BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Op vakantie in antwerpen deel 26

Het was rond kwart over zeven dat we gewekt werden door Liesje die de kamer ingestormd kwam en riep: tijd om wakker te worden, we hebben een drukke dag voor ons. Ze kwam op de rand van het bed zitten en tilde haar bloes wat omhoog en zei trots: kijk, het begin is daar en inderdaad ze begon een klein buikje te krijgen. Het werd tijd dat ik ook JJ eens onderwierp aan een visuele test. Toen JJ opstond en naast het bed stond was ook daar het begin van een buikje te zien. Ik zag Lila een beetje jaloers toekijken en liep dus naar haar toe en streelde haar buik. Ik zei: je loopt meer dan een maand achter op hen, jouw buikje komt ook wel. Ze hield haar hand boven op die van mij op haar buik en zei: ik weet het, maar voel toch iets van jaloezie. Ik gaf haar een kus en zei: jij kan precies zien wat er met jou gaat gebeuren, voor het gebeurt. Je hebt twee voorbeelden waar je je aan kan spiegelen. Ik voelde bij JJ aan haar tietjes en merkte dat deze een stuk steviger aanvoelden.

Hierna deed ik hetzelfde bij Liesje en ook daar voelde ik de stevigheid. Ik zei: vandaag gaan we nieuwe naaktfotos van jullie maken. Op die manier kunnen jullie het zelf ook zien. We kleedden ons en gingen naar de keuken waar Loes, moeder en Chi zaten te wachten. Lila zei: sorry, ik ga nu jullie ontbijt maken. We lagen zo lekker met elkaar te slapen dat ik de tijd vergeten was. Ze deed haar schort om en begon aan het ontbijt. Ik liep traditiegetrouw de keuken in en speelde even met de tieten van Lila, die semi kwaad tegen mij zei: kan je niet met de tieten van Loes of je moeder gaan spelen? Ik zei: nee, dit zijn mijn lievelingstieten. JJ keek me aan en ik zei er achteraan: op die van JJ na natuurlijk. Ze gaf me een glimlach en zei: het is maar dat je dat niet vergeet. Lila vroeg: dus dan ben ik nummer twee? Ik streelde zacht over haar tepels en zei: jij bent nummer twee. Ze keek trots als een pauw. Tijdens het ontbijt besproken Loes en moeder wat ze die dag zouden gaan doen in Antwerpen. Chi zei: ik moet hier in huis het nodige doen en Lila mag zich vandaag concentreren op de boekhouding, dus jullie drie staan er vandaag alleen voor. Ik zei: ok, wij gaan vandaag eerst boven alles uitmeten, en dan vanmiddag gaan we de winkel schoonmaken. Ik zei: ik wil beginnen de keuken uit te meten. Ik wil weten waar de afvoer moet komen voor de vaatwasser en het aanrecht. Verder waar de diverse stopcontacten moeten komen. Datzelfde wil ik doen in de loft. Daar ook de afvoer, de stopcontacten en de badkamer uitmeten. Jullie mogen jezelf bezighouden met schoonmaak. Ik zei: we nemen mijn camera mee om fotos te maken en jouw camera om fotos te bekijken die jij bij Ikea en de Sanitair winkel gemaakt hebt.

We waren een klein uur bezig toen Lila binnenkwam met een vrouw van een jaar of 25. Ze stelde zich voor als Stella en zei dat ze de werkvoorbereider was en kwam kijken wat er allemaal gedaan moest worden. Lila liet haar achter bij me en vertrok weer. Ik zei: zullen we dan maar op de loft beginnen? Ze knikte, pakte haar laptop en meetlint en liep met me mee. Ik liet haar zien waar ik de badkamer en het keukenblok wilde hebben. Ze keek me aan en zei: dat betekent dat we een deel van het plafond zullen moeten verwijderen op de eerste etage. Tevens moeten we bekijken of we in de bestaande afvoerleidingen kunnen inpassen. Ze nam haar meetlint en zei: we zullen hier, net als op de eerste etage een valse muur moeten zetten om alle leidingen, afvoer, aanvoer en stroom achter weg te werken. Daarmee verlies je ongeveer 15 centimeter van je ruimte. Ik zei: is dat een probleem? Nee hoor antwoorde ze. Ze vroeg of ik al wat in gedachten had en ik zei: zowel hier als op de eerste verdieping wordt het keukenblok van Ikea, want daar krijg ik 25 jaar garantie. Ze zei: heel verstandig, en het sanitair? Ik zei: hier een douchecabine, liefst een hoekcabine en een toilet, ik weet niet wie ik daarvoor moet benaderen. Stella zei: dat kunnen wij ook allemaal leveren voor je. Ik zei: dat is fantastisch.

We liepen terug naar de eerste verdieping en deden daar ook het nodige meetwerk. Ik zei tegen Stella: ik denk dat er wel wat aanpassingen in de stroomvoorziening moeten komen. We willen in de koek een magnetron en een stoom oven, verder een afwas machine en een grote dubbel deur koelkast. In de badkamer, die vergroot moet worden uit een van de slaapkamers, moet een wasmachine en droger komen, alsmede een spabad, een toilet, een wastafel en een inloopdouche. Oh, op de loft moet er ook nog een wastafel in de badkamer komen. Stella noteerde alles op een stuk papier. Ik pakte de camera van JJ en liet de foto van de inloopdouche zien en vroeg: kunnen jullie zoiets ook leveren? Ze zei: wij kunnen in principe alles leveren. Ik zei: mooi, dan wil ik die op deze etage. Ze begon te meten en zei: we zullen een stuk vloer weg moeten halen en er beton moeten storten om de douche, en het wasmachine en droger weg te kunnen zetten. Dat maakt de vloer ongeveer 5 centimeter hoger dan die nu is. Ik zei: geen probleem. Ik liet haar de stroomvoorziening zien en ze zei: we zullen deze moeten vervangen door een grotere groepenkast. Ik zei: kan je er dan ook een voorziening in maken om er een solar systeem in te koppelen.

Ze keek me aan en zei: ook dat kan en we kunnen het met een subcontractor regelen om dat te installeren. Ik zei: dat zou geweldig zijn. Ik vroeg: hoe lang denk je dat dit gaat duren? Ze zei: de solar weet ik nog niet maar voor de rest moet je op ongeveer een week of 3 tot 4 rekenen. Ze zei: je geeft me in ieder geval genoeg te doen op mijn verjaardag. Ik vroeg: ben je jarig dan? Ze zei: ik ben net 25 jaar geworden, sinds vanmorgen 3 uur. Ik pakte mijn telefoon en belde Lila en zei: ga eens een verjaardagstaart halen met 25 kaarsjes erop. Lila vroeg niet eens waarom maar ging er direct mee aan het werk. Ik ging op de enige stoel zitten die we hadden staan en Stella zei: ik wil even wat dingen in de laptop invoeren ze zei: mag ik even op je schoot zitten? Ik zei: maak het jezelf makkelijk. Ze ging op mijn schoot zitten en bewoog een aantal keren met haar kont tot mijn pik in haar bilnaad lag. Ze zei: zo, nu zit ik makkelijk. Ze pakte haar laptop en ging diverse dingen ingeven. Terwijl ze dit deed schoof ze zacht over mijn pik op en neer. Ik ging met mijn handen om haar middel en ze zei: ik was hiervoor gewaarschuwd.

Mijn handen gingen naar haar tieten en ik voelde door de stof dat ze flinke tieten had. Ze bleef wat dingen invoeren op haar laptop en omdat ze geen bezwaar maakte ging ik met mijn handen onder haar trui en t-shirt. Ik trok haar bh omhoog en streelde haar tieten. Ze keek even achterom en zei zacht: mijn moeder had me gewaarschuwd dat dit zou kunnen gebeuren. Ik vroeg: wie is je moeder? Ze zei: Emma is mijn moeder en toen ik de fotos zag die jij van hen genomen had dacht ik: misschien wil hij mij ook wel op de foto zetten, daarom ben ik hier gekomen en niet een van de andere werkvoorbereiders. Ik zei: ik wil graag fotos maken, maar we wachten op de verjaardagstaart. Ik vroeg wat voor fotos wil je, seminaakt of volledig naakt? Ze zei: beide en als je vriendin het niet erg vindt wil ik haar erbij betrekken. Ik tilde haar van mijn schoot en zei: laten we het aan haar vragen. Stella legde de laptop aan de kant en we liepen samen naar onze slaapkamer. Daar lagen Liesje en JJ naakt op het bed met elkaar te spelen. Ik zei semi boos: ik dacht dat jullie aan het schoonmaken waren? Liesje zei: ja, dat zijn we ook, we zijn elkaar aan het schoonmaken. Ik zei: JJ, ik heb hier onze werkvoorbereider. Haar naam is Stella en ze is de dochter van Emma. Ze wil graag op de foto, met jou en mogelijk ook Liesje erbij. Zouden jullie dat willen doen?

JJ zei: omdat het de dochter van Emma is doe ik het graag. JJ zat net als Liesje schaamteloos op het bed en zei tegen Stella: waarom kom je niet tussen ons zitten. Ik zei: je mag haar bovenkleding uitdoen, de rest blijft aan tot de verjaardagstaart er is en ze de kaarsjes heeft uitgeblazen. Ik zei tegen Stella: doe wel voorzichtig met ze, ze dragen alle twee kinderen van me. JJ een tweeling en Liesje een enkel kind. Ze keek me aan en zei: ik zou bijna jaloers worden JJ stond op en trok de trui en het t-shirt uit en zag de bh boven de tieten zitten. Ze keek me aan en zei: wat heb jij toch met tieten? JJ deed haar bh af en gaf haar een korte kus op de mond. Stella keek naar mij en ik zei: wij delen alles met elkaar, dat zou je uit de fotos van je moeder hebben moeten zien. Ze zei zacht: jullie delen alles? Ik zei: ja, haar moeder, Liesjes moeder, mijn moeder. We hebben regelmatig seks met elkaar. WOW was haar antwoord, ik wist niet dat het zover ging. Ik zei het gaat nog verder, de vrouw die jou hiernaartoe heeft gebracht is ook zwanger, even als haar natuurlijke moeder en de tante van JJ, en allemaal door dezelfde vader. Wist jij overigens dat Emma en Riet de peettantes van de kinderen van JJ en Lila worden? Nee, dat wist ik niet zei Stella JJ stond achter Stella en streelde zacht over de tepels van haar.

Ze kreunde zacht en haar tepels waren steenhard. Ik ging naar Stella en nam haar tepels om beurten in mijn mond. Ze hield mijn hoofd vast zodat ik niet weg kon. Liesje was achter mij komen staan en maakte mijn broek open en trok die samen met mijn boxer naar beneden. Ze pakte een hand van Stella en bracht die naar mijn pik. Ze zei zacht: deze jongen is de oorzaak van alle zwangerschappen. Stella keek naar beneden en zei: mijn moeder heeft dus echt niet overdreven. Ze vroeg aan Liesje: en kan hij echt zoveel klaarkomen? Liesje zei: ik weet van 6 keer achter elkaar en enorme hoeveelheden zaad. Zoveel zaad heb ik nog nooit bij iemand gezien, maar daar kom je straks zelf wel achter. Ze keek met een geile blik naar JJ en vroeg: en jij vindt dat niet erg? JJ zei: ik weet dat ik de enige vrouw voor hem ben, en zolang dat zo is vind ik het niet erg. Het is beter voor ons sexleven als hij af en toe iets nieuws probeert. Op dat moment kwam Lila binnen met de verjaardagstaart. Ze plaatste de twee kaarsjes erop, een twee en een vijf en zette die op de stoel in de woonkamer. Ze stak de kaarsjes aan en kwam naar de slaapkamer. Ze zei: kut, ik moet terug naar het werk, maar ik zal je ongetwijfeld nog wel vaker ontmoeten. Mijn naam is Lila. Stella stelde zich voor en vroeg: hoe veel weken ben jij zwanger? Lila zei: iets meer dan een maand en ik ben er dolgelukkig mee. Stella vroeg: ook als je weet dat de vader bij meerdere vrouwen kinderen gaat krijgen? Lila zei: dat is het mooie, dan hebben de kinderen straks anderen om mee te spelen. Wat wil je nog meer?

Stella zei: ja, als je het zo bekijkt en je hebt geen last van jaloezie? Lila zei: waarom jaloezie, als ik het aan mijn zus vraag mag ik hem best voor een avond of nacht lenen. Ik heb niet het gezeur van een man die dingen wil als ik er geen zin in heb. Niets mooier voor een vrouw! Lila zei: schiet maar op voor de kaarsjes opgebrand zijn. Ik pakte mijn camera en liet Stella haar kaarsjes uitblazen en nam er fotos van. JJ haalde de kaarsjes weg en drukte Stella met haar tieten in de slagroom op de taart. Ze kwam verbaasd overeind en JJ en Liesje begonnen elk de tieten schoon te likken en om beurten met hun mond vol slagroom met Stella te tongen. Het werd een echt kliederfestijn. Lila stond toe te kijken. Ze pakte mijn pik en stak die diep in de taart en ging voor mij zitten en begon mijn pik schoon te likken. Stella keek met grote ogen toe terwijl JJ en Liesje de rok van haar uit trokken en haar drijfnatte slipje verwijderden. Ze stond nu volledig naakt en terwijl Lila mijn pik schoonlikte nam ik fotos van Stella. Zowel close-ups als fotos met de meiden. Toen Lila klaar was met mijn pik zei ze: sorry, maar ik moet nu echt aan het werk. Ze vertrok. Ik vroeg nadat we de rest van de taart op hadden of Stella alleen naakt op het bed wilde gaan liggen zodat ik haar daar van diverse kanten kon fotograferen.

Ze deed dit en ik maakte diverse mooie opnames, waarbij ik sommige vanuit een hoog perspectief vanaf de stoel van haar nam. Ik vroeg aan JJ of ze bij Stella wilde gaan liggen. Ze deed dit en Stella begon JJ te strelen, heel onschuldig. Het waren mooie fotos. Liesje klom ook op het bed en ging tussen de benen van Stella zitten en streelde haar kutje. Stella genoot van alle aandacht. Na een aantal minuten ging Liesje op haar knieen tussen de benen van Stella zitten en begon ze haar kut te likken. JJ begon Stella te kussen en al snel was het een grote orgie tussen de drie vrouwen. Na een paar orgasmes van Stella ging JJ van het bed af en nam ze de camera over van me. Ze zei: laat haar nu maar eens voelen hoe het is om door jou geneukt te worden. Liesje ging bij het hoofd van Stella zitten en ik pakte twee kussens en legde die onder de kont van Stella. Ik nam haar benen en legde die op mijn schouders en zette mijn pik tussen haar schaamlippen. Heel langzaam ging ik bij haar naar binnen en begon ik haar te neuken. Ik was driekwart in haar toen ik haar baarmoederhals voelde. Ik stootte er zacht tegen en Stella zei: dieper kan niet. Ik zei: dat zullen we nog wel eens zien.

Ik begon in haar te stoten en bij elke stoot een beetje door te drukken. Het duurde bijna een kwartier voor de baarmoederhals opende en ik mijn pik helemaal in haar had. Ze vroeg wat heb je gedaan en ik zei: mijn eikel zit nu in je baarmoeder. Ze keek me verbaasd aan en ik begon nu harder in haar te stoten en vijf minuten later spoot ik mijn zaad rechtstreeks in haar baarmoeder. Ik bleef even op haar liggen en zei: je baarmoeder is nu vol zaad. Ik kuste haar vol op de mond en hierna zei ze: dankjewel, dit was heerlijk. Ik keek haar aan en zei: je krijgt nu een half uur rust en daarna gaan we verder, ik ben nog niet klaar met je. Ik trok mijn pik tergend langzaam uit haar en voelde haar baarmoederhals sluiten. Ik ging naast haar liggen en kuste haar weer. Liesje vroeg aan JJ: mag ik nu? JJ zei: ik heb hem de hele nacht in mij gehad, ik kan wachten tot vanavond, ga je gang. Liesje klom over mij en liet zich op mijn pik zakken en begon mij rustig te berijden. Ze ging vooroverhangen zodat haar clit over mijn pik schuurde en kwam meermaals klaar. Een kwartier later vulde ik haar kut ook. Ze klom van me af met een zaad druipende kut. Stella keek er naar en zei: hoeveel zaad spuit je? Ik zei: als je het goed wil zien, dan wil ik tussen je tieten klaarkomen. Mijn pik was slijmerig genoeg dus ging ik over haar buik zitten en legde ik mijn pik tussen haar tieten. Ik zei tegen Stella: druk ze maar tegen elkaar, dan ga ik ertussen schuiven. Hoe harder je drukt, des temeer de frictie wordt en hoe sneller ik klaarkom. Stella drukte haar tieten strak tegen elkaar en ik stootte bijna een kwartier voor ik zei: let nu goed op want ik ga klaarkomen.

Stella keek met grote ogen toe hoe de eerste twee stralen over haar hoofd gingen en de rest in haar gezicht terecht kwamen. Ze telde en eindigde bij acht stralen. Ze zei: dit heb ik nog nooit meegemaakt. Ik keek haar aan terwijl JJ en Lisje haar gezicht schoonlikten. Toen dat gedaan was zei ik: en dan wordt het nu tijd voor jou om meerdere keren te gaan klaarkomen. Ik zei: ga maar op mijn buik zitten. Ze deed dit en wilde mijn pik in haar steken. Ik zei: nee, dat straks pas nu ga je op mijn pik zitten en leg je je schaamlippen aan weerskanten van mijn pik. Ze deed dit en ik zei: steun nu maar op mijn borst en schuif maar op en neer. Stella begon heel rustig en voelde elke ader op mijn pik over haar clit schuren. Ze kreunde hard en kwam naeen paar minuten heftig klaar. OOOOOHHHHH WAT IS DIT VOOR MAGIE JAAAAAAAHHHHHH. Ze wilde stoppen maar ik zei: doorgaan, dan houd je orgasme aan. Stella bleef door schuiven en bleef klaarkomen. Na drie minuten tilde ik haar op en liet haar over mijn pik zakken. Ik zei: nu mag jij het werk doen. Ze bereed me hoofdzakelijk met mijn eikel vooraan in haar kut. Het merendeel van mijn pik ging niet in haar. Ze begon met haar kutspieren mijn eikel te verwennen en na nog eens vijftien minuten spoot ik mijn zaad in haar. Ze klom van me af en keek naar haar zaad druipende kut. JJ zei: snel, ga liggen dan lik ik het op, zonde om dit kostbare zaad verloren te laten gaan. Stella kwam nogmaals klaar op de tong van JJ. Ze lag uitgeput op het bed en zei: hier heb ik geen woorden voor.

Ik keek JJ aan en zei: trek eens vlug wat kleren aan en neem de handschoenen en het slaapmasker van je moeder mee. Stella keek me aan en ik zei: je gaat een compleet nieuwe ervaring krijgen. JJ was met drie minuten terug. Ik deed het slaapmasker bij Stella voor en zei: nu ga je mooie dromen krijgen. JJ en Liesje deden elk een handschoen aan en begonnen Stella zacht te strelen. Ik zei tegen Liesje: leg de twee kussens weer onder haar zodat je toegang hebt tot beide gaatjes. Liesje deed dit en ging verder met strelen. Stella kwam klaar voor ze ook maar in de buurt van haar kut waren geweest en het kreunen werd met de minuut erger. Toen ze bij haar kut aankwamen en JJ zacht met twee vinger over haar clit ging en haar vingers erop liet rusten kwam Stella weer heftig klaar. Deze keer was Liesje echter met haar trillende vingers tegen haar anus aan het drukken en drukte de vingers naar binnen. Dit was te veel voor Stella en terwijl ze heftig aan het kaar komen was verloor ze de controle over haar blaas. Ik had dit allemaal op foto staan, inclusief het deel waar de pis uit haar kut spoot. Haar orgasme hield acht minuten aan en tenslotte riep ze: genoeg, ik kan niet meer. Dat was het moment dat JJ en Liesje ophielden en het masker van het gezicht van Stella afdeden. Tranen rolden over haar gezicht. Ik ging naar haar toe en likte ze weg. Na een kleine minuut zei ze: ik heb nog nooit zoiets meegemaakt en ik schaam me dat ik mijn controle over mijn blaas verloor. Ik zei: ik wist dat dit gebeuren zou. Het is tot nu toe nog bij elke vrouw gebeurd. Je hoeft je er niet voor te schamen. Ze keek me aan en vroeg: echt, bij elke vrouw? Ik zei: ja, bij elke vrouw. Ik zei: en als deze meiden het bij mij gebruiken kom ik binnen een minuut klaar.

Stella zei: mag ik dat eens zien? Ik ging liggen op de plek van stella met de kussens onder me en JJ begon bij mijn pik en Liesje met haar duim op mijn ballen en haar vinger stegen mijn anus en inderdaad, na iets meer dan een minuut spoot mijn zaad hoog de lucht in en landde het op mijn buik. Stella wachtte tot ik uitgespoten was, keek JJ aan en vroeg: mag ik het schoonlikken? JJ zei: natuurlijk, ga je gang. Stella likte eerst het zaad van mijn buik en begon daarna mijn pik schoon te likken. Tot slot nam ze mijn eikel even in haar mond en speelde er even met haar tong mee. Ze nam mijn pik uit haar mond en gaf me een kusje op mijn eikel. Daarna kwam ze naar mijn gezicht en kuste ze met haar mond open en haar tong in mijn mond. Ik kuste haar terug en na een halve minuut zei ze: dit is de mooiste verjaardag die ik ooit gehad heb, en ik heb hele mooie verjaardagen gehad, maar niets wat ook maar in de buurt komt. Ze ging naast mij liggen en JJ ging naast haar hoofd zitten. Ze zei: wil jij nu ook iets voor mij doen? Ik wil weten of jij net zo goed kutje kan likken als Riet of Emma. Stella wachtte niet en trok JJ over haar hoofd en begon haar vol overgave te likken tot JJ niet een, niet twee maar drie keer klaarkwam. JJ zei naderhand: beslist beter, maar misschien is het de leeftheid. JJ kuste Stella en het werd een tongzoen. Stella zei daarna: wist je dat dit de eerste keer is dat ik gevreeën heb of seks gehad heb met een, laat staan twee vrouwen.

Ik keek haar aan en zei: en ik dan? Ze zei: jij bent een verhaal apart. Het is geen wonder dat zowel mijn moeder als Riet het zoveel over je hebben. Ik pakte mijn camera en liet haar een paar fotos zien. De laatste die ik liet zien lag ze met open mond klaar te komen en spoot de pis uit haar. Ik zei: ik zal je de fotos toesturen. Ze zei: je mag de mooiste ook naar mijn moeder sturen. Ik zei: vanavond stuur ik jullie allebei een we share file. Maar je moet me wel even je email geven. Ze liep naar haar tas en pakte een kaartje en zette op de achterkant haar prive email adres. Ze zei: niet naar het zakelijke adres sturen, dat kan problemen opleveren. Ik zei: maak je niet druk. Ze zei: ik stuur je morgenmiddag een kostenberaming en een tekening van hoe het eruit komt te zien. Het solar gedeelte wordt een aparte beraming. Ik zei: dat moet een hybride systeem worden met een capaciteit van 10 Kilowatt. Ik zei: ik kijk ernaar vooruit. Je moeder heeft mijn email adres. Ze vroeg: geef het mij ook maar even. Ik zei Gerrit*****bos***@gmail.com stuur het daar naartoe, dan komt het goed. Ze keek me aan en zei: komt in orde. Ze kleedde zich aan en pakte haar spullen bij elkaar. Ze vroeg of ik nog een voorkeur had voor de werkploeg? Ik zei: hoe bedoel je? Ze zei: er zijn vrouwen die geen mannen in huis willen hebben. Ik keek haar aan en vroeg hebben jullie dan ook vrouwelijke werkploegen? Ze keek me lachend aan en zei: de tijd van timmerMAN is al lang voorbij, hetzelfde geld voer ieder beroep. Ik zei: dan kies ik voor een uitsluitend vrouwelijke groep.

Ze keek me lachend aan en zei: geregeld, maar privetijd wordt ook in rekening gebracht. Ze gaf ieder van ons nog een tongzoen en vertrok. Nadat Tessa vertrokken was kleedden wij ons ook en gingen we terug naar de salon. Daar nam ik een usb stick en zette daar de fotos op die geprint moesten worden. Ik zei tegen Jj: heb je of jullie zin om mee naar de printshop te gaan, de fotos te laten afdrukken en lijsten te gaan halen? Ik kreeg direct een volmondig ja en zei: daarna gaan we even naar Henk om te kijken hoe het daar gaat. We namen de tram de stad in en gingen eerst naar de printshop. Ik vertelde dat ik van 5 fotos 25 afdrukken elk op a5 moest hebben en vertelde om welke fotos het ging, de andere vier die ik geselecteerd had wilde ik 25 afdrukken op a4 hebben. De man achter de toonbank zei dat ik deze net voor sluitingstijd kon komen ophalen. Ik liet de stick achter en we gingen op zoek naar lijstjes. Voor de serie van 5 ging ik terug naar de winkel waar ik de eerste keer het lijstje gehaald had. Hij had er nog 7 en hij had 12 stuks voor a4 fotos. Ik vertelde hem dat ik 100 lijsten voor a4 nodig had en 25 voor de serie van a5. Hij zei: die zal ik moeten bestellen en dat duurt ongeveer een week. Maar daarvoor wil ik wel een aanbetaling hebben. Ik zei: als je ze voor dezelfde prijs kan leveren als die we nu meenemen betaal ik het volledige bedrag vooruit.

Hij was ermee akkoord en ik betaalde de lijsten en we vertrokken naar de winkel van Henk. Daar aangekomen zei hij: wat ben ik blij jouw te zien. Ik heb een grote vraag naar de fotos. Ik zei: we gaan vanavond een aantal inlijsten en die komen we morgen brengen. Henk zag Liesje en zei: jij bent een van de twee meisjes in de foto, of niet dan? Liesje antwoordde enigszins beschaamd: ja dat ben ik. Henk zei: je hoeft je niet te schamen, het zijn fantastisch mooie fotos. En ik heb wat voor jou en voor het andere model. Hij haalde twee doosjes van onder de toonbank en gaf er een aan Liesje. Liesje opende de doos en zag alleen een stukje plexiglas. Ze zei tegen Henk: wat is dit en wat moet ik ermee. Henk nam het doosje. Zette het stuk plexiglas in de voet en sloot de transformator aan zodat het ledlicht in de voet aan ging. Pas toen zag Liesje wat ze gekregen had. Mijn god wat mooi, mag ik dat echt hebben? Henk zei: ja, en de andere is voor je vriendin. De derde stond maar 20 minuten in de winkel voor ik hem verkocht had. Ik zei: Henk, weet jij die prints die je verkocht had? Ze hangen in de galerij voor het 5 voudige van jouw verkoopprijs. WAT????? zei Henk. Ik zei: wij zijn onder het mom van klanten wezen kijken en verschoten ook van de prijs. Dus als ze weer bij jou komt moet je de prijs verdubbelen. Ik heb morgen ook een paar andere fotos die heel mooi zijn. Er zijn 7 frames waarop de tekst moet worden gegraveerd en je krijgt 4 verschillende fotos, elk drie exemplaren op a4 formaat. Ze zullen allemaal getekend zijn door zowel mijzelf als de modellen en zullen genummerd worden. Drie van de vier a4 fotos zijn nieuw en krijgen de nummers 1 van 100 tot en met 3 van 100 de andere krijgt het volgnummer 2, 3 en 4 van 100 en de serie worden 3 t/m 9 van 100. Ik kom die morgen bij je brengen.

Henk nam me even terzijde en zei: waarom wilde je de prijs van mijn apparatuur weten? Ik zei: omdat ik iets eender wil beginnen. Henk vroeg of ik haast had en ik zei: nee hoor ik heb wel even tijd. Hij liet me de originele facturen zien van zijn apparatuur en dat kwam op net onder 100000 euro uit. Hij zei: in Mei loopt mijn lease af en wil ik er eigenlijk mee stoppen. Als je interesse hebt kunnen we een deal maken dat jij alles overneemt, inclusief de voorraad. Ik keek hem aan en vroeg: over hoeveel praten we dan? Hij zei: voor 70000 euro mag je alles hebben. Ik zei: zoveel geld heb ik niet, kan het niet voor minder? Hij dacht er even over na en zei: ok, ik kan het je laten overnemen voor 60000 euro, mits ik er nog gebruik van mag maken voor speciale opdrachten. Materiaalkosten betaal ik dan. Ik zei: in dat geval heb je een deal. We sloegen de handen tegen elkaar en ik zei: ik vertrouw erop dat jij je hieraan houdt. Hij zei: maak je niet druk, ik doe dit liever dan dat ik apparatuur afzonderlijk moet gaan verkopen. Ik vroeg aan Henk of hij een aanbetaling wilde en hij zei: dat zou mooi zijn, zou je 20% kunnen aanbetalen? Ik keek hem aan en zei: Henk, ik ben maar een arme student. Wat als ik je 10% aanbetaal? Hij zei: ja, daar had ik nog niet aan gedacht. Ok 10% kan ik mee leven.

Ik pakte mijn portomonee en gaf mijn bankkaart aan JJ en zei: hier schat, pin jij even 6000 euro voor Henk dit is mijn nummer, en ik gaf haar mijn pincode. Ze keek me aan en zei: ben jij gek geworden, wat heb je gedaan? Ik zei: dat is een aanbetaling voor alle apparatuur die Henk heeft staan. Per Mei nemen wij zijn hele inboedel over en verhuizen we het naar onze winkel. Ze zei: en jij doet dat ongevraagd? Ik antwoordde: ik vraag het je nu toch? 6000 euro dan hebben we 10% van het totaalbedrag betaald. De rest komt in Mei. Ze keek me hoofdschuddend aan en zei: ik hoop dat je weet waar je aan begint. Ik zei: dit is voor onze toekomst, vertrouw op mij. Ze keek me aan, gaf me een kus en betaalde en zei daarna: volgende keer wel in overleg ok? Ik zei: prima schat. Toen we vertrokken vroeg ze aan mij: hoe komt een student aan zoveel geld? Ik zei: ik werk al vanaf mijn 13e jaar en heb flink gespaard. Bullshit zei ze. We liepen langs een pinautomaat en JJ besloot even vlug te kijken wat mijn balans was. Toen ze die zag trok ze wit weg. Liesje hield haar vast en zag ook wat er op mijn rekening stond. Wat de fuck was haar opmerking. Ik zei: ik heb afgelopen week een meevallertje gehad. Hiervan gaan wij ons huis heel mooi maken. Je moeder hoeft niet te betalen voor de keuken of de badkamer. Dat doe ik zelf. JJ zei: ik kan dit bijna niet geloven, we hebben samen bijna een half miljoen op onze rekeningen. WOW.

Ze vloog me om de nek en zei: en ik maar denken dat ik het geld zou moeten verdienen als de babys er zijn. Ik zei: maar dat verwacht ik wel van je. Ik kreeg weer een stomp op mijn bovenarm met de opmerking: wat is dat nu weer voor praat. Ik maakte de opmerking terug: jullie vrouwen willen toch zo geëmancipeerd zijn? Moeder in eigen buik? JJ zei: wil jij vanavond op de bank slapen of zo? Ik zei: nee, maar als het moet heb ik nog keuze genoeg. Dat denk ik niet zei JJ, ik bind je vast op mijn bed en ga bij de deur op wacht zitten. Kinky zei ik. Ze schoot in haar lach en we liepen arm in arm terug naar de printshop. De man achter de toonbank zei: he, ik herken jullie van de fotos. Ik zei dat klopt, maar ik heb een vraagje aan jou, wat is het grootste formaat dat jij hier zwart wit kan printen? Hij zei: tot a1 formaat hoezo? Ik zei dan heb ik mogelijk nog meer werk voor je, mits je prijzen redelijk zijn. Hij antwoordde: daar komen we wel aan uit. Hij gaf me de rollen met de fotos en we vertrokken na betaald te hebben.

Met tassen vol frames en fotos gingen we terug naar de salon. Daar aangekomen zaten Chi, Loes en moeder samen met Lila in de woonkamer. Liesje pakte haar plexiglas foto uit en liet die zien. Ze zei: en ik heb er ook een voor Jasmin. Iedereen keek bewonderingswaardig naar het kunststukje. JJ zei tegen Chi en mijn moeder: we hebben de eerste stap gezet in onze nieuwe zaak. We hebben een aanbetaling gedaan op alle apparatuur die we nodig hebben. In Mei wordt alles hiernaartoe gebracht, dus we hebben tijd om de winkel op te knappen. We vertellen straks wel meer, eerst moeten we wat fotos gaan inlijsten voor de verkoop. We gingen naar de slaapkamer van JJ en begonnen met het werk. Drie uur later waren we klaar. Lila warmde ons eten op en hierna gingen we nog een half uur met elkaar zitten praten voor we naar de slaapkamer gingen. Daar zei ik tegen JJ: ik wil nog even mijn mail nakijken. Ik opende de computer en daar was een voorcalculatie voor de werkzaamheden. Het kwam op 58000 euro uit tevens zat er een 3d model bij waarin we konden zien hoe het eruit zou komen zien. Ik riep JJ en zei: is dit ongeveer wat je wilde en ik liet haar de keuken zien. WOW was alles wat ze kon uitbrengen. Ik opende de 3d tekening van de loft en ze zei weer WOW wat mooi.

Als laatste opende ik de 3d tekening van de badkamer. Ik zei was dit wat je in gedachten had en ik liet haar met de muis door de badkamer kijken. Ze zag de douche en vloog me om de nek. Ik houd van je zei ze. Die douche, en dat bad, ik denk dat ik meer in de badkamer dan in de slaapkamer zal zijn. Ik antwoordde: maar niet heus, je moet aan je huwelijksvoorwaarden voldoen. Ze keek me aan en zei: wat bedoel je? Ik zei over 23 maanden ga ik met je trouwen, maar ik wil je voor die tijd wel uitproberen. Je koopt toch ook geen auto zonder een proefrit? Daar kreeg ik weer een stomp op mijn arm voor. Je hebt al genoeg geprobeerd en ze wreef over haar kleine, maar zeer zeker aanwezige buikje. Er was ook nog een mail van Emma waarin ze schreef: ik zie dat je tevreden bent met je werkvoorbereider. Ze heeft me alles verteld. Volgend keer dat je naar ons komt wil ik die handschoenen ook eens proberen. Ik beantwoordde de mail met: volgende keer ga jij ook klaarkomen en je blaas legen tegelijk. Je mag dat boven mijn hoofd doen. Hierna gingen we naar bed.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 3491 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie