BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De ordinaire buurvrouw – 2/2

De ordinaire buurvrouw – 2/2

Dit is een erg vrouwonvriendelijk verhaal, voor sommige tere zieltjes misschien best over te slaan. Toch, vermoedelijk tot verbazing van de meeste vrouwen, is dit een waargebeurd verhaal. Ook dit type van vrouw bestaat echt. Ik heb alleen de namen van de personages en de locaties veranderd.

Duidelijk met een vies gezicht begint ze mijn pik traag af te lebberen. Ik geef haar nog een stevige klets tegen haar smoeltje en ze lebbert iets beter. “Stinkende kut” zeg ik, “ofwel doe je je best, alsof je de allerlekkerste lolie opzuigt, ofwel geef ik je een pak rammel waardoor je een hele week niet meer kunt gaan zitten, wat zal het zijn ?”

Ineens zuigt en likt ze als de beste. Ik pak dan maar met beide handen de haren op de zijkant van haar hoofd vast en om extra te genieten, trek ik haar hoofd over mijn half harde lul en terug. Die lijkt dat er leuk te vinden en in plaats van verder te verslappen, wordt hij stilletjes aan terug harder.

Bij mezelf twijfel ik, ‘zou ik in haar mond klaarkomen ?’ of ‘trek ik met gewoon verder af op haar smoeltje ?’ Dat ze me zou kunnen laten klaarkomen door haar gezuig lijkt me eerder twijfelachtig, dus ik trek mijn lul uit haar smoel. Ze hapt weer naar adem.

“Kneed je vette borsten, stomme geit, want ik ga me verder aftrekken en je smoeltje onderspuiten”. “Jouw gezuig trekt toch op niets”.

Ik voeg de daad bij het woord, pak mijn pik ter hand en begint rustig te rukken. Haar beide handen liggen wel op haar borsten, maar ze doet niet veel. Dus ik stop even, buk me, duw haar haar handen weg, grijp tussen elke duim en wijsvinger één tepel vast en trek er bijzonder hard aan. Haar borsten vervormen zich tot puntige kegels. “Als jij zo dadelijk niet serieus je borsten gaat bewerken, dan trek ik die klote tepels er af, gesnapt, vettige kut ?” Ze kijkt angstig.

Ik ga terug verder met rukken. Nu kneedt ze haar memmen toch stevig, af en toe streelt ze, maar dan weer klauwt ze er met geweld in. “Dat is beter” zeg ik en ruk iets sneller.

Ik kijk naar beneden, zie die knedende handen en ik zie Bea, gebiologeerd naar mijn piemel staren. “Wat scheelt er ?” vraagt ik, “anders heb je zo’n grote mond en nu ben je alle spraak verloren”. “Nog nooit een piemel van dichtbij gezien die afgetrokken wordt ?” Blijkbaar was ze een beetje in de war, want ze reageerde met : “eeuhhhh,… nee”. Ik rukte rustig verder.

Dan zei ik : “wel gore kut, met zo’n vettig lijf als het jouwe, ga ik met plezier jouw smoeltje onderspuiten”. Ik lachte : “hahahahaha, knijp maar fel in die dikke borsten van jou, want zo dadelijk druipt mijn sperma van jouw gore smoel”. Ze kneedt wel, maar kijkt even angstig omhoog.

Dan zeg ik : “awel, moet jij niet mooi aan mij vragen dat ik je onderspuit ?” “Komaan vettige teef, zeg me waar ik mijn sperma moet spuiten”. Ze kijkt onthutst.

“Geen gore taal meer om uit te spuwen ?” vraag ik. Dan zegt ze toch : “spuit maar waar je wilt, klootzak”. Dat was er teveel aan en een viertal stralen sperma schieten uit mijn pik recht op haar gelaat. Ik lach en zie één klodder dwars over haar lippen hangen, ééntje net onder haar rechter oog, eentje op haar neusbrug en de laatste was recht op haar linker oog geland. “Je ziet er prachtig uit” lach ik. Ze wil haar borsten loslaten en het sperma uit haar gelaat wrijven, maar dat verhinder ik.

“Blijf die borsten kneden stomme trut”. Er was wat sperma op mijn hand achter gebleven, dus wrijf ik dat ook op haar smoeltje en dat ga ik met één vinger over de klodders sperma van haar gelaat, drijf die in de richting van haar lippen en zeg : “lieve Bea, mondje open, want ik heb wat lekkers voor je”. Ze doet niets, dus grijp ik met de andere hand weer in haar haren en zeg : “je dient toch wat discipline bijgebracht te worden, mondje open en mooi mijn vinger aflikken, NU !” Dat laatste riep ik nogal hard en tegelijk gaf ik een snok aan haar haren, waardoor haar hoofd achterwaarts ging en haar mond vanzelf open.

Vlijtig drijf ik de klodders sperma naar haar open mond en deponeer die daarin. Als alle sperma in haar mond zit, duw ik tegen haar kin, opdat haar mond zou sluiten en dan zeg ik : “slikken geile kut”. Dik tegen haar zin, zie ik ze slikken. Dan zeg ik : “terug mondje open ter controle”. Dat doet ze, het sperma was verdwenen, ik schuif dan maar ineens vier vingers, behalve mijn duim in haar smoel en zeg : “zuigen vet zwijn !”. Ik zie tranen in haar ogen komen, want ze kokt op mijn vier vingers die nogal diep in haar mond zitten, dus ik herhaal tegen haar : “zuigen, kalf en mijn vingers netjes met je tong bewerken”. Ik voel haar tong tegen en rond mijn vingers kronkelen. Dat geeft een bijzonder aangenaam gevoel.

Ik overdacht de namiddag. Ik had in haar smoel gezeken, ik had haar kont volgespoten en had me op haar smoeltje afgetrokken. Het geheel gaf me voldoening. Ik trek haar aan de haren terug naar haar badkamer. Mijn bedoeling was om van haar een tongkus te krijgen, maar dan wel een goeie. Met een smoel vol sperma, ok, ze had alles weg doorgeslikt, leek het me toch beter om de boel eerst wat te reinigen.

Ik duw ze terug in de douche en draai de kraan open. We worden allebei grondig nat. Ik had nog steeds de haren op haar achterhoofd in mijn hand. Ik trok haar hoofd achteruit onder de regendruppels zodat ze omhoog keek. “Mondje open” zei ik en de waterdruppels vallen voor een groot deel in haar geopende muil.

Weer met vier vingers van mijn vrije hand, ga ik in haar mond en doe alsof ik met mijn vingers de hele binnenkant van haar mond wil reinigen. Ik laat mijn vingers doorheen heel haar mond ronddartelen.

Dan trek ik mijn hand terug, duw haar hoofd voorwaarts en zeg : “vuil slet, kneed je borsten zo hard je kunt”. Dat doet ze. Ik duw haar hoofd wat naar beneden, ze is immers een stuk groter dan ik, en zeg geef me een tongkus smerige kut !” “Doe het met enthousiasme en alsof je leven ervan afhangt”. “Ik wil die gore tong overal in mijn smoel voelen !” Ze buigt zich wat voorover en zet haar dikke lippen op de mijne. Haar tong schiet naar binnen en begint een vlammend gevecht met de mijne. Bea mag dan een vulgaire, mollige en lelijke, stomme teef zijn, maar kussen kon ze.

Ik had haar alleen maar onder de douche gezet om haar mond en de rest proper te spoelen van eventuele restanten van sperma. Maar zoals die kon kussen, waouw. In de porno-filmpjes op internet, staat dat soort kussen onder ‘sloppy’. Haar tong kronkelde doorheen heel mijn mond, af en toe er zelfs een stuk naast. Dat vond ik zalig.

Omdat ik wist dat ze nog niet klaargekomen was, en een beetje om haar te bedanken voor de geile tongkus, ging ik met mijn vrije hand, de andere hield haar achterhoofd nog steeds in een greep, over haar mollige buik naar beneden. Ik wist natuurlijk niet of ze wel zou kunnen klaarkomen, maar dat was het minste van mijn zorgen. De haren op haar kut waren grotendeels weg getrimd, maar echt kaal was ze niet van onderen. Met de vier vingers die even daarvoor in haar smoeltje gezeten hadden, gleed ik over de stoppels van haar venusheuvel, over haar klit, haar pisgaatje tot aan de ingang.

Ik stopte even met tongen en zei : “we zullen eens zien hoe groot die vettige kut van jou wel is” en prompt schoof ik mijn vier vingers ineens in haar gleuf. We tongden verder terwijl ik mijn vier vingers zo diep mogelijk in haar duwde. Ruimte zat en binnenin een heel hoge vochtigheidsgraad. Dus ik schoof mijn vier vingers in en uit haar kut. Voor haar was het moeilijk kreunen met mijn tong die doorheen haar mond raasde. Ik schoof die vingers tot op maximale diepte, kromde ze dan wat en trok ze terug naar buiten. Niet helemaal, maar toch bijna, op die manier, bij het naar buiten trekken, gleden de toppen van mijn vier vingers over het geribbelde G-spotje aan haar binnenkant.

Ze leek dat te waarderen, want ze stopte met tongen en legde haar hoofd op mijn schouder. Ik was me daar een serieuze kramp aan het opbouwen door mijn vingers in en uit haar te duwen. Ze hijgde wel in mijn oor, maar op deze manier, haar naar een climax vingeren, ging niet lukken. Dus besefte ik dat mijn duim mee in het spel moest betrokken worden. Tot dat moment had ik die duim telkens aan de buitenkant van haar kut gelaten en was de aanzet van die duim ook bepalend voor de maximale diepte dat ik mijn vingers kon steken.

Bij de volgende uit beweging, plooide ik mijn duim wat naar de binnenkant van mijn hand, bracht zo mijn vingers in speervorm met de duim ertussen en ramde dan mijn hele hand in haar. Even haperde dat wat ter hoogte van de knokels van mijn hand, maar dan schoot mijn hand, door wat extra duwkracht toch dieper. Het voelde aan als een kleine overwinning. Mijn hand, tot aan de pols zat ik haar.

Ik draag mijn horloge op mijn linker arm en die raakte nu haar buitenste kutlippen. Ik had ze vooraf moeten uit doen, maar ja, wie denkt daar nu aan. Ik was al tevreden dat ik de hele linker hand, een stuk van de pols tot aan mijn horloge in haar geduwd kreeg. Bij die plop inwaarts, voorbij het dikste punt van mijn hand, had ik op mijn schouder wel een felle kreet gehoord.

Nu begon ik mijn hele onderarm in en uit te bewegen. Telkens de toppen van mijn vingers de buitenste kutlippen raakten, duwde ik met geweld heel mijn hand en pols terug in haar.

Ik had tot dan, nog nooit een vrouw ‘gefist’, wel gevingerd en soms zelfs met vier vingers tegelijk, maar nooit verder dan dat. Nu zat mijn hele vuist in haar en was ik er stevig mee aan het doorrammen in haar doornatte kut. Met één hand was ze nog een borst aan het kwellen, maar de andere lag ondertussen rond mijn hals.

Ik dreef mijn tempo van ‘fisten’ geleidelijk aan op. Hoe sneller ik ga, hoe meer wartaal ik op mijn schouders hoor. Af en toe meende ik het woordje ‘klootzak’ of ‘smeerlap’ op te vangen, maar ik kan verkeerd zijn.

Gezien ik linkshandig ben en dus met die hand in haar kut ramde en gezien ik nog ooit, in een ver verleden, stevig getennist heb, eveneens met die linker hand, kon ik het redelijk lang volhouden.

De geluiden op mijn schouders worden evenwel als maar luider. Ze begint echt te jammeren. Ik blijf stevig doorgaan en als ik denk, ‘nu ga ik kramp krijgen in die arm’, begint ze ineens te krijsen en te gillen, dat horen en zien vergaat. Ik kijk naar beneden en zie tussen de regendruppels van het douchewater, verschillende stralen vocht uit haar kut naar buiten spuiten, alsof ze in de douche staat te zeiken, maar dan met schokken, niet met één langdurige straal. Het gulpt er als het ware uit.

Naar mijn bescheiden mening, komt die geile teef hier spuitend klaar in haar douche.

Ik vertraag drastisch mijn bewegingen van zodra ik geen vocht meer naar buiten zie spuiten, om dan mijn hele vuist in haar te laten zitten. Ik hoor op mijn schouder een zwaar hijgende Bea en van zodra het hijgen wat verminderd, hoor ik ze snikken.

Ze staat met haar hoofd op mijn schouder, een arm om mij heen, één borst in één hand geklemd, zonder daarmee nog te bewegen en met mijn vuist in haar kut, te wenen. Ik laat ze doen. Toch een paar minuten staan we zo tegen mekaar onder de douche die nog steeds stroomde.

Eens ze grotendeels uit gesnikt is, trek ik weer aan haar haren, haar hoofd achteruit, en duw haar mond op de mijne. Nu ga ik met mijn tong in de aanval en geef haar een heftige, sloppy tongkus. Ze kust na een paar seconden even heftig terug. Mijn vuist zat nog steeds in haar kut.

Na de lange, zwoele en heftige kus, trek ik mijn vuist voorzichtig uit haar. De binnenkant van haar kut was een beetje schraal geworden en voelde veel minder glibberig aan. Toen mijn hand uit haar schoot, liet ze een diepe zucht.

Ik hield mijn hand wat onder de douchekop die op de douchestang hing en spoelde ze zo wat af. Dan zei ik : “nu heb ik zin in koffie en een sigaret”. Ze zei niets, stapte uit de douche, droogde zich af en liep naar de keuken, ik deed hetzelfde maar liep, in mijn blootje naar het terras. Ze kwam met twee mokken koffie aanzetten en had een handdoek rond haar natte haren gewikkeld en ééntje vlak boven haar borsten toegeknoopt. We gaan allebei op een terraszeteltje zitten.

We drinken stilzwijgend koffie en roken een sigaretje. Als ons beider sigaretjes opgerookt zijn, zegt ze : “Rick, je bent nog steeds een ongelofelijke, egoïstische klootzak, maar je hebt me wel het allerbeste orgasme van heel mijn leven gegeven”. Met die info kon ik leven en zeg dat ik wil vertrekken. We roken nog een sigaretje en dan zoek ik mijn kleding bij mekaar, en ga daarna naar mijn eigen appartement. Bij het buitengaan van het hare zegt ze nog : “mijn kinderen blijven tot zondagavond weg, dus je bent altijd welkom voor koffie”.

Eens terug thuis, ga ik achter mijn pc zitten en ga op de seksshop van Gertibaldi kijken. Op www.baldishop.nl zoek ik de dikste vibrator die ze hebben. Dat blijkt de King Kong Giant te zijn met een totale lengte van vierendertig, tweeëndertig inbrengbaar en een dikte van zeven centimeter, diameter. Ik bestel die, en ze zouden mij die de dag erna nog leveren, want ik had voor half twaalf ’s nachts, besteld.

Ik rommel wat in mijn kasten en vond nog een heel kartonnetje met AA-batterijen, nodig voor die King Kong. De rest van de dag deed ik niets meer.

De volgende dag, iets na de middag komt de postbode met een discreet pakje aan mijn deur. In mijn appartement test ik het ding door er een paar batterijen in te steken, het bromt rustig en trilt fel als ik aan de knop draai. Dan pak ik een schoendoos, leg de King Kong er in, diagonaal, want ik de lengte van de doos, paste dat ding niet, vul de rest op met luchtbelletjesplastiek, kieper er de rest van de nog niet gebruikte batterijen bij en verpak dan het geheel met mooi geschenkpapier en een goudkleurig lint errond. Ik had me iets daarvoor netjes gedoucht, bijgeschoren op de plaatsen waar nodig, anaal grondig gereinigd met een klysmaspuit en dan een jogging aangetrokken, zonder ondergoed er onder. Dat is dan wat sneller om jezelf in je blootje te zetten. Ik steek mijn voeten in lederen slippers en ga met de lift een verdieping lager. Ik bel bij Bea aan, maar houd de vibrator in geschenkverpakking achter mijn rug.

Ze opent de deur en zegt : “ha, rotzak, ik dacht al dat je niet meer kwam en ze draait zich om”. “Koffie ?” hoor ik ze nog vragen terwijl ze naar haar keuken loopt. Ik zeg : “yep” en loop naar haar terras. Ze had het cadeau nog niet gezien, dus zet ik dat midden op het tafeltje tussen de twee terraszeteltjes.

Ik steek een sigaret op en zij doet hetzelfde. Dan vraagt ze : “is dat voor mij ?” en ze wijst naar de schoendoos. “Yep” zeg ik weer. Ze neemt één slok van haar koffie, trekt even aan haar sigaret en begint de verpakking van de schoendoos te verscheuren.

Eens ze de vibrator in haar hand heeft, zegt ze : “amaai, wat een joekel” en ze neemt hem in haar twee handen vast. Op de website zie je niet echt goed hoe gigantisch dat ding is, maar zeven centimeter doorsnee is wel echt ferm.

Ik trek aan mijn sigaret, nip nog eens aan mijn koffie en zeg : “geile teef, je snapt toch wel dat ik daarvan een demonstratie verwacht”. “Hier op het terras ?” vraagt ze. “Neen stomme trut, natuurlijk niet, door de geluiden dat jij maakt, weet heel Antwerpen dat je met je stinkende kut aan het spelen bent”. Ze kijkt me verbolgen aan. Maar ze ziet dat ik het al lachend gezegd had, dus verkiest ze van niet te reageren.

We roken nog een tweede sigaretje en dan wandelen we naar de slaapkamer. Ik doe direct mijn jogging uit en sta in twee seconden helemaal in mijn blootje. Dan kijk ik naar haar en zij staat daar maar te staan, alsof ze niet weet wat te doen. Ik zeg haar bars : “awel, jij moest al uitgekleed zijn, op bed liggen en die tarzan in je vettige kut hebben zitten, stomme zeug !” Ze schrikt, legt de King Kong even op bed en zet zich ook in haar nakie. Ze wil gaan liggen op bed, maar ik zeg : “wacht even”. Ik ga dicht bij haar staan en betast haar. “Traag rond je as draaien zeg ik”. Dat doet ze. Met twee handen nijp ik op verschillende plaatsen op haar lichaam. Ik knijp stevig in één borst, dan in haar buikvet, dan haar heupen, dan haar kontkaken, ik trek zelfs aan het vet op haar bovenarmen en als ze terug frontaal naar mij gedraaid is, zeg ik : “stop”. Ik betast nog haar andere borst, nijp er stevig in door en zeg dan : “allemaal blubber, ik voel niets anders dan vet”. Ze lijkt boos te willen reageren, want dat was niet bepaald mijn meest charmante opmerking, maar voor ze iets kan zeggen, grijp ik met mijn linkerhand weer haar kut. Ik kneed die wat aan de buitenkant en zeg : “morgen kom ik weer ‘op de koffie’, dan wil ik dat je kut en kont zo kaal zijn als een biljartbal, gesnapt domme teef ?”

Het wenen staat haar nader dan het lachen. Ik lach dan maar even zelf en zeg : “geef me een goeie tongkus, geile kut”. Terwijl ik met mijn linker hand haar kut blijf kneden, gaan we weer in een zwoel tonggevecht. Die vrouw kon tongen zoals ik nog nooit meegemaakt had. Ons beider speeksel droop van ons gelaat. Dan zeg ik : “ga maar in het midden van het bed liggen, geile teef”. Dat doet ze. “Benen wijd” zeg ik. Dat doet ze ook. Ik breng van de zijkant drie vingers in haar kut, om de vochtigheidsgraad te controleren. Als ik ze terug trek en er een sliert kutgeil aan blijft hangen, stel ik vast dat de vochtigheidsgraad voldoende is.

Ik grijp naar de King Kong Giant, draai de zwarte knop op ‘aan’ en zet het punt tegen haar kutlippen. “Stil blijven liggen” zeg ik nog.

Traag schuif ik de tarzan naar binnen. Ik zie de tweeëndertig centimeter langzaam in haar natte kut verdwijnen. Ik had hem op halve kracht laten brommen en hield die tarzan zo in haar kut. Dieper ging niet, want ik voelde weerstand. Dus zat het ding tegen haar baarmoeder te trillen. Ik heb zelf geen baarmoeder, dus weet niet of zo’n getril ertegen, aangenaam is.

Met mijn rechter hand hou ik de King Kong in haar en zeg : “borsten kneden slet”. Dat doet ze. Ze kreunt ook harder. Het inbrengen van de tarzan had al gekreun ontlokt, de borsten kneden, leekt een extra bijdrage aan het gekreun. Ze deed dat ook erg ruw en hard. Geen zacht gestreel of zo, dat was blijkbaar niet aan Bea besteed. Af en toe trok ze heel hard aan haar tepels, meestal klauwde ze met geweld in het malse tietenvlees.

Ik had geen zin om die trillende vetmassa gewoon met die King Kong klaar te laten komen, zonder dat ik er zelf iets aan had, dus kruip ik op het bed, zwaai één been over haar, met mijn gelaat gericht naar haar onderkant en zeg : “vuile Bea, jij kunt bijzonder goed tongen, dat waardeer ik, dus om je de kans te geven je talent nogmaals te tonen, mag je nu mijn kontgat tongen”. Dan zak ik met mijn kont pardoes bovenop haar smoelwerk en voel haar mond ongeveer ter hoogte van mijn ster.

Mijn knieën drukken links en rechts van haar borstkas in de matras, haar handen liggen nog steeds op haar borsten, nu tussen mijn gespreide dijen, haar armen zitten daartussen gekneld. Ik buig me licht voorover, zodat haar mond terug even vrij komt en zeg : “vettige teef, steek die tong in mijn aars !” “Doe je dat niet, dan stik je gewoon onder mijn kont !” Ik lach. Tegelijk laat ik me terug achteruit op haar gelaat zakken en met mijn linker hand, begin ik de King Kong in en uit haar kut te bewegen. Eerst heel traag trek ik het brommende ding bijna helemaal uit haar om hem er dan helemaal terug in te duwen.

Ik voel nog steeds geen tong in mijn gat, dus besluit ik extra motivatie te geven. Ik trek de King Kong helemaal uit haar. Leg die even opzij en buk me voorwaarts, zonder mijn kont van haar smoel op te heffen. Ik plant mijn rechter ellenboog tegen de binnenkant van haar rechter dij, hou met mijn rechter hand, haar linker dijbeen vast, zo kan ze haar benen niet toe nijpen en ik begin een serie harde kletsen, pal bovenop haar kut en vooral klit te geven met de vlakke hand. Ik sla goed door en zie die kutlippen van licht roze, over licht rood, donker rood tot bijna purper evolueren.

Ik hoor verschillende, gesmoorde kreunen van onder mijn kont komen, maar die waren onverstaanbaar. Dus ik mepte ferm door tot mijn hand begon pijn te doen. Dan greep ik terug naar de brommende King Kong, zette die op maximum trilvermogen en ramde die ineens tot maximaal in haar kut. Ik licht weer een beetje mijn kont, hoor ze kreunen van de pijn, vermoed ik en ik zeg : “mijn kont tongen, ik wil die tong in mijn aars voelen kronkelen godverdomme !” “Snel of ik geef nog zo’n serie kletsen op je vettige kut !” Ik zak mijn kont weer en voel direct haar tong mijn sterretje binnendringen. Het geile gevoel is onovertrefbaar zalig.

Als bedanking begin ik de tarzan aan een redelijk tempo in en uit haar kut te bewegen. De trillende vetmassa onder mij begint spastisch te kronkelen. Ze kan geen kant uit, haar bovenlichaam zit vastgepind op het bed door mijn gewicht, haar dijbenen krijgt ze, ondanks herhaalde pogingen niet tegen elkaar en het enige dat ze kan doen is mijn aars tongen en af en toe proberen haar kont van het bed op te lichten om het geweld van de tarzan in haar ondertussen kleddernatte kut te verlichten.

Ik laat ze even adem halen door mijn kont op te lichten en zeg tegelijk tegen haar : “mens, hou je benen uit elkaar, nijp je ze toch tegen elkaar, dan volgt er een serieus pak slaag, gesnapt ?” Van onder mijn kont hoor ik : “uhhhh, uuhhh.” Ik zak weer, en voel direct die tong terug in mijn gat.

Ik laat de tarzan sneller in en uit haar kut schuiven, ik los de dijbenen en met de toppen van mijn wijsvinger, middenvinger en ringvinger, begin ik cirkeltjes over haar klit te draaien. Ik merk, tot mijn plezier dat ze opnieuw haar eigen borsten begint te martelen.

Het tongen van mijn kont wordt minder intens, maar haar gesmoord gekreun wordt feller. Dus ik licht me een beetje op en ga ineens met de King Kong op maximale snelheid in en uit haar kut terwijl ik met de vingers van mijn andere hand nu heel fel over die klit wrijf. Alsof ik die klit uit haar kut weg wou wrijven.

Ze heeft nu haar tepels en tepelhoven elk in één hand en trekt zo omhoog. Ik voel onder mij haar hele lichaam in een soort gigantische kramp schieten en ze brult langdurig dat ze klaarkomt. Ze krijst het uit. Ik zie golven van kutsap over de King Kong gutsen, ik hou mijn rechter hand stil en nijp ermee fel en aan één stuk door op haar klit. Dat veroorzaakt een heel schelle kreet van pijn en genot en verlengt haar orgasme. Ik heb nog nooit zo’n langdurig orgasme bij een vrouw meegemaakt. Dan laat ik de tarzan stil, diep in haar zitten, los mijn greep op haar klit en draai met die hand de tarzan off.

Ze ligt onder mij te hijgen. Ik rol van haar af en leg me naast haar. Zij hijgt verder uit. En ik lig daar naast haar met een stijve piemel. Het gebeuren had me niet onberoerd gelaten.

Na een aantal minuten zegt ze : “wouaw, wat een ongelofelijk goed orgasme”. “Ik ben blij voor jou” zeg ik, “maar nu wil ik ook wat”.

Ze kijkt naar mij en ik zeg : “ik ga in het midden van het bed liggen, leg je languit aan mijn onderkant en ik zeg je wel wat je moet doen”.

Ik schuif op naar het midden van het bed, leg mijn handen aan de achterkant van mijn knieën en trek ze op, benen weid gespreid, komt mijn kont wat omhoog.

Dan zeg ik : “steek je tong terug in mijn kont, tong me daar en de hele streek er rond”. Dit keer, zonder morren, begint ze aan haar taak. Af en toe laat ik ze met lange halen over mijn balzak likken, dan de hele streek vanaf mijn sterretje tot onderaan de balzak, dan de hele streek rond mijn ballen, mijn hele bilspleet, kortom de hele lies laat ik likken, met veel speeksel en een dartelende tong. Ze kwijt zich grondig van haar taak. Verschillende keren laat ik haar mijn kontgaatje penetreren en haar tong en ze daarin ronddartelen.

Na een hele tijd zeg : “zo vettig varken, dat deed je goed en dat deed deugd, nu wil ik klaarkomen, dus zet je wat hoger, neem mijn lul in je smoeltje en zuig me leeg. Bij mezelf dacht ik, ik heb haar in de kont al geneukt, in de kut is zinloos, want daar kunnen vier lullen tegelijk in, dus laat ik me maar leegzuigen.

Ze hapt mijn pik in haar mond, ik leg één hand op haar achterhoofd en zeg : “echt pijpen kut, zuigen en likken tot ik je smoel vol kan spuiten en slik alles weg of het gaat je beste dag niet zijn”. Ze begint met op en neer gaande bewegingen van haar hoofd mij echt vakkundig te pijpen. Ik voel haar tong rond mijn stengel kronkelen bij de neerwaartse bewegingen en ik voel haar fel zuigen bij de opwaartse.

Met haar kut kon ik niet veel aanvangen, maar met haar mond is ze geweldig. Ze pijpt me als de beste. Heel eerlijk, zo goed, had niemand haar ooit voorgedaan. Met één hand streelt ze door mijn borstharen, met de andere mijn balzak, de streek eronder en mijn kontje.

Als ze dan één vinger in mijn nat aarsgat steekt, ontplof ik en ik voel met geweld verschillende stralen in haar mond schieten. Ik voel ze hevig slikken om het aangeleverde sperma weg te werken. Voor mij was dat een grandioos goeie manier van klaarkomen. Het was alsof het sperma vanuit mijn tenen, door heel mijn lijf naar boven raasde. Op het moment dat ik spoot, had ik met mijn linker hand, haar hoofd diep over mijn lul gedrukt. Zo spoot ik diep, ineens in haar keel .Ik werd er zelfs even zwart van, voor mijn ogen.

Eens uitgespoten, begint ze zachtjes tientallen kusje op heel mijn liesstreek te geven. Ik geniet. Ik streel nu door haar haren en zeg : “wel geile trien, dat heb je schitterend gedaan en dat ga je nog veel keren mogen herhalen”. “Kom wat hoger liggen”. Ze vlijt haar hoofd op mijn borstkas, legt één hand op mijn verslapte piemel en ik trek het dekbed over ons. Zo dommelen we in.

De dag erna, de zondag heb ik haar nog één keer grondig met een vuist in de kut bewerkt, later op de dag heb ik, op z’n hondjes, haar opnieuw in de reet geneukt, dit keer terwijl ze zelf haar kut bewerkte met de King Kong Giant. Vlak voor de kinderen van haar, thuis kwamen, heb ik haar over mijn piemel doen zeiken en heb ik zelf haar helemaal onder gepist, waarna we een douche namen.
Sindsdien, telkens mijn vrouw naar één van de kinderen is of die van Bea naar hun vader, word ik verwacht voor koffie. Telkens wordt er geneukt in kont, mond of zelfs kut en na een paar maanden ben ik er zelfs in geslaagd, met veel moeite om die King Kong in haar aars te wurmen. Het aantal kletsen dat ik haar al gaf op kont, dijbenen, borsten of buik loopt in de duizenden. Haar spuitend laten klaarkomen lukt enkel, maar telkens weer, als ik mijn hele vuist in haar ram. Ze jammert dan wel de hele buurt bij mekaar en slingert de meest grove en vulgaire beledigingen naar mijn hoofd, maar nadien geeft ze, iedere keer weer toe, dat ze dat het allerbeste vindt.
Nu, een heleboel jaren later is ze een voorbeeldige, beleefde buurvrouw geworden, maar Bea gebruikt nog steeds heel grove taal naar mij toe, wel enkel als we alleen zijn en de vulgaire woorden dienen altijd als stimulans. Zo heeft ze ondertussen al tientallen malen geroepen : “spuit in mijn reet, vettig varken “ of “spuit mijn mond vol, smeerlap” of “zeik precies op mijn klit, klootzak” en geef toe, wie kan aan zulke wensen weerstaan ? Ik niet en ik voldoe met plezier aan haar wensen.
Voor commentaar op dit verhaal, stuur een berichtje naar rickdanvers@yahoo.com of hier op de site.

Sensuele groeten, Rick

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Rickdanvers

Carpe Diem, iets ouder, genietend van het leven, met zoveel mogelijk passie. Ondanks het ouder worden, verminderd de passie en gulzigheid naar seks niet, eerder in tegendeel zelfs. Ik hoop dat jullie, lezers echt kunnen genieten van mijn verhalen. Die zijn meestal geen pure porno van begin tot eind, maar eerder volledige verhalen met nogal wat achtergrond. Geniet er van !

Dit verhaal is 9447 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “De ordinaire buurvrouw – 2/2”

Plaats een reactie