BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Op vakantie in Antwerpen deel 60

Vandaag zouden we naar Siena gaan, echter eerst douchen en ontbijt. Toen ik uit de douche kwam zag ik Sofia staan. Wat was ze mooi met haar nieuwe kapsel. Ze zag er jonger en frisser uit, zeker met het t-shirt wat ze droeg waarbij haar tepels mooi zichtbaar waren. Het was mooi weer en we gingen buiten met alle groepen samen ontbijten. Toen Sofia naar buiten kwam werd er gefloten en vol bewondering gekeken. Ze kreeg allerlei opmerkingen dat ze er zo mooi uitzag. Toen we het ontbijt op hadden vroeg ik aan Bianca en Celia of ze even de caravan in konden komen. Ik volgde samen met Lila, Sofia en Bella. Ik zei: jullie weten dat de komende twee dagen ik tijd met jullie ga spenderen? En jullie weten wat er te gebeuren staat? Op beide vragen kreeg ik een ja antwoord. Ik zei: dan wil ik dat jullie beide jezelf even door Lila laten behandelen zodat jullie er hetzelfde uitzien als jullie collegas en ik tilde de rokjes van Bella en Sofia omhoog.

Twee mooie naakte kutjes. Ik vroeg: wie wil er eerst? Bianca zei: doe mij dan maar eerst en terwijl we dit doen wil ik even een serieus gesprek met je aangaan. Ze begon: een van de meisjes in mijn groep is niet van onze school. Haar naam is Donata en ze komt van een zeer arme boeren familie. Wij hebben allemaal ingelegd om haar deze reis te geven temeer omdat het waarschijnlijk de laatste reis is die ze nog kan maken. Ze heeft leukemie en nog maar een verwachte levensduur van maximaal 6 maanden. Ze is vriendinnen met Gilda en Olimpia die samen met Delfina onze groep vormen. Ze is niet aan de pil in verband met haar medicatie maar wil toch met alles meedoen. Ze wil geen uitzondering zijn maar ik wil je vragen haar de extra aandacht te geven die ze nodig heeft. Als dit haar laatste trip is willen wij allemaal dat het de ervaring van haar korte leven wordt. Zou jij daaraan meewillen werken? Lila zei: laat dat maar aan hem over. Hij is specialist in dat soort dingen.

Weet je nog Bella dat ik je vertelde over Ines in Portugal? Ik weet zeker dat hij haar de komende dagen onder zijn hoede neemt. Er is echter een maar. Bianca vroeg: en wat is dat? Lila zei: dat wat er ook gebeurt, jullie gaan niet tegen hem in. Laat hem zijn ding doen. Bianca was nu ook mooi kaal en het was de beurt aan Celia. Een kwartier later was ook zei zo kaal als een biljartbal. Bianca en Celia wilden hun slipjes aantrekken maar ik nam die af en zei: jullie gaan beide net als Sofia en Bella een t-shirt aantrekken zonder bh en dan gaan we naar Siena. Ik liep naar Franca en vroeg haar het bh shirt terug te geven. Ze gaf het aan me en ik vroeg: wie van jullie is Donata? Een mooi, maar vrij tenger meisje stond op en zei: dat ben ik. Ik zei: dan moet jij even meekomen. Ze keek me vragend aan maar liep met me mee. Ik zei: ook jij weet inmiddels wat er vanavond gebeuren gaat? Ze knikte ja en ik zei: in voorbereiding daarvan ga jij vandaag dit shirt dragen.

Ze deed haar bloes uit en wilde het shirt aandoen. Ik keek haar aan en zei: vergeet je niet iets. Ze kleurde rood en deed haar bh uit. Een paar mooie b cup tieten kwamen tevoorschijn. Ik vroeg: je schaamt je daar toch niet voor of wel? Ze zei zacht: ik heb me nog nooit uitgekleed waar een man bij was. Ik zei: dat zal je vanavond ook moeten doen. Ik knielde voor haar en kuste haar tepels zacht en kuste daarna op haar mond. Ze deed haar mond niet open. Ik zei: vind je het niet fijn? Ze zei zacht: ik weet niet hoe ik moet kussen? Ben je nog nooit samen met een jongen geweest? Ze keek me aan en knikte nee. Ik zei: maar je wil wel met alles meedoen? Ze knikte ja. Ik zei dan word jij mijn speciale project voor de komende dagen. Ze keek me half lachend aan en vroeg: wat houdt dat in? Ik zei: ik ga jou ALLES leren wat een vrouw moet kennen. Maar voor we daaraan beginnen moet je mij eerst je slipje geven. Vandaag gaat iedereen zonder slipje naar Siena en morgen naar Luca.

Ze keek me aan en zei: en onze begeleidsters dan? Ik riep Bianca naar binnen en toen Donata zag dat die ook geen slipje droeg trok ze haar slipje uit en gaf het aan mij. Ik zei: vanaf vandaag zit jij naast mij in de bus. Ik streelde zacht over haar shirt en voelde haar tepels hard worden. Ze zei: ik krijg kriebels in mijn buik als je dat doet. Ik streelde haar kutje en vroeg: zitten die kriebels hier. Ze knikte met een rood hoofd. Ik zei: bij mij hoef je jezelf nergens voor te schamen. Ik zal jou wat fotos laten zien van een vrouw die zichzelf van het leven wilde ontnemen, maar die nu heel gelukkig en zwanger is. Ik opende mijn laptop en liet haar de fotos van Ines zien en Donata verschoot ervan. Ze zei: in de eerste fotos leek ze heel ongelukkig en als ik de foto onder de douche zie, zie ik een gelukkige vrouw. Ik zei: en dat is wat ik ook bij jou van plan ben te doen. Bianca heeft me verteld dat jij op een slechte plek in je leven staat. Ze begon te snikken. Ik zei: wat zijn de dingen die je nog wil doen in je leven?

Ze zei snikkend: genieten van alles zolang ik het nog kan en deze laatste twee dagen hebben me al veel plezier opgeleverd. De manier waarop jij met ons omgaat is compleet anders dan wat we deden in Rome. Daar was het enkel kijken, nu is het kijken en lachen. De manier waarop je Franca strafte, het incident met het ijsje en de chocolade met slagroom, dat was nooit gebeurd zonder jullie. Ik zei: dan gaan wij vandaag meer plezier maken, als je dat wil bedoel ik. Ze keek me lachend aan en zei: dat wil ik zeker. Ik zei: laten we dan maar eens beginnen. We liepen naar buiten en ik zei: voor jullie de bus in gaan, levert iedereen die nu nog een slipje aanheeft het in bij mij en schrijven jullie je naam erin zodat ik weet van wie het is. Daarna eerst een groepsfoto. Ik kreeg nog zes slipjes en zei: ik mis er nog een paar en ik zei tegen Donata: jij mag controleren en ieder die nog een slipje draagt over je knie leggen en vijf slagen op hun blote kont geven.

Donata schoot in haar lach en toen ze het derde rokje optilde vond ze een slipje. Ze trok het meisje naar voren, deed het slipje uit en gaf het aan mij en ging op een stoel zitten, trok het meisje over haar schoot en gaf haar vijf klappen op haar billen. Ik zei: nu moet je het ook weer goedmaken met haar. Spreid haar benen wat en streel haar kutje voor ze mag opstaan. Donata werd rood in haar gezicht en ik zei: je weet het, geen schaamte. Ze deed wat ik haar vertelde en stond toen op en ging verder met de controle. Er waren nog twee meiden die dezelfde behandeling kregen voor iedereen zonder slipje liep. Ik zei: nu allemaal in een rij, inclusief de leidsters en op commando jullie slipjes omhoog, jij ook Donata.

Ze ging langs Bianca staan en die sloeg een arm om haar nek ik zei ik tel tot drie en bij drie tilt iedereen hun rokje omhoog. Degene die het niet doen krijgen slaag op hun blote billen. Ik telde tot drie en iedereen behalve Donata tilde haar rokje omhoog en ik nam een foto. Ik keek Donata streng aan en zei: hier komen, je krijgt vijf klappen op je billen. Ik legde haar over mijn knie, tilde haar rokje op en sloeg vijf keer zacht op haar billen en streelde daarna haar kutje. Ik zei: nu terug in de rij dan doen we het nog een keer. Deze keer deed iedereen hun rokje omhoog en zag ik 21 kutjes, Lila stond midden in de rij en deed vrolijk mee. Ik zei: en dan nu de bus in. Iedereen nam hun plaats en franca zat op mij te wachten. Ik zei tegen haar Franca, de komende dagen zit Donata naast me. Ze keek me lachend aan en zei: dat had ik al begrepen. Ze stond op en ging ergens anders zitten. Ik liet Donata eerst de bank in gaan en ging daarna zelf naast haar zitten. Ik had een handdoek meegenomen en zei: hier, leg die maar onder je kontje en trek de achterkant van je rokje maar omhoog zodat het niet nat wordt.

Ze keek me vragend aan en ik zei doe maar. Ze deed dit en ik zei: vond je dat leuk om je rokje niet op te tillen? Ze keek me lachend aan en zei: ja, best wel en die klappen die je me gaf waren eerder aaitjes dan klappen. Ik keek haar aan en zei: ik zou jou nooit pijn doen. En ik kuste haar op haar lippen. Ze keek me aan en vroeg: wanneer ga je mij leren hoe ik moet kussen? Ik keek haar aan en zei: ik denk dat ik daar nu mee begin. Ik zei als mijn lippen op die van jou zijn, moet je je mond een beetje openen zodat ik met mijn tong in jouw mond kan gaan. Ik zette mijn lippen weer op die van haar en ze deed haar mond een stukje open. Ik liet mijn tong een stukje naar binnen gaan en raakte haar tong aan met die van mij. Ze schrok en trok haar gezicht weg. Ik zei: het is de bedoeling dat we met elkaars tongen gaan spelen. Ik ging terug van start en deze keer liet ze het toe. Ik verbrak de zoen weer en zei: jij mag hetzelfde bij mij doen.

Weer kuste ik haar en ik liet deze keer haar tong in mijn mond komen en begon met haar tong te spelen. We bleven dit voor een kleine minuut doen en toen verbrak ik de zoen. Ik zei: dat is hoe geliefden het met elkaar doen. Ze keek me aan en zei: ik kreeg weer kriebels in mijn buik. Ik pakte haar hand en bracht die naar haar kutje en streek met twee vingers tussen haar schaamlipjes. Ze keek me bang aan en zei: ik heb geplast. Ik zei: nee hoor, het is normaal als een vrouw opgewonden raakt dat haar kutje nat wordt. Kom dan laat ik het aan je zien. We liepen naar voor in de bus waar Bianca alleen zat. Ik ging naast haar zitten en tilde haar rokje omhoog en zei tegen Donata: voel maar, nog helemaal droog. Ze deed dit en knikte ja. Ik ging met mijn mond naar die van Bianca en begon uitgebreid met haar te tongen en onder haar t-shirt haar tepels te strelen. Ik deed dit voor een paar minuten en zei toen tegen Donata: voel nu nog eens. Bianca was drijfnat.

Donata begon te lachen en Bianca vroeg wat er was. Ik zei: ze is nat geworden tijdens de kuslessen die ik haar gegeven heb en ze dacht dat ze geplast had, daarom liet ik haar hier even voelen. Bianca gaf me een knipoog en zei: maar nu laat je mij hier wel zitten met een natte poes. Ik zei: die droogt vanzelf weer op. We liepen terug naar onze plek in de bus en Donata ging weer op de handdoek zitten. Ik zei tegen haar: sommige vrouwen hebben dit erger dan andere. Ze keek me aan en trok me weer naar haar toe en begon me weer te kussen. Drie minuten later verbrak ze de zoen en zei ze: wat een lekker gevoel. Ik zei tegen haar: wil je een nog veel beter gevoel hebben? Ze keek me aan en ik zei: kom dan laat ik je dat ook vast voelen. Ik sloeg mijn arm om haar rug en ging met mijn hand onder haar shirt en raakte haar tepel aan. Met mijn andere hand ging ik tussen haar benen en begon ik haar clitje te strelen. Ik zei: bijt maar zacht in mijn arm als het gevoel te veel wordt. Het duurde maar twee minuten voor ze haar tanden in mijn arm zette en zwaar hijgend klaarkwam.

Toen het afzakte keek ze me aan en zei: wat was dat, het voelde overweldigend en lekker, nee heerlijk aan. Ik zei: dat is klaarkomen. Ik voelde haar kutje en de handdoek was drijfnat. Ik pakte haar hand en liet die tussen haar benen gaan. Ze zei: oh mijn god, nu heb ik echt geplast. Ik deed haar vinger in mijn mond en zei: nee hoor, dat zijn kutsappen, geen plas. Plas smaakt zout, dit is lekker zoet. Ze keek me aan en vroeg: lekker zoet? Ik zei: ja, heerlijk. Ik haalde mijn vingers weer door haar schaamlippen en bracht ze naar haar mond. Ze zei: nee, dat is vies. Ik vroeg: hoe kan iets wat je lichaam produceert vies zijn? Aarzelend likte ze aan mijn vinger en ik vroeg: en vies? Ze keek me aan en zei: niet vies, maar wel een vreemde smaak. We arriveerden in Siena en we werden net buiten de binnenstad afgezet. Iedereen ging uit de bus en ik vroeg aan Donata hoe goed haar Engels was. Ze zei: goed genoeg om te vertalen voor jou.

We liepen richting de centrale plaza en ik vroeg aan Bianca wat de verschillende vlaggen betekenden. Ze keek me aan en zei: jij bent de eerste die dit opmerkt. Het zijn de vlaggen van de contrada. Elke buurt heeft zo zijn eigen vlag er zijn een stuk of twintig verschillende vlaggen. We liepen door en zagen veel souvenier winkels. Ook kwamen we langs een juwelier. Ik pakte Donata bij de hand en liep de winkel in. Ik vroeg of de bedienden Engels spraken en een van hen zei: maar natuurlijk, waar kan ik jullie mee helpen? Ik zei: ik moet een goudenketting hebben met een hartje eraan. De vrouw liet er me diverse zien. Ik vroeg aan Donata: welke denk je dat het mooiste is voor mijn vriendin, en kijk niet naar de prijs. Ze koos een mooi kettinkje met een mooi hartje eraan. De vrouw vroeg: moet ik het inpakken? Ik zei: nee geef het maar aan mij. Ik rekende af en zei tegen Donata: kijk eens uit de deur of we niet te ver achter lopen en terwijl ze in de deur stond te kijken deed ik haar het kettinkje om. Ze zei: dit was toch voor je vriendin? Ik vroeg: ben je dat dan niet?

Ze vloog me om de nek en kuste me uitbundig. Ze zei: dit heeft nog nooit iemand voor mij gedaan. Ik zei: dan werd het tijd dat dit gebeurde. Ze rende naar buiten naar Bianca en Lila en begon in rap Italiaans tegen Bianca. Lila keek haar vragend aan en Bianca zei: Gerrit heeft dit aan haar gegeven. Bianca zei tegen Donata: maar je weet dat hij maar een paar dagen hier is? Donata zei: dat weet ik, maar het feit dat hij dit voor mij, een arme boerendochter, over heeft laat zien hoe goed hij is. Lila zei: en maak je niet ongerust, hij zal met jou in contact blijven en als wij gaan, krijg jij mijn telefoon om hem te bellen wanneer je maar wil. Dan kan je ook zijn andere vriendinnen ontmoeten met videochat. Donata vroeg: laat je me dan zien hoe het werkt? Lila zei: natuurlijk laat ik jou dat zien. Die telefoon is straks voor jou en als je er later niet meer bent, pas dan sluit ik het abonnement af. Tot die tijd mag jij die telefoon gebruiken, alleen voor jezelf ok?

Ze vloog Lila om haar nek en zei: jullie zijn te goed voor me. Bianca keek Lila aan en zei: jullie weten precies de dingen te doen waar niemand aan gedacht heeft. Donata zag me uit de winkel komen en zei: Lila heeft me haar telefoon beloofd zodat we met elkaar kunnen blijven praten. Ik zei: geweldig, of niet dan. Ik keek Lila aan en die gaf me een knipoog. We kwamen aan op het centrale plein en Bianca zei: buiten dit kan je hier door de straten wandelen, over de oude stadsmuur wandelen en oude gebouwen bekijken. Ik keek Donata aan en zei: help mij zo meteen eens even, dan gooien we Bianca in de fontein. Donata keek me aan en zei: meen je dat? Ik zei: jij wilde toch plezier hebben? Ze zei: en als Bianca kwaad wordt? Ik zei dat wordt ze niet, ze zal wel even schrikken maar zal daarna de humor er wel van inzien.

We liepen naar de Fonta Gaia en ik zei tegen Lila: hou jij de tas van Bianca eens even vast. Lila deed dat en ik greep Bianca onder de armen en ik zei: Donata, pak haar voeten, maar doe haar schoenen uit. Donata deed dat en Bianca zag de bui hangen en begon om help te roepen. Dat trok de aandacht van de hele groep. We tilden haar over de rand van de fontein en lieten haar kont in het water zakken. Ze riep: genade, genade. Ik zei tegen Donata: ik tel tot drie en dan laten we haar vallen. En precies op de tel van drie ging Bianca kopje onder in de fontein onder luid gelach van iedereen. Ze stond op en klom uit de fontein en stond er als een verzopen kat bij. Er kwamen twee carabinieri naar ons toegelopen en die zeiden tegen Bianca: het is verboden om in de fontein te zwemmen. Bianca keek hen aan en zei: maar ik wilde niet zwemmen.

De twee agenten keken ons aan en wij stonden met een grote lach te kijken. Een van hen zei: ik zou je een boete moeten geven. De andere agent begon te lachen en zei: het is niet druk, waar maken wij ons druk om. Hij keek naar Bianca en zei: volgende keer krijg je een boete voor zwemmen in de fontein. Bianca wilde antwoorden maar de agenten liepen weg. Toen ze ver genoeg weg waren begon iedereen te schaterlachen en zei Bianca tegen Donata: ik zou je straf moeten geven. Ik zei waarvoor, ik heb je duidelijk horen vragen of we jou in de fontein wilden helpen of niet dan meiden? Ik kreeg bijval van 14 meiden, de vijftiende stond nog steeds te schaterlachen. Bianca keek mij aan en zei: ik krijg jou nog wel en schoot toen zelf ook in de lach. Ze stond daar in natte kleding met haar tepels snoeihard in haar natte t-shirt dat nu duidelijk haar tieten liet zien.

Ik keek ernaar en ze sloeg haar armen voor haar tieten. Ik deed mijn trainingsjack uit en gaf het aan haar. Ik zei: dat is om het goed te maken. Ik nam de camera van Lila over en bekeek de fotos die ze gemaakt had. Ik zei: die gaan vanavond op instagram voor de hele wereld te zien. Ze keek me aan en zei: dan kan iedereen alles zien. Ik koos een foto uit waarop niets te zien was en zei: is deze ok? Ze keek me aan en zei: ok, die mag. Ik koos nog een foto toen ze net uit het water was met de agenten bij haar en zei: en deze komt erbij. Donata stond te glunderen van plezier en toen Bianca dat zag zei ze: ok dan doe die er ook maar bij. Ze liep naar Donata, tilde haar rokje omhoog en gaf haar drie zachte tikken op haar billen en zei: nooit meer ok? Ik stapte erbij en zei: zeg nooit nooit, dat is vragen om problemen. Iedereen lag weer in een deuk en Bianca greep me bij mijn oor en zei: lelijke vlegel die je bent. Je verpest dit meisje helemaal. Lila keek Bianca lachend aan en zei: ik denk dat het wel mee zal vallen, maar ben eerlijk, het was een geslaagde grap.

Bianca keek naar Lila en zei eerlijk: ja best wel, maar nu heb ik een koude kut. Lila zei: vraag maar of je een slipje van Gerrit mag lenen. Ze keek me aan en ik gaf haar het slipje van Donata wat ze snel aandeed. Ze liep naar Donata en gaf haar een kusje op haar wang en ze zei: je bent voor deze keer vergeven. Donata liep trots als een pauw met haar kettinkje en liet het aan iedereen zien. Lila vroeg: en wat koste dat geintje? Ik zei: niet zoveel als het plezier dat we zojuist aan haar gegeven hebben. Lila kuste me en zei: je bent veel te goed voor deze wereld. Ze liep naar Bianca en zei: om het goed te maken wil ik vanavond je haren wel doen, iets moderns, lekker kort en makkelijk bij te houden. Bianca keek haar aan en vroeg: doe je dat vaker? Lila zei: het is mijn beroep. In dat geval, graag. Ze keek naar Sofia en zei: je hebt een fantastisch werk bij haar gedaan. Ik vroeg: moeten we nog wat meer zien, anders wil ik graag terug. Ik wil mijn fotos uploaden en beschikbaar zetten voor jullie zodat je die kan downloaden. Het worden twee mappen. Een met vakantie fotos en een met prive fotos. Bianca belde de chauffeur en we liepen naar onze opstap plaats.

Onderweg bestelde ik nog gelato voor iedereen en daarna liepen we naar de bus. Ik ging even naast Lila zitten en met bluetooth zette ik een aantal fotos over die Lila direct op instagram zette en ook doorstuurde naar JJ. Donata zat toe te kijken en zag dat er een bericht van JJ binnen kwam. Ze vroeg om een videochat en Lila accepteerde die. Donata vroeg waar zitten die mensen en Lila zei: in Antwerpen, Belgie, dat is waar wij wonen. Ik stond op en Donata ging naast Lila zitten terwijl die met JJ zat te praten. Ze vertelde JJ wat er vandaag gebeurd was en JJ vroeg: is dat het meisje? Lila zei: dat is ze. JJ vroeg aan Donata: en bevalt mijn vriendje? Donata zei: ik dacht dat Lila zijn vriendin was. JJ zei: maar ik ook en Trudie hier ook en ze liet Trudie zien. Ze zei: wij zijn alle drie in verwachting van zijn babys. Ik krijg een tweeling, twee meisjes, de rest weet het nog niet.

Donata zei: ik zou willen dat ik in jullie plek was. JJ antwoordde: dat zou fijn zijn, maar ik ben blij dat hij nu voor jou is, tot hij verder op bedevaart gaat. Donata vroeg waarom bedevaart en JJ zei: vraag dat maar aan Lila straks. Donata ging terug naar waar ik zat en Lila zei tegen JJ: kan jij alvast aan Henk vragen of hij iets eenders kan maken voor de ouders van Donata als wat hij had gemaakt voor de ouders van Julia. JJ zei: ik zat aan hetzelfde te denken. Ze spraken nog wat over en weer en JJ zei: het gaat prima met de fotos, we maken er behoorlijk winst op. Het heeft betaald voor de nieuwe apparatuur die ik gekocht heb en er is nog riant veel over. Lila zei: dat is goed, want wij geven behoorlijk wat uit. JJ zei dat zag ik, maar zelfs dan staan we nog positief. Lila vertelde wat ik samen met Donata gedaan hadden met haar leidster en JJ zei: fantastisch, laat haar maar flink genieten. Lila zei: Gerrit gaat haar vanavond ontmaagden. Dat doet hij alleen met haar in tegenstelling tot het andere meisje. JJ zei: laat hem voorzichtig met haar doen. Lila zei: dat weet je toch, hij is altijd voorzichtig en lief. Er is echter een ding waar ik bang voor ben. Wat moet hij doen als ze hem zou vragen of hij haar zwanger wil maken?

JJ zei: wat zou jij in dat geval doen? Ik denk dat als ik in zijn situatie was en wist dat ze nog maar zo kort te leven had dat ik het haar zou gunnen. Ook al brengt ze het er niet levend vanaf. Dan is ze in ieder geval gelukkig gestorven. Lila zei: ik ga kijken of ik een gofundme pagina kan opzetten voor haar ouders waarin ik alles uitleg. Ik ga dit doen in samenspraak met Ines, die heeft heel veel contacten die daarbij kunnen helpen. Ze zei: ik houd het kort want ik wil Ines hier even over spreken.

In de tussentijd was Donata naast mij komen zitten en ik zei tegen haar: je weet wat je vanavond te wachten staat, of niet dan? Ze knikte en zei: ik ben er een beetje bang voor. Ik vroeg wil je dat er iemand bij blijft? Ze zei: mag dat Lila zijn? Ik zei: dat mag, ik vraag het haar straks wel, dan kan ze ook meteen jouw kutje mooi kaal maken zodat ik je daar kan likken. Ze vroeg: is dat niet vies? Ik zei: nee, en jij gaat ervan genieten, dat is het belangrijkste. Ik pakte haar hand en zei: nu niet schrikken en stak haar hand in mijn broek en boxer. Ze keek me aan en zei: nu maak je me echt bang. Ik zei: als een baby uit je kutje kan komen, denk je dan niet dat deze gaat passen? Ik zal heel voorzichtig met je zijn, dat weet je toch inmiddels. Ze zei: maar ik ben niet aan de pil, wat als ik zwanger zou worden? Ik vroeg: zou je dat willen? Ze keek me aan en knikte ja. Maar misschien haal ik het niet. Ik zei: of misschien haal je het net wel en geef je je ouders hun mooiste geschenk.

Ze keek me aan en zei: en als ik het niet haal? Ik zei: dan weet je dat je kind gelukkig met jou samen is heengegaan. Ze kuste me en zei: je geeft me moed om door te gaan. Ik zei: dat is wat ik wil voor jou, dat je doorgaat tot het niet meer lukt, en je weet het, je mag mij dag en nacht bellen. Ze kuste me teder en hield mijn pik in haar hand. Ze vroeg: geef me dat heerlijke gevoel nog eens. Ik stak mijn hand onder haar rokje en begon haar clitje weer te strelen. Deze keer was ze te laat met het in mijn arm bijten en ze riep: OOOOOOHHHHH JAAAAHHHHH IK KOM IK KOM. Er draaiden direct een aantal hoofden naar ons en Donata zei: kijken jullie voor je, dit is tussen ons en ons alleen. Ze zei dit met een vuurrood hoofd en zei er achteraan: sorry dat ik mezelf even liet gaan. Ik kuste haar en zei: je hoeft je daarvoor nooit te verontschuldigen.

Iedereen vindt klaarkomen heerlijk en bij sommigen gebeurt dat zacht, bij anderen hardop. Ik liet mijn vingers over de handdoek onder haar kont gaan en voelde dat ik deze kon uitwringen. Ze dreef letterlijk. Ik vroeg haar wat meer over haar ziekte en ze zei: ik heb CML leukemie, het is chronisch en niemand weet hoe lang het kan duren maar ze hebben mijn ouders een prognose gegeven van 6 maanden tenzij ik een beenmerg transplantatie heb of een stamcel transplantatie krijg. Deze opties zijn voor mijn ouders geen reële optie. Ze vallen niet onder het normale gezondheidsplatform en zouden door mijn ouders betaald moeten worden. Daar is gewoon geen geld voor. Deze ziekte heeft hen al genoeg gekost. Ik zei: dus er zijn opties voor behandeling? Ze antwoordde: ja, maar niet voor de armere mensen. Ik keek haar aan en zei: sorry dat ik erom vroeg, maar ik wilde gewoon wat meer weten. Ze zei: dat is ok, ik heb er inmiddels mee leren leven.

Ik vormde echter inmiddels een plan om te kijken wat er mogelijk zou kunnen zijn. We arriveerden in Piombino en ik zei: we gaan zo meteen beginnen met jullie allemaal lekker te verwennen. Ik wil dat jij erbij bent als ik de rest verwen, maar als het jouw beurt wordt, dan neem ik je mee naar onze caravan ok? Ja graag zei ze, jij, ik en Lila samen, verder niemand. We kwamen aan in de caravan van Bianca en ik zei tegen Bianca: we gaan dit relatief snel afhandelen, want ik heb veel met jou, Donata en Lila te bespreken. Ze vroeg me wat en ik zei: dat hoor je straks. Maar eerst komt Lila en die gaat Donata mooi kaal maken. Dat doet ze waar iedereen uit jullie groep bij is behalve Bianca. Die gaat de andere drie leidsters opzoeken en naar onze caravan meenemen voor een serieuze vergadering. De rest blijft in hun caravan tot hun leidster terugkomt. En geen onzin. Ik zei tegen Lila: scheren en controleren, en als er nog andere meiden in die groep hetzelfde willen, dan mag je die ook doen.

Ik ging naar onze caravan en werd binnen 10 minuten gevolgd door de vier leidsters. Ik zei: dames, ga zitten. Toen iedereen zat zei ik: jullie weten allemaal wat de situatie met Donata is. Ik wil daar verandering in brengen maar heb daar veel hulp voor nodig. Vanavond word er een gofundme pagina geopend voor donaties voor haar. Dit geld gaat gebruikt worden om haar ouders financieel weer op de been te zetten en voor haar medische kosten. Ze kan de medische zorg die haar kan redden niet betalen en ze hebben zich neergelegd dat dit min of meer het einde voor Donata betekend. Ik ben echter van mening dat het ook anders kan en ga hulp inroepen van zowel de medische sector als van de media. Bianca vroeg: en wat verwacht je van ons? Ik zei: ik wil dat jullie gaan proberen een volledig betaald studietraject voor haar gaan organiseren. Laat het sacred heart maar eens van hun beste kant zien. Ik ga de media inschakelen om haar volledige traject te volgen en iedereen die daar een deel in heeft. Het kan jullie school veel goede publiciteit opleveren.

Sofia was de eerste die reageerde en zei: ik denk dat dit tot de mogelijkheden zou moeten behoren, wat denken jullie meiden. Iedereen was het erover eens en alle vier de vrouwen beloofden ook een donatie te maken in het gofundme fonds. Ik zei: zodra ik klaar ben in de caravan van Bianca ga ik online met een aantal mensen om dingen te organiseren. Dat is op dit moment het enige wat ik zeggen kan. Als ik meer info heb horen jullie het direct. Ieder liep naar hun trailer en ik liep met Bianca mee en ze zei: ik weet niet waar je het vandaan haalt, maar je maakt wonderen waar!! Bij hun caravan aangekomen hoorden we gillen en Bianca ging in paniek naar binnen en zag Lila de kut van een van haar meisjes likken die lag klaar te komen waar iedereen bij was. Ze keek rond en zag nu vier kale kutjes. Ze zei: wat mooi!!!

Ik vroeg aan Lila of ze fotos had gemaakt van voor en na de scheerbeurt en ze zei: wat dacht je dan. Ik weet waar ik mee bezig ben. Ik zei: dan heb ik nog een taak voor je, ik wil dat je een teams sessie gaat regelen voor vanavond acht uur. Daarin wil ik de volgende personen aanwezig hebben: JJ, Jose, Ines, Cara en Amika en aan onze kant zitten jij, Bianca en ik. En vraag aan JJ om de gofundme pagina aan te maken voor Donata. Vertel haar het verhaal en laat Liesje haar helpen om de pagina mooi te maken. Vertel haar dat haar ouders de boerderij hebben moeten geven als onderpand voor een lening voor de medische kosten zover en dat het geld dat nodig is voor de behandeling een dik ton gaat kosten. Lila zei: jij bent veel te goed voor deze wereld. Ik zei: ik probeer gewoon het leven van iemand wat minder moeilijk te maken.

Donata zat stil ineen hoekje te huilen. Ik liep naar haar toe en ze vroeg: waarom doe je dit? Ik zei zacht: omdat ik wil dat je kindje straks ook nog een moeder heeft. Ze sloeg haar armen om mijn nek en barste in huilen uit. Ik pakte haar gezicht en kuste haar tranen weg. Ik zei: zo wil ik mijn vriendin niet zien. Ik pakte haar hartje vast en zei: je hebt mijn hart gekregen, draag het trots en dan komt alles goed. Ze kuste me uitbundig en ik zette haar neer. Nu weg met die tranen, de enige tranen die ik vandaag nog wil zien zijn de tranen die uit je kutje komen. Dat bracht een lach op haar gezicht. Ik zei: dat is beter. Ik keek de caravan rond en wenkte naar Bianca. Ik zei: jij bent als eerste aan de beurt. Kom maar op de tafel liggen.

Ik likte haar tot ze hard gillend klaarkwam. Toen ik haar neukte kwam ze nog twee keer klaar voor ik haar kut volspoot. Na Bianca volgden Gilda, Olimpia en Delfina die elk dezelfde behandeling kregen. Toen die allemaal gedaan waren nam ik Donata bij de hand en zei ik: wij gaan even naar mijn caravan. Bianca mag om half acht volgen en daarna zien jullie mij morgenvroeg. Jullie mogen samen met de groep van Celia op mijn kosten gaan eten en tot Bianca straks terugkomt staan jullie onder toezicht van Celia. Voor ik vertrok maakte ik nog fotos van elk lekkende kutje voor mijn verzameling. Ik liep hand in hand met Donata naar onze caravan. Het stoorde ons niet eens dat we geen kleding aanhadden. Bij binnenkomst zat Lila naakt met JJ aan de telefoon en ze zei: het is geregeld. Iedereen zal er zijn. Ik zei: dat is goed, maar tot die tijd wil Donata graag dat jij bij ons blijft als ik een vrouw van haar ga maken. Ook wil ze graag dat ik haar zwanger maak, dus zal ze de volgende twee nachten bij ons in bed liggen.

Lila zei: dat vind ik fijn, lekker samen zwanger zijn. Donata gaf haar een omhelzing en ik zei tegen haar: waarom kus je haar niet eens op dezelfde manier dat je mij gekust hebt? Ze keek me aan en zei: maar dat doen alleen lesbische vrouwen. Ik zei: lila is niet lesbisch, maar vind het wel fijn om met andere vrouwen te spelen en strelen. Donata keek me aan en ik zei: het is ok, ze bijt niet. Aarzelend gaf ze Lila een kus en toen ze merkte dat het eigenlijk hetzelfde was als bij mij deed ze het nog een keer. Ik stond achter Donata en streelde haar zacht. Eerst over haar billen en daarna over haar tieten terwijl Lila zacht haar kutje streelde. Ze kreunde zacht binnensmonds terwijl ze kuste met Lila. Lila verbrak de kus en pakte Donata bij de hand en nam haar mee naar het bed.

Ze liet haar liggen en begon haar vanaf haar nek naar beneden te kussen en toen ze bij haar kutje aankwam likte ze dat vol overgave. Toen Donata klaargekomen was zei Lila: nu weet ik precies hoe je smaakt. Als ik het later zou doen proef ik zijn zaad erbij. Ik keek Lila aan en zei: ik denk dat ze er klaar voor is. Lila pakte een paar kussens en deed die onder de kont van Donata. Ze zei: ik zal je benen even zo leggen dat het makkelijk is om voor het eerst een pik in je te krijgen. Ik keek Donata aan en zei: op elk moment dat je wil stoppen, hoef je het maar te zeggen dan stoppen we. Ze keek me aan en zei: nee, ik wil dat je me jouw kindje geeft. Ik ging tussen haar benen zitten en zette mijn eikel tussen haar schaamlipjes. Ze zei: dat voelt vreemd aan. Ik drukte mijn eikel zacht naar binnen en ze kreunde: zoooo groot. Ik ging verder tot ik haar vliesje voelde en stopte. Ik zei: je kan nu nog kiezen. Als ik verder ga dan ben je geen maagd meer. Ze zei: dan ga maar verder. Ik zei: dit doet even pijn en je gaat wat bloed verliezen. Dat is ok zei ze.

Ik pakte haar tepels vast en kneep er hard in terwijl ik haar vliesje doorboorde. Ze riep Auw, dat doet pijn. Ik vroeg: wat doet pijn? Ze zei: je kneep me hard in mijn tepels. Lila tilde het hoofd van Donata omhoog en zei: kijk eens. Ik trok mijn pik deels uit haar en ze zag het bloed. Ze zei: ik heb het niet eens gevoeld. Ik zei: daarom kneep ik in je tepels, zodat je het niet zou voelen. Ik zei: nu wachten we even zodat je kutje kan wennen aan mijn pik. Na een paar minuten zei Donata: hoe is het? Doen we nog wat?

Ik begon langzaam in haar te stoten terwijl Lila haar zacht streelde. Donata lag te spinnen als een krolse kat en ik voelde haar meermaals klaarkomen. Na twintig minuten zei ik: hier komt je baby recept en ik spoot haar kutje vol. Ze trok me over haar heen en zei: dank je, het was veel beter dan ik gedacht had. Ik bleef op haar liggen en kuste haar. Lila zei: nu moet je een half uur met je kont omhoog blijven liggen zodat zijn zaadjes hun weg vinden naar jouw eitje. Donata keek Lila aan en vroeg: blijf jij vannacht en morgen nacht bij ons in bed liggen? Natuurlijk zei Lila. Ze keek op haar horloge en zag dat het half 8 was en klom uit bed. Ze opende de deur waar Bianca reeds stond te wachten. Die zei: ik durfde jullie niet te storen. Lila liet haar binnen en Bianca liep naar Donata en vroeg: deed het pijn? Donata zei trots: ik heb dat niet eens gevoeld. Ik zei tegen Donata blijf jij maar lekker liggen, ik ga zo meteen even vergaderen op de laptop. Over een half uur mag je erbij komen als je wil. Eerst mijn zaadjes hun werk laten doen.

Ik keek Bianca aan en zei: ze heeft besloten dat ze wil proberen zwanger te raken, wat de uitkomst en toekomst ook voor haar inhoud. Bianca keek naar Donata en zei: je maakt me trots. Ik keek Bianca aan en vroeg: schaamde je jezelf niet? Hier naakt naar toe lopen? Ze keek naar haarzelf en zei: shit, ik had er niet eens aan gedacht. Dat is hoe natuurlijk het voelt, en die kale kutjes? Ik denk dat je morgen nog meer verzoekjes krijgt. Lila zei: dat is ok, straks na de vergadering ga ik jou een ander kapsel geven ok? Bianca zei: ja graag, maak mij ook maar eens mooi.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 3504 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie