BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Diefje gepakt… en genomen 3 (slot)

Uitgerekend de jongen bij wie ik heb ingebroken volgt dezelfde studie als ik en ja hoor, hij herkende me meteen. Ik voel dat ik een crush op hem zou kunnen krijgen maar dan moet ik wel eerst voorkomen dat hij me gaat chanteren. En zo kwamen we in het safe-house van mijn pa de gangster terecht. Ik ga Michiel, want zo heet hij, dingen laten doen die hij niet never nooit terug wil zien op de social media. Zie dat maar als mijn ‘verzekeringspolis’.

Tjongejongejongens

Het is nu echt tijd voor het volgende hoofdstuk. Door weer even met m’n gun op zijn mooie stijve van mijn poesvocht glanzende pik te richten ontfutsel ik Michiel de code van zijn phone. Ik kijk in zijn WhatsApp hoe hij zijn vrienden berichtjes stuurt en in die stijl schrijf ik Daan en Thijs: ‘gasten, kheb boefje weer te pakken. Zin in n lolletje als laatst? Kom samen, kdoe maar één keer open.’ Tot slot schrijf ik het adres van hier en het duurt geloof ik géén vijf minuten als ik bericht heb dat ze al samen onderweg zijn. Als een half uurtje later de bel gaat heb ik me weer aangekleed, pak ik de afstandsbediening om de deur te openen en verstop me in een nis net naast de deur. Als ik hem open klik komen Daan en Thijs een beetje aarzelend naar binnen maar als ze de trap voor zich zien doen ze de deur dicht en lopen ze snel door.

Ik kom achter hen tevoorschijn, geef een harde mep op de deur zodat ze schrikken en als ze omkijken zien ze mij en mijn pistool. ‘Welkom jongens, loop maar door, Michiel wacht boven’, ondertussen met het pistool naar boven wijzend. Ik weet niet wat dat is met jongens, volgens mij hebben ze moeite om meiden met een pistool serieus te nemen. Als ik zie dat ze geen stap meer verzetten vuur ik voor de duidelijkheid een kogel af, over hun hoofden heen het trapgat in en ik hoor hoe die zich daar boven ergens in het zachtboard plafond boort. Dat helpt behoorlijk, ze stuiven ineens naar boven en als ik ze met wat commando’s ‘links’ en ‘rechts’ uiteindelijk in de kamer heb gekregen waar Michiel naakt met zijn paal nog redelijk fier in top vastgebonden op het bed ligt, blijven ze verschrikt staan.

‘Oké jongens, jullie zien wat er moet gebeuren, uitkleden maar.’ Weer diepe stilte, alleen Michiel maakt paniekerige geluiden achter mijn slipje, zijn ogen nog steeds verborgen achter een sjaaltje. Om hen aan te sporen schiet ik nog maar eens een kogel in de kist en dan hebben Daan en Thijs het begrepen, heel snel staan ze bloot voor me. Ook weer twee smakelijke hapjes, maar nu laat ik me niet meer afleiden van mijn missie. ‘Jongens, ik heb wat leuke opnamen van jullie nodig voor Insta en zo, zodra jullie me iets flikken gaan die viral’ en ik wijs voor de duidelijkheid even naar de twee camera’s die tegenover elkaar in twee hoeken aan het plafond zijn gemonteerd. ‘De beelden gaan rechtstreeks naar mijn accounts én als back-up de Cloud in, dus geen kunstjes ajb.’ Volgens mij begrijpen ze het, mooi.

Treintje spelen

Ik haal de blinddoek van Michiel zijn ogen af, die met verschrikte ogen de situatie in zich opneemt en tegelijk van alles achter mijn slipje mummelt. ‘Jongens, ik wil een blow job treintje van jullie zien maar denk erom dat er niemand klaar komt want dan krijg je met de zweep’ en ik laat ze een zwart exemplaar met meerdere vinnig dunne en geknoopte roedes zien. ‘Daan, hup op bed en zuig Michiel af. En ga zó liggen dan Thijs jou weer kan afzuigen.’ De jongens zien dit duidelijk niet erg zitten en ik had ook niet anders verwacht, maar door met de loop van mijn pistool even naar hun pikken te wijzen gebeuren er wonderen. Die pikken zijn allebei trouwens al aardig aan het zwellen dus zó erg vinden ze het geloof ik allemaal ook weer niet. Daan gaat op zijn zij liggen met zijn hoofd op Michiels buik en neemt zijn nog steeds behoorlijk harde pik voorzichtig in zijn mond. Daarna zoekt Thijs een plekje zodat hij op zijn beurt Daan zijn pik in zijn mond kan nemen en even later hoor ik ijverige zuigende geluiden.

Mooi, dit begint er op te lijken. Ik check voor de zekerheid even of de camera’s werken en of de beelden goed in mijn accounts terecht komen, alles werkt prima. Het is een ontzettend geil gezicht om die drie jongens zo met elkaar bezig te zien maar ik moet me niet te veel laten afleiden, ik twijfel er niet aan dat ze hun kans afwachten om mij te grazen te nemen. Nou, dat gaat dit keer mooi niet gebeuren. Na een minuut of vijf zie ik dat het enthousiasme om elkaar te pijpen behoorlijk toeneemt, vooral Michiel lijkt mij op springen te staan want zijn bekkenbewegingen worden steeds heftiger. Tijd voor change, ik wil niet dat een van die jongens nu al klaarkomt. Want wat ik wil is dat ze alle drie ervaren hoe het is om gepakt te worden en dat mag wel even duren. Michiel heb ik al aardig te grazen gehad en die is nog niet van me af, nu zijn eerst Daan en Thijs aan de beurt. En omdat ik vorige keer Thijs de grootste klootzak vond krijgt hij de beste beurt.

Diefje neemt terug

‘Jongens, genoeg, kom maar van het bed af. Thijs, kniel aan weerszijden van Michiel zijn heupen en neem dan zijn pik in je mond.’ Om mijn opdracht wat te benadrukken zwaai ik weer even met het pistool en Thijs doet ijverig wat ik zeg. In deze houding steken zijn billen verlokkelijk omhoog en ik kan het niet laten er even een paar tikken op te geven met de zweep. ‘Daan, jij knielt achter Thijs, zoek een plekje tussen Michiels benen en steekt je pik in Thijs zijn kont,’ en geef hem tegelijk een flesje olie aan. ‘Wrijf hier zijn gaatje maar mee in. Daan kan zijn oren niet geloven en doet niks, maar zoals steeds helpt het direct als ik even op zijn pik richt. Hij neemt zijn plaats in achter Thijs, wrijft zijn kontgaatje in en wurmt zijn pik een stukje naar binnen, het is duidelijk dat het moeizaam gaat. Thijs is duidelijk ook niet blij want hij vloekt benauwd met Michiel zijn pik in zijn mond. Om Daan te stimuleren geef ik ook hem een paar tikken op zijn billen en dan ineens boort hij zich all-over in het volgens mij maagdelijke kontje van Thijs, die van schrik Michiel zijn pik bijna compleet inslikt.

Nou ja, dit is dus wat ik wilde, weten die gasten ook hoe het voelt om iets tegen je zin te doen en het stiekem toch lekker te vinden. Want echt, ik zie hoe ze de smaak te pakken krijgen en vooral hoe Daan zich steeds enthousiaster in Thijs zijn lijf boort. Dat terwijl hij aan de voorzijde de pik van Michiel moet verduren omdat die zijn paal met wilde bekkenbewegingen heftig zo diep mogelijk in zijn mond stoot. En alsof die jongens het hebben afgesproken komen Daan en Michiel zo’n beetje tegelijk klaar en wordt Thijs van twee kanten volgespoten. Daan laat zich uitgeput over Thijs zijn rug zakken en als dank krijgt hij nog een paar tikken met mijn zweep. Dan zeg ik hem op zijn rug aan de andere kant van Michiel aan de rand van het bed te gaan liggen, met gestrekte armen en benen. Thijs goed in de gaten houdend zet ik vervolgens Daan net als Michiel aan zijn polsen en enkels vast, daar heb ik voorlopig geen last meer van

‘En Thijs, genoten?’ Thijs is nog maar net bekomen van de zaadshots, vooral die in zijn mond is hij nog steeds aan het wegwerken. ‘Wat ik nou zo sneu vind is dat jij nog volle ballen hebt, dus nu is het jouw beurt. Ga op je rug tussen Michiel en Daan liggen en pak met je handen de spijlen boven je vast.’ Thijs heeft tussen die jongens niet veel ruimte maar doet netjes wat ik vraag, vooral omdat mijn pistool nauwkeurig op zijn pik gericht blijft. Ik buig me over Michiel heen, klik Thijs zijn handen en dan ook zijn enkels vast en zo heb ik alle drie heren keurig en close tegen elkaar liggend voor me liggen, whow, geil gezicht. En wat een verschil met drie maanden geleden, van arrogantie is niks meer te merken.

Zaaien en oogsten

Dan kleed ik me ook uit, klim over Michiel naar Thijs, kniel aan weerszijden van zijn heupen waarbij ik mijn knieën tussen de drie jongens moet wurmen. Maar het lukt en langzaam laat ik me over de pik van Thijs heen zakken. Opnieuw wordt me duidelijk dat die gast een dikke en lange staaf heeft, wat vult die me lekker op. Jammer dat het zo’n klootzak is maar deze ene keer ga ik goed van hem genieten. Ik schuif me genietend zachtjes op en neer, zo dat steeds weer die staaf bijna uit me glipt, om hem daarna weer volledig in me te schuiven. Na een tijdje op deze manier Thijs te hebben geneukt neem ik Michiel zijn pik in mijn rechter- en die van Daan in mijn linkerhand en melk de jongens in mijn ritme mee, al snel heb ik twee stevige neukstaven in mijn hand en één diep in mijn buik.

Als Thijs met heupstoten begint tegen te bewegen bitch ik: ‘koest jij, dit is mijn feestje.’ Al snel voel ik hoe in mijn buik er van alles begint te roeren, ik verhoog mijn tempo en ik kan het al snel niet meer tegenhouden, met wat gilletjes kom ik klaar, ondertussen om beurten hardhandig de pikken van Michiel en Daan knedend. Ik voel dat Thijs ook gaat komen, klauter snel van hem af en bewerk hem verder met mijn hand. Heftig spuitend komt hij klaar en ik mik zo dat die klodders zaad om beurten op een van de jongens terecht komen. Daarna werk ik ook Daan en Michiel nog een keer naar een zaadlozing toe en uiteindelijk liggen de jongens alle drie met aardig wat kloddertjes zaad bedekt. Ik smeer ze uit over hun lijven en tevreden bekijk ik het resultaat op die mooie body’s, hoe ze zijn bedekt met hun eigen zaad.

Volgens mij hebben deze jongens het nu wel door wat de bedoeling is, maar toch, even checkcheck: ‘jongens, hebben jullie het begrepen? Wat doen we dus niet vanaf vandaag?’ Stilte. ‘Nou?’ en ik zwaai even met mijn pistool. ‘Jou niet aangeven?’ vraagt Daan wat twijfelend. ‘’Héél goed jongen. Want wat gebeurt er anders?’ ‘Nou kutwijf, da’s nou wel duidelijk toch? Dan zet je ons voor schut op internet’ gromt Thijs. ‘Goed zo jongen, maar niet zo’n praatjes hè?’ en liefdevol geef ik hem met de zweep een paar zachte tikjes op zijn pik. Nou is een zachte tik met een zweep op een pik natuurlijk al best wel snel een beetje pijnlijk dus Thijs krimpt ineen. ‘Wat zeg je nou tegen me, Thijsje?’ ‘Grrr’ klinkt het en dan, zachtjes ‘Sorry.’

Genoeg geteast. ‘Ik laat jullie nu een voor een gaan, eerst mag jij, Thijs.’ Terwijl ik hem goed onder schot houd maak ik zijn boeien los en draag hem dan op zich aan te kleden en te moven. ‘En denk erom Thijs, meteen wegwezen, ik zie met een camera wat er op straat gebeurt, ik wil je al na tien seconden niet meer zien. Dat heeft Thijs allemaal goed begrepen want hij gaat er als een haas vandoor. Na vijf minuten is het de beurt aan Daan die ook heel veel haast heeft. En dan is het weer zoals we begonnen, Michiel en ik samen. Ik ben nog steeds naakt en ga close tegen Michiel aan liggen. ‘Gezellig na al die drukte, zo saampjes, hè?’ Michiel gromt wat achter mijn slipje en dat moet er nu maar eens uit. Het eerste wat er dan uit komt is ‘kutwijf’. Ik glimlach maar eens en pak een glas water want zie wel dat die jongen dorst heeft. Daarna ga ik weer lekker tegen hem aanliggen, met mijn hoofd in het holletje van zijn oksel, mmm, ruikt lekker daar, zurig, kruidig, zoutig, zweterig, Michielerig.

Niet meer loslaten

Als ik zo een tijdje heb genoten pak ik de olie en giet er wat van op Michiel zijn buik. Ik blijf op mijn zij tegen hem aanliggen terwijl ik met mijn linkerhand relaxed de olie over zijn lijf uitwrijf. Door de combinatie van olie en zaad ontstaat er een ultrageil luchtje en ik zie dat ook Michiel dat oppikt, zijn paal komt alweer vanuit een zijwaarts rustmomentje met schokjes tot leven, zich zo steeds met enkele millimeters tegelijk richting zijn navel bewegend. Ik giet er wat extra olie op, neem de groeiende paal vol in mijn hand en kneed en masseer hem tot hij weer in volle glorie staat. Michiel kreunt wat en dan: ‘Emma, waarom heb je dit nou gedaan, je merkte toch al wel dat ik je leuk vind? Ik zal je echt niks aan doen hoor.’ ‘Hm, kan wel zijn Michiel maar hoe lang ken ik je nou? Ik had even een verzekeringspolis nodig, snap je?’ ‘ehm… ja, snap ik, maar weet wel dat ik eigenlijk al meteen verliefd op je werd.’ ‘Nou maatje, daar heb ik dan daar bij jou thuis weinig van gemerkt’ zeg ik en geef hem voor straf een paar tikken tegen zijn pik. ‘Maar ik vind jou ook leuk, ik besefte dat vanmorgen pas goed toen ik je weer zag. Zal ik je nu dan maar losmaken?’ ‘Graag’ antwoordt Michiel.

Ik klik zijn boeien los en voordat ik besef wat er gebeurt zijn de rollen omgedraaid, Michiel stort zich op me, smijt me op mijn rug op het bed en klikt eerst mijn polsen in spreidstand boven me vast en daarna mijn benen, ook zo ver mogelijk uit elkaar getrokken. Ik vloek en tier maar nu is het de beurt aan Michiel: ‘deze had je even tegoed boefje,’ en hij grijnst er gemeen bij. Hij pakt de olie en wrijft er mijn hele voorkantje mee in, kneedt lang, stevig en gemeen mijn tietjes, trekt de tepels er een paar keer bijna van af en richt zich daarna op mijn buik en kutje. Hij duwt zijn handen al knedend diep in mijn buik en legt ondertussen zijn duim op mijn klitje dat hij stevig aandrukt en dan weer loslaat, steeds weer push en los, push en los. En net als ik wat van de schrik bekomen ben zet Michiel zijn pik tegen de ingang van mijn kutje en met veel machtsvertoon ramt hij zich in één keer tot zijn ballen bij me naar binnen, ik voel hoe ze tegen mijn billen kletsen.

‘Zo boefje, had je nu nog praatjes?’ grijnst Michiel terwijl hij me hard neukt en op zijn armen steunend me lang en diep aankijkt. ‘Klootzak’ fluister ik maar dan neemt de lust het over, owh, dit is echt goor geil wat die jongen met me doet, weird zoals hij me onderwerpt! En ik zie straks wel weer of dit een spelletje is of dat hij écht wraak op me gaat nemen. Terwijl dat kort even door me heen gaat raast Michiel in me door, hij naait en paalt en beukt en ramt en boort en schroeft en mangelt zich in me alsof hij jaren van onthouding heeft in te halen, die jongen is bloedjegeil geworden. Ondertussen blijft hij terwijl hij me zo neukt maar op zijn armen steunen en me diep aankijken. En dan, ineens, laat hij zich op me vallen en kust me, niet zomaar een kus maar een tongzoen die me lang zal heugen. Zijn tong lijkt me mijn mond te verkrachten, zo dwingend gaat hij op zoek naar alles wat daar te vinden is, met als ultiem plezier een huge rondedans van onze gezamenlijke tongen. Ik wist niet dat ik nóg geiler en wellustiger kon worden.

Omdat we allebei al enkele keren zijn klaargekomen duurt dit feestje lang, ik heb me nog nooit zó lekker in mijn lijf gevoeld. In mijn buik woedt ondertussen een of andere oorlog, het lijkt of daar allerlei bliksemschichten doorheen schieten die daarbinnen ieder talloze razende vuurbolletjes voortbrengen. En net als ik denk dat ik gek word van verlangen kom ik klaar, al die bolletjes beginnen in mijn buik en kutje een vuurwerk dat ik nog nooit heb meegemaakt, met een geweldige kracht word ik het heelal ingeschoten, zo lijkt het. Michiel pikt het op en terwijl mijn lijf nog uitraast voel ik hoe hij me volschiet met zijn zaad en ik verwelkom het van harte, het zalft en smeert en verkoelt en koestert me daarbinnen.

Michiel neukt me nog een heel tijdje met kleine beweginkjes na terwijl onze lijven nauw met elkaar verbonden zijn. Dan steunt hij weer op zijn armen, kijkt me opnieuw lang aan en zegt: ‘Hey boefje, Emma, liefje, ik heb mijn soulmaatje gevonden, denk ik.’ Ik wist het eigenlijk al wel maar toch, ter plekke besef ik dat ik razend verliefd ben op die jongen. ‘Please Michiel, maak me los, ik wil knuffelen.’ En dat doet hij en als ik mijn armen en benen weer kan bewegen klamp ik me met alles wat ik heb aan hem vast, ik sla mijn armen en benen als een aapje om hem heen, ik plet die jongen tegen mijn lijf en laat hem nooit meer los….

Ik hoop dat je van dit verhaal hebt genoten, laat het me ajb weten!
Liefs, Zara

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Zara

Hi, fijn dat je mijn verhalen leest, ik hoop dat je ze leuk vindt.
En jouw reactie is altijd welkom!
Liefs. Zara

Dit verhaal is 8510 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Diefje gepakt… en genomen 3 (slot)”

Plaats een reactie