BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Ik ben zo terug (deel 2)

Waarschuwing: Dit verhaal is alleen geschikt voor liefhebbers van scat.

3
‘Het was vandaag echt een leuke dag,’ zei Wim tevreden.
Hij lag zijwaarts op het uitklapbare tweepersoonsbed, zijn hoofd op het kussen, terwijl zijn rechterhand zich onder de wijde nachthemd van Annette bevond en haar zachte buik streelde. Vanwege de hitte lagen ze allebei boven de dekens. Af en toe liet Wim zijn hand in haar witte slipje glijden en kroelde op haar venusheuvel door de driehoek van schaamhaar die ze speciaal voor hem had laten staan. De rest had ze volledig kaalgeschoren, wat Wim altijd jammer vond. Hij hield ervan als Annette een lekkere, harige poes had. Maar hij snapte ook dat het voor zijn vrouw gênant moest zijn als er plukken donker schaamhaar tijdens het zwemmen uit haar bikinibroekje staken. Als de zomervakantie voorbij was, liet ze beneden de boel – speciaal voor hem – weer welig tieren. Wim keek er nu al naar uit.

‘Ja, heel erg leuk,’ beaamde Annette. Ze zat rechtop in bed een boek te lezen. Dat deed ze altijd vlak voordat ze ging slapen. Het maakte haar lekker moe.
Wims’ hand gleed dieper in haar schoot, naar haar kale schaamlippen. Die voelden een beetje ruw en stoppelig. Zijn hand gleed weer naar boven, terug naar de wat stuggere schaamharen. Dat voelde stukken beter.
Hij keek omhoog naar Annettes’ grote borsten. Ze deinden langzaam op en neer bij elke ademhaling. Ze waren heerlijk rond en vol, als rijpe meloenen. Hij voelde zijn penis groeien in zijn onderbroek. Misschien kwam het door de lange wandeling of door het broeierige weer, maar hij voelde zich de hele avond al extreem geil.
‘Ruben was na de wandeling wel opmerkelijk stil,’ sprak Annette zonder op te kijken van haar boek. Het was haar niet ontgaan dat Wim nu een dikke bobbel in zijn onderbroek had. Nu had ze dat ook wel kunnen raden zonder het vanuit haar ooghoek te zien. De manier waarop hij haar bevoelde verried alles.
‘Misschien was hij gewoon moe,’ zei Wim afwezig. Hij haalde zijn hand uit haar slip en kneedde nu Annettes’ linkerborst, dwars door de stof van haar witte nachthemd.
‘Schat, ik wil niet onaardig zijn, maar lezen lukt niet zo goed als je ondertussen vlak onder mijn neus mijn tiet aan het kneden bent.’
‘Oh, sorry,’ zei Wim een beetje beduusd. Plotseling kreeg hij een ingeving. ‘Anders ga je lekker op je zij liggen?’

Annette liet haar boek een eindje zakken en keek hem over de rand aan. Ze was nog steeds even mooi als vroeger. Voor haar leeftijd had ze nog opmerkelijk weinig rimpels. Annette had wat Wim de ‘Marisa Tomei-factor’ noemde. Het maakte niet uit dat ze ouder werd, ze bleef altijd haar jeugdige schoonheid behouden. Zijn vrouw zag er tien jaar jonger uit dan ze daadwerkelijk was.
‘Waarom moet ik op mijn zij liggen?’ zuchtte ze met een klein glimlachje.
Wim grijnsde ondeugend. ‘Gewoon. Dan kan ik even je lekkere billen voelen. En dan wordt je ook minder afgeleid door je irritante man die niet van je af kan blijven.’ Bij wijze van demonstratie pakte hij opnieuw haar tiet vast en kneedde deze plagerig.
Annette schudde haar hoofd. ‘Mannen! Als je ze meeneemt op vakantie krijg je geen rust,’ zei ze vermoeid, maar Wim kon aan haar stem horen dat ze half serieus was en misschien zelfs gevleid door het feit dat hij zo moeilijk van haar kon afblijven. Zijn veronderstelling werd nog aannemelijker, want ze deed wat hij van haar vroeg. Ze ging op haar zij liggen en legde de roman naast zich op bed. Ze sloeg de bladzijde om en las verder.

Annette hoorde hoe Wim achter haar zachtjes zijn adem uitblies bij het zien van haar ronde achterwerk en voelde hoe hij haar witte slip van haar brede heupen omlaag schoof. Wim staarde verlekkerd naar de grote, hartvormige, blote kont in de warme, gele gloed van de zwarte spotjes aan het plafond. Annettes’ achterwerk was altijd al heerlijk rond geweest en nu ze 42 jaar was, was daar nog helemaal niets aan veranderd. Haar rijpe billen voelden misschien ietsje slapper aan, maar dat hoorde nu eenmaal bij haar leeftijd. Daarnaast was haar kont in de afgelopen twee jaar behoorlijk in omvang toegenomen; een ontwikkeling die Wim van harte toejuichte.
Annette had het er in het begin moeilijk mee gehad dat ze op een leeftijd was gekomen dat de pondjes steeds makkelijker aankwamen en er moeilijker af te krijgen waren. Ze baalde dat ze niet meer in haar oude kleding paste en noodgedwongen een grotere maat moest kopen. Maar toen ze merkte wat het effect op Wim was en dat vooral haar vollere derrière hem zoveel genot bracht, vond ze het wel best en stopte ze met het volgen van onplezierige en strenge diëten. Nu kon ze lekker eten wat ze wilde (ze was vooral gek op witte chocolade), al probeerde ze zichzelf wel een limiet te geven.
Het had een tijdje geduurd, maar nu was ze eigenlijk best wel tevreden met haar mollige, peervormige lichaam, haar grote boezem en haar stevige billen. Daarnaast gaf het een goed gevoel dat haar man nauwelijks van haar af kon blijven. Ze bevonden zich op de piek van hun seksleven, want ze hadden meer seks dan ooit.

Wim trok nu ook zijn onderbroek omlaag en zijn grote, dikke lul van 20 centimeter floepte tevoorschijn. Hij trok zichzelf rustig af met zijn rechterhand, terwijl zijn linker de zachte, gladde billen van zijn vrouw streelde en kneedde.
Annette sloeg geamuseerd een bladzijde om. In de verte klonk het zachte gerommel van de donder. Wim liet zijn paal los en stak zijn middelvinger in zijn mond. Met zijn linkerhand duwde hij de rechterbil van zijn vrouw opzij en plantte zijn rechtermiddelvinger op haar ster. Hij hijgde zachtjes, terwijl hij de vinger langzaam naar binnen duwde.
Annette was net bij een spannend stukje toen ze voelde hoe haar man haar bil opzij deed en een vinger in haar kont stak. Ze hield even haar adem in en blies hem langzaam weer uit, terwijl ze haar kringspier ontspande. Ze hadden dit al zo vaak gedaan, dat het haar geen enkele moeite meer kostte.
De vinger boorde zich steeds dieper in haar gat. Annette bleef nauwelijks hoorbaar haar adem zachtjes uitblazen en probeerde verder in haar boek te lezen. Dat bleek onmogelijk.

‘Ohh jaaa,’ kreunde Wim fluisterend, terwijl hij zijn lange vinger nu tot aan de basis in de warme reet van zijn vrouw had. Hij maakte cirkelbeweginkjes in haar poeperd en schraapte daarbij met het topje van de vinger langs de wand van haar endeldarm. Annette leek nog steeds verdiept in haar boek. Hij stond versteld van haar gave om zich te blijven concentreren op het lezen, terwijl hij zo met haar bezig was.
Annette kon zich niet langer focussen, hoewel ze bleef doen alsof. Ze vond het wel leuk om haar man te plagen. Zonder dat Wim het zag sloot ze haar ogen en beet op haar onderlip. Zijn vinger poerde zo lekker diep in haar nauwe gat.
Wim besloot dat hij zijn vinger lang genoeg in de sappige kont van zijn vrouw had laten marineren en haalde hem er langzaam uit. De vinger ploepte uit haar gaatje. Hij bracht hem vlak voor zijn gezicht en bekeek hem. Op het topje van zijn glimmende vinger en zijn nagel zaten kleine korreltjes bruine poep. Wim bracht de vinger vlak onder zijn kromme neus en liet de geur van de reet van zijn vrouw in zijn neusgaten dringen. Zijn paal was nu echt keihard.
Hij sloot zijn ogen en stak de vinger in zijn mond. Hij kreunde zachtjes van genot.
Hmmmmm, ik zal nooit, maar dan ook nooit genoeg krijgen van de smaak en de geur van haar reet.

‘Lekker?’
Wim opende zijn ogen, de vinger nog in zijn getuite mond en zag Annette over haar schouder naar hem kijken. Wim grijnsde ondeugend. ‘Hmmm, heerlijk,’ zei hij. Hij gaf haar een knipoog terwijl hij de vinger theatraal aflikte.
‘Wat ben je toch een vies mannetje.’
Haar man grinnikte. Annette likte haar lippen. ‘Mag ik ook eens proeven?’
Wims ogen glunderden. Hij wist waar dit naartoe ging. ‘Momentje, lieverd, dan zal ik even een verse sample voor je maken.’
Hij duwde dezelfde vinger opnieuw terug in haar kont. Annette hijgde en trok samen met haar man haar rechterbil omhoog, zodat hij vrij spel had. Wim neukte met zijn vinger haar bruine kontje en liet zijn vinger opnieuw langs het zachte oppervlak van haar endeldarm schrapen. Tijd om mijn vinger eruit te halen en te zien wat ik voor haar in de aanbieding heb, dacht hij geil.
De vinger gleed uit haar gat. Wim werd niet teleurgesteld. Er zat een klein kloddertje bruine kak aan zijn vinger. ‘Oehhh, kijk eens even wat ik voor je heb.’ Wim hield de vinger triomfantelijk omhoog, verticaal naar het plafond wijzend in de warme gloed van de spotjes. Hij besefte niet dat hij op dit moment feitelijk zijn middelvinger naar zijn vrouw opstak. Een grappig detail dat hen beiden ontging.
Wim bracht de vinger naar de mond van zijn vrouw. Annette zag hoe de vinger met haar eigen ontlasting dichterbij kwam. De geur van poep begon de kleine caravan te vullen en werd sterker toen de vinger haar gezicht bereikte.

Wat zijn we toch vies met z’n beiden. Onze kinderen hebben geen idee wat voor viespeuken hun ouders zijn. Die gedachte maakte Annette alleen maar geiler. Het taboe, het verboden karakter van wat ze hier in de caravan aan het doen waren, maakte haar kletsnat. Ze voelde hoe haar kutje droop.
Ze opende haar mond. De vinger gleed over haar warme, natte tong en smeerde de poep over haar smaakpapillen uit. Hmmmmm, wat smaakte haar kontje lekker…
Annette deed haar ogen dicht en zoog aan de vinger van haar man. De smaak, de geur van haar eigen reet deed haar sidderen van genot. Ze voelde zich hoerig.
Ze pakte de hand van haar man en duwde zijn schoongelikte vinger uit haar mond. Haar ogen knepen tot spleetjes en keken hem geil aan.
‘Ik wil je lekkere pik in mijn kont,’ kreunde ze.
Wim voelde zijn paal kloppen. Haar woorden brachten hem op het opperste niveau van geilheid. Hij wilde niets anders dan dolgraag in haar reet.
Hijgend van opwinding en zonder iets te zeggen spuugde hij snel een klodder speeksel in zijn rechterhand en smeerde zijn harde eikel ermee in. Hij ging in een comfortabelere positie liggen en lag nu lepeltje-lepeltje met zijn vrouw. De harde paal – fier prijkend uit een dikke bos schaamhaar – porde tussen haar bolle billen. Het topje drukte nu tegen haar anus en langzaam duwde Wim hem voorzichtig in haar kont.
Annette hijgde en legde uit voorzorg haar hand op zijn bovenbeen. Mocht hij te snel gaan (wat soms het geval was), dan kon ze hem tegenhouden of een stukje terugduwen. Wim begreep nooit zo goed waarom Annette dit deed, want zoals altijd gleed de paal bijzonder makkelijk in haar gat. Hij neukte zijn geliefde zo regelmatig in haar reet dat haar anus waarschijnlijk permanent was uitgerekt. Het deed gelukkig niets af aan het strakke gevoel, want damn, wat zat haar roze kringspier heerlijk nauw om zijn ronde schacht. Hij begon langzaam te stoten.

Annette hijgde. Ze haalde haar rechterhand van zijn bovenbeen en gebruikte hem opnieuw om haar bil opzij te duwen. Het bood haar man een schitterend uitzicht op zijn in- en uitgaande lul, wat haar bedoeling was. Ze wist hoe lekker hij dat vond.
Wim stootte steeds harder, steeds dieper, spande de spieren van zijn bovenbenen en billen. Zijn dijen ploften geil tegen Annettes’ dikke billen.
Annette liet haar rechterbil voor wat het was en bracht haar hand naar haar kruis. Hijgend en kreunend vingerde ze haar klit. De grote, harde paal die haar reet vulde, overwelmde haar met een natte extase die haar benen deed trillen.
‘Jaaa, dat vind je lekker he? Mijn dikke paal in je vieze reet,’ hijgde Wim.
‘Jaaaa, neuk me in mijn vieze gat…’ kreunde Annette. ‘Maak je paal maar lekker vies!’ Ze vingerde woest haar rijpe klit. Mijn god, wat was ze nat.
Wim stootte harder. Het doffe ploffen ging over in harde, schelle kletsen. Het kletsende geluid en het gekraak van de caravan moesten wel hoorbaar zijn in de tent van Tamara en Ruben, maar hij was op een punt gekomen dat het hem niks kon schelen. En Annette schijnbaar ook, want ze maande hem niet om zachtjes te doen en kreunde net zo hard als hij.

Hij bleef haar kont pompen en zag tot zijn genoegen dat het zover was. Zijn glimmende, roze pik begon bruin te kleuren. De intense geur van ontlasting omringde hun zwetende, glimmende lichamen als een stinkende deken in de zwoele lucht.
‘Ahhh, kijk toch eens hoe lekker bruin mijn pik is,’ kermde Wim. Hij stootte extra diep tot aan zijn harige ballen in haar gat en hield zijn pik op zijn plaats, ver in haar kont. Hij wiegde heen en weer met zijn heupen, roerde met zijn staaf diep in haar rectum. Annette begon als een gek te hijgen en plantte haar gezicht in haar kussen om haar luide gekreun te dempen. Ze beet in de kussensloop.
Eindelijk bracht Wim zijn heupen naar achteren en daar gleed de pik terug uit haar gat, nu volledig bruin besmeurd. Er zat zelfs kleverige poep in zijn schaamhaar en ook was de kringspier van zijn vrouw nu rijkelijk gedecoreerd met glimmende kak.
‘Mijn god, kijk dan,’ kreunde Wim. Hij was tijdens hun hele relatie waarschijnlijk nog nooit zo geil geweest als nu. Er hing iets in de lucht wat een dierlijke oerlust deed ontwaken in zijn schoot. Hij voelde zich in staat om de gehele nacht Annettes’ hete, stinkende reet te neuken. Opnieuw en opnieuw.

‘Denk je…ahh.. wel… ahh…ah… om de lakens, schat?’ hijgde Annette, nog dizzy van de dikke paal die zojuist tegen de uiterste grens van haar endeldarm had geschuurd.
Wim kon nauwelijks denken. Zijn brein werd volledig in beslag genomen door de bruine brei die zijn grote pik omringde. Hij begon opnieuw haar geile strontreet te pompen, maar langzamer zodat haar poep niet op de lakens zou belanden. Dat werd erg moeilijk, want er kleefde steeds meer kak aan zijn lul. Had hij verdomme maar van tevoren een handdoek gepakt, dan had ze het gewoon kunnen laten lopen.
Wim besefte dat het tijd was om er een einde aan te breien, wilden hij en Annette vannacht nog in een schoon bed slapen. Hij haalde langzaam en voorzichtig zijn pik uit haar kont.
Prrrrrttttt!!!!!
Annette giechelde in haar kussen toen een harde, roffelende scheet uit haar wijd openstaande gat blies; allemaal lucht die Wim in haar reet had gepompt.
Wim legde hijgend zijn vieze lul op haar bil en de aanblik daarvan was voldoende om hem te doen klaarkomen. Hij spoot zijn zaad over haar naakte huid. Dikke klodders wit en doorzichtig zaad dropen van Annettes’ kont naar beneden, mengden zich met de kak die Wim met zijn paal op haar rechterbil had uitgesmeerd.
‘Aahhhh fuck…’ kermde hij. Het bleef maar komen. Zijn pik leek wel een eeuwigheid te pulseren. Hij maakte er een wit- en bruingekleurde bende van.
Eindelijk doofde het kloppen langzaam uit. Wim liet zijn hoofd uitgeput, maar uiterst voldaan terugvallen op zijn kussen. Hij was letterlijk nat van het zweet.

Samen bleven ze een tijdje liggen nahijgen, verzadigd en dizzy. Ze hoorden hoe het buiten iets begon te regenen. De regendruppels roffelden zachtjes op het dak van de caravan. Het was een knus en gezellig geluid. Opnieuw rommelde de donder, dichterbij nu.
Wim opende zijn ogen. Hij wist dat hij de boel schoon moest maken voordat hij per ongeluk in slaap zou vallen. De caravan rook naar zweet, sperma en stront. Een heerlijke combinatie van geuren die hem opnieuw geil maakten. Hij had met alle plezier nog een keer gewild, ware het niet dat hij ontzettend moe was en toch liever wilde gaan slapen.
Wim kwam overeind en zag dat er geen tissues voorhanden waren. Hij had ook geen idee waar die krengen lagen.
Wat ben je weer goed voorbereid, dacht hij geamuseerd. Daarop pakte hij maar zijn onderbroek en veegde daarmee het sperma en de kak van zijn lul en de billen en anus van zijn vrouw.

‘Nou, gooi die maar direct in de prullenbak,’ zei Annette toen ze zag waarmee Wim alles schoonveegde. De onderbroek vertoonde witte en bruine vlekken. Wim grinnikte en deed wat ze zei. Hij stond op van het bed en gooide het vieze kledingstuk in de prullenbak in het kleine keukentje. Hij verwisselde direct de vuilniszak, zodat de kinderen de volgende dag niet op een onsmakelijke verrasing zouden stuiten. Als Tamara al geen trauma had gekregen van zijn opmerking vandaag over seks in het openbaar, dan zou ze dat wel krijgen bij het zien van de aangekoekte kak en sperma van haar ouders.
Hij trok een schone onderbroek aan en kroop in bed weer lekker tegen Annette aan. Annette legde haar boek op het kleine bijzettafeltje naast het bed. Ze drukte op de lichtknop naast haar en de spotjes gingen uit. In het donker luisterden ze hoe de onweersbui langzaam naderbij kwam, liefdevol tegen elkaar aan liggend. Al luisterend vielen ze in slaap…

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Jasper

Hallo beste lezer en/of medeschrijver,

Ik ben een 35-jarige, vrij perverse amateurschrijver die al op jonge leeftijd is begonnen met het schrijven van seksverhalen.

Daarnaast word ik geil van het idee dat vrouwen - hoe mooi en sexy ze ook zijn - ook gewoon moeten poepen en scheten laten. Nog geiler vind ik het als ze dit moeten doen in situaties waarin het ongepast is of dat het totaal niet gelegen komt.

Herken je jezelf in het bovenstaande en zijn shitty anal, scat, piss en farting ook jouw ding, dan zul je hopelijk bij mijn verhalen aan je trekken komen. Ik hoop dat je evenveel plezier zult beleven aan het lezen van mijn verhalen als dat ik heb beleefd aan het schrijven ervan!

Jasper

Dit verhaal is 10346 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Ik ben zo terug (deel 2)”

Plaats een reactie