BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Lorena’s donkere kant

Dit is het vervolg op Lonely Lorena verhalen…

Wakker worden in een hotel is fijn en met dit uitzicht op een mooie stad en een nog mooiere dame die nog naakt half onder lakentje ligt helemaal.
Lorena’s volle borsten zijn mooi te zien boven de lakens en onder de lakens tekent zich een ochtend erectie af.
Waar haalt ze de potentie vandaan?
Na onze avonturen gister wil ik alleen nog maar nagenieten, via de app van het hotel bestel ik ontbijt op de kamer.
Na een paar minuten klinkt er al een zachte klop op de deur en ik open die om het aan te nemen.
Ik neem vast koffie en blijf naar de slapende Lorena kijken.

Wat heeft ze me een heerlijk weekend bezorgd , samen, een trio met een Louise, en gisteravond het spetterde sex feestje met Dylan en Anouska.
In 3 dagen tijd zijn al mijn fantasieën en meer zelfs uitgekomen.
Vandaag helaas weer terug naar de realiteit, morgen weer aan het werk en ik zal vandaag toch echt al wat moeten doen anders word het lastig!
Ik schrik op uit mijn gedachten als ik mijn telefoon hoor trillen op het nachtkastje.
Ik pak em op en zie Alexandra in het scherm staan, een video gesprek…
Ik neem op en zorg dat alleen ik in beeld ben, Goedemorgen schoonheid zeg ik, waar heb ik deze eer aan te danken?
Aan de andere kant hoor ik haar stem zeggen , Hey Marius! Waar ben je, is dat Amsterdam op de achtergrond?
Dat klopt, knap gezien! Waar ben jij want ik zie niets behalve jou mooie gezicht?
Ik ben in Lorena’s place maar ze is er niet! Ik kom net terug uit Duitsland en had niks van haar gehoord dus ging even kijken maar nu maak ik me zorgen, ze neemt haar telefoon niet op!

Ik draai me om zodat in het video gesprek het bed te zien is…
Alexandra schreeuwt het uit, ooohh, de slet! Ze heeft je gewoon gekaapt! En lacht zich helemaal in een hoestbui 😂
Als ze weer op adem is zegt ze: Slaapt ze nog? Ik knik!
Maar zag ik nou een ochtend erectie heeft? vraagt ze dan? Ik laat het haar wat duidelijker zien, en zet de telefoon rechtop op het nachtkastje zodat ze het hele bed met Lorena in beeld heeft!
Ooh hoor ik haar zeggen, je moet haar wakker pijpen voor mij!
Ik glimlach en schuif het laken op zij ga op mijn knieën op bed zitten zodat ze ons allebei kan zien ! Ik pak zachtjes de erectie met 1 hand beet en doe mijn lippen over haar dikke eikel.
Zachtjes zuig ik er aan en ga met mijn tong langs haar eikel.
Vanaf de telefoon hoor ik Alexandra zeggen : neem hem diep in je mond!
Ik pijp langzaam en neem de harde pik steeds dieper in mijn keel. Ik kijk ondertussen naar Lorena en zie haar ogen open gaan. Ze kijkt me geil aan en kreunt! Ik pijp haar door en neem de harde staaf helemaal in mijn keel, ik hoor weer de stem van Alexandra door de telefoon: dat doe je goed, wat een geil gezicht! Lorena kijkt heel verbaasd naar het nachtkastje en zegt: what the fuck ! Alexandra? En lacht dan hard! Wil je me zien komen schatje? Vraagt ze aan Alexandra .

Ze richt zich op en pakt mijn telefoon , draait de camera en zegt: ga eens lekker door man!
Ik pijp haar en met mijn ene hand trek ik onderaan haar staaf, met mijn andere hand kneed ik haar ballen. Dan laat ik die los en wrijf hard tussen haar ballen en anus. Dat wind op zo te zien want ze kreunt hard en in mijn mond voel ik haar erectie harder worden , ik pijp en zuig hard. Ze kreunt nog harder en ik hoor Alexandra door de telefoon zeggen; spuit zijn mondje maar lekker vol voor me.
Lorena lijkt te gaan komen en duwt haar pik diep in mijn keel, ik kokhals even maar houd vol. Dan laat ik een vinger op haar anus rusten en druk zacht. Dat is de max voor Lorena en ik voel haar sperma mijn keel in golven, ik zuig haar helemaal leeg!
Lorena richt de telefoon op mijn gezicht, ik hoor Alexandra zeggen ; goed gedaan jochie, ik laat wat sperma op mijn tong zien en pak dan Lorena vol op de mond op haar eigen sperma met haar te delen.
Alexandra roept: dag schatjes, ik ga hangen!
Lorena legt de telefoon op zij en beantwoord mijn tongzoen intens.
Na een paar minuten zeg ik: hop ontbijten nu, we moeten zo uitchecken!

En zo zitten we een uurtje later weer in de tram door de hoofdstad richting de auto van Lorena.. daar aangekomen stapt ze weer in aan de bijrijders kant en zegt: Rijj jij weer? Je hebt me uitgeput!
Ik stap aan de andere kant in en rij de hoofdstad uit richting mijn huis.
Onderweg praten we veel, over werk mijn zaak en het leven. Thuis aangekomen vraag ik wat ze wil, mee naar mijn huis of naar haar eigen plek.
Ze twijfels even maar zegt dan, laat ik maar naar mijn eigen huis gaan, jij moet nog veel doen en ik heb ook nog wat werk voor te bereiden voor een meeting morgen…
We stappen uit, nemen afscheid met een knuffel en zoen.
Nogmaals bedankt voor alles zeg ik, ik heb echt een geweldig weekend gehad.
Een innige tongzoen krijg ik als antwoord en dan stapt ze in haar auto, laat het raam zakken en zegt: tot snel schat!

De dagen er na lopen soepel, druk in de lunchroom en ook s’avonds workshops en natuurlijk mijn eigen hobby, in de kroeg zitten en competitie darts spelen.
Lorena appt af en toe maar is ook druk dus de week vloog voorbij.
Zaterdag middag is het alweer en het is druk in mijn winkeltje… zaak zit vol etende gasten en afhaal orders lopen lekker. Tussen door adviseer ik wat mensen in de deli aan lekkere dingen en vragen over passende wijn combinatie’s.
Als ik weer een vertrekkende tevreden klant uitzwaai zie ik in mijn ooghoek een klein persoon in joggingpak met capuchon over het hoofd en een zonnebril op de winkel in lopen richting de wijn stelling. Of ik het nou verdacht vind of gewoon nieuwsgierig ben weet ik niet maar ik draai me om en loop er achteraan en observeer… stevige billen in de broek, kort van stuk… ik zeg hardop: Goedemiddag, kan ik u ergens mee helpen?
De persoon draait zich naar me om en neemt haar zonnebril af: Lorena!
Ik lach en zeg : probeer je de mysterie shopper uit te hangen hier?
Ze lacht en zegt: ik ben jaren niet in dit winkelcentrum geweest dus dacht ga wat onopvallend…
Maar je hebt een mooie zaak hier hoor!
Dank je antwoord ik, kan ik je nog wat verkopen?
Ze zegt: als je niks te doen hebt vanavond mag je me alles verkopen, als je het maar komt brengen! Maar dan moet je wel heel goed naar me luisteren daarna want ik ben in een bepaalde bui!
Ik ben gelijk nieuwsgierig dus ik antwoord:
Ik wilde een avondje rustig aan doen na een drukke week maar voor jou wil een uitzondering maken…. Ik kom het na sluitingstijd gelijk bij U bezorgen 😉!
Ze knikt en draait zich om en loopt de zaak uit terwijl ze zegt: tot straks dan!

Een uur later heb ik de zaak leeg en de kassa afgesloten , ik heb snel nog wat overgebleven pasta en wat gesneden vleeswaren in een tas gestopt en haast me naar het parkeerdek van ons winkelcentrum, daar kan ik naar de entree van Lorena’s penthouse. Ik bel aan en ik hoor haar stem: señorita Lorena is ready for you, come on up! Ik hoor een zoom en de deur gaat open, ik loop naar de lift en laat me naar de bovenste verdieping brengen.
De deur naar haar huis staat op een kier open en ik wandel met de tas eten naar binnen en kijk om me heen.
Ik zie en hoor niks dus ik loop naar de keuken en zet de tas neer en roep: Lorena?
Deze kant op hoor ik haar roepen vanaf de gang.
Ik loop richting het stem geluid en zie de deur van de slaapkamer en haar kantoor open staan maar ik zie in beide ruimtes niemand.
Schiet je nog een beetje op ! Hoor ik haar stem nu zeggen , volgens mij vanuit de badkamer dus ik loop die kant op maar ook die is leeg.. ik zeg hardop: waar ben je dan!?

Weer hoor ik haar stem, hier sukkel! Het geluid komt uit de ruimte naast de badkamer, de deur staat op een kier.
Ik duw de deur open maar het is er pik donker, hallo!? zeg ik zachtjes…
Hehe , hoor ik haar zeggen, doe de deur achter je dicht!
Ik luister en sluit de deur, nu zie ik helemaal niks meer.
Dan gaan er lampen aan, zacht roodgloeiende led verlichting in een strook langs het plafond en rondom een bed zie ik zacht geel licht! Er springt in de hoek ook een lamp aan , gedempt geel licht.
Daarvoor zie ik Lorena staan.

Ze heeft een leren ultra kort strak broekje aan, ik zie ook een zwarte open top die haar borsten fier naar voren drukken en ze draagt hoge zwarte laarzen met hoge hakken . Als ik nog wat beter kijk zie ik dat de broek open is aan de voorkant en haar mooie dikke pik hangt er losjes voor.
Sm achtig pakje denk ik en ik zeg: Jij was toch niet zo van de Bdsm taferelen ?
Ze zegt enkel: Soms moet ik toegeven aan mijn binnenste roep om af en toe de baas te zijn en vandaag is zo’n dag, dus als je niet wilt moet je snel weggaan en anders eis ik dat je luistert naar me en doet wat ik zeg!
Ik zal het proberen antwoord ik, doe je wel voorzichtig met me?
Voorzichtig ? Dat ben ik altijd! En ik ben niet van plan je pijn te doen, alleen de spanning wat opvoeren…
Ga maar op je knieën zitten, doe je shirt uit en je handen achter je rug!

Ik twijfel heel even maar trek dan mijn shirt uit, en ga op mijn knieën zitten en die mijn handen achter mijn rug.
Achter me voel ik dat ze mijn armen vast pakt en iets om mijn polsen schuift, ik hoor een klik en besef dat ze handboeien om gedaan heeft, ik probeer mijn handen uit elkaar te trekken maar ze zitten stevig vast.. dan voel ik iets kriebelen op mijn rug, als ik me om wil draaien om te kijken voel ik een tikje met het kriebelige ding op mijn rug en de stem van Lorena: voor je blijven kijken! Ze plaagt mij een tijdje met het kriebelige ding en geeft af en toe een zacht tikje op mijn blote rug als ik opeens overeind geholpen wordt. Rechtop staan hoor ik haar zeggen. In het schemerige licht in de kamer kan ik niet veel zien, ik voel haar hand mijn riem los maken , ze zegt ik zal je eerst eens van die broek ontdoen. Ze trekt mijn spijkerbroek en boxer van mijn kont en helpt me uit de broek stappen , ook mijn sokken worden uitgedaan en ze begeleid me richting het bed maar duwt me tegen de muur er naast. Ik sta met mijn rug vlak voor de muur als ze van boven een ketting naar beneden trekt en die vast klikt aan mijn handboeien. Spreid je benen een stukje is het enige wat ze zegt. Ik luister en ga wijdbeens staan , vaag zie ik een stok in haar handen die ze tussen mijn enkels klemt met 2 gespen vast geklikt om mijn enkels.

Nu kan ik echt weinig kanten op, ik laat het gaan maar heb geen echte opwinding van het gebeuren en mijn penis hangt dan ook slap tussen mijn benen.
Zo sta ik met mijn benen wijd en armen op mijn rug vast aan een ketting aan de muur. Lorena is weggelopen , ik zie haar een stuk verder op een kast openen en er wat dingen uithalen.
Dan komt ze weer naar me toegelopen , en van het aanblik van haar mooie grote borsten en loshangende pik krijg ik wel wat kriebels.
Ze legt 2 zweepjes voor mijn benen en heeft nog een kleine staaf in haar ene hand en iets wat ik niet kan zien in haar andere.
Met de staat gaat ze richting mijn tepel, en raakt die er zachtjes mee aan, ijskoud, bevroren zo lijkt het , de sidderingen gaan door mijn lijf. Dan gaat ze met haar andere hand over mijn bil, en geeft er met de achterkant van haar hand een stevige tik op terwijl de ijs staaf mijn andere tepel aan raakt. Gloeiende bil en siddering tegelijk , best lekker bedenk ik me…

Dan voel ik een vinger bij mijn anus , waar ze het vandaan heelt weer ik niet maar duidelijk ingesmeerd met glijmiddel.. ze masseert mijn ster even en dan voel ik iets ronds op mijn ster, dat duwt ze er zonder twijfel in , een anaalballetje ! Heerlijk vind ik die , maar gelijk voel ik er nog 1 mijn kontje in gaan, en nog 1…. Ik kreun hard van genot, ze zegt: Ssst! Er komt er nog 1 maar als je kreunt haal ik ze er gelijk weer uit!
Dan duwt ze het 4 de balletje in mijn gaatje, ik houd me stil want wil hier even van genieten. Mijn pik is inmiddels half hard geworden, Lorena ziet dat ook en zegt: eens zien of die halve erectie hier tegen bestand is .
Met de ijskoude staaf wrijft ze over mijn half stijve pik, ik sidder maar het is heel lekker en de erectie word er niet minder om. Lorena trekt zachtjes aan het touwtje van de balletjes waar door de laatste mijn gaatje van binnen betast, met haar ander platte hand geeft ze weer een klap op mijn bil, ik voel de balletjes van binnen tegen elkaar kletsen, dat voelt heel fijn!

De ijsstaaf laat ze nu telkens op een ander punt van mijn lichaam neer komen, tepels billen , langs mijn zij en over mijn ballen . In haar andere hand heeft ze een zweepje met een kwastje er aan, daar plaagt ze mee en geeft hele kleine zachte tikjes op de plaatsen waar ze eerder met de ijs staaf was … een heel apart gevoel en ik word er toch steed harder van.
Lorena ziet ook dat ik er opgewonden van raak, zie knielt voor me en neemt mijn erectie in haar mond en pijpt me even, met haar tong langs de rand van mijn eikels en een lichte massage voor mijn ballen , dan stopt ze en zegt: dat was je eerste beloning voor goed luisteren !
Vervolgens pakt ze de ijs staaf en haalt die langdurig langs mijn nu weet wat zachter wordende pik!
Klaarkomen is er voorlopig nog niet bij voor jou zegt ze.

Door de koude staaf loopt mijn erectie wel terug maar wat een geil gevoel is dat koude ding langs mijn staaf en ballen.
Lorena is weer op gestaan en haar handen gaan achter mijn rug , ik hoor een klik en de ketting is los van mijn boeien.
De stang zit nog steeds tussen mijn benen dus lopen gaat niet echt. Lorena trekt me richting het bed en duwt me er op mijn rug op. Ze kruipt er zelf ook op en gaat op haar knieën voor mijn gezicht zitten.
Als ik op mijn rug lig en probeer met mijn hoofd naar haar pik bewegen duwt ze me terug, ik voel de balletjes in mijn kont weer tegen elkaar tikken, elke beweging daar voelt heel fijn.
Ik zie dat Lorena haar half harde pik in haar handen neemt, ik verbaas me weer over haar formaat. Ze is net boven de 1,60, zeker niet vol slank maar dik zeker niet. Een tikje mollig of vol, prachtige grote borsten die nu omhoog gehouden worden door het zwarte latex pakje wat ze aan heeft , een open kruis waar die heerlijke , korte 15-16 cm maar zo dikke pik uithangt. Als ze een erectie krijgt word ie niet veel groter maar zo heerlijk dik,, haar besneden eikel is prachtig zichtbaar en het liefst zou ik haar wild pijpen maar ik lig nogal vast in een lastige positie..
Lorena trekt zichzelf nu zachtjes af en plaagt mij een beetje door af en toe haar eikel langs mijn lippen te halen maar als ik mijn mond open haalt ze hem weer weg en slaat er mee tegen mijn wangen en neus.

Maar na een paar keer staat ze toe dat ik mijn lippen om haar eikel schuif en zachtjes laat ze me pijpen , ik kan niet verder dan haar eikel met mijn mond, haar hand ligt op mijn voorhoofd en als ik probeer mijn hoofd op te richten duwt ze me terug, dus ik sabbel en lik aan haar eikel, die steeds wat dikker word.
Dat laat ze een tijdje toe, en dan haalt ze haar inmiddels volledige erectie weer bij mij weg.
Ze gaat op het bed staan en ik zie haar iets pakken wat aan het plafond vast zit, ik hoor het gerinkel van een ketting.
Die klikt ze vast aan de stok tussen mijn benen, ik hoor haar aan de ketting trekken en ik voel mijn benen de lucht in gaan.
Ik lig nu met mijn benen bijna recht om hoog, ik voel dat Lorena een kussen onder mijn onderricht schuift.
Ze gaat op haar knieën voor me zitten en ik voel haar mond om mijn half harde pik schuiven , ze sabbelt zacht op mijn eikel. Dan voel ik opeens tanden, ze bijt zachtjes in mijn eikel en ik kreun van schrik, meteen voel ik dat er aan het touwtje van de balletjes word getrokken. Dat is een heerlijk gevoel, ze pijpt me wat harder en ik voel mijn erectie groeien , zeker als het laatste balletje uit mijn kontje word getrokken, ik kreun niet hoorbaar en voel mijn pik diep achter in haar keel verdwijnen. 1 voor 1 laat ze de andere 3 balletjes uit mijn kont ploppen. een fijn gevoel maar nu voel ik me opeens leeg, dat gevulde gevoel was wel heel fijn..

Dan stopt ook het pijpen en zie ik Lorena opstaan en weer naar de kast lopen.
Ze komt terug met een tasje in haar hand en gaat weer op haar knieën voor mijn omhoog getrokken benen zitten.
Uit het tasje haalt ze een hele lange dildo, zeker 30cm lang, met een pompje eraan vast, ze neemt de dildo in haar mond en pijpt er suggestief op, dan smeert ze de zwarte rakker ruim in met glijmiddel en voel ik em langzaam in mijn kontje verdwijnen, zachtjes laat ze em heen en weer glijden en er soms helemaal uitglijden
Het is een behoorlijk lang ding , maar niet zo dik als de pik van Lorena, en het hele ding in mijn kont voelen is echt een heel geil gevoel. Maar misschien doordat ik vast lig in een niet zo natuurlijke houding heb ik geen volle erectie. Ik focus me heel erg op het genieten van de penetratie door de dildo, die nu helemaal in mijn kont zit, en langzaam heen en weer gaat! Er uit en weer helemaal in mijn anus l.Ze houdt em nu stil , ik zie dat ze opstaat en over het bed heen kruipt naar de andere kant, haar harde pik is weer vlak bij mijn gezicht, ik beweeg me niet maar staar naar de kei dikke harde korte pik. Haar hand gaat weer naar de dildo, die voorzichtig vanzelf iets uit mijn kontje is geschoven, behoedzaam duwt ze hem weer verder naar binnen, ik kijk tussen mijn benen door en zie het pompje in haar hand. Ze knijpt er een paar keer in en ik voel de dildo in mijn kont uitzetten.. Hij word dikker, wat een bizar gevoel geeft dat , ik voel gelijk mijn pik harder worden, de opwinding daar stijgt gelijk ook weer.
Lorena duwt haar harde pik naar mijn mond en ik hap gelijk toe, en pijp haar zachtjes .
Mijn handen zitten nog steeds in de boeien achter mijn rug, en buiten dat ik daar dus niks mee kan doen ligt het niet al te prettig…
Als Lorena haar pik uit mijn mond haalt en er steeds iets harder tegen mijn wangen mee slaat durf ik te vragen: Bazin, mogen mijn armen los of iets dergelijks?

Haar antwoord is een nog hardere klap met haar keiharde pik.
Dan maakt ze toch mijn armen los en begeleid die meteen naar boven naar de ketting waar ook mijn voeten aan vast zitten, met een extra ketting klinkt ze weer mijn handen vast zo dat ik nu zowel met mijn benen en armen in de lucht vast zit, mijn kontje omhoog gevuld met een enorme dildo, die ze weer wat leeg laat lopen. Ik voel mijn anus zich aan passen aan de dikte en ze beweegt nu de dildo er zachtjes weer uit om hem gelijk met volle kracht er weer in te doen.. ze penetreert me nu langzaam met de zwarte rakker en ik voel me weer geiler worden, geneukt worden in mijn kont is zo’n heerlijk sensueel gevoel!

Lorena is weer op haar knieën voor me gekropen wn duwt haar stijve lid hardhandig tussen mijn lippen en gelijk diep mijn keel in. Ik kom even maar geniet van de smaak van haar harde pik, een beetje zoutig voorvocht verdwijnt in mijn keel, ik slik terwijl ik geneukt word in mijn mond, Lorena’s heupen gaan steeds sneller heen en weer en ze neukt mijn mond zo diep ze kan.
De dildo zit weer heel diep en terwijl ik in mijn mond genomen word voel ik dat ze hem weer wat oppompt, ik vind het een onwijs lekker gevoel maar kreunen is lastig nu, ik voel alleen maar keel slijm om de harde pik en als ze haar pik even uit mijn mond haal slik ik dat snel weg! Ze laat me nu alleen aan haar eikel sabbelen en weer voel ik de dildo dikker worden. Ze haalt haar penis weer weg voor mijn mond en ik zie dat ze het bed verlaat , omloopt en weer voor mijn kontje en penis plaatsneemt op haar knieën .ik kijk haar kant op en zie dat ze in haar ene hand de ijsstaaf weer gepakt heeft en in haar andere de pomp. Ze legt de ijsstaaf op mijn erectie en duwt de dildo weer op z’n diepst in mijn gaatje. Met het pompje laat ze de dildo wat leeglopen. En wacht dan even, dan pompt ze heen weer op, volgens mij nog verder dan eerder. Ondanks dat mijn erectie wat afneemt door de ijsstaaf voel ik me onwijs opgewonden.

Ze laat de dildo weer wat leeg lopen en neukt me nu tergend langzaam met de dildo., de ijsstaaf gaat via mijn oksels langzaam naar beneden en weer terug.
Ze pompt de dildo weer op tot het maximum voor mijn gevoel, en laat hem diep zitten. De ijsstaaf gaat nu langs mijn ballen, en langzaam weer omhoog.
Dit herhaalt ze een paar keer als ze plotseling de dildo weer leeg laat lopen tot minimaal en me heel zachtjes neukt met de lange staaf, dan tergend langzaam haalt ze de lange dildo uit mijn kontje en legt hem naast haar neer op bed.
Ik voel een koude hand onder mijn ballen wrijven en er gaan 2 vingers mijn kontje in , dat past heel makkelijk maar ze zoekt naar mijn prostaat met haar vingers en masseert die van binnen uit en haar andere inmiddels opgewarmde hand duwt voorzichtig op mijn ballen en op het stuk tussen mijn ballen en mijn anus. Mijn pik reageert door gelijkspel door keihard te worden en ik zie haar kijken naar de erectie maar ze raakt hem niet aan en masseert door. Zowel in mijn kont als er buiten , ik begin te hijgen en wil smeken of ze mijn pik wil aanraken maar ik durf niet omdat ze dan misschien stopt.
Ik ga steeds harder hijgen maar kreun niet, ik voel dat ik ga komen maar ze raakt mijn pik nog steeds niet aan, maar door het masseren van mijn prostaat kan ik het niet houden en op eens spuit ik spontaan. Ik voel de spetters op mijn buik en zelfs op mijn borst. Ik ben net klaar gekomen zonder dat mijn pik aangeraakt werd .. wat een gevoel.
Lorena kijkt me aan zegt: dat heb je mooi gedaan!

Ze schuift naar me toe en duwt haar keiharde dikke pik in 1 keer helemaal in mijn natte glibberige gat en meukt me hard en snel! Ik hang nog steeds vast met mijn armen en benen dus kan niets doen dan het ondergaan. Ik span wel mijn anus aan telkens als ze me helemaal in me zit en het lijkt er op dat ze dat wel waardeert, de tikken op mijn billen die ze geeft worden steeds liefelijker en ze kreunt nu hard. Ik denk dat ze gaat komen maar ze zegt niets en haar ogen staan gefocust om me hard te nemen ! Plotseling kreunt ze hard en voel ik haar pik aanspannen en en het sperma diep mijn kont in komen.
Ze laat haar stijve nog heel even in mijn kont en trekt hem er dan abrupt er uit en haast zich naar mijn mond met haar nog steeds harde lid.
Ik open mijn mond om haar schoon te likken maar ze duwt de nog heel stijve pik gelijk achter in mijn keel en neukt mijn mond alweer.
Ze word niet slapper en ik verweer me door hard te zuigen en mijn tong uit te steken om haar pik te ontvangen in mijn mond. Ze trekt zich iets terug en ik zuig hard aan haar eikel en laat mijn tong langs de dikke randen van haar kopje gaan! Ze kreunt hard en duwt hem weer dieper mijn mond in! Met een schreeuw komt ze nog een keer en ik voel sperma mijn keel in spuiten…

Ik slik het door en sabbel haar dikke pik schoon. Dan haalt ze haar pik terug en staat ze gelijk op.
Ik hoor de kettingen los gaan en ik lig plat op bed , ze maakt nu ook de tuigjes om mijn benen los en de boeien om mijn handen.
Ik wrijf even over de gevoelige plekken en zie Lorena op het bed zakken en in elkaar kruipen.
Ik ga lepeltje lepeltje achter haar liggen en sla mijn armen om haar heen, ik hoor dat ze huilt…
Als ik vraag wat er is zegt ze: sorry voor dit! Soms heb ik de drang maar wil niemand pijn doen!
Ik antwoord : je hebt me geen pijn gedaan!
Of ik dit vaker wil weet ik niet maar jij hebt me weer met iets nieuws kennis laten maken !

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Smaval

Ik schrijf over dingen , waar gebeurd aangedikt en helemaal verzonnen

Tips, vragen of iets anders? Smartyn69@proton.me

Dit verhaal is 8020 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Lorena’s donkere kant”

Plaats een reactie