BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn vriendin, de bbc slet – het 2e weekend (deel 3)

Keihard door een zwarte paal genaaidIk had me gedoucht en aangekleed. Met een gespannen gevoel liep ik de trap weer af naar de huiskamer. Beneden aangekomen zat de oude neger op de bank, mijn vriendin zag ik nergens.
Hij keek me aan: “kom voor me staan. Handen achter je hoofd” Ik kon niks anders dan gehoorzamen.
De neger klapte in zijn handen en vanuit de logeerkamer kwam Lisa de huiskamer in.
Ik schrok wel want waar ik gekleed was had mijn vriendin niks aan. Ze ging zonder iets te zeggen naast me staan. De neger zei: “je weet wat je te doen staat!”
Lisa keerde zich naar mij en trok mijn broekriem los en mijn broek open. Vervolgens trok ze mijn broek en boxer naar beneden. Ik stapte eruit en stond nu met alleen een shirt aan en met mijn slappe pik van nu hooguit 10cm.
Ik schaamde me dood want de neger op de bank had een halfslappe van meer dan 15 cm. Binnen no-time pakte Lisa mijn pik beet. Ze had in haar andere hand een soort kooitje en die schoof ze er overheen. De neger reikte haar een slotje toe, dat leek op het slot van een kettingslot maar dan klein. Lisa pakte hem aan en klikte hem in het kooitje om mijn pik, de sleutel hing aan een ketting, deze deed ze om haar nek.
Daarna ging ze weer naast me staan waardoor we allebei weer richting de bank keken met daarop de naakte neger die kreunde: “hmmm van wie is je kutje en je kontje?”

Ik hoorde mijn vriendin antwoorden: “mijn kutje en kontje zijn van jou en je negers.”
De neger lachtte: “cuck hoor je dat? Accepteer je dat het kutje en kontje van je vriendin van ons zijn?”
Ik voelde mijn pik pijn doen want van die vraag werd hij al harder maar in de peniskooi was die ruimte er niet. Ik dacht nog even na maar antwoorde toen: “ja de kut en het kontje van mijn vriendin zijn van jullie.”
“Goedzo”, antwoordde de neger. “Sletje, ga maar even op je knietjes, kom tussen mijn benen en zuig mijn zwarte pik hard.” Ik zag mijn vriendin naast me op haar knieen zakken en tussen de benen van de oudere neger kruipen. Binnen no-time zag ik haar hoofd op en neer gaan. Hij keek mij aan: “hmmmm je vindt het lekker om je vriendin door ons gebruikt te zien worden he?”
Ik knikte: “ja zeker. Een paar weekenden geleden had ik dat nog nooit gedacht maar nu word ik hier geil van.”
De neger: “ze pijpt heerlijk, haar kutje is altijd nat en haar kontje strak. Ze is echt een negerslet he?”
Ik antwoordde: “ja dat is ze.”
De neger pakte Lisa’s hoofd en duwde deze snel op en neer op zijn enorme paal. Ik hoorde haar nu gorgelen. Weer keek hij mij aan: “wat is jouw vriendin?”
Ik twijfelde geen seconde: “ze is een negerslet.”

“Goedzo”, zei hij terwijl hij het hoofd van mijn vriendin op zijn paal bleef duwen. “Ik wil de kut van je vriendin, zeg haar dat ze hem aanbied.”
Dit had ik niet eerder meegemaakt maar ik ging er in mee: “Lisa, hij wil je kut. Geef hem die, je gaatjes zijn van hem dus biedt hem je kutje aan.” Mijn vriendin liet de pik uit haar mond glijden en keerde zich om. Ze zat nu voor de bank op handen en voeten met haar kut naar de neger. Haar hoofd was bij mijn knieen. De neger kroop van de bank af achter haar en wreef zijn pik even door haar spleetje, ik hoorde het smakkende geluid. Toen zette hij zijn eikel tegen haar opening en pakte haar billen, hij stootte in 1x de hele 25cm naar binnen. Lisa gilde het uit: “ahhhhhh jaaaaaaa!!!!!”
De neger begon meteen hard te stoten: “ja, je wil het. Je slettenkutje is nu van mij en mijn negers!” Lisa probeerde te antwoorden: “ahhh ah ah jaaaa…ah ahhh ahhh mijn slettenkutje is van…ahhh ahhh jou en…ahhh je…negerssss ahhhh ik kommmm!!!!” En al schokkend kwam Lisa klaar. Intussen neukte hij gewoon door: “ja kom maar slet! Laat je cuck maar horen hoe lekker je het vindt. Ben je ooit zo op zijn lul gekomen?” Lisa keek omhoog naar mij: “ahhh nee, ik kom alleen zo hard op negerpikken. Hij kan me nooit zo laten klaarkomen!’
Hij stootte door en lachte: “daarom zit hij nu in een peniskooi, hij mag je alleen nog neuken als ik het toesta!” Weer begon Lisa te schokken, ze kwam weer klaar.
De neger keek mij aan terwijl hij nog doorneukte: “zo wil je vriendin het: hard, diep en zwart. Ze smeekt er na 2 weekenden al om. Van wie is haar kont?”
Ik antwoorde: “het kontje van mijn vriendin is ook van jou.” Hij trok zijn lul uit de kut van mijn Lisa en plaatste zijn eikel tegen haar anus. “Smeek me om je kont te neuken slet.” Lisa reageerde: “alstjeblieft, neuk me in mijn slettenkontje!”

Ook nu duwde hij bruut in 1x de hele 25cm door….Lisa gilde het uit: “auuuuuuuuu jezus, jaaaaaaaahaha!”
De neger haalde zijn lul terug tot alleen zijn eikel nog in mijn vriendin haar kont zat. Hij pakte haar met 2 handen bij haar schouders en ramde zijn pik weer in een harde stoot naar binnen. Lisa kermde: “auuuu jaaaa!” Hij herhaalde dit en keek mij aan: “hmmmm, haar kont is nog steeds strak, bij elke stoot voel ik hoe haar kringspier mijn pik omsluiten. Jij hebt haar nooit anaal geneukt he? Daarom is ze nu strak.”
Hij stootte weer: “vindt je het lekker sletje zo’n grote zwarte lul in je nauwe kontje?”
Ik hoorde Lisa: “jaaaaa jouw grote lul in mijn kontje voelt heerlijk.”

De neger pakte nu beide billen van mijn vriendin: “goedzo, dan ga ik je nu hard in je strakke kontje neuken!” Meteen begon hij het tempo op te voeren. Het geklets nam toe omdat bij elke stoot de ballen van de neger op Lisa’s zeiknatte kutje klapten. Mijn vriendin gilde het bij elke stoot uit: “ohhh fuck ja, ja, ja! Neuk me hard, rek mijn kontje uit!” De neger reageerde: “kijk naar dat witte pikkie van je vriend, zou hij dit ooit kunnen?”
Lisa ving elke stoot op en keek mij aan: “nee ahhhh, tuurlijk niet! Niks is….ahhhh fuck….vergelijkbaar met een….ahhhhh…..negerpik in je….jezussssss……kont!’
Ik stond nog steeds voor Lisa met mijn pik in een peniskooi terwijl zij anaal werd geneukt.
Ze begon nog harder te kreunen: “ohhhhh jaaaaa, ik kom! Ik kom anaaallllll!”
Terwijl de neger stug doorstootte kwam Lisa weer klaar, en ook hij begon harder te hijgen: “ohhhh ja, ik ga komen….!” Hierop trok hij zijn pik weer terug totdat zijn eikel alleen nog in de kont van mijn vriendin zat. “Ahhhhhh fuck ja, ik spuit je kont en je kut vol!” Hij haalde zijn lul uit haar kont, het zaad liep mee. Meteen duwde hij de enorme eikel in haar kut: “jaaaaa, ohhhhh….allebei je gaatjes in 1x!” Weer trok hij zich terug: “op je rug en smeek je vriend om je schoon te likken.”

Lisa liet zich uitgeput op haar rug vallen: “ohhhh lief, ik zit onder het sperma, lik me alstjeblieft schoon!” Ik ging op mijn knieen en dook tussen haar benen, mijn tong zette ik net onder haar anus en 1x likte ik van haar kont naar haar clit. Terwijl ik het sperma van de neger proefde kreunde Lisa: “hmmmm jaaaaa, lik dat zaad uit mijn gaatjes. Dat vind je lekker he?” Ik haalde mijn mond even van haar kutje om dit te bevestigen: “ja heerlijk om je gebruikte kut en kont te likken.” Ik zag dat uit de logeerkamer 1 van de 2 negers kwam lopen die Lisa eerder ook had geneukt. Hij was naakt en stijf dus ik ging automatisch weer in de houding staan: met mijn handen achter mijn rug.
Lisa lag nog op haar rug en de neger die net uit de slaapkamer kwam kroop meteen tussen haar benen. Ze gooide haar benen omhoog tegen zijn schouders, hij zei: “hmmmm wat een slet ben jij, en je vriend vindt het ook best dat je nog een pik krijgt.” Lisa keek me aan terwijl ik met mijn hand over mijn peniskooi wreef: “hmmmm ja, neuk me met je grote zwarte lul, laat hem zien hoe het moet.”

De neger zette zijn harde lul tegen het kutje van mijn vriendin en duwde meteen door: “ik ga je hard neuken, zoals je al weekenden hard geneukt wordt als een slet!” Hij voegde de daad bij het woord en begon meteen in hoog tempo te stoten.
“Hmmm ik neuk je kut hard en straks je kontje. En hij mag toekijken. Wat zeg je tegen hem?”
Lisa keek mij aan: “lieverd, ahhhh, ik hield vroeger al van…ahhhhh jaaaa, fuck, zwarte pikken toen ik 18 was en nu ben ik weer…ohhhh jaaaaa….. verslaafd!”
Ik reageerde: “laat je maar lekker neuken lief…..je verdiend het en ik kan jou dit niet geven!’
De neger bleef mijn vriendin hard neuken tot ze weer begon te schokken: “ohhhh jaaaa ik kom, ik kommmmmmm weer! Ik kommmmm klaarrrrr! Ohhhh jaaaa!”
En weer kwam Lisa hard klaar.

Daarop haalde neger zijn pik uit haar kut: “ga op handen en knieen met je gezicht richting je cuck. Lisa deed dit en kwam daardoor met haar hoofd ter hoogte van mijn dijbeen, vlak onder mijn pik in de peniskooi. De neger nam plaats achter haar en keek mij aan: “hmmm cuck, ik wil jouw vriendin horen smeken om mijn pik in haar kontje.” Ik reageerde: “ohhh lief, vraag hem of hij je anaal neukt!” Lisa kreunde nog bijkomend van haar laatste orgasme: “jaaaaa, neuk me anaal, alstjeblieft, ik heb dat gemist!”
De neger duwde zijn enorme lul voorzichtig in de kont van mijn vriendin maar hij kwam maar tot de helft: “je vriend heeft je jaren niet in dat gaatje geneukt he?” Lisa antwoordde: “hmmmm nee aaauuuuuwwwww, tot een paar weekenden geleden was het….ahhhhhh, jaren geleden.”
Hij begon haar nu rustig anaal te neuken. Ze kreunde bij elke stoot van de lange en enorm dikke pik terwijl hij er nog steeds pas voor de helft in zat. Na een paar minuten hoorde ik hem zeggen: “hier kom ik helemaal in je kontje!”

Hij stootte hierop hard naar voren en ik hoorde zijn ballen tegen Lisa’s billen, zij krijste: “ahhhhhhh jaaaaaaaa, jezus…jezus wat een paal!!” Hij keek mij weer aan: “nu is ze echt van ons. Jullie relatie heeft alleen nog kans als je haar dit laat doen, snap je dat?”
Ik besefte me dat hij gelijk had en reageerde dus ook zo: “jaaaa ik kan net zo goed niet meer zonder, ik word zo geil als ik haar zo genomen zie worden, spuit het kontje van mijn vriendin vol!” De neger begon nu diep te stoten en Lisa kreunde en steunde. Hij ging minuten door: “ohhh ja kijk je vriend in zijn peniskooi aan terwijl je mijn zaad vraagt!”

Lisa keek mij aan en kreunde uit toen ze nog steeds in haar kont geneukt werd: “ahhhh, spuit me, ahhh, alstjeblieft vol!” Hij bleef doorstoten: “waar wil je dat zaad?” Lisa keek me nog steeds aan: “in…mijn….kontje!” De neger begon te lachen: “daar krijg je het ook. En daarna krijg je onze laatste vriend nog, die is nog een paar centimeter groter.” Hij stootte nog even door en begon toen te schokken: “ohhhh jaaaaa, hier heb je mijn zaad!” Hij pakte Lisa bij haar kont met beide handen en stootte nog een paar keer zo diep als hij kon.

Intussen kwam de volgende en laatste van de 3 uit onze logeerkamer in zijn boxershort en met in zijn handen een soort staafmixer: “Zo ben je eindelijk klaar?” De neger die haar geneukt had haalde zijn pik terug en zei: “ja ze is nu weer van jou.” Hij stond op en kwam naast mij staan. De neger die net aan kwam lopen zei tegen Lisa dat ze op haar buik moest gaan liggen terwijl hij zich van zijn boxer ontdeed. Hierna schoof hij een kussen van de bank onder Lisa haar buik en ging over haar dijen heen zitten. Hij pakte zijn halfstijve pik en wreef deze meteen via haar bilspleet naar beneden, hij haalde zijn lul nog 1 of 2x heen en weer want een smakkend geluid veroorzaakte: “hmmm, je bent weer nat, of is dat het sperma van de vorigen?”
Lisa reageerde: “ik denk allebei, mijn kutje en kontje hebben nog nooit zo vol gezeten maar ik ben ook nog steeds geil.”
Ik zag het onderlichaam van de neger zakken, Lisa kreunde: “ohhhhh jaaaa.” Ze werd duidelijk weer geneukt.
De neger naast me zei: “cuck, vindt je het nog steeds leuk om haar zo te zien als een sletje die de ene na de andere zwarte man neukt?” Ik antwoorde: “ja, ik geniet er van om haar zo te zien.”
“Mooi want volgend weekend hebben we van vrijdag tm zondag voor jullie gereserveerd.”
Intussen werd mijn vriendin weer hard geneukt, de neger zei: “hmmmm wat ben je toch een slet he!?”
Lisa reageerde: “Ohhh ja neuk me, laat mijn vriend zien hoe het moet.”
Hij begon nog harder te stoten en pakte haar tieten beet: “ohhh ja, die geile Queen of Spades tattoo tussen je tieten….hou je van negers?”
Lisa antwoorde: “hmmmm ja ik wil alleen nog negers.” Hij bleef doorneuken en reageerde weer: “haha dus je wil alleen nog negers, maar je vriend dan?”
Ik hoorde mijn vriendin kreunen:”ahhhhh ohhhh, hij mag me alleen nog neuken als jullie het toestaan want mijn kutje is van jullie!”

De neger naast me keek mij weer aan en moest lachen: “haha hoor je dat? Haar kutje is van ons.”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 14174 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Mijn vriendin, de bbc slet – het 2e weekend (deel 3)”

Plaats een reactie