BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Cassandra (4) De wraakgodin

Op een zomerse zaterdagmiddag, een van de weinige die Cassandra vrij van de dropkraam had, stuurde Helena mij een filmpje waarop ze masturbeerde en mijn naam kreunde toen ze klaar kwam. Ze was duidelijk alleen. En buiten. Ze wist dat ik op dat moment ‘ergens’ tijd doorbracht met haar zusje. Zij was geil en had trek en zin. In seks. In mij. Haar kut was die middag vrij en ze vond dat ze net als alle andere zaterdagmiddag best veel ‘recht’ op me had. Helena’s vriendje had de hele dag een voetbaltoernooi elders in het land en was pas laat die avond weer terug thuis en voor haar beschikbaar. Hij zou uiteindelijk niet komen.

Ik had net een uur haar zusje in het zachte gras verleid, gekust, gebeft en was door haar behoedzaam afgetrokken en had dat sneaky afgerond met een stevige straal zaad diep in haar mond. Ze had voor het eerst alles doorgeslikt. Vlak na dat moment bekeek ik Helena’s filmpje, het verhoogde opnieuw mijn opwinding, en ik bedacht me dat ik nog wel een uur de tijd had om Helena’s -en mijn eigen- lust te bevredigen voordat ik bij de zussen thuis zou eten. En, en, en die avond was een van de weinige keren dat ik in Cas’ eigen bed met haar van bil kon gaan omdat haar ouders met vakantie waren. Alleen zouden zuslief en haar vriend er waarschijnlijk ook zijn. Cas wilde na de middagseks nu graag snel naar huis om eten te koken.

Helena had uit voorzorg, in de hoop dat ik tijd had, de coordinaten geappt waar ik haar natte kut kon vinden als ik toch ‘toevallig nog’ gelegenheid had voor een kort bezoekje. Zij was dichterbij dan ik had verwacht. En gelegenheid, ja voor seks met haar maak ik graag gelegenheid. Zusje zou er op weg naar huis met mij en mijn afgetrokken en gepijpte stive paal vlak langs fietsen. Ik zag haar uit mijn ooghoeken liggen met een boek. Direct nadat ik haar thuisgebracht had reed ik met een stijve en naar Helena verlangende paal terug. Ik moest nog even iets doen had ik in alle eerlijkheid tegen Cas gezegd, ik ben op tijd terug ze ik nog en vertrok ijlings.

Ik zag haar liggen op een rustig grasveldje. Voor de zekerheid hield zij haar badpak aan onder haar grote badlaken dat als dek(!)mantel diende en ik hield voor de zekerheid mijn broek en slip op mijn knieën. Op zijn hondjes schoof ik met mijn paal langs haar badpak. Ze was strak, nat en ongelooflijk lekker, we seksten en zoenden en we blaften elkaar twee keer klaar. Mijn zaad lekte in en uit haar badpak waarover zij snel haar strakke jeans aantrok. Vlak na elkaar kwamen we thuis, ik zag bij Helena mijn sperma nog plakken op haar lippen. Dat bewaarde ze voor haar vriendje zei ze vunzig. Ze bedoelde mij, begreep ik later. Cas had net als alle andere keren niet gemerkt dat ik nog even haar zus met een inwendig bezoekje had vereerd. Haar had gebeft, bevredigd en bereden.

’s Avonds zaten de zussen ieder aan een kant van de bank, ik lag, met mijn hoofd op de schoot van Cas, mijn benen over Helena. Cas had een dekentje over me gelegd zodat ik het niet koud zou krijgen. Maar vooral ook om stiekem en voor Helena ongemerkt mijn geslacht te strelen. Maar zo zou kon ook Helena -nog stiekemer dan Cas- mijn geslacht strelen. Een beetje provocerend zei Cas me dat ze al weer trek in me had, haar vingers streelden ondertussen mijn buik en ze wurmde mijn geslacht uit mijn yogabroek. Zonder dat Cas er ook maar iets van merkte, waren de beide zussen bezig met een vroege variant van vier handen op een buik en wisselden de zussen elkaar af in het strelen van mijn strak gespannen lul. Helena keek me op een bepaald moment recht in de ogen aan en het was duidelijk dat zij vastbesloten was om mij hier op de bank onder dat dekentje klaar te laten komen. Net nadat Cas gezegd had dat ik lief en lekker was en dat ze zo’n zin in me had vannacht voelde ik Helena’s vingers in mijn eikel knijpen en mijn vel opstropen, kennelijk om de zaadstroom voor die tijd op gang te brengen en zo min mogelijk voor de nacht met Cas over te laten. Ik voelde dat er geen redden meer aan was, kreunde ‘Oh Cas, ik ga komen, oh god nee niet nu, ik, oh sorry Helena, oh nee Helena, zo geil, ik kom’ en ik spoot dikke klodders geil op mijn buik. Ik voelde dat Helena haar hand, met zaad, bijtijds had weggehaald voordat Cas de rest met haar vingers over mijn buik smeerde. Ze verontschuldigde zich bij Helena voor mijn zaadlozing, ze vond het een beetje genant wel, zeker omdat haar eigen vriendje haar een beetje had laten zitten. Cas stond van de bank op om haar handen te wassen en te plassen.

Zodra ze was omgedraaid, tilde Helena het dekentje op, Cas hoorde haar zeggen ‘zo dus je hebt hier vlak onder mijn ogen geil liggen spuiten he’ maar trok ondertussen nog wel vijf keer aan mijn lul voordat ze nog wat zaad van mijn buik in haar in haar mond opzoog en legde het dekentje snel weer terug over me heen. Onder het dekentje kietelde ze mijn ballen, ik reageerde hardop, fluisterde ‘niet doen Helena’ en we hoorden dat Cas vanuit de wc haast maakte om terug te komen. Haar broek en natte witte slip hingen nog tussen haar knieen en haar kut toen ze de kamer in kwam. We keken haar aan en het was een komisch gezicht. Daar stond ze, halfnaakt, met haar broek en slip op haar knieen. Helena plaagde haar ‘zo Cas, heb je vanmorgen je kutje geschoren? Jij kunt met je broek op de knieen de trap niet op, dan val je, dus ik ga wel even met hem naar de badkamer boven om hem te wassen. Ik ben toch maar alleen vanavond.’

Cas keek woedend naar Helena, ondertussen probeerde ik het dekentje om mijn middel te slaan, om discreet naar boven te kunnen lopen, maar Helena was in een opstandige mood, trok er aan zodat hij op de grond viel toen ik naar de trapdeur wilde lopen. Daarbij zakte mijn yogabroek naar mijn enkels naar beneden en zag ik hoe beide zussen gehypnotiseerd naar mijn stijve lul keken. ‘Wow’ ontsnapte uit de keel van Helena en behendig trok ze ondertussen het dekentje naar zich toe. Ik draaide me snel naar haar om om het terug te pakken maar deed dat ongecontroleerd en prikte daarbij met mijn lul tegen haar neus en wang. Vervolgens struikelde ik over de broek, op mijn enkels, viel half over haar heen en duwde zo mijn buik en mijn paal -en dus ook mijn zaad- tegen haar gezicht. Ze deed haar mond open en in no time floepte mijn harde lul in Helena’s mond. Cassandra keek verbouwereerd naar mij en daarna naar haar, lachte een beetje zenuwachtig, en voordat het me lukte om mijn lul uit haar mond los te wurmen -ik deed alsof ik los wilde komen, vond het komisch en lekker; maar gelukkig- voelde ik een warme golfstroom die over haar lippen gutste terwijl ik met mijn meest klaarkomende ogen Cassandra quasi vertwijfeld aankeek.

Zij leunde inmiddels met haar naakte billen tegen de dichte kamerdeur. Helena duwde met haar beide handen tegen mijn billen zodat ik niet zomaar meer van haar los kon komen. Sterker nog, ze duwde zodat mijn paal tot achter in haar keel kwam, en eigenlijk al direct was het niet meer louter passief en per ongeluk, want ik stootte, ik stootte, ik stootte, gleed heen en weer in haar mond, trok mijn paal terug, duwde die naar achter, actief en ik keek Cas daarbij recht in de ogen en zag hoe zij haar vingers over haar kutje liet glijden, zichzelf tussen haar schaamlippen streelde en ik moedigde haar aan, toe maar, vinger jezelf. Ik pakte Helena’s hoofd vast, we hoorden hoe de deur door Cassandra’s bewegingen rammelde, haar vingers gingen dieper naar binnen en fluisterde ze Helena nou toe, ‘pijp hem dan, bitch’?

De stemming bij Cas leek volledig omgeslagen, dus voelde ik me vrij om in de cadans van haar kreunen en van de beweging van Helena’s hoofd en mijn lul nieuwe druppels zaad in Helena’s mond te spuiten. Ik spoot, juist op het moment dat Cassandra op de stenen vloer klaar kwam, waarbij ze -voor het eerst- een beetje squirtte en er een klein plasje voor haar op de vloer ontstond. Ze fluisterde zelfs ‘wat is dit lekker, wat zijn we ranzig’, schopte haar jeans en slipje uit en keek opnieuw vingerend toe hoe ik haar zus befte en de clit klaar likte die ik nog nooit zo groot gezien had als op die avond. Weer klaargekomen zat Cas daarna uitgeteld met haar billen op de vloer. Ze aarzelde of ze haar heimelijk verlangen hardop uit zou spreken, en hoorde voor ze er erg in had mij bevelen ‘neuk Helena’. Ik wist niet wat ik hoorde en Helena liet zich dat geen twee keer zeggen en lag in no time op haar buik klaar om zich door mij te laten nemen. Cas, zittend tegen de deur, voelde hoe Helena haar schaamlippen zocht om haar te beffen, wat bemoeilijkt werd door de schokken die mijn beuken in haar kut veroorzaakten. Cas streelde mijn hoofd, kreunde lieverd, oh lieverd, oh Helena ik kom, en toen leek bij haar al het licht uit te gaan door een megaorgasme, waar Helena en ik in meegenomen werden.

Helena wilde haar zoete wraak niet laten wachten tot de volgende zaterdag waarop ze mij feller en krachtig dan anders in haar eigen bed en kut had kunnen verwelkomen. Haar zoete wraak bestond deze avond uit het veelvuldig consumeren van mijn zaad. Zo kreeg ze niet minder dan Cas nadat ze mij stiekem, ongemerkt had afgetrokken tot ik -voor haar!- over mijn buik spoot en zij me eerst stiekem en daarna onder het toeziend oog en voor de bevredigde schaamlippen van mijn liefhebbende, vingerende vriendin klaar pijpte en neukte. Alleen op deze zeldzame avond hadden we met zijn drieen seks. Het kwam nadien niet meer voor en ook nooit meer tersprake tussen Cas en mij. Wel tijdens de seks met Helena.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 8134 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie