BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Het Rockidool (2)

ONTMAAGD

TOEN

College

Eaze en ik waren allebei vroege en snelle leerlingen en we waren nog maar net zeventien toen we al naar college konden. We wilden graag naar de Westcoast want daar gebeurde het in de muziek. Eaze zijn vader, meneer Eastman, kocht voor ons heel luxe een appartementje in Latigo Beach, tussen Malibu en LA. The place to be, alle kids van Amerika die iets wilden met muziek en songwriting waren daar te vinden.
We deden op de UCLA redelijk ijverig ons best maar al gauw moest het er een keer van komen en kwamen we toch in de ban van de meiden. Omdat we allebei de afgelopen jaren bezeten met muziek bezig waren en aan de lopende band experimenteerden, nummers schreven en bandmaatjes zochten, kwam het er nooit van om met ze aan te pappen…

Toen we in Malibu kwamen wonen waren we dus allebei nog maagd. Maar in de collegezalen, waar we omringd werden door al die beauty’s van de Westcoast, was er geen ontkomen meer aan de chicks. Ik werd zo’n beetje permanent belaagd door ze en gelukkig had ook Eaze geen gebrek aan belangstelling.

Op een ochtend spraken we af dat we die avond allebei een meid mee naar huis zouden nemen en dat het er maar eens van moest komen, als we in de rock ‘n rol wilden konden we niet altijd maagd blijven. Ik doste me op m’n mooist uit, strakke broek, T-shirt met opdruk van ‘Guns N’ Roses’ en een bandana om m’n hoofd om de manen in bedwang te houden. Toen al zette ik bijna iedere dag een dun lijntje om mijn ogen en ook uit die tijd stamt onze behoefte om af en toe een ghb-tje te pakken, het maakt je meer toegankelijk voor nieuwe muziek. Het was niet onze gewoonte maar dit keer namen we er allebei een na het ontbijt, om een beetje moed te verzamelen, zeg maar.

Ik had sinds een paar dagen het oog op een slank blond grietje, Mary, met grijsblauwe ogen en een setje gave kleine stevige tietjes die parmantig vooruit staken. Ze was een paar keer ‘toevallig’ tegen me aan gelopen en de hele week al liet ik haar merken dat ik ook wel mijn interesse had. vandaag deed ik daar nog een schepje bovenop en ja hoor, einde van de middag ging ze met me mee. En ook Eaze had succes, hij valt op iets grotere tieten en het chicky Anne dat hij op sleeptouw kreeg was daar goed in voorzien.

Eaze en ik trakteerden de meiden op eigen gemaakte lasagna, waar we inmiddels al heel bedreven in waren. Om de sfeer een beetje te verhogen deden we in hun glaasjes wijn sneaky ’t poeder van een half ghb-tje, en zelf namen we ook nog een halfje. Al snel gonsden de hormonen door ons flatje, aan de meiden was goed te merken dat de mix van verwachtingen en aandacht van jongens en wijn en ‘n half ghb-tje ze aardig aanpakte. Na het eten zette ik op een gegeven moment ‘Sweet child o’mine’ op, waar Axl Rose zo lekker zijn liefde voor dat Everly-meisje in bezingt en al snel stonden Mary ik strak tegen elkaar aangeplakt te deinen op de riffs van Slash.

Op een gegeven moment keek ze me zó lief aan dat ik haar alleen nog maar kon zoenen en voor het eerst in mijn leven had ik een heftige tongzoen met een meisje. Onwijs geil, om zo in elkaars mond een potje te worstelen en elkaar een beetje te plunderen. En ja hoor, mijn paal bemoeide zich er natuurlijk ook mee, langzaam maar zeker werkte hij zich omhoog in mijn strakke broek, het begon al snel een beetje pijnlijk te worden en op een gegeven moment kon ik niks anders doen dan zo sneaky mogelijk even mijn hand in mijn broek te steken om hem omhoog te leggen. Maar ja, Mary zag het natuurlijk en met een big smile pakte ze mijn ‘pikhand’ vast en trok ze me mee. Ik keek even achterom om Eaze een duimpje te geven, die volgens mij ook al lekker onderweg was.

Eaze en ik hebben drie kamers en een grote woonkeuken in ons flatje. De keuken is dus meteen de woonkamer, in de twee kleinste kamers pitten we en de eigenlijke woonkamer hebben we omgebouwd tot studio. Mary liep lukraak naar een van de kamers en kwam in onze studio uit. Daar vergaapte ze haar verstand op wat we allemaal aan instrumenten en opnamespul hadden weten te verzamelen. ‘Zijn jullie muzikanten?’ vroeg ze verrast. ‘Nou, ooit misschien, we pielen voorlopig een beetje aan, zoeken nog onze stijl, maar ’t komt er aan’ antwoordde ik. Maar genoeg geluld, ik trok Mary achter me aan naar mijn slaapkamer en giechelend gooide ze zichzelf daar op m’n bed.

Ontmaagd

Hoewel ik dus nog nooit een meisje had geneukt was ik er toen al diep van overtuigd dat al ’t gezeur over voorspel eigenlijk helemaal niet klopt, meisjes zijn volgens mij gewoon net als jongens. Ik heb veel porno gekeken en volgens mij dóen meisjes vaak alleen maar alsof het niet zo is, maar willen ze net zo graag neuken als jongens en hebben ze vaak ook evenveel haast. Dus vind ik hop, niet teveel treuzelen en snel erop. En als ze dat niet wil hoor ik ’t wel, de wereld is vol chicky’s. Maar ja, iets vinden en het ook doen zijn wel twee verschillende dingen, nou moest ik het ook wel wáármaken. Ik zette me dus over mijn verlegenheid heen en kleedde me frontaal voor de verbaasd toekijkende Mary uit. Mijn pik sprong spontaan naar voren toen hij de ruimte kreeg en toevallig ben ik daar best wel ruim mee gezegend, dus het verbaasde me niet dat Mary’s mond open viel en ze even naar adem hapte.

Ik kroop naast haar op bed en begon haar bloesje open te knopen. Volgens mij was ze een beetje overdonderd door mijn tempo maar dat beviel me wel, ik zette snel door en voor ze het besefte had ik haar helemaal bloot voor me liggen. Het was het eerste levensechte blote meisje in mijn bed en ik viel even stil, in bewondering, om al het moois even goed te bekijken. Ik merkte dat Mary er verlegen van werd en daarom gaf ik haar een zoentje, dat eigenlijk meteen alweer een heftige tongzoen werd. Ik drukte me tegen haar aan en dat eerste innige contact van twee blote lijven is wat me altijd het meest is bijgebleven. Nog steeds, hoeveel ik er nu ook al heb gehad, beleef ik dat met ieder nieuw grietje weer net zo, het is toch een wondertje wat zich aan me openbaart en waar ik me even aan tegoed mag doen.

Na een tijdje werkte ik me over haar lijf omlaag en bewerkte ik haar tietjes, klein, zacht, stevig, rond, met frisse roze tepeltjes, zo hard als mini-paaltjes. Haar platte buik daarna overal kussend kwam ik bij haar kutje uit, Mary opende zelf al haar benen en zo kwam ik voor het eerst van mijn leven oog in oog met een echt meisjeskutje. Voorzichtig deed ik een vinger tussen de lipjes en opende haar. Meteen daarna stak ik mijn tong er tussen en likte haar kutje van onder naar boven, ook het klitje meenemend. Zó vaak al gezien op internet en zó anders als je het echt doet. Mary smaakte lekker en ik likte haar een tijdje alsof ze een lekkere lolly was.

Toen ik me weer over haar trillende lijf naar boven werkte deed Mary haar benen zo ver mogelijk uiteen en kwam mijn pik voor haar kutje te staan. Ik bewoog me enkele keren op en neer en dan, als vanzelf, schoof ik een stukje in haar. Dit had ik niet verwacht, die intense warmte, die nauwte, een weg terug was er niet meer, ik kon nu alleen nog maar dieper deze warme meisjesbuik binnengaan. En dit is iets wat ik óók nooit meer zal vergeten, hoe een meisje van binnen voelt, alsof je een paradijsje binnengaat. Mary kreunde zachtjes en toen ze haar armen om mijn nek sloeg en me tegen haar aantrok kon ik me niet voorstellen dat er ooit nog iets lekkerders in mijn leven kon komen dan dit.

Ik duwde mijn paal zo diep mogelijk in die nauwe warmte en trok me dan weer terug, als vanzelf kwam er een ritme dat ik niet zelf maar dat mijn lijf, mijn paal me oplegde. Alleen door op en neer te schuiven voelde ik hoe haar kutje al die lekkere plekjes op mijn pik stimuleerde en zo te voelen werkte dat bij Mary hetzelfde. Allebei zachtjes kreunend vonden we samen ons tempo en veel te snel naar mijn zin kwam ik voor het eerst in een meisjeskutje klaar. Hmm, dit smaakte naar héél véél meer…

NU

Concert in het Ziggo-Dome

‘Ladies ’n gentlemen, boyz ’n girls’ brult de speaker, ‘the Ziggo-dome proudly presents you, all the way from the States …… ‘Shout’N Crows’! Met als leadzanger ónze half-Hollandse Fynn O’Connor!’

Over makkelijk scoren gesproken. Maar eerlijk is eerlijk, ’t is maar ’n klein kutlandje maar feesten kunnen die gasten hier wel zeg. Soms duurt ’t tijden om zo’n grote crowd op gang te krijgen maar hier is het vanaf nummer één feest. De tent is afgeladen vol met dampende kids, de meeste van onze eigen leeftijd maar ook veel die wat ouder zijn, kids die er helemaal klaar voor zijn en duidelijk all the way tot het gaatje willen gaan.

Ik heb me aangeleerd om zo nu en dan een zwoele heupswing erin te gooien, Elvis deed ooit als de beste voor hoe dat moest. En nauwelijks voer ik dat kunstje op in het eerste nummer of iedereen in de zaal gaat helemaal uit zijn plaat. Geinig om te zien hoe ik weet niet hoeveel van die Hollandse chicks zich snel op de nek van hun vent laten hijsen, hun kutje daarna tegen hem klaar wrijvend terwijl ze ondertussen hoog boven hun eigen gast ons schaamteloos opgeilen door met hun tieten te pronken. En het werkt, echt, al snel groeit door de aanblik van al die geile meiden mijn paal in mijn strakke broek, gelukkig dat ik hem al goed ‘links schuin omhoog dragend’ in positie had gebracht. Hoe verder we in het optreden komen hoe meer ik er mee pronk, door met mijn heupen te swingen, m’n bloesje los te knopen en met weinig meer aan dan m’n jeans m’n hele kruis af en toe goed naar voren te duwen.

Ik weet dat ik zo, met onze ophitsende muziek, met mijn blote body en mijn strak verpakte kruis niet alleen de chica’s maar ook de boyz, of ze nou hetero of gay zijn, vol raak en ik voel me weer compleet in m’n element. En ja, ik besef het, behoorlijk verknipt allemaal, dit, maar het hoort erbij, imago builden, dat is nu eenmaal de tol van de roem.

Gone sweet girl

Het ene concert is het andere niet maar hier, deze avond, gaan duidelijk alle remmen los. Al die jonge gasten zijn overduidelijk voor een heftig feestje gekomen en dát is wat wij ze geven. We hebben inmiddels een behoorlijk lange setlist en m’n maatjes en ik vinden dat mensen waar voor hun geld moeten krijgen, ruim twee uur lang trekken we met onze muziek de lampen van ‘t plafond. Halverwege, tijdens een solo van Eaze, droog ik achter het podium het zweet van m’n lijf en kleed ik me snel even om, m’n shirt is al lang uit en ik doe een gemakkelijke witte fleece-shorts aan. Daaronder trek ik voor het contrast flinke legerstampers aan en knoop ik nog een soort van sjaal om mijn middel. Tot slot trek ik de bandana van m’n hoofd, zet een cap met de klep naar achter op en ren zo weer het podium op, precies tegen het eind van Eaze z’n laatste riff.

Als de crowd me ziet aan komen stampen komt er een soort van oerbrul omhoog en op de een of andere manier maakt het me helemaal hyper, ik ren van de ene kant van het podium naar de andere kant, ondertussen met steeds weer andere mensen oogcontact makend. Eaze heeft ons meest uitzinnige nummer ingezet en amper tien minuten later loopt het zweet alweer in straaltjes van me af, topsport is dit. Hierna is het tijd voor een ballad. Terwijl Jake op de drums een trage cadans inzet en Mitch er mooi opbouwend een keyboardlijntje onder zet, drink ik snel een half flesje water leeg en ga er dan in alle rust voor staan, midden op het podium, mijn handen om de mike, mijn ogen dicht in concentratie. Inmiddels heeft ook Evan zijn bas ingehaakt en je voelt aan alles dat er iets moois gaat komen.

Begin dit jaar had Eaze een heftige tijd met een meisje , dat na een maand of drie weer verdween, omdat ze ons leventje niet aankon. Hij was er kapot van maar dat leverde toen wel de mooiste melodie aller tijden op. Ik wist precies hoe hij zich voelde en schreef er een tekst op die hem keer op keer aan het janken maakte. Ik kijk Eaze even aan, geef hem een smile en een duimpje en dan zet hij in op het intro dat Jake, Mitch en Evan nu al bijna een minuut spelen, een lang intro met meerdere muzieklagen, om de spanning op te bouwen. Als ik uiteindelijk ‘Gone sweet girl’ inzet gaat er een soort van tienduizendvoudige zucht door al die gasten. Na het eerste couplet te hebben gezongen doe ik mijn ogen weer open en zie ik hoe alle koppeltjes close tegen elkaar zijn gekropen, waar ik ook kijk zie ik zoenende stelletjes.

Op de een of andere manier raakt dit nummer mij ook altijd heel heftig, het maakt me duidelijk dat ik behalve Eaze en m’n zusje Laury nog steeds niemand in mijn leven heb die ik onvoorwaardelijk vertrouw. Altijd weer voel ik hoeveel het misbruik door mijn ‘pa’ en het wegkijken van ma mij kapot hebben gemaakt en hoe ver ik daardoor van mensen ben af komen te staan. Ook vandaag trekt het me door mijn hele lijf, vanaf dat moment zing ik verder met mijn ogen dicht en voel hoe de tranen van tussen mijn oogleden omlaag beginnen te rollen. Ik heb geen idee wat er gebeurt maar duidelijk is wel dat het alles met opa en oma te maken heeft, die ik vanmiddag voor het eerst heb ontmoet.

Als het nummer tot een einde komt blijf ik nog secondenlang zo staan en het publiek voelt dat er wat bijzonders is gebeurd, het blijft muisstil. Als ik eindelijk mijn ogen open durf te doen kijk ik een beetje onzeker als eerste Eaze aan en hij geeft me een onwijs gave glimlach als antwoord. Pas dan durf ik het aan om al die ademloos afwachtende mensen voor ons aan te kijken en dan barst het los, whow, ze breken de tent af. Ik buig diep en lang voor ze en ga dan naar achter, even tot mezelf komen en m’n gezicht droog maken. In ’n spiegel check ik m’n ooglijntjes en als alles weer oké is ren ik terug, maak over de volle breedte van het podium een paar keer achter elkaar een radslag op de stampende beats die mijn maatjes hebben ingezet. Gék wordt iedereen, ik heb dit echt niet eerder meegemaakt en het geeft me vleugeltjes.

Surprise

Na het concert zitten we eerst een tijdje met zijn vijven bij elkaar in mijn kleedkamer, even bijkomen. Eaze snapt wel wat er met me aan de hand is maar voor Jake, Evan en Mitch is het allemaal nogal mysterieus, dat zie ik wel aan ze. We zijn maatjes en ik vertel ze daarom wat er vandaag is gebeurd, dat ik voor het eerst de ouders van m’n ma heb ontmoet en dat het nogal binnen is gekomen. Als antwoord krijg ik van alle drie een box en als Eaze naar me toekomt en me hugt schuiven de andere jongens aan en staan we zo enkele minuten lang close bij elkaar, de armen om elkaars schouders, samen deze avond en wat al niet meer een plekje te geven.

‘Hey gasten, ik ga nou meteen naar het hotel, voor mij even geen afterparty vandaag. Morgenvroeg komt Laury aan en dan gaan Eaze, zij en ik naar Rotterdam. Have fun tonight!’ Ik wil alleen weglopen maar Eaze komt achter me aan, ‘ik ga met je mee’ bromt hij. Ik kijk hem blij aan, trek snel een trainingspak aan en met een zonnebril op en mijn haren op een knot onder een cap ga ik samen met Eaze de strijd met de op de gang wachtende meiden aan. Enkele roadies gaan voor ons uit de gang op en duwen zacht maar beslist de zoals we ze vaak noemen de ‘gretige grietjes’ opzij. Al vanaf het begin hebben we die jongens duidelijk gemaakt dat ze ons moeten beschermen maar wel altijd aardig moeten blijven tegenover de fans, en gelukkig doen ze dat.

In het hotel hebben we allemaal suites op dezelfde gang en als Eaze en ik die inlopen zie ik tot mijn verbazing een meisje naast de deur van mijn kamer. Ze zit op de grond, een beetje voorover gebogen en als ik op mijn hurken kijk wat er met haar is zie ik dat het hetzelfde chicky is als wat ik eerder vanavond kort voor ons optreden neukte. Ze slaapt, lijkt het. Ik kijk omhoog naar Eaze: ‘hey Fynn, maak haar wakker gast, wie weet is er wat met haar.’ Ik knik, als ik mijn hand onder haar kin leg en haar gezichtje omhoog breng komt ze bij de tijd. Ze kijkt me met die felblauwe ogen aan, glimlacht dan en zegt: ‘…eindelijk.’ ‘Hoezo?’ vraag ik haar. ‘Ik wacht al de hele avond hier op je, ik wil bij je zijn’ is het simpele antwoord.

Ik help het meisje opstaan en samen met Eaze lopen we mijn kamer in. ‘wat bedoel je nou eigenlijk?’ vraag ik haar als we in de zithoek zijn neergeploft. Dan, verlegen: ‘ehm… nou, weet je, ’t ging vanavond zo snel, ik wil graag nog even bij je zijn. En… ik kan ook niet meer naar huis, m’n vriendinnen zijn zonder mij vertrokken en mijn laatste trein is weg…’ ‘Hoe weet je eigenlijk dat we hier zitten?’ Het meisje zegt blozend: ‘die ene jongen wou ook nog met me maar ik niet met hem. Toen moest ik van hem weggaan en toen ik door de gang liep hoorde ik hem tegen iemand het adres van jouw hotel en het kamernummer zeggen, om daar iets naar toe te brengen.’ Fuck, wat voor een dag is dit zeg. ‘Hoe heet je?’ ‘Maria.’ Dat dus ook nog, net als mijn eerste meisje…

Het is al ver over twaalven, ik kan haar nu niet de weg opschoppen: ‘Weet je, je mag blijven pitten maar ik wil geen last van je hebben. Zoek maar een plekje, ruimte zat.’ Ik hug nog een keer met Eaze die dan naar zijn eigen kamer gaat en ik schiet snel de douche in, al ’t zweet afspoelen.

Maria’s overname

Ik let niet echt op waar ’t chicky is gebleven maar als ik bij mijn bed kom ligt ze daar tot mijn verrassing al in en als ik het dek open sla zie ik dat ze zelfs helemaal bloot is. ‘Hey meid, dit was niet de bedoeling hoor,’ mopper ik, ‘ik ben bekaf’. ‘Ohw, maar je hebt echt geen last van me hoor. En je zei toch dat ik zelf een plekje mocht zoeken? Hier is ruimte genoeg…’ Zo, ook nog een beetje wijs doen . ‘Nou, oké, als ik maar geen last van je heb want ik wil pitten.’ Een beetje onwennig schuif ik naast haar, normaal líg ik nooit naast meiden, ik néuk ze.

Of het nou door dat chicky naast me komt of door het heftige concert of door de ontmoeting met oma en opa of door alles tegelijk, ik weet het niet maar ik kom dus gewoon niet in slaap. Ik draai me keer op keer een andere kant op en op een gegeven moment, als ik weer met mijn rug naar haar toe lig, kruipt dat grietje tegen me aan, als een lepeltje. Ik voel hoe ze haar buik en tietjes tegen mijn rug drukt, hoe haar benen zich tegen de mijne vouwen en hoe ze haar arm om mijn middel legt.
Achteraf bekeken is dát misschien wel het moment geweest dat ze onder m’n huid kroop. Er gebeurt verder niks maar dat is het hem juist, dit is zo onbekend voor me, alleen dat koesterende warme lijf dat zich om me heen vouwt, al snel word ik slaperig…

X. Zara

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Zara

Hi, fijn dat je mijn verhalen leest, ik hoop dat je ze leuk vindt.
En jouw reactie is altijd welkom!
Liefs. Zara

Dit verhaal is 10112 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Het Rockidool (2)”

Plaats een reactie