BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Hoertje 2

Zo ging er weer weekje voorbij toen ik toevallig bij chat voor de deur langs reed. Ik dach ga eens even kijken of ze tijd heeft voor bakkie koffie en of ik haar nog ergens mee kon helpen. Was als weer week geleden dat ik sex maar haar had gehad voor het plaatsten van de schutting.
Bij haar aangekomen en toe ik door de poort de tuin in liep. Zag ik dat alleen Sabine buiten in zonnetje lag in haar witte bikini. Ze schrok op. Ooh hoi Frank ben jij het mama is er niet. Die is dagje naar strand met m’n kleine broertje.
Moest jij niet mee dan vroeg ik. Nee zegt ze. Ik moet straks werken wil toch beetje geld bij elkaar sparen om mijn slaapkamer op te knappen. Mama kan het niet betalen zegt ze.
Nee dat klopt zeg ik. Je moeder kan bijna niets betalen.
Weet jij hoe ze dat met die schutting heeft gedaan dan want ik was er wel beetje verbaast over. Ze keek me indringend aan en zei ik denk dat ik het wel weet Frank. O ja hoe dan Sabine.
Nou zegt ze ik denk dat jij dat voor hebt gekocht en dat je daarna mijn moeder mocht neuken. Ik voelde me beetje kleuren en ook beetje betrapt.
Klopt hè zegt ze met een lach. Je hebt mijn moeder gewoon geneukt en daarvoor heb jij de schutting geplaatst.
Ik wist niet wat ik moest zeggen. Kon alleen maar keer knikken met mijn hoofd.
Ga zitten zegt Sabine ik haal biertje voor je. Heb nog wel een idee. Ze kwam de schuur uitlopen met biertje in haar handen en ging naast me op bankje zitten.

Frank zegt ze ineens. Dat lijkt mij ook wel wat. Je mag mij neuken als je mij helpt maar mijn slaapkamer. Ik wist niet wat ik hoorde. Eerst haar moeder een nu bood haar dochter van 17 zich aan aan mij om sex te hebben als ik haar kamer op ging knappen.
Ik keek haar aan en zei weet je het zeker Sabine. Ja hoor zegt ze. Heb toch geen zin om lang te werken en alle geld in mijn kamer te steken.
Oké zei ik wat moet er allemaal gebeuren dan.
Nou zegt ze. Alles moet geschilderd worden en er moet behang op de muren en nieuwe vloer in. En eigenlijk wil ik ook een nieuw groter bed hebben dan kan mijn vriendje ook keer hier blijven slapen.
Nou nou zeg ik dat is nog wel wat. En daar mag ik je een keer voor neuken. Denk dat dat niet goed komt.
Ze staat op kijkt me beetje teleurgesteld aan en ineens gaat zo voor me door haar knieën heb en legt haar hand op mijn kruis. Mijn pik reageert uiteraard meteen. Ze zegt. Wacht maar ik zal je voorproefje geven en dan hoor ik zo wel of je het nog wil doen.
Langszaam maakt ze haar bikini topje open en een paar heerlijke borsten komen eruit. Ze kijkt naar mijn kruis en lacht. Kijk Frank je pik wordt gewoon nog harder.
Nu maakt ze mijn gulp open en laat mijn broek en onderbroek iets zakken waardoor mijn harde pik tevoorschijn zwiept. Hhhmm wat heb je een lekker pik zegt ze en hij glimpt nu al van het voor vocht. Ze heeft mijn pik nu in haar hand en trekt mijn heerlijk af waardoor de eikel nu helemaal, naar voren komt.

Hhm wat lekker zeg ik. Je bent al net zo’n geile hoer als je moeder is. Laat maar eens zien of je mij ook zo lekker kunt pijpen.
Alleen als je belooft dat je mijn kamer doet dan pijp ik je anders trek ik je alleen af en laat alle zaad op je eigen buik spuiten.
Ik pak nu haar hoofd vast en zeg tegen haar. En nu mondje open en die pik van mij erin. Die kamer komt wel goed en o wee als je maar een druppel morst. Hihi op school noemen ze mij een zaad sletje dus dat komt helemaal goed Frank. Niets zei jij straks terug van je geile sperma. Nu neemt Sabine mijn pik in haar mondje en laat hem steeds dieper in haar mondje gaan. Hhhm geile slet zeg ik neem hem maar helemaal in je keeltje eens kijken of jij ook moet kokhalzen of dat jij mij pik wel helemaal kunt hebben.
Ik zie mij pik steeds dieper en diepere haar mondje in gaan tot ze bij de ballen ballen an komt. Hoe weet ik niet maar dan gaat ze nog geil met haar tong langs mijn ballen heen. Het is zo geil dat ik al bijna klaarkom. Sabine heeft het in de gaten. Zo Frank volgens mij vind je het wel lekker of niet. Je spuit al bij mij geil slettebekkie vol met je zaad.

Zal ik je er dan maar niet langer mee laten zitten en opnieuw begint ze me weer diep en hard te pijpen. Ineens zie ik dat ze haar vinger beetje nat maakt met mijn eigen voor vocht en voel dat ze haar vinger tegen mijn kontje aan zet. Ze kijkt me ondeugend aan en zegt. Doet mama dit ook terwijl ze haar vinger mijn kontje in laat gaan. Wat is dit ongelofelijk geil Sabine. Ga door ik wil nu mijn zaad in dat geile bekkie van je spuiten. Ze pijpt me weer en ondertussen gaat ze met haar vinger in en uit mijn kontj. Niet lang daarna voel ik mijn zaad omhoog komen. Straal na straal voel ik diep het mondje van Sabine in spuiten. Heb volgens mij nog nooit zoveel gespoten. Als laatste druppel eruit is kijkt ze me aan en opent haar mondje zodat ik zie dat alle zaad er nog inzit. Nu slikt ze alles door. Pff zegt ze. Je spoot wel heel veel. Volgens mij was je wel heel geil of niet.
Ik kijk haar aan. Ja leven ook nog nooit zo lekker door zo’n geile slet leeg gezogen.
Nou zegt ze ineens. Volgende week maar beginnen met mij kamer dan. En dan mag je dit lekkere kutje van mij ook heerlijk neuken. Hihi en misschien mijn kontje ook wel zegt ze met knipoog.
Ik kan alleen maar zeggen dat ik er ben alleen niet weet hoe dit uit te leggen aan je moeder. Laat dat maar aan mij over zegt Sabine. Ik zie je volgende week zaterdag om 8.00
Zal je doorgeven welke kleur ik op de muur wil en welk behang en welke vloer.
En als we dan bed gaan halen doen we dat samen. Pijp ik je bij de Ikea eerst lekker ergens in de winkel en thuis mag je dan meteen mij uit proberen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Frank76

Ben man van 47 jaar en besloten een en ander op papier te zetten wat ik zoal mee heb gemaakt dor de jaren heen. Een en ander is wel met fictie aangevuld.

Dit verhaal is 10303 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Hoertje 2”

Plaats een reactie