BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Jill word doktersassistente Deel 8.

Geschreven door Hajo.

De volgende morgen Jill was heel stil opgestaan en het tril ei dat op het nachtkastje lag schoongemaakt en weer in haar kutje gedaan zoals haar meester dit gewild zou hebben.
Ze maakte in de keuken een heerlijk ontbijt ging naar de slaapkamer en zette het op het nachtkastje knielde ging op haar hielen zitten met haar knieën zo ver mogelijk uit elkaar met haar handen met de handpalm naar boven en wachtend tot haar meester wakker werd.
Na ruim een halfuur werd Werner wakker keek slaperig naar de kant van het bed waar Jill zo moeten liggen maar hij zag haar niet en toen hij zich omdraaide zag hij zijn slavin die met een glimlach haar meester begroete.
Wat lief slavin dat je een heerlijk ontbijt hebt gemaakt en hij begon heerlijk te eten zonder zich om zijn slavin te bekommeren maar zag uit zijn ooghoeken dat zij genoot om genegerd te worden.
Hij dronk wat van zijn koffie en vroeg slavin heb je al gegeten.
Nee meester.
Goed dan kom maar op bed en begin mij te pijpen.
Ja meester en Jill klom op het bed en begon aan zijn penis te likken .

Niet met je handen aankomen slavin en neem hem zo diep mogelijk in je mond net zolang tot ik je het ontbijt geef en niet verspillen dat zou zonde zijn.
Jill pijpte of haar leven er van af hing en moest soms wel kokhalzen als de meester als zij zijn penis diep in haar mond had deze nog een stootje na gaf.
Jill voelde het orgasme naderen en bereide zich voor om alles in haar mond te houden tot de meester geen sperma meer gaf en het dan door te slikken.
Niet veel later kwam de eerste golf sperma zo hard dat het achter in haar keel zat en moeite had om het vervolg in haar mond op te nemen maar eindelijk toen haar meester klaar was met spuiten liet ze haar mond vol sperma aan haar meester zien.
Goed gedaan slavin ik ben trots op je eet maar lekker je ontbijt op.
Jill liet het goddelijke spul in haar slokdarm glijden en bedankte haar meester voor het ontbijt.
Toen ze naar de woonkamer gingen vroeg hij waar is je tril ei slet.
Waar het hoort meester in mijn geile slavinnenkut.

Hij nam de telefoon en even later begon het ei weer te trillen waarop Jill haar meester aankeek en zei bedankt meester.
Na dat ze beide gezamenlijk hadden gedoucht mocht Jill nog wat te eten pakken daarna begon Werner met het opleiden van zijn slavin oefende presentatie houding net zo lang dat ze deze perfect uitvoerde en dat ze het met plezier deed verraden haar schaamlippen die glinsterden van het geil sap ook nam hij met Jill door dat ze altijd in huis naakt moest zijn en dat was altijd met nylons en pumps met zeer hoge naaldhakken.
En als haar meester met zijn vingers knipte met haar handen in de nek en gespreid benen voor hem komen staan.
Ook was het Jill verboden te spreken dan alleen als haar wat werd gevraagd en altijd met twee worden spreken zoals ja meester.
Zo ging het uren door tot Jill perfect uitvoerde wat haar meester wenste.
Daarna mocht ze de tafel dekken voor de lunch maar voor een persoon.
Toen Jill daar me klaar was ging hij aan tafel zitten en commandeerde Jill naast hem op haar knieën en zo gaf hij haar af en toe een stukje brood.
Het werd Jill duidelijk wat er van haar werd verwacht als ze bij hem in ging wonen maar genoot van wat haar werd geleerd en dit was wat ze wilde naast voor haar baas een perfect assistente te zijn.
Na de lunch moest ze afruimen en de afwas doen en toen ze klaar was ging Jill zich melden door voor haar meester te gaan staan en wachtte tot haar meester vroeg wat ze kwam doen.
Uw slavin is klaar met haar werk meester.
Prima slavin kom naast mij op de bank zitten.

Jill ging naast hem zitten en hij sloeg zijn arm om haar heen en trok haar naar zich toe waarop Jill haar benen op de bank trok en zich lekker tegen hem aan nestelde.
Hij begon met Jill je mag gewoon praten vragen stellen en wat er verder tussen ons te bespreken valt.
Nog in haar rol als slavin zei ze ja meester dat zal ik doen waarop ze meteen hem aankeek en in een heerlijke lacht schoot hetgeen ook bij Werner het geval was.
Even later waren ze in een boeiend gesprek verwikkeld met veel vragen over en weer met tot genoegen van beide ook de antwoorden die hen aanstonden.
En lieve slavin ik heb je goed geobserveerd en als je onderzoeken moet doen ben je in tegenstelling van nu erg dominant.
Vind U meester.
Ja en ik zal dat verder met jou ontwikkelen wand dat komt mogelijk nog wel van pas.
Dank U meester.
Werner pakte zijn telefoon zocht een app op en liet die aan Jill zien en vroeg weet je waar deze app voor is.
Jill keek eens goed en zag al snel dat het de app was waarmee haar tril ei bedient kon worden en zag ook dat die op stand twee stond maar kon ook zien dat de hoogste stand op tien kon.
Ze keek Werner aan met een geile blik en vroeg heeft hij al op de hoogste stand gestaan meester.
Nee Jill en ik ga je ook niet vertellen hoe hoog het is geweest maar je zult de komende dagen merken dat het opgevoerd word.
Werner voerde de snelheid op maar liet Jill niet zien hoever ze het tril ei tot nu toe had moeten ervaren hij had de interval tussen de een en zes staan en zei je kunt je aankleden met wat op het bed ligt.

Jill zag dat er niet veel meer lag dan en bloes en rok en ook nog een paar glans nylons met naad ze deed het aan en vond de rok die ze had gekregen heel strak om haar billen en dijen zat en was zo nauw dat ze maar met heel kleine passen kon lopen.
En ze veronderstelde dat het voor de andere kleding niet anders zou zijn.
In de spiegel bewonderde ze zichzelf en genoot van wat ze zag super geil en zo voelde ze zich ook zeker met de zeer diepe inkijk van de bloes wat ook een groot deel van haar borsten liet zien.
Net toen ze weer naar Werner wilde gaan voelde ze het tril ei naar een hoger level gaan en zij merkte dat het hoger was dan ooit te voren.
Zo kwam ze bij hem aan en zag dat hij al klaar stond gaf haar jas aan en nam haar mee naar de auto.
Gezien ze geen beperkingen had vroeg ze waar gaan we naar toe Werner.
We gaan lekker eten in de stad.
Toen ze van de garage weg liepen zei hij je bent vanaf nu mijn slavin en nog voor Jill kon antwoorden ging het tril ei weer wat sneller trillen hetgeen Jill even uit balans bracht.
Werner keek haar aan en vroeg gaat het slavin.
Ja meester maar ik moet even wennen aan de hogere standen.
Waar van slavin.
Van het tril ei meester.

En zo liepen ze een restaurant binnen waar een bediende op hen toekwam en Werner liet weten dat hij had gereserveerd wat de bediende bevestigde.
Hij nam de jassen aan en hing die weg om vervolgens Jill en Werner uit te nodigen hem te volgen.
Werner zag haar voor hem lopen en zag dat ze goed regeerde op de kleding en het tril ei net wat Sandra hem had voorspeld.
Het zag er prachtig uit en een goed oplettende kon zien dat ze niet onder haar rok en bloes aan had.
Werner had een tafel besteld waar hij zover van andere bezoekers af zat dat hij goed met Jill kon praten.
Hij kende het restaurant wand hij was er al een paar keer geweest.
Het viel hem ook meteen op dat de bediende zijn ogen niet van Jill af kon houden en zijn werk er door werd beïnvloed zo dat Werner hem er op moest wijzen .
Toen het drankje was gebracht vroeg hij en voel je je een beetje op je gemak Jill.
O je hoor meester.
Goed want ik wil het met jou hebben over hoe het een en ander gaat tussen ons.
Je kleding is wat je nu aan hebt en in de praktijk draag je daar een witte jas overheen.
In huis ben je altijd naakt en je weet wat dat inhoud.
Ja meester schoenen met zeer hoge hakken en nylons.
Juist maar alleen als de gordijnen dicht zijn.
Dat hoeft niet hoor er zijn jaloezieën waardoor je van buiten niets kunt zien maar andersom wel en dan kan ik verplicht naakt rondlopen.
Ok dan gaan we dat doen.
Je komt vanaf nu bij mij wonen maar er zullen wat aanpassingen in huis komen die voor jou zijn en ook in de praktijk zullen wat aanpassingen zonder dat anderen er wat van merken.
En ik heb nog overleg met Sandra gehad het tri ei moet je nog een week permanent gedragen worden en dan zijn de aanpassingen ook verwezenlijkt.
Jill hoorde het allemaal aan en Werner zat dat ze genoot van wat haar allemaal te wachten stond stak haar hand over de tafel naar zijn hand pakte hem vast en kneep er hard in waarop Werner hoorde bedankt meester dat ik uw slavin mag zijn.
Na dat Werner afgerekend had sloeg Jill haar arm om zijn middel toen ze naar de kapstok liepen Jill omhoog keek en vroeg mag ik nog even naar het toilet meester.
Nee slavin dat mag niet.

Jill sloeg haar ogen neer en zei dank U wel meester.
Onder het lopen naar de auto zette Werner het tril ei nog een standje hoger het stond nu op negen maar hij merkte dat Jill niet meer zo heftig reageerde dan toen het van zes naar zeven ging.
Toen ze thuis waren wilde Jill naar binnen lopen waarop Werner zei gaan we zo naar binnen slavin.
Sorry meester en ontdeed zich van bloes en rok ging op haar knieën zitten wijd uit elkaar met haar handen op haar dijen met haar handpalmen omhoog.
Werner liet haar gaan staan en nu kon hij duidelijk in haar onderbuik het trillen van het ei te zien.
Ze gingen naar binnen en Jill gedroeg zich als een uitstekende slavin de rest van de avond en hij liet het ei op de zelfde stand staan.
Net voor ze naar bed gingen zette hij het ei abrupt op nul en dat deed Jill wel weer schrikken en ze Werner aankeek en bedankt meester.
Hij vroeg vond je het teveel deze stand slavin.

Een glimlach verscheen op haar gezicht en zei heb ik daar iets over te vertellen meester.
Dan weet ik genoeg sloeg zijn armen om haar heen en gingen naar bed en vielen in slaap.
De volgende dag was weer een gewone werkdag voor zover Jill daarvan kon spreken.
Het tril ei werd naar stand tien opgevoerd in de loop van de week en ook voor langere tijd.
Jill zag in de zakelijke mail een uitnodiging van dokter Max voor een afscheid receptie die ze besprak met Werner en besloten er naar toe te gaan.
Verder was de week een aaneenschakeling van werk en privé waar het heel erg druk was.
Waarbij ze er ook achter kwamen dat ze als ze zo gingen leven als was voorgenomen dat Jill altijd thuis naakt moest zijn ze wel erg beperkt waren.
Het verhuizen van Jill naar Werner verliep vlot maar de aanpassingen in huis vergde wat meer tijd.
Daarom wilden ze gaan kijken naar een woning die veel meer privé zou geven.
En moest Jill zich elke dag melden voor en onderzoek met de hele hand van dokter in haar kut.
Zo kwam ze die dag binnen dat ze eerst moest melden dat ze ook nog overleg hadden met de collega’s.
Dat was hem een beetje ontgaan en kon ze zich klaar maken om daar met hem naar toe te gaan.
Ook bij de overleg ronde was het enkele collega’s niet ontgaan dat er wat tussen hen beide was verandert.
Halverwege de week kreeg Jill op de praktijk bezoek van een klusjesman die wat maten opnam van de receptie en nog wat besprak met Werner.
Op vrijdag net voor ze weg gingen kwam hij weer terug met materiaal en toen Jill en Werner weg gingen was hij al aan het afbreken.
Jill vroeg wat gaat er gebeuren meester.
Dat zul je nog wel zien.

Jill genoot van het dubbele leven tuis onderdanig en op de praktijk ook maar daar zag niemand wat van wat haar heel geil maakte en opwond wand daar tussen door was ze dominant naar patiënten toe die ze moest onderzoeken of behandelen.
Ze genoot er echt van als mannen hun sperma bij haar moesten geven evenals dat ze bij vrouwen hun uitstrijkje moest nemen.
En dan wisten de patiënten niet dat bij haar een tril ei op volle kracht haar kut teisterde of dat de dokter bij haar die morgen zijn sperma bij haar in de mond had gespoten als ontbijt en die smaak lang in haar mond hield.
In het weekeind was er weer volop trainingen voor Jill op commando bepaalde houdingen aan nemen maar ook als ze het niet goed deed spanking kreeg meest op haar billen die dan rood waren en het zitten haar weer aan de straf herinnerde maar het ontging haar meester niet dat ze tot nu toe er nog steeds geil van werd .
Maar wat er in de praktijk dat weekeind werd gedaan wist ze niet de klusjesman stond net voor ze naar huis gingen met een hoop materiaal voor de deur en Werner gaf hem de sleutel.
Buiten Jill om had hij veel contact met Sandra die ook de klusjesman had gestuurd.
Hij wilde dat nog even voor haar geheim houden.
Op het eind van de zondagmiddag kreeg Werner een tel en hij liet weten dat hij er aan kwam gebood Jill om zich te kleden.
Ze vroeg meester moet ik geen ei in mijn slavinnen kut.
Nee slavin dat is voorlopig niet meer nodig.
Onderweg zei ze meester het voelt wel heel erg leeg in mijn kut.
Daar wen je maar aan slavin dat zal wel meer voorkomen en dan daarbij heb jij iets te zeggen of er iets in je kut zit of niet.
Nee meester.
Goed zo je leert snel.

Ondertussen kwamen ze aan bij de praktijk waar ze buiten weekenddienst nooit kwamen.
Ze gingen naar binnen en het viel Jill meten op dat haar plek bij de balie verandert was.
Zat ze voorheen vol in het zicht voor iedereen die aan de balie stond nu was er een klein raam met daaronder een schuiflade en een microfoon ze hoefde het raam niet meer open te doen en documenten konden in de lade worden gelegd en zo heen en weer te schuiven.
Eenmaal binnen liet de klusjesman alles zien vanuit de stoel waar ze op kon zitten was alles bij de hand het toetsenbord en scherm maar ook alle documenten die voor de patiënten waren om in te vullen of mee te nemen naar een andere arts.
Werner bedankte de klusjesman gaf hem een hand en zei de rest komt wel stuur het maar naar mij toe.
Zo waren Werner en Jill alleen en liet Werner de stoel aan Jill zien en zei zie je wat hier anders aan is slavin.
Ja meester de zitting is anders en er zit een gat in meester.
Kijk maar eens in het gat en zo boog Jill zich voorover en zei ik zien een kunstpenis meester.
Goed zo doe je rok maar eens uit en ga er op zitten.
Ondertussen had haar meester een afstandsbediening gepakt en met een OOO meester ik voel dat mijn kut nat word gespoten.
Dat klopt slavin dat is glijmiddel en meteen voelde Jill een enorme penis in haar kut glijden.
O dank U wel meester die is lekker dik en lang.
Ja slavin die is net zo dik als mijn penis en zeker nog langer.
O meester wat gaat hij diep in mij en ging zover dat ze met haar billen omhoog kwam.
Blijven zitten slet ik moet meten hoe diep hij in je geile slavinnen kut kan.
Met nog wat heen en weer begon het te trillen wat weer een OOOO meester wat is dat.
Dat zul je niet weten slet of wel.
Ja meester de vervanging van het tri ei.
Goed zo je leert met de minuut en zetten het ook nog in de neukstand waarop Jill hem aan keek met een geile blik van hoever gaat dit.
Werner probeerde het uit tot wel twee uur zodat hij precies de afstellingen kon maken waarin hij ook onder het werk wist wat er met zijn slavin gebeurde.

Super geil kwam ze van de stoel en moest hem schoonmaken waarna ze naar hem toe kroop en vroeg mag ik U bedanken meester.
Ja slavin dat mag en Jill stond op ging om zijn hals hangen en zo raakten de spoedig verstrengeld in een kus en haar meester nog even in haar kut voelde en de klit beroerde.
Meteen keek ze hem aan en vroeg mag ik klaar komen meester.
Onder geen enkele voorwaarde slet leer je zelf beheersen.
Ja meester zoals U wild.
Ze sloten ondertussen de praktijk en gingen naar de auto toen ze zaten vroeg Werner heb je nog een afspraak staan slet.
Ja meester ik moet over twintig minuten bij de schoonheidsspecialist zijn.
Waarvoor slavin.
Voor de nacontrole van het weg laseren van mijn schaamhaar meester.
Ok dan gaan we daar naar toe.
Gaat U dan mee meester.
Ja slavin ik wil kijken wat hij met je doet.
Zoals U wenst meester.

Even later werden ze bij de schoonheidsspecialist binnen gelaten en hij ging voor naar de behandelruimte.
Kleed je maar uit Jill zei hij en ga maar op de behandeltafel liggen.
Dat was gewoon een gynaecologenstoel waar Jill even later op ging liggen en haar benen zoals ze al zo vaak gedaan had in de beugels legde.
Jill had niet verwacht toen ze de eerste keer kwam dat ze een man aan zou treffen omdat schoonheidsspecialisten meestal vrouw zijn hoewel het haar niets kon schelen of er een man of vrouw met haar intieme zone bezig was zo vond het allemaal even lekker.
De lamp ging aan ze Jill voelde de warmte van de lamp op haar schaamstreek en met een loep bekeek hij of er buiten het landingsbaantje nog andere haargroei te zien was.
Hij vond nog een paar haartjes die hij meteen weg laserde en vijf minuten later mocht Jill weer opstaan en kreeg te horen dat de behandeling klaar was en ze hiervoor niet meer terug hoefde te komen.

Jill bedankte hem maar toen zei haar meester dat ze nog even moest wachten en de behandelaar daarop terug kwam met twee doosjes.
Jill mocht ze open maken en zag een ring met een duidelijk teken van BDSM een klein ringetje er aan die haar meester om haar ringvinger schoof en zo ook de grootte ring met ook hier weer het teken van BDSM een klein ringetje er aan en deze werd door hem om haar hals gelegd om door de schoonheidsspecialist met een schroefje vast werd gedraaid tot Jill een klik hoorde en ze meteen wist deze is voor altijd en kan ze zelf nooit meer afkrijgen.
Ze bedankte de specialist keek haar meester aan die met een knipoog haar toeliet om hem te bedanken met haar armen om zijn nek diep en innig kuste en toen ze los liet zei bedankt lieve meester.

Einde deel 8.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 6940 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Jill word doktersassistente Deel 8.”

Plaats een reactie