BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Ben ik nu een nimfomane? Deel 2

roodharige geeft presentatieTwee maanden later. Het was de week van de kinderen van Marc. Ik had een tweedaagse training ‘presenteren en storytelling’ ergens op de Utrechtse heuvelrug. Brain had me die ochtend nog heerlijk uitgewoond met zijn reuzen pik. Na de eerste trainingsdag was ik een rondje door het bos gaan lopen. Bij terugkomst stond de trainer voor de poort van het complex. Hij sprak me aan en zei ‘Je verhaal is goed, goede toon, timing en kort en krachtig. Je heb alle aandacht, maar bij een grootdeel van je publiek komt je verhaal niet over’. ‘Je hebt een mooi sensueel gezicht en een seksuele uitstraling. Je toehoorders dromen met je weg. Ik raad je aan als je presenteert een lange wijde rok met een ruim zittende blouse aan te doen, dan komt je boodschap beter over.

Ook ik had moeite om mijn geachte erbij je houden en niet over jou te gaan fantaseren’. Hij liep naar binnen en liet me in vertwijfeling achter. Ik bekeek mezelf. Ja, ik had mijn blouse uitgedaan. Het was warm in het zaaltje en ik had alleen een topje aan gehad met spaghetti bandjes en ik had geen bhtje aan. Die heb ik ook niet nodig met mijn stevige b-cup. Verder had ik een trainingsbroek aan met sneakers. Met mijn rode krullende haren en mijn slanke ballet figuurtje weet ik, dat ik daar mannen van in de war raken. Toch raakte het me, dat de trainer het zo confronterend zei. Ik was er een beetje geïrriteerd door en tegelijkertijd wond hij me daardoor ook op. Voor het diner ging ik terug naar mijn hotelkamer om me op te frissen. Ik deed een lange rok aan en een bloesje over mijn topje. Ik maakte me licht op en ging naar beneden. De andere cursisten stonden al aan de bar. Gelukkig gingen we snel aan tafel. De trainer zat schuin tegenover me. Hij gluurde geregeld naar me. Ik bekeek hem ook. Een aantrekkelijke man van eind veertig begin vijftig. Hij was getrouwd zag ik aan zijn trouwring. Ondanks dat ik de avond ervoor en die ochtend nog genomen was door Brain voelde ik het verlangen alweer in mijn kutje opkomen.

Niet veel na het eten ging ik naar mijn kamer. De trainer stond bij de lift en liet me voorgaan. Ook hij ging naar de tweede verdieping. Hij ging naar links. Mijn kamer was ook naar links. ‘Je gaat met me mee?’ zei hij. ‘Dat zou je wel willen hè’ antwoorde ik. ‘Wie wil dat nauw niet met jou’. Toen hij voor zijn hotelkamer stond floepte ik eruit ‘wil je me neuken?’. Hij schrok ervan. Keek me vertwijfelt aan. Ik liep voor hem uit zijn kamer in en deed mijn sneakers uit. Voor het bed draaide ik me om en knoopte de knoopjes van mijn blouse los en deed mijn blouse uit en ook mijn topje. De trainer volgde met zijn ogen al mijn handelingen. Ik liet mijn rok op mijn voeten vallen. Deed mijn slipje uit en kroop op het bed. Ik ging tegen de kussen zitten en spreidde mijn benen en bood hem mijn poesje aan. Ik ging met mijn vingers door mijn natte kutje en wreef mijn glinsterende kutvocht over mijn schaamlipjes en mijn klitje. Gebiologeerd keek hij naar me en kleedde zich toen snel uit. Ik zag tot mijn plezier dat hij een lekkere pik had die al aardig recht vooruit stond. Hij zocht met zijn mond mijn klitje. Zijn tong streelde mijn schaamlipjes. Hij zoog aan mijn klitje en speelde met zijn tong met mijn lipjes. Een ervaren man. Zijn vingers gingen mijn kutje in en hij vond snel mijn g-spotje. Hij wist me snel te laten kronkelen van plezier. Mijn lichaam verstijfde en trilde. Met een gil had ik mijn ontlading en ontsnapte er een straaltje genot uit mijn kutje. Wat een heerlijk gewaarwording. Mijn eerste squirt. Zijn pik schoof hij mijn kletsnatte kutje in en neukte me langdurig in verschillende standjes tot mijn grote plezier voor hij me vol spoot. Uitgeput viel hij naast me op bed. Ik kroop uit bed en waste mijn kutje en kleedde me vervolgens aan. De trainer lag nog bij te komen. Hij bedankte me en ik ging naar mijn eigen kamer.

Aan het eind van de volgende dag na een leerzame training dankte ik de trainer. Ik ging nog even in de lobby mijn werk e-mails doornemen en afhandelen. Na een uurtje verscheen de trainer. ‘Wil je een drank je met me drinken?’ Vroeg hij. Niet veel later zat ik met hem aan de bar. Hij vertelde dat hij de volgende ochtend naar Valencia zou vliegen naar zijn vrouw en dochter. Hij zou nog een nacht in het hotel verblijven. Toen ik mijn glas leeg had zei ik ‘kom we gaan naar je kamer’. In de kamer aangekomen kleedde ik me uit en ging met gespreide benen op het bed liggen. ‘Bef me en verwen me zoals gister’ zei ik hem. Deze man was echt geweldig. Al snel kronkelde ik over het bed van opwinding. Mijn hele lichaam sidderde en het éné na het andere orgasme golfde door mijn lichaam. Hij bewerkte met zijn vingers mijn g-spot en zo waar voelde ik de ontlading van een squirt opkomen. Hij nam mijn tepel in zijn mond en met kleine beetjes voelde ik de opwinding alweer opkomen. Hij draaide me om en hij ging naast het bed staan. Ik spreidde mijn benen en drukt mijn kont naar achteren bolde mijn rug en hij beukte in een keer zijn pik mijn gevoelige kutje in. Hij bleef mijn kutje in stampen tot ik een zware kreun hoorde. Hij trok zijn pik uit me en ik voelde zijn sperma en mijn geil over mijn benen stromen. Ik ging onder de douch en kleedde me aan. Ik gaf hem een zoen en spoedde me naar Amsterdam. Ik had een eetafspraak met vriendinnen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 6365 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Ben ik nu een nimfomane? Deel 2”

Plaats een reactie