BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Deel van haar ontgroening

Ik ben Dave en werk voor een verhuurder van studentenflats en kamers in Groningen. Wij verhuren voornamelijk aan studenten. Het is een gave job waar ik de meest rare dingen mee maak. Zo verhuurde ik een appartementje in een oud pand. We kregen klachten over lawaai overlast en toe ik ging kijken ontdekte ik dat een studente de kelder had opengebroken en gebruikte als domina hok. Kettingen, zweepjes en zwepen, een collectie boeien en klemmen en haken aan het dak. Ik heb haar uitgelegd dat het verdienen in een studentenflat niet toegestaan was. Toen ze mij een gratis behandeling aanbood ben ik maar vertrokken. Wietkwekerijen, bier en whisky stokerijtjes illegale kroegjes, ik heb alles al eens gezien of meegemaakt. Ik een 37-jarige man die zijn dagen mag doorbrengen omringd door jonge knappe studentes die vaak dankbaar zijn als ik help hun problemen op te lossen…

Hannah was er zo één een echte nerd. Uit de papieren wist ik dat ze achttien was en uit Zwolle kwam. Ze had lang donker bruin haar, brilletje en was ongelooflijk mager. Leuke meid in de omgang, maar zeker niet mijn eerste keuze. Meestal verhuren we nauwelijks aan eerstejaars omdat die vaak rechtstreeks door de Uni worden geplaatst bij mensen in de kost. Hannahs ouders stonden erop dat ze recht zou een ‘normaal’ leven zou hebben met alles wat studenten en studentes in hun eerste jaar moeten en mogen doen. Ze was verlegen en haar ouders vroegen me of ik haar de eerste weken een beetje in de smiezen wilde houden.

Het was de vierde dag van de ontgroening toen ik bij haar langs ging. De Groningse ontgroening is al jaren berucht! Veel alcohol en domme spelletjes maar ook sexueel getinte opdrachten. Die laatste brachten extra punten op, zeker als je boven gemiddeld presteerde. Feitelijk is het gewoon een excuus om dronken te worden en met zoveel mogelijk mensen te neuken om ze op te warmen voor het studentenleven. Ik ging aan het begin van de avond naar Hannah om niet in de plannen te storen.

Ze was alleen thuis ik had meteen medelijden met haar, omdat ze dacht dat ze misschien niet naar buiten ging om van eerstejaarsstudenten te genieten of dat ze misschien te verlegen was voor al dat gedoe buiten het huis.

Had ik dat even fout ingeschat!
Ze was zich aan het voorbereiden voor een party met het thema “slet in bed”. Ze droeg een naveltruitje een kort leren rokje en zwarte lange laarzen tot ver over haar knieën. In het strakke truitje tekenden haar kleine tietjes geweldig af. Zelfs de tepelhof randen waren zichtbaar. Haar make-up laat zich alleen maar omschrijven als hoerig. Te zwaar, te fel en heftig. Als haar ouders dit ooit zouden zien…

Met wat ik zag waren mijn zorgen helemaal verdwenen. Dit meisje wist duidelijk hoe ze plezier moest hebben!

Ik probeerde niet te staren en vertelde haar dat ik alleen maar aan het inchecken was om er zeker van te zijn dat het huis in orde was en dat ze iets nodig had? Ze schonk me een guitige glimlach en zei dat ze alles had wat ze nodig had. Ze giechelde toen ze haar tasje opende, waar alleen haar bankpas, een paar pamfletten en een berg condooms in zaten. Ik glimlachte terug en zei dat ze plezier moest maken. Ze keek me even aan en keek toen weg, “Mag ik je een rare vraag stellen?” zei ze terwijl ze een van de pamfletten uit haar tas haalde. “Hoe oud ben je?” wilde ze weten. “37 jaar, waarom?”

Ze knikte goedkeurend. “Omdat één van de opdrachten die op mijn ontgroeningslijst staat is de opdracht om “fout” plezier te hebben met een man die minimaal twee keer mijn leeftijd is. Zou jij dat willen zijn?” “O ja, wat verwacht je van mij?” Ze keek me serieus aan. “Ik wil heel vet veel punten scoren op dit onderdeel” Ik probeerde er niet uit te zien alsof ik me al voorstelde haar daar op de trap te neuken. Ze keek ma aan. “Dus als ik je nu even snel een orgasme bezorg heb ik zeker de maximale score. Vind je het goed als ik daarna even wat foto’s maak? Dan kan ik dat onderdeel afstrepen en me concentreren op de lastige opdrachten.” Ik was te verbaasd om raar te kijken. *orgasme* knalde door mijn hoofd. Hoe dan? Haar neuken, zou ze me durven te neuken of zou ze me aftrekken… “Kom je mee, dan pijp ik je, in mijn kamer.” Daar ik zou zeker geen nee zeggen tegen een pijpbeurt van een 18-jarige!

We liepen de trap op, Hannah droeg geen slipje onder het kleine rokje Ze opende de deur en toen we binnen stonden deed ze de deur op slot. “Kom eens hier.” Zei ze en zoende mij op mijn lippen, haar handen gingen regelrecht naar mijn werkbroek en ze hengelde mijn pik eruit. Mijn handen gingen over haar flanken omhoog en ik tilde het topje over haar tietjes. Hannah pakte mijn pik vast en begon me stevig af te trekken. Na een paar seconde knielde ze en nam mijn pik in haar mond. Het voelde raar, zonder enige voorspel, zonder enige opwinding door een achttien jarige gepijpt te worden. Toen liet ze mijn eikel uit haar mond gaan en begon mij ballen te likken en nam er zelfs één in haar mond. Dat had ik nog nooit meegemaakt.

Haar techniek en handigheid verbaasde mij, ik begon te denken dat Hannah misschien enthousiaster was dan ze als indruk gaf. Zo bleef ze een paar minuten doorgaan. De enige variatie was het wisselen van de bal die ze aan het slurpen was. Ik reikte naar beneden en streelde haar tietjes en kneep in haar tepeltjes. Uiteindelijk vroeg ik haar “Ga je mij nu echt pijpen?”

Ze stopte met sabbelen en keek me aan. “Oké. Maar ik wil dat je mij likt.” Zei ze. Ze stapte het bed op en ging wijdbeens liggen. Ze deed haar rok niet eens uit, ik tilde hem alleen maar een stukje op. “Toe dan, 69en?” Ik kom over haar heen en liet mijn hoofd tussen haar benen gaan en likte haar kletsnatte en kale kutje. Hannah pijpte geweldig, eigenlijk kon dat me niet schelen, ik had een geweldige tijd met mijn tong in haar 18-jarige poesje.

Hannah kwam als eerste klaar. Ze was heerlijk lawaaiig, haar hele lichaam trilde en schudde. Ze draaide van mij af zodat ik kon kijken hoe ze mijn pik in haar mond ontving. Haar mijn ging in lange halen over mijn lul heen en weer. Ik waarschuwde haar dat ik op het punt stond om klaar te komen. Maar ze reageerde nauwelijks en ging volle bak verder. Ik kreunde luid toen ik de eerste stralen in haar mond loosde.

Ze keek me aan en glimlachte. Toen pakte ze haar telefoon en maakte een selfie. Het enige dat je van mij kon zien was mijn pik en mijn sperma op haar tong. Tot mijn verbazing slikte mijn zaad door. “De eerste opdracht volbracht!” zei ze voldaan. Trots liet me een paar foto’s zien. Mijn pik en haar mond vol met mijn zaad waren vol in beeld. Ze appte de foto’s naar de opdrachtgever.

Hannah rolde van het bed en bedankte me uitbundig. Terwijl ze haar topje en rokje weer goed deed stond ik op van haar bed. Haar telefoon piepte. “Ik heb 10 punten!” juichte ze en vinkte haar lijstje af. “Ik zal je bellen als ik je nog een keer nodig heb…” beloofde ze.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eriks

Jong en onbezonnen, de eerste keer, ergens in Frankrijk tijdens een vakantie. Daarna beleefde ik veel tijdens mijn reizen, maar ook tijdens mijn werk. Meerdere ervaringen heb ik uitgeschreven om niet te vergeten en deze vul ik aan met fantasieën.

Dit verhaal is 13832 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Deel van haar ontgroening”

Plaats een reactie