BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De zoon van Ines

Bert krijgt een milf op bezoekDe deur vlamt dicht en zijn moeder kijkt hem boos na. ‘Die jongen moet dringend eens stevig geneukt worden. Beetje stoom af laten.’

Ik schiet in de lach en klap in mijn handen van pret. ‘Top idee! Mag ik?’

Ines kijkt me aan en slaat vriendschappelijk tegen mijn schouder. ‘Hé, da’s wel mijn zoon waar je het over hebt.’

Ik kan het niet nalaten: ‘komaan, Ines! Mama of niet, je ziet zelf toch ook wel dat hij een lekker ding is?’

Ze kijkt me lachend aan. ‘Dat is waar.’

Er gaan een paar dagen voorbij waarin ik Ines niet zie, maar we sturen elkaar dagelijks. Ze wordt steeds wanhopiger over Bert, haar zoon. Zijn eerste jaar aan de universiteit hakt er stevig en met de eerste examens die eraan komen, loopt hij blijkbaar over van de zenuwen.

“Moet hij een keertje stoom aflaten?” stuur ik met een knipoogje.

Ines stuurt onmiddellijk terug. “Jij kleine slet” Er staat een lachend gezichtje bij dus ik weet dat ze het niet meent.

“Ik hou me warm aanbevolen.”

Ze antwoord enkel met een emoji die met de ogen rolt.

“Jeetje, Bert is echt niet te doen. Hopelijk zijn die examens snel voorbij.” Ik probeer haar te sussen en een hart onder de riem te steken, maar ze lijkt echt radeloos.”

Een paar minuten komt er geen bericht. Dan: “geldt dat aanbod nog steeds?”

Ik kan mijn ogen niet geloven en stuur een vraagteken terug. Vraagt ze nu echt of ik met haar zoon naar bed wil?

Haar antwoord is een nieuwe emoji die de schouders ophaalt. “Het werkt altijd bij z’n vader.”

“LOL”

Ik moet er even over nadenken. Of eigenlijk niet. Hij is een knappe jongen en ik zie hem even graag als z’n moeder. Bovendien heb ik al lang geen man meer gehad.

“Weet je zeker dat het een goed idee is? Want ik zal geen ‘nee’ zeggen.” Zo, nu ligt de bal in haar kamp. Kan ze me later tenminste niets verwijten.

“Ik heb geen ander idee,” schrijft ze terug.

Jeetje, nu zit ik hier spontaan geil te worden. “Wanneer?”

“Nu?” Er staat een lachend gezichtje bij.

“Geef me een uurtje,” schrijf ik terug.

“Dankjewel schat.” En even later. “Ik denk dat ik over een half uurtje maar eens een lange wandeling ga maken.” Nu is het mijn beurt om een gierende smiley terug te sturen.

‘Hey Bert, is je moeder thuis?’ Hij kijkt verstrooid om van zijn bureau.

‘Hey Pauline! Nee, ze is gaan wandelen denk ik.’

‘Wandelen?’ vraag ik onnozel.

‘Ja, ik denk dat ze me even beu is.’ Hij lacht verontschuldigend. Ik vraag hem hoe het met de examens gaat en hij geeft toe dat hij enorm op ziet tegen het examen van overmorgen. ‘Statistiek is een behoorlijk buisvak,’ zegt hij.

‘Je weet dat stressen niet helpt, hé?’

‘Mama zegt dat ook heel de tijd, maar dat is makkelijker gezegd als gedaan.’

Ik ga achter hem staan en masseer zijn schouders. Ik heb echt een beetje met hem te doen. ‘Vijf minuten ontspanning zijn een kwartier aandacht waard,’ zeg ik. ‘Doe je ogen dicht en geniet even.’

Hij legt zijn hoofd achterover en sluit inderdaad zijn ogen. Wat heeft hij toch een lief gezichtje. Maar een halve minuut later krijgt de stress hem weer in de greep en doet hij zijn ogen open.

‘Dankjewel, Pauline,’ zegt hij. ‘Ik ga verder doen.’

Ik draai zijn stoel om. ‘Bert! Je bent overspannen.’ Hij kijkt in mijn ogen. ‘Weet je wat helpt ontspannen?’ Ik zie dat hij een krop in de keel heeft en hij schudt dat hij het niet weet. ‘Dit.’ Ik zink op mijn knieën, trek snel de knopen van zijn broek open en neem zijn zachte lul in mijn mond.

Ik kijk naar hem op en hij kijkt verbaasd op me neer. Ik knipoog naar hem, wend mijn ogen af en sabbel lekker verder op zijn lid.

Stress of niet, Bert sluit de ogen en ik voel de frustratie gewoon uit zijn lijf en in zijn lul stromen. In drie hartslagen is hij stijf en dan stop ik met het plagerige sabbelen en begin hem met lange halen te pijpen. ‘Fuck,’ kreunt hij. Ik grijns en pijp lustig verder.

Plots panikeert hij. ‘Pauline, stop!’ Hij probeert me weg te duwen. ‘Pauline, ik ga…’ Het is al te laat. Ik voel zijn dikke lul in mijn mond samentrekken en warm sperma stroomt in gutsen mijn mond in. Ik kreun waarderend en slik zijn zaad netjes door. ‘Sorry,’ fluistert hij verontschuldigend terwijl ik zijn penis na-verwen en schoon lik.

‘Geeft niet,’ zeg ik met een grote grijns. ‘Ik vond het heel erg lekker.’ Hij grijnst terug. ‘Sta eens op.’ Hij doet wat ik zeg en ik trek zijn broek nu helemaal uit. Daarna trek ik zijn T-shirt over zijn hoofd en staat hij poedelnaakt voor me. ‘Ga op bed liggen, Bert. Ik wil met je vrijen.’

Een beetje verbouwereerd wandelt hij de drie stappen naar zijn bed en gaat erop liggen. Ik besef dat het al flink wat jaren geleden is dat ik nog in een eenpersoonsbedje geneukt heb en plots voel ik me echt een geile slet; op de meest lekkere manier.

Ik maak langzaam de knoopjes van mijn bloesje open en onthul de sexy beha die ik alleen voor dit soort sexy uitjes aantrek. Ik geniet van zijn bewonderende blik, want ik weet dat mijn tieten er – ondanks mijn leeftijd – best nog wel mogen zijn.

Als mijn bloes op de grond ligt, rits ik mijn rok open en stap eruit. Ik heb genoeg porno gekeken om de volgorde te kennen: eerst de beha, dan de hoge hakken en tenslotte het kanten slipje. Ik zie hem naar mijn kale kutje kijken. Ik streel over mijn borsten en kijk hem recht aan. ‘Vind je me mooi?’ Hij knikt.

Ik had erop gerekend dat een 18-jarige niet veel nodig zou hebben en word niet teleurgesteld. Zijn lul is alweer half stijf. Ik kruip als een krolse kat over hem en neem hem weer tussen mijn warme lippen. Langzaam wordt hij weer stijf.

‘Heb je al eens geneukt?’ vraag ik. Hij knikt verlegen. ‘Mag ik?’ vraag ik terwijl ik schrijlings op hem ga zitten en zijn lul recht omhoog houdt. Hij knikt weer en langzaam laat ik mezelf over hem zakken. Ik kan niet ontkennen dat ik ontzettend geil ben, want zijn paal glijdt moeiteloos in me naar binnen. ‘Hmmmm,’ kreun ik. ‘Dat is lang geleden.’

Ik buig me voorover en kus hem op de mond. Hij kust onwennig terug, maar ik blijf hem zoenen en al snel zijn we in een hevige tongzoen verstrengelt.

Langzaam begin ik met mijn heupen te draaien en tot mijn oneindige genoegen, begint Bert zachtjes te kreunen. Ik richt me op en biedt hem mijn borsten aan. Enthousiast drukt hij zijn mond erop en begint eraan te likken en te zuigen. Heerlijk!

Ik ga rechtop zitten en begin hem nu heerlijk te berijden. Zijn handen liggen op mijn heupen en geven een heerlijk sensueel ritme aan. Mijn hand gaat naar beneden en zachtjes begin ik mezelf te verwennen. Wat een heerlijk geil spel is dit.

Ik buig me weer voorover en fluister in zijn oor de number one ontspannings-opdracht. ‘Neuk me langs achteren.’ Hij knikt en ik ga van hem af, wacht tot hij recht is gaan zitten (eenpersoonsbedden zijn echt onhandig!) en biedt hem dan mijn billen aan.

Ik zit op handen en knieën en zeg hem dichter te komen. Tussen mijn benen door grijp ik zijn lul en leid hem weer in mijn natte kutje naar binnen.

‘Oooooh,’ overdrijf ik terwijl hij centimeter voor centimeter naar binnen glijdt. ‘Zo zalig! Neuk me Bert, neuk me lekker hard.’

Dat is niet tegen dovemans oren gezegd. Hij grijpt mijn heupen en begint me aan een stevig tempo hard te neuken. ‘Aaaah,’ kreun ik. ‘Dat is lekker. Neuk me Bert. Neuk me lekker hard!’

Ik begin mijn klitje weer te strelen en werk mezelf snel naar een hoogtepunt toe. ‘Ik ga klaarkomen,’ hijg ik. ‘Bert, je laat me klaarkomen! Bert… Ooooooh!’ Ik zak door mijn armen en voel mijn lijf heerlijk samentrekken. Bert gromt diep en strekt me dan stevig tegen zich aan. Ik voel zijn lul in mijn poesje samentrekken en ben intens gelukkig.

De paal in me verslapt en ik trek Bert op het bed. ‘Even knuffelen,’ fluister ik en samen vallen we in slaap.

Een kwartiertje later word ik wakker van zijn hand die haren uit mijn gezicht streelt. ‘Hey schat,’ fluister ik.

‘Hey,’ fluistert hij terug.

‘Lekker ontspannen?’

‘Heerlijk,’ fluistert hij terug. ‘Maar nu moet ik toch echt weer gaan studeren.’

Ik kus hem op de mond. ‘Goed.’

We staan op en kleden ons weer aan. Bert gaat resoluut op zijn stoel zitten en ik buig nog even voorover om hem een korte zoen te geven. ‘Als je nog eens stoom moet aflaten… Je hebt mijn nummer,’ grijns ik. Hij wordt rood en grijnst onnozel.

Ik trek de deur achter me dicht en WhatsApp naar Ines: “Mission accomplished. De kust is weer veilig.”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Alias

Ik vind het leuk om al schrijvend seksualiteit te verkennen. Ik heb ervaring met verschillende vormen zoals triootjes, BDSM en nog veel meer en schrijf graag in de ik-persoon; zowel voor vrouwen als mannen. Contacteer me als je een origineel, erotisch en prikkelend idee naar het papier vertaald wil zien worden; niet voor platvloersigheden aub.

Dit verhaal is 25142 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “De zoon van Ines”

Plaats een reactie