BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Herfststorm

Dennis bezoekt Eva op kantoorHet is inmiddels half oktober, een knetterende herfstdag. De regen striemde tegen de ramen van haar kantoor terwijl de wind loeide door de bomen op het plein. Eva was druk en liet zich nauwelijks afleiden, ze worstelde zich een weg door de stapel rapporten van afgelopen semester. De dag sleepte zich voort en ze had de hele week stress opgebouwd, vooral gezien het gebrek aan warmte en liefde dat ze thuis kreeg, om van een goede beurt maar te zwijgen. Haar partner was drukker met zijn parende postduiven dan met haar. Het fysieke deel van haar huwelijk was zo goed als dood, en ze wist zeker dat het komende weekend daar verandering in ging brengen.

Eva’s gedachten dwaalden af naar de gebeurtenissen van afgelopen weekend, toen ze na de training uit eten zou gaan met haar hardloopmaatje Dennis, en de hartstochtelijke vrijpartij die daarop volgde, die middag en begin van de avond. Ze hadden van elkaar genoten op alle manieren, maar dat laatste stapje… Neuken hadden ze nog niet gedaan. Ergens had ze het graag gewild, maar ze wist zeker dat ze dat niet aan haar man kon vertellen… Nu kwam ze nog weg met een vaag verhaal over een massage door haar sportmaatje die een cursus masseren deed. Ze was later die dag naar huis gegaan, veel later dan afgesproken, en ze had een excuus verzonnen om haar echtgenoot, Steve, niet wakker te schudden. Hij had zijn schouders opgehaald. “So what, je bent gemasseerd door een sportmasseur.” Was zijn reactie geweest, hij was niet of nauwelijks geïnteresseerd.

Ze voelde haar hart een beetje sneller kloppen als haar gedachten afdwaalden naar Dennis gespierde, jonge lichaam… Toen hield ze zichzelf in en probeerde die gedachte uit te bannen. Het was moeilijk om je op deze vervelende taak te concentreren. Ze voelde onzekerheid omdat hij zo afstandelijk was sinds hun ontmoeting. Hij had niet eens toegezegd dit weekend te gaan hardlopen, laat staan iets spannenders, dacht ze gefrustreerd. Ze had hem de dag erna een appje gestuurd om hem te bedanken voor de geweldige avond, maar kreeg pas een dag laat antwoord. Latere teksten die week werden op soortgelijke wijze beantwoord. Afwerend, soms zelfs niet… Hij zei iets over het erg druk hebben, maar niets specifieks. Het maakte haar onzeker, misschien had het feit dat ze getrouwd was hem toch een mate van onbehagen gegeven. Bovendien kon een leuke, sportieve man als hij makkelijk een mooie vrouw krijgen. Ze wist trouwens niet eens of hij getrouwd was, of een partner had. De gedachte dat één of ander mooi en jonger ding de aandacht van haar jonge minnaar zou hebben, maakte haar misselijk… Ze moest er niet aan denken.

Ze stuurde hem tijdens de lunch een appje met de vraag naar hun hardloopplannen voor het komende weekend. Het bleef stil. Die middag maakte ze zich vooral druk over de rapportages en de beide besprekingen die ze had. Eva had te veel werk liggen om vroeg te vertrekken en met een weinig geïnteresseerde man thuis had ze ook geen reden om te gaan, en dingen moesten nog worden afgemaakt. Het was na vijf uur regen striemde tegen de ramen van haar kantoor toen haar telefoon zoemde. Het was Dennis. “Hé, ik ben in de stad, ik kom net uit de laatste meeting,” en “is er een kans om je even te zien?”
Eva´s hart sloeg over en ze appte hem het adres van haar kantoor. “Ik zie je over een half uurtje in de lobby.” Stuurde hij terug.
Dertig minuten later begeleidde ze hem langs de ontvangstbalie naar de lift. Hij was gekleed in een colbertje, een mooie overhemd en een sjieke pantalon. Hij zag er, zoals altijd, erg lekker uit. Terwijl ze op een lift wachtten, keek ze hem in de ogen “Ik heb je gemist” klonk haar stem zacht. “Ik ook jou ook.” antwoordde hij. Hun lift arriveerde en ze stapten naar binnen.

Toen de deuren dichtschoven waren, trok hij haar tegen zich aan en drukte zijn lippen op die van Eva. Ze sloeg haar handen om zijn nek en beantwoordde de kus, zachtjes kreunend. Hij verkende haar flanken en streelde haar billen. De PING die klonk toen ze de gewenst etage hadden bereikt verstoorde hun innige samenzijn. Ze deden beiden een stapje achteruit. Eva zei ademloos: “Dat had ik nodig.” Hij lachte “Je krijgt meer als je dat wilt.” Ze giechelde en leidde hem naar haar kantoor. “Neem plaats.” Ze sloot de deur achter hen. “Ik begon me af te vragen waar je was…” Haar vraag klonk als een halve beschuldiging. “Er is veel gebeurd deze week…” hij nam een hap lucht om een uitleg te geven. Ze staarde hem met een geforceerde pruillip aan. “Het was niet mijn bedoeling om…” Ze keek hem strak aan. “Veel werk en de begrafenis van een collega.” Verduidelijkte hij. “Ik heb je zo gemist.” Klonk zijn stem boven de neer striemende regen uit. “Ik wilde graag met je en bij je zijn.” Ze bekeek hem en voelde zich onzeker. “Ik vind het heel leuk om me speciaal te kleden voor mijn man; je hebt me niet gewaarschuwd,” zei ze. “Vandaag ben ik gewoon… middel of the road.” klonk Eva’s stem beteuterd. “Misschien kan ik het goedmaken?” zei hij. “Ik kan een paar dingen bedenken…” glimlachte ze terwijl ze achterover leunde in haar stoel en haar benen spreidde.

Dennis glimlachte en begon te blozen voordat hij opstond en naar haar toe liep. Ze spreidde haar benen en hij ging daar staan. Hij leek te twijfelen… strelen of zoenen? Ze keek hem aan. “UITKLEDEN!” klonk haar stem scherp..

Hij leek te schrikken van haar toon en haar opdracht. Zijn aanvankelijke schrik maakte plaats voor een glimlach en hij aanvaarde de uitdaging. Hij boog zijn knieën en begon zijn heupen in een langzaam ritme te bewegen terwijl hij langzaam zijn overhemd losknoopte. Hij keek Eva diep in de ogen terwijl hij zich een weg baande door de knoppen. Ze was verrast door zijn bereidheid om mee te spelen, ze voelde zich verlangend om zijn bronstige lichaam te zien. Terwijl Dennis zijn laatste knoop losmaakte, plaagde hij haar door het shirt een stukje opzij te trekken voordat hij zich omdraaide en hij zich van haar afwendde. Dennis boog iets voorover om zijn kont in haar schoot te drukken.

Ze fronste haar wenkbrauwen met een combinatie van plezier en frustratie. Hij trok langzaam zijn shirt uit en liet zijn gespierde rug zien, waar ze met haar handen overheen streek. Hij draaide zich snel weer naar haar toe en liet zijn handen verleidelijk over zijn borst glijden, net buiten het bereik van haar armen. Ze hielden oogcontact en ze beet instinctief op haar lip. Ze voelde zichzelf nat worden terwijl ze naar deze show keek. Hij maakte langzaam zijn riem los, zette zijn heupbewegingen voort en glimlachte verleidelijk naar haar. Ze dacht dat hij leek te weten welk effect hij op haar had.

Dennis maakte zijn riem los, knoopte zijn pantalon open en ritste langzaam de gulp omlaag. Hij schopte zijn schoenen uit en leunde over haar heen terwijl hij langzaam zijn broek liet zakken. Ze maakte van de gelegenheid gebruik om met haar vingertoppen van zijn schouders naar zijn buik te gaan en zijn gespierde borst en harde buikspieren te voelen. Haar handen bereikten zijn bokser en hij deed een stap achteruit en duwde speels haar handen weg. Toen deed hij een stap naar voren en zette zijn heupen tegen de hare, hun gezichten waren heel dicht bij elkaar. Hij duwde zijn vrijwel naakt lijf tegen haar on een mantelpakje gehulde lichaam. Toen gaf ze hem een duwtje. “Omdraaien!”

Ze genoot van de kracht die ze voelde. Haar handen streken over zijn lichaam. Van zijn schouders naar zijn blote billen. Via zijn flanken naar voren. Ze speelde met zijn tepeltjes en uiteindelijk gingen haar handen naar zijn kruis. Daar streelde zijn harde lul en ze speelde met zijn zware kloten. Zijn pik was zoveel meer dan ze gewend was, groter, dikker en harder. Hij keek over zijn schouder naar haar en begon langzaam zijn boxershort uit te trekken. Ze maakte van de gelegenheid gebruik om haar blouse uit te trekken, die ze achteloos op de grond gooide. Terwijl Dennis zijn boxershort tot aan zijn enkels liet glijden, duwde hij langzaam zijn naakte kont in haar schoot, terwijl Eva haar BH loshaakte.

Het teasen ging verder. Zijn handen reikte achter zijn body naar haar lichaam. Hij voelde haar borsten die uit haar BH-tje tuimelden. Hij kneep speels ik haar tepeltjes. Eva genoot van het gevoel dat hun lichamen elkaar raakten. Ze sloeg haar kleine handen om zijn torso en voelde zijn bijna sixpack totdat ze de basis van zijn penis bereikte. Ze wist van de vorige keer dat hij en machtig geslacht had. Ze legde haar handen omheen en probeerde het zich voor te stellen hoe het zou voelen als ze hem… toeliet. Zijn pik voelde alsof ze een warme, harde staaf met een gladde, leren textuur. Ze voelde zijn pik in haar hand verharden en zwellen bij haar aanraking. Ze raakte zijn eikel een en trok de huid terug, daarna gleed haar rechter hand naar beneden om zijn ballen vast te pakken. Ze voelden aan als donzige perziken, elk ongeveer zo groot als een golfbal. Als ze zich de maten van zijn geslacht en haar eigen lichaam voorstelde kreeg ze het benauwd. Hij was bijna een halve meter langer dan zij. Zijn lid zou tot voorbij haar navel reiken als ze hem toeliet… het begon haar te duizelen. Buiten kletterde de wind tegen de ramen terwijl het koppel binnen stormachtig te keer ging.

Hij draaide zich om en bewonderde haar. “Kohlere… ik heb van jou en ons gedroomd maar in het echt ben je nog mooier.” Hij legde zijn handen op haar knieën en keek haar in de ogen terwijl hij haar rok over haar dijen om hoog schoof waardoor het kruis van stringetje zichtbaar werd. Hij liet zijn vingers verder langs haar benen glijden, Eva verschoof haar heupen zodat hij haar slipje kon uittrekken, waardoor haar niet getrimde poesje zichtbaar werd. Ze glipte naar de rand van haar bureaustoel. Dennis knielde en ze duwde haar poes naar zijn mond, hij plantte zachte kusjes op haar dijen en zoende om haar heuveltje heen.

Ze kreunde zachtjes, hij duwde zijn tong tussen haar schaamlipjes en nam haar clitje tussen zijn lippen, zoog er zachtjes op. Eva greep de armleuningen van haar stoel vast terwijl ze wegzonk in het gelukzalige gevoel van zijn orale genot. Hij liet een vinger in haar glijden en streelde haar diep en krachtig. Ze Eva sloot haar ogen en stond zichzelf toe elk greintje spanning in haar lichaam te voelen. Ze legde haar handen op het hoofd van Dennis, maar liet hem gaan in het tempo dat hij wilde. Ze verloor het besef van tijd terwijl golven van plezier door haar lichaam stroomden. De spanning werd omgezet naar geilheid. Terwijl ze weggleed in het moment, vulde een groeiende warmte haar lichaam. Ze slaakte een hoge kreun terwijl ze haar eerste orgasme bereikte, ze voelde de krachtige bevrijding door haar lichaam stromen. Ze sloot haar ogen en zag sterren. Dennis bleef haar clitje bewerken terwijl haar orgasme op gang kwam en uiteindelijk achterover zakte in haar stoel. Ze keek hem met een tevreden grijns aan. Hij kuste haar lipjes en likte ze. ‘Mmmm, geef me even…’ Ze ademde.

Dennis liep naar een van de grote leren fauteuil en ging zitten, terwijl hij zichzelf streelde en zachtjes aan zijn harde pik trok keek hij naar haar. Ze stond op en trok haar rok uit. Volledig naakt liep ze naar hem toe. Ze keek hem veelbetekenend aan, deed een stap naar voren en ging schrijlings op zijn schoot zitten. Ze opende haar lipjes, wipte op voor ze zichzelf over zijn keiharde geslacht liet zakken. Ze haalde diep adem en zakte langzaam over zijn geslacht. Ze keek omlaag naar het machtige geslacht dat in haar drong. Telkens een stukje verder. Ze kreeg het benauwd… zou dat ding passen? Zou het haar geen pijn doen? Zou ze hem kunnen plezieren? Ze legde haar handen op zijn schouders. Toen zijn geslacht bijna geheel in haar verdwenen was wipte ze op en ze begon hem te berijden, haar heupen wiegend en rondjes draaiend.

Dennis greep haar borsten beet en hapte naar haar tepels. Hij beet er zachtjes in en trok er aan met zijn lippen. Eva nam zijn hoofd in haar handen terwijl hij haar borsten plaagde, ze kreunde genietend van de sensaties die uit haar borsten en haar poes kwamen. Ze kreunde en kirde aanmoedigend terwijl hij haar borst streelde. Daarna zakten zijn handen naar haar kont. Eva bereed Dennis als een ervaren amazone een sportpaard over het strand joeg. Zijn pik voelde als een grote, warme dildo, totdat ze een groeiende spanning door haar lichaam voelde. Ze voelde dat haar orgasme dichterbij kwam, en terwijl haar schede aanspande, greep ze hem stevig vast en schreeuwde het uit. Haar lichaam trilde en hij hield haar in zijn sterke armen terwijl ze golven van genot ervoer die door haar lichaam stroomden. Zijn pik klopte in haar terwijl hij zich helemaal liet gaan, Eva voelde zijn pik exploderen en zijn zaad diep in haar komen. Nadat zijn pik iets begon te slinken bleef ze op zijn schoot zitten en molk hem droog met haar kut.

Eva slaakte een tevreden zucht en keek hem in de ogen, fluisterde ‘bedankt’ en kuste hem.
Ze zaten naar de donker wordende skyline te kijken, terwijl Eva tegen zichzelf zei dat ze hem vaker moest hebben…

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eriks

Jong en onbezonnen, de eerste keer, ergens in Frankrijk tijdens een vakantie. Daarna beleefde ik veel tijdens mijn reizen, maar ook tijdens mijn werk. Meerdere ervaringen heb ik uitgeschreven om niet te vergeten en deze vul ik aan met fantasieën.

Dit verhaal is 16859 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Herfststorm”

Plaats een reactie