BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Vuurwerk met nichtjes (7, slot)

Pierre ligt lekker met zijn 3 nichtjes te geilenPIERRE

Dit had ik nooit verwacht, dat ik met drie gewillige blote nichtjes op één bed terecht zou komen. Een cadeautje dat ik heel graag wil uitpakken. Dat heb ik deze week van Nathy geleerd, ik doe niet meer moeilijk over het neuken van familie.
Wat ik helemaal niet kan geloven is dat zelfs Char zich heeft aangeboden. Charlotte, m’n oudste nichtje, net als ik negentien. Tot een jaar of vijf terug trokken we altijd samen op, rond die tijd raakte ik haar kwijt, werd ze naar binnen gekeerd. In haar plaats kwam Nathy, de jongste van de drie, mijn skate-maatje.

Charlotte

Nadat ik Char haar kutje heb gelikt schuif ik m‘n lul in haar. Ze is ontzettend nauw en ik kom niet ver. Zo zeg, volgens mij is ze nog maagd. Ik leg me lijf aan lijf over haar heen en om de toekijkende Nico en Nathy niet mee te laten luisteren vraag ik dicht bij haar oor, zo zacht als ik kan: Charlotte-lief, ben jij misschien nog een klein beetje maagd?’ Jeetje, ik weet niet wat er gebeurt, meteen schiet ze vol tranen en knikt dan ja. Ik krijg de feelings die ik vroeger altijd bij haar had, dat ze een beetje vreemd maar wél lief is.

‘Komt goed Char,’ fluister ik, wacht met mijn pik nog half in haar tot ze wat tot rust is gekomen, ondertussen haar tranen wegkussend. Dan trek ik me bijna uit haar terug en steek me in één keer helemaal bij haar naar binnen, mijn paal zit volledig in haar. Ze is dapper, geeft geen kick, om haar zusjes denk ik.

Ik bedek haar weer helemaal met mijn lichaam, laat haar wennen aan het gevoel en na een tijdje begin ik me rustig in haar op en neer te bewegen. Ze is onwerkelijk nauw, iedere keer dat ik bij haar terug naar binnen ga is het of ik haar weer moet ontmaagden. Ik vraag me af of dat door het turnen komt, dat ze daarbinnen alles ook mee traint, dat het ook strakker wordt, of zo. Toen ik haar daarstraks voor het eerst bloot goed kon bekijken viel me ook al op hoe afgetraind ze is, ze heeft een echt mooi lijf. Fijn om er nu in te mogen zitten.

Als ik merk dat Char gewend is aan mijn paal in d’r neuk ik haar rustig, met aandacht, probeer haar plekjes zo goed mogelijk te raken. Ik wil graag dat ze op mijn pik klaar komt, mijn gerief haal ik daarna wel bij haar nieuwsgierig zusjes. Als ik even die kant op kijk zie ik tot mijn grote verbazing dat Nathy tussen de benen van Nico is gaan liggen en haar poesje likt. Zo, die meiden, ik voel me bijna trots dat ik ze deze week hun seks-opleiding mag geven. Hoewel, misschien was het wel Nathy die míj heeft opgeleid, bedenk ik me.

‘Daar gaat-ie dan, Sjalotje.’ Haar oude koosnaampje komt ineens weer tevoorschijn. Ik weet inmiddels wel wat voor meisjes lekker voelt, met zorg laat ik mijn pik zo goed mogelijk langs haar lekkere plekjes gaan en ondertussen houd ik oogcontact met Char, zodat ze weet dat het om háár gaat. In het begin is ze nog gespannen maar al best wel snel merk ik dat ze er van begint te genieten. Ze opent haar benen iets verder voor me en beweegt met haar bekken meer en meer tegen me in.

Ik breng mijn gezicht weer naar haar oor en fluister: ‘mmm, je ben lekker nauw Char.’ Als antwoord drukt ze zich even omhoog, tegen me aan, heerlijk, strak lijf heeft ze. Haar eigen kutvocht is ook goed op gang gekomen, haar kutje is nu echt klaar voor het betere werk. Ik verhoog mijn tempo en al gauw hoor ik hoe Char kleine kreetjes uit, iedere keer als ik op mijn diepste punt in haar kom. Ze begint ook licht te zweten, onze buiken plakken steeds aan elkaar en komen dan met zo’n geil geluidje weer los.

Aan alles merk ik hoe zich in Char een spanning opbouwt, haar lijf ligt als een boog gespannen onder me. ‘Gaat het goed Sjalotje?’ Char kijkt me aan en knikt, het is bijna te zíen hoe ze tegen haar orgasme aan zit. ‘Mooi liefje, fijn dat het zo fijn voor je is.’ Ik pomp rustig verder, er voor zorgend dat mijn eikel steeds goed de bovenkant van haar kutwandje raakt en daar gaat ze. Kreunend en klauwend drukt ze zich tegen me aan, slaat dan haar armen en benen om me heen en klemt zich aan me vast alsof ze in me op wil gaan. Om haar alle kans te geven haar orgasme te beleven neuk ik ik haar langzaam maar wel steeds heel diep door, er voor zorgend dat haar kutje begrijpt dat het de boel op gang moet houden.

Drie maal scheepsrecht

Na een tijdje komt Char tot rust en fluistert ze ‘bedankt Pierre.’ Ik wil haar een tongzoen geven maar ze is geloof ik toe aan een momentje voor zichzelf, ze doet niet echt mee, ook goed. Ik trek mijn nog steeds harde lul uit haar terug, geef haar wat laatste kusjes en tik dan Nathy af die Nico tussen haar benen Nico te verwennen. Ze gaat netjes voor me opzij, mooi, dan kan ik met Nico verder gaan waar we gebleven waren.

Hoe anders is het om haar te neuken, ze doet veel meer mee, vergeleken met haar is Char toch vooral met zichzelf bezig. Meteen als ik me in haar schuif is haar seksdrive op volle toeren, ik voel me bijna naar binnen getrokken bij haar. ‘Hmm, lekker Pierre, Nathy deed haar best maar hier lag ik dus echt wel op te wachten’ fluistert ze. Genieten dit, anderhalf uur terug had ze nog nooit seks, en moet je d’r nou zien. Of vooral voelen, ze ligt bezeten onder me te kronkelen, heerlijk hoe haar beweeglijke hockey-lijf het mijne verwent met al die aanrakingen.

Ik besluit me niet meer in te houden want ze is er aan toe. Met veel kracht steek ik keer op keer mijn paal tot aan de wortel en soms nog ietsje dieper in Nico haar neukgaatje. Ik kan maar niet begrijpen dat dit zo fijn blijft, een meisje neuken. Zo’n gewillig open zacht lijf waar je helemaal over kan beschikken. En wat ik ook niet begrijp is dat ál die meiden zo gemakkelijk voor me open gaan liggen. Sommige gasten weten nooit een meid te scoren, en echt, daar snap ik niks van. Ze bieden zich gewoon aan.

Liefst zou ik nou helemaal losgaan maar Nico ziet dat geloof ik anders. Ze worstelt zich onder me uit, gebaart dat ik op mijn rug moet gaan liggen en klimt dan op mijn paal. Blijkbaar zat Nico al bijna op haar top want na een paar minuten wippen komt ze zo’n beetje gillend klaar. Ik hoor Nathy giechelen en als ik kijk waarom wordt zij tot mijn stomme verbazing gelikt door Char. Door Char! Is ze ineens van deze wereld geworden? Maar dan moet ik met mijn aandacht terug naar Nico want die komt gierend en gillend klaar, whow, wat kan die meid lawaai maken. In haar klaarkomen gaat ‘m dus ook niet worden, dat klusje zal Nathy dan moeten klaren. Ik duw af en toe nog slowly mijn bekken omhoog om Nico haar orgasme goed te laten beleven. Als zij na een tijdje uitgeblust op me zakt knuffel ik haar korte tijd en dan is het weer tijd te wisselen.

Ook Nathy wil niet onder, ze gebaart me op mijn rug te blijven liggen en neemt Nico’s plaats op mijn pik over. Rechtop zittend, met haar ogen dicht en haar handen om haar tieten gaat ze in galop, mijn paal maximaal benuttend door hem steeds net niet uit haar te laten floepen en er dan weer hard en diep overheen te gaan. Met mijn handen onder mijn hoofd lig ik het schouwspel genietend te bekijken, hoe ze haar beenspieren hun werk laat doen, haar buik aanspant, haar tieten kneedt en knijpt, haar ogen dicht, in trance lijkt het wel.

Onder tussen vertrekken met een paar luchtzoentjes Char en Nico, die hebben het blijkbaar wel even gezien nu. Zelf word ik ook wel moe maar ik gun het Nathy om zich lekker klaar te werken op mij. Als dat zo ver is draai ik me met haar om, spreid haar benen zo wijd mogelijk, zet haar handen boven haar hoofd vast en dan is het mijn beurt. Ik beuk me in haar en blíjf beuken, het is nu helemaal en alleen maar mijn tijd.

Ik ga lijf aan lijf liggen met Nathy, wil haar overal goed voelen, haar handen nog steeds boven haar hoofd vastgezet, terwijl ik ondertussen met zo heftig mogelijke bekkenbewegingen in en uit haar blijf pompen. Niet veel later spuit ik haar vol, mijn ballen zijn meer dan gevuld, ik voel hoe het zaad zich tussen mijn lul en de wanden van haar kutje naar buiten perst. Goddelijk!

Sjalotje haar medicijn

Ik word wakker van Char, die bij me in bed is gekropen. Als ik haar een beetje verwonderd begroet zegt ze dat ze me nog wilde bedanken, dat het haar zo heeft geholpen een beetje helder te worden in haar hoofd. Whow, top, ik ben dus eigenlijk een soort medicijn voor haar. Daar leen ik me graag voor! Ze komt in het holletje van mijn oksel liggen en samen liggen we zo een tijdje, genietend van elkaar aanwezigheid.

Maar dan vind ik dat het wel tijd wordt voor haar ‘medicijn’. En zeg, grinnikend: ‘wel jammer dat je je pyjama aan hebt, Sjalotje. Anders konden we nog even oefenen. Ik heb een odol die daar prima geschikt voor is.’ Ik vóel bijna dat dit te direct voor haar is, hoe ze twijfelt en dan resoluut een besluit neemt, zich uitkleedt. Meteen daarna draait ze zich op me, ze komt languit over me liggen, wurmt zich dan zó dat het kopje van mijn pik tussen haar kutlipjes terecht komt. ‘Zo, jij leert snel Char.’ En alsof ze niet mijn teruggetrokken nichtje is, reageert ze batsboem er overheen: ‘stil jij want zo kan ik me niet concentreren.’ Mmm, het medicijn werkt dus goed.

Genietend ervaar ik hoe ze zich over me heen schuift en me met kleine beweginkjes neukt. Die griet is echt zó strak daarbinnen, niet te geloven gewoon, het is alsof mijn paal in een pulserend buisje zit, ieder spiertje in haar lijkt mee te werken om mijn paal te omklemmen. Ik kan het niet laten, ik trek mijn benen op zodat ik meer kan gaan meewerken en me dieper in haar kan stoten. Als ik eenmaal helemaal in haar ben laat ik me door alles wat Char in zich heeft verwennen. En eigenlijk is zij het vooral die ons daarna samen naar een hoogtepunt neukt. Met alles spiertjes die ze in zich heeft melkt ze me en tegen elkaar op kreunend komen we samen klaar.

Spelletjesavond

Van Nico en Nathy horen we niks, die zijn blijkbaar het huis uit. Wat me trouwens wel verbaasd want als ik even moet pissen zie ik dat het zó hard sneeuwt, op de pistes kan je nou echt niet zijn.
Die ochtend en zelfs ook deze middag neuken we nog een paar keer heel slow met elkaar. Char kan er geen genoeg van krijgen en nou ja, ik dus ook niet. Halverwege de middag staan we op en douchen we samen, elkaar lekker afsoppend en schoonboenend. We zijn in jaren niet zo close geweest en allebei zijn we behoorlijk blij dat we elkaar terug hebben.

We zitten een beetje op de bank te chillen als er voor het châlet met het nodige lawaai sneeuwscooters arriveren. Char en ik kijken elkaar verbaasd aan. En ja dus, het zijn de zusjes, met twee gastjes die ze hebben opgepikt, veel lawaai en kou en nattigheid als ze komen binnen vallen. ‘Spelletjesavond!’ roept Nathy enthousiast.

Ohw, ja, natuurlijk, daar is ze gek op, was ik even kwijt. Maar met díe gasten? Ik ben er niet echt blij mee maar als ik zie dat zelfs Char ze enthousiast begroet doe ik mee, we zien wel waar dit op uit draait. Maar eerst ff wat eten, ik ga dikke plakken brood met omelet klaar maken. Al snel is het gezellig, we eten genoeglijk met zijn zessen en als we dan gaan bepraten wat we gaan spelen stel ik voor Mens-erger-je-niet, de stripversie dan wel te verstaan. Gejoel en gejuich, top, gaan we doen. De enige die een beetje bezorgd doet is Char maar als ik zie dat Nathy haar ompraat ben ik blij, gezellig als ze mee doet.

Als we alles hebben opgeruimd loopt het al tegen achten en gaan we beginnen. Mens-erger-je-niet komt op tafel, we gaan het dus spelen in een speciale versie die ik ooit leerde van vrienden. We moeten zoals de spelregels voorschrijven alle zes proberen onze vier pionnen als eerste in ons eigen home te krijgen. Iedere keer dat iemand lukt een pion binnen te krijgen moeten de andere vijf iets van hun kleding uitdoen.

Het is echt hilarisch, opwindend. In het begin duurt het lang voordat iemand van ons zessen een pion in ’t home kan laten aankomen, omdat we allemaal een keer rond moeten. Als ’t even kan tikken we elkaar eraf. Op een gegeven moment, als de eerste pion binnenloopt, van een van die Franse gasten, Xavi, moeten we allemaal behalve hij iets uitdoen. Nou ja, en meteen blijkt al dat Sjalotje en ik een probleem hebben want we hebben niet zoveel aan, een trainingspak, een broekje daaronder en een paar sokken.

Kutkut. Natuurlijk doen we allebei als eerste een sok uit maar al snel lopen er daarna nog twee pionnen binnen en zitten Sjalotje en ik al in onze onderbroek en trui. En die arme Char, na de volgende die binnenloopt heeft ze alleen nog haar boxertje over. Ik zie dat de Franse jongens hun ogen op steeltjes zetten om haar tieten te begluren, kutgastjes. Gelukkig duurt het niet lang of we zitten allemaal in ons blootje het laatste rondje van het spel te doen.

Pikkendans

We hebben afgesproken dat degene die wint het volgende spelletje mag bepalen en dat is dus Xavi, hij is de laatste die alles uit heeft moeten trekken. Het valt me trouwens wel op dat niet alleen die Franse gastjes hun ogen uit de kop kijken, ook de meiden zijn behoorlijk giechelig over de drie pikken die al behoorlijk stijf staan. ‘Oui oui’ joelt Xavi, geïnspireerd door de drie groeiende staven, ‘la dance des coqs!!!’

Geen idee wat dat is maar de meiden giechelen dus het wordt vast gezellig. Nou ja, wat blijkt is dat we drie stoelen in een driehoek zetten waar de jongens op zitten. Ieder kiest als maatje een meisje dat de pik van haar jongen stijf moet zuigen. Als de muziek stopt moeten ze alle drie gaan rondrennen tot de muziek weer aan gaat. Dan moeten ze zo snel mogelijk op de dichtstbijzijnde pik gaan zitten en proberen de jongen die er aan vast zit te laten klaarkomen. Tenzij het het eigen maatje is, daar moet ze de pik dan juist van in de rust brengen. Want wie het eerste klaarkomt is af met zijn meisje.

Char en ik vormen een setje, Nathy met Xavi en Nicolette met Leon. Een tikje jaloers ben ik wel dat andere jongens ‘mijn meisjes’ inpikken, maar ja, ik snap ook wel dat je niet alles kan hebben. Alle drie gaan we op een stoel zitten en meteen neemt Char enthousiast mijn pik in haar mond. ‘Sjalotje’, fluister ik, ‘rustig aan hoor want het is dus wel de bedoeling dat we winnen toch?’ Ze giechelt lief en zegt dan: ‘moet toch lukken Pierre, na drie keer klaar komen vandaag?’ Hmm, ze heeft wel een punt, heb ik vast voor op die Franse kutgastjes.

Xavi heeft de afstandsbediening en op hetzelfde moment dat hij de muziek afzet beginnen de meiden om ons heen te rennen. Onwijs geil zoals dat eruit ziet en ik snap dat Xavi dit extra lang laat duren. Die wippende tietjes, wapperende haren, aangespannen buikjes, de kutjes die ons op ooghoogte cruisen, whow. Op hetzelfde moment dat hij de muziek weer aanzet duikt Nico op m’n lul, in één rush zakt ze er volledig overheen. Hetzelfde grietje dat gisteravond nog maagd was …

Ze wipt als een bezetene, maar gelukkig werkt het zo niet bij mij. Mijn pik wordt juist helemaal gek als er rust is en kleine spiertjes hun werk doen en Nico weet dat nog niet. Ze wipt en hupt, jammer genoeg met haar rug naar me toe, maar wat me wel kans geeft haar tietjes goed te omvatten en als handvaten te gebruiken om haar te downsizen. ‘Ohw Pierre, je speelt vals hoor’ klaagt ze.

Oké, kan nog erger hoor. Ik leg mijn beide handen om haar schouders en trek haar tegen me aan, haar rug tegen mijn borst en buik en fluister dan in haar oor: ‘wil jij degene die je maagdelijkheid nam laten verliezen, nichtje? Durf jij daarna mij dan nog óóit om een gunst te vragen, als deze Franse gastjes allang uit beeld zijn?’ Ze giechelt zo lief: ‘Zo zeg, Pierre, dit is heel gemeen. Weet je, jij kan mijn kutje echt niet missen’ en tegelijk wringt ze zich los en wipt me daarna helemaal gek.

The winner takes it all

Een beetje lullig natuurlijk voor die Franse gastjes, maar Char had wel gelijk. Het maakt helemaal niet uit, wat Nathy en Nico ook doen, ik kan dit tijdenlang volhouden. Om beurten proberen ze me te pakken te nemen en wippen ze als bezetenen, maar het helpt ze niet. Maar juist die keren dat Char op me terecht komt, consequent met haar gezicht naar me toe, omspant ze me met al haar spiertjes en moet ik juist onwijs uitkijken. Het is alsof zij juist dán iedere zenuw in mijn eikel en de hele stam daaronder prikkelt. Gelukkig zijn die Franse gastjes minder gewend en uiteindelijk lukt het Char hen allebei klaar te laten komen, tot grote frustratie van haar zusjes. Ze snappen er niet veel van, dat die slome zus dit voor elkaar heeft gekregen.

Ik moet eerlijk zijn, net als haar zusjes wist ik ook niet dat Sjalotje dit in zich had. In éen dag lijkt ze haar sloomheid van zich te hebben afgeschud en veranderde ze in een meisje dat weet wat ze wil hebben, namelijk seks. Na vandaag kijk ik nergens meer van op, alle drie mijn nichtjes zijn beestjes!
En ja, yés, oui, het zijn míjn nichtjes en ik neuk ze de komende tijd zo vaak als ik maar kan!

Thanx dat je dit verhaal las!
X. Zara

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Zara

Hi, fijn dat je mijn verhalen leest, ik hoop dat je ze leuk vindt.
En jouw reactie is altijd welkom!
Liefs. Zara

Dit verhaal is 9282 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

6 gedachten over “Vuurwerk met nichtjes (7, slot)”

  1. Heerlijke serie. Aan alles komt een eind, ik snap het. Helaas is deze serie nu klaar. Hopelijk schrijf je snel weer een nieuw verhaal of verhalen serie want je schrijfstijl leest heel prettig. Kan niet wachten. x

Plaats een reactie