BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Op vakantie in antwerpen deel 10

Japanse mix smakelijk en supergeilWe liepen naar het huis van de buurman en drukten op de bel. De man deed open en zag mij en vroeg wat ik wilde. Ik zei: het is niet wat ik wil, maar waarschijnlijk wel iets wat jij wil. Ik geef jou de mogelijkheid om je buurvrouw naakt te zien en hoe ze geneukt wordt in jou bijzijn. Ze zal jou ook klaar laten komen. De man zei: kom binnen. Loes liep direct door naar de keuken en pakte een glas water. Ze kwam ermee terug en zei tegen de man: hier, dit pilletje drinken met een glas water. Ze gaf hem het glas en hij keek ernaar en zei: en als ik dat niet doe? Loes tilde haar rok omhoog en liet haar blote kut zien en zei: dan zie je verder niets meer en vertrekken we. De man slikte het pilletje en dronk het water. Ik zei: je mag overal naar kijken, maar nergens aankomen, zelfs je eigen pik mag je niet aanraken. Dat is voor Loes. Trek je broek en onderbroek uit en ga op die stoel zitten.

Hij deed als gevraagd en we draaiden hem vast aan de stoel met de folie. Ook zijn benen werden vastgemaakt met de folie. Het enige wat niet bedekt was waren zijn hoofd en zijn kruis. Ik zei tegen Loes: geef hem om te beginnen maar eens een strip show. Loes begon tergend langzaam haar t-shirt uit te trekken en draaide zich weg van de man toen haar tieten bloot waren. Ik zei: Loes, laat hem je tieten van dichtbij zien. Loes ging op de schoot van de man zitten en hield haar tieten een voor een voor zijn gezicht. Hij probeerde ze te likken maar Loes ging elke keer naar achteren zitten zodat hij er niet bij kon. Hierna stond ze op en deed ze haar rok uit en liet haar kont zien. Ze draaide zich om en ik ging achter haar staan en trok haar schaamlippen open. Ik keek de man aan en zei: bevalt het wat je ziet? Hij knikte slechts en zijn pikstond als een vlaggenmast stijf omhoog. Ik zei: het eerste wat ik ga doen is Loes in haar kont neuken.

Ik trok mijn kleren uit en we gingen op de bank tegenover de stoel zitten. Ik zei tegen Loes: op handen en knieën. Je weet hoe het moet. Ze keek me geil aan en deed als gevraagd. Ik ging achter haar zitten en haalde mijn pik tussen haar zeik natte schaamlippen en zette die daarna tegen haar anus. Ik drukte mijn pik langzaam bij haar naar binnen en Loes kreunde hard. Ik begon rustig in haar te stoten en de tieten van Loes schommelden heen en weer bij elke stoot. Ik keek naar de man en zei: dat zou jij ook wel willen, of niet dan? Hij knikte weer en ik keek naar zijn pik. Er hing inmiddels een lange draad voorvocht aan. Ik zei tegen Loes: kijk, je buurman begint goed geil te worden. Zie je dat voorvocht uit zijn pik komen. Loes zei: ik zie het, ik zou willen dat elke keer dat hij naar ons staat te gluren hij zijn gordijnen openlaat zodat we kunnen zien wat hij doet. Ik vind het extra geil als ik je kan zien terwijl ik op mijn ligbed in de tuin mezelf aan het vingeren ben. Of zie je liever dat mijn dochter in haar blootje mijn kut likt. Lekker diep met haar tong in mijn kut en mijn clit verwennend.

Ik ging door met Loes te neuken en hield dit een kwartier vol waarbij Loes twee keer luidruchtig klaarkwam. Na nog een paar laatste stoten spoot ik mijn zaad diep in haar kont en trok ik mijn pik uit haar. Ik zei Loes, laat hem maar eens klaarkomen. Loes kroop naar hem toe en ging met haar gezicht dicht bij zijn pik zitten. Hij smeekte: pijp me alsjeblieft. Loes keek hem aan en zei: nee, dat gaat niet gebeuren. Ze ging met haar mond vlak bij zijn pik zitten en begon zacht op zijn eikel te blazen. Dat was genoeg om hem klaar te latenkomen en hij spoot zijn zaad recht omhoog zodat het weer op zijn benen belande. Loes zei: ik moet nu even plassen. Ik zei wacht, dan leggen we hem met stoelen al op de grond en mag je over zijn gezicht plassen. We legden de stoel plat en Loes ging op haar knieën over het hoofd van haar buurman zitten. Het zaad uit haar kont droop over het gezicht van de man. Loes begon te persen en zei: en netjes alles opdrinken. Hij hield zijn mond open en Loes begon te pissen. Eerst langzaam maar steeds harder begon de pis uit haar kut te komen. De man had moeite om het allemaal weggeslikt te krijgen en op het laatst lukte het hem niet meer. De pis van Loes liep over zijn gezicht en haren.

Toen Loes uitgepist was zag ze dat de man nog steeds met een staalharde pik lag. Ze vroeg: vond je dat geil buurman? Hij knikte weer maar zei verder niets. Loes ging naast zijn gezicht zitten en begon zichzelf te vingeren tot ze klaarkwam en haar kutvocht in zijn gezicht spoot. De stoel werd weer rechtop gezet. En ik ging op de bank zitten en zei tegen Loes: kom maar op mijn pik zitten en ga met jouw voorkant naar hem toe zitten. Dan kan je je clitje bewerken terwijl ik met je tieten speel. Loes liet zich langzaam op mijn pik zakken en begon heel rustig op en neer te wippen zodat de man goed kon zien hoe mijn pik in en uit haar kut ging. Na een paar minuten begon Loes met haar clit te spelen en ik met haar tieten. Ik trok zacht aan haar tepels en Loes kreunde: JAAAAAHHHH DAT IS LEKKER. Ze begon nu sneller te wippen en na nog een paar minuten voelde ik haar kut verkrampen: OOOOOHHHHHH MIJN GOD WAT IS DIT GEIL JAAAAAAHHHHH IK KOM IK KOOOOOMMM het geil liep langs mijn pik naar buiten en ik zag de buurman met open mond zitten kijken.

Loes was weer gekalmeerd en ging verder met wippen. Het duurde nog een kwartier voor ze weer klaar kwamen ik volgde snel daarna. Ik spoot acht stralen zaad diep in de kut van Loes en toen ze opstond droop het zaad over de bank uit haar kut. Ze liep naar de buurman en zei: wil je dat ik je uit je lijden verlos? Hij smeekte: ja alsjeblieft. Loes zei: ik geef je twee opties: of je trekt jezelf af en ziet me nooit meer. De buurman vroeg naar optie twee. Loes zei: optie twee is dat je mijn slaaf wordt en voortaan alles doet wat ik of mijn dochter of mijn vriendinnen aan je vragen. Als je daarmee instemt, dan trek ik je zo meteen af, maar wel op mijn manier en niet zachtzinnig. De buurman zei: optie twee meesteres. OK zei Loes, wat is je telefoonnummer? De buurman gaf het en Loes stelde het in op haar telefoon. Ze maakte een foto van de buurman zoals hij erbij zat en zei: als je dit aan iemand verteld, gaat deze foto op instagram en facebook. Toen vroeg ze aan mij of ik een foto van haar kon maken. Ik deed dat en je kon het zaad uit haar kut zien druipen. Loes zei: deze foto stuur ik zo meteen naar je toe, die mag je gebruiken om jezelf op af te trekken.

Loes liep naar de buurman toe en zei: en elke keer dat je jezelf aftrekt als we dat vragen zorg je dat je het filmt en naar mij toestuurt. Zo niet dan is dat het einde en publiceer ik jouw foto. Ze pakte de pik van de buurman en trok zijn voorhuid hard over de eikel en terug. De buurman riep: au, dat doet pijn. Loes zei: wat wil je slaaf? Hij zei klaarkomen. Mooi zei Loes, maar dan op mijn manier. En ze ging verder hem hard af te trekken. Het duurde minder dan een minuut voor hij zijn zaad weer spoot. Loes zei: leg hem nog een keer op zijn rug. We deden dat en Loes ging met haar druipende kut boven zijn gezicht hangen en liet mijn zaad over zijn mond, neus en ogen lopen. Ze zei: dat is mijn aandenken. We zetten de stoel weer rechtop en maakten de man los. Toen hij los was zei Loes: nu wil ik dat je mijn voeten likt. De man deed dat direct waarna we vertrokken. Ze zei: je krijgt zo meteen mijn foto en een opdracht van mijn dochter.

We gingen terug naar huis en Loes ging op het bed van Liesje liggen. Ze zei: ik ben klaar om gelikt te worden. Ik vroeg: heb je nog een voorkeur? Ze zei: mag het JJ zijn? Ik zei: van mij mag het, dan ga ik mezelf even met Liesje bezighouden en als jullie klaar zijn mogen jullie komen kijken hoe ik mijn moeder neuk en JJ met haar hand in de kont van mijn moeder gaat om mijn pik te kunnen voelen als die in mijn moeder stoot. Loes zei: denk je dat ze dat doet? Ik zei: JJ zeker, mijn moeder is nog even afwachten. Dat hangt van Liesje af, hoever ze moeder heeft voorbereid. Ik liep naar de kamer van Loes en klopte op de deur. JJ deed open en ik zei: Loes heeft je nodig. Er moet wat schoongelikt worden. JJ keek me geil aan en ik zei: breng eerst de telefoon van Loes even. JJ deed dit en ik liet de foto van de buurman zien. Ik zei bel hem maar even op en zeg maar dat hij zich nu mag filmen terwijl hij zich aftrekt op de foto die je moeder hem gestuurd heeft.

Liesje belde en zei: buurman, jij bent ook mijn slaaf en ik wil dat je jezelf nu gaat filmen terwijl je jezelf uitkleedt en naakt op je bed jezelf gaat aftrekken. Daarna mag je de film naar mijn gmail sturen. Hier is mijn mailadres. Moeder had dit alles gehoord en ik zei: het is een perverse man die continue staat te gluren. We hebben hem dat zojuist afgeleerd en ik liet de foto van de buurman aan Liesje en mijn moeder zien. Moeder zei: dus hij is nu de slaaf van Loes en Liesje? Ik zei: dat klopt, net zoals jij vanaf gisteren mijn prive sletje bent. En jij gaat straks de hoofdrol spelen in een verhaal met mij en JJ. Ze keek me geil en vragend aan en ik zei: dat is voor straks. Nu mag jij jezelf klaarmaken met een van de vibrators terwijl ik Liesje neuk. Liesje zei: ik dacht bijna dat ik niet meer aan de beurt zou komen. Ga je met me dansen? Moeder keek haar vragend aan en ik zei: dat is iets wat jij binnenkort ook gaat leren. Tegen Liesje zei ik: dansen, zeker als jij dat wilt. Je weet wat je moet doen. ik ging op de rand van het bed zitten en Liesje kwam op mijn schoot zitten en liet zich op mijn pik zakken. Ze sloeg haar armen om mijn nek en ik stond op en liesje sloeg haar benen om mijn middel. Ze ging wat achterover hangen zodat ik met haar tietjes kon spelen terwijl ik met haar rond schuifelde.

Mijn moeder keek toe naar wat we deden en Liesje zei: dit is het fijnste wat er is. Je voelt zijn pik op plekken die je tijdens normaal neuken nooit voelt. We schuifelden voor ongeveer een kwartier gedurende Liesje twee keer klaarkwam. Ze kuste me vurig en zei: hoe lang heb je nog nodig. Ik zei: nog een paar minuten. Ik stond stil en Liesje gebruikte haar kutspieren om mij te melken en kort daarna spoot ik mijn zaad diep in Liesje. Ze keek me aan en zei: jij maakt me zo gelukkig. Ik zei: daar ben ik blij om, maar JJ is mijn meisje. We gingen terug op het bed zitten en Liesje klom van me af en lange draden zaad dropen uit haar kut. Ze hield haar hand onder haar kut om het op te vangen en daarna haar hand schoon te likken. Mijn moeder was zichzelf aan het verwennen met een vibrator die ze om beurten tegen haar tepels en haar clit hield tot ze zelf ook klaarkwam. Ze vroeg: hoe lang moet ik nog wachten voor ik je in me mag voelen? Ik zei: zodra JJ en Loes hier zijn is het jouw beurt.

Het duurde nog bijna een half uur voor Loes en Jj binnen kwamen en JJ plaats nam op het bed en Loes op de rand van het bed ging zitten. Ik ging midden op het bed liggen en zei tegen mijn moeder: kom maar over me zitten en laat mijn pik maar diep in je gaan. Ze keek me aan en zei: met iedereen hier aanwezig? Ik zei: ja waarom niet? Ze klom over mijn buik en liet zich op mijn pik zakken. Toen ik eenmaal helemaal in haar zat trok ik haar over me heen. JJ vroeg: wat wil je dat ik doe? Ik zei: laat de but plug maar leeglopen en trek die uit haar. Haar anus is nu ver genoeg uitgerekt voor jou om je handje daar naar binnen te doen. JJ keek me geil aan en zei: wat wil je dat ik doe? Ik zei ga maar met je hand naar binnen, dan kan je voelen hoe ik mijn moeder neuk. JJ trok de but plug uit mijn moeder en haar anus stond inderdaad ver genoeg open dat haar handje makkelijk naar binnen ging. Eenmaal binnen voelde ze rond en zei ze: ik voel je in haar stoten. Wat een vreemd gevoel. Zo warm daarbinnen. Ik zei: kijk eens hoe diep je naar binnen kan gaan en JJ drukte haar hand dieper in de kont van mijn moeder tot ze met heel haar onderarm in haar kont zat.

Loes had haar telefoon gepakt en was alles aan het filmen. Mijn moeder kreunde dat het een lieve lust was en kwam kort daarna heftig klaar. Ze kreunde: JAAAAHHH GERRIT, NEUK ME HARDER OOOOOOOOHHHHH GOD JAAAAAHHHH. Het vocht spoot uit haar kut over mijn zak en op het bed. Ik zei tegen JJ: begin maar met een vuistje te maken en ga maar in haar stoten. JJ deed het en niet veel later kwam moeder een tweede keer klaar. Liesje had een vibrator in de hand genomen en ging ermee naar het kutje van JJ en begon haar ermee te plagen. Eerst zacht tegen haar clitje en daarna in haar kutje met de vibrator op de hoogste stand in en uit haar stotend. JJ begon ook hard te kreunen en Loes was naast haar gaan zitten en terwijl JJ met moeder bezig was begon Loes met de tietjes van JJ te spelen. Na een paar minuten kwam JJ klaar en verloor ze de controle over haar blaas. Haar pi liep uit haar kut en Liesje dook ernaartoe en dronk zoveel mogelijk weg. Dit alles was genoeg voor mij om mijn zaad diep in mijn moeders kut te spuiten. Acht stralen gingen diep in haar.

Ze lag uitgeput op mijn buik en toen JJ haar arm uit mijn moeders kont trok slaakte ze een zucht van verlichting. JJ ging tegen me aan liggen en kuste me wild. Ze zei daarna: en mijn prins, hoe voelt het om door zoveel vrouwen bemint te worden? Een echt harem! Ik antwoordde: het voelt ok, maar er gaat niets boven jou. Jij bent en blijft mijn meisje. Ze keek me aan en zei: dat was het enige goede antwoord. Ik ben trots op je. Ze zei: als je wil kan ik vannacht nog hier blijven, maar met een verschil en dat is dat ik vannacht tussen jou en je moeder in wil. Vannacht heb ik het koud. Er werd hartelijk om gelachen. Plots ging de telefoon van Loes. Er kwam een videobericht binnen. Het was de buurman die de foto van Loes had afgedrukt en in zijn hand hield terwijl hij zich heftig aftrok tot hij zijn zaad tegen de telefoon spoot. Loes zei: daar gaan mijn vriendinnen en ik nog veel plezier van hebben. Liesje zei: dan word ik lid van jullie clubje. We gingen allen naakt naar beneden en trokken twee flessen wijn open en gingen gezellig op de bank zitten vier naast elkaar en JJ bij mij op schoot met mijn pik diep in haar. Mijn moeder zei tegen Loes en Liesje: ik dank jullie hartelijk voor wat je hem geleerd hebt. JJ zei: en mij geleerd hebt.

Mijn moeder ging verder en zei: en voor jou JJ, of mag ik dat niet zeggen? Hartelijk welkom in de familie. JJ zei: JJ is enkel voor Gerrit, voor de rest blijf ik Joy. Mijn moeder keek naar de kettingen die wij beide om hadden en zei: heel mooi. Het staat je goed. Ik zei tegen mijn moeder: mam, vanaf vandaag wil ik dat JJ een weekeinde in de maand bij ons doorbrengt en ik een weekeinde bij haar in Antwerpen. Ieder twee weken willen we elkaar zien. Moeder zei: ik vind het ok, maar hoe vindt jouw moeder het en ze keek naar JJ. JJ zei: mijn moeder vindt het uitstekend en heeft gevraagd of jullie beide de kerstvakantie in Antwerpen willen doorbrengen? Moeder zei: ik denk dat dat wel gaat lukken. Jj vloog mijn moeder om de nek en zei: Dank u mam, je maakt me blij. En als ik er niet ben en Gerrit of jij je eenzaam voelen, heb ik geen bezwaar als jullie in hetzelfde bed slapen. Moeder zei: je bent me voor, ik wilde net vragen of je daar bezwaar tegen hebt. JJ zei: moeder heeft mij de kama sutra gegeven. Misschien kan jij hem vast wat nieuwe standjes leren? Moeder zei: ik ken het boek en onze bibliotheek heeft er vast een of meerdere kopieën van. Ik zal het boek gaan halen zodra ik terug in Waalre ben.

Loes vroeg: wat doen we vanavond voor eten? Liesje antwoordde: laten we pizza laten bezorgen. Ik heb het telefoonnummer van de bezorgster. De pizza werd besteld en de instructies werden gegeven dat alleen die specifieke bezorgster mocht leveren. Ze had een vrije dag volgens de pizzeria. Liesje zei: dan maak de pizzas maar klaar, ik bel haar wel dat ze moet bezorgen. Een half uur later kwam Christina aan de deur met de pizzas. Liesje vroeg haar om binnen te komen. Kris zette de pizzas op de tafel en Liesje betaalde met pin voor de pizzas. Kris liep de gang in en kwam een paar minuten later spiernaakt de woonkamer in. Ik zei tegen JJ: dit is Kris. Ze houdt van vrouwen en gaat de avond en mogelijk ook de nacht doorbrengen met Loes en Liesje. Kris gaf JJ een hand en zei: jij bent een mooi meisje. Ik zei dat klopt en ze is mijn meisje. Niet voor jou om mee te spelen. Ze keek naar mijn moeder en die zei: mijn naam is Anna en ik ga vanavond en vannacht doorbrengen met JJ en Gerrit. Ze keek me aan en zei: ik dacht dat ze niet van meisjes hield. Dat doet ze ook niet, dit is mijn moeder die haar les geeft in seks. Ze keek ons met grote ogen aan en herhaalde: je moeder??? Ik zei: je hebt het goed gehoord. We dronken ieder nog een paar glazen wijn en gingen daarna naar de twee slaapkamers.

Loes, Liesje en Kris naar de ene en moeder, JJ en ik naar de andere. Ik vroeg JJ om haar telefoon en belde haar moeder. Ze antwoordde met: hallo dochter, alles goed? Ik zei: ja hoor alles is prima. Ze zei: mijn favoriete schoonzoon! Wat kan ik voor je doen? Ik zei: eigenlijk best veel. Allereerst wil ik vragen of JJ nog een nacht mag blijven? Geen probleem was het antwoord. Ze is veilig bij jou. Mijn tweede vraag was: zou jij Lila een paar dagen kunnen missen? Ja dat denk ik wel, waarom was het antwoord. Ik zei: ik zou graag hebben dat ze over anderhalve week, vanaf vrijdag middag, samen met JJ naar mijn huis komt, mijn moeder moet een totale make-over hebben, dus ze moet haar uniform, al haar kapspullen en scheer spullen meenemen. Dan kunnen we vrijdag avond daaraan beginnen en kunnen we zaterdag gezellig gaan winkelen voor nieuwe outfits voor mijn moeder. Ik liep met de telefoon naar de overloop en zei: en JJ heeft me verteld dat Lila graag een kind zou hebben. Ze heeft me verteld dat als zij niet mijn vriendin was geworden, dat Lila mij had gevraagd om haar vriend te worden. Ik heb dit met JJ doorgesproken en als Lila een kind wil, zonder emotionele banden met mij, dan kan ik het haar geven. Ik wil best een relatie met het kind hebben, maar geen romantische relatie met Lila.

Chi riep Lila naar haar toe en vertelde in chinees wat ik gezegd had en je kon de vreugdekreet op afstand horen. Chi zei: je zult wel een aantal keren seks met haar moeten hebben om zeker te zijn. Ik zei: dat is ok met ons. Het is ook mijn bedankje aan haar. Als ik haar niet gekozen had om me te laten knippen, had ik JJ nooit ontmoet. En wie weet kan ze ons ook nog wat leren. Chi zei: dan komen ze vrijdag over een week naar jou toe. Ze mogen mijn auto lenen en dan hoop ik dat ik jou twee weken daarna nog wat lessen mag geven. Ik zei: mam, je hoeft het niet onder het mom van lessen geven doen. Als jij een paar keer lekker geneukt wil worden in het bijzijn van je dochter, dan doe ik het graag met je. Je bent per slot van rekening een enorme mooie geile vrouw. Ze antwoordde: nou nou, zo praat je niet over je schoonmoeder. Ik zei: ik geef je alleen de feiten zoals ik ze zie. Je bent een prachtvrouw en je bent genereus en je bent geil als boter. Als dit een videogesprek was geweest dan had je Chi kunnen zien blozen. Ze zei: ok genoeg met dat charmante gedrag van je. Ik zie je over drie weken. Ik zei tot slot: draag je wel wat geils als ik aankom? Genoeg zei ze. Dit kan echt niet. Ik moet nu ophangen want mijn kut druipt al bij de gedachte aan wat we gaan doen. Tot over drie weken.

Ik hing op en ging terug de slaapkamer in waar mijn moeder vroeg: totale make-over? Ik zei: ja mam, je moet met de tijd mee. Die oude kleding en dat halflange haar, daar gaan we wat aan doen. En dat matje bij je kut, dat gaat ook weg. Tijdens de kerstvakantie gaan we dat permanent laten verwijderen net als al je lichaamshaar. Je hoeft je dan nooit meer te scheren. Wij hebben hetzelfde bij ons laten doen. Mijn moeder keek me aan en zei: ik vind het jou goed staan, een kale pik, maar denk je dat het mij staat? JJ zei: denk eens aan alle voordelen, geen bloed meer in je schaamhaar als je ongesteld bent. Geen uitstekende haren als je je bikini draagt. Moeder zei: ok ok ik zie wat jullie bedoelen. Ik zei: en je vergeet het belangrijkste, ik heb een hekel aan flossen. Moeder zei wat heeft orale hygiëne hiermee te doen? Ik zei: als je wil dat ik je bef, dan moet je kut mooi kaal zijn. Schaamhaar tussen mijn tanden uithalen is niet mijn favoriete bezigheid. Moeder keek me aan en zei: zou jij me dan willen beffen? Ik antwoordde: alleen als je mooi kaal bent. JJ trok me terug het bed op en legde me op mijn rug en besteeg me. Ze liet zich voorover op me vallen en zei: nu rollen we op onze zij en gaan dan slapen. Ik wil je pik de hele nacht in me houden. Mam, ga jij maar achter mij liggen, want ik begin het koud te krijgen.

We lagen nog een tijdje te zoenen terwijl mijn moeder ons beide streelde en dicht tegen JJ ging liggen. Ze zei zacht: maak je niet ongerust, ik zal goed voor hem zorgen de komende anderhalve week. Hij zal zijn eigen bed niet meer zien, en als jij er dat weekeinde bent mogen jullie bij mij in bed. Kort daarna sliepen we.
De volgende morgen moest ik eerst JJ even vullen voor we uit het bed kwamen. Terwijl ik haar neukte streelde mijn man haar tietjes en we kwamen beide heerlijk klaar. Ik zei tegen mijn moeder: jij komt vanavond pas aan de beurt. Ze keek me sip aan en zei: zorg je wel dat je dan in vorm bent? Maak je daar niet ongerust over zei ik. We gingen naar beneden waar Loes inmiddels met het ontbijt bezig was. We gingen aan tafel zitten en een paar minuten later kwamen Liesje en Kris ook aan de tafel zitten. Zowel Loes als Liesje klaagden dat hun kut zeer deed waarop Kris zei: tja dat krijg je als je je kut niet traint om een vuist te ontvangen. Je had die but plug in je kut moeten doen om die aan grotere objecten te laten wennen. Mijn kut voelt prima, ondanks dat jullie beide je hand erin gehad hebben. We aten ons ontbijt en Liesje zei: als iedereen zich nu aankleedt dan kunnen we eerst JJ wegbrengen naar haar huis en daarna tante en Gerrit naar het station brengen. Zogezegd, zo gedaan en terwijl mam en ik onze spullen in de auto deden vertrok Kris met de opmerking: volgende keer wil ik jullie ook anaal vuisten.

Loes en Liesje keken verschrikt naar Kris en die zei: ik meen het dus begin maar met training en ze vertrok. Ook wij vertrokken naar het huis van JJ en daar aangekomen zei ze: komen jullie even mee, dan stel ik jullie voor aan mijn moeder. Na een klein half uur met elkaar gepraat te hebben en na een langdurig afscheid met veel tongwerk nam ik afscheid van JJ en haar moeder, we liepen samen naar de auto waar ook Loes, mam en Liesje iets later verschenen. We stapten in de auto en JJ fluisterde in mijn moeders oor: zorg je goed voor hem nu ik anderhalve week niets voor hem kan doen? Hij vindt het lekker om zijn pik de hele nacht in een warm holletje te laten. Het maakt niet uit welk. Moeder zei: ik zorg dat hij niets tekortkomt. We vertrokken en werden afgezet op Antwerpen Centraal waar ik Loes en Liesje nog een keer lekker tongde voor ze vertrokken. Moeder zei: je weet dat dit eigenlijk helemaal niet kan? Ik vroeg: ben je jaloers op je zus en haar dochter? Moeder zei: een beetje, zeker nu ik weet hoeveel jullie met elkaar gedaan hebben en hoe lang ik hiervan gefantaseerd heb. In de trein naar Rozendaal had mijn moeder haar jas over onze schoten gelegd en hing ze tegen mij aan. Met haar handen onder de jas knoopte ze mijn broek los en haalde ze mijn pik uit mijn broek en begon ze me langzaam af te trekken terwijl ze met gesloten ogen tegen me aan lag. De conducteur kwam langs en ik gaf hem onze tickets. Hij zei: ze ziet er een beetje ziek uit, laat haar maar lekker tegen je aan liggen. Hij liep door en mijn moeder fluisterde: hij moest een weten.

Nog voor we in Rozendaal aankwamen had ik mijn zaad in de jas van moeder gespoten. Ze pakte een pak natte doekjes uit haar tas en zei: hier, maak jezelf maar schoon op gevoel en maak het daarna af in de wc. Ik deed dat en stond op met een grote zaadvlek op mijn jeans. In de wc maakte ik die schoon en moeder had haar jas opgevouwen en in haar tas gedaan. Eenmaal op station Rozendaal moesten we een half uur wachten voor de trein naar Eindhoven arriveerde en eenmaal in die trein ging mijn moeder weer tegen me aanliggen. Deze keer ging mijn jas over onze schoot en knoopte ik de broek van moeder open en begon ik haar te vingeren. Ze kwam twee keer klaar en beet me beide keren in mijn schouder om schreeuwen te voorkomen. Na haar tweede orgasme zei ze zacht: wacht maar tot we thuis zijn, dan zal ik de tijger in me loslaten. Ik knoopte haar broek weer dicht. Er was niets te zien behalve de grote natte plek in haar broek. Op station Eindhoven aangekomen pakten we de bus naar Waalre die ons vlak bij ons huis afzette. We liepen de laatste 50 meter tot we bij ons huis aankwamen. We gingen naar binnen en voor de deur goed en wel gesloten was waren we elkaar aan het uitkleden en neukten we in de woonkamer. Eenmaal mijn moeder volgespoten te hebben gingen we naakt lunchen waarna we naakt bij elkaar op de bank gingen liggen. Elkaar strelend tot moeder zei: wil je mij ook nog eens een keer anaal nemen, maar wel voorzichtig.

Een half uur daarna trok ik me terug uit haar kont en het zaad droop uit haar. Ze zei: heb je genoeg gehad: ik zei: er is nog een gaatje wat nog gevuld moet worden. Ze keek me aan en zei: ook dit is voor mij nieuw dus je zal me moeten vertellen hoe ik het moet doen. Ik zei: begin maar met likken en kussen, daarna mag je mijn eikel in je mond nemen en erop zuigen en met je tong ermee spelen. Als je dat eenmaal onder de knie hebt ga ik je verder leren. Als je dat vandaag leert en leert om mijn zaad in te slikken dan leer ik je de rest gedurende de week. Na een half uur spelen spoot ik mijn zaad in de mond van mijn moeder en zei ik: laat niets verloren gaan, anders moet ik je straffen. Ze keek naar boven en liet expres wat zaad uit haar mond lopen. Toen ik uitgespoten was zei ik: dat wordt dus straf. Kom maar over mijn knieën liggen zodat ik je billen eens mooi rood maak ik gaf haar vijf klappen met de vlakke hand op haar billen en stak toen mijn hand tussen haar benen en streelde haar kut. Ik zei volgende keer krijg je meer.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 10508 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie