BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Op vakantie in antwerpen deel 20

De volgende morgen werden we wakker en keek JJ haar moeder aan en zei ze: mam, ik moet je nog iets ergs vertellen. Chi keek haar slaperig aan en vroeg: wat moet je mij nog meer vertellen? JJ zei zacht: Liesje is ook zwanger van Gerrit. Chi was in een klap klaarwakker. Ze vroeg: hoe weet je dat? Ik keek Chi aan en zei: omdat we samen met haar naar de gynaecoloog zijn geweest. We hebben gezien dat ze zwanger is. Wij hebben afspraken gemaakt met Loes met betrekking tot financiele hulp en het mede opvoeden van het toekomstige kind en zijn tevreden met de afspraken. Chi vroeg: en jullie dan? JJ zei: het heeft geen enkele invloed op onze relatie. Ik geloof dat door wat er de laatste paar dagen gebeurt is wij alleen maar een sterkere band met elkaar gekregen hebben. Chi zei: als je zo doorgaat krijg ik nog een hartverlamming.

Ik keek haar aan en zei: dat kan je beter niet doen oma. Ze keek me aan en ik zei: ja je hebt het goed gehoord oma, JJ is ook zwanger. JJ keek haar moeder aan en zei: ik ben in verwachting van een eeneiige tweeling. En ik heb de fotos als bewijs. Ik ben 8 weken zwanger. Chi ging voor JJ liggen en gaf haar een omhelzing en lange kus. Ze zei: ik had dit nog niet verwacht, maar hoopte wel dat dit zou gebeuren. JJ zei: Liesje en ik zijn samen bij de gynaecoloog geweest. Ze zei dat ik mogelijk een keizersnede moet hebben omdat mijn postuur niet gebouwd is om kinderen te baren. Chi zei: jullie maken me zo gelukkig. Maar…. Waar gaan jullie wonen? Ik zei: daar denken we over na op dit moment. Chi zei: ik weet waar. JJ vroeg: waar, hoe bedoel je? Chi zei: in jouw eigen huis. JJ keek haar vreemd aan en Chi zei: zowel jij als Lila hebben elk een eigen huis. Dat huis van jou staat inmiddels leeg. Chi wees naar de linkerkant.

JJ vroeg bedoel je dat winkelpand? Precies zei Chi en dat van Lila is aan de andere kant. Deze panden heb ik al bijna net zo lang als jij oud bent. Ze zei: wij gaan straks samen kijken wat er in de woning gebeuren moet en dan laat ik dat doen in de komende weken. JJ vroeg: waarom heb je ons dat nooit verteld? Chi antwoordde: omdat daar geen noodzaak toe was. Ik heb elk jaar de onroerend goed belasting betaald en het pand geleased aan winkeliers op basis van een vijfjarige lease. Ik keek JJ aan en zei: dan hebben we direct ook een ruimte om onze zaak op te starten. Chi vroeg: welke zaak? JJ vertelde haar wat we van plan waren en Chi zei: maar dat duurt nog maanden. Ik zei: dan hebben we de tijd om alles in te richten zoals we willen. Chi zei: het woondeel moet deels vernieuwd worden. De keuken en de badkamer moeten vervangen worden, maar je hebt een mooi pand met drie slaapkamer op de eerste verdieping en de mogelijkheid voor twee onder het dak.

Ze sprong uit het bed en zei: eerst een feestelijk ontbijt. Ze riep Lila en toen die binnenkwam zei Chi: ik word oma van een tweeling. Maak ontbijt voor iedereen, nee, beter laat maar ontbijt komen. Lila keek me aan en vroeg: echt? Ik zei: ja echt, en Liesje is ook zwanger, dus ik denk dat jij dat binnenkort ook zal zijn. Ze vloog me om de nek en zei: ik hoop het. Ik zei: maar om daar zeker van te zijn, ik ben deze week en volgende week hier en zal jou elke avond laten genieten, net zo lang tot we zeker weten dat ook jij zwanger bent. Ze keek me aan en gaf me een lange tongzoen in het bijzijn van Chi en JJ. Toen ze die verbrak zei ze: sorry, ik werd even emotioneel. JJ zei: geeft niks meid, jij verdient het om ook iets te hebben dat je van jezelf mag noemen. Na het ontbijt gingen we, Chi, JJ en ik naar het leegstaande huis. Ik vroeg of Lila ook mee wilde komen en die stond direct klaar. Het was de eerste keer dat we er objectief naar keken. Het was een hele grote bovenwoning die ook uitgebouwd was over de aanbouw. Dit gaf ons drie grote slaapkamers en een badkamer, verder een open concept woon/eetkamer en keuken.

Chi zei: en er is meer. Ze opende een deur waarachter een normale trap zat naar de tweede verdieping. Het was een loft waar op dit moment nog 2 kamers aanwezig waren. Ik zei: laten we dit even in ons achterhoofd houden. We liepen terug naar de eerste verdieping. Ik liep de slaapkamers in. Het waren hele royale slaapkamers. Van daar liepen we naar de badkamer. Chi zei: deze moet vervangen worden. Ik zei: ik wil hier een spabad in hebben, een douchecabine, een toilet en een bidet en een wastafel. Chi keek me aan en zei: dat gaat niet passen. Ik zei: dan gaat een van de slaapkamers kleiner worden en trekken we een deel van de slaapkamer bij de badkamer. Tevens wil ik op de tweede verdieping ook een douchecabine hebben en een toilet en bidet. Chi keek me aan en vroeg: denk je dat ik een miljonair ben? JJ zei: die kosten betaal ik wel. We liepen terug de woonkamer in en bekeken de keuken. Ik vroeg: die ga je ook vervangen? Chi zei: dat is de bedoeling. Ik zei: ik ga straks op de site van Ikea het programma downloaden om inrichting te maken. Ik zei dan kan je een 3d model zien. Chi zei: kan dat dan? Ik zei: dat is de manier waarop je keukens en badkamers verkoopt.

Ik zei tegen Lila: help mij eens even om dat bed uit die slaapkamer te slepen. We zetten het in de woonkamer. Zowel Lila als JJ hielpen mee en toen het midden in de kamer stond vroeg ik aan Lila: ga jij mijn fototas eens halen. Vijf minuten later was ze terug met de tas. Ik zei tegen JJ: vind je het erg als ik me even terugtrek met Lila naar de slaapkamer zodat ik haar kan bevruchten? JJ zei: waarom in de slaapkamer, het bed is hier. Ik keek Lila aan en zei: vind je het erg als ik je onder toezicht neuk? Dan kan JJ fotos maken. Lila was direct bezig haar kleren uit te trekken en ging daarna op het bed liggen. JJ maakte een aantal fotos van Lila terwijl ze in diverse poses op het bed lag. Ik kleedde me uit en ging bij haar liggen en begon haar te strelen en te kussen. Lila begon passievol terug te kussen en pakte mijn pik in haar hand. Ik vroeg hoe wil je het doen? Ze zei: net als laatste keer, ik bovenop en van jou wegkijkend. Ze klom over me en bracht mijn pik naar haar kutje en liet zich er langzaam over zakken. Ze steunde met haar handen op mijn knieen en begon zacht te wippen.

JJ nam een aantal fotos en zei tegen haar moeder: is het niet mooi om te zien hoe die twee van elkaar genieten. Chi zei: het is wel je stiefzus, dat weet je toch? JJ zei: ja, maar ik gun het haar en wat is seks zonder wat tederheid van de kant van Gerrit? Hij doet het toch ook met jou. Hij beschouwt jou toch ook niet als een stuk vlees? Ik vind het schitterend om te zien dat hij er tijd voor maakt. Na een kleine tien minuten kwam Lila heftig klaar. Ze kreunde: OOOOHHHH WAT LEKKER, GEEF ME JE KIND JAAAAAHHHHH. Terwijl ze klaarkwam stak ik mijn duim in haar anus en draaide ermee rond wat haar orgasme versterkte. Toen ze na een paar minuten weer rustig begon verder te wippen zei JJ: gaat dit nog lang duren? Ik zei: nee hoor ik ben er bijna en twee minuten later spoot ik mijn zaad in haar. Ik trok Lila achterover op me en vroeg haar: wanneer zou je ongesteld moeten worden? Ze zei: een paar dagen geleden, maar het kan nog steeds, ik ben niet echt regelmatig. Ik zei tegen JJ: dan wordt het tijd dat we een aantal test kitjes halen.

Ik rolde ons op onze zij en trok mijn pik rustig uit haar en zei: ga nog maar even op je rug liggen met een paar kussens onder dat kontje van je. Mijn zaadjes weten de weg nog niet goed bij jou binnen. JJ keek me lachend aan en zei: jouw zaadjes vinden de weg in het pikdonker. Ik ging van het bed af en zei tegen JJ: ga jij eens naast haar zitten en streel haar buik. JJ deed dit en ik maakte wat fotos en zei: het is beter als jij ook naakt bent. JJ deed haar kleren uit en ging naast Lila liggen, op haar zij lag ze naast Lila die op haar rug lag. Ik zei: streel haar nu maar. Terwijl ze dit deed sloot Lila haar ogen en je kon aan haar gezicht zien dat ze hiervan genoot. Ik zei: vergeet jullie gewoonte niet. JJ ging met haar hoofd naar de buik van Lila en kuste haar op haar buik. Terwijl ze dit deed streelde ze het kutje van Lila die zacht tegen JJ zei: dank je zus, ik waardeer dit enorm. JJ zei: en ik geniet ervan als ik zie hoe jullie elkaar blij maken. Ze kuste Lila op de lippen, zonder haar tong te gebruiken en zei: I love you sis. Ze ging nu op het bed zitten. Chi stond een beetje afzijdig te kijken.

Ik keek haar aan en zei: nu jij samen met Lila. Chi keek me aan en vroeg: wil je mij naakt bij haar hebben, dit oude vel met die mooie meiden? Ik zei: nog een zo’n opmerking en dan ga ik je over mijn knie leggen. Vooruit, uit met die kleren. Ze ontkleedde zich en ik zei tegen JJ: laat je moeder eens op jouw plek zitten, dan mag jij daarna met je moeder op de foto. JJ kwam van het bed en ik maakte diverse fotos van Chi en Lila. Hierna vroeg ik aan Lila om van het bed te komen en zei tegen JJ: jouw beurt. Chi streelde JJ terwijl ik fotos van diverse kanten van hen nam. Ik zei: Chi, ga eens achter haar zitten en leg je hoofd eens op haar schouder. Ga maar lekker dicht tegen haar aan zitten. Ze deed dit en ik nam een aantal half profiel fotos waarop zowel JJ als haar moeder schuin vanaf de zijkant te zien waren. Je kon duidelijk de tieten van beide vrouwen zien. Ik zei daarna: Chi, ga jij eens rechtop zitten op het bed en jij JJ gaat in haar arm liggen en neemt een van haar tepels in je mond, net alsof je een baby bent. JJ ging half liggen op de schoot van haar moeder en nam een van de tepels in haar mond.

Ze zoog er zacht op en sloot haar ogen. Chi streelde met een hand eerst haar haren terwijl ze haar andere arm gebruikte om JJ te ondersteunen. Na haar haren gestreeld te hebben begon ze zacht de buik van JJ te strelen. Het was een teder gezicht, niets seksueels. Gewoon moeder en dochter die van elkaar genoten. Ik maakte een heleboel fotos van diverse kanten en toen ik daarmee klaar was zei ik: ok, tijd om op te houden. Chi keek me aan en zei: ze is in slaap gevallen. Ik keek naar JJ die inderdaad sliep als een baby in haar moeders arm met een van Chi’s tepels in haar mond. Ik liep naar haar toe en kuste haar een paar keer op haar wang en ze opende haar ogen. Ze zei: dit was het fijnste dat ik me de laatste weken gevoeld heb. Het voelde veilig. Ik voel me bij jou altijd veilig, maar dit is een ander gevoel. Ze keek haar moeder aan en vroeg: mag ik dit vaker doen? Chi keek haar aan en zei: het voelde voor mij ook heel fijn aan en ja je mag het vaker doen. Lila keek een beetje sip en JJ zei: als we het nu eens om en om doen? De ene dag Lila, de andere dag ik. Ik wil dat Lila voelt hoe het is om een sterke bond te hebben met jou.

Chi keek naar Lila en zei: wil je nu ook even? Ze keek mij aan en zei: maak je dan ook fotos van mij? Ik keek haar aan en zei: niet aan de camera denken, denk maar hoe het straks is als jouw kind dit bij je doet. Ze ging bij Chi aan haar andere tiet en zoog er zacht op en weer streelde Chi de haren en de buik en Lila kreunde zacht dat het zo fijn voelde. Maar in plaats van haar ogen te sluiten bleef ze Chi in haar ogen kijken tot het moment dat Chi tranen in haar ogen kreeg. JJ ging bij haar zitten en streelde haar moeder en zei: het is ok mam, jij zal er altijd voor ons zijn. Ze keek naar JJ en zei: ik had je graag nog een zus gegeven, maar de man waarmee ik getrouwd was, was een man met losse handen. Ik heb je menig keer moeten beschermen van hem en wilde geen tweede kind in deze wereld brengen met die klootzak. Ik huil omdat jullie mij nu het genot gaan geven om wederom een nieuwe taak te aanvaarden. Ik zal de oma voor hen zijn die ik zo gemist heb in mijn leven en ik ben zoooo blij dat jij jouw leven deelt met zoveel mensen. Het fijt dat ik bij jullie in bed mag slapen geeft me rust en voldoening. Ik keek Chi aan en zei: en jeuk in je kutje. Ze barste uit in lachen en zei: je hebt gelijk. Ik zei: vannacht mogen jij en Lila bij elkaar in bed. Wij gaan zo meteen naar Loes en Liesje.

Chi stapte van het bed af en kwam naar mij toe. Ze omhelsde me en gaf me een lange tongzoen. Hierna ging ze op haar knieen voor me zitten en kuste ze mijn pik. Ze zei: ik hoop dat je over 10 jaar, als ik een oud, verrimpeld vel ben nog zo van me houdt. Ik pakte haar op en ging op de rand van het bed zitten en legde haar over mijn knie. Ze zei: wat ga je met je arme moeder doen? Ik zei: je straffen voor al die onzinnige uitspraken van je. Ik sloeg haar vijf keer zacht op elke bil en JJ en Lila stonden lachend toe te kijken. Ik keek beide aan en zei: nu jullie, geef haar haar verdiende straf. Lila tikte haar zacht op haar billen en Chi riep: nee, nee het doet zeer wat jullie met me doen. JJ kwam naar ons toe en streelde zacht over haar billen en liet haar hand tussen de benen van haar moeder gaan. Ze trok haar hand terug en zei: mam, word jij hier geil van? Je lekt als een gieter. Chi keek op en zei zacht: ik wil nooit meer zo gestraft worden, zelfs niet als ik over 10 jaar oud en gerimpeld ben. Ik sloeg haar deze keer aanmerkelijk harder en hoorde een zachte kreun uit haar mond komen. Ze kreunde: jaaahh straf deze oude vrouw maar flink. Ik sloeg haar nog een paar keer en JJ nam fotos. Ik tilde haar van mijn schoot en legde haar op haar rug op het bed en ging tussen haar benen op mijn knieen zitten en likte net zolang tot Chi heftig klaarkwam. Ik zei: dat is je straf voor vandaag.

Ze keek me geil aan en zei: wanneer straf je me weer? JJ zei: nee, volgende keer straf ik je, dan gebruik ik mijn straf werktuig. NEEEE was het antwoord. Lila keek vol afschuw naar JJ en zei: dat nooit meer voor mij. We kleedden ons en vertrokken terug naar de salon en direct na de lunch gingen JJ en ik naar Loes en Liesje. Daar aangekomen was Liesje weer haar oude vrolijke zelf. Ik vroeg: voel je je nu opgelucht? Ze keek me aan, gaf me een kus en zei: 10000% beter dan gisteren morgen. Ik zei: maar we moeten nog wel het nodige doorspreken, dus als jullie tijd hebben wil ik dat eerst even doen. We maakten afspraken over tijd verdeling en hoe JJ en ik vonden dat Liesje een paar dagen in de week bij ons kon komen wonen. Dat zou ook makkelijker zijn als Liesje voor ons kwam werken. Loes zag daar wel wat in en zei: maar ik dan? Ik zei: dan ga jij gewoon de nachten doorbrengen bij je zus of bij Chi. Op die manier lig je ook altijd lekker warm. Ik liep naar Loes toe en kuste haar en voelde onder haar bloes. Ze zei: ben je alweer geil? Ik verplaatste mijn hand onder haar rok en voelde de grote natte plek in haar slip. Ik zei: volgens mij ben jij net zo geil.

Ze pakte mijn hand vast en stak die in haar slip. Ze zei: als je dacht dat mijn slipje nat was, dan moet je hier eens voelen. Ik trok mijn hand langzaam uit haar slipje en voelde de stoppels op haar kut en vroeg: wanneer heb je je voor het laatst daar geschoren? Ze zei: een aantal dagen geleden. Ik zei: daar gaan we wat aan doen zodat jij je nooit meer hoeft te scheren. Ik zei: JJ, bel jij Ling eens of ze tijd heeft voor een persoon die een bad nodig heeft. JJ belde en zei: het is een rustige dag, we kunnen de hele middag terecht. Ik zei: Loes, vanaf vandaag is jouw kut voor goed kaal, en je hoeft je oksels en benen ook niet meer te scheren. Loes vroeg: werkelijk, nooit meer? Ik zei: je weet hoe mooi kaal ik ben. Zo mooi word jij ook, en ik wil dat je mooi kaal bent voor de fotos die ik straks van jou en Liesje wil nemen. Dus kom, dan doen we dat eerst. We stapten in de auto van Loes en reden naar de salon van Ling. Daar aangekomen werd Loes direct meegenomen door een van haar meisjes terwijl JJ, Liesje en ik samen met Ling gingen praten. Ling had een uur daarvoor met Xiu gesproken en vertelde dat. Ze zei: eigenlijk ben ik best jaloers op haar. Ik vroeg hoezo ben je jaloers. Ze zei: op het feit dat ze zwanger is. Ze heeft al een kind, ik heb zolang ik in Belgie ben geen kind meer.

Ik vroeg: zou je dat dan willen? Ze keek mij aan en zei: ik zou niets liever willen. Ik keek JJ aan en die zei: als jij een kind wil, dan mag dat van mij. Vraag het maar aan Gerrit of hij je daarmee wil helpen. Ling keek me aan en vroeg: zou jij dat voor mij willen doen? Ik zei: natuurlijk meisje een kindje meer zal voor mij het verschil niet maken. Maar je zal zelf voor de opvoeding moeten zorgen, want ik kan geen zes kinderen onderhouden. Ze keek me aan en vroeg: hoe bedoel je zes kinderen. Ik zei: jij krijgt nu dingen van ons te horen die nog bijna niemand weet. Zelfs je zus Xiu niet. Zie je deze twee meisjes hier? JJ is mijn vriendin en is zwanger van een tweeling, Xiu is zwanger van wat weet ik nog niet, Liesje is zwanger, en Lila is zwanger of is onderweg om zwanger te worden. Ze wil ook graag een kind. Ze weet dat ze geadopteerd is maar kent haar moeder niet en wil graag iets hebben waaraan ze zich gebonden voelt. Ze heeft er nooit iets over gezegd tegen Chi, maar ze mist de familieband en wil Chi niet kwetsen door er over te beginnen.

Tranen sprongen in de ogen van Ling en Liesje vroeg wat er aan de hand was. Ling vertelde: ik had twee kinderen, een zoon en een dochter. Mijn zoon woont nog steeds in China met zijn vader, ik weet niet hoe het hen vergaat. Ik heb nadat ik uit China gevlucht ben nooit meer contact met hen gehad. Mijn tweede kind was een dochter. In die tijd mochten vrouwen maar een kind hebben en ik heb mijn dochter aan mijn oudste zus gegeven toen die China uitgelucht was. Ik zie haar nog regelmatig maar we hebben nooit meer met elkaar gesproken. Mijn kind weet niet van mijn bestaan, maar ik heb haar ten minste zien opgroeien in een mooie vrouw. JJ zei: heb ik nog een tante dan waar ik niets vanaf weet? Nee zei Ling, je begrijpt het niet. Ik deed dat wel en zei tegen Ling: wie van jullie drie is het eerstgeboren? Ze keek me aan met tranen in haar ogen en zei toen: Chi is de oudste, daarna kwam Xiu en ik als laatste. Nu viel het kwartje ook bij Liesje en JJ. JJ zei: dus Lila is jouw dochter, waarom heb je dat nooit verteld? Ling zei: omdat ze een goed leven heeft bij jullie en ik dat in de eerste jaren in Belgie niet aan haar kon geven. Ik zei: zou het niet fantastisch zijn om je dochter een zusje te geven en voor jou om oma te worden? JJ zei: ik denk dat het tijd wordt dat er eens wat waarheden verteld moeten worden in deze familie.

Ze stond op en liep de kamer uit, pakte haar telefoon en belde Lila. Toen ze die aan de telefoon kreeg zei ze: ik heb van Liesje gehoord dat jij graag zou willen weten wie je moeder is. Lila zei: dat had ze nooit mogen vertellen, ik wil je moeder niet kwetsen. JJ zei: dat doe je niet. Ze zal jou altijd als haar dochter beschouwen, wat er ook gebeurt. Lila zei: ok, wat wil je weten? JJ antwoordde: nee, ik weet iets wat jij wil weten. Ik weet wie je moeder is. Het werd stil aan de telefoon en JJ vroeg: ben je er nog Lila? Na een tiental seconden zei ze: ja, ik ben er nog. Maar hoe kan jij dit weten? JJ zei: ik heb het net uitgevonden. Het is iemand die je al vele malen ontmoet hebt. De vrouw in kwestie heeft nooit iets durven zeggen omdat ze jou en Chi niet wilden kwetsen. Lila wist niet meer wat ze moest zeggen en JJ zei: zou je haar even willen spreken, ze is hier vlakbij en ze mist je enorm. Lila zei: je bent hopelijk wel serieus, want als dit een grap is dan vind ik die enorm ongepast. JJ zei: dit is serieus, wil je even met haar spreken?

Lila zei met trillende stem: ja graag. Jj zei: de volgende stem die je hoort is die van je moeder. JJ liep terug de woonkamer in en gaf de telefoon aan Ling. Ze nam de telefoon aan en zei: wie is dit? Ze hoorde: mam, ben jij het werkelijk mam? Ling antwoordde: ja Lila, ik ben het werkelijk. Lila vroeg: JJ zei dat ik je al ken, wie ben je: Ling zei: ik ben het je tante Ling. Plots waren beide vrouwen aan het huilen. Lila vroeg snikkend: waarom nu pas mam? Ling antwoordde het is een lang verhaal, maar dat wil ik samen met je moeder en mijzelf met je bespreken. Ik kom vanavond met JJ en Gerrit mee naar jullie en dan gaan we praten. Lila zei: ik kan niet wachten, ik heb jou ook nieuws dat ik graag aan je kwijt wil? Ling zei: laat me raden, je bent zwanger? Lila zei: hoe weet jij dat nu weer. Ze zei: een moeders instinkt. Dat en het feit dat JJ mij verteld heeft dat je zwanger wilde worden. Lila zei: ik heb een half uur geleden een test gedaan en die kwam positief uit. Ling zei: hoe zou je het vinden om oudere zus te worden?

Lila was met stomheid geslagen en zei na een tiental seconden: wat bedoel je? Ling zei: ik heb aan JJ en Gerrit gevraagd of hij mij ook zwanger wil maken en ze hebben ingestemd. Dit was overigens voor ze uitvonden dat ik je moeder was. Lila zei snikkend: een moeder en een zus, dat is te veel van het goede. Mam, je maakt me zo blij, maar… wat nu met Chi? Ling zei: ik ben je geboortemoeder, zij heeft je opgevoed. Dus ik wil dat je haar moeder blijft noemen. Praat hier nog niet over tot wij later bij jou zijn ok? Lila zei: ok mam, maar ik wil dat je een ding weet. Elke keer dat ik jou ontmoet heb, heb ik altijd een ander gevoel gehad als wanneer ik tante Xiu ontmoette. Ling zei: dat is de bandtussen moeder en dochter die nooit verbroken wordt. Ling zei: ik ga nu ophangen en een half uurtje zitten huilen van blijheid en kom straks naar je toe dochter. Ze gaf de telefoon terug aan JJ en die zei: Lila, we zien je straks ok? Lila zei: ok maar zeg even tegen Gerrit dat zijn werk voltooid is, ik ben zwanger. WAAAATTT zei JJ, gefeliciteerd meid. Ze hing op en zei tegen mij: je wordt weer vader. Dat is nummer 5. Ik zei: dan rest ons nog om jou zwanger te krijgen Ling. Daar beginnen we vanavond mee, in het bijzijn van je dochter.

Ze keek me vragend aan en ik zei: Lila is zwanger geworden in het bijzijn van JJ, ik wil dat Lila het ziet hoe ik jou zwanger ga maken. En maak je niet druk, het gaat gewoon een gezellige avond worden voor ons drieen. Over gezellig gesproken: jullie twee zijn vanaf verbannen van de wijn. Jullie zijn zwanger en ik wil niet dat dit jullie babys kwaad doet. Liesje keek me sip aan en zei: ook niet een glas tijdens het diner? Ik zei: ok een glas, maar niet meer! We waren inmiddels meer dat anderhalf uur verder en Loes was nog steeds niet terug. We liepen de salon in en zagen Loes op een massagetafel liggen met een van de meisjes van Ling boven op haar in standje 69. We stonden een tijdje toe te kijken en zagen beide vrouwen klaarkomen en uiteindelijk boven op elkaar uitgeput liggen. Ik hoorde Loes zeggen: hoeveel keren ben jij gekomen. Het meisje zei: vier en vroeg aan Loes hetzelfde. Die antwoordde voor mij vijf keer. Ik zei: dan ben je zeker te uitgeput om mij je nog een keer te laten neuken? Loes zei: voor jou ben ik nooit te uitgeput. Ik zei: maar het is tijd om te gaan, dus kleed je maar aan. Ling gaat met ons mee en jij mag Ling en JJ thuis afzetten. Dan pak ik mijn cameratas en gaan wij terug naar jouw huis om fotos te maken. JJ, Ling, Chi en Lila hebben veel te bespreken.

Loes vroeg wat ze moesten bespreken en ik vertelde Loes wat er had plaats gevonden. Ze zei: ik begrijp de noodzaak voor privacy. Als je wil mag je vannacht bij ons slapen. JJ zei: dat is misschien een goed idee. Ik weet niet hoe moeder gaat reageren. Bij de salon aangekomen ging ik mee naar binnen om mijn tas te pakken en zag ik hoe Lila Ling omhelsde. Ik vertrok voor ik ergens in betrokken zou raken. We gingen terug naar het huis van Loes en direct na binnenkomst werd ik uitgekleed door de twee vrouwen, waarna ze zelf ook uit de kleren gingen. Loes zei: weet je hoeveel beter het voelt om zonder de beperkingen van kleding rond te lopen. Ik antwoordde: stel het voor aan de gemeenteraad. Ik pakte mijn camera en zei: nu eerst fotos maken. Ik liet Liesje poseren in diverse plekken in haar huis en had een aantal mooie shots. Toen ik Liesje genoeg gefotografeerd had zei ik: nu is het tijd voor jou Loes. Ze keek me aan en vroeg: wil jij mijn lichaam ook vereeuwigen? Ik zei: natuurlijk, je hoeft je echt niet te schamen voor dat lichaam van je. Er zit geen ons te veel vet aan je, je hebt mooie rondingen, prachtige tieten en nu ook nog eens een mooie kale kut. Wat meer kan een man zich wensen.

Ze keek me aan en zei: jij kan elke vrouw je bed in charmeren met dat soort taalgebruik. Ik zei: ga eens bij je keukenraam staan en pak die pot met die orchidee eens in je handen. Ze deed wat ik vroeg en ik zei: nu doe eens alsof je aan de orchidee ruikt. Ze deed dit en het leverde een aantal mooie fotos op. Ik nam ook nog een aantal fotos van Loes die de vaat deed in haar blootje en van haar op de bank liggend met een boek. Allemaal zonder het idee van porno op te wekken. Ik vroeg haar om in een kleermakerszit voor de bank te gaan zitten en zei tegen Liesje, jij gaat achter haar zitten met een been aan elke kant van je moeder. Loes, terwijl ik fotos maak wil ik dat jij de benen van je dochter streelt. Loes deed dit en weer had ik een paar mooie fotos. Ten slotte nam ik de meiden mee naar de slaapkamer van Liesje en liet ik Liesje op haar rug op bed liggen en Loes op haar zij erachter. Ik zei: Liesje leg je hoofd op je moeders arm en Loes ik wil dat jij jouw hand bij Liesje op haar buik legt. Ik sloot de gordijnen deels om een mooier licht effect te creëren. Loes legde haar hand na een aantal shots over het kutje van Liesje en zei: ik wil dat je er zo ook een paar neemt. Ik deed dat en vroeg aan Loes of ze net als Chi op het bed wilde gaan zitten en Liesje aan de borst te nemen.

Deze fotos zijn prive voor mij. Ik wil hetzelfde shot iedere maand opnieuw nemen terwijl de baby in Liesje groeit en haar buik dikker wordt. Loes ging zitten en legde een paar kussens op haar dijen. Ze vroeg Liesje om daarop te gaan liggen en een tepel in haar mond te nemen. Liesje deed dit en Loes streelde haar buik zacht en zei: dit geeft me herinneringen aan hoe het vroeger was. Het was een heerlijke tijd tot het moment dat ze haar eerste tandjes kreeg, hierna werd het pijnlijk. Liesje lag enorm te genieten van de intimiteit. Ik zei: in de laatste maand van je zwangerschap wil ik dat jullie van plaats wisselen zodat je moeder bij jou aan de borst gaat. Loes keek me vragend aan en ik zei: zie je niet hoe je dochter hiervan geniet? Ik wil datzelfde voor jou. Loes zei: mag ik jou nu ook eens wat vragen? Ik zei: natuurlijk, wat wil je? Ze zei: ik wil dat jij nu de plaats van Liesje in neemt en dat Loesje daar fotos van maakt. Liesje liet haar moeders tepel gaan en kwam van het bed. Ik moest in haar plaats komen liggen en deed dat en nam dezelfde tepel in mijn mond. Liesje begon fotos te maken. Eerst van alleen onze gezichten maar daarna ook van delen van onze lichamen en uiteindelijk totaal fotos. Loes legde haar hand over mijn pik zodat deze niet zichtbaar was in de foto en na een aantal shots zei Liesje: mam, dit zijn prive fotos, je mag best met hem spelen.

De hand van Loes ging eerst tussen mijn benen waarbij ze met mijn ballen speelde en ging daarna naar mijn pik. Ze begon me langzaam af te trekken. Liesje zei: laat me weten als je klaarkomt, dan maak ik een serie van opnames terwijl dat gebeurt. Dit idee wond me zo op dat na een kleine vijf minuten ik tegen Liesje zei: het gaat gebeuren. Ik begon klaar te komen en Liesje nam series van 15 fotos. Ze had 45 fotos toen ik uitgespoten was en mijn zaad over mijn buik en tegen de liet van Loes die vrij was liep. Het droop naar beneden van haar tiet. Loes zei: dit was zo geil!!!

Nadat Liesje ons schoongeveegd had zei ik: laat me deze fotos over zetten op mijn harddisk, dan kunnen we ze op de tv beneden bekijken. Liesje gaf me haar laptop en ik zette de fotos over naar mijn harddisk. Het waren bijna 400 fotos van Loes, Liesje, JJ, Chi , Lila en ook van mezelf. We gingen naar beneden en Loes pakte een fles wijn en drie glazen terwijl ik de harddisk op de tv aansloot. Loes was de wijn aan het inschenken en bij het tweede glas zei ik: dat is genoeg, Liesje mag een glas wijn bij het avondeten hebben, maar verder niets meer. Ze mag een glas limonade hebben, en ook niet te veel daarvan. Te veel suiker kan zwangerschap diabetes geven. Dus ook dat met mate en zeker GEEN ENERGY DRANKJES. Liesje keek me sip aan en zei: zo neem je elk genot weg. Ik zei: het is nog maar een goede zeven maanden. En daarna zolang je borstvoeding geeft. Als je eraan gewend bent mis je het niet eens meer. En over borstvoeding gesproken, ik wil dat je dat lang blijft doen. Ik vind de zoete melk heerlijk. Als je baby genoeg heeft gehad, dan kom ik wel bij je. Liesje zei: en dan wil je zeker dat ik je net als moeder aftrek? Ik zei: daar zou ik geen bezwaar tegen hebben. Liesje zei: perverse vent die je bent. Ik zei misschien pervers, maar je houdt er wel van, je doet niets liever dan spelen.

We bekeken de fotos en er waren er een stuk of vijftig die ik wilde publiceren en een honderdtal die voor prive gebruik waren. Op een van de fotos waarop ik klaarkwam was de verschrikking duidelijk te zien in het gezicht van Loes terwijl het zaad omhoog spoot en een eerdere straal van haar tiet droop. Ik zei: die laat ik printen en mag je hier in de woonkamer hangen. Loes keek me kwaad aan en zei: wat denk je dat dit is, een bordeel? Als je die laat afdrukken dan komt die naast mijn bed te staan. Ik liet de fotos zien die ik wilde laten afdrukken en een van de mooiste in mijn ogen was de foto van Loes met de orchidee. Ik zei: deze gaat zeker geld opbrengen. Loes keek me aan en zei: wil je die in de verkoop doen? Ik zei: ja, het is een fantastische foto, en er valt niets aan te merken op de manier waarop deze genomen is. Het is alleen je bovenlichaam wat ik laat afdrukken, je benen, billen en kut hoef je niet te zien. Ik zei: ik laat je het resultaat zien voor ik het laat printen. Ik vroeg Liesje om haar laptop en maakte een file van de fotos van Emma en Riet en maakte een “we-share” dossier aan. Al hun fotos behalve die ik had laten afdrukken zaten erin en ik uploadde de file en stuurde de link ervan naar Emma.

Ik sloot de laptop en legde die weg en ging tussen de meiden op de bank zitten. We begonnen met elkaar te spelen en te vrijen en nadat de fleswijn leeg was gingen we met drieen naar de slaapkamer van Loes. Daar zetten we onze activiteiten voort. Ik ging op het bed liggen en Liesje klom direct op me en zei: eerst ik, moeder is al meerdere keren klaargekomen. Ik liet haar rustig over mijn pik zakken en liet haar het tempo bepalen. Ze deed het heel langzaam om van elke centimeter die in en uit haar kutje ging te genieten. Ze kwam meerdere keren klaar voor ik mijn zaad diep in haar spoot. Ze liet zich voorover op mij vallen en zei: dank je papa en kuste me teder. Toen ze van me afkwam zei Loes: ik wil je zo diep mogelijk in mij voelen. Ik zei: ga dan maar op de rand van het bed liggen met een paar kussens onder je kont en leg je benen over mijn schouders. Loes deed dat en ik stootte in een keer mijn volle lengte in haar. OEFFF zei ze, dat had ik niet zien aankomen. Ik neukte haar in deze positie voor een kleine tien minuten en zei toen: nu omdraaien en op handen en knieen verder. Ze deed dit en ik neukte haar langzaam.

Ze gebruikte haar kutspieren om mijn pik tot ik voelde dat ze verkrampte en klaarkwam. Ik ging door tot ik mijn zaad ook in haar gespoten had en ging toen op het bed liggen en zei tegen Loes: ik zou best nog een glas drinken lusten. Ze keek me geil aan en zei: ik heb geen glas bij de hand maar heb wel drinken voor je. Ze klom boven mijn hoofd en bracht haar kut boven mijn mond. Ik voelde mijn eigen zaad langzaam in mijn mond druipen gevolgd door een flinke stroom pis die Loes produceerde. Nadat ze uitgepist was zei ze: vooruit, jullie twee eerst de douche in terwijl ik nog een fles wijn haal, daarna ga ik douchen. Toen ik uit de douche kwam stonden er twee gevulde glazen wijn op het nachtkastje samen met een glas vruchtensap voor Liesje. Loes ging onder de douche en toen ze er onderuit kwam en zich gedroogd had kwam ze bij ons op het bed zitten. Ik zei tegen Liesje: ga eens zitten zoals je moeder beneden op de bank zat zodat ik bij jou aan je borstjes kan zuigen.

Ze keek me aan en ik zei: je zult er toch aan moeten wennen. Liesje zei: maar ze zijn zo gevoelig waarop Loes zei: dat wordt erger voor het beter wordt. Liesje ging zitten en ik nam eerst het ene tepeltje in mijn mond en zoog er an. Ik deed dit tien minuten en wisselde toen van plaats en nam het andere tepeltje in mijn mond. Toen ik dat tien minuten had gehad zei Liesje: het geeft een innig gebonden gevoel dat niet goed te beschrijven valt, maar het voelt wel erg fijn. Dank je dat je dit bij mij hebt gedaan. Ik zei dit wordt een routine die ik elke keer dat ik bij jou ben ga doen. Ze antwoordde: graag, dat zou ik fijn vinden. Loes en ik dronken ieder nog een paar glazen wijn voor Loes de fles sloot en we gingen slapen. Liesje zei: je weet waar je piemel naar toe moet? Ik zei: ik weet het en tilde een van de benen van Liesje omhoog en zette mijn pik tegen haar anus en drukte die zacht naar binnen. Mijn arm sloeg ik om haar middel met mijn hand op haar buik. Liesje zei zacht: wat je nu voelt schat, is de hand van papa. Ik vroeg: denk je dat ze dat hoort?

Loes zei: op dit moment nog niet, maar over anderhalve maand beginnen die dingen zich te ontwikkelen. Dan reageren babys op verschillende soorten muziek. Sommige muziek maakt ze rustig terwijl andere muziek de baby laat schoppen. Dus ze horen het wel degelijk. Ik wreef over de buik van Liesje en zei: groei maar snel zodat we met je kunnen praten. Loes ging achter mij liggen en kroop dicht tegen me aan en zei: wat ben je toch een lekker knuffeldier. Ze gaf me een kus op de wang en zei: welterusten. Twintig minuten later sliepen we allemaal.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 5643 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie