BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Secret 5

Goedemorgen geile LonZaterdag ochtend werd ik plakkerig van het geil wakker. Lon lag naakt op haar zij naast mij en sliep nog.
Ik bekeek haar. Rustig hoorde ik haar ademen. Ze was echt heel aantrekkelijk. Ik vond haar best knap.
Haar krullende haar zat warrig door elkaar. Geile volle lippen waarmee ze heerlijk kon kussen. Lekkere stevige tietjes en goddelijke billen. Ik hou van lekkere billen. Lange benen en een strak lichaam. Natuurlijk ze was pas 20, maar dat kwam ook vast doordat ze behoorlijk sportief was. Ongeloofelijk dat ze interesse had in mij. Ookal kreeg ik ook vaak te horen dat ik een goed figuur had en vaak vonden ze mij ook een knappe aantrekkelijke vrouw. Maar toch, zo’n jong ding die wat wil met een vrouw van 37.

Ik stapte onder de douche en spoelde mijzelf schoon. Ik deed een schone slip aan, een korte broek en een T shirtje en ging naar beneden. Met een cracker en een kop thee ging ik lekker buiten onder de overkapping zitten. Een klein uurtje later kwam ook Lon fris gedouched in een slipje en een topje naar beneden. Toen ik haar zag kreeg ik een blij gevoel. Ik leek wel een bakvis. Ze boog zich over mij heen en kuste mij.
Goedemorgen schoonheid.
Zal ik wat te eten maken voor je, vroeg ik.
Nee schat, blijf lekker zitten als je het goed vind doe ik het zelf wel. Ze kuste mij weer.
Terwijl ik uitzicht had op haar lekkere billen liep ze naar binnen.
Ik voelde een geilscheut door mijn onderbuik gaan.

Heerlijk in de tuin zaten we die morgen buiten. We kwebbelde en dronken een bakje koffie. Ze nu en dan konden we het niet laten om elkaar even te kussen of een klap op een bil te geven als er een van ons opstond.
Tussen de middag aten we een boterham.
Ik moest nog wat boodschappen hebben en samen gingen we even wandelend naar de winkel. We liepen hand in hand. Ze dachten vast dat het mijn dochter was dus laat maar denken.
Achter in de winkel, een lege gang, zat Lon aan mijn kont. Ze stak een hand door het pijpje van mijn korte broek en voelde aan mijn kont. Een oude vrouw kwam de gang in en bleef op 2 meter van ons staan om iets in het schap te zoeken. Ik voelde mijn tepels stijf worden en ook mijn kutje reageerde. Lon drukte haar hand nog iets verder door het pijpje, kuste mij in mijn nek en zei fluisterend dat ze zin had om met haar teefje te spelen.
Ik kleurde rood tot achter mijn oren.
De oude vrouw zag het gebeuren en zei glimlachend, je dochter heeft zeker iets nodig. Ze zijn allemaal hetzelfde. Ik lachte lief terug. Lon trok haar hand uit mijn broek. Dat had de vrouw gelukkig niet gezien. Lon keek mij aan en zei, ik heb zeker iets nodig, he mamie.

We rekende af en liepen weer terug naar huis.
In het parkje waar we doorheen moesten kuste ze mijn geil op de mond. Ik heb zin om met je te geilen. Ik voelde mijn kutje en tepels weer reageren.
Thuis bergde ik de boodschappen op. Lon kwam bij mij en deed mij de halsband weer om.
Ik zei niets en liet het gebeuren. Ze maakte mijn korte broek aan de voorkant open en trok hem over mijn billen omlaag waarbij ze ook op de knieen ging. Ik stapte eruit. Ze kuste op mijn buik.
Ik huiverde. Ze kuste door mijn slipje heen mijn kutje. Ik ruik je geilheid. Ze pakte de rand van mijn slipje en trok die ook over mijn kont en deed hem bij mij uit. Ze voelde tussen mijn benen. Ik kreunde. Je bent weer nat teef. Ze stond op en trok mijn shirtje over mijn hoofd. Naakt stond ik weer voor haar. Ze haakte de lijn aan de halsband en met een klein rukje gaf ze aan dat ik haar moest volgen. Ze liep naar het raam aan de voorkant. Ik zal het rolgordijn wel even dichtdoen lijkt mij. Een man met een hond liep aan de overkant voorbij. Gelukkig keek hij niet.

Ze deed het rolgordijn omlaag en liep met mij aan de lijn door de kamer. De tuin in. Hier hebben we gelukkig niet echt inkijk. Bloedgeil werd ik er van. Ze kwam achter mij. Kwam met de lus van de lijn bij mijn mond en ik begreep dat ik die in mijn mond moest nemen. Ze pakte mij bij mijn heupen en trok mij tegen zich aan en likte mij in mijn nek terwijl ze mijn borsten kneede en mijn tepels rolde. Ik woon in een twee onder een kap woning en de achtertuin was best breed omdat hij achter de garage door liep en iets van 20 meter lang. Aan twee kanten stond een hoge heg. Achterin de tuin een best groot tuinhuis met een terras waar je tot zonsondergang in de zon kon zitten. Ik wil dat je naar het tuinhuis loopt naar binnen gaat en daar op mij wacht.
Ik was snel aan het redeneren. Aan de garage kant konden de buren niets zien maar aan de andere kant woonde een ouder echtpaar. Als die boven uit het raam keken dan konden ze zeker het tuinhuis en terras ervoor zien. Met kloppend hart liep ik naakt met de riem in mijn mond over het gras de tuin in. Bij het huisje deed ik de deur open en keek voorzichtig naar de ramen boven bij de buren. Geen beweging zuchte ik. Ik ging naar binnen en wachte. Even later kwam Lon naar binnen. Heel goed schat. Ze nam de riem uit mijn mond en kuste mij. Geil stonden we te scharrelen. Ze voelde aan mijn kutje en die was nat. Ik vond het super spannend.

Lon liep het terras op en leide mij aan de lijn naar buiten. De kust was volgens mij nog steeds veilig. Ze trok mij van het terras het gras open bleef staan. Ze keek mij aan klikte de lijn los, en zei dat ik op mijn knieen moest. En nu wil ik dat je naar de overkapping kruipt zoals een echt teefje. Een geile scheut trok door mijn onderbuik en met draaiende kont kroop ik over het grasveld. Met de lus van de lijn gaf ze mij een flinke tik op mijn kont. En ze probeerde of ze mijn kutje kon raken. Met stijve tepels en nog geiler kwam ik bij het terras en de overkapping. Kom staan. Ze kneep in mijn stijven tepels terwijl haar andere hand tussen mijn benen voelde.
Ik liet mij gewillig bevoelen. Haar mobiel klingelde. Ze keek even naar het app berichtje.
Ze gespte de lijn weer aan en nam mij mee naar binnen.
Binnen plaatste mij op een stoel en liep de gang in. Even later hoorde ik haar van de trap van boven komen. Ze had de doos met speeltjes gehaald. Die zette ze op de bar bij de keuken en nam het zweepje met het flapje er uit. Ze deed de lijn van mijn halsband.
Trok mij van de stoel, kom op je knieen. Automatisch ging ik al met mijn knieen uit elkaar met rechte rug en handen in mijn nek zitten. Ze pakte de klitte band boeien en deed die om mijn polsen achter mijn rug. Ik voelde mijzelf nu totaal onderworpen. Echt geil. Ze tikte op mijn borsten en tussen mijn benen. Ik voelde dat mijn kutje open ging staan. Als ze tikte kreunde ik en als ze wat harder tikte kreunde ik harder. Het was echt zo geil. Ze nam de blinddoek en deed die voor mijn ogen. Met het flapje van de zweep streelde ze mijn lichaam en dan weer kreeg ik een flinke tik op mijn kont, op mijn borsten of tussen mijn benen vol op mijn kutje. Ik kreunde van geilheid.

Ik hoorde dat ze de deur van de hal open maakte en even later weer dicht.
Toen voelde ik de zweep weer en kreeg ik tikken waar ik kreunend op reageerde.
Ik hoorde ritselen van kleren en ik verwachte dat ik zo het kutje van Lon moest likken.
Een hand voelde ik over mijn borsten strelen, knijpen in mijn tepels. Ik kreunde.
Ineens een hand tussen mijn benen die met mijn klit speelde en een vinger in mij stopte.
Oh, God, Ja lekker jammerde ik en begon op de hand te rijden die mij wilder begon te vingeren.
Ik kom bijna, Ja lekker, ga door.
Ja, vind je het lekker slet?Ja juf Lon.
Ben je mijn geile mamie? Ja juf Lon
Zal juf Lon je zo neuken met die lekkere pik? Ja heel graag juf Lon smeekte ik.
Ik was bloed en bloed geil en kreunde hard. Mijn tepels stonden stijf omhoog en ik voelde mijn kutje gezwollen en open staan.
Ik heb een verassing voor mijn geile mamie. Vind je dat spannend.
Ja juf Lon.
Wat ben je dan van juf Lon?
Ik ben jou geile hoertje, je pis slet, jou hoerige teefje, antwoorde ik geil.
Ik hoorde haar lachen. Ik ben echt gek op haar ze is super lekker.
Toen een stem. Ze is ook heel sexy en echt heel geil zo te zien.
Ik schrok mij wezenloos. Wat? Lon? Mijn blinddoek werd afgetrokken.
Daar stond naast Lon mijn dochter Daisy. Alle twee met alleen een slipje aan.
Ik kleurde tot achter mijn oren en het zweet brak mij uit. Ik wist niet wat ik moest het duizelde en mijn wereld storte totaal in. Zenuwachtig trok ik aan de boeien maar die die deden hun werk.

Lon trok Daisy naar zich toe en ze begonnen geil te scharrelen waarbij hun handen elkaars kont bevoelde.
Lon, kwam op haar knieen voor mij zitten. En kuste mij. Ik hield mijn lippen stijf dicht. Schat doe niet zo, fluisterde ze. Daisy mag rustig zien dat wij elkaar lekker vinden. Jij bent van mij ik heb beloofd dat ik zorg dat je niet in de problemen komt. Daisy en ik spelen ook al een hele tijd samen en je hoeft jezelf echt niet schuldig of beschaamd te voelen. Daisy is ook een hele stoute meid hoor. Ze kuste mij weer en dwong haar tong naar binnen, aarzelend kuste ik terug. Daisy was achter mij gaan zitten en streelde mijn rug en mijn billen. Kwam met haar handen om mij heen naar mijn borsten en begon die te kneden, mijn tepels te rollen en kneep er in. Je bent mooi en heel sexy. Als je niet zo moeilijk doet kunnen we het heel leuk hebben, fluisterde Dais in mijn oor.
Dit kon echt niet dit is zo verkeerd. Dit moest stoppen.
Het scharrelen met Lon werd wat geiler. Mijn geilheid kwam weer terug en ik kreunde in Lon haar mond. Dat kan echt niet. Ik voelde een hand tussen mijn benen. Ik hoorde Lon zeggen dat mijn kutje nat was. Voel Dais. Een hand gleed van mijn borst over mijn buik tussen mijn benen. Mmmm, lekker nat kutje, fluisterde Daisy in mijn nek. Ik kreunde hard.
Lekkere slet hoorde ik Daisy zeggen. Lon lachte en kuste mij geil. Ze kan super lekker kussen Dais. Hier, Lon drukte mijn hoofd opzij en Daisy schoof naast mij en gelijk voelde ik haar mond op de mijne. Gelijk haar tong en zonder er verder bij na te denken zocht ik haar tong en scharrelde ik geil met mijn dochter.
Ik voelde handen aan mijn borsten plukken en handen die mijn kutje verwende. Ik werd door twee vingers geneukt. Mijn hoofd werd weer weggetrokken en gelijk had ik weer een tong in mijn mond.

Ik kuste nu afwisseld met Lon en Dais, ik hoorde mijzelf hijgen en kreunen. Ik weet niet wie er met mijn kutje bezig was maar ik reed op de vingers, zo geil was ik. Kon niet meer helder denken. Oh god, Ja ga door, ga door ik kom bijna.
De handen verdwenen en ze lieten mij bloedgeil zitten.
Mijn handboeien gingen af. De meiden stonden op en voor mijn ogen scharrelden ze met elkaar.
Lon zakte op haar knieen en trok het slipje over Dais haar kont naar beneden. Ik zag op dat moment alleen een mooie lekkere slanke meid met kleine stevige tietjes. Kom Dais ga op de bank zitten ze kan super lekker likken. Dais ging op de bank zitten en zette haar voeten op de bank en deed haar benen uit elkaar. Ik zag een kaal strak rose vochtig kutje met een plukje blond haar erboven.
Kom slet, zei Lon, laat maar eens zien wat je kunt en maak mij trots. Ik kreeg een harde klap op mijn kont. Als in een waas kroop ik naar de bank. Weer een harde klap. Kom geile hoer doe het. Nog een harde klap. Ik drukte mijn tong op het kutje. De geur, de smaak maakte mij dol en ik begon het kutje te verwennen. Lon klom naast Dais op de bank en ze kuste. Ik hoorde Dais kreunen. Ze begon met haar kontje te draaien, trok aan de halsband en drukte haar kutje tegen mij hoofd. Ik zei het toch. Mamie weet echt hoe ze een kutje moet verwennen. Als antwoord kreunde Dais alleen maar harder. Oh, ja wat is dit geil, wat is dit spannend. Kom teef lik mij uit. Ik likte haar kutje en drukte een tong in haar sterretje. Ik hoorde haar schreeuwen dat ze bijna klaarkwam. Ze pakte mijn hoofd. Kom likken slet, je bent nu ook mijn hoer, mijn teef. Ja, ja, ga door. En toen kwam ze schokkend en trillend klaar.
Ze drukte klemde mijn hoofd tussen haar benen tegen haar kutje, ik kreeg bijna geen lucht. Eindelijk liet ze mij los en kon ik weer fatsoenlijk adem halen. Genietend lag ze bij te komen op de bank.

Ik had mijn dochter klaar gelikt en ze had ervan genoten. Een tegenstrijdig gevoel van trots en schaamte. Lon, had de voorbinddildo omgedaan en kwam achter mij. Ze drukte zonder waarschuwing de pik in een keer tot aan de ballen in mij. Dat ding had een dikke eikel en mijn adem werd afgesneden en luid kreundend pakte als steun Dais haar benen vast.
Lon begon mij fel te neuken en snel nam ik haar ritme aan en genoot van de pik in mij. Ik keek kreunend Dais aan. Zij kwam naar voren, geile slet, ja, laat je lekker neuken. Ze kuste en tongde mij geil terwijl ik bij elke stoot in haar mond kreunde. Lon trok de pik uit mij. Ze sloeg mij hart op mijn kont. Kom slet. Ze ging op de bank naast Dais zitten. Kom op mij zitten. Ik ging met mijn knieen naast haar benen. Doe het zelf siste ze. Ik pakt de pik ging wat recht zitten en zette hem tegen mijn kutje. Voorzichtig ging ik lager en voelde de pik diep in mij komen. Langzaam begon ik mijzelf te neuken. Lon plukte aan mijn tepels en trok mij aan de halsband naar voren om met mij te kussen. Met mijn ogen dicht wipte ik op pik. Ik voelde een hand op mijn rug.

Toen ik mijn ogen open deed zag ik Dais op haar knieen naast ons ze streelde mijn rug. Ze kraste met haar nagels over mijn rug, mijn billen. Geil kreunde ik bij iedere wip. Lon kuste mij weer geil. Dais kwam met haar hoofd bij ons en ik voelde haar tong. We likte elkaars tongen. Nog nooit had ik met drie tegelijk getongd. Ik voelde de hand van Dais tussen mijn billen gaan ze streelde mijn sterretje. Ik zag dat ze haar vinger met haar mond nat maakte. Kwam terug met de vinger en drukte die in mijn sterretje. Oh god, oh god. Ik wipte wild op de pik. Oh god ja. Doe het, doe het. Terwijl ik mijzelf neukte voelde ik dat Dais een tweede vinger in mijn sterretje deed en neukte mij met haar vingers. Ik maakte kennelijk heel veel lawaai. Oh god ja, neuk jullie hoer, ik ben jullie geile slet, oh ja, mag ik komen. Ja laat mij komen.
Lon kneep hard ik mijn tepels en likte met haar tong over mijn gezicht. De pik zat diep in mij en de vingers in mijn kontje voelde zo geil. Ik voelde mijzelf komen. Zo lekker. Gillend kwam ik klaar en voor de tweede keer werd alles zwart voor mijn ogen. Ik voelde het geil uit mijn kutje gutsen. Ik kwam weer spuitend klaar. Trillend en stuiptrekkend lag ik over Lon heen. Na een tijdje kwam ik uitgeput omhoog en de pik floepte met een plop uit mijn kutje. Ik liet mijzelf op de bank zakken. Wow, wat een geile slet, hoorde ik Dais zeggen, ze heeft zich spuitend klaar geneukt.

Ik denk dat ik nu aan de beurt ben zei Lon. Ze deed haar slipje uit en trok Dais tussen haar benen. Die begon gelijk haar best te doen. Ik keek naar het geile gebeuren. Ik wilde ook. Ik kuste Lon en liet mij toen op de grond voor haar zakken. Dais maakte wat plaats en om beurten likten we haar kutje en sterretje. Lang duurde het niet toen ook Lon luid kreunend klaar kwam.

Beschaamd zat ik op de grond. Nu ik weer wat helder kon denken wist ik mijzelf geen houding te geven. Lon en Dais zaten op de bank. Dais nam het woord. Wat er gebeurd is blijft ons geheim. Ik weet dat het niet kan maar in de tijd dat ik met Lon ben heb ik haar heel vaak verteld dat ondanks dat je mijn moeder bent dat ik je super sexy vind en dat ik je dolgraag zou willen. Dat ik over je fantaseer en geil van je wordt.
Ik keek haar met grote ogen aan. Lon vind jou super. Ze valt heel erg op rijpe vrouwen en vind jou helemaal het einde.
Toen is eigenlijk zonder het te plannen dat met jou en Lon gebeurd. En ik had al zo’n vermoeden en heb Lon daarmee geconfronteerd. Ze kan tegen mij niet liegen dus heeft ze het toegegeven dat ze iets met je heeft en sex met je heeft. Ik was ontzettend jaloers en wilde jou ook. Dus Lon kan er echt niets aan doen, ik heb haar gedwongen. Zo zit het.
Ja, zei Lon, maar voor de duidelijkheid, jij bent van mij Annette. Ik heb Daisy duidelijk gemaakt dat jij van mij bent. Maar dat ik haar toesta dat ze ook met jou mag. Maar ik bepaal.
Met grote ogen hoorde ik ze aan. Ze spraken over mij alsof ik bezit was. Kennelijk had ik hier totaal geen inbreng in. Waar ben ik in hemelsnaam in terecht gekomen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 8023 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Secret 5”

Plaats een reactie