BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Stiefdochter 1

Stiefdochter 1

Sinds kort heb ik weer nieuwe vriendin waarmee het echt supergezellig is en als we sex hebben laten we elkaar alle hoeken van de slaapkamer zien. Nu heef zij ook twee bloedmooie dochters met wie ik het vanaf begin supergoed kan vinden. Heb er stiekem wel eens aan gedacht en dan met name aan de jongste suzanne van net 18 jaar om daar sex mee te hebben maar nooit was er iets waarvan ik dacht het kan er wel eens van komen. Altijd als ze de stad ingaat zit ik met open mond naar haar kijken wat ze dan weer aan heeft. Lekker kort rokje aan strak shirtje aan waarin haar borsten mooi naar voren komen en dan mooie laarsjes onder die mooie slanke benen.
Het was op een zaterdag haar zusje was een weekend weg en haar moeder was hele dag werken.
We zaten samen gezellig aan bakkie en vroeg haar wat ze ging doen die dag. Ik weet niet niet zei ze vanavond gaan we iig stad in maar nog geen idee wat ik aan moet doen.

Ik was in goede bui dus zeg tegen haar weetje we gaan zo de stad in en ik ga eens lekker kleren met je halen.
Is goed zegt ik trek even snel iets anders aan en dan kunnen wegaan. Ze liep langs me heen en gaf me kus op de mond. Wat ben je ook een lieverd en wat hebben mama en wij het getroffen met jou. Ze keek me beetje ondeugend aan toen ze dat zei.
Ik liet het erbij en goed half uurtje later liepen we samen in de stad. Winkel in winkel uit en op gegeven moment had ze gevonden wat ze mooi vond. Uiteraard kort leren rokje met mooi strakke topje erboven. Zeg zag er zo lekker uit en dat mijn pik zich beetje begon te roeren. Volgens mij zag ze het. Ja zegt ze zou nu helemaal ook zijn als er ook nieuwe lingerie onder zit.

Ik zeg prima gaan we dat ook halen. Aangekomen in lingeriewinkel en na het een gepast te hebben riep ze mij ineens vanuit de paskamer ik keek om hoeken en daar stond ze alleen een slipje aan en twee bh’s in de hand een rooie en een blauwe. Wat vindt je zegt ze rood of blauw. Ik stond aan de grond genageld en mij. Mijn pik begon meteen in mijn broek te drukken. Ze keek naar beneden en met ondeugende lach op de mond zegt ze. Of zal ik hem daar beneden maar vragen die weet wel wat het.
Moet worden ik kreeg een beetje een rood hoofd ‘doe de rooie maar’ zeg ik. Goed zegt ze ik stop het wel in de tas en dan zal ukje thuis even hele setje showen.

Even later thuis aan gekomen zegt ze nou ga jij maarop de bank zitten ik ga even omkleden en kom er zo aan. Duurde minuut of 10 hoorde ik haar de trap afkomen met alleen lingerie aan en ze had haar laarsjes er op bij aan gedaan.
Mijn pik stond gelijk weer straks in de broek. Vindt je het mooi Frank zegt ze. Ik kon alleen maar uitbrengen dat ze er fantastisch uit zag.
Frank zeg ze ik heb besloten om jou eens even te gaan bedanken voor leuke middagje en voor alle nieuwe kleren. Hoeft niet zei ik doe het met liefde zei ik maar ze kwam al naar me toelopen en voor de bank ging ze door haar knieën heen. Frank zegt ze ik wil je heel graag bedanken en zie hier iets die dat ook wel ziet zitten en ze wreef met haar hand over mijn kruis heen. Zo zo je hebt al een lekkere harde pik zal ik die maar eens even beetje ruimte geven en begon mijn broek open te maken. Even later was mijn broek open en mijn eikel was al kletsnat van het voorvocht. Zo die heeft er wel zin in zegt ze en liet maar hand velletje maar achteren gaan waardoor eikel helemaal bloot kwam te liggen. ,ze kwam met haar tong dichterbij. Weet je zeker dat je dat dit wil vroeg ik nog. Ze keek me alleen maar en en met knipoog zei ik wil maar één ding nu dat is jou harde pik en alle zaad.

En toen nam ze mijn eikel in haar mond en liet mijn pik beetje bij beter dieper in haar mondje gaan. O ja toe maar suzanne lekker geil sletje pijp die pik maar lekker diep in je keeltje. Hij zat er bijna helemaal in en laatste stukje had ze een beetje moeite mee. Zo voelde dat ik mijn hand achter op haar hoofd legde. Ik drukte haar hoofd beetje aan en toen schoot laatste stukje van mijn pik haar keeltje in. Ze begon beetje te kokhalzen dat maakte mij alleen maaar geiler. O ja kom maar lekker geile sletje zuig die pik hard en diep af. Voelde dat niet lang zou gaan duren voordat ik zou gaan spuiten. En toen ik dat zei tegen haar moedigde dat haar aan om nog harder en dieper te zuigen. O ja lekkere stiefdochter van mij ik kom en voelde straal na straal haar keeltje in spuiten. Toen mijn pik klaar was haalde ze hem uit haar mondje en liet me alle zaad in haar mond zien voordat ze alles door slikte.
Hmm zegt ze dat was lekker en toen stond ze op. Hihi een volgende keer mag je mijn lekkere kale kutje diep neuken.

Hoor wel of dit verhaal nog vervolg moet krijgen

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Frank76

Ben man van 47 jaar en besloten een en ander op papier te zetten wat ik zoal mee heb gemaakt dor de jaren heen. Een en ander is wel met fictie aangevuld.

Dit verhaal is 14188 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Stiefdochter 1”

Plaats een reactie