BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Femke (4) Sky high komen.

Vliegen naar het hoogtepunt

Toen we terugkwamen van de lunch vertelde Dad dat hij een appje had gekregen van de luchtvaartmaatschappij dat we konden inchecken voor de terugvlucht. Hij wilde dat graag eerst even regelen. Hij vroeg direct aan Freule Boskoop of zij, net als op de heenreis, weer op onze rij kwam zitten. Zij had de app van de luchtvaartmaatschappij al bij de hand en we zagen dat de rij rechtsachterin geblokt was, maar de rij daarvoor was nog helemaal vrij. Dad stelde de sandwich voor, ik aan het raam, Dad aan het gangpad en de freule zou dan in het midden, in de sandwich van twee kanten genomen kunnen worden. De Freule boekte zich ‘in between Dad and daughter’ en zoekend naar een plaatsje voor de Viking kon ze hem pas 10 rijen voor ons in het middenpad op de meest rechtse stoel plaatsen. ‘Zo kan ie geen oogje in het zeil houden, miss Boskoop’ lachte Dad en tikte haar op haar billen. ‘Ik vermoed maar zo dat je morgen voor het eerst in een vliegtuig gaat klaarkomen. Of niet soms.’ Met hubby de Viking had ze dat nog nooit beleefd, maar ze zei dat ze dat niet stil kon doen en ook al zat ie een eindje voor ons, dat hubby haar klaarkomstem uit duizenden zou herkennen. ‘Is hubby zo druk dan met vrouwen dat ie ze allemaal herkent?’ plaagde Dad. Ze lachte. Ze dacht het niet. ‘Dacht’ zei hij en zocht haar clitoris, ‘net zoals hij denkt dat jij alleen door hem…’ Ze kreunde, ‘jah ik word alleen door hem…’ ‘dan is het hoog tijd dat daar iemand anders tussen komt’ en Dad had zijn broek al omlaag gedaan, duwde haar met haar buik tegen de bar en stootte in haar. ‘Toe dan, rijd dan op je Vikingenlul’ hitste hij haar op en ze reed, ik voelde me nat worden toen ik haar zo zag genieten. ‘Oh Viking, oh Viking, mijn kutje is alleen voor jou’ hijgde ze nadat zij en Dad allebei gekomen waren. Ze schrok van de tijd, ging snel naar de badkamer, friste haar kutje en haar lichaam op, en zei dat ze snel moest gaan. De Viking kan elk moment komen. Thuis komen dan bedoelde ze. Of beter: in hun appartement. Ze kuste Dad, ze tongde met me, zei vlug gedag en dank je wel, en wat zijn jullie lekker en ze zag nu al uit naar de terugvlucht, die dit keer naar haar idee alleen maar te kort kon duren.

Al bij het wakker worden werd ons duidelijk dat het vluchtschema er anders uit zou zien dan gepland. In Amsterdam was de vlucht waarmee wij terug zouden vliegen ernstig vertraagd door dichte mist en zou wellicht pas rond 16.30 uur landen. Dat betekende dat onze terugvlucht niet voor 14.00 maar voor 21.00 uur gepland stond en we na middernacht op Schiphol zouden landen. Dad zag daar direct de voordelen van in, omdat het Boskoopse perenkutje in schemer en donker aanmerkelijk makkelijker te strelen te was dan bij klaarlichte dag, hij zag zo’n nightflight to heaven van onze Venus wel zitten. Ik had haar met wat appjes al een beetje op zitten geilen en toen we elkaar op het vliegveld tegenkwamen kwam ze spontaan naar me toe om me te kussen en we liepen direct samen naar het toilet omdat we simultaan tot dezelfde gedachte waren gekomen, namelijk om onze slipjes uit te wisselen. Zo voelde ik direct wat zij ook voelde. Die waren allebei best een beetje nat geworden en ze vertelde dat ze zo veel zin had om tussen ons in te komen zitten. Zitten of komen, vroeg ik haar vunzig en ze wilde natuurlijk allebei. We konden niet wachten tot we konden boarden en toen we eenmaal in ons vliegtuig zaten merkten we dat het vak achter de Viking helemaal onbezet bleef. Passagiers die dachten om daar wat ruimer te kunnen zitten werden door het personeel beleefd maar resoluut naar voren geleid en alleen in de beide zijvakken waren de stoelen tot de een na laatste rij bezet, al waren ook daar wat open plekken. De reden ervan is ons nooit duidelijk geworden, het betekende wel dat we redelijk rustig achterin zaten. Voor ons zat een oudere stel, dat al vrij snel na het opstijgen met oordopjes in een film keek, maar meer leek te dommelen en te suffen.

Zodra we zaten voelde Dad tussen de benen van onze medereiziger ‘of haar perenkutje wel sappig genoeg was of dat er nog wat voorwerk nodig was’. Sappig genoeg, was zijn conclusie en toen hij haar jurkje omhoog schoof, en haar slipje zag, jubelde hij ‘he, heb jij die ook? Femke heeft precies dezelfde. Mijn favoriete slipje.’ Toen we allebei lachten snapte hij dat we die hadden uitgewisseld. Boskoop kon haar handen toen al niet thuis houden en streelde ongegeneerd over Dad’s broek. Natuurlijk ter plaatse van zijn vuurwapen.

Uit eigen beweging trok ze tijdens de instructie van het zwemvest en de vluchtwegen haar slipje uit en stopte dat Dad in handen. Ze ging met haar naakte billen op de leren vliegtuigstoel zitten alsof ze daar instructies voor gekregen had en toen Dad haar de satisfyer die we meegenomen hadden aanreikte keek ze nauwelijks verbaasd en stopte die alsof het de gewoonste zaak van de wereld was in haar kutje. Mij gaf hij de afstandsbediening en ik kreeg al direct zin om haar tijdens het taxien en het opstijgen wellustig lastig te vallen. Ze zat klemvast en ik kreeg er zin in om haar ongeremd te laten klaarkomen. Per ongeluk drukte ik op de hoogste stand, ik herstelde me direct, maar dat kon niet voorkomen dat ze direct een gilletje produceerde dat ook een steward achter ons gehoord had, die naar ons toe kwam lopen om te informeren of alles goed met mevrouw was. Mevrouw antwoordde direct dat het heel goed met haar was en Dad voegde daar nog aan toe, dat zij altijd wat expressief was, dus mocht hij haar straks wellicht nog een keer horen dan was alles naar tevredenheid. Als het anders was en zijn hulp gewenst was dan zou hij bellen. Waarop Boskoop wel heel flirterig liet weten dat ze dan heel graag door hem geholpen wilde worden en ik haar direct beloonde met een standje hoger, waarop ze weer een heel geil kreetje horen liet, dat door de gierende motoren alleen voor hem, Dad en mij nog hoorbaar was. ‘Tot mijn genoegen, mevrouw’ antwoordde hij en trok zich discreet terug in de pantry. Boskoop keek me vanwege dat hogere standje venijnig aan, maar realiseerde zich dat ik wel de controle over haar kut in handen had. Toen het vliegtuig in beweging kwam zette ik de afstandsbediening in een nog iets hogere stand en zag ik hoe Boskoop aan het schuren en schuifelen op haar stoel was om zich een houding te geven in relatie tot het speelgoed dat haar kutje bespeelde.

Dad kon het niet laten om stiekem met zijn vingers haar clitorisje te bespelen, die op dat moment al prominent, vurig en vergroot naar buiten stak om bemind, gevoeld, gelikt, gekust, bevredigd te worden. Het werd gestreeld en ik voelde dat ze haar handen naar me uitstak, met haar hoofd tegen me aan kwam liggen en in mijn oor fluisterde dat ze zo ongelooflijk geil geworden was en het ook niet lang meer duren zou voor ze zou ontploffen. Zeker nu Dad ook nog haar clitoris onder handen had genomen. Ik weet niet of het vliegtuig bij het opstijgen in een turbulentie is terecht gekomen, dat kan bijna niet, want dan waren we vast niet opgestegen, dus het kan niet anders zijn dat het louter en alleen een heftige ontlading was van onze Freule, in de sandwich genomen door Dad’s vingers en de Satisfyer die ik de met afstandsbediening toch nog een laatste tikje sneller had gezet. Gelukkig overstemden de brullende motoren het repeterende zinnetje in onvervalst Boskoops ‘god, ik kom klaar, oh jee me kutje’ dat onze directe voorburen totaal ontging, maar mij niet omdat ze keihard haar nagels in mijn handpalm zette, ik heel kort een fonteintje tussen haar benen zag sproeien en door de intense beweging zelfs de borsten van Vikings lieverdje half uit haar bh dansten. Dad probeerde haar borsten weer discreet in haar bh te stoppen, maar die waren veel te gevoelig geworden en iedere aanraking van haar borsten en haar tepels leken een nieuwe aanzet tot orgasme te betekenen. Nadat ik de afstandsbediening uitgezet had, Dad zijn vingers verlegde van haar clitoris naar de Satisfyer en deze subtiel en onopvallend verwijderde en samen met de afstandsbediening opborg kon onze Boskoopse eindelijk weer op adem komen. Inmiddels was ook het vliegtuig op zijn hoogtepunt aangekomen en vlogen we steady richting Nederland, de veiligheidsgordels konden los, maar Boskoop lag nog total loss met haar hoofd tegen mijn schouder aan toen onze steward langs kwam om ons allemaal een flesje water te overhandigen.

Hij had mijn flesje natuurlijk aan Dad kunnen geven, maar hij stelde er duidelijk prijs op mij die persoonlijk te overhandigen en of hij daarbij en passant ook het zojuist verwende kutje van mijn buurvrouw zag dat weet ik niet, wel had hij opgemerkt dat haar stoel en de vloer een beetje nat geworden was. ‘Ik zie dat u al geprobeerd hebt wat te drinken, zal ik uw stoel misschien even droog maken’ was het vriendelijke aanbod waar we onze buurvrouw mee zagen worstelen. Weigeren of afwimpelen zou gek zijn, maar als ze op het aanbod in zou gaan, dan zou ze van haar plaats op moeten staan en zou de steward ook haar natte jurkje zien, op een wel heel delicate plek drijfnat geworden. Toch ging ze op het aanbod in en ik heb werkelijk geen idee of hij door had dat het geen water was dat hij opveegde maar squirtsel van mijn linker buurvrouw. Hij keek me aan en ik zei nog ‘ja het overkwam haar een beetje, ze kon het niet voorkomen’ en hij reageerde ‘ach dat overkomt iedereen toch wel eens. Zo jongedame, uw stoel is weer droog.’ Dad mompelde ‘dank je wel, maar zij blijft nog wel even nat vermoed ik zo.’

Wat later op de avond wilde onze nimf even naar het toilet. Ze kwam al snel terug maar ging niet op haar eigen plaats zitten, maar op Dad’s schoot. Dad zit altijd in een makkelijke broek, liefst een joggingbroek, in het vliegtuig en met een handbeweging maakte ze Dad duidelijk dat ze niet alleen op schoot, maar ook met zijn lul in haar kutje op hem wilde zitten. Hij maakte zijn paal vrij en behendig zette ze zich op zijn schoot, zodat niemand zag dat hij in haar zat. Hij voelde hoe ze met haar schaamlippen zijn penis masseerde en verstevigde. Ze zat daar nog geen vijf minuten of daar kwam de Viking naar achteren. Zij bleef rustig op Dad zitten, liet de Viking passeren naar het toilet en toen hij terugkwam bleef hij staan om een praatje te maken. Hij bedankte Dad en mij voor het gezelschap met zijn geliefde, die er altijd wat bekaaid van af kwam als ze met hem naar een Vikingloop mee reisde. Hij was blij dat ze zulke lieve mensen had ontmoet en hoopte dat we ook in de toekomst een oogje in het zeil wilde houden. Dad grapte, dat hij zijn ogen niet van haar af kon houden, dus dat dat wel goed zou komen.

Dad vond het bewonderenswaardig dat zij hem altijd aanmoedigde. Dan had ze zo’n leuke gilletje als ze hem naar de finish toejuichte, bijna, ‘hoe zal ik het zeggen, ik durf het bijna niet te zeggen’ en gelukkig nam de Viking het over ‘bijna erotisch?’ ‘Ja’ zei Dad, ‘erotisch.’ Ze kneep haar kutspieren strak om zijn lul. Ik hoorde Dad’s adem. ‘Maar in zo’n stemming ben jij op zo’n moment niet.’ ‘Nee, maar toch vuurt ze mij er mee aan en hitst ze me op.’ ‘Toch horen anderen ook dat erotische in haar stem, vind je dat niet lastig?’ ‘Ja weet u, ík weet dat ze zo ook in bed klinkt, maar dat weten anderen niet. Nou ja, je ex misschien, maar die is niet zo sportief.’ Ze zette met haar kutspieren nog eens extra aan. Dad zei dat hij een ondeugend meisje had. ‘Vindt u? Dat ze zo spontaan bij u op schoot mag zitten, dat vind ik vind heel lief en vertederend, van u, van haar.’ Ik kon mijn lachen bijna niet meer inhouden. Dad hield zijn gezicht in de plooi en vertelde dat zo’n schavuit als deze dat altijd bij hem doen mocht. Ze spande nogmaals haar spieren samen en Dad voelde wel dat ze dat niet veel vaker zou moeten doen omdat hij dan vurig zaad in haar zou spuiten. ‘Ik geloof dat ik maar eens doorloop, ik wil nog een film zien voordat we landen, en anders heb ik te weinig tijd.

Zijn schavuit leek er heel veel zin in te hebben dat ik onder zijn neus in haar zou klaarkomen, ze hing met een arm om mijn nek en terwijl ze weer haar kutspieren spande kirde ze net zo’n geil, erotisch gilletje als waar we het net over hadden. ‘Pas op he, deugniet, meneer kan daar niet tegen, lieverd’ probeerde de Viking nog en kuste haar vol op de mond. Meneer kon daar inderdaad niet tegen want precies op dat moment spoot Dad haar schoot vol met warm zaad en zag ik niet alleen hem maar ook haar wellustig bewegen om er voor te zorgen dat er niets van dat lekkers op de grond zou lekken en wellicht zou maken dat haar lief die haar bleef tongen iets zou merken van het orgasme dat ze Dad zojuist bezorgd had. Ze reed nog altijd hevig met haar kutje over Dad’s paal tot de Viking uitgekust was, die nog tegen Dad zei dat hij hoopte dat hij zijn lief net zo zou behandelen als zijn dochter, mij dus. ‘Daar mag je op rekenen’ antwoordde Dad en ik wist dat daar geen woord van gelogen was, maar dat hij er iets anders en meer mee bedoelde dan de Viking toen en ooit zou kunnen denken. In elk geval voelde hij een bevestiging om haar in alle opzichten hetzelfde te geven als mij, zei hij toen het Boskoopse perenkutje weer was schoongemaakt op het toilet en weer op haar eigen stoel was gaan zitten.

Nog geen uur na de landing kreeg ik al een appje. Ze wilde graag een weekje samen met mij op vakantie, als de Viking elders in de wereld hard liep. Ik stuurde een foto van mijn verlangde en verlangende kutje en drie hartjes en drie kusjes. We zouden snel weer bij praten. Bij vrijen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 4632 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie