BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Astères Poesje 1

In dit verhaal zul je in de verte waarschijnlijk het sprookje van ‘Assepoester’ herkennen, maar dan wel met een flinke door mij verzonnen twist. Ik heb het Frankrijk van de Franse koningen als plaats van handeling gekozen, maar verder berust iedere gelijkenis met personen op toeval.
X. Zara

Astère en de drie prinsen

Het is omstreeks zestienhonderdvijftig. Astère Saint Laurent de Villeneuve is zestien jaar en woont met haar vader in een mooi landhuis op het grondgebied van Chateau des Chambord, gelegen aan de rivier de Loire, dé streek voor de adel van Frankrijk. Haar vader is een achterneef van de Franse koning, die eigenaar is van het chateau en het landgoed.

Deze zomer wordt het chateau in feite gebruikt als internaat voor de drie zonen van de koning, hij heeft ze daar ondergebracht om ze te laten onderwijzen. Kroonprins Louis (twintig jaar), Prins Philip (achttien) en Prins Charles (zestien en van een andere moeder, als zoon erkend door de koning) zijn behoorlijke wildebrassen en hun vader hoopt dat ze zich ver van het koninklijke hof in Parijs door een strakker regime eindelijk eens wat netter gaan gedragen.

Enkele maanden terug is Astère haar moeder overleden. Ze is daar nog steeds erg verdrietig over en om haar wat te troosten gaf haar vader haar een huisdiertje, een ‘petit chat’, een lief aaibaar poesje. Sindsdien zijn Astère en haar poesje onafscheidelijk, maar toch, het lukt het treurige meisje maar niet over de dood van haar moeder heen te komen. Om die reden heeft haar vader contact opgenomen met zijn achterneef de koning en hem verzocht zijn dochter toe te mogen voegen aan het klasje van zijn drie zonen, zodat ze wat gezelschap heeft van leeftijdsgenoten. De koning stemde daar van harte mee in, een meisje zou zéker van positieve invloed zijn op het gedrag van zijn zonen…

Prinselijke aandrang

Het is een ontzettend warme dag en de vier jongelui zitten wat uitgeblust in de grote kamer die wordt gebruikt als klaslokaal. Astère kan het goed vinden met de drie jongens, maar soms snapt ze hun humor niet. Als haar poesje er lekker chilled bij komt liggen op de grote lestafel, hebben de jongens het steeds maar over het diertje. Vandaag ook weer, Louis vraagt: ‘Bonjour Astère, hoe gaat het met je poesje?’ Dus reageert Astère verontwaardigd: ‘Allo Louis, dat kan je toch zelf zien, ze ligt daar lekker te spinnen.’ Alle drie de jongens gieren het uit, echt, Astère snapt er niks van.

Het is zó warm dat de jongelui alleen maar puffend aan de tafel kunnen hangen en uiteindelijk vraagt Philip aan de leraar of ze niet mogen gaan zwemmen. Monsieur Le Blanc vindt het een goed idee, hij ziet ook wel dat er nu niks van leren komt, dus vertrekken de jongens en Astère snel voordat Monsieur tot andere gedachten komt. Het meisje laat haar poesje achter, om te voorkomen dat ze buiten aan de wandel gaat en verdwaalt, Monsieur belooft een oogje op haar te houden. Nadat ze via de lakeien allemaal wat droogdoeken hebben gekregen vertrekt het groepje, luidruchtig kwekkend, blij dat ze naar buiten kunnen. Een van de lakeien wil voor de bewaking achter hen aan lopen maar Louis laat hem weten dat ze privacy willen en de man gaat gehoorzaam terug het chateau in.

Het landgoed heeft meerdere vijvers en poelen, Louis en Philip smoezen wat met elkaar en daarna trekken de jongelui richting de poel die het verst weg in het bos ligt. Daar aangekomen zoeken ze een open plek om neer te strijken. Vervolgens kleden Louis en Philip zich in no time helemaal naakt uit en staan ze in al hun mooie jongensglorie te pronken voor hun jongere broer Charles en de verlegen kijkende Astère. ‘Mes Frères, dit kan toch niet wat jullie doen, er is een meisje bij hoor’ protesteert Charles. Kroonprins Louis: ‘kom op broertje, vroeger was jij echt niet zo preuts en Astère went er wel aan.’ Dan, haar aankijkend: ‘ Of mogen we misschien je poesje niet zien?’ gniffelt hij er achteraan.

Astère haar stemming slaat om van verlegen naar boos: ‘wat is dat toch altijd voor gezeur over m’n poesje. Je weet heel goed dat ik haar heb achtergelaten in het paleis bij Monsieur.’ De twee oudste jongens schateren het uit, hun inmiddels half stijve geslachtsdelen wiebelen mee in de maat.’ ‘Ma chère’ zegt Philip, ‘Louis bedoelt je andere poesje hoor, wat daar tussen je benen zit.’ Huh? En dan wordt alles duidelijk voor Astère, waarom de jongens haar altijd zo plagen met haar poesje. Ze wordt vuurrood, ze is zo beschermd opgevoed dat ze echt nergens geen weet van had.

Prinselijk bloot

Na de schaamte komt de boosheid, ziedend draait ze zich om en loopt weg, terug naar het chateau. ‘Nou Louis en Philip, jullie zijn bedankt, nou is ze helemaal over de rooie’ moppert Charles en hij rent achter het boze meisje aan. Als hij haar heeft ingehaald slaat hij een arm om haar heen en zegt zacht: ‘kom liefje, ga weer mee terug. Je moet je niet zo door mijn broers laten stangen, die twee zijn vier handen op één buik, tegen mij zijn ze ook altijd bezig. Ga lekker mee zwemmen.’ ‘Nou, dat kan dus echt niet want ik heb niks bij me van zwemkleding of zo’ zegt Astère nijdig en loop door. “Doe ’t dan voor mij, wij zijn toch maatjes?’ En dan bezwijkt Astère, want ze vindt Charles erg lief en loopt met hem terug. ‘Weet je Astère, het is heel fijn om bloot te zwemmen. We gingen vroeger vaak naar het jachthuis van mijn vader in Versailles en daar zwommen we dan ook bloot, echt fijn hoor. Lekker vrij zijn en even geen koninklijk gedoe! Doe ‘t gewoon en trek je niks van m’n broers aan!’

Ach, denkt Astère, Charles heeft gelijk, wat kan het mij ook schelen. Ik heb lang genoeg verdriet gehad om maman’s dood, ik wil weer plezier hebben. Eenmaal terug bij de poel kleedt ook Charles zich uit en ze volgt kordaat zijn voorbeeld, na wat gefrunnik met allerlei knoopjes valt Astère haar lange jurk op de grond. Ze vraagt Charles daarna op haar rug de touwtjes van haar korsetje los te maken en als ook dat uit is komen haar platte buik en daarboven haar tietjes vrij ‘rondkijkend’ in beeld. Meteen doet ze ook haar onderbroek met lange pijpen uit en daar staat Astère, volledig in haar blootje, te kijk voor de drie jongens die haar met open mond aankijken.

Ze hadden wel in de gaten dat ze erg mooi is maar whow, wat een sexy lijf heeft dat meisje. Alles al op de goed plek, mooie volle rechtop staande tietjes, bruine opgesteven tepeltjes, een lichtbruin donsdekje hoog bij de samenkomst van haar benen, lang en slank lijf, een lichte huid, donkere bijna zwarte ogen, volle rode lippen, lang bruin haar, de jongen staan gewoon te kwijlen van al dat moois.

Astère ziet hoe hun staven groeien en zó onervaren is ze nou ook weer niet, ze weet dankzij informatie van haar maman inmiddels wel waar die dingen aan een jongenslijf voor dienen. En net als de jongens is ook Astère even bevangen door de schoonheid van hun lijven. Louis en Philip zouden een tweeling kunnen zijn, allebei lang donker krullend haar tot op hun schouders en bruine ogen, lang, slank terwijl Charles juist blond is, blauwe ogen heeft maar verder ook lang is. En alle drie hebben ze een prachtige pôle, pikken die keurig in het gelid naast elkaar staan, als een drievoudige prinselijke groet aan dat mooie meisje.

Maar Astère weet ook wel dat dit geen onschuldige jongens zijn. De prinsen zijn opgegroeid aan een koninklijk hof, een broeinest van intriges en seksuele avontuurtje. Dus, om aan de spanning van die broeierig ogende prinsen te ontkomen rent Astère het water in. De drie jongens komen haar meteen achterna en dan ontstaat er een heerlijk watergevecht, waarbij ze alle vier hun best doen om met hun natte gladde lijven om elkaar heen te kronkelen, elkaar onder water te duwen, meteen gillend van plezier weg te zwemmen om daarna snel weer gepakt te worden…
En tussen dat alles door voelt Astère steeds weer een hand van een van de jongens op een borst, op een bil, haar rug, tussen haar benen… en hoewel het haar wat schokt geniet ze er ook erg van. Wat ondertussen wel opvalt is dat Philip niet een keer zijn best doet haar aan te raken, hij richt zich vooral op zijn broers…

Astère onderzocht

Door al dat gestoei en gespetter worden de prinsen weer leuke gewone jongens, ze hebben de grootste lol, onder elkaar en met Astère. Na een half uurtje wordt iedereen moe en gaan ze het water uit. De kleden worden uitgespreid en naast elkaar gaan ze liggen drogen, Astère aan de buitenzijde naast Charles, dan Louis en dan Philip. Astère geniet van de warmte van de zon op haar lijf en langzaam doezelt ze weg. Totdat… ze iets op haar onderbuik voelt kriebelen.

Ze opent haar ogen en ziet dat Charles zich op zijn zij naar haar toe heeft gedraaid en nu met zijn wijsvinger een vlekje in haar bosje schaamhaar betast, het schemert tussen de haartjes door. ‘Weet je wel dat dat vlekje op een poesje lijkt?’ vraagt hij zachtjes. Astère richt zich op, leunend op haar ellebogen om het vlekje te bekijken, en wat ze niet beseft is dat ze er zo extreem sexy uitziet, haar platte buikje, haar aangespannen buikspieren met het geultje ertussen, die tietjes die mee omlaag gluren, de jongen slaakt een diepe zucht.

Astère ziet drie pikken nog een slagje stijver worden en ze schiet in een giechelbui, haar buikspieren krampen van het lachen. En dan komen de prinsen alle drie op hun knieën om haar heen zitten om persoonlijk het moedervlekje te onderzoeken. En ze zijn het eens, het is een katje dat haar voorpootje klauwend uitsteekt. ‘Eigenlijk zou je die haartjes moeten scheren, Astère’ zegt kroonprins Louis, ‘dat doen de dames in papa’s hofhouding ook allemaal. En trouwens, tussen je benen heb je een nog mooier poesje, mogen we daar eens naar kijken?’ Astère is nu haar schaamte voorbij en zonder blikken of blozen opent ze haar benen, ze heeft besloten plezier te gaan beleven. Ze doet haar lange slanke benen wijd uit elkaar en gunt zo de jongens een kijkje op haar nog gesloten kutlipjes.

Louis is natuurlijk haantje de voorste, hij heeft als oudste zoon én als kroonprins al zo de nodige ervaring met meisjes en hofdames in de entourage van de koning. Hij knielt tussen Astère’s gespreide benen en opent met zijn vingers de lipjes, waarna het roze ingangetje zichtbaar wordt. Louis buigt zich er nog dieper overheen en likt eraan, meteen komt er een zacht kreuntje uit Astère’s mond, alle drie pikken worden spontaan nog iets stijver. Zachtjes likt Louis steeds weer van onder naar boven over dat heerlijke meisjesspleetje en kriebelt tot slot iedere keer met zijn tong het knopje dat zich bovenin bevindt. Astère reageert keer op keer heftiger, drukt haar bekken wat omhoog, steigert als een klein paardje.

Astère genomen

Philip ziet het allemaal wat afstandelijk aan, hij valt duidelijk meer op jongens, maar Charles kan zijn opwinding niet bedwingen. Op een gegeven moment trekt hij een protesterende Louis aan zijn haren tussen de benen van Astère vandaan en duikt er zelf tussen. Voor hem is dit de eerste keer dat hij een kutje ziet en hij raakt helemaal van de kook, zó geil en zó’n lekker geurtje. En hoewel Charles nog maagd is weet hij natuurlijk best wat jongens met meisjes kunnen doen, dat zijn pik diep in dat meisje thuishoort en dat hij daar inmiddels ook ontzettend naar verlangt. Zijn staaf is nog nooit zo stijf geweest…

Charles geeft Astère vanaf haar kutje kusjes over haar buik en op haar tietjes, tot hij boven bij haar gezichtje is. Ze komen terecht in een tongzoen, de vonken spatten eraf. En dan vraagt Charles, zachtjes fluisterend en een beetje verlegen: ‘mag ik in je komen?’ Astère bloost, knikt dan en Charles plaatst zijn pik voor haar gleufje. Met een beetje aandrang weet hij een klein stukje in het meisje door te dringen maar dan stopt het, hij kan niet verder. Louis en Philip kijken ademloos toe maar als het Charles niet lukt verder in Astère’s buikje te komen trekt Louis zijn jongste broer op zijn beurt weer tussen haar benen vandaan en gaat er zelf tussen liggen.

Louis zegt: ‘excusez-moi Astère, dit moet even’, zet zijn pik voor het uitnodigende gleufje en schuift zich met kracht in één keer tot aan zijn ballen naar binnen. Astère gilt het uit, ‘ooh cochon, klootzak, wat doet dat pijn zeg.’ Louis beweegt zich niet meer, houdt zijn pik diep in Astère’s geteisterde poesje stil en wacht tot ze rustig is. Dan trekt hij zich helemaal uit haar terug, laat het meisje en zijn broers zijn bebloede pik zien en zegt dan ‘kijk, dit was er aan de hand, een maagdelijk poesje. Astère, nu hoor je erbij. Alors Charles, jij mag weer.’ En Louis plonst het water in om zijn pik schoon te maken.

Astère en Charles

Charles gaat opnieuw op haar heerlijke meisjeslijf liggen en zegt ‘sorry Astère, typisch Louis, denkt dat-ie nu al koning is, altijd haantje de voorste.’ Astère glimlacht wat bleekjes en zegt ‘al goed Charles, maar doe je nu wel voorzichtig? Doet nog pijn hoor.’ Zachtjes werkt Charles zich het smalle nauwe tunneltje in tot ook hij er strak tot aan zijn ballen in zit, en eindelijk, nu is ook hij ontmaagd. En hij kan er niks aan doen, meteen komt hij ook klaar. Met een diepe gefrustreerde kreun pompt hij voor het eerst zijn zaad diep in een meisje.

‘Merde’ kreunt hij en Astère giechelt ‘geeft niks hoor, voelt wel lekker zo, ‘t koelt zo een beetje af daarbinnen. Mama heeft me alles verteld over de liefde, en gaf me ook middeltjes om geen kindjes te krijgen. Die neem ik al een tijdje in.’ En dan is Charles gerustgesteld, beweegt zich zachtjes in Astère op en neer om zijn pik niet verder te laten verslappen en dan, eindelijk, wordt het een echte neukpartij, voor beiden hun eerste. Steeds weer werkt hij zich zo diep mogelijk dat heerlijke buisje in en ook steeds weer moet Astère er zachtjes van zuchten, ze slaat haar benen om Charles zijn heupen en duwt hem iedere keer dat hij in haar schuift zo diep mogelijk mee naar binnen.

Uiteindelijk voeren ze samen hun ritme steeds verder op, Astère weet gewoon niet wat haar overkomt, dit samenzijn met een jongen en de gevoelens die dat oproept. Ze kan niet anders dan zich zo ver mogelijk voor hem openen zodat hij haar helemaal kan bezitten, ze voelt een enorme behoefte om Charles ze ver mogelijk in zich te hebben. En Charles beleeft hetzelfde, hij schuift zich keer op keer diep in haar tot zijn ballen hem tegenhouden, met een klein tikje slaan ze dan tegen die heerlijke stevige billen onder hem.

Astère hijgt en kreunt steeds heftiger en uiteindelijk komt ze voor het eerst klaar dankzij de staaf van een jongen, ze gilt het uit, klemt zich aan Charles vast als een klein aapje dat zich om haar moeder klauwt, met als gevolg dieprode krassen op zijn rug. Charles reageert heftig op dit natuurgeweld onder hem en pompt en ramt steeds harder in dat heerlijke kutje, het liefst zou hij helemaal in dit meisje opgaan. En dan, terwijl Astère nog steeds keer op keer onder hem klaarkomt, dient zijn zaad zich voor de tweede keer aan. Diep kreunend spuit hij Astère volledig vol, het zaad perst zich om zijn pompende pik heen uit haar kutje naar buiten. Hijgend laat Charles zich op dat heerlijke meisjeslijf zakken, door hun gezamenlijke zweet voelt alles nu zó glibberig en geil, ze kunnen elkaar niet loslaten en hijgen samen uit.

Louis, Philip en Astère

Louis en Philip hebben het schouwspel van het neukende koppeltje ademloos staan bekijken. En als ze dan na-hijgend op elkaar liggen kan Louis het niet langer aanzien. Hij trekt Charles aan zijn voeten een paar meter omlaag, duikt zelf weer tussen de benen van Astère en spietst haar in één keer totalement aan zijn kroonprinselijke pik, die van geiligheid nog dikker en langer is geworden dan normaal.

Astère was behoorlijk ver heen en krijgt pas na enkele seconden in de gaten dat Louis haar aan het uitwonen is, want een ander woord is er niet voor. En haar ogen gaan ver open als ze ziet dat hij dat niet alleen doet. Philip heeft zich op zijn beurt namelijk tussen de benen van zijn broer gewerkt en neukt hem nu in zijn kontgaatje. ‘Hey Louis, wat is dit nou?’ vraagt ze hem. ‘Nou meisje, ik neuk je en mijn broer neukt mij weer. Doen we wel vaker zo hoor, twee voor de prijs van één’ grijnst hij.

En Astère voelt dat ze inderdaad door twee jongens tegelijk wordt bewerkt, want iedere keer als Louis zich in haar boort doet Philip daar een schepje bovenop door direct daarna zich in Louis te rammen, waardoor die schok nog een keer extra aan Astère in de diepte van haar buik wordt doorgegeven. Het meisje laat het maar over zich heen komen en na niet al te lange tijd reageren de zenuwen in haar kutje weer volop op die heerlijke wrijving en komt ze weer gillend klaar. Dat is het sein voor de beide jongens om ook tegelijk klaar te komen.

De vier jongelui genieten die zomer nog vaak van elkaars lijf en aan het einde daarvan heeft seks geen enkel geheim meer voor Astère. Vooral Louis heeft haar in alle geheimen ingewijd, maar het meest voelt ze toch voor Charles, waarmee ze steeds weer heerlijke vrijpartijtjes beleeft. En ook is ze het normaal gaan vinden dat jongens het met elkaar doen, Philip neukt zowel Louis als Charles, en zelfs heeft hij ook Astère geneukt in haar kontgaatje, maar eerlijk gezegd vond ze daar niet zoveel aan.

Liefs, Zara

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Zara

Hi, fijn dat je mijn verhalen leest, ik hoop dat je ze leuk vindt.
En jouw reactie is altijd welkom!
Liefs. Zara

Dit verhaal is 5050 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie