BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De snuffelkut (3) Danique

Danique haar slipje is nat van geilTwee weken lang had Frank met het visitekaartje van Danique op zak gelopen. De laatste dagen had hij het in zijn slip gedragen, gestoken tussen zijn lul en zijn buik. Hij koesterde met warmte dat hij van haar een prachtige slip voor zijn verzameling had weten te bemachtigen en dan hoorde er ook nog zo’n hele bijzondere herinnering bij. Nog steeds staat hij versteld van de manier waarop hij zonder gene met zijn vingers tot haar diepste geheime plekjes was doorgedrongen. Natuurlijk was het samenspel geweest en natuurlijk was hij ook nooit zo ver (en zo diep!) gekomen als Marianne niet bij hem was geweest, want wat had hij dan bij de Gucci tassen in de Bijenkorf moeten doen? Daar langs lopen op weg naar de herenkleding, even stil staan bij de balie en dan de historische woorden ‘Mevrouw, u ruikt zo lekker, mag ik wel even dichter bij uw kutje ruiken?’ uitspreken? Dat had het als openingszin misschien niet zo heel erg goed gedaan. En nu, ah mai, wat waren Marianne en hij on ge loof lijk geil geweest, wat was het spannend geweest om het slipje van Danique te bemachtigen en wat had hij zin om weer en vaker met haar af te spreken. Hij had haar natuurlijk kunnen bellen op het nummer van het kaartje, maar hij kon ook gewoon naar de Dam en de Bijenkorf binnenlopen om te zien of ze er was. Het was nog vroeg, zijn college begon pas om 11 uur en wie weet was ze vanmorgen wel aan het werk. Het was rustig op de Dam, de zon liet haar eerste warme stralen voelen voordat het er zou krioelen van de mensen. Ook binnen in de Bijenkorf was het nog rustig, sommige verkopers waren nog niet eens aanwezig. En Danique?

Zodra hij Danique op zijn netvlies kreeg voelde hij hoe zijn geslacht op haar reageerde. Eerst college lopen sprak hij zijn stijve in gedachten vermanend toe, daarna ben jij pas aan de beurt en met zijn hand in zijn broekzak probeerde hij die goed te leggen. Ze zag er vandaag opnieuw fantastisch uit. Hij wist wel dat zij niet iemand uit zijn milieu was, hij kon haar moeilijk in zijn studentenkot ontvangen en op zijn halfdoorgezakte bed een avondje met haar krikken. Zo iemand kriq of neuq je niet, daar copuleer je mee, die heeft geen qutje maar een vagina, sprak hij in gedachten tot zijn opstandig lid. Hij zweefde door tot hij bij de toonbank was aangekomen, snoof haar geuren diep in zich op en werd daar nog geiler en vrolijker van dan hij al was. Het leek wel of haar schaamlippen helemaal open lagen en dat haar vagina hem nu al op haar hartelijkst welkom heette. Hij, zelfs hij!, raakte even van slag bij deze overdaad aan wellustige geuren die Danique zo vroeg op de morgen al verspreidde en zijn lid klopte en bonkte achter de knoopjes van zijn jeans.

Hij legde het kaartje dat hij van haar gekregen had voor haar neer en begroette haar uitermate joviaal. Hij moest zich inhouden om haar niet direct te gaan tongen. Ook zij was overduidelijk blij om hem te zien, haar hoofd was vurig en gloeiend en het leek wel alsof ze nog stond bij te komen van een orgasme dat nog niet gezakt was, ze glunderde en vroeg met alle flirts die ze had wat ze vandaag voor hem kon doen. Me binnen laten in je kutje, dacht hij, en dus vertelde hij dat hij heel blij geworden was van hun vorige adviesgesprek en dat hij graag nog zo’n soort adviesgesprek met haar in wilde plannen. Hij was de komende dagen vrij flexibel en vroeg waar en wanneer dat gesprek haar zou kunnen passen. Ze boog voorover, keek in de planningsagenda, en pas nu vielen hem haar borsten op. Haar volle borsten werden gedragen door een rode bh, die haar borsten niet volledig omvatten maar slechts ondersteunden en zo werd de bovenzijde van beide borsten prominent en wellicht nog iets voller dan ze in werkelijkheid waren zichtbaar.

Iedereen die vandaag met haar zou spreken of haar zou passeren kon een glimp van die prachtige borsten opvangen. Zijn handen jeukten om later vandaag het bandje van deze bh los te maken en die borsten vol in gewicht in zijn handen te leggen. En als zij daarna op haar knieen en haar buik zou liggen dan zouden zijn handen om haar borsten klemmen en tenslotte zou hij achterlangs zijn roede in haar geurige qutje stoten. Hij hoorde hoe Danique zijn gedachte onderbrak en hem weer in het hier en nu bracht ‘Om drie uur word ik afgerost door een collega, die deze koopavond werkt.’ ‘Afgewat?’ ‘AfgeLost, Frank’ en ze accentueerde de L. ‘Maar om terug te komen op je vraag, we kunnen om een uur of vijf, half zes in mijn appartement afspreken, dan kunnen we daar een drankje drinken en nog eens verder spreken over wat in onze collectie jouw aandacht trekt.’ Ze had wel door dat hij ondertussen meer dan gemiddeld belangstelling toonde voor haar prominente borsten en stelde als optie voor dat ze later die middag niet alleen over tassen zouden spreken, maar dat een bezichtiging ‘los in de tas’ wat haar betreft ook best mogelijk was. Frank bloosde en ging -natuurlijk- akkoord met de tijd en het dure appartement in Buitenveldert, dat moest hij kunnen halen, half zes. Op de achterkant van het kaartje schreef ze haar adres en haar privetelefoonnummer, mocht er ‘voor die tijd iets tussen komen’, ze knipoogde naar hem en kreeg van hem ook zijn nummer. ‘Ik verwacht je wel in gepaste kleding he.’ Hij wilde er alleen bij haar nog tussen komen vandaag.

Danique was bij hun eerste ontmoeting gefascineerd geraakt door Franks vingers. Die lange, zachte, kordate, krachtige vingers die ze de eerste keer zag en voelde toen hij het leer van de Gucci tas streelde, ze werd alleen al van het kijken naar het strelen van die tas geil. En toen hij vlak daarnahaar rokje en vooral met die vingers onder haar rokje streelde, de binnenkant van haar dijen streelde en kordaat op zoek ging naar het zachte vlees van haar billen, haar schaamlippen de vochtige binnenkant van haar kutje… wat was ze daar nat van geworden. Vingers waar ze al direct nadat ze de Bijenkorf verlaten hadden opnieuw naar verlangde en ze schaamde zich dat haar verlangen zich vooral concentreerde op dat ene warme plekje dat verborgen was onder haar rok. Op het moment van hun eerste kennismaking was ze gekleed in het duurste ondergoed dat ze ooit gedragen had. Zijn vingers kropen resoluut omhoog langs haar benen, vonden hun weg naar het kanten slipje, dat ze onlangs had gekregen van een man, die al maanden probeerde haar te verleiden met dure cadeaus, luchtjes, etentjes, bh’s en slipjes. Ze voelde geen aantrekkingskracht tot die suikeroom, maar de cadeaus die hij haar gaf, daar kon ze niet omheen, die pasten haar perfect en ze kon niet anders zeggen dan dat hij wel uitstekend in staat was de geur te vinden die bij haar paste, de bh’s te kiezen die perfect om haar borsten pasten alsof hij haar borsten in gedachten met zijn handen minstens tien keer in alle voorzichtigheid en aandachtigheid had aangeraakt, gestreeld en betast om vervolgens in de lingeriewinkel te zien en te voelen welke van die bh’s perfect om haar borsten pasten.

Toen zij een van beide identieke kanten slipjes uit het doosje haalde en om haar naakte billen aantrok voelde het alsof zijn handen haar billen streelden en haar heupen aanraakten. Het voelde alsof zijn vingertoppen haar spleetje discreet en met zachtheid aftastte en zelfs het vocht dat daarin als dauw ging parelen door zijn vingertoppen waren opgewekt. In gedachte had zij daarbij gezien hoe hij het vocht dat op haar schaamlippen te voorschijn was gekomen heel teder op zijn vingertoppen streelde en het uiterst zacht met zijn lippen af likte. Ze voelde kippenvel en ze liet al die zinderende en geile gedachten die dit slipje opriep helemaal toe. Het voelde alsof hij haar orgasmes perfect kende en precies wist hoe die verliepen toen hij uit de honderden slipjes die in de lingeriewinkel voor handen waren juist deze twee had uitgekozen, en als geen ander begreep dat deze slipjes haar een ultiem orgasme zouden bezorgen. De eerste was haar overkomen, nota bene op haar werk. En het maakte niet uit, zo bedacht ze, dat ze dat ene slipje op het moment dat dat ultieme orgasme was geboren niet meer helemaal aan had, maar dat het eerst net boven haar knieën hing, vervolgens tussen haar naaldhakken toen de eerste druppels van het orgasme uit haar kutje vielen.

En nadat hij het opgeraapt en in zijn broekzak had gestoken lekte de laatste druppels van haar orgasme op de marmeren vloer van de Bijenkorf en had ze heel even de hoop dat hij, of liever nog dat zijn vriendin die met haar tong had opgelikt en ingeslikt. De mix van die vingers, het orgasme, het druppen van haar natte kutje, het half uitgetrokken slipje en de tot voor kort nog onbekende man, die in het bijzijn van zijn eigen lief -zo dacht zij stellig-, haar kutje bevredigde zoals het nog nooit bevredigd was, alles viel op dat moment op zijn plaats. Ze had vingers gevoeld die meer konden dan menig penis in haar schoot teweeg had gebracht had en nu? Nu, hoorde zij nu de man die bij die vingers hoorden opnieuw in haar richting lopen? Haar schaamlippen spreidden zich alsof ze hem direct en a la minute wilden laten weten hoe welkom hij was. Bij haar, in haar kut, vooral weer in haar kut. Het liefst was ze op de balie gaan zitten, had ze voor hem haar benen gespreid en hem en zijn stoere lid bij haar binnengelaten. Ze voelde hoe ze direct vocht produceerde om hem de gelegenheid te bieden bij haar naar binnen te glijden en holy mother hij kwam hier nu vast terug om met haar af te spreken.

Wat ze wilde en verlangde was gelukt, hij kwam terug en dat kon maar een ding betekenen, hij wilde net als zij meer dan wat er die eerste keer gebeurd was. Haar tepels stonden strak en stijf, haar borsten verlangden naar heel de handen van die vingers, haar billen oh god welke handen haar ook maar zouden strelen, ze zou haar billen geven, hoeriger, hongeriger, verlangender, dan toen het kanten slipje net boven haar knieen ruimte gaf aan zijn vingers in haar naakte, vingers opzuigende, kutje. Ze voelde nu al weer de handen van de man die haar die kanten slipjes had gegeven, de slipjes waarvan Frank het ene en zij nog zorgvuldig het andere exemplaar bewaard had voor het geval de Maestro van deze vingers naar haar terug zou keren. En nu, in de 100 stappen die hem van haar scheidden, voelde zij de handen van de man aan haar billen die haar die kanten slipjes had geschonken en ook het rode slipje dat zij deze dag uit haar la gehaald had en aangetrokken, ze kreunde omdat ze wilde dat die handen door haar bilnaad langs haar sterretje gleden en van haar mocht die suikeroom nu Frank naar hem toe liep zelfs haar clitoris strelen om haar op te warmen voor hem die nog maar 50 stappen van haar verwijderd was en ga door nu, suikeroompje, bezorg mij een orgasme voordat hij hier is, want anders trek ik mijn rok uit, spreid ik mijn benen en laat ik me door hem hier tussen de tassen door zijn staaf tot een orgasme naaien en dat kan niet, dus bevredig me.

Ze voelde hoe hij haar clitoris tegen de knop van de lade waarin de tasjes waren opgeborgen duwde en die aanraking, die touchering, god het leek wel of haar suikeroom zo hard tegen haar billen bleef duwen opdat die ladeknop haar clitoris zou laten ontploffen, haar clitoris groeide, zwelde, het golfde door haar kut en ze moest heel erg op haar woorden passen, zich niet verspreken, allemachtig wat kwam ze klaar van de knop van die lade, Frank wat fijn dat ik gekomen ben net voordat je aan die balie staat bedacht ze of had ze dat nu wel hardop gezegd? Niemand om haar heen keek op dus begon ze gewoon bij wat ze normaal zou zeggen. ‘Frank, wat fijn dat je gekomen bent’ waren de woorden die ze uit haar keel stootte op de golven van haar nog niet altijd niet afgerond orgasme. Terwijl hij haar kaartje voor haar neer legde, voelde zij de handen langzaam van haar billen wijken, maakte haar clitoris zich los van de ladenknop maar had zij niet de kans de plooien in haar rode slipje tussen haar schaamlippen nog wat los te halen. Sterker nog, zij voelde dat haar kut haar slipje juist nog dieper naar binnen zoog.

Ze vermoedde dat de slurpgeluiden uit haar kruis Frank niet waren ontgaan. Zij moest zo snel mogelijk, in ieder geval vandaag nog, gedekt worden door deze naar haar teruggekeerde geile hengst. Ze probeerde met haar gezicht zo dicht mogelijk bij hem te komen, bukte zo ver mogelijk voorover in de hoop een glimp op te vangen van het vuurwapen dat aan de andere kant van de paktafel in zijn broek verscholen was. Daarmee etaleerde zij haar borsten waarvan zij voelde dat die in volle glorie verlangden naar zijn handen. Nu al, maar ook bij hun afspraak later vandaag mogen die handen haar strelen, haar tepels draaien en haar gek maken, al draaiend aan die tepels ook vurige pijlen afvuren naar haar kutje en haar klitje. Die handen die haar borsten zouden dragen als zij met haar knieen op het bed, op het vloerkleed, op het parket desnoods klaar lag om zijn roede toegang te geven tot haar hunkerende kut, zodat hij zijn vurige pijlen diep in haar schede kon afvuren, een niet aflatend spermavuur van vurige pijlen die diep in haar kut telkens in de roos geschoten werden.

In de tram op weg naar huis kon zij haar gedachten niet meer van Frank afhouden. Ze hoopte dat hij in de collegebanken meerdere keren zijn geslacht had gestreeld en daarbij ook aan haar gedacht had. Misschien had hij wel stiekem bij de gedachte aan haar zich afgetrokken, zijn onderbroek onder gespoten. Of zou hij voordat hij naar haar toekwam eerst even zijn vriendinnetje genaaid hebben? Het liefst hoopte ze dat hij alles wat hij had voor haar had opgespaard, hoewel ze zelf bij iedere halte hoopte dat iemand op haar af zou stappen en met zijn handen de binnenkant van haar dijen zou inspecteren, verrast zou zijn over de hoeveelheid warm vocht dat haar rode slipje op kon zuigen en haar met een fikse lik klaar zou zuigen. Niemand durfde deze inspectie echter aan.

In haar appartement kleedde zij zich uit en voordat zij zich onder de douche opfriste rook zij alle geuren die haar kut verspreidde. De haartjes daar om heen schoor zij zorgvuldig weg, de geuren hield zij zorgvuldig vast omdat zij ‘hem’ als zij voor hem opendeed alle walmen gunde die door hemzelf waren opgewekt. Het kanten slipje, netjes bewaard in het doosje waarin het haar geschonken was en de bh die zij ook tijdens hun eerste ontmoeting droeg legde zij daarboven op het bed. Ze pakte haar favoriete strakke lichtblauwe jeans, een witte blouse, witte sokjes, en witte sneakers en liep vervolgens naar de badkamer om zich op te frissen. Nadat ze gedouchet had liep ze geurend met de lekkerste parfum die haar suikeroom haar cadeau gedaan had ze naakt naar haar slaapkamer om eerst het kanten slipje aan te trekken. Ook nu voelde ze weer hoe dat een werd met haar lichaam, hoe haar heupen, haar buik, haar billen en zelfs haar schaamlippen perfect werden afgekleed door dit kledingstuk en het voelde opnieuw alsof de handen van haar suikeroom haar billen aanraakten, door haar natte spleetje gleden en misschien, misschien zou ze hem ooit de opwindende verhalen moeten vertellen die ze met deze slipjes had beleefd, om hem op die manier te laten delen in de eros die zijn geschenken opriepen en ondergingen. Hij zou dan misschien wel nooit haar kutje bezoeken, hij zou dan in elk geval opgewonden kunnen raken van wat haar kutje mee maakte in -en uit- de geschenken die hij voor haar gekocht en meegenomen had.

Wellicht stimuleerde hem dat tot het kopen van andere en nog meer absoluut perfecte cadeaus voor haar. In gedachten voelde ze nog steeds de handen die vanmorgen haar billen streelden toen ze Frank naderbij zag komen en die haar schaamlippen open streelden en tegen het knopje van de lade had geduwd. Wat was ze weer ongelooflijk geil aan het worden. Had ze nou te lang gemijmerd met alleen dat kanten slipje om haar billen? Was ze de tijd vergeten? In elk geval hoorde ze nu duidelijk de voordeurbel. Voor de tweede keer al realiseerde ze zich toen ze uit haar roes ontwaakte. Was het al half zes, de afgesproken tijd?

Ze moet de tijd vergeten zijn en had geen tijd meer om haar kleren goed, zorgvuldig aan te trekken en besloot om daarom snel in haar slipje, half naakt, naar de voordeur te lopen en die voor hem open te doen. Ze nam de tijd niet om te kijken, deed de deur open en haar ontwapenende borsten, haar priemende en puntige tepels, haar naakte buik en haar kanten slipje begroetten zonder een woord te zeggen hem die voor de deur stond en zij nodigden hem uit bij haar binnen te komen. Ze draaide zich om, liet net als hij de deur open, liep terug naar de slaapkamer en liet zich voorover op het bed vallen, waarheen hij haar ijlings volgde en zag hoe zij haar billen in het hem zo bekende kanten slipje verlangend in de lucht stak en hij kon alleen maar bedenken dat zij wilde dat hij nu direct zijn roede in haar diepe grot zou steken.

Ze hoorde een rits, een riem die losgemaakt werd en een broek die op de grond viel. Ze smeekte om ‘nu’ genomen te worden en voelde direct een harige zak tegen haar schaamlippen ketsen voordat een stevige roede haar natte kut binnengleed. Wat een opwinding voelde ze in haar lichaam, en ook al leken de vingers die haar knopje bewerkten, korter en minder erotisch dan de vingers die haar die eerste keer in de Bijenkorf zo diep in haar grotje tot haar heftigste hoogtepunt hadden gebracht, het stootwapen dat nu haar kut bereed liet de gedachten aan die vingers snel verdwijnen en het aanhoudend beuken bracht haar direct heftig in extase. Ze was zo ongelooflijk geil en ze voelde haar opwinding alleen maar groeien door de viriele harige benen die haar dijen stevig omklemden, ze voelde zich bezeten door die vurige staaf die in haar binnenste op zoek was naar bevrediging.

Langzaam maar zeker werd ze zich wel bewust dat dit niet de benen van de jonge adonis waren die haar leren rokje had gestreeld, maar de benen van hem die zo perfect haar slipjes, bh’s had uitgekozen en haar garderobe exquise had gevuld. Zij werd bereden door het vurig lid van hem van wie zij zojuist nog had gedacht dat hij nooit maar dan ook nooit met zijn krachtig en vurig lid haar schede zou vullen, en nu hij, onverwacht en onverhoeds, door het misverstand van het moment toch door haar was toegelaten wilde ze alleen maar dat hij doorging. Ze voelde hoe hij zonder contact te maken met haar clitoris louter door de dominante beweging van zijn ervaren lid haar tot orgasme op orgasme dreef dat alle klanken uit de slaapkamer door de open voordeur tot op het portiek hoorbaar moeten zijn geweest voor wie op dat moment thuis kwam. En zo nam hij haar, toch, eindelijk, in het duurste slipje dat hij ooit voor haar had aangeschaft.

Ze voelde zijn lust, ze voelde haar eigen nog altijd toenemde geilheid, ze werd zo heftig aangevuurd en opgewonden door de felheid waarmee hij bezit van haar genomen had, door de handen die haar haren trokken en haar borsten grepen dat haar meermalen de woorden ’neuk me, neuk me please’ ontglipten zonder dat ze die bewust uitsprak, waardoor hij alleen maar krachtiger werd aangevuurd, en tenslotte maakte zij in de beukende stoten van zijn naderende zaadlozing excuses, ‘sorry, ik heb nooit geweten dat u zo fantastisch lekker was’ waarop ze zijn zaad met liefde in haar kut ontving. Na haar streling over zijn harige benen en haar liefdevolle ‘dank u’ was hij uit haar schoot geglipt, had hij haar het kanten slipje uitgetrokken en naast haar hoofd gelegd en met een vlakke hand had hij haar billen geslagen. Een straf die zij verdiend had met haar eerdere afwijzing zo meende hij en zo bevestigde zij hem. Net zo plotseling als hij (in haar) was gekomen verdween hij weer. Ze had spijt dat hij, haar suikeroom, niet eerder en vaker bezit van haar genomen had en met zijn lichaam had hij haar meer en dieper voldoening geschonken dan zij al die tijd vermoed had. Verrukt bleef zij op bed liggen en wachtte vol spanning op hem met wie zij voor dit moment had afgesproken en die elk moment kon komen. In haar appartement. In haar kut.

Toen hij bij haar appartement arriveerde was Frank verbaasd dat de voordeur open stond, hij had even geaarzeld, maar was toch naar binnen gegaan nadat hij de deur gesloten had. Op zoek naar Danique liep hij haar slaapkamer binnen en zag haar naakt op haar buik op haar bed liggen, ze drupte vers zaad uit haar kut op het dekbed en lag naast kleren, waarvan een deel klaar leek te zijn gelegd om aan te trekken te worden. Toch was zij naakt. Hij zag net zo’n kanten slipje als hij thuis van haar had, bevlekt met vers zaad, in haar linkerhand. Hij streelde met warme zachte handen haar rug. Danique voelde direct herkenning, kreeg kippenvel over heel haar lichaam, ‘oh Frank, wat lief dat je er bent, streel me, maak me warm, bemin me’ en ook al was het hem duidelijk dat zij zojuist door iemand anders dan hijzelf geconsumeerd was, hij voelde dat zij in extase raakte toen zijn vingers tussen het verse zaad haar clitoris streelde en zag hoe die door de lichte aanraking van zijn vingers tot magische omvang groeide.

In zijn broek voelde hij hoe het vel van zijn eikel naar beneden afstroopte en toen hij voorzichtig, geluidloos, de knoopjes van zijn gulp had los gemaakt zag hij hoe druppels op de paarse kop verschenen die hij maar op een plek verlangde achter te laten: diep in de kut van Danique. Hij streelde met de vingers van zijn ene hand de opening van haar kut en zag hoe zij zich opensperde, met zijn andere hand streelde hij haar billen, haar rug, haar schouders en toen zijn vingers in haar kutje gleden hoorde hij haar alleen maar zeggen ‘ik ben zo verdomde geil, Frank, zo verdomde geil geworden, als je nu niet heel snel in me komt…’ Hij trok zijn broek omlaag, trapte zijn schoenen uit, en was in no time naakt en duwde haar aan haar kontje wat omhoog het bed op en stootte de vlammende paarse eikel langs haar clitoris diep in haar kut. Een diepe zucht gleed uit haar mond, ‘oh, ik was zo retegeil voor jou, Frank’ zijn vingers gleden langs haar lippen en hij voelde hoe het kwijl uit haar mond liep. ‘Iemand was je voor en wist hoe retegeil ik was’, kreunde ze, ‘hij maakte me hoerig, nog geiler, nog verlangender, zijn lul bereidde me voor op jou, Frank’ en hij voelde hoe haar billen ritme maakten en zij met haar kutspieren zich rond zijn lul sloot en opende en zo zijn lul begeleidde naar een immense zaadlozing.

Toen zijn handen haar borsten voelden, omklemden, draaide zij haar gezicht naar hem toe en kuste hem, heftig, innig, ze hield zijn gezicht vast en vlak voordat hij klaar ging komen wilde ze het liefst op haar rug en billen liggen, hij duwde zijn lul weer opnieuw in haar schoot, klemde met zijn benen haar hele lijf zodat zijn lul klem zat tussen haar benen en haar kutspieren en hij haar hard kon rijden, zij elkaar konden kussen, aankijken, en hij, precies op het moment dat hij voor het eerst zijn zaad in haar stootte en hij haar lippen met zijn vingers streelde, fluisterde hij ‘ik hou van je Danique, wil je mijn lief zijn?’ Hij voelde hoe haar orgasme naderde, en zachtjes strelend bewoog hij zijn lid in haar totdat haar lichaam trilde, sidderde en zij met haar handen zijn billen klemvast hield, ‘kom in me, Frank, elke dag dat je me liefhebt’ en streelde met haar handen zijn achterhoofd, minutenlang. Het kanten slipje hield zij nog altijd strak in haar linkerhand tot zij minuten na haar laatste orgasme eindelijk ontspande en het los liet.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 7325 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie