BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Henk, Jos en ik deel 7

De adem stokte in mijn keel, want ik wist niet of Jos daar op zou reageren, maar hij deed het! “Schatje, ik was net zestien, en zo groen als gras, toen ik de eerste keer bij hen thuis kwam. Op het gebeid van vrouwen, van seks, en alles dat daar mee te maken heeft is meer dan genoeg te zien op internet. Ook ik heb net als veel andere jongens, met een stijve lul naar een opwindend filmpje gekeken, of geile verhalen gelezen, en me daarbij afgetrokken. Bij het kijken naar een vette pornofilm, zag ik dat alle vrouwen en meisjes die daar in acteerden, gekleed waren zoals Anneke, en nu ook jij. Vanaf dat moment keek ik op een andere manier naar hen, in het voorbijgaan, op een feestje, en ga zo maar door. Dus toen ik Anneke voor de eerste keer ontmoette, en zag dat zij mijn natte droom was, reageerde mijn lijf zoals dat bij een jongen van die leeftijd gebeurt. Ik zat met een stijve lul bij hen in de keuken, en ik voelde gewoon dat Anneke daar van genoot. Ik zeg helemaal niet dat ik haar dezelfde dag nog geneukt heb, want dat is pas een stuk later gebeurd. Hopelijk kun je je voorstellen hoe het voor een jongen is, om met zo’n geweldige, en sexy vrouw te vrijen? Te neuken?

Er ging een wereld voor me open. En het gebeurde met volledig instemming van Henk, want die wist dat Anneke niets zou doen, zonder hem in alles mee te nemen. Ik weet, dat alles wat er tussen Anneke en mij is gebeurd, met Henk is besproken. Hij gunt me dit van harte, ook omdat hij heel goed weet wat ze met jongens zoals ik allemaal uitspook. Dus om je vraag te beantwoorden, ja, ik heb met haar geneukt, en het was een ervaring die ik elke jongen van mijn leeftijd zou gunnen.” Het bleef stil, en ik dacht dat het uit was tussen Jos en Janine. Maar toen hoorde ik Janine, die zachtjes zei; “ik had al zo’n gevoel dat er meer was tussen jou en Anneke. Ik weet even niet wat ik moet zeggen. Ik zie ook wel dat ze een stuk is, want wat betekent leeftijd op zo’n moment. Ik zou waarschijnlijk hetzelfde gevoel hebben of krijgen, wanneer ik een man zou tegenkomen, die er uit zou zien als de mannelijke variant van Anneke. Ik ben blij dat je zo open bent geweest, maar ik vraag me af of ik met kan meten met haar. Zij heeft veel meer ervaring in alles, en ik ben nog maar een meisje. Je weet dat ik gek op je ben, en dat ik alles zal doen om je hetzelfde gevoel te geven dat zij je geeft. Ik hoop dat ze me hierbij zal steunen en adviseren, want ik wil je niet kwijt. Ik gun je Anneke, maar ik wil niet aan de zijlijn staan. Eerlijkheid duurt het langst, is toch het gezegde?”

Toen ik dat hoorde, kwam ik de kamer weer in lopen. Ze zaten dicht tegen elkaar aan, en ze had zijn hand, net zoals ik dat altijd deed, op haar been gelegd, en haar hand boven op zijn hand gelegd. “Nou jongelui, zei ik, ik zie dat mijn ideetje geslaagd is als ik jullie zo zie zitten. Ik hoop echt dat dit het begin van een mooie tijd samen is. Maar nu wil ik Janine weer voor mezelf hebben, want dan kan ze zelf in mijn kasten kijken of er iets van haar gading bij zit.” Ik opende alle deuren van mijn kasten, en zei; “lieverd, ik moet even iets kwijt. Ik heb altijd tegen Jos gezegd dat hij eerlijk moest zijn, dus ook tegen jou. Hij zal je wel verteld hebben over mij, en hopelijk ook over wat er tussen ons is gebeurd. Henk weet alles, want vanaf het eerste moment dat ik Jos zag, heb ik hem alles verteld over wat er tussen Jos en mij gebeurde. Ik kreeg alle vrijheid, omdat hij weet dat hij mijn grote liefde is, maar ook dat ik nog steeds van Jos geniet als hij bij ons thuis komt. Toen hij ons vertelde dat hij een heerlijk meisje had ontmoet, jij dus, hoopte ik dat je een beetje zoals ik zou zijn, omdat je dan hetzelfde zou overkomen, als Henk met mij had. En als ik je nu zo zie, dan denk ik dat dat gebeurd is. Jij bent als geen ander in staat om Jos hetzelfde te geven, als ik bij Henk hen gedaan.

Ik heb een advies; blijf zoals je bent, doe net als ik, en trek je niets aan van opmerkingen over de manier waarop jij in het leven staat. Wat je nu voor hem hebt gedaan, is het begin van jouw relatie met hem. Je moet zelf kiezen waar je voor gaat. Zoals hij je nu heeft gezien, of zoals jij denkt dat het zou moeten. Ik heb die keuze ook gemaakt, en ben nog steeds stapel op Henk.” Ze keek me aan, en zei toen; “ik ben stapel op hem, en wil hem niet kwijt. Maar ik ben een beginneling, zonder enige ervaring. Het zou fijn zijn als je me daarbij wilde adviseren. Toen ik in de spiegel keek, kon ik niet geloven dat ik nog steeds hetzelfde meisje was. Ik bedoel, kleren maken de vrouw, maar dat het zo anders was, had ik niet verwacht. Dit is de eerste keer dat ik mezelf zo heb gezien, en ik moet eerlijk zeggen dat ik het best vet vond om naar een totaal andere ik te kijken. Als je me eerder had gevraagd hoe ik het zou vinden om zo opgetut te zijn, dan had ik waarschijnlijk gelachen, alleen al bij het idee. Maar je hebt me op een hele mooie manier laten zien, dat leeftijd niet belangrijk is. Veel belangrijker is wat je voelt, wat je uitstraalt naar anderen, dus ook naar jou en Jos. Klopt het wanneer ik zeg dat jouw eigen man het ook zou waarderen om de vriendin van Jos zo gekleed te zien?”

Ik lachte voluit, toen ik hoorde wat ze zei, en reageerde direct op haar vraag. “lieverd, ik weet zonder het vooraf aan hem te vertellen, dat je hem, net zoals Jos en mij, omver blaast, wanneer hij je zo zou zien. We kunnen dat vandaag nog uitproberen, want ik stel voor dat jullie vanavond een lekker drankje bij ons komen drinken. En ik beloof je, dat ik hem niets zal vertellen. Oke?” Ze knikte van ja, opgetogen door mijn voorstel, en meer dan bereid om Henk te verassen. “Dat is dan afgesproken, zei ik, ik verwacht jullie rond acht uur. Zullen we nu eerst maar eens in mijn kasten duiken? Misschien vind je wel iets, wat jij mooi vind, en waarmee je beide jongens kunt verrassen.” En ze vond meer dan ze ooit had kunnen denken! Daar stond ze, met haar armen vol kleding, niet wetend wat ze zou nemen. Ik vond het geweldig om haar zo te kunnen zien, zo jong, en opgewonden kijkend, wetend dat ze die avond de blitz zou maken. Het werden uiteindelijk een kort, strak om haar lijf zittend glanzend rood jurkje, een zwarte imitatieleren klokrokje met een roze, iets doorzichtig bloesje, en een zwart imitatie leren korte broek met wijd uitlopende pijpen. Uit een laatje pakte ik een rood Bhtje met halve cups, met een bijpassende string. “Misschien vind je het niet iets voor jou, zei ik, pas het gewoon even aan, dan kun je zien hoe het je staat, en hoe het voelt om zo’n Bhtje te dragen.” Zonder aarzeling kleedde zich uit, pakte het Bhtje, en trok het aan. Ze keek aarzelend in de spiegel, niet wetend of het Bhtje goed zat. Dus hielp ik haar een beetje, door de cups op de juiste plek te drukken, waarbij ik haar borsten raakte. Toen het Bhtje goed zat, draaide ik haar on naar de spiegel, zodat ze kon zien hoe het stond.

Met een blos op haar wangen keek ze naar zichzelf, en zag ze dat haar tepels hard waren. “Ik vind het vet, maar mijn tepels komen boven de cups uit, zei ze, maar ik denk dat dat de bedoeling is, of niet?” “Ik vind dat je er geweldig uitziet, het Bhtje is echt iets voor jou om te dragen. En als Jos en Henk dit zien, dan zullen ze dat volop beamen.” Uit een laatje pakte ik een jarretellegordeltje met ze jarretelles, en een paar ragfijne lichte nylons met een naadje, om het af te maken. “Zal ik alles in een tasje stoppen? Dan blijft het voor ons vriendje iets om naar uit te kijken,” zei ik. Ze knikte enthousiast van ja. Toen we beneden kwamen, zag ik dat Jos nieuwsgierig naar ons keek. “Ja lieverd, zei ik, je moet nog een tijdje geduld hebben. Ik heb met Janine afgesproken dat jullie vanavond bij ons langs komen voor een hapje en een drankje. En als je geluk hebt, dan heeft ze nog een verrassing voor jou. Henk is op tijd thuis, en ik zorg voor alles om het een mooie avond te laten worden. Maar nu, naar huis, en tot vanavond.” Janine pakte mijn handen vast, en gaf me drie zoenen. De laatste op mijn mond. “Dank je wel, zei ze zachtjes, tot straks.” Ik had nog tijd om naar de supermarkt te gaan om het nodige te kopen voor de avond. Toen ik thuis kwam, zag ik de auto van Henk al staan. Toen ik de keuken in liep hoorde ik de douche lopen, dus Henk stond zich al op te knappen. Ik liep naar boven, en zag de deur van de badkamer open gaan. “Hallo schatje, zei ik, we hebben vanavond visite. Janine en Jos komen op de borrel. Rond een uur of acht zijn ze er wel.” Lachend zei hij; “als ik je zo hoor, dan heb je de avond al helemaal ingedeeld, of het ik het mis?” “Ja, ze ik, maar het is hun avond. Ik zeg verder niets, want dan is de verrassing weg. Maar ook jij zult een leuke avond hebben. Als jij je nu aankleed, dan kun je daarna beneden alles klaar zetten in de keuken. Dan heb ik tijd om ook te douchen, en me aan te kleden. Ik zal het netjes houden, want het gaat niet om mij vanavond.”

Ik was benieuwd hoe Janine het zou aanpakken, want Jos zou haar eerder zien dan Henk. Na het douchen liep ik onze slaapkamer in. De kasten stonden nog steeds open. Ik koos er voor om een zwart wijd rokje aan te trekken, met een zwarte bloes van nylon stof. Toen ik de bloes pakte, besloot ik om geen Bhtje aan te trekken, zodat mijn borsten frank en vrij onder de ragfijne stof heen en weer konden gaan. Mijn tepels reageerden meteen, en werden hard. Ik pakte een paar lichte hold up nylons uit een laatje, en rolde die over mijn benen omhoog. Het laatste waren de goudkleurige pumps die Jos had uitgezocht. Nadat ik me een beetje had opgemaakt en een geurtje had opgespoten, was ik klaar om naar beneden te gaan. Henk keek naar me toen ik de kamer in kwam, en ik zag aan zijn ogen dat hij naar mijn borsten keek. “Bedoelde je dit, met ik zal het rustig houden, vroeg hij. Nou, dan hoop ik dat jouw vriendje ook rustig blijft als hij je zo ziet.” Lachend zei ik; “nee schatje, dat heb ik echt voor jou gedaan. ik weet dat je nog altijd op mijn borsten geilt, dus wilde ik je vanavond extra verwennen.” Een klein half uurtje later hoorde ik de achterdeur open gaan, en even later kwamen Janine en Jos binnen. De eerste met een vette glimlach, de tweede met een rode kop. Ik wist meteen hoe hij had gereageerd, en al helemaal toen Janine haar duim opstak. Ook Henk keek met grote ogen naar dit heerlijk geklede meisje, precies zoals ik me altijd aankleedde voor hem. Hij kwam overeind, liep naar haar toe, en gaf de gebruikelijke drie zoenen, de laatste gedeeltelijk op haar mond. “Meisje, meisje, wat zei je er geweldig uit, zei hij, nogal logisch dat onze jonge vriend zo gek op je is.” En ze zag er inderdaad vet geil uit! Ze had niet alleen het rokje en de bloes aangetrokken, maar ook de naadnylons die ik haar had gegeven, en de naaldhakken. Ze zag er stralend uit, en rook heerlijk. “Dat is allemaal de schuld van Anneke, zei ze lachend, hoe vind je het Henk?”

Hij hield haar op een afstand, zodat hij alles in zich op kon nemen. “Ik vind dat je er super vrouwelijk uitziet. Ik zie dat de hulp van Anneke heeft geholpen, want je ziet er uit als een jongere versie van haar. Maar wat ik ook graag wil weten, hoe vind jouw vriendje het?” Jos zei lachend; “nou dat is aan mijn gezicht wel te zien. Ik wist niet wat ik moest zeggen, toen ze beneden kwam. Maar mijn moeder was heel attent, en zei dat ze eer geweldig uitzag, en dat ik trots moest zijn op zo’n mooi meisje.” Henk zei meteen; “dat is alleen maar een groot compliment. Maar wat ik eigenlijk bedoel, is, heeft ze ook nog iets gezegd over wat Janine aan had, want het is niet gebruikelijk dat een jonge vrouw dit draagt.” Toen begonnen ze allebei te lachen, en Janine reageerde heel ad rem. Ze zei; “natuurlijk was ik daar best een beetje, nee behoorlijk onzeker over, maar toen zijn moeder zei dat ik er geweldig uitzag, zei ze langs haar neus weg, dat ik een hele mooie panty droeg. Toen had ik genoeg moed verzamelt om haar te laten zien dat ik nylons droeg, en geen panty. Toen ze dat hoorde was ze helemaal om. Ze vond het schitterend dat ik het lef had om nylons te dragen. Dat maakt het compleet, zei ze, maar niet alleen dat. Ze vond mijn lingerie ook vet, en vroeg of ik je wilde vragen waar je die had gekocht.” De sfeer was perfect voor een gezellige avond, en ik wilde net voorstellen om een drankje in te schenken, toen Jos naar me toe kwam. Hij omhelsde me, en gaf me een dikke zoen op mijn mond, waarbij ik heel even zijn tong voelde binnenkomen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Max55

Ik ben een oudere jongere, die kan genieten van mooie, en tekstueel goed geschreven verhalen. Ik ben een liefhebber van alles dat een meisje of een vrouw mooier kan maken. Dat verwerk ik in mijn verhalen.

Dit verhaal is 2818 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Henk, Jos en ik deel 7”

Plaats een reactie