BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn buurvrouw Sam (2)

Een paar weken geleden is Sam naast mij komen wonen. Mijn nieuwe buurvrouw en ik kunnen het prima met elkaar vinden, ondanks een leeftijdsverschil van dertig jaar.

De weken die volgden, aten we gemiddeld zo’n vier dagen per week bij elkaar. Zij kookte voor mij, ik kookte voor haar en het was elke keer reuzegezellig. Het was inderdaad of ik er weer een dochter had bijgekregen. Af en toe nam ik haar mee naar een restaurant en ik merkte dat ze daar elke keer weer heel enthousiast over was. Logisch, want dat genoegen had zij in haar leven nog maar weinig ervaren. En toen kwam ik op het idee om haar een keer mee te nemen naar een restaurant met een Michelinster. Ik kende er eentje aan de andere kant van het land waar ik in het verleden veel met zakenrelaties kwam. Ze schonken daar altijd een fantastisch wijnarrangement, dus in die tijd boekte ik dan ook altijd een hotel voor de nacht. Op een avond, toen we weer samen zaten te eten, stelde ik het Sam voor. “En dan boek ik twee kamers in een hotel voor twee nachten en dan gaan we ook gezellig samen winkelen. Dat stadje is erg leuk.” Sam keek me met grote ogen aan? “Gaan we dat echt doen? Wat leuk, ik heb nog nooit in een hotel geslapen. Wat geweldig.” Ze sprong op en gaf me een knuffel. Toen ze me losliet zei ze: “Maar is dat niet veel te duur? Ik kan dat echt niet betalen.” Ik keek haar aan en zei: “Lieve Sam, dat weet ik toch. Ik betaal alles. Je bent toch immers mijn dochter!” En weer barstten we weer in lachen uit.

Die week erna was het zover. Ik had in mijn ‘vaste’ hotel twee kamers besproken en ook het sterrenrestaurant was voor de tweede avond gereserveerd. We stapten die ochtend om een uurtje of elf in mijn auto en reden richting de andere kant van het land. Ondertussen maakten we nog een stop voor een lichte lunch. Om even na drieën arriveerden we in het hotel. De receptionist nam mij en Sam op. “Goedemiddag”, zei ik. “Mijn naam is Peter van Dueren en ik heb twee kamers gereserveerd. Eentje voor mijzelf en eentje voor mijn dochter.” Ik keek Sam aan. Ze lachte naar me en gaf een knipoog. De receptionist keek in de computer en ik zag zijn gezicht betrekken: “Een ogenblikje alstublieft.” “Is er iets niets in orde”, vroeg ik hem. Hij antwoordde niet en verdween in een kantoortje. Dertig seconden later kwam hij weer naar buiten, gevolgd door een statige heer. Samen keken ze naar het scherm. “Ziet u wel, meneer Van den Heuvel”, sprak de receptionist tot de statige heer. “Meneer van Dueren heeft twee kamers gereserveerd voor zichzelf en zijn dochter, en dat is ook aan hem bevestigd. Maar we hebben geen twee kamers meer.”

De statige man nam plaats achter de computer, klikte diverse keren met de muis en richtte zich vervolgens tot mij. “Het spijt mij oprecht, meneer Van Dueren, maar wij hebben een grote fout gemaakt. U heeft inderdaad twee kamers gereserveerd, maar we hebben helaas nog maar één kamer beschikbaar. Het is een onvergeeflijke fout, maar ik kan het helaas niet oplossen. Kunnen u en uw dochter wellicht op een hotelkamer? Wij zullen, omdat het onze fout is, u deze kamer geheel gratis ter beschikking stellen.” Ik keek de statige heer boos aan: “Hier ben ik absoluut niet blij mee, en ik zal u zeggen dat…” Maar toen onderbrak Sam mij: “Ach pap, zo erg is dat toch niet. Dan slapen we gewoon op één kamer.” Ze richtte zich tot de statige heer: “Tenminste, ik neem aan dat er twee aparte bedden zijn?” De statige heer knikte: “Het zijn twee matrassen en daar bovenop ligt een topper zodat het één bed lijkt. De topper kan eraf en dan kunnen de bedden eenvoudig uit elkaar geschoven worden. De kamer is groot genoeg. En in de kast liggen extra dekbedden.” Sam lachte: “Nou, dan is het toch opgelost?” Ik keek Sam aan: “Weet je het zeker lieverd?” Sam gaf me een knipoog: “Tuurlijk pap, we redden ons heus wel.”

En zo kwam het dat ik met Sam op één hotelkamer terecht kwam. Sam keek haar ogen uit. “Moet je kijken”, riep ze uit. Dat is echt een enorm breed bed. Dat heb ik nog nooit gezien. Je kunt erin verdwalen. Nee, die delen hoeven wat mij betreft niet uit elkaar. Of denk jij er anders over pappie?” Weer barsten we in lachen uit. “Als jij het geen probleem vindt, lieve Sam, dan vind ik het ook geen probleem.” We pakten onze koffers uit en hingen de kleding in de kast. Sam ging daarna de badkamer verkennen. “O kijk, een prachtig ligbad. Daar heb ik nog nooit in gelegen.” Ik kwam de badkamer in en zei: “Het is zelfs een jacuzzi.” Ik wees naar wat knoppen op de rand van het bad. “Kijk, als het bad gevuld is en je drukt daarop, dan komen er allerlei bubbels. Dat is heerlijk.” “Wat leuk”, riep Sam, “vind je het goed als ik daar nu gebruik van ga maken? Of had je andere plannen?” Ik schudde mijn hoofd en draaide de kraan open. “Ga jij maar lekker genieten, ik ga wel wat lezen.” Tien minuten later klonken verrukte geluiden uit de badkamer. “Wat is dit lekker Peter”, riep Sam. “Heb je er ook badschuim in gedaan, dat is nog lekkerder”, riep ik vanuit de kamer. “Nee”, zei ze, “volgens mij is het een van de flesjes bij de wastafel maar daar kan ik niet bij. Kan jij het even aangeven?” Ik liep de badkamer in en pakte een van de flesjes. Ik draaide mij om en daar lag Sam in bad. Met haar linkerhand en arm bedekte ze haar borsten, met haar rechter bedekte ze haar kruis. Ik zette het flesje op de badrand en wilde weer weglopen, maar het flesje gleed eraf. Met een superreflex pakte ze met haar rechter hand het flesje. Wat ik toen zag…

Ik deed alsof er niets aan de hand was, complimenteerde haar met haar snelheid en liep de badkamer uit. Ik ging in een stoel zitten en keek voor me uit. Wat had ik nu gezien? Op de plaats waar ik een vagina verwachtte, meende ik een penis gezien te hebben. Dat kan toch niet, zo bedacht ik. Zo’n mooie jonge vrouw… op en top vrouwelijk… vrouwelijke vormen… Ik was even totaal van slag.

Na een half uurtje kwam Sam uit de badkamer, in een badjas van het hotel. Ze had een handdoek om haar haren gedrapeerd en riep: “O Peter, wat was dat lekker. Wat verwen je me.” Toen ik niet reageerde, keek Sam me aan. “Peter, is er iets?” Ik keek in het lachende gezichtje waar toch enige ongerustheid in te zien was. Wat moest ik doen? Ik wist het niet. “Peter”, vroeg Sam. “Pappie?” Ze begon te lachen, maar toen ik niet meelachte, ging ze tegenover me op bed zitten. “Peter, wat is er aan de hand? Ik wil het weten. Vertel het me.” Ik keek naar de op het bed zittende Sam. Ze had blijkbaar niet in de gaten dat haar badjas iets opengevallen was, en nu zag ik het opnieuw: een penis. Ik kon niets zeggen. Ik richtte mijn arm op en wees naar haar kruis, naar haar penis. Ze keek omlaag, schrok en begon te huilen. “Nu wil je zeker niets meer met me te maken hebben”, snikte ze. Ik schudde mijn hoofd. “Nee Sam, dat ga ik niet zeggen. Maar ik wil wel dat je eerlijk tegen me bent. Waarom heb je dit verzwegen? Waarom heb je niet verteld dat je een man bent?” “Ik ben geen man”, snikte ze luid en met woede in haar stem. “Ik ben een vrouw… maar dan anders.” Ze bleef snikken. Ik stond op, liep naar de minibar en mixte twee drankjes, voor haar en voor mij. Ik overhandigde haar een glas en zei: “Drink maar op en wordt even rustig. En vertel me daarna eens hoe het precies zit.”

Tien minuten later was ze wat gekalmeerd. Ik zat weer in mijn stoel en zij begon, op het bed zittend, te vertellen. “Toen ik geboren werd, had ik een piemel. En dus was ik een jongen en kreeg ik van mijn ouders de naam Sam. Ik groeide op als jongen, maar ik voelde me altijd een meisje. In de pubertijd kreeg ik ook gewoon borsten en mijn stem bleef hoog. Ik verborg mijn borsten altijd met slobbertruien want mijn vader moest er niets van weten. Toen hij was overleden en mijn school was afgelopen, ben ik mij als vrouw gaan kleden en gedragen. Ik liet mijn haar groeien, gebruikte de make-up van mijn moeder en was blij dat mijn ouders mij de naam Sam hadden gegeven. Nu hoefde ik mijn naam niet te veranderen, want Sam kan voor zowel een jongen als een meisje. Ik voel me dus vrouw en ben ook een vrouw, alleen heb ik een penis, net als jij. Er was ook geen enkele reden om het je te vertellen. Want was je dan anders met me omgegaan?”

Ik keek Sam aan. “Misschien wel”, antwoordde ik. “Een jonge vrouw behandel je toch anders dan een jonge man. Ik bedoel…” Ik zweeg even. “Als we niet op dezelfde hotelkamer terecht waren gekomen, dan had ik het nooit geweten.” Sam keek me even zwijgend aan. Toen stond ze op, knoopte haar badjas open en liet die van haar schouders op de grond glijden. “Peter, kijk eens goed naar mijn lichaam.” Ze kwam pal voor me staan. “Kijk naar mijn borsten, die zijn hartstikke echt.” Ze draaide zich om: “Kijk naar mijn billen. Dat zijn echte vrouwenbillen en geen mannenbillen, toch?” Ik knikte. “Kijk naar mijn benen”, vervolgde ze. “Er is geen haartje te bekennen, ik hoef ze ook niet te scheren. Ik ben op en top vrouw, alleen die penis klopt niet.” Ze zweeg weer even en pakte toen mijn handen. Ze trok me omhoog en legde mijn handen op haar borsten. “Hier, voel maar, ze zijn helemaal echt.” Ik kneedde de twee prachtige borsten even kort en voelde haar tepels iets verstijven. Ik tilde ze op: er waren geen littekens van operaties te zien. Die borsten waren echt, helemaal echt. Ik kneedde het zachte vlees nog even, en toen gebeurde er iets. Sam kreeg een erectie.

Heel langzaam kwam door mijn aanrakingen haar penis omhoog. Het was een mooie, slanke penis. Ongeveer even lang als die van mij, zo schatte ik in, maar de mijne was beduidend dikker. Ik haalde mijn handen van haar borsten, keek naar de penis, naar Sams ogen, weer naar de penis en toen weer naar haar ogen. “Mag ik hem even aanraken”, vroeg ik. Sam knikte: “Je hebt mijn borsten ook vastgehouden, dus dat mag ook.” Ze duwde me terug in de stoel en deed een stapje naar voren. Haar penis was op de hoogte van mijn gezicht. Ik deed mijn beide handen omhoog en legde die op baar buik. Langzaam liet ik ze naar beneden gaan, langs haar penis. Met beide handen gleed ik langs haar ballen. Sam zuchtte. Terwijl mijn linkerhand haar ballen bleef strelen, pakte ik voorzichtig met mijn rechterhand haar penis vast. Ik trok het velletje iets naar achteren en een prachtige glimmende eikel kwam tevoorschijn. Ik bewoog mijn hand en liet de eikel weer verdwijnen en daarna weer verschijnen. Sam zuchtte opnieuw en zei: “Dat voelt erg prettig.” Ik herhaalde mijn handelingen en ineens, ik weet niet waar het vandaan kwam, bracht ik mijn gezicht naar voren.

Ik opende mijn mond en nam haar eikel tussen mijn lippen. Voorzichtig sabbelde ik een beetje en ik verbaasde mij erover dat ik het aangenaam vond. Haar voorvocht smaakte lekker. Langzaam trok ik haar af en ik begon haar te pijpen, op de manier zoals ik het zelf lekker vind. Sam kreunde: “O Peter, wat is dat lekker. Dat heb ik nog nooit gevoeld.” Ik ging door en genoot met volle teugen. Nooit gedacht dat ik ooit zou pijpen. Maar ik pijpte dan ook geen man, ik pijpte een vrouw. Sam legde haar handen op mijn hoofd en dicteerde mijn tempo. En toen kwam het moment dat ze zei: “O Peter, nu moet je stoppen want anders ga ik klaarkomen.” Dat was voor mij het teken om het tempo te verhogen. Ik wilde haar zaad proeven. Ik, Peter, wilde haar zaad proeven! Sam schokte, kreunde en toen kwam ze klaar. Stralen spoot ze in mijn mond en ik slikte het meeste door. Toen ze helemaal leeg was, liet ik haar penis uit mijn mond glippen. Ze zakte op haar knieën en kwam met haar mond bij de mijne.

We kusten, eerst alleen met de lippen maar al snel opende ze haar mond. Het beetje zaad dat ik gespaard had, liep al tongend ook langzaam in haar mond. Ze stopte even, proefde, keek me aan en zei: “Dat maakt eigenlijk best wel lekker. Apart, maar lekker. Daar wil ik meer van proeven.“ Ze trok me overeind en begon mijn broek los te maken. Ze bevrijdde mijn penis uit mijn short. Ik verbaasde mij erover dat hij helemaal stijf was. Blijkbaar was ik enorm opgewonden geraakt van het verwennen van deze vrouw. “Nu is het mijn beurt”, zei Sam, terwijl ze mijn penis met haar hand omvatte. “Maar oordeel niet te zwaar Peter, want ik heb dit nog nooit gedaan.” “Voor mij was het ook de eerste keer”, fluisterde ik haar toe, “dus ga op je gevoel af en doe wat je zelf lekker vindt.” Sam bewoog haar hand op en neer en met haar andere hand kriebelde ze onder mijn ballen. Ik kreunde, ten teken dat het lekker was. Ze bleef me aftrekken en op een gegeven moment hield ze haar hand stil en omsloten haar lippen mijn eikel. Ze liet haar tong er cirkeltjes over draaien en begon vervolgens haar hoofd te bewegen.

Ze pijpte me zalig en trok me in hetzelfde tempo af. Het duurde niet lang tot ik mijn orgasme zich aandiende. “Ik ga zo komen”, liet ik haar weten. En precies zoals ik bij haar gedaan had, verhoogde ook zij het tempo. Ik voelde mijn benen wankelen toen ik straal na straal in haar mondje deponeerde. Het was zoveel dat ze het niet allemaal meteen kon verwerken. Er liep wat van mijn zaad uit haar mondhoek naar beneden. Toen ze me helemaal had schoongelikt, liet ze mijn penis los. Met haar vinger veegde ze het zaad dat op haar kin was gekomen naar binnen. Ze slikte, opende haar mond en stak haar tong uit zodat ik zelf kon zien dat ze alles had doorgeslikt. Ze stond op, kuste me en precies tegelijk zeiden we: “Wat was dat lekker.” En daar moesten we natuurlijk weer hartelijk om lachen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 12011 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Mijn buurvrouw Sam (2)”

Plaats een reactie