BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Seks met oudere man

Mijn vriend is overal mee bezig behalve met mij, seks komt er ook steeds minder of liever gezegd bijna helemaal geen seks.
Laatst vroeg om mee te gaan naar de sauna, je raad het al, te druk en hij vond het daar veel te warm.
Hij zij ga maar met je vriendin of alleen, even wat rond gebeld maar iedereen moest werken.
Ik dacht wat kan het mij ook schelen ik ga alleen, ik scheerde mijn kutje lekker kaal, en ging naar de sauna het was eerst behoorlijk druk, ondanks het een grote wellnes complex is, eerst moest ik zitten omdat er geen plek was om te liggen, maar van het ene op het andere moment werd het rustiger dit kwam omdat iedereen naar een opgieting wilde.
Het werd rustig en ik pakte zo,n hoofd steuntje en ging liggen.

Ook een man van een jaar of 45 deed dat ook wij lagen nu bijna met de voeten tegen elkaar aan.
Ik ben 27 jaar 1.70 lang en slank heb een cup d borsten en heb lang blond haar, voor wie dat interesseert.
Maar nu gingen ook de laatste mensen weg en wij bleven over, nu viel het mij op dat ondanks zijn piemel slap was hij wel een grote had.
Ik geloof dat hij in de gaten had dat ik naar zijn piemel keek en die begon stijver te worden, ik kon er niets aan doen maar mijn kutlipjes begonnen te tintelen en op te zwellen en ik voelde ze vochtig worden, en nu gingen mijn benen vanzelf iets uit elkaar het leek wel voodoo.
De man zijn pik stond nu stijf en mijn kut open, ik vroeg mij nog af Evi waar ben je mee bezig.

Tot er mensen binnen kwamen, ik was geil als het maar kon, de man vroeg ga je mee en als een mak schaap liep ik achter hem aan, hij vroeg of ik mee ging naar het zout bad daar was het vast rustig door de opgieting, wij kwamen daar aan en inderdaad daar was het rustig er waren twee stelletjes de vrouwen zaten bij hun vriend op de schoot onder water en je kon bijna wel raden wat ze aan het doen waren.
De man bij mij vroeg zou jij dat ook willen, ik knikte hij ging liggen en ik ging met mijn benen wijd boven zijn pik, snel pakte hij zijn pik en zette die tussen mijn lipjes, wat een enorme lange pik had beter dan dat kleintje van mijn vriend, het voelde heerlijk hij masseerde ligt mijn billen en na een minuut of 10 voelde ik zijn pik schokken en hij kwam in mij klaar nu kwam ik ook met een gil de andere stelletjes keken en lachten.

Snel gingen wij uit het water en de man vroeg of ik wat wilde drinken, het voelde eerst raar maar even later net of ik de man al langer kende, en veel mensen keken natuurlijk raar na zo’n jonge vrouw met een iets oudere man.
Die dag bleven wij samen, en ik vertelde dat mijn vriend niets wilde, de man zei een beetje beteuterd dat zijn vrouw ook weinig wilde, wij lachten en de man zei als nog eens samen wild stuur mij maar een berichtje en gaf mij zijn telefoonnummer.
Wordt misschien vervolgd

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 11155 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Seks met oudere man”

Plaats een reactie