BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Buurmeisje ontmaagd – 3

Dag 3, we staan we weer op. Amy kijkt, net als gisteren, glunderend naar me.

“Ik voel je nóg in mijn kont!”, zegt ze lachend.
“Sorry!”, antwoord ik.
“Nee. Lekkerd. Ik vind het geil. Doen we nog eens! Wat gaan we vandaag doen?”
“Ik had niets in de planning en misschien dat er een dag rustig aan gaan doen?”
“Laten we gaan winkelen!”, springt Amy in eens op.
“Ja leuk!”

Ook vandaag gaan we weer ontbijten. Omdat het moet een omdat de winkels nog niet open zijn. Maar rond het middaguur zijn we in de stad. Kijkend naar van alles. Kleren voor mij. Kleren voor Amy. Geurtje voor mij. Geurtje voor Amy. Tot we op een gegeven moment aan een seksshop voorbij lopen. Amy trekt me naar de deur.

“Zullen we hier eens kijken?”
“Wat moeten we hier?”
“Leuke speeltjes kopen. Voor jou, voor mij…. Dan ga ik je Papa noemen!”, zegt ze haar vinger op haar onderlip.

Ik ben wel nieuwsgierig, vooral wat zij zou kopen, dus ik stem in. In de seksshop gaan we beide apart kijken. Na een tijd komt Amy bij mij. Doet mijn broek los. Meet en loopt weer weg. Ik kijk haar verbaasd en lacherig na, terwijl Amy grinnikend wegloopt.

Dan komt ze voor mijn credit kaart. Lachend komt ze er later me terug. Ze heeft een zwarte tas vol met spullen. Ik kan alleen niet zien wat erin zit. Ze ziet dat ik een buttplug voor haar in mijn mandje leg. “Hmm stouterd!”, zegt ze lachend. Ondertussen zeg ik dat zij weg moet. Ik wil ook leuke dingen stiekem kopen. Zo zie ik ook een trilei die via een mobiel wordt aangestuurd. En dat mobiel kan óók worden aangestuurd. Dus je kunt eigenlijk wereldwijd het ei aansturen.

Als ik betaal komt Amy weer bij me staan. Ze pakt de buttplug van de toonbank en haalt deze uit de verpakking. Stopt deze in haar mond. Geeft hem aan mijn. “‘Papa’, mag ik hem meteen ‘aan’!”, zegt ze lachend. De winkelier kijkt met ogen zo groot als thee schotels. Amy bukt. Ze tilt haar jurkje omhoog. Dan zie ik dat ze geen ondergoed aan heeft. Ik zet de buttplug tegen haar kontgat. Ik druk met mijn volle hand de plug in haar kont. Vrij eenvoudig het de plug in haar nog wat rode kontgaatje. Het is ontzettend geil om te zien hoe, de best wel grote buttplug, makkelijk naar binnen gaat en dat het rode diamantje uitsteekt. Amy staat weer rechtop. Hupt even op en neer. En lacht mij en de winkelier uit. Dan lopen we samen de shop uit. “Zullen we naar huis gaan en uitproberen?”, zegt Amy.

In de auto pak ik nog een pakje uit mijn tas. Het is een trilei. Uit de verpakking doe ik de batterijen erin. Test. Amy kijkt me geil aan.

“Voor jou of voor mij?”
“Voor jou!”
“Dan heb ik ook wat voor jou!” En ze grabbelt in haar tas.

Amy haalt een raar soort buttplug it haar tas. Ook deze heeft een afstandsbediening. “But jou!”, zegt ze. Ze geeft me het zwarte ding. “In je reet!”, commandeert ze. Wat moeilijk die ik hem in. Maar hij zit. Dan heeft ze ondertussen de batterijen in de afstandsbediening. Mijn kont begint te trillen. Het voelt raar. Ik voel dat mijn prostaat gestimuleerd wordt.

Dan doet Amy het ei in haar kutje. Met gemak glijdt deze naar binnen. Als ik deze aanzet gilt ze even. Dan is ze stil. Ik start de auto en rijdt naar huis. Daar aangekomen lachen we allebei on het gevoel. We kleden ons uit. Naakt lopen we naar de woonkamer. Daar trekt ze haar ei uit haar kutje. Ze gaat achter me staan. Pakt de plug in mijn kont. En rukt hem er hard uit. Geil stroomt uit mijn lul. Amy zegt dat ik ‘relaxed’ op de bank moet gaan liggen.

Als ik op de bank lig, is Amy druk in de keuken doende. Als ze terugkomt heeft ze iets van metaal in haar handen en glijmiddel. Als ze dichterbij is schrik ik. Het ijzeren ding moet in mijn lul. “Een sound!”, roept ze enthousiast. “Een wat?”, vraag ik. “Een sound, die gaat in je lul. En deze is hol. Dus dat wordt lachen en leuk!”

Ze drupt glijmiddel op mijn eikel en op de ‘sound’. Dan zet ze de punt op mijn eikel. Met gemak glijdt het mijn plasbuis in. Dieper en dieper. “Nu wordt het lachen!”, zegt een bijna sarcastische meid bij mijn leuter. En inderdaad. Als de sound nog net iets verder gaat, komt er plas uit naar boven. Ik kan doen wat ik wil, maar het loopt. Ze kijkt me geil aan. Houdt haar tong onder het straaltje. Laat wat in haar mond lopen. Spuugt het weer uit. En trekt dan de sound weer uit mijn lul. “Mooi, dat werk!”, zegt ze en gaat weer in de richting van haar tas. “Wat gaat ze nu weer pakken?”, denk ik. Ik zie haar een soort broekje aan doen. En dan pakt ze nog wat. Dan is ze klaar. Ze komt mijn kant op. Ze heeft een dildo voor zich. Een best grote voorbind lul hangt voor haar. Nou Ik wist best wat ze daarmee wilde. Ik ging dan ook al, een soort onderdanig, op mijn knieën.

Gelijk voel ik dan ook de punt van de dildo tegen mij aan. Amy is niet zacht handig, want ze druk de dildo vrij snel in mijn reet. Dieper en dieper. Ik voel en bobbel op mijn buik. Zo diep zit ze ermee. Dan gaat ze me neuken. Harder en harden. Ik vind het zo geil dat ik binnen vrij korte tijd klaarkom van het anale neuken. Sperma spuit en drupt op de bank. Amy lacht. Trekt de dildo uit mijn kont. Een geheel nieuwe ervaring ben ik rijker.

We kleden ons weer aan en doen de rest van de dag even rustig aan. Morgen misschien meer.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Sam Writer

Ik ben voornamelijk een perverse schrijver. Mijn verhalen zijn deels op fantasie gebaseerd, maar er zit ook veel eigen ervaringen bij. Maar ook zeker wensen van mij!

Mijn verhalen zijn vooral soft extreem tot ZEER extreem.

Ik hoor graag wat jullie ervan vinden en ben ook nieuwsgierig naar jullie ideeën over mijn verhalen.

Je mag met mij mailen over anale seks, fisting, plasseks.

Verzoekjes en reacties zijn welkom!
sam.writer.nl@gmail.com
Voor chat: mega.nz of Skype : sam.writer.nl@gmail.com

Dit verhaal is 8706 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Buurmeisje ontmaagd – 3”

Plaats een reactie