BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Drie mannen

Afgenaaid door drie geile kerelsHet was de 24ste juli en het beloofde een zeer mooie zomerdag te worden. De ochtendzon was bezig om zich aan de horizon te laten zien en Francine liep al vroeg in de ochtend door de polder. Haar volgespoten kut liet druppelsgewijs het zaad ontsnappen en haar slipje was drijfnat. Bewust van deze geile gebeurtenis schuurde Francine haar prachtige en zachte dijbenen tegen elkaar om het vreemde mannenvocht goed te kunnen voelen. Ze huiverde van genot bij elke druppel die langs haar schaamlippen naar buiten kwam. Als vanzelf zweefden haar gedachten naar de vorige nacht. Ze was vreemdgegaan en wist niet wat ze ervan moest denken. Ze was enerzijds blij met wat ze had meegemaakt maar anderzijds wist ze er niet goed mee om te gaan.

Na een heftige ruzie was ze gisteravond het huis uitgestormd, had zijn auto gepakt en was in een dodemansrit naar de stad gereden. Ze had in een parkeergarage de auto gestald en was het eerste het beste café ingelopen. In dat café had ze een man ontmoet die vrijwel meteen alles uit de kast trok om haar te versieren. Hij deed dat zo overduidelijk dat zelfs een gecastreerde kater het in de gaten zou hebben. Door haar boosheid liet Francine het gelaten gebeuren en ze vond de complimentjes en zijn aandacht eigenlijk nog wel grappig ook. Hij zag er niet onaangenaam uit en was modern gekleed, had zich geschoren en zijn aftershave rook geweldig. Hij had zich netjes voorgesteld als Karel en was werkzaam in de media maar Francine kende hem niet van gezicht. Ze wist dat ze aan het einde van de avond zou moeten afrekenen maar ze hoopte erop dat hij de rekening zou betalen want in haar boosheid was ze haar portemonnee met betaalpasjes vergeten.

Champagne en de lekkere hapjes maakten de rekening extra hoog voor hem maar Francine liet het zich welgevallen. Na sluitingstijd nam hij haar zelfs met een taxi mee naar zijn huis in het Gooi, want zelf rijden kon absoluut niet meer. Daar woonde hij, zoals hij zei, in een modern gerenoveerde boerderij. De taxi stopte op de oprit voor de garage en ze stapte samen uit. De man moest bij de voordeur zijn sleutel pakken maar deze liet hij per ongeluk op de grond vallen. Hij stond voorovergebogen en Francines hart bonsde. Als in een droom zag ze haar eigen handen naar zijn hoofd gaan. Pardoes pakte ze zijn hoofd vast en drukte deze in haar schoot. Ze schoof zelf haar rokje omhoog en duwde zijn hoofd tegen haar slipje. “Ik word hier echt geil van.” zei ze zonder schaamte en vervolgde “Ruk jezelf maar af, maar begin met beffen.”

Francine ging tegen de muur staan en wierp haar hoofd tegen de muur en kreunde luid van opgekropte emotie. Wild, onbeheerst en onhandig voelde ze zijn tong over haar nattige slipje glijden. Kreuntjes, bijna zonder adem maar zeer intens, klonken vanuit haar keel. Op de golven van haar genot perste ze zijn hoofd tegen haar kut. Hij had haar slipje opzij gekregen en likte over haar harde clit. Ze smeerde uit perverse geilheid met haar bekkenbewegingen het kutgeil over zijn gezicht. “Harder, harder!” kermde Francine en ze voelde haar orgasme naderen. “Bef me klaar met je heerlijke lik bekkie!” Karel ademde zwaar en Francine hoorde haar eigen geilspetters rochelen in zijn keel. Hij probeerde al haar kutsappen op te likken maar stikte bijna in haar kutvocht op het moment dat haar eerste orgasme losbarstte. Haar nagels drongen diep in zijn hoofdhuid en drukten zijn hoofd met kracht in haar schoot. Pijnkreten klonken uit zijn hoofd maar werden gesmoord doordat ze zijn hoofd tegen haar kut drukte. Wild en ongecontroleerd schokte ze met haar lichaam en haar schaambeen sloeg tegen zijn neus. Francine was nog nooit eerder in zo’n intensief orgasme verzeild geraakt.

Nadat haar laatste naschokken waren weggeëbd liet ze zijn hoofd los. Karel pakte eindelijk de sleutel op en opende de deur. Francine stapte maar binnen maar haar knieën knikten nog van het heftige orgasme. Karel hijgde nog na van zijn gelik maar Francine ging door “Zo, nu eerst een slokje drinken want ik heb me toch een droge mond gekregen.” Nog niet geheel bij zijn positieven ging Karel haar voor en schonk een spaatje blauw voor haar in. Over de rand van haar glas keek ze hem aan. Hij wist niet goed wat te doen en staarde onbeholpen langs haar de kamer in. “Kom,” zei Francine na drie slokken, “nu is het jouw beurt, waar is de slaapkamer?” Zonder verder een woord te zeggen leidde hij haar naar zijn nachtelijke vertrekken. “Nu weet ik waar we de omroepbijdragen voor betalen.” merkte Francine luchtig op terwijl ze door het enorme huis liepen.

In de slaapkamer ging Francine voortvarend van start en kleedde zich voor hem uit. Al snel was ze naakt, op een pikant behaatje en slipje na. De man ademde zwaar bij het zien van het natte plekje op de zachte stof van haar slipje. Francine zag hem kijken. “Jouw kwijl, mijn geil.” plaagde ze hem en wees met haar wijsvinger naar het natte plekje. Ze opende haar armen en zo kwamen haar prachtige borsten nog beter uit. Haar ranke figuur was werkelijk een genot om te zien. Schoorvoetend nam Karel het uitnodigend gebaar aan en liep voorzichtig op Francine af. Eenmaal voor haar pakte Francine weer zijn hoofd en drukte dat tussen haar borsten. “Bewonder mijn tieten en zwijmel erin.” fluisterde ze hees. Hij gehoorzaamde als een trouwe hond en draaide met zijn hoofd in haar volle boezem. Zijn beverige vingers tastten op haar rug en streelden die van haar schouders tot haar billen. Francine lachte en duwde hem van zich af. “Je moet aan de voorkant wezen.” zei ze zacht.

Zonder haar blik van hem af te houden deed ze haar BH los en ontblote haar borsten. Hij zuchtte en sprong weer op haar af. “Geniet maar van mijn borsten.” kreunde Francine. Karel ging als een uitgehongerde hond te keer en likte en zoog als een kleine jongen, die voor het eerst een lolly krijgt, aan haar tepels. “Lik tussen mijn borsten.” en ook deze opdracht werd door Karel meteen opgevolgd. Terwijl Karel zich te goed deed aan haar borsten stapte Francine uit haar slipje en ging wijdbeens staan. “Op je knieën en likken!” Karel deed een stapje terug en met zijn ogen op steeltjes kleedde hij zich in een fractie van een seconde ut en ging naakt op zijn knieën voor de natte kut van Francine zitten. Net zoals bij de voordeur likte hij haar kut en met zijn handen hield hij zich stevig vast aan haar welgevormde kont. Hij stak zijn tong zo diep mogelijk in haar kut en likte langs haar gevoelige schaamlippen. Francine draaide zich om en ging iets voorovergebogen staan.

“Nu mijn sterretje!” Karel pakte zijn inmiddels knoertharde ranke lul stevig vast en terwijl hij zijn tong uitstak om haar sterretje te likken begon hij onbedaard aan zijn lul te trekken. Hij likte haar hele bilnaad uit en stak zijn tong zo diep als mogelijk in haar kontgaatje. Hij slurpte de nectar met veel genot op en zijn pik begin behoorlijk veel voorvocht te produceren. Francine stapte naar voren en ging op het bed liggen. “Oohh ja, neuk me maar, grijp me maar. Ik ben van jou. De hele avond is mijn vlees van jou.” fluisterde ze hem zachtjes toe. Karel dook meteen boven op haar en schoof zijn lul diep in haar kut. Hij ging meteen te keer als een dolle stier en was niet meer te houden. Francine gaf zich aan hem over en spreidde haar benen zo ver mogelijk om hem niet te hinderen. Eerst naaide hij haar in haar kut maar deze was te glibberig en te wijd voor zijn dunne pik. Voordat Francine het goed en wel besefte propte hij zijn pik in haar kont. Snel en met diepe halen neukte hij in haar darmen. Francine genoot van zoveel overgave en vingerde zichzelf op het ritme van zijn gepomp.

Zijn eerste orgasme overviel Francine volkomen en ze voelde harde stralen zaad in haar endeldarm spuiten. Dat genot gaf haar vleugels en ze kwam bij de laatste krachtige straal zaad ook zelf klaar. Haar kut spoot met veel kracht een straal kutsap uit en ze voelde het door haar bilnaad naar beneden lopen. Francine dacht dat hij zou stoppen maar dat had ze toch echt mis gerekend. Karel hijgde een keer, keek Francine recht in haar ogen en haalde zijn nog steeds stijve pik uit haar kontje en doopte deze in haar kut. Hij begon eerst weer een aantal stevige neukslagen in haar kut te maken. Na een tiental stevige rammen in haar kut haalde hij zijn pik er weer uit en schoof die in haar kontje. Francine was verbaasd over zo’n geile ervaring maar genoot volop. Ze voelde zijn zaad langs zijn lul uit haar kontje druipen en weer haalde hij zijn pik uit haar kont en schoof die in haar kut. Dit geile spel herhaalde Karel een paar keer en bij Francine barste een ongekend orgasme los. Ze sproeide haar kutsap met veel geweld uit haar kut en voelde haar hele lichaam tintelen.

Voor de tweede keer spoot Karel zich leeg in Francine en daarna viel hij uitgeput neer, naast de uitgebluste Francine. Zij had zichzelf drie keer naar een hoogtepunt geholpen maar voelde zich nog steeds niet volledig bevredigd. In zijn slaap maakte ze de lul van de bekende Nederlander weer stijf, schoof zich over hem heen en reed zichzelf naar het laatste orgasme die avond. Waarschijnlijk had Karel niet eens beseft wat hem in zijn diepe slaap overkwam. Toch lekte er voor de derde keer sperma uit zijn stijve buis wat deze keer lekker in haar snee stroomde. Vrijwel meteen daarna viel de man weer in zijn bevredigde roes. Ook Francine was wat tot rust gekomen en overzag wat ze had aangedaan. Ze was vreemdgegaan, voor het eerst in haar leven. Vreemd sperma lekte uit haar lichaamsgaten en ze genoot ervan. Het genot dat ze ervaren had maakte haar enerzijds ongemakkelijk maar de spanning die het haar had gegeven was geweldig. De macht van de mannelijke overgave vond ze een fantastische ervaring. Ze moest er niet aan denken om zoiets in de toekomst te moeten missen. Henry, haar man, zou dat nooit accepteren. Juist die bezitterige en jaloerse houding van hem was de reden dat ze die paar uur daarvoor het huis was uit gevlucht. Francine wist het, voelde het, maar wilde er nog niet aan. Zojuist had ze de vrijheid geproefd en het smaakte naar meer.

Ze keek naar het roerloze lichaam van de bekende Nederlander. “Hijzelf betekent niets. Het gaat om wat hij inbrengt, gretigheid en sperma.” bedacht ze. Ze moest weg, weg van hem, weg van de verlokking. Tegen beter weten in hoopte ze dat het nog niet te laat was. Ze trok haar bevuilde slipje over haar billen en kleedde zich aan. Zonder ook maar een briefje te schrijven verliet ze de kapitale woning en verdween in de ontwakende polder. Het beloofde een mooie dag te worden maar Francine kon haar gedachten er niet bijhouden. Ze was te zeer met haar gedachten bezig. “Wat doet een mooie vrouw zo vroeg op de ochtend in de polder?”, klonk ineens een mannenstem achter haar. Francine schrok en draaide zich met een ruk om. Twee mannen stonden pontificaal naar haar te kijken. “Ik, eh, ik loop na te denken.” stamelde ze. “Dat treft, dat doen wij ook.” zei dezelfde stem die van de man in het wit kwam. “Zullen we samen nadenken?” vroeg de andere man. Francine keek het tweetal eens aan.

Het waren mooie mannen, maar ze kon hen niet echt thuisbrengen. “Nou ja, ik weet het niet hoor. Ik ken jullie niet eens.” antwoordde Francine. Als één man stapten ze op haar af en ging aan weerszijden van haar staan. “Ach, daar kunnen we snel wat aan doen.” zei de man in het wit. “Ik ben Theo en dit is mijn vriend Johan. Wij hebben een discotheek in Amsterdam, wonen hier in de buurt, en waren in gesprek of we de zaak moeten verbouwen of niet.” “Oohh” zei Francine, tegelijkertijd zich realiserend dat het haar beurt was om te verklaren wie ze is en waarom ze in de polder na liep te denken. “Ik ben Francine, getrouwd. Maar gisteravond heb ik iets meegemaakt wat mijn huwelijk op losse schroeven zet.” “Ah” zei Johan laconiek, “That kind of Magic?” Francine keek hem niet begrijpend aan. “Jaah” verklaarde Theo, “vreemdgaan ‘It’s a kind of Magic’. Vreemdgaan is magisch na zovele jaren huwelijkse trouw.” Even keek Francine dankbaar van de een naar de ander. Zonder dat zij het er over had gehad, die twee begrepen waar het om ging. “Kom, laten we naar ons huis gaan, we zien eruit alsof we allemaal een stevig ontbijt goed kunnen gebruiken.

Theo en Johan sloegen beiden hun arm om Francine heen en zo liepen ze door het natte gras naar een groepje bomen een eindje verderop. Nog voordat Francine kon zien dat er een kast van een huis achter de bomen verscholen lag, streelden de heren haar prachtige lijf. De magie sloeg weer toe, weer een vreemde die haar aanraakte en deze keer zelfs twee. Francine voelde nieuw geil in haar vieze slipje lopen. Nog tijdens het lopen, geilde ze weg. Johan knorde tevreden terwijl zijn hand over haar billen gleed. Theo’s ademhaling was duidelijk te horen. Zijn hand streelde haar venusheuveltje. Even verkrampten zijn vingers, hij voelde de kleverige nattigheid. “Ik geloof dat we het ontbijtje even moeten laten schieten.” zei hij met hese stem. De opwinding had zozeer toegeslagen dat het drietal in de achtertuin strandde. Francines knoopjes waren snel losgemaakt. Johan drukte haar op haar knieën en ontblootte zijn penis.

Francine had haar ogen gesloten en genoot van de warme opwinding die vanaf haar onderbuik haar lichaam overmeesterde. Zacht vlees beroerde haar lippen, de vrouw opende haar ogen en zag twee half stijve penissen die ongeduldig wachtten om te worden gepijpt. Voorzichtig likte ze een voor een aan de mannen lolly’s. Het pleit was beslecht, de opwinding sloeg in volle hevigheid toe. Om en om liet ze de pikken tot diep in haar keel schuiven en ze genoot van de bittergeile mannensmaak. Tegelijk streelde ze twee zakken met vier goed gevulde ballen. “Ja, toe maar,” klonk een schorre stem boven haar, “bevoel het maar, lik het maar en proef ons maar. Je bent een geil wijf, jouw lichaam vraagt erom, geef er maar aan toe.” De ochtendzon was inmiddels sterk genoeg om de hete lijven te verwarmen. Theo pakte Francine bij haar middel en boog haar lichaam voorover. “Wat heb jij een fantastisch neuklijf.” fluisterde hij zacht. “Te mooi om aan één man te geven. Het is niet meer dan normaal om jezelf zo te laten gaan.” Francine kreunde en gaf de man gelijk, ze genoot ervan. Waarom zou ze er dan niet aan toegeven?

Als vanzelf duwde ze haar prachtige billen naar boven. De beide heren keken ietwat ongelovig naar de smerige onderkant van haar slipje. “Allemachtig, wat heb jij de afgelopen uurtjes met die heerlijk spleet van je uitgevoerd?” vroeg Johan zachtjes, “Moet je eens kijken Theo wat een geile smerigheid ze aan haar billen heeft!” “Oohh ja” kreunde Francine opgewonden, “dat is allemaal geil en sperma. Het is echt magie. Oohh mijn god, betover me, laat me voelen wat genot is!” “Hier!” snauwde Johan terwijl hij Francine een flinke tik op haar billen gaf, “Dat krijg je er nou van. Met die hoerige neuknaad van je!” Francine kermde en duwde haar onderlichaam naar boven. Opgewonden slaakte ze een gilletje op het moment dat Theo het met geil besmeurde onderbroekje van haar lichaam scheurde. De wind speelde zachtjes tussen het onbeschermde en natte vlees. “Wat een geile kut!” riep Theo uit, “Moet je eens kijken naar die gezwollen schaamlippen!” Johan brieste en zei “Ik hou het niet meer uit. Ik moet erin, ik moet die hoerige warmte van haar slettekut om mijn pik voelen!”

Vrijwel meteen liet de man zich op zijn knieën vallen en dreef met een welgemikte stoot zijn vleespaal in de zompige snee. Francine werd van het ene op het andere moment opgevuld en kreunde het uit van genot. Johan begon aan een woeste stootpartij waarbij zijn ballen wild tegen Francines billen sloegen. “Ik voel haar niet eens! In die kut van haar voelt zelf eens olifantenstier geen reet!” schreeuwde Johan het uit. “Wacht even!” zei Theo gejaagd, “Daar ga ik wat aan doen”. Theo dook met beide handen achter Francines onderlichaam. Met de vingers van zijn ene hand beroerde hij de enorm gezwollen clitoris en de vingers van zijn andere hand wurmden zich in de warme vagina. “Wwwaa, wat doe je?” kreunde Francine gejaagd. “Ik maak je neuk kut nauwer voor mijn maatje.” zei Theo en duwde zijn vingers nog dieper in haar snee. Theo was te veel afgeleid door het beeld van zijn eigen hand naast zijn vriend zijn pik in haar vagina.

“Oohh Jezus!” kreunde Francine opgewonden en stootte haar onderlichaam naar achteren om het allemaal nog beter te kunnen voelen. Inmiddels had Theo drie vingers in de wijde vagina weten te proppen en positioneerde die zo om Johans lul dat deze tijdens het stoten als het ware werd afgetrokken. “Oohh ja, dit is beter. Veel beter.” kreunde Johan met opgewonden stem. “Ik ga me zo in haar leegspuiten! Ik ga die slettekut vullen.” Francine had het niet meer. Ze wilde besproeid worden, ze wilde dat de man zich in haar lichaam liet leeglopen. De afgelopen uren was haar lichaam een bron van smerige seks geweest, heel haar onderlichaam stonk naar vreemd mannenzaad en Francine voelde zich levendiger dan ooit. Nog even en een nieuwe lading zou in haar glibberige kut worden gedeponeerd. Het genot werd ondraaglijk, ze wist niet meer wat ze moest doen met haar lichaam. Francine kronkelde haar onderlichaam, maar de lust werd er alleen maar erger van. “Spuit dan in me! Spuit je heerlijke zaad in mijn kut! Alsjeblieft, alsjeblieft!” kermde ze het uit.

Dit werd voor Johan allemaal te veel, zijn lul zwol op en hij gaf nog een paar krachtige stoten. Theo voelde het aan zijn vingers dat zijn maat ging spuiten en Francine voelde het lichaam van de neuker op het hare verharden. Johans bewegingen werden sneller, ongecontroleerder en hij hief een langgerekt gekreun aan. De eerste straal zaad kwam met kracht tegen haar baarmoeder en Johan duwde zijn lul nog dieper in haar kut. De tweede straal was zo mogelijk nog krachtiger en Johan zakte van genot in elkaar. Dikke klodders zaad werden diep in haar kut gespoten. Johan was nog nooit zo intens klaargekomen en langzaam trok hij zijn pik uit de drijfnatte kut van Francine. Johan zijn druipende pik was nog maar net uit de kut van Francine of Theo ramde zijn hele hand de openstaande kut van Francine in. “Naai me, naai me!” huilde Francine van pure lust. Theo voelde langs zijn vingers het slijmerige sperma van Johan stromen en balde zijn hand tot een vuist. Johan kreunde nog een laatste maal van genot en liet zich naar achteren vallen om ruimte te maken voor Theo, die ging zich herpositioneren en trok zijn vuist uit haar kut.

Francine voelde meteen een leegte in haar kut en wilde even gaan verzitten. Theo ging achter haar op zijn knieën zitten en keek tegen een openstaande geile kut aan. Meteen duwde hij zijn hand in die drijfnatte glibberige scheur en eenmaal binnen balde hij zijn hand tot een vuist. Francine gilde het uit maar Theo ging onbedaard verder en ging haar fisten zoals hij in zijn dromen nog niet had meegemaakt. Francine stak haar kont lekker naar achter en Theo duwde een vinger in haar sterretje. Die ene vinger werden er al gauw twee en daarna drie. Theo voelde zijn pik op springen staan en hij wou dat hij nog meer handen had zodat hij zich kon aftrekken. Hij trok de hand uit haar kut en druipend van het kutsap en zaad van Johan pakte hij zijn lul beet en ging zich lekker aftrekken. De hand die in Francines kont zat haalde hij eruit en stak die weer in haar kut.

Met zijn rechterhand lekker rukken en met de linkerhand lekker pompen. Francine voelde haar zoveelste orgasme aandienen en ze begin te trillen op haar knieën. Theo zag dit gebeuren en in een vloeiende bewegingen haalde hij zijn vingers uit de schede en stopte zijn pik ervoor in de plaats. Francines propdoos was inmiddels zo wijd gepompt dat ze het bijna niet in de gaten had. Maar dat hoefde ook niet. Theo gebruikte haar besmeurde kut slechts voor het glijmiddel. Hij poerde twee keer in haar wijd openstaande scheur, haalde zijn pik eruit en propte hem vervolgens in haar reet. Vrijwel ogenblikkelijk nam de geiligheid bij Francine de overhand en ze was dolgelukkig dat ze weer geneukt werd. “Als een beest, als een beest ga ik je neuken.” gromde Theo, “Als een beest, neuk me maar als een beest.” kreunde Francine terug. Ze keek langs haar lichaam naar het geterroriseerde plekje tussen haar benen. Haar borsten bengelden onbeschaamd op het ritme van de neukbewegingen in haar anus. Theo hield met zijn handen haar middel beet en pompte onverdroten door. Zijn nagels drongen diep in haar vlees.

Francine keek over haar schouder naar achteren en vroeg hees: “Ga jij mijn kontje volspuiten?” Theo zei niets, knikte slechts terwijl hij zijn ogen stijf gericht hield op de twee bilhelften waartussen zijn pik verdween en tekens weer tevoorschijn kwam. Theo maakte plotsklaps een geluid alsof hij moest kotsen maar loosde zijn sperma in een aantal krachtige ejaculaties. Francine voelde golf na golf haar lichaam binnendringen en kwam klaar van puur genot. Theo liet zich vermoeid uit haar lichaam glijden en zijn pik begon al te verslappen voordat die uit haar kontgat kwam. Francine liet zich op haar zij vallen en voelde zaad uit allebei haar lichaamsopeningen druipen. “Drie mannen heb ik gehad en ik wil er nog veel meer.” was het laatste wat ze bedacht voordat ze zich ging aankleden.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Epurno

Ik schrijf voor een website en publiceer verhalen in EPUB format. Mocht je het verhaal in EPUB willen ontvangen dan kan dat (als de serie compleet is gepubliceerd) Stuur dan een mailtje naar eperpaar@hotmail.com en dan stuur ik het zo spoedig mogelijk toe

Dit verhaal is 13925 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie