BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Vakantie op Curacao (3)

Brian gaat los met zijn grote donkere pikFerry heeft geen weet van het geile gedoe tussen Emma en Bryan. Maar merkt wel aan Emma dat er iets gaande is en daardoor neemt de spanning toe. Door die spanning wordt Emma steeds geiler, ze lijkt seksueel niet te bevredigen. Ferry begrijpt dat niet goed maar vindt het heerlijke om haar zo vaak te neuken. Ook heeft hij de indruk, dat als ze bij het zwembad liggen, Bryan extra vaak het bad komt schoonmaken. En hij doet dat op een zodanig manier dat bij het bukken en bewegen de inkijk in zijn broekje niet te missen is. Een telkens geeft Emma dezelfde reactie. “Ferry kijk eens wat een ballen heeft die gozer, ik wou zijn lul wel eens zien en voelen.” “Heb je aan die van mij niet genoeg?” “Jawel, maar je weet dat een forse zwarte lul al jaren een stille wens van mij is.” “Als je het maar uit je hoofd laat. Als we wat willen kunnen we beter proberen contact te leggen met andere hotel gasten.” “Ja maar die hebben niet zulke lekkere dikke pikken volgens mij.”

‘s Middags is er een excursie. Emma had twee redenen om niet mee te gaan. Het doel van de excursie sprak haar niet aan. Maar, belangrijker, alleen in het hotel blijven gaf mogelijk ook de kans om Bryan te versieren of zich te laten versieren. Met een nat kutje namen Emma afscheid van Ferry. Emma ging op hun vast plekje bij het zwembad liggen. En het duurde niet lang of Bryan kwam een praatje maken. Emma stelde vast dat hij al een halve stijve had.

“Hallo, moet je je nu alleen vermaken?” “Ja de excursie sprak mijn niet zo erg aan.” “Maar als je er in geïnteresseerd bent kan ik je beelden die bij die excursie horen op de laptop laten zien. Kom straks maar even naar mijn kantoor.” “Kantoor?” was de gespeelde verbaasde reactie van Emma. “Ja ik ben de zoon van de baas en heb een eigen kantoor om zaken te regelen en het vak van hotelier te leren. Ik ga over een paar jaar de leiding van het hotel overnemen.” “Dus ik heb onlangs in het zwembad de stijve lul van de toekomstige hoteldirecteur gevoeld.” “Niet zo brutaal meisje, maar ik zie je straks,” zei hij en liep weg. “Het lijkt me leuker als jij met je laptop naar onze kamer komt.” “O.k.” Door de gedachte dat Bryan naar hun kamer zou komen werd Emma bloedgeil, maar ook nerveus. De excursie zou in de loop van de avond afgelopen zijn dus Emma had wel even de tijd om Bryan te versieren of zich te laten versieren.

Emma ging naar de hotelkamer en deed een luchtig jurkje aan over haar bikini. En het duurde niet lang of Bryan stond met de laptop onder zijn arm voor haar deur. Hij frommelde wat aan de laptop en smartphone en legde die op het bureau. Maar na een innige omhelzing sloeg de sfeer om. “Je wilde dus even met mij alleen zijn? Goed idee, sletje. Kleed je uit!” Emma was stom verbaasd, zo’n toon had ze niet verwacht. “Ik kleed me niet uit op commando, zelfs niet voor de zoon van de directeur.” “Niet zeuren sletje, je doet gewoon wat ik zeg. Je weet ik heb nog wat over jou en Ferry in mijn smartphone staan.” Ze aarzelde. Maar Bryan kwam op haar af en trok het dunne jurkje aan flarden. “Bikini ook uit,” bitste Bryan. “Nee, dat doe ik niet, beslist niet.” “Dat doe je beslist wel,” zei Bryan, zwaaiend met zijn smartphone. “Ik heb gehoord dat Ferry bij de politie is en die zal vast niet blij zijn als ik het filmpje doorspeel naar een Nederlands website.” Emma was radeloos. Ze voelde zich boos en vernederd, maar dat maakte haar juist ook geiler. Haar verstand zei stop hier mee, maar haar kutje sprak andere taal, die verlangd naar die heerlijke lul van Bryan.

Ondanks de situatie was Emma super geil en opgewonden. Bryan kwam naar haar toe, greep haar bikini en rukte die van haar lijf. “Stop hiermee, dit wil ik niet.” “Misschien wil jij dit niet maar ik wel. Mij een beetje opgeilen en me naar je kamer lokken. Dat pik ik niet.” Bryan stond achter Emma greep haar nek en duwde haar voorover op het bureau en duwde zijn onderlijf tegen haar billen. Ze voelde zijn half harde pik. “Stop hier mee.” De half slappe lul van Bryan werd een keiharde paal, klaar om haar te neuken. Ze wilde het niet maar verlangde er wel naar. De stijve lul van Bryan stond hard en recht naar voren, hij was nu bloedgeil.

Er werd geen woord meer gesproken. Bryan ging achter haar staan. “Spreid je benen slet!” Emma deed wat er van haar gevraagd werd. “Nee, nee, dat wil ik niet,” kreunde ze zacht. Maar diep in haar hart verlangde ze naar die dikke geaderde lul van Bryan. Haar kleine schaamlippen hingen glanzend van het vocht uit haar kutje naar buiten dat maakte Bryan supergeil. Hij pakte zijn lul en duwde die tegen de kut van Emma. En met een forse stoot ramde hij zijn paal naar binnen. Emma huilde van pijn en genot. Bij Bryan waren alle stoppen door geslagen, hij had geen enkele rem meer en neukte zijn geile slet in een hoog tempo. In en uit ramde hij zijn paal. Ook Emma was in alle staten. Dit had ze nog nooit gevoeld zo’n dikke lul die haar in zo’n hoog tempo naar een hoogtepunt neukte. Ze liet het als een echt teefje over zich komen.

Emma werd in een moordend tempo naar een orgasme geneukt. Bij iedere stoot trok ze haar kutspieren samen nog meer genot te ervaren. Ieder plekje in haar kut je werd geraakt en veroorzaakte een genot zoals ze nog niet eerder had meegemaakt. Maar het tempo lag te hoog om iedere stoot van Bryan te beantwoorden met een samentrekken van haar kut. Bryan greep haar heupen en met een laatste felle stoot duwde hij zijn harde lul zo diep mogelijk bij zijn teefje naar binnen. “Auw, auw, je neukt mijn baarmoeder, jaahh jaahh ik kommm, ik kommm, neuk me diep, mijn baarmoeder” En op dat moment begon Bryan zijn zaad te lozen. In een eindeloze stroom spoot hij zijn sperma in het kutje van zijn sletje. Schot na schot leegde hij zijn kloten. “Jaahh, ik voel je warme zaad, spuit me vol, suithhuihht me klaar.” Hij pakt haar heupen stevig vast en duwde zijn lul zo diep mogelijk naar binnen. Hij voelde hoe Emma haar kutspieren samentrok. Ja hij verbeelde zich zelfs het samentrekken van de baarmoedermond te voelen. Toen hij was uitgeraas en zijn lul was leeggespoten boog hij zich voor over en rustte uit op haar rug. Hij deed zijn armen om haar lichaam en pakte haar borsten en begon in haar tepels te knijpen. Emma kreunde zacht. “Jaah dit was lekkerrrrrr.” “Kijk zo behandelen wij sletjes in dit hotel.” Woorden die nauwelijks doordrongen tot Emma.
Bryan trok zijn slap wordende lul uit haar kutje, zijn zaad en haar kutsappen dropen naar buiten langs haar dijen. Met haar hand voor haar kutje schuifelde Emma naar de douche. Met de handdouche spoelde ze haar kutje schoon. Bryan was uitgeteld op het bed gaan liggen.

Emma kwam naast hem liggen. “Het was heerlijk. Wat heb je een zalige lul. Ik ben nog nooit zo lekker en zo diep geneukt.” “Neuk ik beter dan Bryan?” “Nee je neukt anders, omdat jij iemand anders bent en dat is voor mij een nieuwe ervaring.”
Emma ging naast Bryan op het hotelbed liggen. Ze kroop dicht tegen hem aan. Hij had niet alleen een heerlijke lul, maar ook een heerlijk lichaam. Hij boog zich over haar heen en begon aan haar tepels te zuigen, afwisselend eerst de één dan de ander. Emma genoot intens. Ze voelde hoe haar tepels weer langzaam hard werden. Bryan wreef met een hand over haar buik en gleed in de richting van haar venusheuvel. Een vinger gleed in haar neukspleetje. Emma hijgde van genot. Bryan sabbelde aan haar tepels en beet er af en toe zacht. Een zalig gevoel van opwinding trok door haar lijf.
Bryan duwde een vinger in haar kutje ze kreunde van geil genot. Langzaam duwde hij zijn vinger in en uit haar neukspleet. Even later twee vingers. Een siddering van genot maakte zich van haar lichaam meester toen hij ook een derde vinger naar binnen duwde. In en uit in steeds hetzelfde langzame geil makende tempo. Emma kon alleen maar zacht kreunen en genieten. Ze spreidde haar benen en trok ze een beetje op. Het zalige gevoel van een naderen orgasme doortintelde heel haar onderlijf. “Jaahh, vinger me klaar, vinger me klaar. Dit is zalig, Bryan, laat me koohhoohhmenn.” “Hm, geniet er maar van lekker sletje van me.” Bryan ging door in het zelfde trage ritme, in en uit, terwijl hij in het zelfde tempo met zijn tong en tanden haar tepels bewerkte. Het langzame tempo van de vingers van Bryan zorgde ook voor een langzame opbouw van het orgasme bij Emma. Een orgasme dat toen het eenmaal tot explosie kwam niet meer leek te stoppen. Heftig en intens kwam Emma klaar. Ze kromde haar rug en duwde haar kut tegen de hand van Bryan die onverdroten doorging met het in-en-uit stoten van zijn vingers. Brullend, kreunend en hijgend kwam Emma klaar. Haar kut droop van het vocht. Langzaam bleven de vingers van Bryan in en uit haar druipende kutje gaan. Toen haar orgasme uiteindelijk uitgeraasd was, lag Emma total loss op het bed.

“En is het geile teefje een beetje aan haar trekken gekomen?” vroeg Bryan. Hij stond naast het bed met nog steeds een indrukwekkende harde lul. “Ja het voelde fantastisch, maar ik wil dit eigenlijk niet. Ik kan dit niet maken ten opzicht van Ferry.” “Je hebt niets te willen, schijnheilige slet. Ik weet hoe je naar mijn kloten kijkt als ik bij het zwembad bezig ben. Ik zie aan je ogen dat je mijn lul in je kutje wilt voelen. En nu ik je geneukt heb zeg je dat het allemaal niet de bedoeling was. Maar je geniet er echt van, kijk maar op mijn smartphone.” Bryan pakte zijn smartphone van het bureau en toonde Emma de zojuist plaatsgevonden neukpartij. “Heb je dat opgenomen?!” gilde Emma. “Ja dan heb ik nog een herinnering als jullie weg zijn. En het is natuurlijk ook een soort verzekering voor als jullie mij dwars willen zitten. Ik heb het niet zo op politieagenten.” Emma realiseerde zich plotseling dat er iets goed misgegaan was. Haar slimme plan om te genieten van de heerlijke lul van Bryan was omgeslagen in een wapen dat tegen haar gebruikt zou kunnen worden.

Bryan kleed zich weer aan en pakte zijn laptop. “Je hebt een heerlijk lichaam en een fantastisch kutje. En ik heb een lekkere herinnering,” zei Bryan, zwaaiend met zijn smartphone. Ik zie je morgenvroeg wel weer in het zwembad.” Met deze woorden vertrok Bryan, Emma in opperste verwarring achter latend. Ze was woedend en voelde zich vernederd en misbruikt. Haar slimme plannetje om de afwezigheid van Ferry te gebruiken om zich door Bryan te laten neuken was dus volkomen mislukt. Erger nog de sessie met Bryan was uitgelopen op een smartphone-opname waardoor de volledig is zijn macht was geraakt. Hett enige positieve dat ze kon bedenken was dat Bryan door de opnamen bij het zwembad al veel macht over hen had. Maar de vernedering door Bryan, maakt Emma super geil. Toen hij belde dat hij met een paar minuten thuis zou zijn, ging Emma naakt en wijdbeens op het bed liggen. Haar nog steeds natte kut stond uitnodigend open. Ferry zwaaide de deur op en werd verwelkomd met “neuk me , neuk me ik wil je dikke lul in mijn kut voelen neuk me , geile dekhengst neuk me . . . . . . . .” Een verzoek waar Ferry met verbazing, maar met genoegen aan voldeed.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door trian

Ik schrijf graag verhalen over rijpere vrouwen, over moeders en zonen. Ik sta open voor reacties en commentaar, devries47@hotmail.com

Dit verhaal is 10889 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie