BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Inhaalopdracht Kunstacademie

Toen ik naar de kunstacademie mocht en op kamers ging, zeiden veel mensen tegen me dat ik het vast heel druk zou krijgen. Een oom gaf me zelfs als grap een doosje condooms aan het einde van de verhuizing naar het studentenhuis waar ik nu nog woon, net buiten de stad. De eerste weken echter fietste ik elke avond om negen uur naar negen vierkante meter eenzaamheid. Als ik in mijn bed lag, uitgeput van de dag, hoorde ik mijn huisgenoten bezig met meisjes. Ik probeerde me een voorstelling te maken van hoe ze er uit zouden zien op basis van wat ik van ze had meegekregen in het voorbijgaan, of de stoere laarzen die ik had zien staan op de gang, of juist de beetje tuttige jas die aan de kapstok hing.

Ik zag voor me hoe ze met hun lange benen in de lucht hingen. Hoe mijn huisgenoten hun mooi gevormde billen uit elkaar duwden. Hoe ze zelf met hun tepels zouden spelen terwijl ze werden gelikt. Tijdens het ritmisch zuchten dat door de muur kwam voelde ik dan mijn pik langzaam naar mijn navel kruipen en dan trok ik me af. Als ik voor me zag hoe zij het sperma opvingen op hun buik of onderrug, spoot ik zelf tegen mijn kin en zag mijn voorvocht en zaad langzaam mijn schaamhaar in zakken. Eén keer hoorde ik een meisje zelfs instructies geven. Terwijl mijn huisgenoot met zijn harde pik haar kutje helemaal opvulde, vroeg ze hem om ook nog een vinger in haar kontje te doen. Iets dieper, iets dieper nog en daarna zachtjes heen en weer bewegen. Het leidde tot een diep grommend orgasme van haar en na een korte pauze hoorde ik haar voorstellen of ze hem nog even zou pijpen om het af te maken. Daarna was het vijf minuten stil en in die vijf minuten kwam ik ook klaar en maakte mezelf schoon.

Als ik de volgende ochtend de meisjes tegenkwam met verwarde haren in een string, haastig naar de badkamer lopend, hun borsten dansend onder een groot T-shirt, werd ik weer geil. Ik heb in de eerste weken veel geëxperimenteerd, maar vooral met mezelf. Het pakje condooms werd uiteindelijk vooral gebruikt door mijn huisgenoten die ze zogenaamd ‘leenden’. Dat maakte me best somber, waardoor ik me ook af en toe ziekmelde. Dat is niet echt geaccepteerd in het basisjaar. Als je geen echte reden hebt om afwezig te zijn, testen ze je motivatie door je extra opdrachten te geven. Die opdrachten zijn er op gemaakt dat als je ook maar een beetje twijfelt, je het dan wel opgeeft en zelf weggaat. Een van de vakken waarbij ik vaak was uitgevallen was een basisvak modeltekenen. De docent, mevrouw Daniels, had mij de opdracht gegeven om samen met een medestudente elk 100 schetsen van elkaar te maken, per schets zouden we vijf minuten de tijd moeten nemen. Dit hadden we in een van de eerste lessen ook al een keer gedaan. Toen deed ik het met een studiegenootje. Je krijgt telkens kort de tijd om de ander met houtskool te schetsen. Hierdoor leer je snel kijken naar kenmerkende vormen, en omdat je origineel moet blijven leer je ook verder kijken. Het idee is dat je van de honderd schetsen uiteindelijk tien of twintig hebt waarmee je redelijk tevreden bent. Misschien is dat ook een metafoor voor het leven: van de honderd dagen gooi je er tachtig misschien liever weg. In elk geval heb ik sindsdien nachtmerries van de neus van mijn jaargenootje Michael, hoe zijn armspieren net wel en net niet door zijn trui zichtbaar zijn en hoe zijn ribbroek om zijn billen plooit.

Deze extra opdracht moest ik doen met Rosa, een meisje van tweeëntwintig dat hiervoor een poosje kunstgeschiedenis had gestudeerd. Ongeveer één meter vijfenzesetig. Donkere krullen tot net op haar schouders, groene ogen en een zacht en vol gezicht met wangen die altijd leken te blozen. Zie liep door de school alsof ze er hoorde en er eigenlijk al voorbij was. De paar dingen die ik van haar had gezien in de lessen vond ik ook mooi. We hadden afgesproken bij haar thuis, ze zei dat zij de meeste ruimte had en dat was ook zo. Ze had een kamer van twintig vierkante meter in een verder rustig pand. Toen we naar haar kamer liepen legde ze uit dat haar huisgenootjes waren werken of bij hun vriend waren. Er was één iemand anders thuis, maar die zat in de keuken met een koptelefoon op. Rosa merkte op dat ik naar chloor rook ‘zoals wel vaker’. Ik vroeg haar of ze een heel goede neus had of gewoon vaak ongepast dicht bij anderen kwam staan. Ze moest lachen. Daarna wist ik niet zo goed wat ik moest zeggen. Ik had die ochtend gezwommen, een voornemen om wat meer energie te krijgen en endorfine aan te maken. Maar dat was ook weer zo’n sip verhaal dat ik niet aan die vrolijke ogen en brede lippen wilde vertellen. Tot ik naar de academie ging zwom ik veel en vaak, maar sinds de nieuwe start kon ik het ritme niet meer vinden. Zou Rosa wel tijd kunnen vinden sporten? Ik had nooit echt de kans gehad om haar lichaam te bekijken. In de gang had ik wel een racefiets gezien en ik zag voor me hoe ze daar in een kort broekje op zat, haar billen in de lucht dansend, haar bovenlijf strak in een shirtje, met de rits een beetje open naar haar borsten. Ik had me die ochtend niet afgetrokken, dus ik merkte meteen effect van deze fantasie.

Terwijl ik op haar kamer mijn spullen uitpakte, haalde Rosa thee in de keuken en zocht ze haar schetsboek in de gemeenschappelijke ruimte. Daardoor was ik even alleen, of nou ja: Rosa kon niet zien wat ik deed, maar door dat ze de deur op een kier had gelaten konden we wel blijven praten. In de hoek van haar kamer stond een groot bed, met aan het metalen voeteneind van het bed twee BH’s met zo op het oog vrij forse cups. Ik wilde niet te veel rondsnuffelen, maar kon het niet laten om het een en ander te inspecteren terwijl we aan het kletsen waren. We spraken over de eerste weken op de academie, terwijl ik mijn ogen liet gaan langs een aantal boeken, een paar LP’s en wat vakantiefoto’s waar ze in korte jurkjes en rokjes of in bikini breed glimlachte. Dat zag er niet verkeerd uit. Bij het bed aangekomen, zag ik weer die bh’s liggen en ik keek even in de sluiting. 75D. Eentje van zwart kant, de andere een beige sport bh. Ik hield de cups in mijn hand voor ik hem weer terughing. Zo zou ik mijn vingers moeten spreiden, zo groot zouden ze zijn. Ik moest me inhouden om geen foto te maken. In wat voor bui zou ze ze hier hebben neergegooid? Ik bedacht me dat Rosa hier waarschijnlijk ook masturbeerde, net zoals ik op mijn kamer deed. En ik zocht sporen in haar de kreukels van haar bed, of op de bank, of op de grond, hoe de spullen daar lagen en stonden, van hoe haar hand zich ergens in had vastgegrepen, hoe ze haar nek had gespannen als een krolse kat. Zouden haar huisgenootjes haar horen? Of zou ze haar gekreun onderdrukken door het in een kussen te doen. Of zou ze daar juist op rijden? Als ze toch zo veel alleen is, wie zou haar horen?

Rosa kwam terug met haar schetsboek, houtskool en thee. Ik stelde voor dat zij zou beginnen met schetsen en vroeg hoe ze mij wilde hebben. ‘Graag zonder shirt, zei Rosa. Ik keek haar aan. Ik wilde doen alsof ze een grapje maakte, maar ik hoorde dat ze het meende. Ik voelde meteen een tinteling in mijn pik. Ik meende bij haar ook enige opwinding te zien, maar misschien vond ze het gewoon leuk om me te plagen. Of had ze gewoon sowieso zin om aan het werk te gaan. ‘Ja, laten we wel wezen. Dat is toch de leukste manier van deze opdracht doen. Tenzij je er niet oké mee bent, natuurlijk. Dat vind ik ook oké. Dan doen we gewoon iets anders. Wat jij wil’. Betekende dit dat Rosa zich ook voor mij zou willen uitkleden? Ik fantaseerde over de bolling van haar borsten, hoe ze op haar buik rustten. Dat ik de kleur van haar tepels zou zien. Dat ik zou kunnen zien hoe haar schaamhaar er uit zag. Dat ik haar zou kunnen vragen poses aan te nemen waarin haar borsten extra goed uitkwamen, of waarin ik naar haar billen zou kunnen kijken. En dat een eindeloosheid lang. Tegelijkertijd zou ze mij dan ook naakt zien en daar was ik niet per sé op voorbereid. Ik ben niet super gespierd, ik had mijn schaamhaar al een tijdje niet geknipt of geschoren. Sowieso geloof ik niet zo heel erg dat ik het soort type ben dat vrouwen graag naakt zien. Niet dat ze het vervelend vinden om me te zien, maar als ik om me heen kijk in het zwembad kan ik zo vijf lichamen aanwijzen die eerder zullen aanzetten tot seksuele fantasieën dan het mijne. En er was toch ook wel een reden dat ik tot nu toe nog geen seks had gehad.

Ik trok mijn shirt uit. Rosa vroeg me eerst om gewoon met mijn gezicht en lichaam naar haar toe te staan. Daarna moest ik een arm op mijn rug doen. Daarna vroeg ze me om met mijn schouders iets naar voren te gaan, mijn buik iets te krommen, zodat de lichte buikspieren die ik heb wat meer geaccentueerd raakten. Hierdoor kwam mijn inmiddels dikker geworden pik ook wat hoger boven de rand van mijn broek te liggen. Hij werd nog wel bedekt door mijn boxershort, maar er stak overduidelijk een eikel uit mijn broek. Rosa zei er niks van, maar als ik naar haar keek tijdens het krassen op het papier merkte ik wel dat ze wat roder was geworden en wat zwaarder ademde. Hierna vroeg ze of ik in mijn boxershort op de grond wilde liggen, zodat ze mijn beenspieren kon tekenen. Ik schaamde me erg voor mijn erectie, maar voelde ook een enorme tinteling door mijn pik en ballen gaan terwijl we bezig waren en ik vond dat gevoel erg lekker. Alsof het met elk woord wat ze zei begon te knetteren in mijn lichaam. Dus ik dacht: fuck it en deed ook mijn broek uit. In mijn boxershort vouwde ik mijn broek op, ik kon de warmte van mijn eigen lichaam nog in de stof voelen en ik rook mijn eigen geil vermengd met wasmiddel . Om wat extra tijd te rekken om mijn verlegenheid te overwinnen trok ik elke vouw extra zorgvuldig strak. Terwijl mijn broek weglegde, liep ik langs Rosa en haar schetsblok. Ik zag dat ze naast schetsen van mijn hele lichaam, ook telkens kleinere uitsneden had gemaakt van bijvoorbeeld mijn hand op mijn onderbuik, mijn mond die blijkbaar een beetje open hing en hoe de spijkerstof plooide rond mijn erectie. Het waren schetsen waardoor ik me mooi en aantrekkelijk voelde. Door er naar te kijken werd ik warm voor Rosa: iemand die me met zoveel plezier en opwinding kon bekijken.

‘Ja, kijk er maar even kritisch naar’, grapte ze. Ze zat op de grond, zodat haar hoofd ter hoogte van mijn heupen was en ik niet alleen de tekeningen kon zien, maar ook van bovenaf naar haar borsten en in kleermakerszit gevouwen benen kon bekijken. Ik kwam wat dichterbij haar staan en ik voelde haar lichaamswarmte over me heen komen alsof ze een straalkacheltje was. Misschien kon zij op dat moment ook mijn lichaamsgeur ruiken en mijn geil. Mijn erectie had ze in elk geval gezien en zonder enige verlegenheid getekend.

‘Ik denk dat je nog even moet doorwerken’, zei ik. Rosa vroeg me of ik met mijn billen op de grond wilde gaan zitten, met mijn knieën in de lucht en uit elkaar. Ik voelde hoe mijn ballen in mijn boxer short op het tapijt rusten, mijn erectie stond nog steeds stijf tegen mijn buik, maar ik schaamde me er niet meer zo erg voor. Ontspannen legde ik mijn armen op mijn knieën en mijn hoofd op mijn linker bovenarm. ‘Deze pose is cute’, zei Rosa.
Pas toen ik koude lucht langs mijn eikel voelde stromen had ik door dat mijn pik boven het elastiek van mijn boxer uitstak. Nu voelde ik ook dat er wat voorvocht over mijn buik werd uitgesmeerd. Mijn wangen begonnen te gloeien. Ik trok het elastiek van mijn boxer omhoog en probeerde mijn pik zo te leggen dat-ie nog even afgedekt was.
‘Zou je nu naakt willen gaan?’
‘Helemaal naakt?’, vroeg ik nog even voor de zekerheid?

‘Ja,’ zei Rosa. Ik keek haar aan en ik zag dat haar hoofd ook rood was. ‘Tenzij je dat niet oké vindt, natuurlijk. Hier kan ik ook al nog heel veel mee natuurlijk. Weet je wat,’ haastte ze zich te zeggen. Haar ogen gleden over mijn lichaam en dan weer naar haar papier, het houtskool kraste terwijl we een beetje aan het kletsen waren over wat zij zoal had gedaan dit weekend en wat ze had verwacht van de academie. Na een minuut vroeg ze of ik op de grond wilde zitten. Ik probeerde weer wat te smalltalken om de spanning uit de lucht te krijgen. Rosa vertelde zwaarademend over dat ze nog een vriendje had van haar vorige studie, maar dat die altijd met een beetje dedain over haar ambities had gepraat. Ze vroeg of ik op mijn zij wilde gaan liggen en mijn buikspieren een beetje aanspannen.

Ik vertelde dat ik juist altijd best was aangemoedigd door mijn omgeving, maar me sinds de tweede week een totale kluns voelde omdat iedereen om me heen al zoveel wist en zoveel kon. Rosa vroeg of ik op mijn buik wilde gaan liggen. En dan nu misschien wel mijn bokser uit doen. Ik wilde me niet laten kennen dus draaide op mijn buik, duwde mijn heupen even in de lucht om mijn boxer uit te doen. Met mijn billen in de lucht, mijn boxer over mijn bovenbenen glijdend voelde ik mijn pik vrij komen en mijn ballen bungelen. Op het moment dat ik de boxer bij mijn knieën had vroeg Rosa of ik deze pose kon vasthouden. Ik keek haar aan en ik zag dat ze met een rood hoofd naar mij kloppende lid keek. Ik had er nooit zo bij stil gestaan dat dat iets aantrekkelijks kon zijn. Ik dacht eigenlijk altijd dat mensen het vooral onhandig vonden, of een noodzakelijk kwaad, in elk geval niet per se iets dat bekeken kon worden zoals Rosa er naar keek.

Ze ademde door haar mond, waardoor er soms een beetje stemgeluid meekwam als ze in en uitademde. Ik zag voor me hoe ze haar openhangende lippen zachtjes over mijn eikel zou schuiven. Ze tekende eigenlijk vrij weinig. Ik voelde een tinteling van mijn ballen door mijn zwellichamen richting mijn eikel trekken die begon te schokken op het bonzen van mijn hart. Als ik mijn spieren niet genoeg aanspande streek mijn eikel over het kleed waar ik op zat. Als ik mijn spieren te veel aanspande, voelde ik de tinteling meer en meer worden. Als Rosa toen mijn ballen had gepakt en er zachtjes mee had gespeeld was ik waarschijnlijk meteen klaargekomen. Maar die gedachte probeerde ik weg te drukken.

Hierna vroeg Rosa of ik een sit-up wilde doen en die vasthouden. Terwijl ik mijn buikspieren aanspande, kon ik bijna niet anders dan af en toe naar mijn eigen pik kijken, die inmiddels volledig glansde van al het voorvocht en als de loop van een geweer uit mijn schaamhaar stak en boven mijn buikspieren hing. Ik zag waar mijn zongebruinde huid over ging in de bleke vorm van mijn zwembroek. Ik voelde mijn ballen tussen mijn benen hangen.
‘Ik denk dat ik voor nu wel even genoeg heb.’, zei Rosa. Alsof er een knop was omgezet werden we opeens allebei heel zakelijk. ‘Laten we even afwisselen, ik krijg een lamme hand.’. Ik trok snel mijn broek weer aan en ging zitten.

Rosa droeg een trainingsbroek en een groot trainingsvest. Terwijl ik mijn tekenspullen pakte en me installeerde stond zijn een beetje te spelen met de rits van haar vest. Ze keek me uitdagend aan. ‘Blijf zo maar staan’, zei ik. Ik maakte een eerste schets. Met mijn houtskool probeerde ik diepte en schaduw te maken rond haar borsten en heupen. In de eerste weken had ik Rosa vaak met wat strakkere hemdjes en shirts gezien, waarin haar borsten als appels onder een cellofaantje lagen, maar terwijl ik daar aan dacht vroeg ik me ook af of die proporties nou whishfulltinking waren. Inmiddels droeg ze vaak warmere en ruimere kleding, waarin haar lichaam was ingepakt als een breekbaar vaasje.

‘Kun je de rits van je vest een beetje open doen?’, vroeg ik. Ze trok de rits meteen naar beneden alsof ze een rolmaat uittrok. Onder haar vest droeg ze een hemd, dat redelijk strak om twee forse borsten zat. Het katoen stond gespannen om de bolling. Ze strekte haar rug even.
‘Wil je dat ik nog iets doe?’
‘Nee, laat maar gewoon zo hangen. Je vest bedoel ik.’
‘Be careful what you wish for’, zei ze.
Ik begreep wel dat ze iets grappigs probeerde te zeggen, maar het sloot niet helemaal aan op de situatie en wat ik had gezegd. Dus ik vroeg serieus: ‘wat bedoel je?’
‘Ja, weet ik eigenlijk ook niet zo goed.’, antwoordde Rosa. En ze moest lachen. ‘Ben jij altijd zo streng voor je modellen?’
‘Absoluut.’, zei ik. ‘Alles moet echt zijn.’
‘Ik ben helemaal echt.’
‘Ik geloof je.’
‘Ik zag je wel kijken’.
Ik kreeg een rood hoofd.
‘Kun je dat shirt uit doen en dan alleen je vest aan?’
‘Sure’, zei ze. ‘Het zou een beetje lullig zijn als ik nu niet naakt zou gaan.’
‘Maar wel je vest aan.’

Rosa trok haar vest uit en daarna haar shirt. Ze trok het over haar borsten heen en haar tepels straalden me tegemoet alsof Rosa zelf naar me glimlachte. Ze stonden recht naar voren, als twee halve bollen op haar borstkas. In het midden, iets omhoog stonden twee tepels op haar tepelhoven als kleine drinktuitjes. Daarna boog ze voorover om haar vest weer op te pakken en haar borsten bungelden vrij rond. Mijn pik was alweer op volle sterkte. Ze trok haar vest weer aan, waardoor haar tepels niet meer zichtbaar waren maar de huid en ronding van haar borsten nog wel achter de rits tevoorschijn kwamen. Ik begon weer te schetsen. Daarna instrueerde ik haar haar vest uit te doen en haar arm over haar borsten te leggen. Daarna zei ik dat ze een kwartslag moest draaien en een hand in haar zak moest doen. Daarna moest haar broek uit. De stof gleed over haar benen naar beneden zoals een druppel water langs een glas glijdt. Een grijze beetje verwassen hipster hing losjes aan het elastiek dat in haar heupen greep als twee handen. Ik bedacht me hoe, als ze zich bewoog de stof de lucht over haar venusheuvel zou heen en weer laten bewegen. Hoe die door haar schaamhaar zou bewegen, tussen haar benen, langs haar kruis.

‘Sorry,’ zei ze terwijl ze naar haar onderbroek wees. ‘Ik kan ‘m ook uit doen?’.
‘Nee.’, zei ik kortaf van de spanning.
‘Oké, meneer.’, zei ze. Ze stond een beetje verloren in de ruimte. Voor het eerst zag ik Rosa een beetje uit het lood. Ze kreeg een blos op haar wangen en haar tepels werden hard. Ik voelde hoe het voorvocht uit mijn eikel in mijn boxer vlekte. Ze ademde ook wat zwaarder. Haar schouders trokken steeds hoger op, haar borstkas zette steeds verder uit. Ik ging verder met schetsen.

‘Ga nu eens op je knieën zitten.’, instrueerde ik haar. Daarna moest ze met haar rug naar mij toe gaan zitten. Ik tekende haar strakke volle billen in het loszittende oude katoen, dat halverwege één bil zat. Door de spleet tussen haar bovenarm en haar zij, zag ik de witte zachte huid van haar borsten. Daarna moest ze op handen en knieën, met haar billen naar me toe. Haar rug was een beetje hol, waardoor ik alleen haar billen zag die twee bolletjes ijs op een hoorntje uit haar benen vloeiden. De gebruinde huid werd bleker bij haar onderbroek. Ik stelde me voor dat ik haar benen zou insmeren met zonnebrand en met mijn vingers net een beetje onder haar bikinibroekje zou glijden. Dat ik bij het inmasseren haar billen een beetje uit elkaar zo trekken. En tot slot vroeg ik haar haar onderbroek wat verder naar beneden te trekken.

Haar billen kwamen te voorschijn, met daartussen een geul van spierwitte huid met zachte bijna doorzichtige haartjes. Daaronder een roze anus. En daaronder haar schaamlippen waar ook een paar haartjes krioelden. Terwijl ik haar probeerde te tekenen, hoorde ik Rosa af en toe zachtjes kreunen. In gedachten kwam ik op mijn knieën achter haar zitten, duwde ik haar benen uit elkaar en streelde ik met mijn harde pik door die geul, langs het zachte dons, over haar anus, naar haar vulva om haar daarna binnen te dringen tot ik met mijn heupen tegen haar billen drukte en ik voelde hoe haar vlees mijn schaamhaar tegen mijn huid plette. Daarna zou ik haar langzaam in en uit gaan, net zo lang tot ik grommend mijn zaad in haar zou lozen. Dat ze daarna bij me zou komen zitten en ik haar zou vingeren terwijl ze haar borsten tegen me aandrukte, haar tepels langs mijn huid kietelend bij elke zware ademhaling. Dat ze me zou zoenen terwijl ze klaarkwam.

Het geping van haar telefoon maakte een abrupt einde aan mijn fantasie. Rosa leek ook op te schrikken uit haar gedachtes. ‘Shit’, zei ze. ‘Ik moet naar voetbal.’ Ik keek op de klok en zag dat het half zeven was. Rosa zat met haar telefoon in haar hand. ‘Dat is m’n teamgenootje dat voor de deur staat. We trainen om zeven uur.’
‘Ja, shit,’ zei ik. ‘Dan moet je gaan, natuurlijk.’ Ze kleedde zich haastig aan in een sporttenue, we liepen nog samen naar de deur. ‘Ik app je voor een nieuwe afspraak om het af te kunnen maken,’ zei ze.

Een uurtje later zat ik weer thuis op mijn kamer. Terwijl mijn huisgenoten thuiskwamen werkte ik mijn schetsen nog een beetje verder uit. Ik voelde dat mijn pik weer dikker en harder werd. Steeds vaker kneep ik er even in terwijl ik nog wat extra schaduw gaf aan de benen van Rosa, of de contouren van haar borsten nog wat bijwerkte. Uiteindelijk hield ik het niet meer, deed mijn gulp open, legde mijn warme pik in mijn hand en wreef de voorhuid over de paarse eikel tot ik vier dikke stralen over mijn shirt en in mijn haar spoot.

Later die avond appte ik Rosa of ze nog op tijd was gekomen en hoe de training was. Ze reageerde dat het fijn was om even af te koelen. Ik zei dat ik ook wel even moest afkoelen na onze werksessie. Ze zei dat ze inmiddels al in bed lag. ‘Had ik nou maar iemand de me instrueerde hoe ik moest liggen’, appte ze tot slot. En daarna nog een foto van haar blote schouders die boven het dekbed uitstaken.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 11844 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Inhaalopdracht Kunstacademie”

Plaats een reactie