BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn buurvrouw Sam (3)

In het vorige deel ontdekte ik, toen we per ongeluk op één hotelkamer terechtkwamen, dat mijn 30 jaar jongere buurvrouw Sam – die ik een beetje als mijn dochter was gaan zien – een vrouw “met iets extra’s” is.

Het was inmiddels bijna avond, dus we doken snel onder de douche om onszelf op te frissen. We wasten elkaar, maar alsof het een vooraf gemaakte afspraak betrof, bleven we van elkaars penis af. We droogden ons af, kleedden ons aan en gingen richting de lobby. Deze eerste avond zouden we in het hotel eten, de avond erna kwam het sterrenrestaurant. Ik de lobby vroeg de receptionist: “Meneer Van Dueren, is alles in orde en naar wens?” Nog voor ik iets kon zeggen, antwoordde Sam: “Dank u wel, ja alles is in orde. We hadden natuurlijk liever twee aparte kamers gehad, maar we zullen ons wel redden. Het bed is in ieder geval groot genoeg zodat papa en ik allebei onze privacy hebben. Kunt u ons vertellen waar we het restaurant kunnen vinden?” De receptionist wees naar rechts: “Die gang door en dan linksaf. Ik wens u een smakelijk eten. “Dat zal wel lukken”, zei Sam en haakte haar arm in die van mij en leidde mij richting de aangewezen gang. “Gezellig papa, ik ben benieuwd wat ze op de kaart hebben staan.”

Na een uitstekende maaltijd met prima wijn kwamen we een paar uur later weer op de kamer aan. Zodra ik de deur achter mij gesloten had, vloog Sam me om mijn nek en gaf me een heerlijke tongzoen. “Ik heb genoten, Peter. En dan is het nu tijd voor ons toetje.” Ze maakte zich los en begon mij helemaal uit te kleden. Daarna deed ik hetzelfde bij haar. Poedelnaakt doken we op bed. Sam zorgde ervoor dat ik om mijn rug lag en ze kwam naast mij liggen, met haar hand op mijn borst. Ik sloeg mijn arm om haar heen en gaf haar een kus. Langzaam streden onze tongen om een plekje en ik voelde de hand van Sam naar mijn penis glijden. Die was natuurlijk weer helemaal stijf. “Ik weet iets”, zei Sam en ze ging bovenop me zitten. Haar penis hing ter hoogte van mijn mond en zelf nam ze direct mijn jongeheer in haar mond.

Ik drukte een kusje op haar eikel en begon haar vervolgens ook te pijpen. En weer lag ik te genieten, maar nu dubbel. Ik genoot van haar pijpmondje en tegelijk genoot ik volop van haar staaf in mijn mond en haar heerlijk smakende voorvocht. Terwijl ik haar pijpte, liet ik mijn handen over haar billen gaan. Inderdaad, zo dacht ik bij mezelf, echte vrouwenbillen. Ik streelde haar en ik liet mijn vinger ook door haar bilnaad gaan. Toen ik haar anus passeerde, rilde ze kort. Ze stopte even met pijpen en zei: “Dat voelde heel lekker Peter.” Meer aanmoediging had ik niet nodig. Ik liet haar penis even uit mijn mond glijden, maakte mijn vinger goed nat en hapte daarna weer toe. Langzaam streelde mijn natte vinger haar anus. Telkens wanneer ik het centrum bereikte, duwde ze haar kontje was naar achteren. Ze wilde gewoon dat ik haar penetreerde. Ik zette wat meer druk en langzaam schoof mijn vingerkootje naar binnen. Sam stopte met pijpen en riep: “Ik kom”. Tegelijk voelde ik stralen in mijn mond spuiten. Genietend slikte ik alles door terwijl Sam haar hele lichaam schokte. Haar ongecontroleerde bewegingen zorgden ervoor dat mijn vinger uit haar anus schoot. Direct rolde ze opzij, naast me. “Dat was heftig”, zuchtte Sam. “Ik wist niet dat ik daar zo gevoelig was. Dat was zo lekker en zo intens.

Mag ik dat ook eens bij jou doen?” Ik knikte en trok mijn benen omhoog. Sam ging op haar knieën tussen mijn benen zitten, maakte een vinger nat met haar speeksel en vervolgens sloot ze haar mond weer om mijn penis om al pijpend verder te gaan waar ze was gebleven. Nu voelde ik haar vinger tussen mijn billen gaan en ze raakte mijn anus aan. Ook bij mij leverde dat een schokreactie op. Genietend van haar pijpwerk en haar strelende vinger groeide het verlangen om meer te voelen. “Doe maar lieverd”, moedigde ik Sam aan. Ik voelde dat ze de druk opvoerde en langzaam schoof een vingerkootje bij me naar binnen. Wat voelde dat goed en opwindend. Ze bewoog haar vingerkootje langzaam heen en weer. In en uit en weer erin. Ook ik hield het niet meer en kwam geweldig klaar. Het intense gevoel in mijn anus, maakte dat mijn zaad met grote kracht een uitweg zocht. Sam verslikte zich even maar ging dapper door en zoog mij helemaal leeg. Ze kroop daarna omhoog, schoof naast me in mijn arm, gaf een simpele kus en zei: “Wauw, dit was nog eens een lekker toetje.” Ze vleide haar hoofd op mijn borst en zo lagen we een paar minuten na te genieten.

“Peter?”, vroeg Sam plotseling. Zonder mijn antwoord af te wachten, zei ze: “Ik ben blij dat het hotel een foutje heeft gemaakt. Ik heb je nooit gezien als een toekomstig vriendje, maar altijd als die leuke buurman. Maar nu je mij dit hebt laten ervaren, geloof ik dat ik een beetje verliefd ben geworden.” “Een beetje maar?”, vroeg ik gekscherend. Sam klom bovenop me, gaf me een zalige tongzoen en zei toen: “Een beetje boel. Ik had dit nog nooit met iemand gedaan. Ik had nog nooit met een meisje of jongen in bed gelegen, ik had nog nooit gevreeën, ik had nog nooit gepijpt, ik was ook nog nooit gepijpt. Het enige wat ik gedaan heb, was mezelf aftrekken. Gewoon met de hand. Nooit geweten hoe gevoelig mijn ballen waren. Nooit geweten hoe gevoelig mijn anus is. Ik hou van je Peter en ik wil dat jij me ontmaagd. Want neuken, dat heb ik ook nog nooit gedaan.” Weer gaf ze me een kus. “Weet je, jij bent een stuk ouder dan ik. Je zou inderdaad qua leeftijd mijn vader kunnen zijn. Maar bij jou voel ik me zo goed, blij jou voel ik me echt een vrouw. Wil je mij ontmaagden?”

Ik keek even in die lachende ogen. “Dat wil ik wel, maar alleen onder een voorwaarde.” Sam keek me vragend aan: “En die is?” “Ik kuste haar en zei: “Dat jij mij ook gaat ontmaagden. Want daar van achteren heb ik er ook nooit iets ingehad. Nou ja, jouw vinger was de eerste keer.” Sam knuffelde en zei: ”Afgesproken. Laten we dat dan morgen doen. Dan kunnen we glijmiddel kopen want dat zullen we wel nodig hebben.” Ik knikte: “En laten we ook even kijken voor een anaaldouche.” “Wat is dat”, vroeg Sam. “Daarmee spuit je warm water naar binnen en dan ga je op de wc zitten. Zo komt alle ontlasting eruit en kunnen we schoon neuken.” Sam knikte. “Weer een nieuwe ervaring voor ons allebei. Maar zullen we nu dan gaan slapen?” Ik keek op de klok en zag dat het bijna middernacht was. “Goed idee.” We kropen onder het dekbed en gaven elkaar nog een kus. “Welterusten.” Ik draaide me op mijn zij en ik voelde hoe Sam tegen mij aan kwam liggen, haar slappe penis tegen mijn billen aan. Zo sliepen we in.

Middenin de nacht werd ik plotseling wakker van een vreemd gevoel. In het donker zag ik dat Sam niet me naast me lag. Wel zag ik in het schemerdonker een grote bobbel ter hoogte van mijn kruis. En toen kon ik het gevoel plaatsen: Sam lag me onder de dekens gewoon te pijpen. Ik hield me slapende en genoot van wat ze deed. En het onvermijdelijke gebeurde: ik kwam klaar in haar lekkere pijpmondje. Even later kroop ze omhoog en overtuigde zich ervan dat ik nog sliep. Toen fluisterde ze heel zacht in mijn oor: “Dankjewel lieve Peter, voor alles.” Ze gaf me een klein zacht kusje op mijn wang en draaide zich om. Al snel viel ik weer in slaap.

Toen ik weer wakker werd, keek ik op mijn horloge en zag dat het half zeven was. Ik was klaarwakker. Ik kijk opzij en zag dat Sam op haar rug lag. Haar gezicht lag opzij, ik kon haar ogen niet zien. En ineens krijg ik de onbedwingbare behoefte om Sam net zo te verwennen als zij vannacht bij mij had gedaan. Ik kroop dus onder de dekens en ging tussen haar benen zitten. Met mijn hand zocht ik haar penis. Die was klein en slap. Ik boog voorover en nam hem in mijn mond. Ik zoog er zachtjes op en liep mijn tong rond haar eikel spelen. Heel snel voelde ik haar erectie tot volle wasdom komen. Ik pijpte haar met lange halen en probeerde zoveel mogelijk van haar warme staaf in mijn mond te nemen. Ik moest af en toe kokhalsen, maar zette toch door. Ik had gelezen dat diep pijpen beter gaat wanneer je goed door je neus blijft ademhalen. En inderdaad, dat scheelde echt veel. Ik kon haar penis op een gegeven moment helemaal in mijn mond krijgen.

Op dat moment sloeg het dekbed van mij af en sprong het licht aan. “Dat is nog eens lekker wakker worden”, zei Sam. “Maar hoe krijg je dat voor elkaar, ik zit helemaal in jouw mond…” IJverig pijpte ik met lange halen door. Sam pakte met beide handen mijn haar vast en dwong me haar tempo en diepte op. Ik voelde haal lid in mijn keel kloppen. En toen ze diep in mijn keel zat, hield ze mijn hoofd stil. Twee seconden later voelde ik haar stralen recht mijn slokdarm in schieten. Ik maakte slikbewegingen en daarmee stimuleerde ik haar eikel nog meer. Toen ze was uitgespoten, liet ze mijn haar los. Ik pijpte haar nog even door, steeds ondieper, tot ze zei: “Stop alsjeblieft, het is veel te gevoelig.” Ik kroop omhoog, gaf een zoen en zei: “Goedemorgen lieve Sam, heb je lekker geslapen?” Ze kuste terug en zei: “Ja, en ik ben nog nooit zo lekker wakker gemaakt.” We lagen even lekker tegen elkaar aan en toen zei Sam: “Zullen we gaan douchen en daarna ontbijten? Dan kunnen we daarna de stad in om inkopen te doen.”

We doken onder de douche en Sam kon niet van me afblijven. Ze had een spons gepakt met schuim en begon me te wassen. Vooral mijn pik en ballen kregen de volle aandacht en al snel stond mijn penis weer stijf vooruit. Sam nam hem in haar mond en ik zei: “We gaan zo dadelijk ontbijten hoor.” Sam keek omhoog, haalde mijn penis uit haar mond en zei: “Ik wil eerst een voorgerechtje. En bovendien wil ik eens kijken of ik hem ook helemaal in mijn mond kan nemen, net zoals jij net hebt gedaan.” Ze probeerde het maar begon al snel te kokhalsen. Ik gaf haar de tip om regelmatig door haar neus te blijven ademhalen. En inderdaad, het lukte ook haar om met haar neus in mijn schaamhaar te komen. Ze pijpte me diep en ongelooflijk lekker en op een gegeven moment hield ik het niet meer. Ik pakte haar hoofd, duwde mijn penis helemaal naar binnen en spoot mijn sperma diep in haar keel. Ik voelde haar slikken en die beweging stimuleerde mijn eikel nog meer. Wat een fantastisch gevoel was dat toch. Toen mijn penis begon te verslappen, stond Sam op, kuste me en zei: “Ik vind je zo lekker. Ik vind alles lekker van jou.”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 11000 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Mijn buurvrouw Sam (3)”

Plaats een reactie