BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Hostess werk 2

Niet veel later vallen we in slaap. Rond 7u word ik wakker. Even denk ik, waar ben ik ? Maar dan komt alles terug. Wat was het zalig gisteren, zulke seks maakte ik nooit mee met mijn vorige vriendjes. Hier wil ik geen maand mee wachten om dit nog is te beleven. Frank ligt naast me op zijn rug, hij slaapt nog. De gedachte aan deze nacht maakt me geil. Mijn hand wordt aangezogen door mijn kutje, en ik begin me zacht te strelen. Mijn vinger tussen mijn lipjes, langs mijn clitje en in mijn grotje. Zo ga ik stilletjes even door, oooh wat voelt dit lekker, mm wat was het toch zalig mmm. Wat verlang ik weer om zo genomen te worden.

Ik doe het laken wat van Frank af, en ga met mijn hoofd richting zijn kruis. Even lik ik aan zijn slappe paal, en dan zuig ik hem mijn mond in. Vol overgave zuig ik eraan. Ik voel hem langzaam groeien in mijn mond. Frank slaapt nog half en weet nog niet of hij dit droomt of dat hij wakker is. Zo gaat het nog even door, ik varieer mijn pijpen door te zuigen, langs zijn paal en ballen te likken, rond zijn eikel te draaien met mijn tong en hem weer naar binnen mijn mond in te zuigen. Nu word Frank toch echt wakker, en een zucht van genot komt uit zijn mond. Zijn lichaam kronkelt. Oooh mmm wat heerlijk wakker worden zo mmm. Ik laat hem even uit mijn mond glippen, en ga iets hoger. Nu laat ik zijn paal tussen mijn tieten glijden. Ik druk ze samen, en ga op en neer. Ik trek hem af met de hulp van mijn borsten. Telkens als ik kan lik ik even aan zijn eikel. Oooh Lisa, wat ben jij een heerlijk sletje mmm. Dan begin ik hem weer gevarieerd te pijpen. Ik voel nu hoe hij wat schuin gaat liggen, en met zijn hand mijn lichaam naar zich toe wil trekken. Ik begrijp wat hij wil, en draai me zodat we in 69 houding komen, en mijn nat kutje druk ik tegen zijn mond.

Ik voel zijn natte tong nu tussen mijn schaamlippen glijden, zich een weg banend naar mijn clitje… oooh heerlijk. Af en toe drukt hij zijn tong mijn kutje in, om dan weer tussen mijn lippen te glijden, en weer rond mijn clit, waar hij ook geregeld aan zuigt. Ooh wat kan deze man beffen, dit maakte ik nooit mee, zo zalig. Toch probeer ik zoveel mogelijk mijn aandacht bij het zo lekker mogelijk pijpen te houden. Ik was dan wel geil wakker geworden, maar hoe ik me nu voel is zoveel levels erger. Nu duwt hij me van zich af, ik wil neuken, zegt hij. Hij legt me op mijn rug komt tussen mijn benen, en in één stoot gaat hij helemaal in me. Ooooh zo lekker, In een strak maar gelijkmatig tempo begint hij in me te stoten, in en uit, in en uit, geweldig ! Hij legt één been op zijn schouder en beukt verder. Ooh wat is dit toch de max. Hij blijft maar doorgaan, steeds op hetzelfde tempo, oooh heerlijk, zo ga ik het niet lang meer uithouden, ik voel een waanzinnig orgasme komen. Mijn hele lichaam trilt, en ooooohhh jaaahh mmm… ooh zo zalig toch, maar vlak erna komt ook Frank intens in me klaar, en hij schreeuwt het uit.

Oooh wat ben jij toch een heerlijk sletje. Ik voel zijn warme zaak in mijn onderlichaam. Voldaan liggen we nog even in elkaar na te genieten. Zullen we douchen ? vraagt hij even later. Ok leuk, en we lopen samen naar de douche. De warmwaterstraal voelt zalig, en hij begint me helemaal in te zepen. Zijn handen strelen mijn lichaam overal, hoe leuk. Ik sta voor hem, en voel zijn pik tegen mijn kont, bewust duw ik mijn kont er wat tegenaan. Hij merkt dit, en terwijl hij me inzeept duwt hij zijn onderlichaam en langzaam groeiende pik tegen me aan. Ik draai me nu om, nu is het mijn beurt om je in te zepen zeg ik. Ik neem de douchegel en glijd met mijn handen over zijn lichaam. Over zijn rug, over zijn schouders, zijn stevige borstkas, zo verder naar beneden, ik zeep nu ook langs zijn paal verder naar beneden, ik ga wat door mijn knieën en zeep zijn bovenbenen en onderbenen. Mijn hoofd is nu vlakbij zijn pik. Ik kan het niet laten even een zoentje op zijn eikel te geven, maar ga weer rechtstaan. Ik zeep nu zijn pik helemaal in, en begin hem langzaam af te trekken. Op en neer ga ik met mijn hand, en met mijn duim streel ik over zijn eikel. Met mijn andere hand streel ik zijn balzak. Zo blijf ik doorgaan, en doorgaan. Ik voel hoe hij geniet, en hoe zijn ademhaling langzaam luider wordt. Oooh wat zalig ga door… Ik blijf hem verder aftrekken.

Mijn hand glijdt vlot over zijn mooi ingezeepte paal. Zijn ademhaling wordt nog luider nu, en ik voel hoe zijn pik schokt in mijn handen, en hoe een straal sperma eruit komt, terwijl hij trillend op zijn benen staat en zucht…ooohh mm. Even laat ik hem bekomen, en dan zeep ik hem helemaal schoon. Ik geef hem nog een intense tongzoen, en dan gaan we uit de douche. In de kamer neemt hij mijn bh en string, en zegt, deze houd ik bij als aandenken. We kleden ons verder aan, en moeten vertrekken naar de beurs voor de laatste werkdag. Heel de dag sta ik daar te werken zonder setje onder mijn mantelpakje. Niemand weet het, behalve Frank. Ik voel me naakt, maar ook geil tegelijk.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 8730 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Hostess werk 2”

Plaats een reactie