BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn eerste trans ervaring…

Ik ga vaak uit in het dorp waar ik woon. Af en toe een festival vind ik ook leuk om mee te maken. Ook al ga ik vaak alleen, ik kom altijd wel mensen tegen waarmee ik aan de praat of dans raak. Zo ook afgelopen zomer. Er werd een klein dans festival in mijn dorp georganiseerd. Niet veel bekende acts, maar toch had ik zin om te gaan. En bovendien het was in mijn eigen dorp dus als er niks aan was, was ik gauw weer thuis.

De dag van het festival was ik al vroeg uit de veren. Eerst een rondje hardlopen en daarna een yoga en meditatie sessie. Het voelde goed. Ik had zin in de dag. Onder de douche spoelde ik alles van me af. Keek of de schaamstreek nog bijgewerkt moest worden, want een kale pik en zak vind ik toch veel mooier. Het zag er allemaal weer perfect uit. Ik bekeek mezelf naakt in de spiegel. Trok me een beetje af zodat mijn pik goed stijf werd. Het zag er super uit.

Ik deed mijn festival outfit aan en dronk een biertje. Het was tijd om te gaan feesten. Ik ging op de fiets naar het festival en eenmaal daar aangekomen was het al een drukte van belang. Allemaal vrolijk uitgedoste vrouwen en mannen. De een nog bloter dan de ander. Dat beloofde veel goeds. Ik bekeek de vrouwen eens goed. En oh man, de een had nog grotere borsten dan de ander. Vaak geen beha aan. Prachtig. De mannen zag ik vaak in een korte strakke broek waar hun geslachtsdeel goed in te zien was. Sommige met een flinke bult, de ander weer met een klein bultje.

Het was lekker warm zomer weer iedereen feestte er flink op los. Er werd gedanst en hier en daar ontstonden al vrij partijen. Er hing een relaxte vibe. Een soort hippie vibe. Er sprong een dame mij om de nek en we begonnen gelijk met zoenen. Ik wreef over haar kont en borsten. Tot ze me weer los liet, met haar hand over mijn inmiddels mega stijve pik wreef en er even in kneep. Gaf me een knipoog. Daarna verdween ze in de menigte.

Ik moest er even van bijkomen en ging naar een chill weide met een paar biertjes in mijn hand. Overal lagen stelletjes te vrijen. Voor me zag ik hoe een dame op haar vent kroop en hoe ze zijn pik helemaal in haar vagina op nam. Er werd gesext recht voor me. Mijn pik was in de rust stand gegaan maar deze sex partij maakte dat mijn penis weer goed hard werd. Ik deed mijn hand in mijn broek en trok en masseerde mijn geslachtsdeel. Ik zuchtte eens diep want ik had de enorme behoefte om klaar te komen.

Uit mijn ooghoek zag ik een dame op mij afkomen. Ze vroeg of ze bij me mocht komen zitten en ik gebaarde van graag. We raakte aan de praat over alles wat we zagen. Ik kon merken dat er iets anders was aan haar. Ze was ontzettend knap. Mooie volle borsten. Lange benen. Mooi slank gezicht. Mijn blik ging langs haar borsten en buik. Ze had een kort rokje aan. Ze had door dat ik haar bekeek want ze opende een beetje haar benen waardoor haar string zichtbaar werd. Ik bekeek dat goed en zag een grote, nog slappe, penis. Ik had nooit gedacht dat dit mij zo enorm zou opwinden.

We kropen wat dichter bij elkaar en we begonnen met zoenen. Al snel waren onze tong innig in elkaar verstrengeld. Ik voelde mijn pik groeien. Een kleine rilling ging door me heen toen ze met haar handen over mijn benen naar mijn kruis ging. Ze masseerde mijn pik en ik masseerde haar borsten. Ik zakte met mijn hand over haar buik en naar haar bovenbenen. Langzaam ging ik omhoog over haar bovenbeen. Zij openende haar benen zodat ik goed bij de binnenkant van haar dijbenen kon. Al gauw raakten mijn vingertoppen haar string. Ze wreef nu harder over mijn steeds harder wordende pik. Even later lieten we elkaar los. Ze maakte een beweging en plots had ze haar string in haar hand. “wil je nu nog een keer voelen?” vroeg ze. “J-j-ja” stamelde ik.

Ze ging zitten zodat ik goed bij haar benen kon. We zoenden verder en ik moet zeggen het voelde heerlijk. Mijn hand ging over haar bovenbeen en al snel was ik aan de binnen kant van haar dijbeen. Haar hand was inmiddels in mijn broek en had mijn stijve te pakken. Ik ging verder omhoog. En voor ik het wist voelde haar penis. Ik voelde aan haar eikel. Mijn hand ging verder en voor ik het wist had ik voor de allereerste keer een penis van een ander in mijn hand. Ik begon haar pik te masseren en voelde haar pik snel hard worden. Wat een fijn gevoel af me dat. Ik trok haar voorhuid op en neer. Haar eikel werd groter. Haar penis harder. Haar penis vulde volledig mijn hand. Ik trok haar nog een beetje af.

“Zeg, zullen we thuis verder gaan?” Vroeg ze. “Ja graag antwoordde ik. We fatsoeneerde ons en liepen tussen de vrijende stelletjes door naar de uitgang. Ik haalde mijn fiets van het slot en met haar achterop gingen we naar mijn huis. Onderweg was haar hand niet van mijn pik af te slaan. Ze masseerde voortdurend mijn stijve pik. Thuis aangekomen gingen we meteen naar de slaapkamer en al snel stonden we in ons ondergoed. Mijn stijve prikte door mijn boxer heen. De eikel van haar penis kwam net boven haar string uit. Wat geil gezicht. Ze ging op haar knieën zitten en deed langzaam mijn boxer omklaag en ze pakte mijn stijve pik met haar mond. En snel zaten haar lippen om mijn eikel. Langzaam maar zeker nam ze mijn hele pik in haar mond. Ze pijpte me. Met haar hand masseerde ze mijn ballen.

Mijn pik werd harder en harder. Ze likte mijn pik van top tot mijn ballen. Toen stond ze op en deed haar beha uit. Twee mooie stevige borsten kwamen tevoorschijn. Ik likte aan haar tepels en masseerde haar borsten. Langzaam ging ik naar beneden en kwam uit bij haar kruis. Ik trok haar string uit en haar stijve pik kwam recht overeind. Ik masseerde haar pik. Nog een beetje onwennig likte ik voorzichtig aan haar eikel. Alvorens ik het er op waagde en haar pik in mijn mond nam. Ik pijpte haar zoals ik zelf graag gepijpt wil worden. Ik voelde haar penis groeien in mijn mond. Een beetje voorvocht proefde ik ook al. Wat geil.

Ik stond op en we gingen op bed liggen. We zoenden en streelden elkaars lichaam. Ik had haar pik vast en zij de mijne. Ze duwde me op mijn rug en kwam bovenop me zitten met haar benen wijd. Haar pik stond nu fier overeind. Ze pakte wat glijmiddel en smeerde dat op haar anus en wat op mijn pik. En langzaam liet ze haar kontje over mijn pik glijden. Wauw, ik zat met mijn stijve pik in een trans. Wat een ervaring. Terwijl ze op en neer ging trok ik haar af. Het voelde heerlijk. Even later stond ze op en nam mijn pik in haar mond en pijpte me tot ik klaar kwam.. Een flinke lading zaad in haar mond en hier en daar droop wat uit haar mondhoeken.

Ik hijgde nog een beetje na en pakte haar pik. Ik pijpte haar en al snel voelde ik het vocht komen. Ze spoot haar lading sperma in mijn mond. Ik slikte het door en we gaven elkaar een intense tong zoen. Na een tijdje kleedde ze zich weer aan. Met nog een laatste tongzoen en korte pijpbeurt ging ze weer naar huis. Bij het weggaan wisseldenwij nummers uit. “Hopelijk mag ik de volgende keer jou kontje neuken ?!” vroeg ze. En met een knipoog en zoen ging ze weg. Ik plofte op bed en moest bijkomen van deze ervaring.

De gedachten maakten mijn pik weer hard en ik trok me nog een keer af met de trans ervaring als mijn nieuwe fantasie.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Nemenis1978

Beste lezers,
Hopelijk hebben jullie veel leesplezier van mijn verhalen. Als je suggesties hebt of voor online contact of vragen, mail me dan op dit adres:
artuhurnaaktgeboren@gmail.com

Ik hoor graag van jullie!

Dit verhaal is 10326 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Mijn eerste trans ervaring…”

Plaats een reactie