BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Wraak op een golddigger

Vette TheoraOndanks dat ze enorm veranderd was, zag ik het meteen: Theora. Toen ik twintig jaar geleden bezig was met afstuderen, lag zij met een bekende van me te kezen. Ondertussen was veel gebeurd. Ik was op tijd op de cryptotrein gesprongen en ook op tijd weer eraf zodat ik met 45 jaar kon rentenieren en hier en daar nog wat advieswerk tegen de verveling zou gaan doen. Vaarwel Nederland en hallo riante villa aan de Zwarte Zee. Maar tijdens één van mijn afrondende bezoeken aan Nederland zag ik de hoer opeens lopen. En dezelfde gloeiende haat als twintig jaar eerder kwam weer boven. Maar ze had me al gezien en herkend. Met een brede lach en luide begroeting kwam ze mijn kant op. Een dieseltrein die op me af stormde, want haar vroegere maat 40 was beslist 56 geworden.
Ik besloot het spelletje even mee te spelen en al snel zaten we in een koffiehuis aan een tafeltje. Ze vertelde in een half uur haar hele leven. Ik luisterde maar half want het was mij een zorg hoe haar drie koters genoemd waren. Ze stelde voor dat we eens wat uitgebreider moesten bijkletsen, we wisselden telefoonnummers uit en gingen elk onze weg.

Bij de volgende koffieafspraak had ik mijn plan zover klaar. Precies wat ik had gedacht: haar interesse steeg zichtbaar toen ik een beetje over mijn business vertelde. Ze was nog geen zier veranderd: toen ik van mijn stufi moest rondkomen had ze me snel ingeruild voor een druiloor met een vaste baan en eigen auto. Maar nu rook die verrekte golddigger weer een verse bankrekening. Ze hapte en van koffie drinken kwam een diner en toen ik vertelde dat ik in een nabij hotel een suite had, zat ze me al met bambi-ogen aan te kijken. Dus ging ze zonder na te denken in op de uitnodiging in mijn suite een borreltje te nemen.

De kamerdeur viel dicht en ze trok me tegen zich aan en begon te zoenen. Ze vond zichzelf blijkbaar enorm verleidelijk want ze nam mijn handen en drukte die op haar megatieten. Zonder veel afwachten trok ik haar blouse en jeans uit. Ik slikte onmerkbaar bij het zien van haar buitenaardse uiers die bij elkaar gehouden werden door de grootste beha die ik ooit gezien had. Haar reet zat verpakt in een slip zo groot als een familietent. Er zat helemaal niks aantrekkelijks aan deze 160 kilo vlees die meteen door de knieën ging en zich op mijn pik vast zoog. En dat kon ze nog als vroeger zodat ze mijn paal in haar mond kon voelen groeien. De hele 19cm verdwenen met lange halen tussen haar lippen. Ze zoog keihard met holle wangen alsof haar leven ervan afhing. Ik ging achterover op het bed liggen en ze maakte voor mijn neus haar beha los. Ze wist hoezeer ik op tieten geil. Als een volleerde hoer liet ze een klodder kwijl tussen haar hangers druipen en flapte ze om mijn lul. Met de ogen dicht voelde het heerlijk om door met rijp tietvlees afgerukt te worden. Ze stond op en terwijl ze hoog boven me uit torende trok ze haar tentzeil-slip omlaag. Veel was er niet te zien, maar onder een gigantische vetrol zag ik een restje kut. En zo te zien zat er geen haartje op. Ik vroeg me af hoe ze die had kunnen scheren zonder de lippen eraf te snijden…

Glazig keek ze me aan: ‘Ik ga je melken, Joost, ik ga je helemaal leeg melken! Als ik met je klaar ben, zijn je ballen helemaal uitgedroogd…’ En ze liet zich over mijn paal zakken. Ze was kletsnat en verbazingwekkend nauw. Bij een lichaam als een koe had ik ook een kut als een koe verwacht. Eentje waar hand, onder- en bovenarm probleemloos in konden verdwijnen. Maar Theora niet, het leek wel een tienerkutje dat voor het eerst geprikt werd. Terwijl er toch drie jongen uitgedrukt waren. Daarna was waarschijnlijk ook het slot op de feestzaal gegaan. Haar geldzucht maakte haar nat. Ik voelde het langs mijn zak omlaag druipen. Veel hoefde ik niet te doen want ze bereed me zo snel ze kon. Ze kirde en kreunde ongegeneerd. Ze liet zich achterover vallen, zette haar voeten naast mijn borst en bleef op mijn lul bonken. Die werd door haar houding helemaal omlaag te trokken en mijn eikel wreef hard over haar g-spot. Ze reed keihard, haar vette reet kletste op mijn dijen en haar hangers zwiepten in het rond. Opeens maakte ze een holle rug, mijn leuter gleed uit haar en met een hard schreeuw spoot ze. Ze spoot een forse straal meidengeil over me heen. En dan mocht het een vette golddigger zijn: dit hoerige showtje maakte veel goed!

Ze kroop tegen me aan een giechelde: ‘Lekker he, opeens kon ik dat. Maar dat is nog nooit op een vent gebeurd.’ Met haar vingers wreef ze haar sap over mij uit en stopte daarna haar vingers in mijn mond. ‘Leo heeft me nog nooit zien spuiten.’ Ja, dat verwonderde me niet. Geen idee waar ze haar koters vandaan had, want als ik haar mocht geloven gebruikte haar vent zijn lul alleen om te pissen. Bij die gedachte begon mijn piemel langzaam te krimpen. Met de nodige kracht draaide ik haar onverwacht om en zij stak meteen haar gigantische reet in de lucht. Ze verwachte mijn pik, maar zonder veel moeite drukte ik drie vingers in haar terwijl ik mijn duim op haar klit drukte. Haar kut was nog gevoelig van de spuitactie en ik voelde hoe haar kutspieren zich om mijn vingers spanden. Hand eruit, pik erin. Ik drukte hem meteen tot aan mijn zak in haar aangespannen gleuf. Theora gilde van schrik maar begon me meteen aan te moedigen en gore taal uit te slaan. ‘Jaaa, godver…. je verkracht me gewoon… doorgaan, DOOOOORGAAAN… Het halve hotel moet haar getier gehoord hebben. ‘Komaan naai me… naai me helemaal suf… geile verkrachter die je bent… ik wil jouw zaad hebben…’
Nee, mijn zaad kreeg ze niet. Nog niet. Ik trok me uit haar, legde mijn lul in haar naad en drukte haar vette billen ertegen. Schokkende spoot ik een paar stralen zaad over haar rug. Ze liet zich voorover vallen en ik keek naar de klodders op haar rug. Op dat moment wist ik wat ik ging doen.

Na haar nog een paar keer voorbereidend geneukt te hebben, was de dag aangebroken. Leo, haar man, had eindelijk een nieuw baantje en moest een week lang op training om te leren zeggen, ‘Welkom bij M** D********’. Voor mij de kans om na Theora ook hun bed te markeren met mijn zaad. Kinderen de deur uit, vent weg en ik drukte op de bel. Ze was verrast en liet me snel binnen ‘vanwege de buren’. Ik keek haar recht aan en zei ‘Vandaag ben jij eens goed aan de beurt’ en daarbij kneep ik flink in haar linker tepel. Theora giechelde bij het vooruitzicht op een stevig potje vozen: ‘Kom mee naar boven, daar kan niemand iets horen of zien.’ Ik zette de meegebrachte wijnkoeler op de vensterbank en toen ik me omdraaide lag Theora al aangekleed maar wijdbeens op bed. Ordinair streelde ze zich hard door haar kruis maar in haar ogen stonden nog steeds eurotekens. Ik zetten mijn hand op haar kut en kneep erin. Ze rolde met haar ogen, zuchtte en begon meteen haar trui uit te trekken, gevolgd door haar beha en haar jeans. Het varken had er niet eens een slip onder. Terwijl ik me uitkleedde begroef ik mijn hoofd tussen haar enorme dijen en zoog haar schaamlippen naar binnen. Ze was al goed geil en terwijl mijn tong door haar gleuf naar haar klit gleed, masseerde ze haar reuzentieten en trok aan haar spenen. Een flinke stroom vocht kwam uit haar grot. Ik liet haar naar de rand van het bed schuiven en stak zo mijn leuter tergend langzaam in haar. Ik keek omlaag hoe mijn pik tussen haar poten verdween. Maar de verborgen camera in mijn bril zag hetzelfde. Die bracht haarscherp in beeld hoe mijn lat wat weer naar buiten kwam, keihard en kletsnat. Ik filmde mijn eigen piemel tijdens het neuken, een deel van mijn plan.

Ik trok mijn lul uit haar en ging naast haar hoofd zitten. Meteen hapte ze toen en zoog met veel smaak haar eigen geil van mijn lul. Nu spoorde ik haar aan: ‘Vind je het lekker, sloerie? Je eigen nattigheid opslurpen. Je bent een geil varken: net nog zat mijn pik in jouw gleuf en nu lik je eraan.’ Theora grijnsde: ‘Ja, ik ben inderdaad een geil varken. Zo geil ben ik nog nooit geweest. Ik ga zo weer over je heen spuiten. Ik spuit je in je gezicht, net zoals jij ook bij mij gaat doen. Maar eerst moet je me eens goed van achteren doen.’ Dat kon ze krijgen… meer als ze kon verwachten.
Ze legde twee kussens op elkaar onder haar kut zodat haar kont goed omhoog stond. Ik ging achter haar zitten en boorde tussen haar schaamlippen. Ook nu weer nam de camera goed op hoe haar spatlappen glimmend uitpuilden en langs mijn schacht wreven. Mijn vingers gingen door haar naad en vingerden haar ster. Theora schokte even van genot en stak toen haar kont weer zo ver mogelijk omhoog. Ik stopte twee vingers langs mijn lul door in haar kut zodat ik haar tegelijk kon neuken en vingeren. Toen stopte ik onaangekondigde een natte vinger in haar aars. Ze gilde hard van schrik en wilde overeind komen. ‘Niks ervan’, commandeerde ik en drukte haar weer omlaag. Terwijl ik haar hondjes pakte filmde ik hoe ik haar kontgat vingerde. ‘Dit was maar een vinger…’ siste ik. Zij klonk nu angstig: ‘Nee… niet in mijn reet… niet in mijn kont neuken…. dat heb ik nog nooit gedaan…’ Maar het deerde me niet. Ik zette mijn kletsnatte eikel tegen haar ster en drukte hem naar binnen. Theora hapte naar adem terwijl ik met kleine duwtjes steeds verder in haar kontgat verdween. Toen mijn paal er helemaal in zat begon ik meteen langzaam terug te trekken. Dat zorgde voor zoveel prikkels in haar kringspier dat ze meteen begon te kreunen dat ze nog nooit zo iets lekkers gevoeld had. Ze genoot van haar anale ontmaagding terwijl ze met een hand langs haar hangbuik door zichzelf wild vingerde. De bril-camera legde alles vast: hoe mijn paal in en uit haar strakke aarsgat pompt, daarna haar trouwfoto op het nachtkastje en daarna weer haar kontneukpartij. Het duurde niet lang of Theora kwam gillend en spuitend klaar. Dat was mij ook teveel en ik spoot straal na straal in haar darmen. Toen ik me terugtrok had ik en goed uitzicht hoe haar geil en mijn zaad over de kussens stroomden. Ook het kussen waar Leo weer zijn lege hoofd op zou leggen.

Ondanks dat ik een lading zaad kwijt was, bleef mijn pik hard. Het blauwe pilletje werkte prima. Theora dacht dat het door haar kwam dat mijn lul niet verslapte. Ze giechelde: ‘Man, je hebt nog steeds een lul als een hengst. Die moet ik vandaag toch leeg krijgen!’
Ik stak mijn hand naar haar uit en ze kwam dichterbij om een slokje uit de meegebrachte wijnfles te nemen. Maar ook in de wijnkoeler zat een cameraatje dat al de hele tijd alles in de kamer vastgelegd had. Ik liet wijn over haar tieten en mijn lul lopen en zij begon het haastig op te likken. Ze drukte haar tieten omhoog, likte ze helemaal schoon en begon daarna haar eigen tepels hard te zuigen. Ze bleef me aankijken zonder met de ogen te knipperen. Haar tepels werden bikkelhard en ze wreef ze langs mijn schacht en langs mijn zak. Daarna verdween mijn pik weer tot in haar hals en met lange halen deepthroate ze me. Vette koe of niet, pijpen kon ze als de beste. Het zag ook beregeil uit hoe ze haar lippen om mijn stamper stulpte. Omdat ik pas gespoten had, kon ik het lang volhouden. Maar zij ook en ze ging door totdat ik het niet meer hield. Ze hield mijn spuitende paal vast en richtte op haar gezicht. De eerste straal ging tot op haar voorhoofd. Daarna sperde ze haar bek wijd open om de rest op te vangen. Ze bleef met open mond zitten, niet wetende dat ik zo prima kon filmen hoe ze volgespoten voor me zat. Theora slikte mijn kwak door en deed haar mond open als bewijs. Ze sloot haar ogen en veegde mijn eerste schot over haar gezicht. Dit was mijn kans: ik richtte de bril-camera op de familiefoto aan de muur en hield mijn middelvinger in beeld.

Nu zijn twee weken voorbij. Ik zit op mijn terras in de avondzon met op de achtergrond het spiegelende water van de Zwarte Zee en klik op ‘verzenden’. Een downloadlink naar een pornofilm met Theora in de hoofdrol wordt in één keer verzonden naar Leo, Theora, drie pubers, ie****en@gemeente-****.nl en ev*****dy@m****d*****.nl.
Klaar, wraak op een golddigger, twintig jaar later.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 9840 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Wraak op een golddigger”

Plaats een reactie