BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Pieter de man die me zoveel plezier gaf

Op mijn 37e loop ik thuis als een sloofje vind ik zelf, verzorg het eten voor mijn 58 jarige man en dochter van 18 en zoon van 15, het huis schoonmaken en opruimen doet een werkster voor me omdat ik daar niet aan toe kom.

Ik ben Karin een vol slanke dame die van buitenlucht houd van de natuur geniet en vroeger ook van een flinke doorsmeerbeurt.
Dat doorsmeren gebeurt net zo vaak als de auto zo eens in het jaar en als ik geluk heb twee maal maar dan altijd op vakantie met hij een flinke slok op om haast klaar te komen al bij de gedachten me een sneer te gaan geven.

Het leven thuis is gewoon kut, mijn kleine meid neukt tegen de muren op naast onze kamer en hoor haar en hem kreunen, mijn man slaapt snurkt steeds meer harder en langer, om nog een beetje te voelen dat ik ook nog ergens gevoel heb druk ik maar weer eens een vibrator tegen mijn klit en een dildo in mijn soppende kut om naast mijn snurkende man zachtjes schokkend klaar te komen.

Ik werk in de natuur voor Staatsbosbeheer, loop elke dag in het groen rond en rijd in een groene Jimmy zo’n onwijs leuke Suzuki waar je echt overal mee komt, ik loop voornamelijk in vier wat kleinere bos percelen waar ik samen met Hendrik mijn leermeester het beheer van hebben.

Elke ochtend overleg in het bezoekerscentrum van het natura 2000 gebied en dan rijden we onze haast vaste routes voor controle.
Nou is er sinds vier maanden en nieuwe boswachter bij gekomen, Pieter, een 42 jarige leraar van mijn school waar ik de opleiding Bos en Natuurbeheer gevolgd heb en vond het toen al een kanjer.
Als hij die maandag dat hij begint bij ons als eerste aanwezig is moet ik hem zoenen twee op elke wang 1 en dan de laatste dik vol op zijn mond en even vasthouden en zeg hem hoe blij ik ben dat ik hem weer zie.

Hij gaat vast op de Veluwe zitten een gebied waar hij veel van weet omdat hij niet ver van het bezoekerscentrum geboren is en nog steeds in de buurt woont.
Onze kinderen kennen elkaar oppervlakkig omdat ze op de zelfde school zitten maar contact hebben ze niet echt.
Als ik mijn man voorstel om eens bij ze op visite te gaan wil die niet hij vind Pieter een alles weter geloofd niemand en loopt rond alsof hij de decaan was.

Elke ochtend kruipen we naast elkaar kletsen wat horen het verhaal aan welke prioriteiten er zijn en dan gaan we elk onze kant op.
Het is half juli als Pieter aangeeft vanavond eens te gaan kijken of er al wat bronstige reeën zijn, klets daar even met hem over en hij zal aangeven als hij wat weet en ziet moet ik maar eens mee, graag denk ik met jou wil ik wel de wildernis in.

Een week later tikt hij me aan, heb je vanavond tijd weet een mooi groepje bronstige reeen, zeven uur vraag ik en spreken een verzamelplek af.
Thuis vertel ik dat het laat gaat worden moeten onderzoek doen en niemand lijkt te luisteren niemand vraagt wat voor onderzoek dus na wat schoons aangedaan te hebben ga ik.
Kwartier te vroeg sta ik op de afgesproken parkeerplaats en Pieter is er ook al, voor mijn gevoel zweef ik naar hem toe kus hem vol op de mond naast zijn auto om dan snel in te stappen, hij rijd een wat groter model dus wat meer ruimte en meer luxe.

We rijden het bosgebied in over onverharde wegen om lekker rustig een en weer te schommelen.
Geniet alleen al van zijn rustige manier van praten iets waar ik op school al warm van werd zo ook nu. Hij stopt aan de rand van het bos, voor ons een ruim heideveld met een vijfhonderd meter verderop weer bos, hier zag ik de laatste twee dagen flinke activiteiten om dan een bak thee voor me in te schenken.
Kletsen gezellig over van alles als het eerste koppeltje het bos uit komt, het mannetje vecht wat met andere mannetjes maar tot een dekking komt het vanavond niet en gaan ik met een drijfnat slipje terug richting huis, morgen weer eens proberen vraagt hij en met een graag tot morgen rijd ik snel naar huis.

Thuis is het donker alles ligt al in bed, douche me spoel mijn kut goed schoon zelfs mijn lippen plakken aan elkaar, in bed denk ik alleen maar aan Pieter om met een hand in mijn pyjama broek in slaap te vallen.
De wekker loopt veel te vroeg af en tref mijn kinderen beneden aan tafel, onderzoek geslaagd vraag mijn meisje, nee wel reeen gezien maar niet waarvoor we kwamen.
Heel interessant zegt mijn zoon die een halve plak brood in zijn mond propt en nog net te horen is dat hij gaat. Mam het is toch de bronstijd voor die dieren ga jij kijken hoe ze het doen, dat heb ik onderhand vaak genoeg gezien maar we kijken welke bok de echte leider is, ja ja en met wie doe je dat dan vraagt ze heel speciaal. Noem drie van mijn collega’s namen maar niet die van Pieter, dat past toch allemaal niet in jouw gebakje, Ineke zat bij mij in en hielden het veld van links in de gaten de mannen van rechts.

Zij gaat weg en sta net op het punt weg te gaan als mijn man beneden komt, moet dat elke ochtend met zoveel lawaai moppert hij dus kus hem en weg ben ik, tijdens het overleg zit ik weer naast Pieter die nu met zijn been tegen mijn been aan drukt en ik het toelaat.

Tien uur een berichtje van hem dat hij het gezellig vond gisteravond, ik ook stuur ik terug jammer genoeg niet echt gezien waar we voor kwamen, vanavond nieuwe poging vraagt hij waarop ik aangeef half acht moet even thuis zijn om een duimpje terug te krijgen.

Half acht kom ik aan parkeer mijn auto naast die van Pieter die in de auto blijft zitten om na een gezellige welkom en geen kusje weg te rijden.
Er was een spion op de parking geeft hij aan dus vandaag geen hartelijk welkom, trek mijn lipje omlaag en zeg wil ik wel vergoed krijgen straks, hij kijkt me aan trekt een glimlach op zijn gezegd en elk graag.
Aangekomen op de zelfde plek als gister lopen de reeën er al, het is heerlijk weer niet zo fris als gisteren dus uit de auto stoeltjes naast elkaar en kijken maar, nou prettig welkom zeg ik hem lachend aankijkend. Dit is zo verkeerd ben getrouwd heb twee kindjes en ben heftig aan het zoenen met Pieter. Mijn hand streelt langs zijn gezicht vreet hem haast op en kan niet wachten om meer liefde te ontvangen. We zijn helemaal verzonken in een heerlijk zoen zoals ik die al jaren niet meer gehad heb met de man waar ik 6 jaar geleden elke keer een natte doos van kreeg.

Verdomme mijn telefoon gaat, mam wil je snel thuis komen pap voelt zich niet goed praat raar en zit maar wat voor zich uit te staren, bel 112 roep ik kom er aan.
Kijk Pieter aan en die snapt het stoelen in de auto en een half uur later meld ik me bij mijn man in het ziekenhuis. Mijn angst is waarheid een herseninfarct, mompelt wat kijkt me wel recht aan maar zijn mond hangt scheef omlaag, oh nee gaat er door me heen en zie in gedachten al een man heel slecht lopen achter een rollator of met een stok.

Na drie weken loop hij weer haast normaal rond, praat gelukkig weer nu nog wat lijziger als dat hij al deed, verder is hij er redelijk goed bij langs gekomen. Het enige wat wel erger is geworden het onwijs hard snurken daar klagen nu zelfs de kinderen over.
Een gedeelte van de garage verbouwen we hoeft hij de trap niet meer op waar hij ook problemen mee heeft en kan voor het vaderland weg snurken.

We zijn inmiddels een jaar verder als de bronst er weer aankomt, heb met Pieter best goed contact gehouden ondanks dat ik een tijdje door de situatie uit de running ben geweest net als hij, maatje moeten we niet eens de bronst bekijken van de edelherten het gebrul van die beesten aanhoren vraag ik hem.

Durfde het niet meer te vragen zegt hij eerlijk beetje geschrokken van de vorige keer.
Kijk hem aan en voel iets uit me wegvloeien, ik had zo gehoopt op weer een lekkere vrijpartij die van mijn nu verder mag gaan dan een kusje, het is eind augustus als ik het hem vraag dus nog net op tijd.

Krijg een aantal dagen later een vraagje of ik volgende week woensdag kan, kan altijd maak gewoon tijd, half acht stuurt hij wat ik met een duim beantwoord. Vijf uur een berichtje met een nieuwe ontmoetingsplek, moet goed zoeken maar vind de plek eindelijk halverwege een zandpad waar normale auto’s niet mogen komen.

Hij staat naast de auto het is heerlijk weer om hem in zijn groene werkbroek te zien en een mouwloos zwart shirtje. Ik heb eveneens mijn groene werkbroek aan de zware bijpassende schoenen maar om mijn middel alleen een camouflage hemdje met smalle bandjes en bewust geen bh.

Loop naar hem toe hij naar mij om elkaar in de armen te vallen en gelijk een eind weg zoenen. Na een tijdje vraagt hij of die welkom beter was dan de laatste, heb je nadien goed gemaakt lach ik, stappen dan in zijn auto om door te rijden tot we aangekomen zijn op een plek waar we kans hebben. Kleed of stoeltjes vraagt hij om in zijn kofferbak de stoeltjes van vorig jaar nog te hebben en een groot groen Plate waar ik voor kies.

We zakken er op neer de thee uit de thermoskan smaakt goed en de koekjes die hij bij zich heeft bitterzoet. Kijken door onze verrekijkers wat rond maar meer dan wat ver weg zien we niet maar hoeft ook niet voor mij ben al blij om bij hem te zitten.
We kletsen over thuis en hoor dat zijn vrouw volgens hem vreemd gaat, thuis hebben ze helemaal geen seks meer en een kusje meer kan er niet meer af en ze is nu de jongste uit huis is ineens gaan sporten.

Het is een tijdje stil we kijken rond om een groepje edelherten aan te zien komen grazen, de bokken draaien en vechten een eind weg maar het echte gebrul blijft nog even uit, we nemen nog een bakje thee kijken elkaar aan als we hem beide op hebben, dan zakken we in elkaars armen en rollen we languit op het Plate.

Een heerlijke lange uren durende vrijpartij volgt, mijn hand zoekt wat hij in zij broek heeft om dan al snel een harde fallus te voelen, zijn hand gaat gelukkig ook op zoek uit en streelt en kneed mijn borst. Het gaat dan ineens heel snel, heb zijn broek los hij die van mij om niet veel later elk onze broeken omlaag te doen, hij heeft een keurige donker blauwe Bjorn Borg boxer aan.
Ik heb een zwart stringetje G string aan die net mijn doosje verbergt, zijn hand schiet naar binnen streelt mijn strakke lipjes en voel een vinger ertussen glijden, ben zo glad als een paling volgens mijn lekt mijn kut al.

Gaat allemaal zo snel omdat ik haast gelijk zijn slip omlaag doe en zijn staalharde pik me toelacht, heb mijn man vroeger wel eens wat gepijpt maar nu duik ik omlaag en sluit mijn lippen rond zijn eikel, hij draait me bij doet mijn string aan de kant en zuigt zijn lippen vast op die van mij.

Hij beft en vingert me iets wat ik al jaren niet meegemaakt heb en kom gelijk nadat ik zijn sperma doorslik ook heerlijk wild schokkend op zijn mond en vingers klaar.
We liggen in elkaars armen van de rust te genieten als we ineens een geweldig gebrul kort van ons horen. We kijken op en nog geen tien meter van ons vandaan staat een bok wild te brullen en die pik van hem helemaal uitgeschoven op en neer te slaan. Allemachtig wat een lange zeg ik, je zal maar zo’n monster hebben vind dan maar eens een geschikt kandidaat, wijs naar een koppeltje hindes en hij begint te lachen daarvan de bok schrikt en gelijk op ons aan rent. We zijn te klein zo liggend in elkaars armen dus op een meter bij ons langs loopt hij het bos achter ons in.

Nog een kusje om ons dan aan te kleden en terug rijden richting huis.
Thuis duik in mijn nest in slaap gelijk en droom dat Pieter me helemaal van onder tot boven uitwoont om de volgende ochtend drijfnat wakker te worden. Mijn slipje die ik aanheb zit vastgeplakt aan mijn lippen en blijft hangen als ik hem uit probeer te trekken. Met slip onder de douche en dan gaat hij los en spoel me even lekker fris om na een boeteham en mijn man een kus gegeven te hebben aan het werk ga.
Zit weer naast Pieter de onder de tafel een hand op mijn been legt en heel zachtjes aangeeft dat het leuk was gisteravond of het voor herhaling vatbaar is. Geef hem een knipoog en mag de dag verder met een stage loper een jonge man van twintig van haast twee meter groot.

Hij vraagt al snel of we nog een parend stelletje ergens kunnen treffen lijkt me zo leuk die te betrappen. Viespeuk denk ik jij hebt nog nooit seks gehad dat is me gelijk duidelijk, loop nu zes jaar hier rond en heb nog nooit een stel aangetroffen zoals jij hoopt zeg ik daarvoor moet je naar een parenclub. Zeg je wel goed moet je eens naar het bankje bij de uitkijktoren gaan daar liggen ze de hele dag te wippen.
Nou ben benieuwd zeg ik dus wijk van mijn vaste route af en rijd naar het bankje waar twee ouwe mensen een kopje koffie drinken. Stappen uit groet ze en geef hem aan dat hij even naar condooms mag kijken in de vuilnisbak waarvoor vraagt hij. Om te weten hoe vol hij zit zeg ik en geef hem een lege nieuwe zak die hij er inzag doen en ik ga bij Hans en Grietje zitten kletsen.

Nadien rijd ik bij alle vuilnisbakken langs laat hem ze allemaal leeghalen en dump het nadien bij ons terrein in de container zonder dat ik iets gedaan heb vandaag. De dag erna een andere route weer prullenbakken leeghalen wat helemaal mijn werk niet is maar wel vaak doen als ze vol zijn tegen zwerfafval.
Na een week meld hij zich ziek en mijn chef kwam horen waarom hij al die vuilnisbakken leeg moest maken. Als ik uitleg dat hij alleen boswachter wilde worden om parende paartjes te betrappen en mensen te beukten met loslopende honden dat ik zal hem ander werk laten zien wat belangrijker is. Gelukkig krijg een schouderklopje met de opmerking hoop niet dat jij me ooit betrapt en krijg dan een knipoog.

Die middag een berichtje van Pieter of ik vanavond wild wil kijken, nou wil rustig naar wild kijken stuur ik hem toe, half acht stuur ik en krijg een duimpje.
Thuis heeft mijn man het eten al klaar, het is opgewarmd van gisteren maar zo hebben we het afgesproken, aan tafel wordt er geen woord gewisseld, als we het op hebben hoor ik hem brommen dat hij naar dagopvang heeft gekeken.
Top geef ik aan kusje en weg ben ik om weer naar het afgelegen stukje bos te gaan waar we elkaar treffen. We staan eerst een hele tijd aan elkaar geplakt onze handen leven zich uit om naast de auto na een kwartier beide poedelnaakt te staan.
Zijn pik drukt tegen mijn kutje aan om dan een voet op de bumper te zetten en ik hem zo toegang geef, heerlijk weer eens een harde echte pik in me nou is een dildo of vibrator ook alweer maanden geleden, heerlijk die warme pik in me zijn handen op mijn borsten en onze tongen die vechten om wie het sterkst is.
Voel hem lekker diep in me klaarkomen het is alsof ik voor het eerst een inwendige douche krijg zo lekker geniet hier echt van.
Hij zakt uit me kussen nog een tijdje en vraag dan of we wild zullen gaan kijken. We kleden ons aan rijden naar de plek waar we de meeste kans hebben maar al na een kwartier lig ik weer met een pik in mijn mond en een mond zuigend aan die harde klit van me.
Twee vingers diep in me roerend om dan ineens iets tegen mijn anus te voelen maar drukt niet door dus laat hem zijn pleziertje hebben.

Nou heb ik ooit wel eens anale seks gehad maar toen was ik zestien of zo toen kon en durfde ik nog alles en rekte alles nog makkelijk mee. Zuig die pik lekker helemaal in me komt niet zover dat hij mijn keel in zou gaan schat die pik een centimeter of 17 dus mooi formaat.
Zijn tong speelt zo lekker met mijn klitje na zachte likjes een stevig likje en dan weer even aan mijn knopje zuigen onwijs geil wordt ik. Als ik dan weer iets tegen mijn kontje voel drukken zeg ik doe maar kom maar. Dan gaat de vinger weg en denk even waarom je was zo lekker bezig, tel later is hij er weer om dan haast als een kogel naar binnen te glijden, voor ik kan aan knijpen of reageren zit die hele wat achteraf zijn pink is in me. Ja lekker roep ik en dan spat mijn lichaam uit elkaar, van alle kanten worden mijn spieren aangetrokken, ontspannen zich en weer trekken ze aan zoals ik het nog nooit meegemaakt heb.
Volgens mij het beste orgasme tot dan toe kreun steun hijg puf wat is dit klaarkomen, Pieter doet even niks tot ik weer ontspan, dan zuigt hij ineens mijn klit tot aan zijn strot in hem en kom ik gelijk weer zo hard klaar dat ik voel hoe mijn kut leegloopt.

Hij trekt zijn pik uit mijn mond draait me snel om zet me op mijn knieën en boord die pik van hem mijn anus in. Wild rijd hij tegen me op vind het lekker streel mezelf om als hij zo diep mogelijk in me zit de sperma mijn darm in de voelen schieten en gelijk weer klaarkom.

We liggen een tijd naast elkaar af en toe zoenen we even om na een tijd ons aan te kleden en we huiswaarts gaan na elkaar de complimenten te hebben gegeven van hoe lekker dit was.
Thuis spring ik onder de douche gelijk mijn nest in en bedenk me dan hoe oneerlijk dit is ten opzichte van mijn man.
Een week later zit ik op een ochtend weer naast Pieter, er is een plek waar jongeren verzamelen met muziek of we daar wat aan willen doen, ik mag met een wat ouder collega in de auto die gelijk begint met volgens mij heb jij en Pieter wat. Niet anders dan oude vriendschap en de liefde voor grootwild, laat me duidelijk zijn wil geen gedonder op het werk zegt hij zonder me aan te kijken, aangekomen op de plek van bestemming is mijn dochter er ook bij net als Pieter zijn oudste zoon.
Alle ID kaarten genoteerd en weggestuurd met een waarschuwing, kijk wel een betje verbaasd dat mijn dochter er ook bij was omdat die dit soort dingen eigenlijk niet doet, de dag sluiten we af met een bakje in de kantine en krijgen te horen dat we onze kinderen wat moeten opvoeden.

Zie Pieter de volgende twee dagen niet tot hij zaterdagochtend me een berichtje stuurt of ik vanavond zin heb groot wild t bekijken.
Stem gelijk in zaterdagavond zit mijn man de hele avond naar voetbal te kijken overigens haast de hele week maar dat terzijde en spreken op de afgelegen plek weer af om zeven uur.

We zijn beide aan de vroege kant en gelijk springen we lekaar weer maar houden het nu bij wat zoenen om dan naar een andere plek te rijden een collega is daar met een groep dus we mogen wel kijken maar verder niks en daar komen we beide niet voor.

Hij heeft een leuk plekje gevonden waar we zeker geen edelherten gaan zien maar wat zal wil ongeremde seks met hem en hij met mij.
Op zijn Plate duiken we in elkaars armen, handen flitsen over elkaars lichamen en duurt maar even of we zijn beide naakt, standje 69 is hij favoriet van omdat ik op hem lig pik in mijn mond en zijn mond op mijn kut.
Duurt nog geen tien minuten of krijg mijn mond volgespoten, een wijntje heeft hij nu bij zich en dan duikt hij weer tussen mijn benen om mijn klit heerlijk te verwennen, twee vingers in mijn doos en een vinger heerlijk diep in mijn kontje nu wel gesmeerd wat wel prettig is.
Duurt langer dan ik ad verwacht maar kom met een gil klaar en dat is me toch een eind lekker klaarkomen helemaal dat hij gewoon doorgaat met beffen.
Nu drie maal achter elkaar een top orgasme gehad te hebben gekregen doen wel even wat aan omdat het toch wat frisser is geworden.
Weer een wijntje stukje kaas hij heeft echt aan alles gedacht, na een tijde wat heel gezellig kletsen in elkaars armen zakken we toch weer op de grond, mijn benen gaan uit elkaar en Pieter kruipt op me om die heerlijke pik van hem in me te drukken.

Omdat we beide al klaargekomen zijn houd hij het nu langer vol, zuigt zich vast op mijn tepels als die pik heerlijk diep gaat, kneed zijn billen en probeer hem nog dieper in me te krijgen.
Pak me van achter standje doggy vraag ik, draai me om zit op mijn knieën en die pik van hem gaat wel lekker snel naar binnen, hoor mijn kut soppen voel mijn kut lekken wat is dit lekker.
Streel een beetje moeilijk mijn eigen klitje om het genot nog hoger te krijgen, steek je duim in mijn hol vraag ik mag je straks daar neuken, met een zware kreun glijd die duim van hem naar binnen rekt me heerlijk op en hang tegen een orgasme aan die niet doorzet.
Neuk me in mijn hol vraag ik wil klaarkomen als jij klaar komt, zijn pik gaat uit me voel hem tegen mijn hol gezet worden en probeer maximaal te ontspannen en gelukkig glijd hij er redelijk makkelijk in, hij neukt me zo lekker streel zelf zo lekker die klit van me die aanvoelt als een tuinboon nu.

Hij heeft me stevig bij mijn heupen vast hoor hem zeggen dat dit het lekkerste kontje is waar hij ooit Inn gezeten heeft om dan zijn sperma diep in me te voelen komen.
Sla zelf even best hard tegen mijn. Klit om dan ook heftig schokkend en kreunend klaar te komen.
Zak na een tijdje met zijn pik nog steeds in mijn kont op de grond, hij weet nog een keer zijn pik lekker diep te drukken om hem er dan uit te halen en gelijk mijn kut in ramt, stuiter van die actie die ik niet aan heb zie komen en gelijk neukt hij me snel nog even en weer kom ik klaar om hem dan uit me te voelen gaan.
Rollen op onze zij kussen even kleden ons snel aan na me schoon gemaakt te hebben omdat het nu echt koud begint te worden.

Nemen nog twee wijntje kletsen nog een tijd gezellig om pas tegen twaalf uur in mijn auto te stappen na nog even bij hem gezeten te hebben en hij me bedankt voor het plezier wat we gehad hebben.
Na nog een paar zoenen duik ik thuis het bed in om pas tegen de middag uit bed te komen.
Mijn man zit beneden samen met mijn dochter met beide het gezicht op oorlog, mijn man zit met tranen in de ogen en mijn dochter kijkt me haast dood, wat zijn de problemen vraag ik nog van niks wetend.
Mijn dochter laat me haar telefoon zien om mij en Pieter in standje Doggy te zien, of hij me anaal neemt of niet is niet duidelijk maar wat wel duidelijk is dat wij het zijn, hoe kom je daar aan vraag ik snel en zou het knel ontkennen maar we zin beide duidelijk herkenbaar.

Van Pieter zijn zoon moest zijn vader volgens zijn moeder vermoedde al dat hij vreemd ging.
De tranen spatten uit mijn ogen ik ben betrapt en heb verschrikkelijk overspel gespeeld. Probeer het uit te leggen maar het is niet uit te leggen weet het niet wat moet ik gaat er door me heen.

Snap dat je seks wil maar had het eerlijk verteld dat je het bij een ander kreeg dan had ik het begrepen maar je loog dat je wild ging kijken dat vind ik het ergste. Die dag hoop ik nooit meer mee te maken helemaal als ik hoor dat Pieter zijn biezen heeft gepakt en met de trein vertrokken is naar weet ik waar.

Pieter heb ik niet weer gezien, zijn vijf jaar verder denk nog regelmatig aan die beurten die hij me gegeven heeft, werk nu bij de thuishulp en thuis ben ik mantelzorger. Vinger me gebruik haast dagelijks mijn dildo of/en vibrator en droom van dingen die ik mijn man beloofd heb niet meer te doen.

Groetjes Karin

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 14817 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Pieter de man die me zoveel plezier gaf”

  1. Ok, het was wat moeilijker leesbaar af en toe. Maar de inhoud was helder, begrijpelijk en herkenbaar.
    En best wel heet en geil.
    Sterkte meisje< want het zal niet altijd meevallen. (ook dat is herkenbaar)

Plaats een reactie