BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Lonely Lorena 2

Nadat we weer aangekleed waren en het donkerroze setje in een tas gedaan was voor Lorena namen we afscheid van Louise en liepen we de lingerie winkel uit verder de stad in.
Lorena sloeg een arm in de mijne en vlak naast elkaar wandelden we verder.
We liepen het Vondelpark in en Lorena vroeg : wat vond jij van de samenstelling van dit Triootje? Ik lachte en zei: fantastisch, had je dit gepland?
Lorena zei , nee niet gepland maar was wel met voorbedachte rade 😀 Louise is altijd wel in voor zo iets en wilde zien hoe jij met zo’n situatie zou omgaan!?
Ik hoop dat ik je niet teleurgesteld heb? vroeg ik lachend.
Ze antwoordde met een zoen .
Terwijl we doorliepen vroeg ik me af of ze nog meer verrassingen in petto had maar zei niets en genoot van het zonnetje in het park. Al wandelend was ze toch wel wat nieuwsgieriger geworden naar mijn eerdere sex ervaringen geloof ik want ze vroeg nu veel gerichter naar wat ik wel en niet meegemaakt heb.
Plotseling vroeg ze het gewoon heel direct: je kickt op shemales , dat is heel duidelijk, met vrouwen heb je veel ervaring, ook heel duidelijk. Maar met een man heb je helemaal geen ervaring?
Ik antwoord eerlijk: Nee….
Ik ben nog nooit een man tegen gekomen waar ik seksuele aantrekkingskracht toe had.
Het wind mij ook niet op, geen fantasie bij ook.. vind je dat vreemd dan?
Vreemd niet, zegt ze, maar in mijn beleving is dat anders. Ik kan opgewonden worden door alle type mensen, man vrouw in alle soorten ik zie allleen de mens erachter en het persoonlijke contact. En als ik jou zo mee maak, in sex maar ook daar buiten lijkt het dat jij er ook zo instaat?
Misschien heb je gelijk antwoord ik, en ben ik zo’n situatie gewoon nog niet tegen gekomen? Met jou is alles opwindend dus ben benieuwd in wat voor situaties je me nog meer brengt 😀
We zijn ondertussen het park doorgestoken richting centrum en ik krijg dorst dus stel voor een terrasje te pakken.
Goed idee, ik weet nog wel een leuk plekje antwoord ze.

Op een klein pleintje leidt Lorena me naar een terras, er zitten nog 2 andere stellen en er zijn nog 4 tafels vrij. We gaan zitten aan het tafeltje het dichts bij de ingang van het zaakje. Een jong meisje met schort voor komt naar ons toe en zegt: Goedemiddag, willen jullie alleen wat drinken of zal ik zo ook de kaart brengen?
Lorena antwoord: een flesje rosé de Provence graag! En geef de kaart inderdaad maar even , ik heb best trek, wat jij Marius?
Ik knik, en Lorena vraagt aan het meisje: is Dylan er ook vandaag?
Ja antwoord het meisje, hij is nu even op kantoor boven de zaak maar zal zo wel weer komen, kan ik zeggen wie er is tegen hem?
Als je hem ziet zeg dan maar dat Lorena er is, maar het heeft geen haast hoor!
De wijn word gebracht en als we proosten vraag ik: Dylan?
Is een oude bekende van me, ook een klant trouwens! Heb zijn web site en ook de het kassa systeem van zijn zaak ingericht!.
We bekijken de kaart, en bestellen een gedeelde lunch voor 2.
Er word een groot vierkant bord midden op tafel gezet met allerlei kleine hapjes.
Wraps , sushi, gegrilde groenten en nog veel meer.
Terwijl we daar samen van aan het eten zijn komt er een licht getinte man onze kant op lopen , niet al te groot ongeveer 172 cm atletische bouw , halflang donker haar in een staartje.
Lorena schat, hoor ik hem zeggen. Die staat op en begroet de man met een omhelzing. Hey Dylan, hoe is het met je? Je ziet er goed uit!
Dylan went zich tot mij: steekt zijn hand uit en zegt: Hai, ik ben Dylan.
Ik schud hem de hand en stel me voor en zeg : kom je er even bij zitten?
Heel even zegt hij en pakt een stoel.
Hij vertelt dat ie zo een afspraak heeft in de andere horeca zaak die hij heeft.
Lorena en hij praten wat over vroeger en ze vertelt kort wat over mij.
Na een paar minuten zegt Dylan waarom komen jullie vanavond niet even naar mijn andere zaak, op het Leidseplein? Kletsen we nog even verder want ik moet nu echt gaan!
We kijken hoe de dag loopt verder zegt Lorena, misschien doen we dat wel even.
En we nemen afscheid van elkaar.
Nadat we de lunch op hebben en afgerekend hebben vraagt ze aan mij: Als we vanavond naar het Leidseplein gaan kunnen we beter een hotel nemen voor vannacht, wat denk jij?
Ik antwoord positief en we lopen verder de stad in. Lorena weet de weg goed en lijdt me naar een klein hotel en zegt: dit is leuk, netjes en betaalbaar!
We checken in en brengen de paar spullen die we bij ons hebben naar de kamer.
Die is keurig, mooi groot bed en een badkamer met ligbad en een aparte douche.
Lorena laat meteen het bad vollopen en zegt: een beetje opfrissen kan geen kwaad! I
Inderdaad, zeg ik: wil je wat te drinken in bad? En loop gelijk weg om bij de bar beneden een fles wijn en 2 glazen te halen.
Als ik terug kom ligt Lorena al in het bad, er zit een bubbel functie op en die staat aan en ik zie haar chillen in het warme water. Ik schenk de glazen vol en geef er 1 aan haar! Proost! Ik kleed me ondertussen uit en spoel me eerst even af onder de douche en stap dan erbij in het bad, met mijn rug tegen de borsten van Lorena. De bubbels gaan omhoog langs mijn ballen en ik voel Lorena’s handen over mijn borst aaien. Langzaam gaan haar handen naar beneden, naar mijn schaamstreek en ik voel dat ik al weer een erectie krijg. Dat ontdekt ze ook snel als ze met haar hand op en neer over mijn schacht gaat. We zouden opfrissen , maar jij word al weer hard stoute jongen zegt ze tegen mij.
Ik duw mijn rug tegen haar borsten en mijn billen wat naar achter en voel bij haar ook dat ze al stijver word. Met 2 handen verwend ze nu mijn delen, met 1 hand trekt ze rustig mijn pik harder en de ander kneed mijn ballen . Ik ga in het bad staan en draai me om en ga op mijn knieën in het bad zitten, Lorena komt gelijk met haar hoofd naar voren en neemt mijn harde eikel in haar mond en zuigt rustig, steeds wat dieper haar mond in en er weer helemaal uit. Ze kneed mijn ballen mat haar handen en duwt mijn nu volledige hard geworden pik helemaal haar keel in , zonder kokken laat ze zich in haar mond nemen. Ik laat het badwater een beetje klotsen door mijn enthousiasme en dan duwt ze me van haar af. Ze gaat staan en draait zich ook om op haar knieën, ze zit voor me en kijkt geil achterom , neem me diep alsjeblieft! Ik duw mijn harde eikel voorzichtig tegen haar anus en laat hem voorzichtig naar binnen glijden.door het warme water gaat dat makkelijk en ik voel dat ze haar kont naar achter duwt om mijn harde staaf dieper in haar gat te laten verdwijnen
Ik neuk haar langzaam en voel het water heen en weer golven door mijn neukbewegingen, ik voer het tempo op en zie Lorena nog steeds naar me kijken en hard kreunen. Ik duw nog dieper naar binnen en pak haar dikke pik met 1 hand beet en neuk en trek tegelijk. Het badwater klotst nu een beetje over de rand heen en de warmte heeft duidelijk effect op ons allebei, ik neuk en kreun steeds harder want ik voel dat ik zo ga komen, ook Lorena houd het niet vol en roept spuit me vol, ik ga komen!
Ik laat het bad nog harder golven en met een harde kreun spuit ik haar vol. Ik stop met trekken aan Lorna’s pik als ik mijn sperma haar kontje in voel glijden, ze kreunt. Ik haal mijn nog harde pik uit haar kontje en ze gaat staan in het bad, met haar eigen handen trekt ze aan haar korte dikke stijve pik en draait zich om naar mijn gezicht! Ik wil haar pijpen maar ze trekt zich zelf af en roept open je mondje ! Ik luister en ze trekt stevig door , na een paar trekken zie ik dat ze klaarkomt en ze spuit de warme sperma zo in mijn mond. Ik mag nu wel haar eikel in mijn mond nemen en zuig het laatste restje er nog uit. Dan laat ik me achterover in het water glijden en komt ze met haar rug tegen mijn buik zitten . Ik zoen haar nek en masseer haar heerlijke tieten met 2 handen…
Ik vraag haar: zou ik ooit genoeg van jou kunnen krijgen?

Na het het bad avontuur hebben we ons weer aangekleed , met een glas wijn keken we over de stad uit en nu lopen we richting het centrum.
Lorena is hier goed bekend en leid me via een korte wandeling naar het Leidseplein.
Bij de zaak van Dylan zoeken we een plaatsje op het terras en bestellen wat te drinken.
Na een paar minuten kom Dylan aan lopen , hij zoent Lorena weer en schudt mij de hand en zegt: wat leuk dat jullie er zijn!
Zal ik de zaak even laten zien?
We pakken onze drankjes op en lopen achter Dylan aan. Links is een lange bar waar al behoorlijk wat mensen zitten, rechts staan tafeltjes ook goed bezet en achterin de zaak is een dansvloer waar nu aan het begin van de avond nog niets gebeurd maar al wel rustige muziek te horen is , de disco lichten verspringen al wel rustig van kleur.
Dylan verteld het een en ander over de zaak en zegt : straks word het echt druk en zal de vloer ook vol staan hoor!
Hij leidt ons naar een tafeltje, er zit een jonge dame aan die hij voorstelt als Anouska. Ze is een goeie vriendin van me uit Groningen zegt hij , ze is een paar dagen op bezoek bij me, ik moet nog heel even wat zakelijke dingen afhandelen en kom zo bij jullie zitten.
Lorena gaat naast Anouska zitten en ik neem de stoel tegenover hen.
De dames zitten al snel in een gesprek over van alles en nog wat. Ik kijk om me heen en verbaas me over de diversiteit van het publiek.
De zaak stroomt langzaam vol, wij drinken wat en dan komt Dylan aangelopen met een schaal met hapjes.
Hij gaat bij ons zitten en verteld honderduit over de zaak en mensen die hij ziet in zijn zaak.
Lorena staat op en pakt mijn hand en zegt , kom we gaan dansen!
Ik ben geen danser maar zij kan me alles laten doen dus ik volg haar, ik begrijp nu ook waarom ze wil dansen want er klinkt Zuid-Amerikaanse muziek en haar heupen gaan al lopend al heen en weer op het ritme, hand in handhaaf we de dansvloer op en ik doe mijn best om niet voor schut te staan…
Lorena danst als een volleerde danseres, achter haar zie ik ook Dylan en Anouska dansen op een sensuele manier.
Als de muziek na een kwartier over gaat in disco beats lopen ze weer naar de tafel en ook Lorena begeleid mij weer de vloer af.
Aan het tafeltje zitten we nog een poosje.
Dylan word om de haverklap aan gesproken door gasten die hem kennen , en na een poosje zegt hij: ik hoopte op een rustige vrije avond maar dat valt niet mee hier, hebben jullie zin om boven even rustig te chillen, ik woon tegenwoordig boven deze zaak!
Zo lopen we de zaak uit en gaan de deur naast de ingang door en via de trap komen we bij een ruim appartement , netjes en modern ingericht . Dylan wijst naar de bank en zegt : ga zitten, ik pak wat te drinken!
Ik ga op de hoek van de bank zitten en Lorena komt dicht tegen me aan zitten.
Anouska gaat op een grote 2 persoons stoel zitten tegen over ons.
Als Dylan aan komt met een fles wijn en water en glazen zet hij die op tafel en kruipt hij tegen Anouska aan .
We praten over Amsterdam en alles wat er te zien en doen is, en wat Anouska allemaal gedaan heeft deze dagen.
Lorena heeft haar hand op mijn been liggen en wrijft al die tijd. Steeds wat dichter naar mijn kruis. Ik zie Dylan hetzelfde doen bij Anouska…
Ik voel dat ik al een beetje een erectie krijg als Lorena haar hand in mijn kruis zegt en over mijn pik wrijft terwijl ze gewoon door praat.
Ik wrik me los en sta op en zeg ik moet even naar de wc ! Dylan wijst de weg en ik loopt naar het toilet. Als ik terug kom zie ik dat Dylan en Anouska ongegeneerd te tongen en elkaar te betasten…
Ik ga weer bij Lorena zitten die meteen haar tong in mijn mond duwt. Dat beantwoord ik graag en ik voel haar warme tong langs de mijne gaan. Haar hand heeft mijn kruis al weer gevonden. Als ik opkijk zie ik dat de hand van Dylan al in onder de rok van Anouska is, ik kan vanaf hier zien dat ze geen slip aan heeft en hij wrijft met zijn vinger rustig aan haar lipjes die al glimmen van het vocht.
Anouska is 1.70 en een beetje mollig, kleine b cup en blond half lang haar en knap gezichtje met een mooie mond en blauwe ogen. Ik zie dat ze geniet van de aanrakingen . Dylan kneed met zijn andere hand een borst door het jurkje heen, zo te zien heeft ze ook geen bh aan.
Ik voel dat Lorena mijn broek los knoopt en ik til mijn billen even van de bank zodat ze mijn spijkerbroek van mijn billen kan schuiven.. Dat doet ze , inclusief mijn boxer. Zachtjes begint ze me af te trekken. Ik kijk ondertussen wat Dylan doet, ik zie dat Anouska nog steeds geniet maar dan opstaat, ze bukt zich voorover , en trekt Dylan’s broek uit en pijpt hem gebukt! Ik kijk zo onder haar rokje en zie haar kont en een stukje natte gleuf! Ik voel mijn erectie groeien als Lorena me begint te pijpen. Dan staat Anouska op en stapt de brede stoel op en laat haar kruis over Dylan zakken , ik zie zijn harde staaf zo in haar natte kut glijden , ze berijdt hem al kreunend. Ik draai me om naar Lorena en trek al haar kleren uit! Ik ben zo geil geworden dat ik even mijn pik rust wil gunnen , ik trek mijn broek van mijn enkels en ga op mijn knieen voor Lorena zitten en begin haar te pijpen. Ze heeft nog een slappe penis valt me op, ik neem hem in mijn mond en voel hem groeien. Ik sabbel zachtjes langs de rand van haar eikel en met mijn tong draai ik rondjes..
Ik hoor iemand opstaan van de andere stoel en kijk even op, Dylan wandelt langs ons in de richting van de wc , aan de andere kant zie ik Anouska naast Lorena op de bank gaan zitten, ze heeft haar jurkje nog aan maar haar borsten zijn er uit gehaald en Lorena begint aan een tepel van haar te sabbelen , die word mooi hard en ze kreunt. Ik heb inmiddels de hard geworden piemel van Lorena diep in mijn keel, en geniet van de smaak van haar voorvocht, in een soort trance pijp ik haar en ga er diep in op. Ik zie de dames zoenen en elkaars borsten kneden.
Plotseling voel ik iets achter me, ik kijk om en zie Dylan achter me. Ik voel een vinger op mijn sterretje. Zachtjes masseer hij mijn anus, het schrikt me even af om een man aan mijn kont te zien zitten en ik voel dat mijn erectie zwakker word, maar ik laat hem zijn gang gaan. De harde pik in mijn mond en de vrijende dames voor me maken me te nieuwsgierig naar wat gaat komen . Het masseren van mijn gaatje voelt wel heel lekker, dan stopt het en voel ik de eikel van Dylan tegen mijn inmiddels geopende gaatje duwen, steed iets dieper.
Langzaam voel ik de harde staaf mijn lontje inglijden, hij doet het heerlijk voorzichtig. Als hij er helemaal in zit doet ie even helemaal niets, ik voel de erectie diep in mijn kont harder worden. Langzaam gaat hij op en neer , ik voel mijn eigen pik ook weer groeien, Dylan voelt dat nu ook want zijn hand zit inmiddels om mijn pik en hij neukt me steeds harder! Lorena laat zich nog steeds door mij pijpen maar ik zie dat Anouska op haar gezicht is gaan zitten en word gelikt! Dat doet ze goed zo te horen want Anouska kreunt het uit!
Dylan neukt me nog steeds , hard en diep en ik hoor hem kreunen, zijn handen heeft hij nu om mijn heupen om dieper te kunnen penetrante. Ik laat de pik van Lorena uit mijn mond glijden, daarop staat ze gelijk op en ze duwt Anouska op haar rug tegen de bank en spreid haar benen en gaat in missionaris houding haar harde pik bij haar naar binnen.
Dat ziet er geil uit, ik voel de harde pik van Dylan uit mijn kontje glijden, ik sta op en ga naast Anouska op mijn rug op de bank liggen en spreid mijn benen een beetje, Dylan kruipt voor me en duwt zijn harde pik weer in mijn natte kontje. Hij legt zijn hand op de kont van lLorena en bepaalt het ritme van haar geneuk, we worden in het zelfde ritme genomen nu en kreunen ook simultaan, dan komt Dylan mat zijn hoofd naar me toe, ik geniet zo van zijn harde pik in mijn kontje dat ik zonder aarzeling zijn tongzoen beantwoord, voor het eerst zoen ik met een man… zijn stoppels voelen geil aan en hij smaakt naar de wijn . Hij neukt me steed harder!
Naar ons is Anouska op haar knieën gaan zitten en word ze vanachter genomen door Lorena, stop em in mijn kontje alsjeblieft, ik wil die dikke staaf goed voelen . Terwijl Lorena dat doet, komt Anouska met haar hoofd naar mijn kruis en neemt mijn erectie in 1 x diep in haar keel, ik hoor haar kokken als Lorena haar harde dikke staaf diep in haar kont duwt !
Ze zuigt hard aan mijn staaf terwijl ik aan Dylan zie dat hij bijna gaat komen, hij kreunt het uit en ik span bij billen nog wat aan en voel zijn pik harder worden , hij gilt het uit :,ik kom, ik kom! En ik voel de stralen in mijn kont verdwijnen. Hij laat zijn afslappende staaf nog even zitten voor hij hem er dan langzaam uit haalt.
Anouska kreunt hard als ze diep genomen word, ze laat mijn harde uit haar mond glijden en kruipt iets omhoog, Lorena haalt haar harde pik uit haar kontje.
Anouska kruipt nu op haar knieën boven mijn pik en laat haar natte gleuf zachtjes over mijn harde pik glijden, ze kijkt geil naar Lorena. Die kruipt achter haar en duwt haar pik weer in het kontje van Anouska en begint te beuken, als Anouska zich weer diep over mijn pik laat glijden voel ik hoe mijn pik die van Lorena raakt, gescheiden door een dun stukje mens, dit is zo geil, ik voel mijn erectie verder groeien. Ik houd het niet langer, Anousko neukt en tongzoent me hard. Ik zie in mijn ooghoek dat Dylan zijn hand weer op de kont van Lorena legt terwijl hij haar zoent.
Ik ga bijna komen als ik zie dat hij 2 vingers in de anus van Lorena duwt. Dat is te veel voor lLoreen en ze roept ik ga komen! Ik kreun ook harder en Anouska voert het tempo nog wat verder op! Dan voel ik mijn sperma eruit spruiten terwijl Lorena roept : ik kom!!! Anouska word in 2 gaatjes tegelijk gevuld met sperma.
Ik zie dat Lorena haar pik uit de dame met het knappe gezichtje haalt, die haar kut van mijn pik afhaalt en op haar rug op de bank glijdt.
Lorena kruipt op mij en likt even mijn pik schoon voor ze me komt tongen, ik proef veel geil op haar tong.
Achter haar zie ik dat Dylan op zijn knieën tussen de benen van Anouska zit , hij neukt haar met een hele hand terwijl zijn tong haar klitje bewerkt. Ze kreunt hard en trekt aan het haar van Dylan, ga door hoor ik haar schreeuwen terwijl haar hele lichaam begint te schokken , ik kom ik kom roept ze , Dylan gaat door en dan zie ik haar komen , ze schreeuwt hard en ik zie spetters vocht uit haar kutje vliegen.. ze komt bijna spuitend klaar, wat een pracht gezicht…

En zo liggen er 4 voldane mensen op een bank elkaar nog wat te betasten en te bevoelen op 1 bank..
En ? Vraagt Lorena aan mij: hoe was het om sex te hebben met een man?
Ik hijg nog wat na en antwoord dat ik dit super geil vond, dank jullie allemaal !

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Smaval

Ik schrijf over dingen , waar gebeurd aangedikt en helemaal verzonnen

Tips, vragen of iets anders? Smaval@tutanota.com

Dit verhaal is 5657 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Lonely Lorena 2”

Plaats een reactie