BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Hollywood Boulevard (3)

Pornoster MICHAEL

Het is mijn beroep, ik zou echt niet weten hoeveel meisjes en vrouwen ik in mijn leven al heb geneukt, iig heel veel en iedere keer weer vind ik het geweldig om me welk kutje dan ook binnen te werken. Ik ben een echte kutjesliefhebber, in welk omhulsel het ook zit. Maar dít meisje heeft op de een of andere manier iets bijzonders, het is niet alleen maar haar lijf dat ik neuk, het is dat engelachtige, alsof haar hele wezen om me heen zweeft en mee doet. Ik voel een soort overgave die ik nog niet vaak bij een meisje heb gevoeld, alsof ze alle vertrouwen in me heeft en me de sleutel tot haar leventje in handen wil geven. Nou Lynsey, daar zou ik in mijn geval maar mee uitkijken. Maar tegelijk voel ik het zelf ook, alsof dit meisje iets in me opent wat lang en misschien wel iets té lang gesloten is geweest.

Ik wil Lynsey d’r ogen zien en ik wil haar frontje tegen mijn borst voelen. Ze weegt amper iets, ik pak haar stevig bij haar heupen, draai haar een halve slag naar me toe en pin haar dan weer op mijn paal. Lynsey kijkt me met haar felle blauwe kijkertjes aan en giechelt dan: ‘kan je wel, Michael Cassillas, zo’n licht grietje ‘n beetje op je rondwentelen. Bij ons thuis heet dat een wentelteefje.’ Ik heb geen idee wat dat is maar als ze dan uitlegt dat het brood met beslag is dat je aan twee kanten bakt valt het kwartje. Ik bak dit meisje ook aan twee kanten, maar dan niet bruin maar rood. Want na haar tietjes zijn haar billen aan de beurt, ik kneed ze, geef er mepjes op, terwijl Lynsey ijverig op mijn paal wipt, haar tepels door de stoppels van mijn borstharen schurend. Wat mij betreft is dit meisje behoorlijk voor mijn projecttest geslaagd, sterker nog, ik krijg maar geen eind aan de test omdat ze me met dat soepele neuklijfje van d’r steeds maar blijft verleiden en teasen.

Meestal ga ik niet voor het zoenen, dat wordt me iets te intiem. Maar dit keer kom ik er met Lynsey ongemerkt in terecht, al wippend kust ze me en niet lang daarna wordt het een serieuze tongzoen. Ze smaakt lekker, naar zichzelf en frisse tandpasta, sinds lang vind ik het weer eens prettig om zo intiem te worden met een meisje. Omdat zij al haar superorgasme heeft gehad voel ik dat ze dit nog wel een tijdje gaat volhouden voor ze er weer door een overspoeld wordt. Maar ik heb er nog geen gehad en ik voel dat mijn zaad langzaam maar zeker mijn ballen verlaat.

LINSEY

Michael wordt onrustig, ik voel het doordat hij steeds woester zijn pik in me drijft. Het tongen is lekker maar aan de spanning in zijn lijf voel ik dat hij toewerkt naar een zaadlozing. ‘Ik wil je op bed hebben’ fluister ik in zijn oor en dat laat Michael zich geen twee keer zeggen. Hij tilt me op en draagt me naar bed, zijn paal nog glorieus in me. Daar knielt hij net als eerder weer tussen mijn benen en trekt hij me omhoog over zijn pik, waardoor ik als een boogje gespannen tegen hem aan lig, mijn hoofd een stuk lager dan mijn kutje, mijn benen klemvast om zijn heupen. Michael pakt mijn tietjes vol beet, alsof het handvatjes zijn waaraan hij zich tijdens het galop moet vasthouden en beukt zich dan keer na keer na keer in me, spiest zijn neuklans in me alsof hij me eraan wil rijgen, alsof hij de voering uit mijn kutje wil neuken. Ik onderga het, vind het lekker maar tegelijk realiseer ik me ook dat ik totaal niet begrijp wat hier gebeurt. Nog nooit heb ik zo snel met iemand seks gehad, het is alsof mijn lijf er om vroeg en smeekte en ik niet anders kon dan er aan tegemoet te komen. Alsof het pure noodzaak is, alsof ik anders hier niet verder kan.

Ik zie hoe langzaam maar zeker bij Michael het zweet uitbreekt en hoe zijn lijf steeds meer glans krijgt. In een niet aflatend tempo jaagt hij zich in me, alsof iedere keer de eerste is en hij dit zo vaak mogelijk moet herhalen. Hij kneedt mijn tietjes door en door, mept er af en toe ook behoorlijk stevig op en hoewel het pijn doet is het toch heel lekker, van mij mag hij zich er flink op uitleven. En daar is mijn zoveelste orgasme, kreunend druk ik mijn bekken nog steviger tegen Michaels zwoegende lijf aan, het is dat hij niet verder naar binnen kan maar anders schoof hij volgens mij zichzelf er achteraan. Ik sluit mijn ogen en schud woest mijn hoofd op en neer, het overspoelt me compleet en neemt me weer behoorlijk te grazen, iedere controle ben ik kwijt. Dat is het moment waarop Michael ook komt, hij trekt zijn pik uit me en spuit straal na straal zijn zaad, tot op mijn gezicht, over mijn tietjes, mijn buik, mijn kutje. Daarna steekt hij zich weer bij me naar binnen om zich leeg te pompen, terwijl hij ondertussen het zaad over mijn hele body uitwrijft, ik heb denk ik niet eerder zo’n geile seks gehad…

Uiteindelijk vallen we verstrengeld weer in slaap en het is al donker als we wakker worden. Ik douchte me terwijl Michael via roomservice wat te eten laat komen. Het is flink schrobben geblazen, Michaels opgedroogde zaad dat hij over mijn lijf uitsmeerde klampt zich behoorlijk hardnekkig aan me vast. ‘Sorry little boys’n girlz, time to flow away’, giechel ik in mezelf. Terwijl ik me zo sta schoon te boenen realiseer ik me dat dat rare gevoel uit mijn lijf is verdwenen, jammer eigenlijk wel, het maakte wel dat ik lekker los kon gaan. Maar gelukkig heb ik nog wel een apart na-gevoel, alsof mijn lichaam en ook ikzelf uit een soort van winterslaap gekomen zijn. Alles is hetzelfde en toch is alles anders, alsof de gordijnen zijn open getrokken en ik alles helderder zie.

Als ik met een badjas van het hotel aan terug de kamer inloop is er duidelijk ook bij Michael iets veranderd. Hij kijkt me lief maar ook een beetje in de warrig aan. Hij is stiller, terwijl hij eerder vandaag toch echt niet op zijn mondje was gevallen. We eten in bijna volledige stilte, wat niet persé vervelend is maar wat wel vreemd is na onze heftige seks. Als ik Michael na het eten wil knuffelen gaat hij er niet echt op in. Hij laat me amper toe, in de plaats daarvan zegt hij na een paar minuten: ‘ehm, sorry Lynsey, het was geweldig maar weet je, ik moet eigenlijk nog even aan het werk. Morgenochtend is er een programmaonderdeel in de conferentie waar ik echt bij moet zijn en ik moet me daar nog behoorlijk op voorbereiden.’

En voor ik het besef heeft hij zich aangekleed en staat hij op punt van vertrek. Ineens voel ik me boos worden: ‘oké dus…, bedankt voor de seks en de groeten… zoiets, Michael Cassillas? Of wat dacht je van, hmm, lekker wel zo’n Hollands grietje, dat hebben we dan ook weer gehad!’ Eerst kijkt hij me verbaasd aan maar gelukkig, daar is dan dat leuke grijnsje weer: ‘je hebt gelijk, sorry Lynsey. Maar ik moet écht weg nu. Zullen we morgenmiddag als m’n conferentie is afgesloten samen de studiotour doen? Ik weet dat je die wilt doen en ik kan je er veel bij vertellen. Oké? Please? Vriendjes weer?’ Nou ja, hij wil duidelijk weg, het is niet anders. Ik haal m’n schouders op als in ‘ik weet ’t ook niet meer’, geef hem op weg naar de deur een zuinig kusje en knal die even later achter hem dicht. Dat hij het maar even uitzoekt.

MICHAEL

Baf, die deur ligt nog net niet uit de sponning, iedereen hier op de gang zal nou wel verstijfd in bed liggen. M’n verdiende loon, dat is wel duidelijk. Ik weet ook niet wat dit is, vanmorgen leek alles nog heel simpel. Ik had pas m’n buurvrouw verteld van m’n project. Vanmorgen seinde ze vanaf het vliegveld in dat ze een engelig grietje fouilleerde en of dat misschien wat voor me was. Ik wist toen nog precies wat me te doen stond: haar bij haar hotel opwachten, inpalmen, gebruiken en weer loslaten. Het was dus niet de bedoeling dat zij míj gebruikte als een soort reddingsboei en het was óók niet de bedoeling dat ik dat leuk zou vinden, dat ik háár leuk zou vinden. Ik weet het even niet meer, ik moet even tot mezelf komen. Ik ga chillen met een betaalfilmpje en zie morgen wel verder.

We hebben beneden in de lobby afgesproken en als ik arriveer is het alsof er een bliksem bij me inslaat. Lynsey is er al en met de zon die achter haar door de ramen schijnt ziet ze er precies uit als het engeltje dat ik voor m’n project zoek, zo in haar witte jurkje en met haar haren hoog op een staartje. Zo fris als een hoentje, amper opgemaakt en daardoor heel naturel. Al kant en klaar, met een klein rugzakje waarvan de draagbandjes over haar schouders net langs haar tietjes lopen, die daardoor extra aanwezig lijken. Oef. Als ik haar voor een zoentje tegen me aan wil trekken reageert ze koeltjes: ‘lekker gewerkt, meneer Cassillas? En nu denkt u dat dat Hollandse chicky meteen weer voor u beschikbaar is? Dank u, meneer Cassillas.

Nú even niet, eerst maar eens de tour, dan zien we wel weer verder.’ Echt, ze is zó bitchy leuk…

LYNSEY

Ik heb vannacht nog een tijdje behoorlijk liggen nadenken over wat er nou gebeurde en echt, ik snap het niet, waarom neukt iemand me eerst de hemel in en moet-ie daarna zo nodig gaan werken. En misschien klopt het ook wel, maar toch, eerst kan hij relaxed zowat de hele dag met me optrekken en dan ineens, oeps, ik vergat dat ik nog even moet werken? Ik heb het idee dat er iets heel anders speelt, dat hij ergens van geschrokken is of zo, maar geen idee wat dus. Maar nou staat hij wat mij betreft even on hold.

Tijdens de tour langs twee van de grote studio’s vergeet ik het gedoe met Michael gelukkig weer, doordat ik diep onder de indruk raak van hoe de Amerikanen hier hun filmindustrie hebben opgebouwd. Papa heeft me er zóveel over verteld dat ik het altijd al bijna voor me kon zien, maar nu, zo in het echt, whow. Zo’n studio is huge, hal na hal en waar je ook kijkt zijn er decors en zijn er soms complete straten of dorpen nagebouwd. Of, zoals bij Warner Bross, een volledige kroeg waar ooit ‘Friends’ werd opgenomen. Toevallig heb ik er laatst op Comedy Central wat afleveringen van gezien, zó’n leuke serie. Bij Universal doen we ook nog even wat ik voor het gemak maar het pretpark noem, ze laten er veel filmgeschiedenis zien maar mijn ding is het niet helemaal, te druk en te kitscherig.

Michael weet onwijs veel van alles wat we hier zien, leuk hoe hij bij bijna alles ditjes en datjes weet te vertellen die er net iets meer kleur aan geven. Maar naarmate hij meer vertelt krijg ik ook steeds meer het gevoel dat er iets van heimwee achter zit, of misschien wel frustratie. Als we na de tour weer terug aan Hollywood Boulevard met een koel biertje op een terrasje uitpuffen vraag ik het hem. ‘Wat me opvalt Michael, is dat ik eigenlijk het idee heb dat je hier nog steeds bij wilt horen. Je zegt wel dat je tevreden bent met wat je nu met je agency doet, maar is dat wel zo? Hij kijkt me heel bedachtzaam aan, zo heb ik hem nog niet eerder gezien. Eerst blijft hij een hele tijd stil, en dan: ‘well…, ehm, Lynsey, ik denk dat je dat goed hebt gemerkt. Ik vind dat ik eigenlijk op een dood spoor zit en het liefst zou ik zelf producent willen worden.’

MICHAEL

Lynsey heeft behoorlijk de vinger op mijn zere plek weten te leggen. Sinds gisteravond loop ik eigenlijk een beetje te tobben hoe dit verder moet. Ik had Lynsey dus als hoofdrolspeelster voor mijn project opgepikt, maar na gisteren verdient ze het niet om zo maar even gebruikt te worden. En dan neem ik een besluit , ik ga haar vertellen hoe het zit. En dan kan ze zelf besluiten wat ze doet…

Op de een of andere manier vind ik het moeilijk om een begin te maken, maar als Lynsey dan heel grappig één wenkbrauw optrekt steek ik van wal. ‘Je moet iets van me weten, sweety, wil je naar mijn verhaal luisteren?’ Ze knikt en zoals ze me nu open en geïnteresseerd aankijkt geeft me dat de moed om verder te gaan. ‘Ruim acht jaar geleden, ik was toen twintig, kwam ik vanuit mijn geboortestadje in Arkansas naar Hollywood om acteur te worden. Toen ik nog maar een ventje was zaten leeftijdgenootjes naar dommige tekenfilmpjes te kijken terwijl ik naar al best wel serieuze films keek. Later vond ik steeds belangrijker dat ze uit Hollywood kwamen, op de een of andere manier was dat voor mij een soort garantie dat ze goed waren. Inmiddels weet ik wel beter maar ja, toen was ik dus nog een kind en behoorlijk naïef, hè?’

Ik pauzeer even maar Lynsey luistert geboeid dus ga ik snel verder. ‘Ik ben enig kind, net als jij, en mijn ouders wilden dat ik zoals mijn pa accountant zou worden en dat ben ik na mijn highschool dus netjes gaan studeren. Maar al na een jaar had ik het gevoel dat ik dood ging op die opleiding en heb ik tegen mijn ouders gezegd dat ik wilde gaan doen waar m’n passie lag, namelijk acteur worden. Op dat moment hebben ze met me gebroken, ze hadden me niet het leven geschonken om het daarna te vergooien, zeiden ze en ze wilden dus niks meer met me te maken hebben.’ Lynsey reageert door ‘heftig’ te zeggen, maar vooral haar ogen maken me duidelijk dat ze niet begrijpt hoe mijn ouders zo hebben kunnen reageren.

‘Ik was vast besloten om een groot acteur te worden en dan glorieus terug naar huis te gaan en dan zouden ze me natuurlijk in hun armen sluiten. Maar zo liep het dus niet helemaal, of om eerlijk te zijn, helemaal niet dus! Alles, meer dan een jaar lang heb ik álles geprobeerd hier, ik liep de honderden agency’s af, deed keer op de studiotours in de hoop om contacten te maken, ging bedienen in kroegen en restaurants waar sterren kwamen, liet portfolio’s en proefscènes maken die ik rondstuurde, maar niets hielp, er kwam zelfs nooit ook maar één figurantenrolletje. Tot ik op een dag werd aangesproken door een gast die me vertelde dat ik precies het uiterlijk had voor een rol waarvoor hij moest casten. Ik dacht dus dat ik beet had maar toen hij me mee naar de castingsessie nam bleek dat het om pure harde porno ging. Ik was ondertussen behoorlijk de wanhoop nabij, had bijna geen geld meer en toen ze wilden hebben en me voor een eerste scène direct duizend dollar werd geboden werd ik daardoor over de streep getrokken. Ik ben dus porno-acteur geworden. Ik neuk voor m’n beroep, Lynsey, soms wel drie scenes op een dag.

Eerst is Lynsey even stil na deze bekentenis, maar dan laat ze een reactie zien die ik totaal niet verwachtte: ‘ohw, nou snap ik waarom je zo lekker neukt’ giechelt ze. Ik grinnik even, gelukkig, ze loopt niet gillend weg en ga dan verder: ‘superrijk word je d’r niet van maar ik vind het leuk en lekker om te doen. Ten minste, tot een tijdje geleden, maar steeds vaker heb ik het gevoel dat dit niet echt ergens heen gaat. Ik word de laatste tijd minder gevraagd , omdat ze regelmatig nieuwe gezichten nodig hebben. Nou ja, en dan komt er natuurlijk weer zo’n fris knulletje aanwaaien en die gastjes snaaien vaker dan me lief is de leukere rollen weg. Daarom ben ik naast mijn werk als pornoacteur een agency begonnen, maar daarmee richt ik me dus alleen op porno. En het klinkt sjiek, een agency, maar eigenlijk ronsel ik jongens en vooral meisjes voor de porno-industrie.

Door mijn eigen ervaringen weet ik waar ze als Wannabee-acteurs of -actrices rond hangen en wanneer het moment aanbreekt dat ze wanhopig worden. Ik zie het aan ze, ik ruik het , ik voel het, als ik zo’n meid of jongen zie is het bingo. Bijna altijd zijn ze dan nog totaal naïef en bleu en ik neem ze dan ‘onder mijn hoede’, wat er op neerkomt dat ik ze met wat praatjes en tricks regelrecht de porno in duw en daar een leuke fee voor krijg. En dat is bikkelhard, Lynsey. De meeste jonkies houden het maar een half jaar vol, de girls zijn dan vaak stuk geneukt en de boys zijn daarna oversekst óf krijgen hem amper nog omhoog, nou ja, vaak met hulp van viagra nog wel, maar toch…’

Het verbaast me hoe nuchter Lynsey reageert: ‘en nou, hoe gaat dit verder, heb je dus een plan-b of zo?’ Ik schiet in de lach en vraag haar ‘ben je niet in shock dan?’ ‘Neuh, waarom zou ik? Ik vind het wel interessant hoor, zou best wel eens met je naar zo’n porno set willen. Ik ben met papa vaak naar zijn werk geweest als hij met een film bezig was en geloof me, dat was ook niet altijd allemaal soft hoor. Heel vaak zaten er naaktscènes in en papa heeft me wel eens verteld dat mensen steeds meer wilden zien, en nou ja, hij moest ook met de tijd meegaan en dat deed-ie dus. ‘En daar stond jij dan bij te kijken?’ ‘Ja, best wel vaak, hoe zo?’

Dat meisje verbaast me totaal. En dan vertel ik haar van mijn idee om zelf een pornofilm te gaan produceren. ‘Weet je dat mijn naam die van een aartsengel is, Lynsey? Op een gegeven moment ontstond er trammelant in de hemel toen de aartsengel Lucifer het niet meer eens was met God. Er brak een soort van oorlog uit waarin Michael de goeie engelen aanvoerde en toen die Satan verslagen was heeft god hem de hemel uitgegooid. Daar wil ik een film over maken en voor mijn legertje van engelen ben ik dus op zoek naar mooie meisjes.

LYNSEY

Nou, dat is me wel een verhaal zeg. Tegelijk kijk ik er helemaal niet van op want papa heeft me hier al zó vaak voor gewaarschuwd, dat in de film werken leuk lijkt maar dat het dus eigenlijk snoeiharde business is waar weinig mensen succes hebben en anderen in vermalen kunnen worden. En wat me nou ook wel duidelijk wordt is dat Michael me als engeltje wilde ronselen en misschien zelfs wel van plan was me te kidnappen of zoiets. Vind ik hem nou minder leuk? vraag ik mezelf af. Nee, eigenlijk niet, het wordt er niet veel anders van. En ik vind het ook wel een kans, om eens te zien wat dat nou is, die porno-business.

Omdat ik dus wat zit te mijmeren vraagt Michael op een gegeven moment: ‘Lynsey? Zeg ‘ns iets?’ ‘Eehm, ja, nou, weet je Michael, ik begrijp nou wel dat je me er eigenlijk in wilde luizen. Daarom ben ik blij dat je me dit vertelde. En nou wil ik het eigenlijk wel met eigen ogen zien, hoe jullie porno opnemen. Kan dat?’ Ik zie dat Michael opgelucht grijnst, hij geeft me een thumb en we spreken af dat hij me morgenochtend oppikt om naar San Fernando te gaan, waar hij woont en waar ook de meeste pornostudio’s zitten. ‘Als je wilt kan je je koffer meenemen en bij mij logeren’ stelt hij ook nog enthousiast voor.

Nou, daar zal ik nog maar even over nadenken. Ik wil nu alleen zijn en nadat we samen zijn terug gewandeld naar het hotel nemen we in de lobby met een knuffel afscheid. Tijd voor een avondje alleen en eerst eens uitgebreid te bellen met tante Suus. We skypen lang met elkaar en we bepraten veel. Na een minuutje of tien beklemt het gesprek me en als ik het op een gegeven moment op me in laat werken weet ik het eigenlijk wel, het komt er gewoon op neer dat tante Suus me ontzettend mist. Papa dood, ik nu ook weg, ze voelt zich eenzaam in die grote kast van een villa. Het doet me verdriet, ik snap het wel, ze had een klein knus appartement maar om mij te verzorgen verhuisde ze naar dat übergrote huis van papa. En nou zit ze daar, terwijl ik mijn vleugeltjes uitsloeg en naar Amerika vertrok.

Misschien vertekent het beeldscherm haar maar ik vind dat ze er best wel slecht uitziet en na een tijdje doorvragen of dat nou klopt komt het hoge woord eruit, ze heeft last van haar hart. Dat had ze altijd al maar blijkbaar speelt het nu weer meer op en helpen de medicijnen niet zo. Tante Suus vertelt dat ze nachten lang wakker ligt omdat ze bang is dat haar hart op hol slaat. Ik beloof haar dat ik niet te lang wegblijf en over uiterlijk een week weer terugvlieg.

Na afloop van het gesprek ben ik verdrietig, ik wou dat ik bij haar was. En tegelijk baal ik, nu ik hier ben ervaar ik eindelijk wat ruimte en ik zou daar nog best wat tijd van willen genieten…
Op een gegeven moment schud ik deze sombere gedachten van me af en ga ik ’n tijdje googelen op Michael Cassillas als All American Pornstar en whow, wat is die jongen productief geweest. Hij zit in honderden scènes en films en niks is hem geloof ik te gek. Als tegenhanger heeft hij een eigen Insta-account met niet te tellen zo veel foto’s als ‘die-leuke-onbekommerde-jongen-van-hiernaast’, eigenlijk meer zoals ik hem ken. Een uur lang bekijk ik de meest geile filmpjes van hem met allerlei meisjes, vrouwen en soms zelfs jongens en ik kan niet ontkennen, het windt me behoorlijk op, vooral omdat ik uit eigen ervaring weet hoe lekker hij is…

X. Zara

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Zara

Hi, fijn dat je mijn verhalen leest, ik hoop dat je ze leuk vindt.
En jouw reactie is altijd welkom!
Liefs. Zara

Dit verhaal is 9628 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie