. Ze lijkt er nu van te genieten en misschien wel extra omdat ze mij toch ook even haar tanden heeft laten zien.

Ik kus haar op haar lippen en als ze die dan opent wordt het pas écht een neukfeestje. Terwijl ik mijn paal nog steeds op en neer in haar beweeg maken onze tongen een bijna synchrone beweging. Ik weet van mijn leermeesteresje Roosje dat als een meisje je in haar mond toelaat ze pas echt geopend en veroverd is en ik geniet van de overgave van Karina, Ik spreid haar benen nog wat verder, pak haar bij de polsen vast en stretcht haar armen tot ver boven haar hoofd, gespreid, en zo ligt ze als een volledig geopende schaar onder me, op twee punten diep met me verbonden. Het lijkt alsof er geen einde aan komt, ik kan dit wezenloos lang volhouden en Karina lijkt nu ook alle besef van tijd en plaats kwijt te zijn. Wat er over is zijn onze twee heftig bewegende blote lijven, dicht tegen elkaar aan, dankzij al het zweet lekker smooth. Ik heb een niet afnemende behoefte om Karina te neuken, ik kán maar niet stoppen, keer op keer beweeg ik me in en uit haar, als een stoomlocomotief die zijn goed geoliede cilinders steeds weer op en neer beukt en zo door de nacht dendert…

X. Zara

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Zara

Hi, fijn dat je mijn verhalen leest, ik hoop dat je ze leuk vindt.
En jouw reactie is altijd welkom!
Liefs. Zara

Dit verhaal is 9734 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Praagse Meisjes (1)”

Plaats een reactie