BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Praagse Meisjes (6)

TWEELING DUBBEL ONTMAAGD

Afgelopen avond hadden Tessy en ik superlekkere seks. Toen tot onze verrassing halverwege de nacht haar huisgenootje Janika ook bij ons in bed kroop was er eerst even een girlsfight, maar daarna kregen we een ultiem neukfeestje.
Het is zondagmiddag en gezellig druk. We hebben wat geshopt, Janika is zojuist vertrokken naar haar ouders en Tessy en ik gaan een biertje doen in ‘De pilsfabriek’, het spul waar Pilsen zo bekend door is. Tessy kreeg kort daarvoor een appje dat haar broertje en zusje ook in de stad zijn en we gaan hen daar ontmoeten.

Familiereünie

Op een grote binnenplaats staan tientallen picknicktafels en het is er gezellig druk. Het lukt ons een lege tafel te scoren en amper hebben we ‘n biertje op of Tessy springt omhoog en begint ijverig te zwaaien en te gillen naar een jongen en een meisje die net binnenkomen. Eenmaal bij onze tafel vliegen ze eerst Tessy om de nek en dan stellen ze zich aan mij voor, Tomas en Tina, een tweeling. En whow, ze zouden samen met Tessy wel een drieling kunnen zijn, wat lijken die luitjes veel op elkaar met hun donkere exotische uiterlijk. Tomas is een beetje een teruggetrokken jongen maar Tina kwebbelt meteen honderduit. Dat ze nog bij hun ouders wonen en dat het in dat dorp supersaai is en dat ze zo vaak mogelijk met de bus naar Pilsen komen om gezellig naar Tessy te gaan, maar dat ze dus niet thuis was en dat ze toen appten en dat het zo gezellig is dat ze hier nu zijn en…

Tessy begint op een gegeven moment behoorlijk te giechelen en zegt ‘nou Luuk dit zijn ze dus. Mijn broertje die overal eerst de kat uit de boom kijkt en mijn zusje dat vindt dat ze daarom ook tegelijk voor hem moet praten.’ Tomas schiet in een lach, steekt zijn duim op naar Tessy, terwijl Tina een rood hoofd krijgt en boos wordt en van nijd meteen niks meer zegt. ’Nou Tessy,’ zeg ik, ‘als ik zo’n leuk zusje had zou ik er wel ietsje liever voor zijn.’ En ik kijk Tina aan en geef haar een knipoogje. Het ijs is meteen gebroken tussen ons, Tina steekt haar tong uit tegen Tessy en vanaf dat moment praat ze alleen maar tegen mij. Ze kruipt nog net niet op mijn schoot maar ik moet bekennen dat ik er niks op tegen zou hebben, wat een leuk zusje. Ze vertelt honderduit over al haar meisjesprobleemjes, het enige wat ik hoef te doen is af en toe knikken, een vraagje stellen, ja of goh of zozo zeggen en ondertussen gaat dat watervalletje maar door.

Ik geniet ervan, het geeft me de kans haar rustig te bekijken en het is weird zoals ze op haar zus lijkt. Tomas en zij zijn bijna zeventien jaar en Tina zegt dat ze niet kan wachten tot ze achttien zijn en dan net als Tessy het huis uit kunnen want dat papa en mama zo bemoeiziek zijn en dat ze aan Tomas ook niks heeft omdat die altijd in zijn eigen wereldje zit en dat… Op een gegeven moment geef ik haar een heel klein zacht kusje op haar wang en fluister dan ‘het is goed Tina, volgens mij heb ik het wel begrepen allemaal. Zullen we nou gezellig met de anderen mee kletsen?’ Tessy steekt haar duim op en met een knipoogje retour ben ik weer bij de les, bij Tessy haar les, want ik zag wel dat ze zich aan haar zusje begon te ergeren.

Het wordt al met al supergezellig en op een gegeven moment bestellen we ook wat schalen lekkere hapjes, waar ik op kan trakteren dankzij al die meisjes waar ik shoots voor heb gedaan. Op een gegeven moment kom ik ook in gesprek met Tomas en het blijkt dat we heel veel gemeen hebben. Hij wil professioneel dj worden en het toeval is dat ik met een vriend ook draaide, totdat ik wat met Roosje kreeg en alles anders werd. We kletsen en we kletsen, tot op een gegeven moment Tina op haar phone kijkt en geschrokken roept dat ze moeten rennen om de laatste bus te halen. Tessy kijkt op haar horloge en reageert ‘gaan jullie niet meer halen, hoor zusje. Blijf vannacht maar bij ons, ik bel mama en papa wel.’ Zowel Tomas als Tina reageren verheugd en eerlijk gezegd mag ik een biet zijn als ze hier niet stiekem op hebben aangestuurd. Hun ouders vinden het gelukkig prima, we kletsen en drinken daarna nog een tijdje en uiteindelijk gaan we behoorlijk aangeschoten op huis aan. Vooral de tweeling heeft hem goed geraakt, of misschien zijn ze nog niet zoveel gewend…

Een beetje jammer is wel dat Tomas en Tina bij ons in bed komen slapen, het is wat krap allemaal en van seks zal ook wel niet veel komen. Naja, desnoods blijf ik nog een dagje langer, Andrej is de komende weken op vakantie en in ieder geval deze week heb ik ook vrij. Uiterlijk zaterdag moet ik terug zijn in Praag, want dan val ik als cameraman in voor Andrej, er zijn die avond weer opnames van een seksparty in de HardCore club.

Tot mijn verrassing gaat het geloof ik wél richting seks. De zusjes liggen in het midden en op een gegeven moment, als het rustig is geworden en de tweeling lijkt te slapen, draait Tessy zich naar me toe en begint ze zachtjes mijn pik te masseren. Die reageert meteen en is al snel hard en dwingend aanwezig. Tessy werkt zich met zo weinig mogelijk geluid op me en schuift zich dan over me heen, tot ik voel hoe haar kutlipjes bij de wortel van mijn pik arriveren en ik helemaal in haar zit. Ze ligt met haar gezicht in het holletje van mijn nek en hijgt en kreunt fluisterend ‘ohw, ohw, mmm, Luuk, lekker’ en ik kan haar natuurlijk alleen maar gelijk geven.

Scheerbeurtjes

Maar dan wordt de idylle verstoord, Tina. ‘Dat is gemeen zeg, wij liggen hier op een houtje te bijten en jullie gaan gewoon naast ons liggen seksen. Denken jullie dat wij geen gevoel hebben? Tomas en ik hebben ’t nog nooit gedaan en hij trekt zich zó vaak af en ik heb hem al zo vaak gevraagd om ook eens wat bij míj te doen maar die slome duikelaar wil niks en dan doe ik het maar weer zelf en…’ Tomas is er dan ineens klaar mee: ‘hou toch eens je domme kop, muts.’ ‘Sukkel’ reageert de muts. Ik voel hoe Tessy op mij in een giechelbui terecht komt, hoe haar buik door haar lach zich steeds weer met schokjes tegen de mijne komt, hoe de lachkrampjes via haar kutje worden doorgegeven aan mijn pik en ik kan er niks aan doen, dan heb ik het ook niet meer. Samen schieten we in een gierende lachbui, ’t is zó grappig, zo’n verongelijkt zusje dat naast ons ligt te mopperen, met een ongelukkig en nu behoorlijk chagrijnig broertje naast haar.

Als we zijn uitgelachen vraagt Tessy, nog steeds op mij liggend met mijn pik in haar: ‘zijn jullie allebei nog maagd?’ ‘Zie je wel, muts, dat komt er nou van, krijgen we dat geleuter weer’ moppert Tomas tegen Tina. Maar Tina pakt de koe bij de horen: ‘ja, natuurlijk Tess, wat dacht je anders? Dat we daar in dat achterlijk dorp ook meer één kleine kans hebben om iemand leuks te leren kennen? Jij zit hier op rozen maar wij…’ Voordat Tina haar praatwatervalletje verder laat klateren zegt Tessy: ‘hmm, Luuk, zullen wij daar wat aan doen?’ Zo zeg, als ik goed begrijp wat ze bedoelt wordt dit leuk!

Tessy schuift zich van me af, doet een klein lampje aan, klautert bloot als ze is het bed uit en rukt het dek weg. Ze overziet het slagveld even en zegt dan: ‘oké, grootbekjes, uit dat ondergoed. Tina is er als de kippen bij en als ze haar slipje en hempje uitheeft zie ik een prachtig kopietje van Tessy. Ze is net zo’n mooi donker exootje, wel met langer haar dan haar zus maar met bijna identieke tietjes, klein, trots, net als hun eigenaresse met hun stijve tepeltjes er al helemaal klaar voor. Tomas echter komt niet in beweging, hij ligt erbij als een konijn dat gevangen is in het licht en als Tessy hem nog een keer opdraagt dat hij alles uitdoet zegt hij een beetje schor ‘oh, en waarom dan, met wie kan ik het doen?’ ‘Wat dacht je van mij?’ zegt Tessy zonder blikken of blozen. Tomas zijn ogen worden van verbazing groot en rond maar dan, na een beetje aarzelen, trekt ook híj alles uit. Echt nog een slungelige jongen om te zien. Het is wel duidelijk dat zijn zusje een stuk verder is dan Tomas, hij moet nog wat in zijn lijf groeien, op één ding na, whow, wat heeft die gast een pik zeg. Ultrastijf en misschien nog niet zo dik maar al wel langer dan de mijne, daar gaat-ie echt nog veel lol mee beleven…

Wat wel opvalt is dat ze allebei behoorlijk wat haar rond hun pik en kutje hebben zitten, Tessy loopt naar de badkamer en komt terug met handdoeken en de setjes scheerspulletjes van Janika en haarzelf. ‘Eerst hier eens wat ontbossen’ zegt ze met een grijnsje. De tweeling ligt het met grote ogen aan te kijken, dan krijgen ze ieder van Tessy een handdoek die ze onder hun billen moeten schuiven. ‘Luuk, doe jij Tina maar, dan pak ik Tomas onder handen.’ En alsof ze een kordate verpleegster is die haar patiënten hun dagelijkse wasbeurt geeft duwt ze Tomas zijn benen uit elkaar, kruipt er tussen en spuit een stevige klodder scheerschuim op zijn pik. Tomas kijkt haar benauwd aan maar ondergaat het toch ook wel met spanning, aan zijn pik zie ik dat het hem behoorlijk opwindt.

Tessy smeert het schuim uit over Tomas zijn pik en ballen en het gebied er omheen. Ze doet het vrij stevig en als ik me niet vergis trekt ze in het geniep Tomas en passant behoorlijk af. Al snel blijkt dat dat klopt want die arme jongen komt met een hoofd als een biet in no time klaar, hij schiet het ver naar boven op zijn borst en zelfs tot tegen zijn kin. Tessy giechelt tevreden, veegt met haar schone hand een kloddertje zaad van zijn borst en proeft eraan. ‘Je smaakt lekker broertje’ en dan wrijft ze hem verder in, het de rest van het zaad opnemend en er in meenemend. Tomas ondergaat het nu totaal willoos, dit gaat allemaal zó snel dat hij er als een weerloos lammetje bijligt, het enige alerte aan hem is zijn pik die ondanks zijn eerste rondje zaad nog steeds fier overeind staat..

Ondertussen volg ik Tessy’s voorbeeld, spreid Tina haar benen die er duidelijk veel zin in heeft want zelf doet ze er nog een schepje bovenop en legt haar benen zowat in haar nek. Haar bekken komt zo wat omhoog en haar kutje bevindt zich nu pal voor mijn neus, heel geil is te zien hoe zich naar binnen toe haar maagdelijke roze gangetje opent. IJverig smeer ik haar in met het scheerschuim en scheer haar dan zorgvuldig met het krabbertje. Tina kronkelt regelmatig onder mijn aanraking en ik moet bekennen dat ik het er ook wel een beetje om doe! Vooral als ik haar kutlipjes scheer steek ik expres mijn wijsvinger ietsje bij haar naar binnen, om haar lipjes te spreiden maar ook om haar te teasen. Of als ik haar liezen scheer, waar ze heel gevoelig op reageert met gegiechel en kreetjes.

Uiteindelijk is Tina haar neukgrotje en alles eromheen mooi kaal. Ik maak de handdoek wat nat, was haar zorgvuldig, doe er wat verzachtende bodylotion die ik van Tessy krijg op en dan is de dame ‘klaar voor gebruik’. Naast mij is Tessy ook zo ver, Tomas ligt er net als zijn zusje glad geschoren bij met zijn pik maximaal stijf. Dan vraagt Tessy aan mij: ‘heb je al wel eens een meisje ontmaagd?’ Ik schud van nee. ‘Nou Luuk, je moet door dat vliesje heen en dat kan je beter snel doen. Daarna moet je mijn zusje aan het gevoel laten wennen en daarna kan je alles met d’r doen.’ Zowel Tina als ik horen het een beetje flabbergasted aan, whow, die Tessy windt er geen doekjes om zeg.

Tessy zelf gaat op haar rug tussen Tina en Tomas in liggen, spreidt haar armen en zegt tegen Tomas: ‘nou broertje, kom er maar in!’ Tomas kijkt mij stomverbaasd aan maar als ik ook knik en mijn duim omhoog steek komt Tomas in beweging. Hij knielt tussen Tessy’s benen, kijkt haar vragend aan en krijgt dan het commando ‘nou eerst mij even lekker nat likken.’ Tomas bukt zich en volgens mij voor het eerst van zijn leven drukt hij zijn mond tegen een meisjeskutje. Hij snuffelt wat en begint dan langzaam maar zeker het spleetje van zijn zusje te verwennen…

Dubbel ontmaagd

Tina en ik hebben het allemaal zeer geïnteresseerd gevolgd, maar nu is Tina aan de beurt. Ik spreid weer haar benen en begin ook bij haar met haar kutje te likken, tot het goed nat en glad is. Dan schuif ik tussen haar benen omhoog, geef Tina onderweg kusjes op haar buik, haar tietjes, kus en wrijf haar tepeltjes stijf en als ik boven ben aangekomen kus ik haar over haar hele gezicht. Tina reageert gespannen, snap ik wel, haar zus heeft het best heftig gemaakt door zo over dat vliesje te beginnen. Ik pak daarom maar snel door. Ik plaats mijn paal voor haar maagdelijke grotje en schuif me een stukje naar binnen. Zo zeg, wat een strak meisje is dit nog. Zachtjes duw ik door en Tina kreunt bij ieder stootje zachtjes. ‘Doet het pijn?’ vraag ik maar ze schudt van nee. Ik ben al aardig op weg om in haar binnenste te raken als ik door iets wordt tegengehouden, dat zal het vliesje zijn. Ik trek me iets terug en schuif mijn paal dan weer hard bij Tina naar binnen. Ik voel hoe ik door het vliesje heen stoot en merk het ook aan de reactie van Tina, ze houdt haar adem in en verkrampt wat. Ik wring mijn pik nog iets verder naar binnen en houd me dan stil. Ik kijk Tina aan, geef haar weer wat kusjes en vraag ‘gaat het?’ Tina knikt een beetje benauwd en ik wacht het maar even af, me stevig tegen haar aandrukkend en genietend van het contact met haar slanke strakke lijf.

Naast ons is Tomas goed op dreef gekomen. Hij heeft zijn pik voor het eerst volledig in een meisje gedreven, zijn zus nog wel, en ik zie dat hij intens geniet. Het is mooi om te zien en lief ook dat Tessy dit wil doen voor haar broertje en zusje. Zusje Tina is ondertussen geloof ik wat gewend geraakt want ik voel hoe ze voorzichtig begint te bewegen met haar bekken. Ik trek me iets uit haar terug en druk me dan weer naar binnen. Er volgt geen terugtrekreactie, ik steun even op mijn armen om haar aan te kijken en ze kijkt me lief aan. Ik wil dat ze een fijne eerste ervaring heeft en vraag Tina zachtjes me het te zeggen als iets niet of juist wél fijn voelt. Voor het eerst heeft dit leuke meisje geen tekst klaar, ik zie hoe ze in zichzelf is gekeerd, maar ze knikt wél ja. Zachtjes schuif ik mijn staaf op en neer in haar intens nauwe kanaaltje, het voelt alsof hij op alle plekjes tegelijk heftig wordt gemasseerd, heel geil.

Na wat bewegingen houd ik stil, kijk Tina weer aan, met een kleine kantelbeweging van haar bekken geeft ze aan dat ik door moet gaan. Voor mijn doen beweeg ik me intens rustig in haar en het heeft effect, al snel hoor wat kreuntjes en voel ik hoe haar buikwandje sneller op en neer tegen de mijne gaat. Ik geeft Tina een volle kus op haar mooie rode lippen en verhoog dan iets mijn tempo. In hetzelfde tempo kreunt Tina mee en ineens is het er, haar orgasme, ze komt voor het eerst om een pik klaar, de mijne, whow! Ik versnel iets maar niet veel, wil dat Tina geniet van haar orgasme en probeer het met wat zachte pompbewegingen te verlengen. Het effect is wel dat ineens mijn eigen orgasme ook op gang komt. Mijn zaad lift zich mijn pik in en gelijk op kreunend met Tina spuit ik haar buikje vol, haar ondertussen diep in haar ogen kijkend, die groot en glanzend terugkijken. Iets later vallen we samen stil, onze lijven volledig verstrengeld.

Later die nacht, we zijn uiteindelijk alle vier naast elkaar in slaap gevallen, maakt Tessy me wakker doordat ze mijn pik in haar hand heeft genomen en me stijf masseert. Op hetzelfde moment dat ik mijn ogen open fluistert ze in mijn oor ‘sssjjtt, moet je naast ons horen.’ Ik hoor wat gefluister, het duurt even voor het tot me doordringt dat dat Tina en Tomas zijn. Tina probeert Tomas ervan te overtuigen dat zij samen nu ook seks kunnen hebben. Tessy knijpt ondertussen zachtjes in mijn pik, duidelijk opgewonden hoe dit gaat aflopen. Tomas stribbelt tegen, dat dat toch niet kan tussen zus en broer. Maar z’n zusje tegenwerpt wat dat vanavond dan was tussen hem en Tessy geeft hij zich gewonnen.

Zowel Tessy als ik kijken voorzichtig hun kant op en zien hoe Tina zich nu op haar broertje manoeuvreert en zich op zijn natuurlijk allang klaarstaande jongenspaal schuift. Al gauw klinken er kreuntjes, Tina doet het werk terwijl Tomas met zijn ogen open intens ligt te genieten. ‘We hebben ze een nieuwe hobby gegeven, denk je ook niet?’ gniffelt Tessy zachtjes. Ik grijns terug en sorry Tessy, maar dit wil ik ook. Dus ik trek haar op me, duw haar omlaag tot ze zich over mijn pik schuift en zo liggen Tina en Tessy zich gezusterlijk naast elkaar klaar te neuken. Ik stoot Tomas aan, nu pas ziet hij dat ik ook geneukt word en op zijn leuke jonge gezicht breekt een brede grijns door.

Strippen?

De volgende morgen als we net met zijn allen gezellig ontbijten word ik gebeld door Denis. Hij vraagt me zaterdag in te vallen voor een collega die ontslagen is. ‘Hey Denis, ik moet dan toch filmen?’ reageer ik. ‘Weet ik Luuk maar mijn baas heeft me gevraagd jou toch te bellen. Hij heeft nog wel iemand anders die kan filmen en wil jou graag bij de strippers.’ Ik zeg Denis dat ik vandaag nog naar Praag kom en er over zal nadenken.

Na het ontbijt gaan Tina, Tomas en ik tegelijk weg bij Tessy, als afscheid tongen we intens lang en we spreken af elkaar gauw weer te zien. Tina en Tomas lijken wel heel andere mensen te zijn geworden, alsof ze elkaar nu pas goed hebben leren kennen, alle onderlinge venijn is volledig verdwenen. Op het station knuffelen we elkaar heftig, zij pakken dan de bus naar hun dorpje en even later zit ik in mijn uppie in de trein naar Praag. Tijd om na te denken.

X. Zara

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Zara

Hi, fijn dat je mijn verhalen leest, ik hoop dat je ze leuk vindt.
En jouw reactie is altijd welkom!
Liefs. Zara

Dit verhaal is 8419 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Praagse Meisjes (6)”

  1. Heerlijk Zara. Ik zie zo de strubbelingen van zo’n 2-ling voor me.
    Maar ook geil hoe zuslief en haar vriend ze overeen drempel heen brengt.
    Dit “Praagse Meisjes” verhaal leent zich nog wel voor een lekker vervolg. Per slot van rekening is Pilsen geen Praag😉

Plaats een reactie