BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De ziltige zusjes (3) Kyra ontmaagd

Toen Kyra in de herfstvakantie weer bij ons logeerde zei ze dat ze wel eens een jongen in haar wilde voelen. Ze wilde het liefst deze vakantie nog door broertje ontmaagd worden. Broertje had condooms, die had ze op zijn kamer zien liggen en ze zag geen reden waarom het niet zou kunnen gebeuren. De volgende avond laat sloop ze naar broertjes kamer en hoopte dat ze bij hem in bed zou kunnen liggen. Ze wilde met hem kussen en hem heel langzaam verleiden zodat hij met haar naar bed zou gaan. In gedachten had ze al tien keer geoefend hoe het zou verlopen. Toen ze mijn slaapkamer was uitgegaan ging ze eerst naar de wc om te plassen. Ze wilde niet voor verrassingen komen te staan en halverwege de verleiding heel nodig moeten. Toen ze in het donker zat te plassen kwam Dad nietsvermoedend de badkamer binnen en hoorde geklater in de wc-pot. Hij wist niet beter dan dat ik daar zat te plassen en streelde ‘mij’ door mijn haren. Dacht hij. Hij streelde over mijn wangen en zei ‘je wordt met de dag mooier, lekker ding’.

Kyra raakte verlegen, voelde zich opgelaten. Ze veegde haar kutje af, spoelde door en ineens voelde ze dat ze werd opgetild. Ze klemde met haar benen om Dad’s middel en voelde dat hij naakt was. Toen zij om zijn middel hing en zijn lul groeide had hij al een vermoeden dat niet ik maar Kyra aan hem hing. Als vanzelf legde ze haar hoofd in zijn hals. Zijn lid raakte haar slipje. Haar naakte borsten voelden zijn borstharen. De aanraking van dit volwassen mannenlichaam vergrootte de spanning die zij in haar lichaam voelde. Ze voelde zich nat en opgewonden worden en liet zich door de hal mee nemen naar het grote bed in de slaapkamer van Dad. Daar brandde sereen licht, lag een oogmasker en ze meende dat ze ook een zweepje zag liggen, iets, dat zij thuis in Zeeland voor de paarden gebruikte. Het kwám ook uit Zeeland, want ooit had Dad dat meegenomen uit de paardenstal waar Beau en Kyra hun paarden hadden staan. Ze zag handboeien op het nachtkastje en een dildo stak half uit de lade van het nachtkastje. Hij drapeerde haar op het bed en vroeg haar of zij deze nacht wel in zijn bed durfde door te brengen. Haar plan met broertje kreeg voor haar een onverwachte wending en de gedachte dat zij deze nacht in dit riante bed zou slapen en waarschijnlijk ook voor het eerst van haar leven in dit bed zou worden geneukt wond haar vreselijk op.

Zou Dad geroken hebben dat ze tot in al haar porieen geil was, dat ze juist deze nacht op zoek was naar een bronstige hengst in haar hitsige schoot. Zou ze geuren hebben verspreid waaruit Dad kon ruiken dat ze had bedacht dat broertje die man, jongen nog, zou zijn vannacht. En nu, trillend van opwinding, had ze werkelijk geen idee had wat deze nacht haar brengen zou. Ze had er niet van durven dromen dat een ervaren man haar jonge, maagdelijke, onervaren kutje zou penetreren, dat haar lichaam door ruwe handen zou worden gestreeld, haar billen aangeraakt, misschien zelfs wel geslagen zouden worden om de vunzige gedachten die ze voelde nu ze sterk verlangde naar nota bene de beste vriend van haar vader, die al zoveel jaren bij hen over de vloer kwam, wiens lid zij al een paar keer had gezien op ‘blote kutjesdagen’ maar ze deinsde terug bij de gedachte dat dat gevaarte tussen haar benen woest tekeer zou gaan om haar van bleu meisje tot grote meid en vrouw te maken.

Haar vagina, groot genoeg voor haar eigen vingers, en voor die van mij, een, twee of drie in totaal, ze vroeg zich serieus af of er wel genoeg ruimte was voor het lid van Dad dat zojuist haar slipje had gestreeld. Hij legde haar op haar rug, draaide haar na een tijdje op haar buik en met zijn benen om haar middel strekte hij zich uit om iets te pakken en voelde zij zijn strakke lid in haar bilnaad. Hij deed haar een blinddoek voor omdat, zo zei hij, hij wilde dat zij in deze bijzondere nacht alles intens zou moeten voelen. Ze moest niet gehinderd worden door het schemerlicht in de slaapkamer, door de volle maan die door het open raam naar binnen scheen. Ze zuchtte diep toen hij haar geblinddoekt had en er was geen kiertje waar zij nog door kijken kon. Het verhoogde de spanning, maar tegelijkertijd was ze teleurgesteld dat ze niet met een schuin oog kon kijken hoe zijn geslacht aan de poorten van haar vagina zou kloppen en zonder te wachten of er voor hem opengedaan zou worden zelf het initiatief zou nemen om zich een weg naar binnen te stoten. Ze zou zijn geslacht willen zien als het zich weer teruggetrokken had. Zijn nadruipende lul, bloed, kutvocht, sperma. Ze zou Dads gezicht willen zien als hij, de eerste man die diep in haar schoot zou stoten, zou klaarkomen.

Ze verlangde nu al naar een tweede nacht waarin ze kon zien wat ze deze nacht alleen kon voelen. Haar fantasie was haar ver vooruit, Dad had nog slechts haar ogen bedekt, haar hals gekust en met zijn handen onder haar slipje haar billen gestreeld. Haar slipje, speciaal voor deze avond had ze dit fel blauwe broekje aangetrokken, om de aandacht op de plek te vestigen waar het deze nacht allemaal om draaide. Ze had het drie weken daarvoor in een lingeriewinkel in Bergen op Zoom gekocht, speciaal uitgezocht voor een bijzondere gelegenheid zonder dat ze toen al exact had bedacht welke bijzondere gelegenheid het zou zijn. Wel had ze bij het sorteren van haar kleren in haar Samsonite dit slipje uit de la gehaald, omdat ze wel vermoedde dat er deze week bij ons iets bijzonders te gebeuren stond.

Wat zij die avond voor het slapen gaan bedacht had, namelijk stiekem de kamer uit sluipen, en broertje in diens bed verrassen, was voor haar speciaal genoeg om dit fel blauwe broekje aan te trekken. Specialer dan zij had vermoed ging deze avond worden en nu twee mannenhanden in haar broekje haar billen voelden, streelden, in haar bilnaad gleden en voelden hoe zij fris gedoucht was voelde zij zich trots om de keuze die ze had gemaakt. Ze voelde hoe Dad met liefde haar broekje omlaag trok. In de stilte die viel hoorde ze hem snuiven, zou hij nu haar slipje ruiken, haar liefdeswalmen tot zich nemen? Ze voelde het slipje nu bij haar neus en rook, ze rook zichzelf. Hij vroeg haar wat ze rook en ze hakkelde ‘verlangen’. Dad wilde weten welk verlangen ze in haar broekje rook. Waarnaar? Ze zweeg, durfde niet te zeggen dat ze verlangde een vrouw te worden, dat ze verlangde naar een lid en dat haar verlangen naar broertje plaats gemaakt had voor verlangen naar een rijpe, ervaren man, naar Hem die haar zou inwijden in de liefde, die voor altijd de eerste in haar schoot zou zijn, voor wie ze misschien wel altijd een speciaal plekje zou bewaren en voor ze misschien wel plaats zou blijven maken ook als ze later getrouwd was, als hij nog eens zou verlangen naar haar kut.

Dad zei dat hij rook dat ze geen meisje meer was, maar een vrouw. Hij zou haar vrouw maken deze nacht. Hij bond haar polsen, aan de spijlen van zijn bed. Zij voelde opnieuw zijn geslacht, nu door haar naakte bilnaad en voelde daarbij ook het vocht dat hij in de korte tijd dat zij daar waren had ontwikkeld. Ze voelde zich trots, dat zij, nog onervaren en pril er voor had gezorgd dat hij hard en stijf en druppelend van lust over haar gebogen hing. Ook toen ze hoorde dat hij van bed stapte, iets pakte, voelde ze stilte. En zacht leer dat over haar beide billen bewoog. Het tintelde, het wond haar op voelde ze, zei ze. Hij bleef zacht bewegen totdat ze voelde dat het zachte leer van het zweepje geen contact meer maakte met haar billen. Nog voor ze goed en wel besefte dat ze suizen hoorde voelde ze de zweep knallend op haar linkerbil neerkomen.

Ze hield nog net haar stem in maar hij moet gezien hebben dat het haar pijn deed. Bij het tweede suizen kon ze zich evenmin voorbereiden al wist ze dat ze nieuwe vlammende pijn op haar billen zou voelen. Haar rechterbil kreeg de volle laag en direct voelde ze hoe hij met twee vingers tussen haar benen haar kutje toucheerde. ‘Je wordt natter, Kyra. Ik voel dat je naar me verlangt’. ‘Ik verlang naar je, Dad’, zei ze, ‘wil je mijn verlangen naar jou nog groter maken?’ Hij sloeg haar billen opnieuw. Links, rechts, links, rechts, rechts, links. Weer voelde ze zijn vingers tussen haar schaamlippen. Ze leken wel groter dan eerder. Zijn vingers duwde hij in haar mond. Ze proefde zichzelf. Niet voor het eerst, het proefde naar haar en toch proefde het anders. Nog eenmaal sloeg hij links, rechts, links, rechts, rechts, links. Ze duwde haar billen als vanzelf omhoog. Hij kuste de billen waarvan ze vermoedde dat die vuurrood waren. Ze voelde hem, dicht bij haar kutje. ‘Ik open nu de poorten van je paradijs, Kyra. Laat niet iedereen in dat paradijs rond wandelen. Maar gun het aan wie het toekomt daar te vertoeven.’ Het klonk ritueel. Ze was vochtiger dan ze ooit geweest was. Toen hij zich een weg naar binnen baande, stootte, kon dat een scheut van pijn niet voorkomen.

Tranen sprongen in haar ogen en ze voelde hoe hij met een hand het zout uit haar ogen wreef, ze hoorde hem zijn vingers aflikken. De euforie dat nu een man diep in haar binnenste was binnengekomen won het van de pijn en de paar tranen die in haar ogen waren geschoten. Haar schaamlippen slurpten zich vast om de lul die in haar schoot diep naar binnen was gekomen op te zuigen. Hij hield haar heupen vast, en ze voelde hem langzaam heen en weer bewegen, van bijna uit tot diep erin. Jaren had hij op dit intieme moment met haar gewacht, stilletjes gehoopt dat zij hem ooit een keer in haar kutje zou ontvangen, en nu, nu was hij die haar al jaren kende zelfs de eerste, de allereerste. Hij had haar borsten zien groeien, haar kutje zien ontwikkelen tot volwassen vrouwenkut en hij wilde nog wel vaker, zei hij, toen zijn eerste zaad in haar schoot naar binnen stroomde. Ook voor haar zou dit niet de laatste keer zijn. Die week sliep ze nog drie keer in zijn bed.

Toen ik mij bewust was dat Kyra niet meer op mijn kamer lag was ik door de gang geslopen had gehoord hoe Dad zich tegoed deed aan het ranke lijfje van mijn vriendinnetje en aan de ene kant was ik trots. Trots op Kyra dat zij zich aan hem gegeven had, trots op Dad ook dat hij met zijn fiere, krachtige staaf haar op dat moment aan het nemen was. Maar ook jaloers, want hoe vaak had ik niet bewonderend en stiekem verlangend naar die harde staaf gekeken en in mijn geilste momenten niet heel, heel, stiekem gehoopt dat hij in mij zijn zaakje deponeren zou en dus was ik ook jaloers op Kyra. Ik niet, zij wel. De slagen op haar billen maakten dat ik kreunde, de eerste stoot in haar kut, ik zou en moest klaarkomen. En bleef luisteren, tot ik terug naar mijn kamer wilde en verlangde. Uiteindelijk viel ik tegen broertje, in zijn bed, in slaap.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 5580 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie