BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Wat me nu toch overkwam? (50)

Tegen de middag werd er snel nog een lichte lunch genomen want kort nadien moesten wij vertrekken met Mary naar het vliegveld. Nelleke bleef thuis en Mary kwam naast mij zitten in de wagen. Karen nam plaats op de achterbank en wij vertrokken naar het vliegveld.
Iedereen was blijkbaar verzonken in zijn gedachten want er werd niet veel gesproken, hier en daar eens een opmerking over het verkeer, maar daar bleef het meestal bij. Af en toe keek ik naar Mary die triest naast mij naar buiten zat te kijken. Ik legde mijn hand op haar been en kneep er even in. Mary keek mij en je zag de droefheid in haar ogen. Droevig omdat zij naar huis moest en ook haar kleindochter hier moest achter laten. Alhoewel zij overtuigd was dat Karen bij ons een tweede thuis zou vinden. Zij nam mijn hand vast en kneep er even in.

Vanuit mijn ooghoek zag ik in de binnenspiegel Karen in het midden van de achterbank zitten en die knipoogde naar mij. Toen ik een beetje later nogmaals in mijn binnenspiegel keek, bewoog Karen haar ogen van boven naar beneden. Rare beweging met de ogen, zou het een betekenis hebben? Ik keek lager en verdomme zat die Karen daar met haar rokje omhoog. Ik keek tegen haar slipje aan. Alhoewel ik keek meer tegen haar kut aan want het slipje zat tussen haar kutlipjes. De lippen pruilden naast haar slipje. Verdomme wat een uitdagende meid is die Karen toch. Zij stak een vinger in haar mond en begon erop te zuigen. Mijn broek werd te klein, mijn lul klemde in mijn broek. Zat zij mij daar geil te maken terwijl haar oma naast mij zat. Zij trok haar vinger uit haar mond en ging ermee tussen haar kutlipjes. Langzaam gleed zij door haar natte gleuf. Zij schoof haar slipje opzij en opende haar kut. Mmmm zo geil dat zicht, ik keek via de spiegel recht in haar kut. Ik moest moeite doen om mij te concentreren op het verkeer. Toen ik terug in de spiegel keek zat Karen met een grote glimlach keurig en netjes op de achterbank. Haar rokje keurig over haar billen. Zij knipoogde nogmaals en stak de vinger die in haar kutje had gezeten in haar mond.

Gelukkig kwamen wij niet veel later aan op de luchthaven. Ik zette de dames af op de kiss & ride zone. De bagage uitgeladen en terwijl de dames het gebouw binnen gingen ging ik op zoek naar een parkeerplaats in het gedeelte kort parkeren. Snel een ticket genomen en dan ook op weg naar het gebouw. Mary was al ingecheckt aan de balie en de dames stonden te wachten op mij. Het was nog wat vroeg om al naar de gate te gaan, die was nog niet open, dus gingen wij iets drinken op één van de terrassen. Mary en Karen keuvelden onder elkaar, ik zat rustig te kijken naar die heerlijke cougar en die uitdagende jonge dame. Mary keek mij vragend aan, ik had blijkbaar een vraag gemist. “Sorry Mary vroeg je iets? Ik zat te dromen” zei ik. “Ik vroeg of je mee wilde gaan naar de toiletten, ik ga niet graag alleen ergens naar toe in een luchthaven” zei Mary. Ik knikte en Mary stond op. Ik dronk nog snel even van mijn koffie en ging dan samen met Mary richting de toiletten.

Aan de deur van de damestoiletten vroeg ik aan Mary “Zal ik hier op de gang wachten”. Mary deed de deur van de toiletten open, keek even binnen en trok mij nadien mee binnen. Zij opende de deur van een hokje en duwde mij daar in. Zij sloot de deur achter zich, trok haar jurkje op, slipje naar beneden en ging op de wc zitten om te plassen. Ik stond voor haar en zij trok mij korter bij, maakte mijn broek los en liet die zakken. Daarna trok zij mijn boxer naar beneden en hapte mijn lul in haar mond. Wat kan Mary toch lekker pijpen, in een mum van tijd had zij mijn lul op oorlogssterkte staan. Zij liet mijn lul uit haar mond glijden en zei “Oohhh Juul wat ga ik je missen, nog snel een vluggertje?” Zij stond recht en duwde mij op het toilet. Zij kwam voor mij staan en zei “Juul likken, lik mijn kutje please”. Haar kutje was al lekker vochtig, ik likte door haar geile spleet en raakte telkens lichtjes haar clitje. Mary had haar hand op haar mond om het kreunen een beetje te dempen. Plots trok zij zich terug en kwam nadien terug naar voor om met haar kut boven mijn stijve lul te komen hangen. “Mmmmm geile beer ik wil neuken” gromde Mary “neuk mijn kut, neuk mij”.

Zij trok met een hand haar poes open en zakte langzaam over mijn harde paal. Toen ik helemaal in haar kut zat bukte zij voorover en drukte haar mond op de mijne om een hartstochtelijke tongzoen te beginnen. Ondertussen neukte zij met haar kut diep en hevig over mijn paal. Nadat wij de tongzoen verbroken hadden fluisterde zij in mijn oor “Ooooohhhh… Juuuulll…. Geeeiiiiiillll…. Zzooooooo…. Geeeiiiiilll”. Ik pakte haar heupen vast om het ritme te kunnen bepalen en drukte mij diep in haar geile gleuf. “Jjjaaaaaa…. Jjjjaaaaa” kreunde Mary “Lllleeeeekkkkkeeer …. Dddiiieeeeppp”. Ik maakte slechts kleine bewegingen en bleef met mijn lul tegen haar baarmoedermond aanstoten. “Ooooh … Juuuulll…. Iiiikkk …. Ga….. kooooommmmeeen” kreunde Mary. Haar kut krampte en kneep, ik voelde mijn orgasme ook opkomen. Mary voelde mijn lul nog harder worden en kreunde “ Ja…. Jaaa…. Spuit mijn… kuuuttttt…. Voolllll”. Op het moment dat ik de eerste straal in haar kut spoot kwam zij ook klaar en voelde ik haar kutsappen langs mijn lul lopen. Mary drukte haar lippen op de mijne en wij tongzoenden dat de stukken eraf vlogen. Toen wij uitgezoend waren fluisterde Mary “Oooh Juul geile beer, wat ga ik je missen”. “Ik jou ook meid” zei ik en drukte zachte kusjes op haar gezicht. Mary kwam omhoog van mijn lul pakte wat WC papier en hield dat tegen haar kut, waarna zij haar broekje opstroopte. “Ik wil je zaad zo lang mogelijk in mijn kutje houden” zei ze. Zelf nam ik wat WC papier maakte dat wat nat om mijn lul proper te wrijven.

Wij verlieten het toilet, een dame die net wilde binnenkomen keek raar naar ons maar wij gingen gewoon verder. Terug bij Karen aangekomen vroeg zij waar wij zo lang gebleven waren. Blijkbaar was er omgeroepen dat de passagiers voor de vlucht naar de gate mochten gaan. “Gaat het oma?” vroeg Karen “je ziet zo rood in je gezicht”. Mary knikte “Alles OK een beetje zenuwachtig”. Ik nam de trolley van Mary en samen gingen wij naar de gate. Aan de gate gaf ik de trolley aan Mary, nam haar nog eens stevig in mijn armen ter afscheid. Zij trok mij stevig tegen zich aan en gaf me een kus op de wang. Karen kwam ook dichterbij om afscheid te nemen. Ik nam wat afstand en zag de twee dames nog wat praten met elkaar en dan met een stevige knuffel afscheid nemen. Mary verdween in de gang en even later zagen wij het vliegtuig taxiën naar de baan om op te stijgen.

Wij gingen terug naar mijn auto, stapten in en vertrokken naar huis. Tijdens het rijden werd er weinig gepraat tot Karen plots zei “was het lekker?” Ik keek even opzij en fronste mijn voorhoofd. “Lekker met oma in de toiletten” vroeg Karen. Ik glimlachte en antwoordde “met Mary is het altijd lekker, jouw oma is een lekker geile dame die enorm van sex kan genieten”. “Ik denk dat ik dezelfde genen heb” antwoordde Karen “ik ben ook geil en kan ook enorm van sex genieten”. Hierbij trok zij haar rokje omhoog en daar zat zij met haar blote kut, zij had blijkbaar ergens tussendoor haar broekje uitgetrokken. Haar kutje stond open en het geil glinsterde al op haar lippen. Langzaam gleed zij met haar vingers door haar natte gleuf. “Verdorie Karen” gromde ik. Een beetje verder was een parkeerplaats, voor de veiligheid ging ik daar maar even naar toe. Toen ik stil stond vroeg ik haar “word je geil van te denken aan je grootmoeder die geneukt wordt?” “Jaaaa…. Jaaaaa…. Ik wil ook geneukt worden” hijgde Karen. “Neen Karen je….. “ probeerde ik te zeggen “Ja, ja ik weet het de kleindochter van Mary. Maar ik ben oud en wijs genoeg” kermde Karen.

“Zal ik jou vertellen wat je oma en ik deden op de toiletten?” vroeg ik. “Jaaaa… jaaaaa…. Vertel” kreunde Karen. Ik vertelde:  Je oma trok mij het toilet binnen en duwde mij op WC, zij trok mijn broek uit en begon mijn lul te pijpen, en oh wat deed ze dat lekker. Mijn lul reageerde direct en werd langzaam stijf. Zij nam hem diep in haar mond, god Karen wat kan je oma lekker pijpen. Karen werd alleen maar geiler en begon vingers in haar neukgrot te steken. “Word je daar geil van Karen” vroeg ik. Karen knikte en beet op haar lip. “Wil je maar horen geil sletje” vroeg ik. “Yeeessss” kreunde Karen. Ik vertelde verder : zij stopte met pijpen en trok haar kleedje omhoog, ik moest haar kutje likken. Ohhh Karen dat kutje van je oma stond al drijfnat. Toen ik mijn tong door haar geile gleuf liet glijden, kreunde je oma van geilheid. “Oooohhhh…. Verdommmeee…. Iiiikkkkk … ooookkkk geiiiiil” kreunde Karen. Je oma kon niet wachten zij duwde mijn hoofd weg en plaatste haar kut boven mijn stijve lul. Langzaam liet zij haar kut over mijn lul zakken. Zij moest haar hand op haar mond leggen om haar gekreun te dempen. “Ik….. wiiiilllll…. Ooooookkkkk neeeuuuukkken” kreunde Karen.

“Steek je vingers maar diep in je kutje meid” antwoordde ik. Je oma neukte heerlijk, haar kut was verschrikkelijk nat en mijn lul gleed helemaal naar binnen tot tegen haar baarmoeder. Zij bleef mijn lul diep in haar geile grot houden, ik zat steeds tegen de ingang van haar baarmoeder aan te duwen. Je oma werd gek en kneep met haar kut in mijn lul. Ik voelde haar verkrampen en zuchten, en dan voelde ik dat zij klaar ging komen. Ik wilde samen met haar komen en net nadat je oma klaar kwam spoot ik haar kut vol met mijn sperma. Geil kwam langs de stam van mijn lul uit haar kut gelopen. Dit was voor Karen te veel, zij trok haar kut ver open en het geil spoot uit haar kut op de zetel en op de middentunnel van mijn auto. Karen verkrampte helemaal. Toen zij een beetje was bijgekomen vertelde ik verder. Nadat wij waren klaar gekomen heeft je oma WC papier in haar slipje gestoken. Ze deed dat om zoveel mogelijk van mijn zaad in haar kut te bewaren. “Ooohhhh…. Verdomme ….. Juuuull … geil die oma van mij” hijgde Karen. “Was het lekker Karen” vroeg ik. “Smeerlap” beet zij mij toe. Ik nam een papieren zakdoekje uit het dashbord kastje en veegde haar kut proper. Met een tweede doekje depte ik het nat op de zetel op de console.
Ik startte de auto en wij vertrokken naar Nelleke, die zou straks ook wel geil worden van het verhaal.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 4987 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Wat me nu toch overkwam? (50)”

Plaats een reactie