BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Een onverwacht trio

Mijn verhaal speelt zich eind jaren ’90 af. Ik wilde even geen kerels zien. Terwijl ik naast mijn studie keihard moest werken om rond te komen, was mijn vriendje liever lui dan moe. Behalve als hij buiten de deur kon neuken, dan had hij opeens energie. En toen ik dat ontdekt had, flikkerde ik hem met veel lawaai uit mijn studentenkamer met zijn weekendtas erachteraan. Ik wilde weg, even geen gezeur, geen vrienden en bekenden en geen gedoe. Ik besloot te gaan kamperen, iets wat ik nog nooit gedaan had. Maar voor meer had ik geen geld. Hier en daar leende ik wat spulletjes en reed met de oude, kaduke Fiat van mijn broer naar het zuiden van het land.

Na wat omzwervingen vond ik een kleine camping in de Limburgse heuvels. Het hoofdseizoen was net achter de rug en dat was te merken. Het gedeelte met de stacaravans werd bevolkt door wat Poolse gastarbeiders. Ik kreeg een stukje gras in een uithoek van het terrein aangewezen. Wat verderop stond een wat grotere tent maar verder was er niets of niemand te zien. Na wat gestuntel stond mijn tentje dan toch overeind, waren slaapmatje en slaapzak uitgestald en was het tijd voor thee. De bewoners van de buurtent waren net terug gekomen. Een piepjong koppeltje dat waarschijnlijk voor het eerst samen op vakantie was. Ik groette hen minzaam en probeerde mijn kookstelletje aan de praat te krijgen voor theewater. Ook dat wilde niet vlotten en ik kon me al helemaal niet voorstellen wat mensen aan kamperen vonden. De buurjongen bood hulp aan, waarschijnlijk omdat hij bang was dat ik de hele boel in de fik zou zetten. Het was een wat slungelachtige jongen die zich als Dylan voorstelde. Hij liet me zien hoe ik zonder iedereen in gevaar te brengen het brandertje op de gasfles aansloot en aanstak. Hij was nogal verlegen maar dat vond ik niet erg want ik had geen trek ik overmatig gezellige buurtjes. Maar goed, met wat tegenzin bood ik als tegenprestatie ook hen een mok thee aan.

Ik ging met drie mokken thee naar hun tent en zittend in het gras raakten we toch een beetje aan de praat. Het meisje, Ankie, was een echt meisje-meisje. Een fragiel jong ding dat net geen vlechtjes en beugel meer droeg. Ankie en Dylan waren inderdaad voor het eerst samen op vakantie en na een helse tocht met trein en bus op deze afgelegen camping aangekomen. Na de thee nam ik afscheid en ging de omgeving een beetje verkennen. In het dorp een paar kilometer verder vond ik een buurtwinkeltje waar ik een fles goedkope wijn en wat plastic bekertjes kocht. In een naburige snackbar trakteerde ik mezelf op een zak friet en twee kroketten. Na nog wat omzwervingen keerde ik op de camping terug terwijl de zon al geruime tijd onder was. Mijn buurtjes zaten voor de tent wat te smoezen. Ik groette vluchtig en verdween in mijn eigen tentje. De nazomerse zon had de tent flink opgewarmd. Blij dat ik de kleren kon uitgooien ging ik bloot op mijn rug op de slaapzak liggen om mijn warmte kwijt te geraken. Met de ogen dicht streek ik zachtjes over mijn lichaam. Mijn tieten waren gevoelig en ik vroeg me grinnikend af of ze alweer gegroeid waren. Het werd na verloop van tijd toch wat frisser en ik trok en los zittend sportbroekje aan en verdween in mijn slaapzak.

Ik moet al een tijdje geslapen hebben toen ik wakker werd van gedempt gemompel en gegiechel. Het was het meisjes-stemmetje van Ankie: ‘… oei… voorzichtig Dylan… ja… auau… hij is best groot hoor… hihihi…’ Kort daarop hoorde ik duidelijk seksgeluiden uit het tentje naast me komen. Ik begon me te ergeren want op een haast legen camping stond mijn tent naast een koppeltje dat waarschijnlijk de hele nacht lag te ketsen. Maar ik merkte ook dat het me niet helemaal onberoerd liet. Mijn gleufje begon te kriebelen bij de gedachte dat een paar meter verder dat jonge grut lag te kezen. Zachtjes streek ik met twee vingers door mijn spleetje. Mijn lipjes weken meteen uit elkaar en ik voelde dat het er heet en nat was. Met de gedachte dat mijn kutje al veel te lang werkeloos was, viel ik een beetje geil opnieuw in slaap.

De dag erna was ik vroeg de tent uit. Ik at een boterham met pindakaas, trok de wandelschoenen aan en ging het heuvelland verkennen. In het neuktentje lagen ze natuurlijk nog uitgeteld te pitten. De fantasie ging weer met me aan de haal. Hoe zouden die twee het doen? Missionaris, het saaiste standje voor beginners? Of zou ze hem berijden? Uitgebreid voor- en naspel, of erop, eraf en klaar? Ik liep door de natuur en kwam nauwelijks andere mensen tegen. Het was geen toeristenseizoen en daarbij was het een bloedhete nazomerdag. Toen ik in de late namiddag op de camping terugkeerde, was ik moe en bezweet en verlangde enorm naar een douche. Ik groette mijn buurtjes die voor hun tent languit op een handdoek lagen. Nadat ik mijn rugzak weggelegd had, griste ik mijn douchespullen, bikini en sportbroekje uit mijn reistas en verdween richting douches. Ik zeepte me in en liet het koele water over mijn lichaam stromen. Het frisse water liet mijn tepels hard worden. Ik ben niet ijdel, maar omlaag kijkend naar mijn tieten voelde ik me altijd trots. Ik duwde een goed gevulde E-cup voor me uit waarbij mijn harde tepels als kersen op een taart stonden. Mijn vingers streken over de strak samengetrokken tepelhoven waarna ik zachtjes in mijn spenen kneep. Ik had knikkende knieën van geilheid en weer dacht ik aan mijn jonge buurtjes. Hangend tegen de koude tegels had ik maar een paar minuten nodig om me klaar te vingeren waarna ik me afdroogde. Ik trok mijn bikini aan en daarover het sportbroekje. En nadat ik mijn tieten nog eens goed in het bovenstukje geschikt had, gaf ik mezelf een knipoog in de spiegel en keerde terug naar mijn tent.

Terwijl ik voor mijn tent op mijn handdoek in het gras zat, kon ik mijn buurkoppeltje eens goed bekijken. Ankie had zoals ik al dacht een rank en meisjesachtig figuurtje. Ze had dunne benen, een plat buikje en kleine tietjes. Bij het bestuderen van haar knappe gezichtje vroeg ik me af hoe ze tijdens het pijpen zou uitzien? Zou ze haar Dylan wel pijpen? Dylan was inderdaad nogal slungelachtig. Mijn bedorven aandacht ging gelijk naar zijn zwembroek uit. Want het viel me gelijk op dat die behoorlijk gevuld was. Als dat zijn slappe toestand was…. Poeh zeg. Of zou hij gewoon de klok rond met een stijve lopen?

Die avond raakten we toch wat meer aan de praat. Ook Ankie ontdooide wat meer en we babbelden wat over wie we waren en wat we deden. De fles wijn die ik opengetrokken had, zorgde ervoor dat de sfeer wat losser werd. Ankie en Dylan waren overduidelijk niet gewend alcohol te drinken want na het tweede bekertje waren ze al een beetje tipsy en konden nauwelijks ophouden met giechelen. Hoog tijd dus om de slaapzak op te zoeken. Met een knipoog maande ik hen alsjeblieft wat stiller te zijn. Het gegiechel stopte en ze keken me verbouwereerd aan. Mijn beurt om te lachen toen ik hen vroeg of ze dachten dat hun tent bakstenen muren had? Dylan stotterde wat onsamenhangende verontschuldigingen. Maar Ankie, wellicht ook door de wijn, was wat loslippiger. ‘Weet je’, zei ze: ‘We gaan nog niet zo lang met elkaar naar bed. En ik geloof dat ik best wel nauw daar beneden ben. Maar Dylan heft ook echt zooooo’n ding!’ Daarbij hield ze haar handen zeker een halve meter uit elkaar. Ik lachte. ‘Ja, dat kon ik vanmiddag op m’n gemak bekijken toen jullie in de zon lagen.’ Dylan voelde zich erg ongemakkelijk bij de situatie. Ankie schurkte tegen hem aan en kneep brutaal in zijn kruis: ‘Ga straks maar weer lekker op me te keer met die love muscle van je.’ Ik zag dat het niet bij een kneepje in zijn kruis gebleven was. Haar hand lag op zijn pik en ze bleef zachtjes masseren. Dat had ik niet van die kleine donder verwacht. Ik zat erbij en keer ernaar, en voelde me weer gruizig worden. ‘Vertel eens’, lokte ik hen uit: ‘Wat spoken jullie zoal uit?’ Ankie liet zich in hele nette en schoolse bewoordingen ontvallen dat er nauwelijks een minuut voorbij gaat dat ze niet aan neuken denken. Maar ook dat Dylan het niet zo heel lang vol kon houden.

Ondertussen zat ze nog steeds zijn lul door de broek heen te kneden. Dylan zat er een beetje wazig bij maar opeens merkte ik dat hij onafgebroken naar mijn tieten staarde terwijl zijn vriendinnetje hem opgeilde. Ankie merkte de situatie op en stootte Dylan met haar elleboog aan waardoor hij ‘wakker’ schrok: ‘Jij hebt iets wat ik niet heb… Dylan is helemaal weg van jouw tieten.’ Hij begon wat tegen te stribbelen maar Ankie was onverbiddelijk. Het was wel duidelijk wie van die twee de broek aan had. Ze vervolgde haar verhaal: ‘Laatst hebben we stiekem een pornovideo van mijn broer gekeken. Dylan kwam toen bijna in zijn broek klaar toen hij zag hoe een vrouw een stijve lul met haar tieten aftrok. Wil jij dat eens met hem doen?’ Wow, dat was wel heel direct. Maar omdat ik niet al te preuts was, stond ik op en ging op mijn knieën voor Dylan zitten. Ik reikte achter mijn rug en trok het bovenstuk van mijn bikini los.Dylan’s ogen rolden bijna uit hun kassen toen hij oog in oog met mijn tepels stond. Ankie moedigde hem aan om ze aan te raken. Zelf streek ze ook even over mijn hard geworden tepel en het leek alsof ze mijn tiet in haar hand woog. ‘Dat voelt fijn…’, zei ze. Dylan streelde en masseerde mijn borsten totdat Ankie hem zachtjes achterover in het gras drukte. Met een soepele beweging trok ze zijn short omlaag waarbij zijn stijve paal omhoog zwiepte. Dat had ik niet verwacht, wat een knots zeg. En dat bij zo’n jong slungelig gastje… Dat waren zeker 18-19 centimeter schoon aan de haak. Ankie nam zijn lul met twee handen vast en gaf er een klein likje over. Dylan schokte zichtbaar. Ankie lachte een beetje vals en zei: ‘Hij kan niet tegen pijpen. Als ik dat doe, spuit in binnen tien seconden als een geiser.’ Ik knielde ter hoogte van zijn lul, leunde naar voren zodat zijn harde lul in mijn decolleté lag. Met mijn bovenarmen drukte ik mijn dikke melkbussen strak tegen zijn pik en bewoon zachtjes op en neer. Ankie zat ernaast en keek gefascineerd hoe ik met haar vriendje Russisch neukte. Dylan lag zwaar te hijgen en onder me te kronkelen. Het duurde niet lang voordat een paar dikke stralen zaad tussen mijn tieten, op mijn hals en onder mijn kin terecht kwamen. Ik ging weer rechtop zitten en keek omlaag naar het resultaat. Toen gebeurde iets volkomen onverwachts: Ankie schoof naar me toe en begon ongevraagd de kwak van haar vriendje van me af te likken. Ik werd er beregeil van en toen ze klaar was trok ik haar tegen me aan voor een lang, diepe tongzoen.

‘Kom’, zei Ankie: ‘We gaan in onze tent verder.’ In de tent trokken we onze laatste kleren uit waarna Ankie en ik samen Dylan’s roede weer startklaar pijpten. ‘Mag ik je neuken’, vroeg Dylan mij? Ja, dat wilde ik maar al te graag. Mijn kutje tintelde en was spiegelglad gesmeerd. Terwijl ik over hem heen ging zitten, hield Ankie zijn lul vast hen leidde hem bij mijn naar binnen. Mijn neukgrotje was natuurlijk wat beter geoefend als dat van Ankie waardoor ik die dikke knots in één keer in me kon opnemen. Toen hij helemaal in me zat, was ik ook helemaal opgevuld en het deed zelfs een beetje pijn. Lekkere pijn en geile pijn. Ik bleef even bewegingsloos zitten terwijl mijn kutspieren onzichtbaar in die lekker dikke paal bleven knijpen. Ankie ging over Dylans hoofd zitten en drukte haar kleine gleufje in zijn mond. We bogen naar elkaar toe zodat we lekker konden tongen en ik de keiharde mini-tietjes van Ankie kon treiteren door ze te strelen, erin te knijpen, aan haar tepeltjes te trekken en er hard aan te zuigen. Onder mij bepaalde ik het neukritme terwijl Dylan zijn vriendinnetje uitlikte. Ze drukte haar klitje stevig tegen zijn tong aan en Dylan zoog af en toen hard haar schaamlipjes naar binnen. Ankie stond duidelijk op springen en kreunde alles bij elkaar. Ik zag haar verkrampen, ze rolde opzij van Dylan af en bleef wijdbeens liggen waarbij ze zichzelf ruw vingerend het laatste zetje gaf.

Ik stapte van Dylan af en strekte mijn hand uit naar Ankie. Ze pijpte hem voorzichtig. Ze nam zijn lul zo ver mogelijk in de mond waardoor ze soms moest kokhalzen. Dan weer hield ze de dikke paal met haar hand overeind en likte hem over de hele lengte. Smakkend slobberde ze al mijn kutgeil eraf. Ik hield het niet meer bij de gedachte hoe die meid lag te geilen op mijn kutsap. Daarna nam ze mijn plaats in om op hem te rijden. Ankie keek me aan: ‘Ik heb hem nog nooit gereden. Help je me even?’ Ik hield Dylan neukstaaf omhoog terwijl Ankie zich over hem heen liet zakken. Ik kon het niet laten om even met mijn hand tussen haar benen door haar gleufje te strijken. Een klein, strak maar nat kutje. Haar gezicht vertrok af en toe als het pijn deed, maar uiteindelijk zat hij er bijna helemaal in. Ze wipte een paar keer op en neer en spieste zich toen met een harde gil ‘Ik kooooooooom’ helemaal op hem. Dylan greep haar kontje beet en zijn kreunen en schokken verraadden dat hij een lading sperma in haar ranke lijfje pompte.

Bloot, dicht tegen elkaar zijn we in slaap gevallen. Gedurende de nacht werd ik opeens wakker van Dlyan’s harde lul die door mijn bilnaad wreef. Ik voelde de heerlijke sensatie van zijn neukvlees langs mijn kont. Na wat tegen hem aan getwerkt te hebben, draaide ik hem op zijn rug om hem te pijpen. Het klopte wat Ankie beweerde: in no time kwam hij klaar en loosde een flinke lading in mijn mond. Ik slikte alles door, kroop tegen hem aan en sliep weer verder. Totdat ik weer wakker werd van een klein handje tussen mijn benen en de mond van Ankie die aan mijn spenen zoog. ‘He, lekkertje’, fluisterde ik. Onze monden vonden elkaar in een innige tongzoen. ‘Je smaakt naar zaad’, giechelde Ankie. Ik voelde me een beetje betrapt omdat ik haar vriendje klaargepijpt had terwijl zij sliep. Dat dacht ik tenminste, want Ankie was wakker geworden van onze actie en had geil liggen worden van onze pijlgeluiden. ‘Ik wil je proeven…’, fluisterde ze. Ik draai op mijn rug en ze kroop tussen mijn benen. Mijn god, wat kon die meid likken. Ze zoog heerlijk aan mijn klitje, stak haar tong zo diep mogelijk in mijn vagina en likte af en toe stiekem aan mijn sterretje. Toen ik klaar kwam, voelde ik een golf sap uit me lopen alsof ik aan het pissen was. Maar het was echt puur meidengeil dat als een beek uit me liep. Ankie likte me helemaal uit, waarna ook wij in een onrustige slaap vielen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 16449 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

5 gedachten over “Een onverwacht trio”

Plaats een reactie