BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Hardlopend buurmeisje

Mijn vrouw en ik zijn hier komen wonen toen we besloten hadden dat we graag kinderen wilden.
De ruimte in ons kleine appartementje in het centrum van Rotterdam was niet genoeg. Er waren wel twee slaapkamers maar omdat zowel mijn vrouw als ik deels als freelancer werken hadden we een slaapkamer omgebouwd tot kantoortje. We moesten dus minimaal een extra kamer hebben, liefst zelfs twee om een beetje future-proof te zijn. Na heel erg lang zoeken, steeds verder van Rotterdam af, vonden we uiteindelijk op een dikke twintig minuten van het centrum dit huis, met een 3 slaapkamers boven, en een kamer op de benedenverdieping, ideaal om als kantoortje te dienen. Dat deze kamer door de vorige eigenaren gebruikt was als slaapkamer bleek wel uit het feit dat ernaast ook een tweede badkamertje zat met daarin een behoorlijk grote sauna. Niet zo’n infra-rood sauna maar een echte waarin je met een beetje goede wil met zijn tweeën languit in kan liggen. Nou gebruiken we de sauna in de praktijk eigenlijk amper, gebrek aan tijd zullen we maar zeggen, maar soms, op een koude herfstdag, als je maar moeilijk warm kunt worden of je hebt een beginnend verkoudheidje te pakken, dan is het wel lekker.

Het huis ligt een beetje in een hoek van een pleintje waardoor er geen auto’s langs komen rijden. Omdat er in deze hoek toegang is tot een parkje dat uiteindelijk weer naar een wat groter bos leidt komen er wel veel mensen langs die hun hond gaan uitlaten. Ook mountainbikers en hardlopers komen geregeld langs en vanuit het kantoortje heb je daar prima zicht op.
Toen we hier kwamen wonen kenden we nog niemand hier, maar als snel hadden we kennis gemaakt met de meeste mensen hier op het pleintje. Echt een leuke klik hadden we eerlijk gezegd met niemand maar het contact met de buren is oppervlakkig maar vriendelijk. Het idee beter een goede buur dan een verre vriend is hier wel typisch van toepassing. Drie huizen verderop woonde een stel met twee dochters die destijds zo rond de 8 en 10 geweest moeten zijn. We hebben niet veel contact met ze, om eerlijk te zijn vinden we ze een beetje pocherig, altijd erg bezig met sociale vergelijking, uiterlijke signalen van rijkdom, wie heeft de grootste auto, zitten de kinderen wel op de juiste hockey-vereniging, ziet iedereen wel dat ik mijn golf-clubs achterin de auto leg, en weet iedereen wel dat ik de voorzitter van de tennis-club ben, dat soort gedrag. Wij kunnen daar niet zo heel erg goed tegen, zijn liever wat discreter.

We wonen nu inmiddels ruim tien jaar hier, onze twee kinderen zijn al tieners en de tijd vliegt.
Ook de twee dochters van het stel een paar huizen verderop is inmiddels een stuk ouder geworden. Ik weet nog dat ik het een paar jaar geleden heel raar vond om de oudste dochter, Lotte, achter het stuur van een lesauto te zien zitten. Dat is alweer een paar jaar geleden en tegenwoordig leent ze vaak de auto van haar moeder en met enige regelmaat zie ik haar met een vriendje thuiskomen. Elke paar maanden is er wel weer een nieuwe knaap van de partij.

Lotte is sinds een paar maanden regelmatig aan het hardlopen. Een paar weken geleden was ik haar tegengekomen toen ik op de terugweg was van mijn rondje hardlopen ’s avonds. Ik was bijna thuis toen zij net wilde beginnen en we raakten aan de praat. Ze vroeg welk rondje ik gelopen had, hoe lang ik daar over doe en of ik tips had voor beginners. Omdat ik al jaren vrij fanatiek loop, meerdere keren per week en ook wel in het verleden een paar marathons gelopen heb kon ik haar wel een beetje op weg helpen en vooral haar tegen zichzelf beschermen niet te hard van stapel te lopen. Een goede rustige opbouw is essentieel als je het langer dan een paar weken vol wil houden. Voor goed schoeisel had ik haar naar een runners-world gestuurd, en ik heb haar een paar links gegeven waar ze trainings-schema’s kan downloaden en ook wat warming up en cooling down oefeningen laten zien. Ze leek er plezier in te hebben en was wel een doorzetter, dat was intussen wel duidelijk.

Op een ochtend stond ik na een training thuis onder de douche toen de deurbel ging.
Ik verwachtte een pakketje maar in de mail stond dat de bezorger tussen 13:15 en 15:45 zou langskomen en het was nu net 10 uur geweest. Shit, wat een timing, zei ik nog tegen mezelf en zo snel ik kon droogde ik me af. Als ik het pakketje niet aanpak nemen ze het mee en kan ik het pas vanavond ophalen bij het dichtstbijzijnde postkantoor. Daar kwam me heel slecht uit dus ik pak snel mijn badjas, schiet die aan en loop snel naar de voordeur. De ceintuur van mijn badjas had ik nog niet goed dicht kunnen doen dus met 1 hand houd ik de badjas dicht en met de andere open ik de deur. Voorzichtig steek ik mijn hoofd om het hoekje om de bezorger niet te laten zien dat ik in mijn badjas sta. Tot mijn verbazing was het niet de bezorger maar Lotte die op de stoep stond in haar hardloop-outfit. “Hoi buum”, zegt ze en direct daarna steekt ze een heel verhaal af over hoe ze last van haar scheen heeft en wat ze allemaal al aan rek en strek gedaan heeft om vervolgens te vragen: “kun je even kijken?” Pas dan kom ik achter de deur vandaan en vertel haar: “Ik stond eigenlijk onder de douche, ik dacht dat je de postbezorger was, ik verwacht een pakketje.” Dan ziet Lotte dat ik een badjas aan heb. “Oh, sorry” zegt ze, “dan zal ik je met rust laten. Of heb je een snelle tip?”
“Nou, eigenlijk zou je het het beste even kunnen koelen met een icepack ofzo” zeg ik.
“Dat is een goed idee” antwoord ze.
“Heb je die thuis?” vraag ik.
“Eh, nee, ik denk het niet” zegt ze.
“Ik heb er wel een in de vriezer denk ik” zeg ik, “als je even wacht ga ik wel even kijken, ben zo terug.”

Ik loop naar de vriezer en haal alle laden overhoop maar ik kan de icepack niet vinden. De kou van de vrieskast loopt langs mijn benen en het liefst stap ik zo snel mogelijk weer onder de douche. Ik neem wel even de tijd om de ceintuur van mijn badjas goed strak dicht te knopen, want die kou is niet lekker als je net onder een warme douche vandaan komt. Ik loop weer terug richting de voordeur en roep van een afstandje: “Sorry, ik kan het niet vinden”.
Als ik de hal inloop zie ik dat Lotte niet meer buiten op de stoep staat maar in de hal is gaan staan en de deur achter zich heeft dichtgedaan.
Mijn verbazing probeer ik te verbergen en herhaal: “sorry, ik kan het niet vinden, ik dacht echt dat ik er nog minstens één had maar blijkbaar heb ik die toch al gebruikt”.
“Ah, jammer” zegt Lotte.
“Je kunt wel met ijsklontjes koelen maar je moet er dan wel voor zorgen dat het geen direct contact met je huid maakt. Dus in een theedoek wikkelen ofzo”.
Lotte kijkt me afkeurende aan. “Dat is lastig” zegt ze. Een beetje verwend is ze wel.
“Kan ik het dan niet gewoon beter onder de koude kraan houden?” vraagt ze.
“Ja, dat kan natuurlijk ook” zeg ik “maar dan moet je wel je been op het aanrecht leggen, lijkt me nog veel lastiger.”
“Gewoon onder de douche kan toch ook” antwoord ze gevat.
“Ja, das waar, dat is wel wat makkelijker. dan word je voet wel ook koud, maar goed”.
Ik loop langs haar heen en open de voordeur om haar naar buiten te laten.
“Dank je wel he, voor de tips” zegt en ze loopt de voordeur uit richting haar ouderlijk huis. Heel even neem ik de tijd om haar wat beter te bekijken. Ze heeft haar lange blonde haren in een hoge paardenstaart vastgebonden en draagt een strakke broek die net over de knie komt. Daaronder hoge compressie-sokken. Omdat alles vrij strak zit zijn haar jeugdige slanke benen en billen goed te zien. Ze heeft een heel slanke taille en een klein stukje van haar buik en rug zijn te zien. Daarboven draagt ze een topje dat ervoor zorgt dat haar best grote borsten strak op hun plek blijven en niet generen tijdens het hardlopen.
Net iets te lang staar ik naar haar mooie lijf en kijk daarom even snel in het rond of er niemand van de buren gezien heeft dat ik zo lang naar haar keek.
Gelukkig was er niemand in velde of wegen te bekennen.

Ik sluit de deur achter me en loop weer richting de douche. Terwijl ik het water van de douche weer laat lopen om op temperatuur te komen doe ik mijn badjas uit. Net als ik mijn voet in de douchecabine zet gaat weer de bel. Een korte vloek kan ik niet tegenhouden en weer doe ik mijn badjas aan, en loop snel naar de voordeur.
Het is weer Lotte. “Sorry je weer te storen” zegt ze “maar ik heb mijn huissleutel niet bij me”.
“Ben je die kwijtgeraakt? vraag ik.
“Nee,” zegt ze, “ik was van plan iets meer dan een uur te gaan lopen, en dan is mijn moeder wel weer thuis. Dus ik had de sleutel gewoon thuis gelaten, maar nu is ze dus nog niet terug.”
“Ojee” zeg ik, “dat is niet echt handig.” Daar was niets aan gelogen.
“Nee, niet echt nee” zegt ze en dan na een korte stilte: “Mag ik anders even bij jou binnen wachten tot ze weer thuis komt?”
“Nou” zeg ik, “ik stond eigenlijk op het punt om te gaan douchen zoals je ziet” terwijl ik met twee handen tegelijk naar mijn badjas wijs.
“Maar goed, ik wil je ook niet buiten laten wachten, dus kom maar even binnen”.
“Oh dank je wel, je bent een engel” zegt ze. “Sorry, ik wil echt niet tot last zijn”
“Nee, dat ben je niet, zo erg is het nou ook weer niet” relativeer ik het een beetje.
“Kom maar mee naar de woonkamer, dan kun je daar wel even wachten, en dan kun je het buiten zien als je moeder terugkomt.”
“Dank je wel, echt lief van je”.
“Is al goed” zeg ik en ik loop weer richting de douche. Nog voordat ik de woonkamer uit ben zegt ze: “misschien is het verstandig als ik mijn scheen alvast koel, toch? Het lijkt me beter daar niet te lang mee te wachten.” Daar had ze natuurlijk helemaal gelijk in en ik kon er niets tegenin brengen.
“Ja, daar heb je gelijk in” zeg ik en enigszins aarzelend: “doe je schoenen dan maar even uit en loop maar even mee”
“weet je het zeker?” vraagt ze nog. Eigenlijk doe ik dat niet. Echt verstandig is het natuurlijk niet om zo’n jonge meid mee te nemen naar je badkamer om haar scheenbeen onder de koude douche te houden. Wat als ze dat tegen haar ouders zegt, die zullen vast denken dat ik een vieze perverse vent ben. Wat als mijn vrouw hoort dat ik haar in onze badkamer heb uitgenodigd, dat gaat zeker ook niet in goede aarde vallen. Maar ja, ik kan nu niet meer terug, en het is natuurlijk alleen maar om haar scheenbeen te koelen. Doe niet zo moeilijk, zeg ik tegen mezelf.

“Nee, is geen probleem, kom maar mee.”
Ze trekt haar loopschoenen uit, en zet die naast de bank. Ook haar compressie-sokken doet ze uit en ze legt ze op de schoenen. Dan komt ze met me mee. Pas als ik de badkamer binnenloop besef ik me dat ik behalve mijn badjas niets aan heb en dat het toch wel heel vreemd is zo’n mooie jonge meid in mijn badkamer te hebben. Haar onderbenen zijn mooi glad geschoren, licht gebruind door de zon en haar enkels en blote voeten zijn heel mooi.
Als we de badkamer binnen lopen kijkt ze naar de sauna. “Zoho” zegt ze, “dat is lekker zeg, een prive-sauna”.
“Ja, zeg
Ik leid haar de douchecabine in, en pak de douchekop die hoog aan de stang hangt. Ik moet op mijn tenen gaan staan om erbij te kunnen zo van buiten de douchecabine, en omdat alles zo krap is kom ik met mijn schouder per ongeluk lichtjes tegen haar borst aan. Het contact is maar heel kort en heeft weinig te betekenen maar in mijn gedachten maakt dat niets uit. Het idee haar borst te hebben geraakt blijft in mijn hoofd malen. Ik probeer snel weer over te gaan tot de orde van de dag, en met de douchekop in één hand naar de grond gericht draai ik de douchekraan open. Het water is zoals altijd eerst koud en dat is precies de bedoeling dus ik zet het water op haar scheenbeen. Maar omdat de thermostaatkraan nog op behoorlijk warm stond wordt het water snel warmer en ontstaat er zelfs stoom in de douchecabine. Snel richt ik de straal weer van Lotte af om eerst de kraan koud te zetten. Ze staat echter precies voor de temperatuurknop en ik kan er niet bij. Ik wil haar de douchekop in haar hand drukken zodat ik me vast kan houden aan de douchewand om achter haar langs te reiken. Alleen als ik haar de douchekop geef laat ze hem uit haar handen glippen en hij valt op de grond van de douchecabine. De krachtige waterstraal spuit omhoog en in een mum van tijd, nog voordat ik in een reflex de kraan dicht probeer te draaien is alles nat. Lotte’s gezicht en haar haar zijn nat geworden maar ook haar topje en haar sportbroek. Ook ik heb de nodige water over me heen gekregen toen ik de kraan probeerde dicht te draaien.

“Oh shit, shit, sorry, sorry” zeg ik geschrokken.
“Aaaah, shit” zeg ook Lotte, maar daarna begint ze hard te lachen. Ze neemt het allemaal niet zo heel zwaar op gelukkig.
Het duurt even voordat ik met haar mee kan lachen. Als twee verzopen katten staan we daar, Lotte in de douchecabine, ik er net buiten.
Ik pak snel een paar handdoeken en ik geef de grootste aan haar. De iets kleinere gebruik ik om me een beetje af te drogen maar de badjas is zo nat dat ik het niet echt droog krijg.
Lotte droogt haar gezicht en haar met de handdoek en probeert haar sportkleding wat droog te deppen, maar het is doorweekt. Door de natte stof van het topje zie ik haar tepels duidelijk afgetekend staan. Ze kijkt er zelf nu ook naar en heeft door dat dit niet zo maar droog te deppen is.
Ze draait zich met haar rug naar me toe en met twee handen pakt ze kruislings de onderste rand van haar topje vast en trekt het met een handige en vlotte beweging over haar hoofd. Ik heb nu zicht op haar blote rug en neem een glimp waar van de zijkant van een van haar borsten. Het topje hangt ze over de douchekraan en de handdoek wikkelt ze om haar bovenlijf zodat haar borsten eronder verdwijnen en de grote handdoek tot halverwege haar bovenbenen komt.

Dan pakt ze haar topje weer van de douchekraan en geeft het aan mij. “Zou je die misschien in de droger kunnen doen?” vraagt ze.
“Goed idee” zeg ik, “dat zal wel even duren, maar het gaat sneller dan niets doen”
Ik neem het topje mee een loop de badkamer uit, maar de bijkeuken waar de droger staat. Als ik het topje in de droger doe hoor ik haar zeggen: “doe deze er anders ook even bij in”. Ik draai me om en zie haar staan met haar natte sportbroek in haar hand. Die heeft ze dus uitgedaan terwijl ik haar topje in de droger stopte.
Terwijl ik naar haar toeloop om de broek aan te pakken zie ik nu een groot deel van haar blote benen, en dat ziet er prachtig uit. Het hardlopen heeft vast bijgedragen aan de slanke maar gespierde vorm. Ik houd mijn hand op en ze legt de sportbroek in een hoopje op mijn hand. Als ik me omdraai om het in de droogtrommel te leggen zie ik dat ze niet alleen haar sportbroek heeft uitgetrokken. In de sportbroek zit ook haar slipje. Die heeft ze dus in één keer mee uitgetrokken. Ik realiseer me dat ze nu dus in mijn badkamer staat met niets anders dan een handdoek om haar lijf gewikkeld. Ik probeer niets te laten blijken van mijn opwinding hierover en stop de kledingstukken in de trommel.
Dan vraagt ze: “heb je misschien nog een handdoek voor mijn haar?”
Dat heb ik wel en ik pak er twee uit de kast. Eén houd ik voor mezelf en de andere overhandig ik haar. Ze dept haar haren er mee af, en haalt vervolgens het elastiek uit haar haren waardoor haar paardenstaart los komt. Ze wrijft de handdoek met twee handen door haar mooie bos haar en schudt vervolgens een beetje met haar hoofd waardoor haar lange losse haar wat heen en weer wappert. Mijn sportieve buurmeisje is in een rap tempo veranderd in een sexy vamp die hier in niets dan een handdoek gehuld in mijn badkamer staat.
Wat ben ik ongelofelijk snel de controle over deze situatie verloren, denk ik bij mezelf. Als mijn vrouw wist dat ze hier zo stond zou ik flinke problemen hebben, maar ook als haar ouders wisten wat hier gaande was waren de rapen gaar.
De handdoek die ik voor mezelf heb gepakt wikkel ik onder mijn badjas om mijn middel en ik trek de kletsnatte badjas uit en doe die vervolgens ook in de droger. Ik zet de droger op het snelste programma en de machine geeft aan dat het iets meer dan een uur gaat duren voordat hij klaar is.

“Zo, die staat aan, ” zeg ik, “maar het gaat wel nog een uurtje duren voordat alles droog is”.
“Sorry”, zeg ik nogmaals, maar daar wil Lotte niet veel van weten: “Nee, kun je toch niets aan doen, was gewoon een ongelukje, kan gebeuren hoor.”
“Ja ok” zeg ik “maar als je ouders wisten dat je hier zo staat gaan ze niet blij worden”.
“Hihihi” moet Lotte lachen, “Nee, daar heb je helemaal gelijk in. Misschien moeten we het ze dan maar niet vertellen.”
“Dat lijkt me een heel goed plan” zeg ik.
Precies op dat moment gaat mijn telefoon die ik zoals altijd als ik ga douchen boven de wasbak heb gelegd. Het is mijn vrouw en Lotte ziet dat ik schrik.
“Het is mijn vrouw” zeg ik tegen haar en vervolgens leg ik mijn wijsvinger op mijn lippen. “Ssst” en vervolgens neem ik zo gewoontjes mogelijk op: “Hoi schat”.
“Hoi liefie, alles goed thuis?” vraagt ze.
“Eh, ja, alles prima, gewoon zijn gangetje” lieg ik terwijl ik Lotte aankijk. Die moet daar een beetje om lachen, maar doet dat zonder veel geluid te maken. Weer leg ik mijn wijsvinger op mijn lippen en tuit mijn lippen, om een “sst” te doen maar zonder geluid.
Ze krijgt een duivelse blik in haar ogen en kijkt me verleidelijk aan terwijl ze met haar wijsvinger over mijn borst streelt. Ik kan maar met veel moeite mijn gedachten bij het gesprek met mijn vrouw houden, en kijk Lotte met een glimlach aan, maar frons tegelijkertijd om aan te geven dat ze beter moet stoppen maar dat ik het eigenlijk ook wel leuk vind. Weer moet ze lachen, wederom gelukkig zonder geluid.
Moet moeite rond ik het gesprek met mijn vrouw af en controleer een keer extra dat de verbinding echt is verbroken voordat ik me weer tot Lotte richt.

” Wat ben jij ondeugend zeg, mij een beetje van de wijs proberen te maken zo.”
Een grote brede glimlach verschijnt op haar gezicht: “misschien is het maar beter als we het ook niet aan je vrouw vertellen.” zegt ze.
“Ook dat lijkt me een heel goed idee” antwoord ik, “als ze zou weten dat we hier zo samen in onze badkamer staan gaat ze me direct kielhalen.
“Hehe, dat moeten we niet hebben” zegt ze.
Er ontstaat een ongemakkelijke stilte. Wat gaan we doen in de tijd die de droger nodig heeft? We kunnen moeilijk zo blijven staan wachten, maar in de woonkamer gaan zitten is ook geen optie. Elke langslopende buurman of -vrouw zou ons zo zien en de verhalen zouden als een lopend vuurtje door de buurt gaan.
“Zal ik zolang je wacht even een kop thee voor je maken?” vraag ik.
“Ja, lekker” zegt ze, “alsjeblieft.”
Ik loop via de bijkeuken naar de keuken en zet de waterkoker aan. Ze is me gevolgd en staat in de deuropening tussen de keuken en de bijkeuken te kijken hoe ik de thee zet. Dan zegt ze: “Als het niet te brutaal is, misschien kunnen we terwijl we moeten wachten gebruik maken van jullie sauna?” zegt ze op vragende toon.
Dat voorstel had ik niet verwacht maar ze heeft gelijk dat het wel de tijd doodt. “Ehm, ja, dat moet kunnen” zeg ik, “maar het duurt wel even voordat die warm is hoor.”
“Dat geeft niets”, antwoord ze, “we hebben tijd zat toch?”
“Ja, das waar” zeg ik terwijl ik weer naar de badkamer wil lopen om de sauna aan te zetten. Ik moet daarvoor langs Lotte die in de deuropening blijft staan en weer raken onze lijven elkaar kort. “Oh, sorry” zeg ik, “het is hier wat krapjes”. Ik loop door naar de badkamer, zet de sauna aan en als ik weer terug wil lopen staat Lotte nu in de deuropening van de badkamer naar de bijkeuken. Weer moet ik me langs haar lijf manoeuvreren en ik leg mijn hand op haar schouder om me er langs te wringen en daarbij raakt mijn borstkas even de zijkant van haar arm. Al deze kleine contacten helpen niet om mijn gedachten van haar jonge lijf te houden. Haar huid is zo gaaf, zo jong en strak dat het moeilijk is om niet te denken wat er achter die handdoek allemaal voor moois zit.

Ik schenk voor ons beiden thee in, we proosten en nemen een slok. “Oei, das nog veel te heet” zegt ze, “maar uh, intussen hebben we nog steeds mijn scheenbeen niet gekoeld.” Daar had ze helemaal gelijk in, het was de reden waarvoor we naar de douche waren gegaan en dat was bijna letterlijk in het water gevallen.
“Nou, laten we het nog een keer proberen” stel ik voor en ik maak aanstalten om naar de badkamer te lopen. Ze loopt achter me aan en dit keer zet ik voordat ze de douchecabine instapt de thermostaat op koud, en open de kraan. Terwijl ik de douchekop vasthoud maak ik ruimte voor haar om de cabine in te stappen en dat doet ze.
Ze zet het been waar ze last van heeft iets naar voren en ik zak door mijn knieën om de koude kraan op haar scheenbeen te zetten.
“Oe, dat is fris” zegt ze.
“Dat is ook de bedoeling natuurlijk” antwoord ik bijdehand terwijl ik mijn hoofd naar boven draai om haar aan te kijken. Daar waar ik gewoon onschuldig naar oogcontact zocht zie ik nu dat de handdoek aan de voorkant een klein beetje is open gaan staan, omdat ze één been naar voren heeft gestoken. Daardoor zie ik de binnenkant van haar dij helemaal tot aan haar lies. De ene kant van de handdoek hangt precies voor haar kruis maar de andere kant staat zo ver open dat ik haar lijf kan zien tot ver boven haar heupen. Wat een prachtig lijf, zo strak, geen rolletje vet of teveel huid, gewoon helemaal in perfecte verhoudingen. Ik voel dat dit aanblik het nodige effect heeft op mijn jongeheer, die flink begint te groeien. Omdat ik onder behalve de omgewikkelde handdoek ook niets draag krijgt hij ook de volle ruimte om licht te steigeren. Voor mijn gevoel krijg ik een flink rood hoofd en als ik eindelijk helemaal omhoog kijk om oogcontact met Lotte te maken zie ik dat ze door heeft dat ik wel erg lang naar haar lijf heb staan loeren. Maar daar waar ik verwacht had dat ze me een vies mannetje zou vinden staat ze me met een grote glimlach aan te staren. Ze lijkt zich donders goed bewust van het effect wat ze op me heeft maar zegt er niets over. Ik sta op om niet nog langer zo als een gluurder naar haar jonge lijf te staren maar daarmee komt er een aardige bult te zien in mijn handdoek. Het is een vrij dikke en zware handdoek maar de beginnende erectie overwint zonder veel moeite de zwaartekracht en duwt de handdoek een flink stuk naar voren. Dat heeft Lotte door, en nu is het haar beurt om een rood hoofd te krijgen. Snel probeert ze de ontstane spanning te verbreken en zegt: “zo, dat helpt wel ja, die koude douche”.
“Eigenlijk moet je je been er nog iets langer onder houden” zeg ik, en ik reik haar de douchekop weer aan zodat ze die zelf kan vasthouden. “Niet weer laten vallen he.” zeg ik met een glimlach en een knipoog. “Whoops,” zegt ze als ze net doet alsof ze hem weer laat vallen maar plagerig richt ze de straal alleen heel kort op mijn arm.
“Ik zal de thee even halen” zeg ik, en terwijl Lotte het koude water over haar scheenbeen laat stromen ga ik even naar de keuken om de kopjes thee te halen.
Dankbaar maar ik gebruik van dit moment dat ze me even niet ziet om even aan mijn pik te voelen. Die is echt flink hard en dat ik er nu aan zit helpt ook niet echt.

Even sta ik erbij stil dat deze situatie wel heel snel is ontstaan. Nog geen twintig minuten geleden stond ik alleen onder de douche, en nu staat er letterlijk the girl next door met een fenomenaal strak lijf in niets dan een handdoek gewikkeld in mijn badkamer. Ik probeer mijn gedachten weer te kalmeren en ga met de twee kopjes thee naar de badkamer. Daar is Lotte nog steeds koud water over haar scheenbeen aan het sproeien. “Het doet nu een beetje pijn van de kou” zegt ze als ik binnenloop.
“Nou, dan moet je maar even stoppen denk ik”. Ze draait de kraan dicht en hangt de douchekop weer op aan de douchestang. Ze kan er maar net bij als ze op haar tenen staat en ik krijg een blik op haar oksel. De bovenkant van de handdoek schuift iets naar beneden door het rekken waardoor de bovenkanten van haar borsten nu een heel klein beetje te zien zijn als ze zich naar me toe draait. Ik geef haar de kop thee, en we proosten weer. “hmm, lekker” zegt ze als ze een slok heeft genomen.
Weer ontstaat er een ongemakkelijk moment van stilte. We weten volgens mij allebei niet zo goed ons een houding te geven in deze situatie. Dan doorbreekt ze de stilte en vraagt: “is de sauna al op temperatuur?”
Ik ga even kijken en zie dat het wel warm begint te worden maar nog niet helemaal zo warm als je graag zou willen. “Het begint te komen” zeg ik, “maar we zijn er nog niet helemaal.”
“hoe heet moet het worden dan?” vraag ze.
“Nou, dat ligt er een beetje aan wat voor sauna” zeg ik, “maar deze is met stenen waar je water op moet gieten en ik vind het pas lekker worden boven de 70 graden.”
“Ok”, zegt ze, “en hoeveel is hij nu?”
“Net iets boven de 60”, antwoord ik.
“Ben je wel eens in een sauna geweest?” vraag ik om een beetje een gesprek op gang te helpen.
“Ja” zegt ze “ik ben een tijdje geleden een keer bij die in Barendrecht geweest.”
“En, hoe was dat?” vraag ik verder.
“Nou, dat was wel lekker, heerlijk ontspannend,” zegt ze “maar ik vond het af en toe wel vervelend dat er een groepje jongens was die er volgens mij alleen maar waren om vrouwen te kijken”.
“Ojee, dat is niet leuk nee” antwoord ik. Ik herken haar verhaal wel. Zeker toen ik nog jonger was ben ik wel vaker naar een openbare sauna geweest en als er dan groepjes mensen waren ben je toch wat minder vrij.
“Ik kan me voorstellen, zeg ik “dat als je als jonge vrouw daar alleen bent en er de hele tijd allemaal hitsige alleenstaande kerels naar je lopen te kijken, dat je dan niet echt op je gemak bent.”
“Nee, klopt” zegt ze, “maar hier heb je daar geen last van natuurlijk”
Ik moet lachen, “nee, geen groepjes alleenstaande hitsige mannetjes hier”.
Ze moet er ook om lachen, en neemt nog een slok van haar thee.
Ik check nogmaals de temperatuur en het is nu al boven de 65 graden.

“Hij is bijna op temperatuur” zeg ik.
“Zullen we er dan vast in gaan?” vraagt ze.
“Ok,” zeg ik “maar ik wacht nog heel even met opgieten.”
Ik pak het emmertje en de lepel voor het opgiet-water en vul die terwijl Lotte alvast de sauna inloopt. Ik loop achter haar aan en zet de emmer naast de bak met stenen. Als ik me omdraai zie ik dat Lotte al is gaan zitten, op de bovenste trede van het deel waar je kunt liggen, haar voeten op de onderste trede. Ik neem plaats op het deel wat daar haaks op staat, wat te klein is om te gaan liggen maar waar je wel prima kunt zitten.
“Het is al best warm” zegt ze.
“Ja” antwoord ik, “maar wacht maar tot ik zo opgiet. De lucht is nu nog droog maar als ik zo water op de stenen giet wordt de lucht veel vochtiger en voelt het direct veel warmer aan.”
“Nou, ik ben benieuwd” antwoordt ze.
Weer valt het even stil maar dit keer is het niet zo ongemakkelijk als eerst. Lotte leunt met haar hoofd achterover en heeft haar ogen dicht. Langzaam ontspant ze en daar waar ze haar knieën in eerste instantie nog dicht tegen elkaar hield laat ze nu haar benen ontspannen en vallen haar knieën wat uit elkaar.
Ik leun ook met mijn hoofd tegen de wand maar mijn ogen sluit ik niet. Zonde om niet te genieten van dit prachtige uitzicht en bovendien, als ik mijn ogen zou sluiten en mijn gedachten de vrije loop zou laten zouden er allerlei beelden in me op komen die me nog meer zouden opwinden dan dat ik al ben.
Na een paar minuten is de sauna echt op temperatuur en kan ik sta op om te gaan opgieten. “Ik ga opgieten” zeg ik als ik de emmer pak en het water met de lepel pak om op de stenen te gieten.
“Ok,” zegt ze, “kom maar op”.

De stoom vult snel de kleine ruimte en met een klein handdoekje waai ik wat in het rond om de warme stoom te verspreiden.
“Zo, dat voel je goed zeg” zegt Lotte, “het voelt echt direct veel warmer aan”
Ik zet de emmer weer neer en als ik weer ga zitten zie ik dat Lotte de handdoek die al die tijd al om haar lichaam gewikkeld zit aan de bovenkant los maakt en in haar schoot laat vallen. Haar prachtige borsten staan strak naar voren en ik kan mijn ogen er niet afhouden. De zwaartekracht heeft zijn grip op deze jonge borsten nog niet kunnen doen gelden, ze staan vooruit alsof er niet eens zoiets bestaat als zwaartekracht. Haar tepels steken een beetje uit en lijken wat hard. Als mijn pik al wat gekalmeerd was dan is daar nu niet veel meer van over. Zelfs als ik rechtop zit duwt mijn erectie de handdoek omhoog.

Lotte ziet dat en ze leunt nu weer met haar hoofd achterover tegen de muur, en ze likt met haar tong langs haar lippen. Ik vraag me af of ze dit expres doet om mij nog meer op te winden. Ik kan me haast niet voorstellen dat ze niet doorheeft dat ze me hier helemaal gek loopt te maken.
Haar benen laat ze nog wat verder uit elkaar zakken en de handdoek die half in haar schoot lag schuift ze nu naar beide zijkanten van haar benen. Van schaamhaar is geen spoor te bekennen en het zicht op haar kale schaamheuvel maakt me helemaal gek. Ze sluit haar ogen weer en lijkt helemaal te ontspannen. “Wat heerlijk is dit” zegt ze zachtjes. “Inderdaad” zeg ik maar ik doel op iets heel anders dan zij.
“Pff, het is nu wel warm zeg, vind je het goed als ik ga liggen?” vraagt ze.
“Tuurlijk” zeg ik.

Ze staat nu op en pakt de handdoek op. Met haar rug staat ze naar me toe gedraaid en ik heb vrij zicht op haar schitterende kont terwijl ze de handdoek op het bankje drapeert. Dan gaat ze in het midden zitten, draait naar me toe en plaatst met licht opgetrokken knieën haar voeten tegen elkaar op het bankje en laat zich achterover vallen. Ze ligt nu met haar voeten naar me toe en hoewel ze haar benen strak tegen elkaar klemt zie ik toch haar venusheuvel en een stukje van schaamlippen. Haar borsten hebben zelfs nu ze ligt nog steeds dezelfde vorm en steken nu mooi omhoog. Jemig, wat heb ik toch een geluk dat ik hier zo vrijelijk naar mag kijken. Mijn pik staat kneitershard omhoog en ik heb de indruk al wat voorvocht op mijn eikel te voelen. Voorzichtig ga ik met hand onder mijn handdoek om dat even te controleren en inderdaad, mijn eikel is al helemaal vochtig. Ook al ligt Lotte op haar rug en kijkt ze naar het plafond, ze heeft toch door dat ik met mijn hand onder mijn handdoek zat. Ze tilt haar hoofd op en met haar linkervoet reikt ze naar mijn linkerbeen en probeert met haar tenen de handdoek vast te pakken. “Je mag je handdoek ook wel wegdoen hoor” zegt ze en terwijl ze dat zegt trekt ze zachtjes aan de handdoek. Die valt daardoor open en met de nodige schaamte probeer ik mijn erectie met mijn handen te verbergen. Dat werkt natuurlijk amper maar om nou de handdoek er weer voor te houden slaat ook nergens op dus ik laat het maar zo.

Lotte knikt nu haar linker knie en laat haar voet op een trede lager rusten. Haar rechterbeen strekt ze helemaal uit. Hierdoor heb ik nu helemaal zicht op haar poes. Het is lang geleden dat ik zo’n mooie jonge poes van dichtbij heb gezien en haar schaamlippen lijken wat gezwollen te zijn. Ze laat haar hoofd weer rusten op het bankje en haar hele lijf ontspant. Ook ik probeer wat te ontspannen en nu ze niet naar me kijkt durf ik mijn handen wel voor mijn kruis weg te halen en ik laat ze naast me op het bankje rusten. Mijn pik staat nog steeds hard overeind en mijn grote paarse eikel ligt helemaal open en bloot nat te zijn.
Lotte ontspant zich nu zo dat haar benen wat uit elkaar draaien. Het zicht op haar schaamlippen wordt er steeds beter door en bovendien gaan die nu ook steeds meer open staan. Ik zie dat haar clitoris ook al wat opgezwollen is en hoewel er niet veel licht in de sauna is meen ik toch een kleine glinstering te zien bij de ingang van haar vulva. Ik vermoed dat ze erg nat is.

Met een hand begint ze zichzelf wat te strelen, eerst langs haar zij, de onderkant van haar borst. Dan pakt ze haar hele borst in haar hand en kneed deze. Ook haar andere hand zet ze nu aan het werk en daarmee streelt ze zichzelf over haar bovenbeen, en gaat richting haar lies. Terwijl ze met haar rechterhand nog steeds haar borst aan het masseren is aait ze nu met haar linkerhand over haar schaamlippen. Eerst echt alleen de buitenkant, maar steeds meer naar binnen. Van onder tot boven gaat ze en als ze aan de bovenkant uitkomt spreidt ze met haar vingers haar schaamlippen waardoor ze beter bij haar clitoris kan. Met twee vingers wrijft ze daar een paar keer over en een lichte kreun ontsnapt uit haar mond. Ze heeft intussen haar ogen dicht gedaan en ik voel me nu vrij genoeg om aan mijn pik te zitten.

Zonder iets te zeggen trek ik de voorhuid naar achteren waardoor mijn hele eikel nu helemaal bloot komt te liggen. Met het voorvocht dat al uit mijn eikel was gekomen schuift dat super gladjes en het voelt heerlijk. Ik pak mijn hele pik nu met één hand vast en beweeg langzaam heen en weer. De tinteling die dat oplevert gaat al door mijn hele lijf. Intussen speelt Lotte verder met haar poes, zonder haar ogen open te doen. Met één vinger gaat ze telkens helemaal naar beneden naar de ingang van haar vulva en pakt daar wat vocht wat ze uitsmeert over haar lipjes en haar clit. Met dezelfde vinger gaat ze nu naar binnen, elke keer opnieuw dezelfde beweging maar iedere keer gaat ze iets dieper met haar vinger. Het is ongelofelijk hoeveel vocht ze iedere keer oppikt, haar hele poes is nu echt drijf en drijf nat. Dan gaat ze met twee vingers naar binnen en met dezelfde twee vingers wrijft ze weer een paar keer over haar clit. Nu gaat ze met twee vingers naar binnen maar in plaats van het vocht over haar schaamlippen en clit te verspreiden gaat ze nu met haar hand naar haar gezicht en ze likt haar vingers af.

“Hmmmm, heerlijk” zucht ze, en stop haar twee vingers helemaal in haar mond. Mijn ademhaling stokt even en Lotte heeft dat door. Ze opent haar ogen, tilt haar hoofd op en kijkt me aan. “vind je het raar dat ik dat lekker vind?” vraagt ze. “Nee, ik vind het wel eh…” zeg ik maar voordat ik mijn zin af kan maken vraagt ze: “Wil je ook proeven?” Hell yeah denk ik bij mezelf maar ze wacht niet eens op mijn antwoord. Ze stopt haar twee vingers weer in haar poes en haalt ze er weer kletsnat uit. Dan komt ze rechtop zitten en schuift iets dichter naar me toe. Haar vingers brengt ze naar mijn gezicht toe en ik ruik er even aan. De geur die zich nu in mijn neus bevindt is heerlijk, en moeilijk te beschrijven. “Toe maar..” moedigt ze me aan, en ik open mijn mond en steek mijn tong een beetje uit. Ze legt haar twee vingers op mijn tong en ik lik eraan. Een frisse, lichtelijk zoute, zilte smaak vult de voorste zijkanten van mijn tong. Wat een hemelse smaak is dit zeg. “Hmm, heerlijk zeg” kan ik nog net uitbrengen en ik pak haar bij haar pols vast en lik nu gulzig al haar vocht van haar vingers. Als ik haar vingers schoon gelikt heb laat ik haar pols weer los en ze trekt haar rechterbeen op. Ze kantelt haar bekken en stopt al zittend weer haar twee vingers in haar poes. Die komen er vervolgens weer kletsnat uit en ze brengt haar hand weer naar mijn mond. Nu stop ik haar vingers helemaal in mijn mond. Helemaal gek word ik van deze smaak en geur en natuurlijk het idee dat ik hier het sap van een meisje dat amper half zo oud is als ik mag proeven.

Weer heb ik alles opgelikt en weer brengt ze haar vingers bij zich naar binnen en ik lik ze weer af. Als ik haar vingers weer uit mijn mond laat zegt ze: “nu mag je het zelf komen halen hoor” en ze trekt haar andere knie ook op waardoor ze nu met haar benen wijd met twee opgetrokken knieën voor me zit. Ik beweeg mijn hand naar haar poes, maar dat is niet wat ze wil. “Nee,” zegt ze, “zonder handen.” en ze steekt direct daarna haar tong uit in een likkende beweging. Ik laat me dit geen twee keer zeggen en ga op de onderste trede op mijn knieën zitten en hoef zo maar een heel klein beetje te bukken om mijn gezicht tussen haar dijen te plaatsen. Ze pakt met twee handen de zijkanten van mijn hoofd vast en duwt me dichter bij haar kruis. Ik open mijn mond en begin te likken aan de bron van de nectar die ik zojuist van haar vingers heb gelikt. Met grote gulzige halen lik ik dat het een lieve lust is en Lotte lijkt ervan te genieten, als ik tenminste af mag gaan op het gekreun dat ze laat horen. Ik plaats mijn hele mond over haar vulva en lik aan haar schaamlippen en zuig op haar clit. Het is het geilste wat ik ooit heb mogen meemaken en ik ben van elke seconde aan het genieten. Lotte ook en aan haar ademhaling hoor ik dat ze dicht bij een orgasme komt. Haar spieren beginnen zich af en toe aan te spannen, in haar buik, haar benen maar ook in haar bekken.

Steeds sneller en korter op elkaar en ze begint me nu ook aan te moedigen. “Ja, ga door, lekker, harder, sneller..” ik lik me kramp in mijn tong en niet heel veel later komt ze gillend klaar. Haar benen klemt ze bij elkaar en mijn hoofd zit klem tussen haar dijen. Na een paar seconden ontspant haar lijf en komt mijn hoofd weer vrij. Ze zucht heel diep. “Oh, dat was echt heeeeerlijk” zegt ze. “Ja, inderdaad” zeg ik, en dat meen ik want ik heb er echt van genoten. “Je mag hier vaker in de sauna komen” zeg ik met de grootste glimlach die de rest van de week niet meer van mijn gezicht komt.
“Haha,” zegt ze, “pas maar op, daar ga ik je nog aan houden ook”.
Ze strekt haar benen nu en laat zich weer achterover vallen om op haar rug te gaan liggen, net als eerder. Ik sta ook op, knikkende knietjes, en ga weer zitten.

Mijn pik staat nog steeds strak omhoog en ik begin er weer een beetje aan te trekken. Als Lotte opkijkt stop ik direct. “Je hoeft niet te stoppen hoor” zegt ze “ik vind het wel geil om te zien” en schoorvoetend ga ik weer verder met aftrekken. Lotte verschuift iets naar achteren zodat ze haar hoofd tegen de muur kan rusten en me liggend kan bestuderen terwijl ik me aftrek. “Hmmm, lekker hoor” zegt ze om me aan te moedigen. Na een poosjes begint ze ook weer met zichzelf te spelen, eerst weer met haar borsten en dan trekt ze haar knieën weer wijd op begint weer met haar vingers over haar clitoris te wrijven. Ze kreunt er een beetje bij en ik vind het heerlijk. Dan gaat ze rechter op zitten en schuift weer wat dichter naar me toe. Ze zit nu vlak naast me terwijl ik me zit af te trekken, op zich al supergeil maar ze kijkt me er ook nog eens ongelooflijk geil bij aan. “Mag ik?” vraagt ze.

Ik weet eerlijk gezegd niet precies wat ze wil doen maar van mij mag ze alles dus ik zeg: “ja tuurlijk” en ze steekt haar hand uit naar mijn pik. Ik laat hem los en ze neemt het van me over. Dit is nog lekkerder dan zelf doen en ik kreun wat en gooi mijn hoofd achterover. Ze probeert op hetzelfde ritme op en neer te gaan als wat ik net zelf deed. Dan komt ze met haar tweede hand naar mijn kruis en begint nu met die hand met mijn ballen te spelen. Mijn god dit is lekker zeg. Ik kijk haar aan en zie haar borsten heen en weer schommelen. Ze kijkt me niet aan maar heeft haar ogen gefixeerd op mijn pik. Dan gaat ze net als ik net bij haar deed op haar knieën voor me zitten en zit nu erg dicht met haar gezicht bij mijn keiharde pik. Even kijkt ze me aan, alsof ze weer toestemming vraagt maar ze heeft al snel door dat ik echt helemaal nergens bezwaar tegen ga maken. Ze opent haar mond en zet haar lippen op mijn eikel. De hand die met mijn ballen speelt gaat rustig door, de andere laat nu los en met haar lippen strak om mijn pik geklemd gaat ze nu op en neer. In een wat rustiger tempo dan net het aftrekken maar haar warme mond maakt het nog veel lekkerder. Ook gebruikt ze haar tong vakkundig om mijn pik aan alle kanten te verwennen.

De vrijgekomen hand verdwijnt nu tussen haar benen. Ik kan niet zien wat ze precies doet maar het laat zich makkelijk raden. Met het nodige geslobber en geslurp is ze me aan het pijpen terwijl ze met mijn ballen en haar eigen clitje speelt. Dit is zo lekker, dit ga ik niet heel erg lang meer volhouden zo. Volgens mij heeft ze dat door en kalmeert ze het tempo van pijpen even terwijl ze juist het tempo over haar clitje weer opvoert. Dan komt ze omhoog en zoent me vol op mijn mond. Tongen vinden elkaar en terwijl we vol passie aan het zoenen zijn staat ze op, duwt mijn knieën wat naar elkaar en gaat op mijn schoot zitten, één been aan elke kant van de mijne. Ze duwt haar borsten tegen mijn borstkas en pakt me bij mijn kin om me weer verder te zoenen. Terwijl we zoenen schuift ze met haar bekken steeds dichter naar mijn kruis. Mijn pik staat stijf omhoog en raakt bijna mijn buik maar van onderaf begint ze met haar poes over de stam van mijn pik te glijden. Ik pak met één hand een borst van haar vast en masseer die, en mijn andere hand gaat onder haar bil, waarmee ik haar nog iets verder naar boven duw terwijl ik me iets verder onderuit laat zakken.

Met haar heupen kantelt ze en schuift ze op en neer over mijn keiharde pik en het geschuur aan de onderkant van mijn eikel is goddelijk. Dan stopt ze even en kijkt me weer vragend aan. “Ik wil je in me voelen” zegt ze. Ik kan niet anders dan knikken en voor ik het weet pakt ze met één hand mijn pik vast, komt iets omhoog en zet mijn eikel tegen de ingang van haar vulva. Langzaam laat ze zich over mijn pik glijden. Het is superstrak maar oh zo nat dus het glijdt heerlijk soepel naar binnen. Ik kan me niet herinneren dat mijn pik ooit in zo’n strakke poes heeft gezeten en ik kan echt aan alle kanten van mijn pik haar spieren voelen aanspannen en weer loslaten. Ze is me nu net als zoëven aan het berijden met schuivende en kantelende heupen maar nu met mijn pik in haar. Ze vindt het heerlijk en ze gaat weer verder met het verwennen van haar clitoris met haar vingers. Ik masseer intussen met één hand nog steeds één van haar borsten en de andere gebruik ik om haar heerlijke bil mee te kneden. In dit tempo ga ik snel klaarkomen. Hijgend en kreunend waarschuw ik haar dat mijn orgasme niet ver weg meer is. “ik ga ook weer komen” hijgt en ik voel haar weer net als even geleden spieren aanspannen in haar hele lijf terwijl ze ritmisch door blijft bewegen. “Ik slik de pil” zegt ze “dus spuit maar in me”. Al zou ik hebben gewild dan nog zou ik mijn orgasme niet meer hebben kunnen stoppen. Ze lijkt door haar eigen aanmoediging nu zelf klaar te komen en begint te stuiptrekken. Haar opmerking in haar te spuiten joeg me ook over de rand en met een paar stevige samentrekkingen van al mijn spieren spuit ik mijn warme zaad diep in haar. Vrijwel tegelijkertijd liggen we heerlijk klaar te komen. Haar orgasme duurt alleen veel langer dan de mijne en als ik al helemaal bekaf ben stoot zij nog wat na met haar bekken. Dan zoent ze me weer vol op mijn mond en voel ik nog even aan haar beide borsten. Wat een goddelijk lijf heeft ze toch, en wat was dit genieten zeg.

Dan stapt ze voorzichtig van me af en ik zie mijn zaad uit haar poes stromen. Wat een heerlijk gezicht. Langzaam begin ik bij te komen en te beseffen wat we zojuist hebben gedaan. Het is bloed en bloed heet in de sauna nu, en we stappen samen uit de sauna en snel onder de douche. Het koude water is heerlijk verfrissend en we spoelen ons heerlijk af. Ze kruipt nog een keer tegen me aan met haar borsten en zoent me nog een paar keer lang en diep. “Dit was echt heerlijk” zegt ze.
“Ja, dit was hemels” zeg ik terug. Die term lijkt ze wat vreemd te vinden maar ze zegt wel met een grote glimlach: “voor herhaling vatbaar”
Daar kan ik het alleen maar roerend mee eens zijn.
Precies op dat moment klinkt het alarm van de droogtrommel.
“Goede timing” zegt ze.
Als ze niet veel later in droge kleren mijn voordeur uitloopt kan ik alleen maar hopen dat ze nog veel vaker bij me in de sauna gaat komen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door mylipsaresealed

Dit zijn de eerste verhalen die ik schrijf. Deels verzonnen, deels echt gebeurd/geromantiseerd.
Ik hoor heel graag wat je ervan vindt.

Dit verhaal is 12839 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

8 gedachten over “Hardlopend buurmeisje”

Plaats een reactie