BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Dame in Antwerpen (3)

Onderweg naar huis dacht ik met plezier terug aan deze middag. Ik achtte de kans groot dat we elkaar zouden gaan beminnen. En hopelijk net zo fijn als Jolanda en ik hadden gedaan. Die bleef toch maar in mijn gedachten terugkomen omdat ik nog graag terug dacht aan onze affaire. Steeds kwamen de beelden bij mij terug van de buitenlandse reis die we met een aantal muzikanten hadden ondernomen waar Jolanda en ik bij waren. Naar een muziekfestival. Mijn vrouw bleef thuis en dat vond ik natuurlijk al lang best. En Jolanda ook. Want we wisten dat we iets moois zouden kunnen beleven. En dat gebeurde.

In de maanden vooraf hadden we regelmatig gevreeën. De vonken sloegen er vanaf. Telkens na een optreden dronken we samen nog een glas wijn. En dan bleef het kussen niet achterwege. Jolanda kon dat perfect en het wond ons beiden erg op. Ik wist de weg blindelings te vinden naar haar volle borsten die ik met gretigheid betastte. Een BH uitdoen was geen probleem meer. De haakjes vlogen als vanzelf uit elkaar. Wat een passie hadden wij voor elkaar. En zij genoot net als ik met volle teugen. En de afstand van haar borsten naar haar mooie kutje was ook wel te overbruggen. Mijn hand gleed telkens met tederheid in één van haar mooi slipjes. Het was altijd verrassend welke ze aan had. Jolande was toch ook wel een hele geile meid. Haar spleetje werd altijd goed vochtig als ik haar vingerde en haar lipjes likte. Ik werd er bedreven in. Hoewel? Ze moest mij toch ook wel een aanwijzing geven wat ze lekker vond. Ik wist nog niet zo goed de weg te vinden naar haar clitores. Zou dat echt zo zijn dat ik dat thuis niet goed geleerd had? Ik voelde me toch echt een groentje. Maar dankzij Jolanda wist ik het gevoelig plekje al gauw te vinden. Ze kreunde van genot bij het vingeren van haar lieve grotje. En natuurlijk werd ik daar ontzettend opgewonden van. Zeg maar lekker geil. En dat wist Jolanda wel te waarderen, want mijn stevige paal kwam ook heerlijk aan de beurt. Ze wist daar echt goed mee om te gaan. We hebben elkaar ontzettend verwend, maar het neuken bleef achterwege. Op één of andere manier vond ik dat een stap te ver. Jolanda had geduld met me. Die drong er niet op aan dat ik in haar lieve kutje zou binnendringen. Het komt wel goed jongen zij ze dan en zoende me teder.

En het kwam goed. Ik had haar gezegd dat als we op reis zouden zijn dat ik in haar wilde komen als ultiem hoogtepunt. Waarom weet ik niet, maar op één of andere manier wilde ik dat moment bewaren tot we fijn samen in bed lagen. Als dat zou lukken bij de kamerindeling. Want anderen mochten dat uiteraard niet weten. We hadden bij Jolanda nooit het bed opgezocht. Het was altijd beperkt gebleven tot de bank in de woonkamer.
Bij het hotel aangekomen werden door de groepsleider die we hadden de namen opgelezen en daarbij het behorende kamernummer. Eerst kwam mijn kamernummer en daarna dat van Jolanda. Toen bleek dat de kamers naast elkaar waren was ze superblij. Voor mij goed verstaanbaar zei ze: yesss. We zouden elkaar gemakkelijk op kunnen zoeken in de nachten. En of we dat deden. Vier nachten hebben we met grote passie gevreeën. Het kon niet op. Nadat we de eerste avond met zijn allen in het restaurant van het hotel de avond hadden doorgebracht ging ieder druppelsgewijs naar zijn kamer.

Toen de kust veilig was op de gang, glipte ik naar de kamer van Jolanda. We zouden nog intiemer samen kunnen zijn. Ik keek er naar uit om Jolanda te verwennen. Ze had helemaal geen schroom. Toen ik op haar kamer kwam had ze alleen haar slipje nog maar aan. Haar borsten wezen verlangend naar mij. De tepeltjes waren nog niet hard, maar dat vond ik niet erg. Er was werk aan de winkel voor mij. Met mijn handen en mijn mond. We zoenden elkaar helemaal gek. Mijn lul had er geen moeite mee om zijn rol mee te spelen. En het kleine baasje deed trouw iedere avond wat van hem verlangd werd. Groot en dik worden om Jolanda te plezieren. Tijdens het vrijen reed ik lekker tegen haar aan. Een zaligheid voor ons beiden had ik de indruk. Ik zou gaan doen wat ik haar beloofd had. Maar niet voordat ik na het strelen van haar rondingen haar kutje opzocht met mijn handen en met mijn mond. Ik wist zonder moeite haar lieve klitje te vinden. Het meisje zuchtte van genot. We waren dolgelukkig met elkaar. Zwaar verliefd kun je wel zeggen. Mijn geile kleine manneke roerde zich onstuimig en verlangde maar één ding. Binnen glijden in het geile spleetje van mijn lieve minnares. Ik was er klaar voor. Ze was superlief. Ze vroeg of ik daadwerkelijk bij haar binnen wilde komen. Ik hoefde niet meer na te denken. Ik zei: “Lieve schat, dat wil ik”. Ik wil je volspuiten. Ik ben er klaar voor. Jij ook?”

Ze smeekte me om haar te neuken. En ik wilde niets liever. Mijn dikkel lul gleed langzaam in haar natte spleet en ik had maar weinig stoten nodig om heerlijk in haar klaar te komen. Wat waren we gelukkig. Na het gewelige spuitfestival heeft ze nog een hele tijd bij mij op mijn schouder en borst gelegen om na te genieten onderwijl kijkend hoe die trotse grote stamper van mij een zielig klein stampertje werd. Nu ik dit schrijf herinner ik me dat Jolanda ook eens had gevraagd of mijn piemel een naam had. Ik moest bekennen dat ik geen naam had gegeven aan het kleine ding. Toen zei ze: “Dan noemen we het stampertje”. Ik vond het best. Ze wist ook wel dat die geweldig kon uitgroeien tot een flinke stamper. Ik bleef ’s nachts bij haar slapen. Lekker lepeltje lepeltje met mijn stampertje tegen haar lekker kontje. Mooie ronde billen had ze.

’s Morgens in alle vroegte ging ik terug naar mijn eigen kamer zodat de overige muzikanten niet in de gaten konden krijgen dat ik Jolanda in de nacht een heerlijke beurt gaf. De volgende avonden verliepen hetzelfde. Van de laatste avond herinner ik me nog heel goed hoe ontzettend geil Jolanda was. Het leek wel of ze er maar niet genoeg van kon krijgen. De laatste avond was Jolanda meer met mij aan het spelen dan ik met haar, zo zit in mijn herinnering. Ze zoog geweldig aan mijn lul. Ze lag met haar hoofd tussen mijn benen, trok me af en pijpte me. Ze zei dat ik zo’n heerlijke lul had. En zo lekker dik, zei ze. Hoe sensueel ze dat zei zit nog altijd in mijn brein. Dat vergeet ik in lengte van dagen niet. En inderdaad mijn lul is nogal van een dik formaat. Zelf vind ik dat ook mooi en vooral heel geil. Maar toen moest het voor haar nog komen. Ze was zo ontzettend opgewonden geworden door het zuigen en trekken aan mijn lul. Ze kroop tussen mijn benen vandaan om mij flink te zoenen. Maar dat deed ze op een bijzondere manier. Onder het zoenen kroop ze op mijn linkerbeen en begon daarop verschrikkelijk op en neer te rijden. Haar kut ging enorm op en neer op mijn behaarde been. Ik voelde de lippen van haar kutje over me heen gaan. Dat hield ze een aardig tijdje vol en toen…toen kwam ze verschrikkelijk klaar. En wel zo hevig dat ze het uitschreeuwde. Ik legde meteen mijn hand op haar mond, bang als ik was dat anderen het konden horen. Ik kan me niet eens meer herinneren of ik zelf ben klaargekomen. Dit was tot dan toe wel het meeste ultieme sexmoment voor mij ooit. Wat een lekker geil wijf was ze op dat moment. Tevreden kropen we in elkaars armen en genoten nog even na. Ik heb haar nadien nog enkele keren geplaagd dat ook mijn rechterbeen een keer aan de beurt moest komen om met haar kutje langs te wrijven. Het is er nooit meer van gekomen…

Ik moest Jolanda nog op de hoogte brengen van mijn nieuwe relatie. Ik gebruikte haar immers als alibi en dat moest ze wel weten. We hadden haar uitgenodigd om met Pinksteren bij ons thuis te barbecueën. Samen met ons gezin. Daar had ze wel oren naar. Maar dan moest ze wel weten dat ik haar als alibi had gebruikt om naar Antwerpen te gaan. Ik vertelde het haar op weg naar een optreden. Dat ze er rekening mee moest houden dat mijn vrouw zou vragen hoe het was geweest in het Middelheimpark. Dat vond ze wel ongemakkelijk. Ik stelde haar gerust, het zou wel los lopen. Ze reageerde wel enthousiast dat ik weer een vrouw had leren kennen. Ze vond het fijn voor me, want ze wist hoe ik naar intimiteit verlangde. En die wilde zij helaas niet meer geven. Ze vroeg honderuit. Ze moest er om lachen dat Anja ook muziek maakte. Ze begreep wel dat dat de klik zou versterken. Ze wenste me een fijne relatie. Misschien voelde ze het als een opluchting? Er werd tijdens de barbecue niet gevraagd hoe ze het in Antwerpen had gevonden. Geen ongemakkelijke momenten dus.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 6091 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Dame in Antwerpen (3)”

Plaats een reactie