BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn nieuwe liefde Myrthe

Daar lag ze na een heerlijke nacht, haar gezicht werd gestreeld door het zonnetje dat door de lamellen scheen, mijn Myrthe.
Ik was al vroeg wakker en had voorzichtig het bed verlaten en zat nu met een bakje oploskoffie op de stoel naast het bed. Ik keek naar haar en observeerde alles.
Haar gezichtje, haar fijne gezichtje kwam nu zo mooi uit in het ochtendzonnetje, haar grote wenkbrauwen en wimpers waar ze zo trots op was, tot in perfectie geëpileerd en precies synchroon, haar prachtige donkerblonde bos krullen die een beetje verwilderd om haar hoofd lag en heel grappig een paar haartjes die in haar mondhoek vast zaten. Ik kon haar ogen nu niet zien maar dat waren de mooiste bruine kijkers die ik ooit gezien had, dat was ook het eerste wat mij opviel toen ze maanden geleden de afdeling op stapte, die ogen. Ogen die dwars door mijn ziel keken vanaf dag één. Die ogen die bepaalde blikken in een mum van tijd konden realiseren, van blij naar boos, en verdrietig naar opgewonden en elke keer veranderden die ogen mee, fascinerend om te zien.

Haar wangen, glad en zacht, het zijn wangen, ik zag niets bijzonders. Haar mond ging ik aan voorbij en mijn ogen dwaalden af naar haar oren, kleine fijne oortjes met achter haar linkeroor een kleine tattoo van een zonnetje. Een tattoo waar ze nooit erg trots op geweest is, eentje uit haar studententijd. Het waren de prosecco avonden die deze tattoo hadden veroorzaakt.
Elke vrijdag hadden ze prosecco avond en dat was dan ook echt vanaf 17:00 tot ze niet meer konden aan de prosecco, negen van de tien keer kwam er wel één van de studenten uit het huis met een waanzinnig idee om dronken te gaan doen. Dit ging van zwemmen in een vijver tot het zetten van een tattoo. Het hoorde bij haar en haar jeugd.

Haar nek, haar gevoelige nek, gevoelig voor aanrakingen met mijn lippen en tong. Ik kon haar in vuur en vlam zetten als ik haar nek kuste en likjes gaf. Mijn ogen gleden naar haar schouders, mooie ronde schouders voor een vrouw best stevige schouders maar Myrthe trainde dan ook al jaren meerdere keren per week. Op haar armen kon ik de aanzet van haar triceps zien, en op haar biceps waren meerdere mannen jaloers.
Ik zag haar borsten , twee mooie niet al te grote B/C cups, twee ingetrokken tepels en perfect ronde tepelhofjes. Als ze stond had ze prachtige peervormige borsten en het viel mij nu pas op dat ze even groot waren.

Haar buikje bewoog rustig door haar ademhaling, geen sixpack gelukkig, maar een zacht plat buikje met één van haar grootste ergernis, het kleine rolletje vet boven haar schaambeen, ik vond dat juist zo ontzettend mooi maar dat was wel de reden dat ze jarenlang geen jurkjes droeg of lage spijkerbroeken. Met de jaren en na veel complimenten van anderen is ze daar gelukkig overheen gestapt en draagt ze weer strakke kleding. Vanaf haar buikje gleden mijn ogen naar beneden, de aanzet van haar getrimde driehoekje schaamhaar, haar lipjes waren glad maar helemaal kaal heeft ze nooit mooi gevonden. Viel me op dat er een paar kleine haartjes de tondeuse ontweken hadden en deze staken als kleine krulletjes boven de rest van haar getrimde bosje uit, schattig.

De bovenkant van haar vagina met het kapje waarin haar clitoris verstopt zat ging over in 2 symmetrische huidplooien, de grote schaamlippen, jaren heeft ze haar vagina verafschuwd.
het feit dat één van haar kleine schaamplipjes een stukje uitsteekt maakte dat haar hele vagina mislukt en lelijk was, pas nadat ze actief ging sporten en onder de douche zag dat elke vagina anders was en er zoveel verschillende zijn leerde ook zij haar eigen vagina te accepteren. Ik blijf het een fascinerend iets vinden, Myrthe denkt daar uiteraard heel anders over. Om met haar woorden te spreken,
“Ik snap niet wat jullie er mooi aan vinden, Ze doet ook maar gewoon waar Ze zin in heeft, ene dag jeuk en niet van plezier, dan weer geïrriteerd omdat ik toch die leren broek aan wilden doen en door dat zweten in mijn kruis van die broek krijg ik weer een jeuk doos. “Dag erna weer mega afscheiding en dan gelukkig een paar dagen per maand doet ze normaal en gaat alles zoals het hoort en ruikt alles fris” “Maar dan elke maand weer die menstruatie, wat nergens op slaat, vanaf je 15e alsof elke vrouw dan aan kinderen wil beginnen, laat dat hele ongesteldheid lekker starten vanaf je 27 ste.” Heerlijk als ze zo open is en zich laat gaan.

Haar lipjes sluiten onderaan perfect in een puntje samen en iets daaronder haar kontgaatje, ik zeg, dat heeft onze lieve heer tot in perfectie afgeleverd.
Haar billen, ik kon ze nu niet zien maar rond en scherpe overgang naar haar bovenbenen. En dan haar voeten, liefst zou ze geen voeten hebben en daarom verstopt ze ze altijd, ik vind ze mooi, maatje 37 en mooie aflopende tenen, maar als ik ook maar de gedachte heb om daar aan te zitten wordt zij al gek. Ze heeft weleens gezegd, “Als je aan mijn tenen zit of eraan likt dan trap ik je waarschijnlijk van het bed af” Het zal iets vrouwelijks zijn want ik ken nog wel een paar vrouwen die niets met voeten hebben.

En dan terug naar haar mond, daarmee kan ze veel heel veel, ze kan er ontzettend fijn mee zoenen en een man de meest intense orgamses bezorgen, maar met dat mondje kan ze je ook pijn doen.
Als ze boos is kan ze je makkelijk neerhalen, ik heb dat gelukkig nog niet meegemaakt maar ze kan het wel en dat maakt het dan wel weer een prachtig iets aan haar. Genot en verdriet met één paar lippen en een tong.
Ik zat daar en prijsde mezelf een gelukkig man, van alle mannen in Nederland had ze mij uitgekozen als haar man.
Ik dacht aan hoe en wanneer ik haar zou gaan voorstellen aan Esmee en mijn bonusdochter en tevens de geliefde van Esmee, Noa. Aan de ene kant wil ik dat heel graag en ik wil ook dat het werkt samen, maar ik heb dat niet in de hand. Er zal ook wel een hoop veranderen vrees ik, de seksuele relatie die ik met die twee meiden thuis heb, de verboden liefde van een vader, zijn dochter en haar vriendin, het kan niet maar ik kan het ook niet loslaten, nog niet.

Hé, ik zag mijn schatje bewegen in haar bed, ze ontwaakt rustig. “Goedemorgen lieverd, lekker geslapen?” vroeg ik haar, een geeuw en wat gemurmel en een lieve lach, die glimlach, daar doe ik het voor.
Ze strekte haar armen naar mij uit en wenkte me terug in bed, “Kom hier gekkie, wat zit je nou te kijken naar me?” Ik haal haar haren uit haar gezicht en streel haar wang, mijn lippen vinden de haren en onze tongen strelen elkaar. Ze slaat haar armen om mij heen en drukt zich zo hard mogelijk tegen mij aan, we zoenen hartstochtelijk verder en ik streel haar rug en billen.

Ze draait mij op mijn rug en klimt bovenop me, steunend op haar armen kijkt ze mij indringend aan met die bruine kijkers van haar, haar haar kriebelt in mijn gezicht, ze kijkt in mijn ogen ze kijkt naar mijn lippen mijn kin en weer terug naar mijn ogen, “ik ben de gelukkigste vrouw op aarde nu Dennis” fluisterd ze. ik zie een traantje ontstaan in haar rechteroog en wrijf het onder haar oog vandaan. Onze lippen vinden elkaar weer en we zoenen weer hevig en wild. Ik voel haar onder lichaam bewegen over mijn bovenbeen en ik kan er niks aan doen maar ik word hier zo opgewonden van, haar warme lijf op mij, onze tongen die wild met elkaar spelen, haar warme genotsplekje tegen mijn been aan rijdend. Ze voelt mijn erectie tussen onze lichamen omhoog komen, even kijkt ze stout aan en weer zoenen we wild, ik draai haar om en nu lig ik bovenop haar, steunend op mijn handen, “Kom op mij liggen lieverd ik kan je wel dragen” fluistert ze. Onze lichamen raken elkaar volledig en met een beetje manoeuvreren voel ik mijn erectie tegen haar warme natte plekje aan. Ze tilt haar heupen iets op en als vanzelf glij ik een stukje in haar, ik voel haar nagels over mijn rug gaan, onze hoofden liggen naast elkaar en ik hoor haar hijgen in mijn oor als ik helemaal in haar kom.

“Oh ja Den geef het me, ik voel je zo goed in me”, kreunt ze in mijn oor.
Ik beweeg sloom in en uit haar en probeer elke centimeter van haar warme natte tunneltje te voelen, Myrthe ligt onder mij te woelen met haar haar billen en probeert een hand tussen ons in te krijgen, ik druk mezelf iets op en zo kan ze haar clitje bereiken met haar hand.
Ik verhoog mijn tempo iets en dan weer rustig, verhogen en rust,soms even stil en dan zoenen we weer wild, ik hoor aan haar manier van ademen en het aanspannen van haar bovenbenen dat ze opweg is naar haar orgamse, ik versnel iets en stoot nu wat dieper en harder in haar onderlijf,
“Bijna Den, bijna … jaaaaa oh Dennis ik kom” ik voel haar kutje strakker worden en mijn eikel groter, we komen tegelijk klaar en dat is een ongelofelijk geil gevoel. ik val op haar neer en onze tongen vinden elkaar weer.

We kijken elkaar diep in de ogen aan en eigenlijk bijna tegelijk zeggen we “Ik hou zo ontzettend veel van je” Weer een traantje en al vind ik mezelf een Alpha man, ook ik krijg vochtige ogen nu. Myrthe ziet het ook en weer die glimlach, “Oh schatje, ik wil je echt nooit meer kwijt” zegt ze terwijl haar ogen stralen van geluk.
Ik voel dat mijn erectie haar aan het verlaten is en voorzichtig met een hand op haar doosje lopen we naar de badkamer, even samen douchen. Dat even duurde een half uur en we namen echt de tijd voor elkaar, ook onder de douche. Het hele föhn en make-up verhaal kon ik zelf overslaan dus rende ik even naar de supermarkt om de hoek voor een paar verse broodjes en wat jus d’orange. Toen ik terug was stond ze nog in haar string voor de spiegel, nu met beyoncé op de achtergrond en al dansend en draaiend met dat kontje stond ze zich op te maken.
Dit wil ik elke dag schoot door mijn hoofd.

Na ons ontbijtje belde Esmee waar ik was aanbeland, eigenlijk wist ze het al en wou enkel weten of ik nog thuis kwam, “uiteraard lieverd, wat wil je? Dat ik alleen kom of zal ik Myrthe meenemen?”

” Vandaag liever nog niet pap, binnenkort oke?” Esmee hing op en Myrthe en ik zijn lekker naar het strand geweest samen en hebben we een heerlijke dag gehad. Myrthe snapte dat ik vandaag nog alleen naar huis toe ging, gelukkig zie ik haar morgen ochtend weer als we naar het werk gaan.

( Dit is even een andere weg dan mijn vorige verhalen, ik ben nog zoekende naar wat ik leuker vind, het groffe en platte verhaal of meer de wat softere versies, door de verschillende groepen moet ik sommige verhalen in een andere groep zetten, klik op mijn naam en begin onderaan, de verhaallijn en personages lopen door de verhalen heen)

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Dennie01

Man, alleenstaand met 1 dochter, ik hoop dat jullie het leuk vinden wat ik met jullie deel, ik lees bijna alle berichten dus als iemand een verzoek heeft voor een bepaalde scène of combinatie of iets anders , zet het in de comments en doe ik me best voor je.

Dit verhaal is 7695 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie