BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Het Rockidool (4)

GRIETJES PESTEN

Niet te begrijpen hoe die Dutch girlz’n boyz uit hun dak kunnen gaan, dit tweede concert in Amsterdam is nog meer hyper dan dat van gisteren. De sfeer in deze tent voelt als een hogedrukpan die ieder moment kan ontploffen, al die kids gaan er compleet voor. Kom mij nooit meer aan met dat noordelingen afstandelijk zijn, echt, ze zijn hier gekker dan bij onze concerten in Paris en Barcelona.

Opfokken

Vanavond heb ik weer eens m’n rooie kilt aan gedaan, zo’n schotse rok die tot op mijn knieën hangt, met aan de riem zo’n tasje met een flos dat voor mijn kruis bungelt. Altijd is het weer spannend of ik er iets onder draag, voor iedereen is dat duidelijk een vraag, een kwestie die ik op het podium goed uitbuit. Eronder draag ik m’n kistjes en verder heb ik een zwarte bloes aan die ik met een paar knoopjes heb dicht gedaan. Een rode bandana is de finishing touch en als we opkomen voel ik meteen de opwinding bij al die chickys, het smoezen over mijn wel of niet aanwezige underwear komt in no time op gang.

Geen idee wat dat is hier, deze mensen hebben zó’n zin in een feestje, als band kunnen we niet anders dan helemaal uit ons dak gaan. We starten de set met vijf up-tempo nummers, we raggen door tot iedereen helemaal gek is en de damp er vanaf slaat. Wat me extra opfokt is dat mijn beauty van een zusje zowat onder mijn neus is neergestreken. Ze kon in de coulissen blijven maar ze wilde persé de zaal in en om een beetje voor haar veiligheid te zorgen heb ik een roadie meegestuurd. Ze heeft zich zo’n beetje hetzelfde uitgedost als ik door ook een bandana om haar koppie te doen. Omdat we dezelfde roodbruine haarkleur hebben en ze ook nog eens zowat even lang zijn, tot ver op onze rug, ziet iedereen die een beetje oplet al gauw dat ze m’n zusje is.

Heel raar maar Laury heeft nog nooit een concert van ons bijgewoond, ze is nog niet zo lang zestien en van meneer en mevrouw Eastman, Eaze zijn onze ouders en onze voogden, moest ze tot dat moment wachten. Maar toen gingen we dus op deze Europese tournee en kwam het er ook niet van, daarom is het wel extra leuk dat ze nu hier is en de kans heeft er eens bij te zijn. Normaal ben ik behoorlijk bezig om oogcontact te maken met allerlei chickies, maar vandaag schiet iedere keer ’t koppie van Laury hier pal voor me in beeld en als ik dan onze eerste ballad zing richt ik me helemaal op haar. Ik zie hoe ze geniet en onwijs hoe fijn ik dat vind.

Dan is het tijd om de meiden op te fokken, in de nummers na de ballad ren ik over het podium, doe af en toe een radslag, knoop mijn bloesje los dat even later ook nog eens uit gaat, nou ja, ik fok ze dus compleet op. Maar wat ik ook doe, ik zorg er voor dat ze net niet te zien krijgen of ik nou wel of niet iets onder m’n kilt draag. Het effect is weird, ik kan gewoon vóelen hoe alle grietjes veranderen in een soort van oestrogeenbommetjes, de hormonen gieren in het rond. Uiteindelijk, tijdens ‘Bashing the basements’ verlos ik ze allemaal uit hun lijden en maak ik langzaam de gesp los van de riem die de hele boel bij elkaar houdt. Als ik uiteindelijk al rennend en zingend mijn kilt helemaal uit doe hoor en zie ik een soort zucht van…. nou ja, wat is het. Opluchting? Teleurstelling? Ik heb mijn witte fleeceshorts aan en met een brede grijns, ook bedoeld voor m’n zusje die me met open mond staat te bekijken, rond ik het nummer af.

Zusje

Morgen hebben we een dagje vrij, de dag daarna vertrekken we naar Stockholm. Als we ons na het concert verzamelen in mijn kleedkamer is goed te voelen dat we alle vijf bevrijd zijn van een last, het is toch altijd spannend of het een tof concert wordt. En echt, het was super gewoon, we hebben de hele tent afgebroken. Terwijl we nog opgewonden en om onze eerste dorst te lessen een biertje drinken komt Laury binnen en zonder iets te zeggen stort ze zich tegen mijn nog bezwete lijf aan, knuffelt me en zegt dan, als ze naar me opkijkt ‘ohw Fynn, dat jíj dat was. Ik kon gewoon niet geloven dat jij m’n broer bent. En jullie allemaal, whow, ik ben helemaal over de zeik van jullie optreden!’ De jongens en ik lachen hartelijk, we hebben er weer een fan bij.

‘En weten jullie wel dat de gang helemaal vol staat met meiden? Wat willen die?’ vraagt laury, wel een tikje onnozel eigenlijk. ‘Wat denk jij, zusje? Zouden ze daar voor een handtekeningetje staan of zo?’ vraag ik een tikje spottend. Laury begrijpt het ineens en verschiet van kleur, ze produceert een prachtig roze gezichtje. ‘Maar vrees niet zusje, jij en ik gaan keurig saampjes naar het hotel, dan kunnen de jongens hier nog even lol maken.’ Ik trek ’n broek en een jackje aan, frot m’n haren met een bandje in een knot, geef de jongens een hug en met Laury achter me aan en een roadie voorop banen we ons een weg door ‘de gretige grietjes’.

Als we eenmaal samen op mijn kamer zijn douche ik me snel en duik dan met ’n boxer aan m’n bed in. Laury volgt mijn voorbeeld, fris gewassen en met een nachthemdje aan komt ze uit de badkamer en even later liggen we netjes als een getrouwd stel naast elkaar in mijn grote bed, tv te kijken. Op een gegeven moment kruipt Laury tegen me aan en zegt dan liefjes ‘baal je nou niet dat je dat feestje moet missen?’ Ik kijk haar eens goed aan, hoe bedoelt ze dit nou? ‘Valt wel mee hoor, zusje, aan meiden geen gebrek deze tour. Ik vind het fijner om nou hier met jou te zijn.’ Met een tevreden zuchtje kruipt Laury nog iets steviger tegen me aan, maar daar moet ze toch wel een beetje mee uitkijken. Ze is een mooi meisje en mijn testosteronspiegel is nog niet bepaald tot rust gekomen…

Ik slaap bijna als ik op een gegeven moment voel hoe Laury met haar hand over mijn buik en borst kriebelt. ‘Wat doe je nou?’ vraag ik haar, al een beetje suffig van de slaap. Dan, zachtjes: ‘begrijp jij wel Fynn, dat ik naast een beroemde popster lig. Zo’n kans moet ik eigenlijk niet voorbij laten gaan, toch?’ Het duurt even voor het kwartje valt, ‘hou jij eens op zeg, ik ben je broer hoor.’ Stilte, en dan als ik wat gesnik hoor, trek ik Laury tegen me aan: ‘wat is er nou?’ ‘Ik heb ’t nog nooit gedaan Fynn. Mag ’t niet met jou?’ Ik ben zowat in shock en denk even goed na over m’n antwoord.

‘Weet je Laury, allereerst, je bent m’n zusje en dat kan dus niet. Ik zou dan ook het vertrouwen van meneer en mevrouw Eastman in mij echt kapot maken. Maar weet je wat nóg belangrijker is, ik ben voor jou niet het goede voorbeeld. Er is teveel met mij gebeurd, ik ga niet goed met meisjes om…’ ‘Wat is dat dan, Fynn?’ Ik vertel haar dat het nog steeds zo kloterig voelt wat ma d’r vent toen met me uitspookte en dat ik het gevoel heb dat ik een beetje kapot ben en niet normaal met mensen om kan gaan. ‘Ik ben echt zo bot tegen meisjes, Laury, iedere keer schaam ik me, maar ik kan niet anders.’ En dan vertel ik mijn zusje hoe het met mij zit…

TOEN

Zo’n beetje binnen het jaar na onze doorbraak aan de Westcoast waren we all over the States razend bekend en het geld kwam met bakken binnen. Al gauw verhuisden Eaze en ik naar een oud houten huis in de heuvels van Malibu, met op tien minuten lopen afstand de oceaan. Een mooie rustige plek om onze muziek een nieuwe boost te kunnen geven. In drie grote tours, South, East&North en the Heartlands kwamen we in dat jaar zo’n beetje in alle states.

De East-Coast met New York was geweldig maar het meest is me bijgebleven onze tour door het diepe zuiden en vooral ons optreden in Dallas, waar Ease en ik vlakbij in Waco opgroeiden. Echt iedereen was er, alle kids van onze highschool-class hadden voorin plekjes weten te bemachtigen en toen we opkwamen gilden en joelden ze boven alles en iedereen uit. Eaze en ik keken elkaar aan, we wisten niet goed wat we hiermee aan moesten, toen we hier nog woonden nam niemand serieus wat we deden, geen kip ook die in onze band wou stappen.

Het populairste meisje

We speelden de sterren van de hemel en na afloop kwamen al die gasten natuurlijk op ons af in onze kleedkamers, ze vonden blijkbaar dat ze een voorkeursbehandeling verdienden. Uiteindelijk kwamen we met de hele bende in de lobby van ons hotel terecht en daar werd ik meteen belaagd door Hannah, het ‘populairste meisje van de klas’ dat toen niks van me wilde weten. Ik probeerde haar te ontwijken maar ze leek wel met ’n elastiekje aan me vast te zitten, overal kwam ze me achterna. ‘Hey Eaze, wat moet ik met die griet’ mopperde ik, toen we even kans zagen samen ’n restroom in te schieten. ‘Ehm, misschien te grazen nemen, of zo? Heeft ze wel verdiend hoor,’ bromde hij met een knipoog, al net zo gefrustreerd als ik doordat we zolang ontkend waren.

Oké, here we go. Vanuit de wc’s ging ik rechtstreeks op haar af en trok haar aan haar hand mee de lift in. Giechelig vroeg ze wat we gingen doen maar ik dacht ‘zak er maar in’. Eenmaal op mijn kamer duwde ik haar voor me uit de slaapkamer in en beet haar toe ‘uitkleden jij of oprotten en me met rust laten.’ Zoals ze altijd al zo goed kon trok ze een pruilmondje, maar daar liet ik me niet door misleiden. Ik ging pal voor haar staan, nam haar kin tussen mijn duim en wijsvinger waardoor het pruilen een beetje mislukte en zei: ‘heb je me gehoord? Fuck me of rot op.’

Ik had echt verwacht dat ze weg zou gaan, dat was eigenlijk ook de bedoeling, want ik had niks met die griet. Maar nee hoor, voor ik het besefte had ze alles uit en ging ze zo bloot als ze was op haar rug op het bed liggen. En whow, nog steeds mocht ze er echt zijn, lang, slank, flinke stevige en voor mijn smaak iets te grote tieten, maar toch. Alleen, dat hoofd, de arrogantie die er altijd vanaf spat, ik heb het nooit kunnen hebben. Ik kleedde me uit en dook tussen haar benen, spreidde ze ruw tot ze niet verder uit elkaar konden en likte haar poes in één haal helemaal open. En eerlijk is eerlijk, ze smaakte lekker.

Maar ik was hier niet om Hannah d’r stoeipoes te plezieren, ze had een lesje nodig. Dus nadat ik d’r glad had gelikt schoof ik me snel naar boven en ragde me in één keer totaal en dieper dan diep dat strakke lijf in. ‘Hey asshole, wat flik je me nou’ gilde ze en yés, dit was precies de bedoeling. Steunend op mijn armen keek ik haar aan en zei ‘bek houden, je wou neuken dus néuken, jij’. En vervolgens zette ik het op een beuken in d’r tunneltje, keer op keer boorde ik haar uit, zo diep en zo hard als ik kon uit, alles wat slecht was bracht die griet in me naar boven. Ik wilde haar echt pijn doen en op een gegeven moment kneep ik haar hard in d’r tieten, even later zag ik de rooie afdrukken van mijn vingers opkomen op die witte zachte bollen.

Toen ik maar genadeloos bleef beuken en ze op een gegeven moment hard gilde kwam ik tot bedaren, ik schrok van wat ik aan het doen was. Ik trok me uit haar terug, rolde van d’r af en ging bloot als ik was in een gemakkelijke stoel zitten. Ik deed de tv aan en negeerde haar verder compleet, om mijn verwarring te verbergen dat ik zo gemeen bezig kon zijn. Hannah lag nog een tijdje te snikken maar op een gegeven moment kwam ze naar me toe en ging ze op mijn schoot zitten. Ik keer haar boos aan en hoopte haar zo de mond te snoeren maar toch, heel timide, vroeg ze: ‘wat heb ik jou misdaan?’ ‘Wil je dat echt weten?’ ‘Ja, Fynn.’

‘Weet je Hannah, jij met je fuckin’ mooie rijke leventje, jij hebt er geen idee wat andere mensen soms moeten doorstaan. Nooit had je ook maar één moment interesse voor mij, terwijl ik een tijd echt achter je aan gelopen heb. Weet je, je zág me niet eens, je moest en zou alleen maar de rijke good’lookins hebben. En ja, natuurlijk, nou ik succes heb en rijk ben, nou ben je er en wil je me. Weet je hoe ik dat noem? Dat noem ik hóerig en je kan van mij de tering krijgen….’ En tegelijk duwde ik haar weer van me. Tot mijn verbazing ging die griet vervolgens niet weg maar weer op het bed liggen. Zoek het maar uit, dacht ik, maar toen ze na een minuutje of wat haar benen ver uit elkaar deed en met haar vingers de lippen van haar kutje opende zodat ik bijna recht d’r buik inkeek veranderde dat de situatie. ‘Fynn, please, i’m sorry, you’re still welcome!’

‘Dan zal je het hebben ook’, dacht ik en dook boven op haar, trok haar benen tot tegen mijn schouders zodat ze dubbelgevouwen onder me lag en zo ruig als ik maar kon joeg ik mijn snoeiharde paal weer bij haar naar binnen. In een hoog tempo begon ik haar weer te palen, iedere keer dat ik me in haar ragde beukte ik haar zo hard dat ze uiteindelijk met haar hoofd tegen het hoofdeinde aan kwam te liggen en nog duwde ik haar verder omhoog, haar hoofd zo in de knel brengend. Ze kermde en kreunde, maar daar trok ik me niet veel van aan, ze had twee keer de kans om weg te lopen.

Na een minuut of tien raggen en palen en beuken en stampen en uitwonen pompte ik mijn zaad omhoog, schoot haar vol en ging daarna meteen van d’r af. ‘Wegwezen jij’ grauwde ik en schoot de badkamer in, om me te douchen en van die meid af te zijn. Toen ik terugkwam de kamer in was ze weg en ik schaamde me kapot, dit was echt wel een soort van verkrachting…

NU

Laury is helemaal stil geworden van dit verhaal, hoe ik met meisjes omga, hoe ik iedere keer me voorneem het anders te doen maar toch weer in dat gedrag schiet. Dat ik eigenlijk van ze af wil blijven maar dat ze zich zó opdringen en aanbieden dat er bijna geen ontkomen aan is. Dat ik het fijn vind met Eaze en de anderen in een goeie band te zitten maar dat ik alles er omheen langzamerhand begin te haten, dat er dingen met me gebeuren die ik niet wil, dat het niet echt fijn is om beroemd te zijn. Samen huilen we wat, Laury kruipt dan nog closer tegen me aan en streelt troostend mijn gezicht. Als ik langzamerhand tot rust kom zie ik ineens weer het meisje van afgelopen nacht, Maria, voor me en dat zij eigenlijk sinds lang de eerste is geweest die me écht zag en die vannacht eerst alleen maar bij me wilde zijn. En zo vielen Laury en ik close tegen elkaar aanliggend in slaap.

Roem verstikt

Rond een uur of drie bellen we samen met Eaze zijn ouders en die vinden het prima als Laury nog wat dagen bij opa en oma blijft. Meneer Eastman heeft, grondig als hij altijd is, nog wat gegoogeld op ze en volgens hem zijn het prima mensen. Met de afspraak dat ik vraag dat opa of oma hem even belt hangen we op en daarna brengen Eaze en ik mijn zusje naar Rotterdam. Opa en oma zijn dolblij dat ze de kans krijgen Laury beter te leren kennen en vrijwel direct belt opa met meneer Eastman, om goede afspraken te maken. Daarna kletsen we nog een tijdje gezellig en vlak voordat Eaze en ik vertrekken vraag ik ze nog naar de gegevens van mijn vader. Ik ga proberen hem ook te vinden…

Op de terugweg in de limo naar Amsterdam vertel ik Eaze van het gesprek dat ik met laury had over hoe het met me gaat en dat ik bijna niet meer om kan gaan met het beroemd zijn. ‘Weet je Eaze, ik word gek van al die aandacht en die mensen die wat van ons willen. Ik zit niet erg stevig in elkaar en ik laat me of misbruiken of ik misbruik hen, het lijkt voor me of er niks meer tussenin zit.’ Ease is net als m’n zusje vannacht er helemaal stil van. En dan: ‘moet je hier eigenlijk niet iets aan doen, Fynn?’ vraagt hij dan.

Ik knik, ik heb me dat ook bedacht. ‘Als we thuis zijn wil ik iemand zoeken die me kan helpen. Maar weet je Eaze, ik wil dan ook stoppen met touren, tot ik me weer beter voel. Ik wil af van die druk en van al die mensen altijd maar iets willen, ik kan het niet meer zo goed hebben, snap je dat?’ ‘Tuurlijk snap ik dat gast. Maar whow, weet je, we zijn wel nog maar nét doorgebroken, ik ga dit dan wel echt missen hoor.’ ‘En als jullie met een andere zanger doorgaan?’ stel ik voor. ‘Niet never nooit’ is zijn directe reactie. We vinden wel een oplossing. Misschien een tijdje alleen maar een studio- en streamband worden, of alleen nog live in ’t clubcircuit, of zoiets.’ We high-fiven, hij is écht mijn maatje…

Stockholm

We hebben een vroege vlucht naar Stockholm, om er een beetje te kunnen acclimatiseren en nog even wat te kunnen chillen voor ons concert hier. Dat is in de TeleTva Arena, waar we vanavond een éénmalig megaoptreden hebben voor veertig duizend mensen, volle bak uitverkocht.
Tijdens het ritje met de taxibus naar de stad kijken we alle vijf onze ogen uit. We zijn inmiddels al wel wat gewend maar het is echt onwijs gaaf hoe deze stad op al die eilanden is gebouwd, met rondom overal dat blauw gekleurde water, die witte boten, zeiljachten, ‘n enkele huge cruiser, whow. Het doet me denken aan Seattle, dat ook overal waar je kijkt aan het water ligt, het maakt alles dan zo onwijs fris en open.

Ons hotel staat op Gamla Stan, een klein eiland waar het ooit allemaal begon en dat nu het oude centrum van Stockholm is. Vanuit ons hotel hebben ook weer zo’n gaaf uitzicht over het water met in de verte overal van die kleine eilandjes met witte, rooie en gele huizen. Nadat we een tukje hebben gedaan en elkaar treffen in de kamer van Eaze schuift ook even Johnny aan, die tegelijk onze opperroadie én tourmanager is. Hij vertelt dat ’t hier vandaag Midsommar is, de langste dag en dat dat in Zweden door iedereen vrij heftig wordt gevierd. Na ons optreden heeft de eigenaar van die tent waar we optreden ons uitgenodigd voor het midzomerfeest, ergens op zo’n klein privé-eilandje. Lijkt ons een goed idee om dat mee te maken. Als Johnny weg is nemen we samen goed de setlist door, in iedere nieuwe stad proberen we in te schatten hoe we de mensen zo goed mogelijk los kunnen krijgen.

Later op de middag, op het podium, verloopt de soundcheck gelukkig goed, onze roadies hebben alles al perfect voor elkaar, top die gasten. In de gang naar onze kleedkamers staan alweer volop meiden ons op te wachten. Ik neem me echter voor het als ’t even kan rustig te houden, ik wil eigenlijk wel een beetje van die gretige grietjes afkicken. Ik zie Eaze naar me kijken en als we oogcontact hebben geeft hij me een knipoogje, we hebben er gisteren natuurlijk samen over gepraat. ‘Hey Fynn, mooie chickies hè?’ plaagt hij me. ‘Allemaal van die mooie lange blondjes.’ Natuurlijk, dit helpt me echt wel, de bastard, volgens mij is hij net zo benieuwd als ikzelf of ik wel zonder seks kan. Mwa, als ik die Zweedse langbenige blonde wondertjes zie wordt dat inderdaad wel een dingetje. En ineens komt Maria weer vol bij me binnen, dat lieve meisje uit Holland. Sjit, dat ik toch niks van haar weet…

Zo zeg, een heel ander publiek dan de Dutchies, die Zweden, we hebben hard moeten werken om ze op gang te krijgen. Maar tóen ze een keer los gingen werd die hele TeleTva-tent één grote kolkende massa mensen, whow, bijna beangstigend als zóveel mensen pal voor je neus uit hun dak gaan. Maar ja, we zijn er dan ook vol voor gegaan en hoewel ik een goed gevoel heb over deze avond, ben ik toch blij dat het er op zit. Op de een of andere manier mis ik de kleinere clubs, waar je toch een heel ander contact op kunt bouwen met al die kids.

Midsommar

Nog voor de gretige grietjes ons na afloop kunnen bestormen worden we via de achteruitgang met een limo terug naar het oude centrum gebracht, waar een speedboot klaarligt die ons naar dat feest brengt. Het is nog steeds licht en als ik het goed begrepen heb wordt het deze nacht ook niet echt donker. Opnieuw kijk ik m’n ogen uit, het krioelt van de boten op het water en waar je ook kijkt zie je op al die eilandjes tussen het centrum van Stockholm en de zee kampvuurtjes en feestende mensen. Op het eilandje waar we naar toe gaan, Lindskär heet het, staat een bak van een huis, zo zeg, die gast van die arena woont hier super. Er zijn al veel mensen en nog steeds varen er boten af en aan die nieuwe mensen brengen, veel van hen, hoor ik achteraf, waren ook bij ons concert.

We storten ons niet meteen in het feestgewoel want ook hier zien we weer allerlei jonge gasten die zich al klaar maken om ons te bestormen. We lopen vanuit de boot sneaky onderlangs een of ander bosje tot we aan de andere kant van het eiland zijn en gaan daar met zijn vijven op een rots wat zitten chillen, even nog het concert en de adrenaline van ons afschudden. Het uitzicht is eindeloos mooi, zo ver als je kunt kijken zie je eilandjes en in de verte de zee, welke het is weet ik niet maar nog weer verderop moet Rusland of zoiets liggen. Relaxed zitten we naast elkaar en als we na een half uurtje tot rust zijn gekomen lopen we verder, het eilandje is niet groot en door de andere kant op de kustlijn te volgen komen we weer bij de villa.

Daar worden we opgevangen door de vrouw en de dochter van die TeleTva-gast en natuurlijk klit die meid zich meteen weer aan míj vast, het zal eens niet.
Nou ja, het kon erger, het is een mooi grietje om te zien, zo’n beetje net zo oud als ik. Livia heet ze, zo’n typisch chicky van hier, lang, blond haar, blauwe ogen, bruin van de zon. En eerlijk gezegd lijkt ze in de verte wel op dat Hollandse meisje Maria…

Ze sleurt me mee naar het buffet waar we wat eten en daarna zetten we het samen op een zuipen. En als dan haar pa een opname van ons optreden van vanavond door de luidprekers laat knallen wil ze dansen. Livia houdt me een pilletje voor, ‘xtc’ toetert ze in m’n oor, ‘lekker om te dansen.’ Mwa, lijkt me geen kwaad kunnen en het klopt wel, al na een minuutje of tien voel ik me meer ontspannen worden en samen beuken we lekker los op onze muziek. Met de minuut wordt die griet seksier om te zien, ze heeft een strak rood jurkje aan en ik mag een biet zijn als ze een behaatje draagt, d’r tietjes brengt ze constant vol in mijn beeld en het is goed te zien hoe die bolletjes verleidelijk wiebelen onder dat lapje stof.

Na een tijdje zegt Livia dat ze ‘moe’ wordt, tja, en samen lopen we naar de punt van het eiland, waar in de buurt van de aanlegsteiger een soort van botenschuur staat. We gaan er naar binnen en dan blijkt het een woonhuisje te zijn: ‘welkom in mijn domeintje, Fynn’ zegt Livia dan. En whow, ze zegt dat ultra verleidelijk, ik zie zó wel dat dat domeintje meer dan één betekenis heeft. Ik kan er niks aan doen, m’n neukreflex slaat meteen toe, ik voel me helemaal opgewonden door die pil en moet gewoon dat meisje tegen me aan voelen. Ik trek haar in een hug en in no time staan we superheftig te tongen. Dat heeft ze duidelijk vaker gedaan, die meid staat me gewoon te neuken in mijn mond, iedere keer weer flitst dat rappe tongetje van d’r m’n mond in, krult zich dan even om de mijne en trekt zich dan weer terug, en zo maar door.

Zweeds volbloedje

Ik word er bloedgeil van, mijn paal staat in mijn broek al weer volop aan te dringen op actie en wil betrokken worden bij het feestje. So be it, ik buk me, pak het jurkje bij de zoom en sjor het in één beweging naar boven, over haar hoofd. En whow, ik had méér dan gelijk, ze draagt niet alleen geen bra maar ook geen slipje, Livia staat meteen in al haar glorie voor me. En echt, het zal wel weer die xtc zijn, maar ze is onwijs mooi om te zien. Benen waar geen einde aan lijkt te komen, dan haar kaal geschoren kutje, een strakke meisjesbuik met een serieus soort van six-pakje, kleine stevige ronde tieten met roze tepels en dan dat Zweedse koppie, zowat op mijn eigen hoogte want ze is onwijs lang, die meid.

Ze trekt me mee naar haar bed en pelt me zo snel mogelijk uit mijn kleren. En als ze dan mijn stijve paal tevoorschijn ziet komen stort ze zich er op alsof ze al jarenlang droog staat, haar mond sluit zich nauw om mijn eikel en heel verleidelijk begint ze die nu met dat neuktongetje van haar te bewerken. Ik voel hoe ze rond het gevoelige randje cirkelt, dan weer het puntje van haar tong in het gaatje wriemelt, totdat ze me ineens helemaal naar binnen neemt, pure deep throat dit. Maar eerlijk gezegd ben ik daar niet zo van, dat gekok van die grieten, dus ik trek haar van me af, duw haar op haar rug, wurm haar eindeloos lange benen wijd uit elkaar tot haar ‘domeintje’ vol en rozig in zicht komt en dáár ga ík nu eens lekker mijn tong insteken.

Ze smaakt lekker, een beetje zoals de omgeving hier eruit ziet, zonnig, zeeïg, bootjesachtig, boom-ig, rotsig, van alles proef ik in haar. Ondertussen bewerk ik met mijn handen tussen haar benen door omhoog gestoken haar tietjes, die niet heel groot zijn maar wel zuiver rond en stevig. Ik kneedt ze, masseer ze, knijp er soms in, geef er tikjes op, wrijf haar roze tepels stijf en als op een gegeven moment dat chicky als een volbloed Texaans rodeo-stiertje onder me ligt te steigeren lijkt het me wel tijd worden om haar te berijden en te temmen. Ik schuif me omhoog en spiets haar in één keer aan mijn paal, dieper dan diep, want stiertjes moet je altijd meteen laten weten wie hier de baas is.

Nou, ze pakt haar rol goed want ze bokt meteen haar bekken omhoog als ik me zo aan haar vast heb gesjord, alsof ze me van zich af wil gooien. Daarbij gilt ze flink en ook voel ik hoe haar nagels mijn rug bewerken, whow, ik ga echt genieten van dit Zweedse wilde volbloedje. Ik trek me weer een stukje terug uit haar en rag me dan weer vol van binnen, tot onze heuveltjes daar beneden tegen elkaar beuken, en zo door, ik neuk haar alsof ik in geen tien jaar een chicky aan mijn paal heb geregen en alsof mijn leven er van afhangt. Ze is onwijs strak en warm van binnen en het maakt dat als ik me even uit haar terugtrek ik snel weer naar binnen wil, die strakke meisjesbuik met dat nauwe meisjesneuktunneltje in. Hard en diep, iedere keer weer probeer ik nog verder in haar te komen.

Steunend op mijn armen kijk ik haar aan maar het grietje is helemaal van de wereld, met haar ogen dicht schudt ze steeds maar haar koppie heen en weer, de xtc doet duidelijk ook mee. Prima, zij haar feestje, ik het mijne. Al snel voel ik mijn zaad liften en als het er helemaal klaar voor is spuit ik dit grietje straal na straal lekker vol, ik voel dat ik veel voor haar in petto heb. Dat maakt dat zij ook gillend en krijsend klaarkomt en om haar te pleasen ga ik close op haar liggen en neuk haar ondertussen relaxed door. Het verlengt haar orgasme en voor mezelf weet ik dat ik door te blijven neuken hard blijf.

Doordat ik maar in haar doorpomp komt ze eindeloos klaar en ik zie hoe het haar uitput, haar ogen worden steeds glaziger en als Livia op een gegeven moment met een laatste kreun compleet tot stilstand komt en als een lappenpopje onder me ligt pak ik mijn kans. Ik vouw haar dubbel tot ik haar enkels aan weerszijden van mijn hoofd tegen mijn schouders heb gelegd en zo, helemaal open voor me, neuk ik haar in een rustiger tempo door. Livia ondergaat het nu gewillig, bijna bewusteloos zelfs en ik voel dat ik lang van dit nu compleet beschikbare mooie meisjeslijf ga genieten, ik kan er mee doen wat ik wil. Net als dat het in deze midsommar nacht niet donker wordt weet ik dat voor mij het licht voorlopig ook niet uit gaat, dit chicky gaat het morgen goed voelen tussen die mooie lange benen van d’r…

Hoe vind je het? Hierna nog 1 deel!
X. Zara

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Zara

Hi, fijn dat je mijn verhalen leest, ik hoop dat je ze leuk vindt.
En jouw reactie is altijd welkom!
Liefs. Zara

Dit verhaal is 6582 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Het Rockidool (4)”

Plaats een reactie